Työpaikkapörssi

Työnantaja, onko yrityksesi vailla ammattitaitoista työntekijää?

Klinikkaeläinhoitajat Ry julkaisee tällä sivulla ilmoituksia avoimista työpaikoista. Jo useiden vuosien ajan yhdistyksemme on saattanut yhteen työn sekä niiden tekijät, ja niin myös jatkossakin.

Ilmoittaminen on työnantajille täysin maksutonta.

Ilmoitukset avoimista työpaikosta tulee lähettää osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi. Ennen ilmoituksen lähettämistä, luethan ohjeet ilmoituksen lähettämiseen alta.

Ilmoituksen toimittaminen julkaistavaksi:

 • Viestin otsikoksi/aiheeksi tulee laittaa ainoastaan klinikan nimi sekä sijainti, esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo
 • Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostin tekstiksi
 • PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise.
 • Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Ilman hakuajan pääättymistä julkaistavat ilmoitukset poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, eikä siitä erikseen ilmoiteta ilmoituksen jättäjälle
 • Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia tai emojeita
 • Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat
 • Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli ilmoitus on aina laitettava uudestaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta
 • Yhdessä viestissä voi olla useampi saman klinikan, samaan aikaan julkaistava ilmoitus
 • Uudet ilmoitukset on toimitettava omana erillisenä viestinä, edellisten viestien vastauksena laitettuja ilmoituksia ei julkaista
 • Vain osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi tulleet ilmoitukset julkaistaan
 • Kaikissa ilmoituksia tai niiden julkaisemista/poistamista/muokkaamista koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi
 • Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että sihteerille (sihteeri@klinikkaelainhoitajat.fi)
 • Ilmoituksen jättäjä saa viestin samaan osoitteeseen, mistä ilmoitus on lähetetty, kun ilmoitus on julkaistu

Huomioithan, että työpaikkapörssiä ylläpidetään vapaaehtoisvoimin ja päivityksiä tehdään muiden töiden ohella, joten joskus voi mennä useampi päivä ennenkuin saapuneet ilmoitukset julkaistaan.

Edellisen päivityksen voit tarkastaa kohdasta "Päivitetty".
Huomioithan, että päivitys ei välttämättä aina tapahdu joka viikko samana viikonpäivänä.

Täällä kohtaavat työ ja tekijät!

Päivitetty 30.11.2023

27.11.2023

VetRent, Helsinki, Espoo, Vantaa

Haemme kasvavaan Vet Rent yritykseen keikkatyöntekijöitä eläinklinikoihin ja eläinsairaaloihin.


Kuvaus:

Olemme Suomen ensimmäinen henkilöstövuokrauspalvelu yritys eläin alalla.
Etsimme keikkatyöntekijöitä liittymään ammattitaitoiseen tiimiimme erilaisiin eläinklinikoihin ja eläinsairaaloihin. Jos olet intohimoinen
valmistunut klinikkaeläinhoitaja ja haluat olla osa meidän tiimiä, tämä työpaikka saattaa olla juuri sinua varten! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Vaatimukset:

Tutkinnon suorittanut klinikkaeläinhoitaja tai eläintenhoitaja
Aikaisempi työkokemus eläinklinikalla
Kyky työskennellä joustavasti ja tehokkaasti kiireisissä tilanteissa
Kyky työskennellä asiakaspalveluhenkisesti

www.vetrent.fi

Hakemukset ja ansioluettelot info@vetrent.fi

23.11.2023

Eläinklinikka Lexavet, Helsinki

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen jo valmistunutta, anestesiataitoista sekä siitä kiinnostunutta hoitajaa osaksi tulevaa hammastiimiä.Työhön sisältyy myös hoitajan perustehtävät.

Viikkotyöaika on 37,5h, mihin sisältyy palkallinen ruokatauko. Vuorot ovat arkisin klo 07:30-21:00 välillä, tulevaisuudessa mahdollisuus myös viikonloppuvuoroihin. Palkkaus työkokemuksen ja osaamisen perusteella, kuitenkin alkaen 2100€/kk.

Lexavet on elokuussa auennut, yksityinen sekä eläinlääkäriomisteinen eläinklinikka Helsingin Pukinmäessä. Klinikalla työskentelee tällä hetkellä kaksi eläinlääkäriä sekä klinikkaeläinhoitajaa. Henkilökuntaetuihimme kuuluu mm. Mehiläisen työterveys, E-passi, omien lemmikkien hoito edullisesti sekä vuosittainen koulutusraha. Lisätietoa meistä saat osoitteessa www.lexavet.fi.

Laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen sekä CV:n kanssa sähköpostitse osoitteeseen annukka.matson@lexavet.fi, mistä saat myös lisätietoja tehtävästä. Työn aloitus sopimuksen mukaan, mielellään tammikuun alussa.
Emme ota tällä hetkellä oppisopimusopiskelijoita.

23.11.2023

Eläinklinikka Amos, Kauniainen ja Helsinki

Eläinklinikka Amos etsii Helsingin toimipisteeseen anestesiataitoistahoitajaa.
Työajat joustavasti sovittavissa.
Palkka alkaen 2800€/kk.
Yhteydenotot ja kyselyt sähköpostitse kristiina.nyholm@amosvet.fi.

20.11.2023

Omaeläinklinikka EHEL, Riihimäki

Haemme klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Työssäsi pääset tekemään laajasti klinikkaeläinhoitajan ammattiasi vastaavia työtehtäviä. Työ sisältää sekä potilastyöskentelyä eläinlääkärin parina että asiakaspalvelua. Meillä pääset osaamistasosi mukaan auttamaan eläinten hoidossa monipuolisesti.

Toivomme sinulta tiimityöskentelyhenkistä, positiivista ja oma-aloitteista otetta töiden tekemiseen vaihtelevissa päivissä. Vaikka edellytämme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa, emme odota että olet jo kaiken osaava ammattilainen. Tuemme oppimistasi kohti ammattitaitoa mm. koulutuksilla. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

"Klinikkamme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-20 ja klinikkaeläinhoitajan työvuorot sijoittuvat klo 7.30-20.30 välille. Haku on avoinna 30.11.23 saakka ja paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy. Etsimme klinikkaeläinhoitajaksi valmistunutta työntekijää kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Kerromme mielellämme meistä ja työstä tarkemmin. Ota yhteyttä suoraan vastuuhoitajaamme satu.pietiainen@omaelainklinikka.fi tai johtavaan eläinlääkäriimme maria.konkonen@omaelainklinikka.fi.


Omaeläinklinikka EHEL Riihimäki on keskisuuri klinikka, jossa potilaita hoidetaan ajanvarauksella. Meillä tehdään paljon mm. hammashoitoja ja pehmytosakirurgiaa. Hoidamme monipuolisesti myös iho- ja sisätautipotilaita, tuki- ja liikuntaelinpotilaita sekä kaneja ja jyrsijöitä. Klinikkamme ylpeyden aihe on meidän oma työntekijätiimimme ja halu kehittyä ja kouluttautua. Panostamme potilaan laadukkaaseen hoitoon."

16.11.2023

Eläinlääkäriasema Länkivet, Orivesi

Olisitko kiinnostunut työskentelystä pienellä yksityisellä eläinklinikalla? Nyt sinulla olisi

mahdollisuus päästä mukaan mukavaan työyhteisöön, jossa apua saa aina kysyttyä työkavereilta.

Etsimme kolmatta klinikkaeläinhoitajaa määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen kevääseen 2025 saakka (vanhempainvapaan sijaisuus). Myös mahdollisuus 80% työaikaan. Klinikalla työskentelee tällä hetkellä kaksi eläinlääkäriä ja kaksi klinikkaeläinhoitajaa

Klinikkamme sijaitsee Pirkanmaalla Orivedellä aseman seudulla. Teemme pääasiassa tavallista pieneläinpraktiikkaa, jossa jokainen hoitaja pääsee tekemään kaikki työtehtäviä monipuolisesti.

Mitä tarjoamme

- Monipuolinen ja kiinnostava työ mukavien asiakkaiden parissa

-Mutkattomat työkaverit, joilta saat tukea työskentelyysi

-Vaikutusmahdollisuus työaikoihin

-Jatkokouluttautumista työntekijän mielenkiinnon mukaisesti

Mitä odotamme sinulta

-Klinikkaeläinhoitajan tutkinto

-Innostusta ja halua oppia uutta

-Itsenäistä toimeen tarttumista

-Asiakaspalveluhenkisyyttä

-Aiempi työkokemus eläinklinikalta katsotaan eduksi

Emme pysty tällä hetkellä tarjoamaan oppisopimuspaikkaa.

Työsuhteen perustiedot

Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8.30-18 välillä. Yksittäisinä päivinä kuussa olemme auki myös iltaisin, näitä vuoroja voi tehdä halutessaan. Työaika on 37,5h/vko. Palkka on vähintään Erton suositusten mukainen ja määräytyy hakijan kokemuksen perusteella.

Lisätietoa klinikan palveluista www.lankivet.fi

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse anne.heikkila@sell.fimnet.fi

16.11.2023

Alfapet Eläinlääkärit, Espoo

Etsimme vahvistusta osaavaan tiimiimme yksityiselle, ketjuihin kuulumattomalle eläinklinikalle Espoon Kauklahteen! Haemme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa/ pieneläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä viisi kokopäiväistä eläinlääkäriä sekä kuusi hoitajaa. Tämän lisäksi klinikalla työskentelee säännöllisesti kiireapulaisia. Vastaanottomme on auki arkisin kello 08-20, viikonloppuisin ja pyhinä olemme suljettuna. Meillä tehdään peruspraktiikkaa, pehmytosakirurgiaa ja kirurgisia hammashoitoja, joihin olemme erityisesti suuntautuneet. Tilamme ovat avarat ja toiminnalliset ja toimintaamme kehitetään jatkuvasti. Vastaanotoltamme löytyy InHouse laboratorio, kattava laitteisto sekä röntgen. Hoitajiemme työtehtävät ovat monipuolisia ja jokaisella on oma vastuualue. Myös kouluttautumiseen ja kehittymiseen kannustetaan. Työssä viihtyminen ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä arvoja. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa (aamu-, väli- ja iltavuoro) klo: 07.30–21.00 välisenä aikana.

Toivomme sinulta:

- klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan ammattitutkintoa

- itsenäistä työotetta

- asiakaspalvelutaitoa

- tiimihenkisyyttä

- anestesiavalvontataitoja

Tarjoamme:

- vakituinen, kokoaikainen työsuhde

- työvuoroissa pyritään joustamaan tarpeen tai tilanteen mukaan

- kilpailukykyinen palkkaus

- kouluttautumismahdollisuus


Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Emme voi valitettavasti rekrytoinnissa huomioida oppisopimusopiskelijoita.

Tutustu klinikkaamme osoitteessa alfapet.fi.

Meidät löydät myös facebookista ja instragramista.

Hakemukset + CVn pyydämme lähettämään 15.12. mennessä osoitteeseen: emmi.lawson@tassu.fi ja piia.annila@tassu.fi

16.11.2023

Eläinlääkäriasema Taikatassu, Klaukkala

Etsitään valmistunutta mielellään myös klinikkakokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Taikatassuun Klaukkalaan.


Tiimiimme kuuluu 5 eläinlääkäriä ja 5 hoitajaa. Hyvät työsuhde-edut ja mahtava porukka, aloittaminen mahdollisimman pian.
7 h työpäivät ja työt sijoittuvat ma-pe 7.30-20.30 välille ja lauantaitöitä 1-2 kuukaudessa 8.45-16.15 välillä.
Palkkaus kokemuksen mukaan.

Olemme osa Vireä Groupin yhteisöä ja tavoitteemme on hoitaa lemmikkejä mahdollisimman ammattitaitoisesti ja laadukkaasti tarjoten myös parasta asiakaspalvelua.
Klinikkamme on hyvin varusteltu ja hoitajat pääsevät työskentelemään monipuolisesti. Käy tutustumassa https://www.taikatassu.fi/

Tällä hetkellä meillä ei ole valitettavasti mahdollisuutta ottaa oppisopimusopiskelijoita.

Lisätietoja ja hakemukset : linda@taikatassu.fi

9.11.2023

Aures iho- ja korvaeläinlääkärit, Helsinki

Äitiyslomasijainen oli niin huippu, että potilasvirran kasvaessa kiitollisina nappasimme hänet vakipestiin - nyt etsimme klinikkaeläinhoitajaa jatkamaan kyseistä sijaisuutta!

Sijaisuuden arvioitu kesto on kevääseen 2025. Luonnollisesti tästäkin sijaisuudesta saa mielellään seurata pysyvä työsuhde, jos yhteistyö on molemmin puolin antoisaa ja klinikan toiminnan kehittyminen jatkuu odotetusti. Tehtävään etsimme ennen kaikkea fiksua ja kivaa työkaveria, joka on kiinnostunut kehittämään ammattitaitoaan. Työsuhde on kokoaikainen, mutta voimme harkita myös osa-aikaista työsuhdetta talven ja kevään 2024 aikana. Toivomme, että olet jo valmistunut klinikkaeläinhoitaja.
Aures iho- ja korvaeläinlääkärit on syyskuussa 2021 avattu yksityinen, ketjuihin kuulumaton pieneläinten iho- ja korvasairauksien erikoisklinikka Helsingin Tattariharjussa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tiimiin kuuluu 3 eläinlääkäriä ja 6 vakituista klinikkaeläinhoitajaa ja lisäksi ihanista alan opiskelijoista ja ammattilaisista koostuva joukko tuntityöntekijöitä ja kesälomasijaisia. Hoidamme ainoastaan iho- ja korvasairauksia, mukaan lukien video-otoskopiat, KKTT-kuvantaminen, dermatologiaan liittyvä laserkirurgia ja koepalat. Yleispraktiikkaa emme tee lainkaan. Anestesiapotilaita on päivittäin useita ja anestesiaosaaminen katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä. Olemme aktiivisia täydennyskouluttautujia, sekä eläinlääkärit että hoitajat osallistuvat säännöllisesti ulkoisiin koulutustilaisuuksiin ja lisäksi meillä on etenkin kevätkaudella sisäisiä koulutuksia. Asiakaskuntamme on valikoitunutta ja arvostaa erikoisosaamistamme. Teemme paljon yhteistyötä muiden klinikoiden kanssa ja meillä käy säännöllisesti eläinlääkäri/hoitajakollegoita seuraamassa toimenpiteitä ja tutustumassa klinikkaan. Klinikka on avoinna arkisin klo 9–18, työvuorot ajoittuvat 7:30 ja 20:30 välille.


Tarjoamme:

-kilpailukykyisen palkan, kokemuksesta ja osaamistasosta riippuen

-Iloisen, toisiaan ja asiakkaitaan arvostavan työyhteisön

-hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen hyvin varustellulla erikoisklinikalla

-kattava sairaskuluvakuutus-tavallista parempaa kahvia ja teetä

-mahdollisuuden jatkaa kesälomaa palkattomalla vapaalla max 3 viikkoon kesälomakaudella 2024


Toivomme:

-klinikkaeläinhoitajan tutkintoa

-ammattiylpeyttä

-intoa kehittää omaa osaamistasi-panostasi klinikan toimintatapojen kehittämiseen

-tahtoa omalta osaltasi edistää hyvää työilmapiiriä ja omaksua ajatus, että tiimissä kaikki ovat tärkeitä eikä kenenkään tarvitse olla täydellinen

-kohtalainen englanninkielentaito on toivottavaa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja jutellaan tarkemmin!

Vapaamuotoiset yhteydenotot:Katja Kyröläinentoimisto@auresvet.fi

9.11.2023

Espoon Eläinlääkäritalo, Espoo

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa äitiysloman sijaiseksi. Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa. Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin sekä kokemustasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan. Mikäli sinulla on pidempi kokemus alalta, meillä on mahdollisuus myös edetä ja saada omia vastuualueita.

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Työ on 2-vuorotyötä, työtunnit viikossa 32-40 oman toiveen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä edellämainittuun osoitteeseen joko sähköpostitiedustelun tai soittopyynnön.

Merja Rosendahl

Espoon eläinlääkäritalo

Kavallinpelto 3

02710 Espoo

8.11.2023

Eläinklinikka Väärti, Tornio

Haemme Tornioon eläinklinikalle vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja asiakaspalvelusta nauttivaa klinikkaeläinhoitajaa.

KLINIKKAELÄINHOITAJA

Väärti on Torniolainen yksityinen ja riippumaton eläinklinikka jolla vastaanottoa pitää kolme eläinlääkäriä. Etsimme porukkaamme lisävahvistukseksi klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Mahtavan työporukan lisäksi meillä on vuoden alussa varta vasten toimintaamme suunnitellut ja rakennetut tilat. Klinikallamme on hyvä varustelutaso monipuoliseen pieneläinpraktiikkaan (moderni röntgenlaitteisto, laboratorio, inhalaatiolaitteistot, ultra, hammashoitoyksikkö, hammasröntgen ja laboratoriolaitteisto). Meille on tärkeää korkeatasoisen hoidon lisäksi että töissä viihdytään ja hyvä tunnelma välittyy myös asiakkaillemme.

CV ja hakemus palkkatoiveineen kannattaa lähettää meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean tyypin löydyttyä. Eli jos kiinnostuit niin hakemus liikkeelle mahdollisimman pian!

Hakemukset liitteineen osoitteeseen ari.kurth@elainklinikkavaarti.fi

Lisätietoa työpaikasta saa soittamalla Paulalle 0503462572

2.11.2023

Dechra Veterinary Products Oy, Suomi

Are you interested in Sales?

Dechra Veterinary Products has an opening for Sales Representative in Southern Finland


ABOUT US: We are an international veterinary pharmaceutical specialist. Our expertise is in the development, manufacture, sales and marketing of high quality products, exclusively for veterinarians. We are an expanding company, but with a passion to maintain our culture and focus on making a difference. We are small enough to offer a more personal approach, react to change and make decisions quickly. We are also large enough to have a full product range, technical expertise and knowledge to support our customers


TASKS AND RESPONSIBILITIES: In this position you are responsible for managing the customer relationships and achieve sales objectives within the designated territory.This includes:


- Sell Companion Animal Products (CAP) & Nutritional range to Veterinary practices within the defined territory.

- Achieve territory sales objectives, respecting product mix, prices and promotional offers in accordance with the Finnish business plan and budgets.

- Using company territory management and planning model to effectively cover, manage and develop the territory offering high quality service to all targeted customers defined together with the sales manager.

- Deliver campaign and service messages and follow up on all customer requirements and technical queries using all appropriate methods in a timely and professional manner.

- Liaise closely with other Sales Team members & departments to ensure the full Dechra offering is represented and understood by our customers.

- Competent use of internal Customer Relationship Management system to track and monitor customer contacts, activity & ensure all relevant information changes are updated.

- Attend and present at all Customer meetings, Congresses and events & internal Dechra business meetings as required.

- Attend training programs to ensure continuous professional development and ensure skills and techniques are continually developing


YOU WILL FIT IN:

- If you have developed a strong commercial focus

- If you are self-motivated – driven with an ambition to succeed

- If you are responsive and flexible to change

- If you are cooperative and have the desire to make a difference together

- If you possess strong emotional awareness and understanding


SKILLS & KNOWLEDGE: This job might be for you when you:

- have a degree in Veterinary Medicine, are a qualified Veterinary Nurse or have a degree in another relevant subject

- Current relevant working experience in the Animal Health Industry

- Ability to develop key and beneficial relationships with stakeholders

- Excellent commercial networking approach to enable the growth of the business

- Ability to structure and organize effectively and deliver to deadlines

- Excellent interpersonal and communication skills, written and verbal

- You are homebased in the required region; ideal areas would be area of Uusimaa, Kanta-Häme or Päijät-Häme


LANGUAGE SKILLS:

Finnish Fluent (verbal and written)

English Fluent (verbal and written)


WHY US?

Within our rapidly expanding international company, you'll encounter exciting challenges, abundant avenues for personal and professional growth, enticing compensation and benefits packages, flexible work arrangements tailored to your needs, and a nurturing and vibrant work environment.


LET’S GET IN TOUCH

Before you apply, we want to paint a clear picture of your role. As a key member of our team, you'll enjoy the flexibility of a home-based setup while travelling throughout the day to meet our valued clients. Your commitment is vital, since it is full time position (40 hours per week) to making significant impact on our mission.

When our job description and interests match your requirements please let us know by using the contact information down below. We are eager to talk to you and looking forward to hearing from you!


Riitta Kankaala, Sales Manager Finland

mobile +358 40 767 44 69

www.dechra.com

Send your application and CV in English to recruiteurope@dechra.com


27.10.2023

Valkeakosken Eläinsairaala Profivet, Valkeakoski

Haemme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa myös oppisopimus mahdollista.


Valkeakosken Eläinsairaala Profivet on nykyaikainen pieneläin- ja hevosklinikka. Tarjoamme monipuoliset eläinlääkäripalvelut Tampereen kupeessa.

Klinikkaeläinhoitajalta odotamme ammattitaidon lisäksi asiakaspalvelutaitoja, hyvää yhteishenkeä ja paineensietokykyä.
Työkokemus eläinklinikoilta sekä kokemus hevosista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tutustu klinikkaan www.profivet.fi

Lisätiedot ja hakemukset (sisältäen CV): sari.kalliomaa@profivet.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

27.10.2023

Eläinlääkäriasema Lillvet, Tampere

Haemme kahta klinikkaeläinhoitajaa LILLVET TAMPEREELLE!

VASTUUHOITAJAA ja KLINIKKAELÄINHOITAJAA

Tarjoamme sinulle erinomaiset työkalut, mahtavat mahdollisuudet kehittää ammattiosaamistasi, ja osaavien kollegoiden ja tiimin tuen.

Tila ja työkalut

Työpaikkasi sijaitsee erinomaisella paikalla Messukeskusta vastapäätä Tampereella, juuri remontoidussa toimitiloissa, jotka mahdollistavat tehokkaan ja miellyttävän potilastyön. Klinikkamme ovat hyvin varusteltu ja käytössäsi on muun muassa:

- Kattava in-house labra

- Leikkaussali inhalaatioanestesialla

- Suora digiröntgen

- Korkeatasoinen ultraäänilaite

- Hammaspora Yksiköt ja -röntgen

- Erinomaiset tietotekniset työkalut ja sovellukset


Vastuuhoitajan tehtävät

- Klinikkaeläinhoitaja tehtävät (noin 80 % työajasta)

- Delegoida työtehtäviä hoitajille ja asiakaspalvelijoille

- Huolehtia hoitajien työajanseurantaan ja

- resursointiin liittyvistä tehtävistä

- Toimia klinikkaeläintenhoitajien esimiehenä ja klinikan johtajan tukena klinikan johtamisessa ja kehittämisessä

- Varmistaa että klinikalla on tarvittavat tarvikkeet, lääkkeet, tukivalmisteet ja ruuat

Kuullostaako suurelta vastuulta? Ei hätää tukenasi ja turvanasi on muiden toimipisteidemme vastuuhoitajat ja johto.


Klinikkahoitajan tehtäviin kuuluvat normaalit pieneläinlääkäriaseman hoitotehtävät.
Toivomme vastuuhoitajalta ja klinikkaeläinhoitajalta:

- Klinikkaeläinhoitajan tutkintoa (valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkaa)

- Vähintään kahden vuoden kokemusta alalta

- Kykyä työskennellä itsenäisesti ja hallita useita työtehtäviä samanaikaisesti

- Positiivista asennetta

Palkkaus

Tarjoamme Sinulle tuntipalkkapohjaista työsuhdetta. Muita etuja on:

- palkallista koulutusta vuosittain

- laajennettu tapaturmavakuutus ja työterveyshuolto

- e-passi sekä

- mahtavat työkaverit

Klinikkamme ovat auki arkisin 8.00-20.00 ja lauantaisin 9.00-17.00. Työskentelemme kolmessa vuorossa.

Paikka täytetään heti huipputyyppin löydyttyä, eli laita hakemuksesi meille pian ja tule osaksi mahtavaa tiimiämme.

Hakemukset ja lisätietoja rekry@lillvet.fi. Laita hakemukseesi myös haetko klinikkaeläinhoitajaksi vai vastuuhoitajaksi.


Lillvet on jatkuvasti kehittyvä ja edistyksellinen yksityinen suomalainen perheyritys. Eläinlääkäriasemamme sijaitsevat Kangasalla, Seinäjoella ja Tampereella. Palveluksessamme on 11 eläinlääkäriä, hoitajina, asiakaspalvelussa ja esimiestehtävissä työskentelee 14 henkilöä.

5.10.2023

Eläinklinikka Livet, Espoo

HAETAAN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN KOKENUTTA KLINIKKAELÄINHOITAJAA


Eläinklinikka Livet on vuonna 2017 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka tarjoaa peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erityisosaamista suu- ja hammassairauksissa, kardiologiassa, sisätaudeissa, pehmytosakirurgiassa, ortopediassa, kasvainsairauksien hoidossa ja ihosairauksissa. Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.elainklinikkalivet.fi.

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme uutta jäsentä kokeneesta klinikkaeläinhoitajasta. Hakijan toivomme hallitsevan anestesiavalvonnan ja potilaiden leikkausvalmistelun sekä olevan oma-aloitteinen, tehokas ja kiinnostunut oman ammattitaitonsa kehittämisestä. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja ajoittuu 2 vuoroon arkena.

Tarjoamme mukavan työpaikan osaavassa työyhteisössä, jossa on hyvä henki ja, jossa potilaat hoidetaan ammattitaidolla. Työ on kiinnostavaa, monipuolista ja vaihtelevaa.


Hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen: riina.larmela@elainklinikkalivet.fi

5.10.2023

Eläinklinikka Loime, Lappeenranta

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva itsenäinen, laadukkaita pieneläinpalveluita tarjoava eläinklinikka. Klinikalla työskentelee tällä hetkellä 6 eläinlääkäriä ja 6 hoitajaa.

Haemme iloiseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme asiakaspalvelusta pitävää, avointa ja vastuuntuntoista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ja/tai äitiysloman sijaista. Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme, että klinikkaeläinhoitajan töiden lisäksi, haluat olla aktiivisesti kehittämässä omaa osaamistasi ja yrityksen yhteistä työkulttuuria, yhteisten arvojen ympärille.

Klinikkamme työvuorot ovat arkisin klo 7:30-20, kahdessa vuorossa.

Työ on monipuolista ja haastavaa. Hyvin varustetulla klinikallamme tehdään mm. vaativia hammashoitoja ja pehmytosakirurgisia toimenpiteitä sekä kattavia kuvantamispalveluita.

Tarjoamme sinulle osaamisen mukaisen, erton suositukset ylittävän palkan, epassin sekä koulutusmahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseksi. Lisäksi saat kattavat henkilökuntaedut mahdollisen oman lemmikkisi hoitoon ja tarvikeostoihin.

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta. Lisätietoja meistä löytyy osoitteesta www.loime.fi

Tiedustelut ja hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostiin sini.siitonen@loime.fi ja tero.skytta@loime.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

14.9.2023

Eiran Eläinlääkärit, Helsinki

Eiran Eläinlääkärit on yksityinen kattavasti varusteltu eläinlääkäriasema Helsingin keskustassa.
Etsimme reipasta oppisopimus työntekijää.

Hakemukset sähköpostitse eiranelainlaakarit@gmail.com

Tiedustelut numerosta 0440 628508 / Eiran Eläinlääkärit, Nea Boman

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

3.9.2023

Rovaniemen Eläinklinikka, Rovaniemi

Nyt on upea mahdollisuus päästä osaksi meidän tiimiä! Etsimme iloiseen osaavaan joukkoomme Rovaniemen Eläinklinikalle täysiaikaista klinikkaeläinhoitajaa. Tarjoamme päivätyön upeissa uusissa hyvin varustelluissa tiloissa. Meillä on ihanat asiakkaat ja jatkuvasti kasvava asiakaskunta. Peruspotilaiden lisäksi olemme perehtyneet mm. hammashoitoihin, tähystystoimenpiteisiin, ortopediaan, ihosairauksiin ja käytöspotilaisiin. Käy kurkistamassa meidän arkeemme Facebookin tai Instagramin (@rovaniemenelainklinikka) puolella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Alisa Rauhala 016-344 855 tai info@rovaniemenelainklinikka.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.