Työpaikkapörssi

Työnantaja, onko yrityksesi vailla ammattitaitoista työntekijää?

Klinikkaeläinhoitajat Ry julkaisee tällä sivulla ilmoituksia avoimista työpaikoista. Jo useiden vuosien ajan yhdistyksemme on saattanut yhteen työn sekä niiden tekijät, ja niin myös jatkossakin.

Ilmoittaminen on työnantajille täysin maksutonta.

Ilmoitukset avoimista työpaikosta tulee lähettää osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi. Ennen ilmoituksen lähettämistä, luethan ohjeet ilmoituksen lähettämiseen alta.

Ilmoituksen toimittaminen julkaistavaksi:

 • Viestin otsikoksi/aiheeksi tulee laittaa ainoastaan klinikan nimi sekä sijainti, esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo
 • Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostin tekstiksi
 • PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise.
 • Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Ilman hakuajan pääättymistä julkaistavat ilmoitukset poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, eikä siitä erikseen ilmoiteta ilmoituksen jättäjälle
 • Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia tai emojeita
 • Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat
 • Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli ilmoitus on aina laitettava uudestaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta
 • Yhdessä viestissä voi olla useampi saman klinikan, samaan aikaan julkaistava ilmoitus
 • Uudet ilmoitukset on toimitettava omana erillisenä viestinä, edellisten viestien vastauksena laitettuja ilmoituksia ei julkaista
 • Vain osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi tulleet ilmoitukset julkaistaan
 • Kaikissa ilmoituksia tai niiden julkaisemista/poistamista/muokkaamista koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi
 • Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että sihteerille (sihteeri@klinikkaelainhoitajat.fi)
 • Ilmoituksen jättäjä saa viestin samaan osoitteeseen, mistä ilmoitus on lähetetty, kun ilmoitus on julkaistu

Työpaikkapörssi päivitetään kerran viikossa, mutta joskus päivityksiä voidaan tehdä useammin.

Huomioithan, että työpaikkapörssiä ylläpidetään vapaaehtoisvoimin ja päivityksiä tehdään muiden töiden ohella, joten joskus voi mennä useampi päivä ennenkuin saapuneet ilmoitukset julkaistaan.

Edellisen päivityksen voit tarkastaa kohdasta "Päivitetty".
Huomioithan, että päivitys ei välttämättä aina tapahdu joka viikko samana viikonpäivänä.

Täällä kohtaavat työ ja tekijät!

Päivitetty 19.05.2024

19.5.2024

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Etsimme vakituista kokoaikaista asiakaspalvelijaa. Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä suositeltavaa sekä plussaa eläinten,- tai klinikkaeläinhoitajakoulutuksesta. Pääasiallisena tehtävänä asiakaspalvelutyö, mutta tarpeen mukaan työ voi pitää sisällään myös muita klinikan avustavia tehtäviä.

Eläinsairaala Aisti ympäri vuorokauden avoinna oleva eläinsairaala Vantaalla. Olemme osa ympäri Suomea toimivaa Vireä Group:ia. Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan, klinikallamme voidaan tutkia ja hoitaa kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien myös päivystysaikana.

Tarjoamme kattavat palvelut myös ortopediassa, sisätaudeissa, kardiologiassa, oftalmologiassa ja hammashoidoissa. Käytössämme on nykyaikainen tutkimuslaitteisto diagnostisen kuvantamisen osalta mm. MRI ja tietokonetomografia, suoradigiröntgen, hammasröntgen ja ultraäänilaitteet, jonka lisäksi myös kattavat laboratoriolaitteet. Leikkaussalimme toimivat tarvittessa ympärivuorokauden ja voimme suorittaa vaativatkin kirurgiset operaatiot.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina. Asiakaspalvelijoiden työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7:30-20 välille.

Aistissa tarjoamme monipuolisen työympäristön ammattitaitoisessa työtiimissä, jossa on mahdollisuus kehittyä haluamallasi osa-alueella. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä, aktiivista otetta työssäsi ja halua kehittyä ammatissasi. Työyhteisömme on avoin, iloinen ja aktiivinen.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut mm.: työterveyspalvelut, omien lemmikkien kattava ja edullinen hoito, sekä lomat ja bonukset. Kannustamme henkilökuntaamme kouluttautumaan haluamallaan osa-alueella. Asiakaspalvelijoiden palkkaus on 2000 - 2500€/kk, riippuen koulutuksesta ja kokemuksesta.

Työhakemukset ja ansioluettelot palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: minna.alander@aisti.info, Otsikoksi; Asiakaspalvelija

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa elokuussa.

Tervetuloa Aistilaiseksi!

17.5.2024

NappeVet Oy, (Itkonniemi) Kuopio

Uusi yksityinen pieneläinklinikka NappeVet Oy aloittaa toimintansa kesä-heinäkuussa Kuopion Itkonniemellä.

T e r v e t u l o a m e i l l e t ö i h i n !

Haemme kahta klinikkaeläinhoitajaa.

Tiloissamme on hyvät puitteet päiväaikaiseen peruspraktiikkaan. Töitä tehdään arkisin klo 7 - 17(19). Varustuksesta: perusultra muutamalla eri anturilla, digiröntgen, hammasröntgen ja porayksikkö, pehmytkudoskirurgiaan perusinstrumentit, inhalaatioanestesia ja valvontamonitorit. CT-kuvat ja alkuun pääosa labroista ostopalveluna.

Työnilon takaavat hyvät puitteet ja reilu työilmapiiri.

Työn aloitus kesäkuusta lähtien/sopimuksen mukaan. Voit toimia meillä työntekijänä palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Lisätietoja kerron kernaasti: heidi.huovinen@nappevet.fi 044 976 7147.

Vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja mieluusti palkkatoiveineen: jani.siimes@nappevet.fi 044 517 7033.

P.S. Jos vakituinen työsi vähintään 70 % työajalla alkaa kesä- tai heinäkuussa, saat kolmen ensimmäisen kuukausipalkan/palkkion yhteydessä 200 € aloitusbonuksen eli yhteensä 600 €.

https://www.nappevet.fi

17.5.2024

Vihtivet, Nummela

Haemme Vihtivetiin Nummelaan klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiitoista työtä hyvin varustellulla klinikallamme, avoimen työilmapiirin, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta sekä ePassi Sportti & Kulttuuri -edulla.

Toivomme sinulta tiimityöskentelyhenkistä ja positiivista otetta töiden tekemiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ sisältää aamu- sekä iltavuoroja klinikan ollessa avoinna arkisin klo 8-20.

Vihtivet on perinteikäs ja paikallisesti vahvan osaamisen klinikka, jossa työskentelee 5-6 eläinlääkäriä ja 5 hoitajaa. Eläinlääkäreillämme on vankan yleislääketieteen ja pehmytkudoskirurgian taitamisen lisäksi erityisosaamista hammashoidoista, sisätaudeista, silmäsairauksista ja ortopediasta.

Lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 2.6.2024 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sovitusti.

Lisätiedot ja hakemukset, Pauliina Kotamäki, vastuuhoitaja

puh. 050-3722725,

pauliina.kotamaki@evidensia.fi


Vihtivet

Ratastie 13

03100 Nummela

17.5.2024

Savion Eläinklinikka Oy, Kerava

Hakusessa hammaskeiju tai hammaskeijo Keravan Saviolle!

Hiljattain toimintansa aloittanut hammasyksikkömme on laajentamassa palveluitaan perushoidoista hammaskirurgian puolelle syksyllä 2024. Olisimmekin vailla anestesiataitoista, tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa, joka kokee lemmikkien suun terveydenhoidon ja kaiken siihen liittyvän omakseen. Työaika on sovittavissa (80%-100%) ja työ alkaisi elokuussa. Hammashoitajan työpiste sijaitsee erillisessä viihtyisässä ja rauhallisessa yksikössään, mutta tarvetta varsinaisen klinikankin puolella saattaa ajoittain olla vaihtelevissa tehtävissä.

Olemme kompaktin kokoinen, mutta asiallisesti varusteltu perusklinikka. Hoidamme monipuolisesti erilaisia potilaita pehmytkirurgiasta röntgenkuvauksiin. Hyvästä työilmapiiristä on kiitelty ja olemmekin laajentaneet palveluitamme viime vuosina nimenomaan siksi, että meille halutaan jäädä töihin. Olisitko sinä osa timanttiseksi hioutunutta porukkaamme? Pyrimme pitämään huolta työntekijöiden eduista ja varmistamaan, että mahdollisiin epäkohtiin reagoidaan, ilmapiiri on kannustava ja jokainen saa urapolullaan tarvitsemansa tuen ja opin.

Kysele lisää ja laita viestiä CV:n kera osoitteeseen toimisto@savionelainklinikka.fi, niin jutellaan lisää. Saa myös pirauttaa toimitusjohtajalle numeroon 050 5731 006 /Virpi Bernedo

7.5.2024

Eläinklinikka Tassula, Oulunkylä, Helsinki

Eläinklinikka Tassulaan Oulunkylässä haetaan osaavia, mukavia työkavereita!

Eläinklinikka Tassula on yksityinen klinikka, joka on toiminut Kotkassa jo miltei 9 vuotta, ja nyt laajennumme Helsinkiin, Oulunkylään!

Etsimme klinikkaeläintenhoitajia vakituiseen työsuhteeseen yksityiselle pieneläinklinikallemme. Etsimme henkilöitä ensisijaisesti täysiaikaiseen (80-100 %) työsuhteeseen, mutta voimme keskustella myös lyhyemmästä työajasta.

Haluaisimme sinun olevan mukava työkaveri, jonka kanssa yhteistyö on helppoa. Osaat hoitaa niin asiakaskommunikaation, kuin suhteesi työyhteisön muihin jäseniin positiivisella ja avoimella otteella.

Meillä Tassulassa kantavana ajatuksena on se, että vaikka emme voi poistaa kaikkia eläintenhoitoalan työssä kuormittavia tekijöitä, kuten vaativia asiakaspalvelutilanteita tai ajoittaista kiirettä, voimme vaikuttaa isosti siihen, miltä töissä tuntuu olla joka päivä.

Tuemme aktiivisesti työntekijää sekä pyrimme yhdessä löytämään parhaat ratkaisut siihen, että töissä jaksaisi mahdollisimman hyvin.

Eläinlääkäreinä meillä on Oulunkylässä osaavia, positiivisia henkilöitä, ja heidän työparinaan tekisit niin peruspotilaita, kuin pehmytosakirurgiaa, hammastoimenpiteitä ja haastavampia sisätautitutkimuksia. Hoitajilla on meillä mahdollisuus myös suuntautua hoitotyössä tiettyyn, enemmän heitä kiinnostavaan osa-alueeseen.

Tassulan toimipisteissä (Kotka ja Helsinki) on kattavat hoitolaitteistot ja tilat, joissa potilaan nykyaikainen ja turvallinen hoito on etusijalla. Teemme niin peruspotilaita, kuin pehmytosa- ja hammaskirurgiaa, sekä tietenkin klinikoiltamme löytyvät niin röntgen-, ultra-, kuin laboratoriolaitteistotkin.


Toivomme sinulta:

- klinikkaeläintenhoitajan tutkintoa (tällä hetkellä emme valitettavasti voi ottaa vastaan hakemuksia oppisopimusopiskelijaksi)

- positiivista ja reipasta otetta työhön, erinomaista asiakaspalvelutaitoa ja oma-aloitteisuutta

- hyviä tiimityötaitoja ja halua vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti omalla toiminnalla

Tarjoamme sinulle:

- kuukausipalkkauksen klinikkaeläintenhoitajan tehtävässä 2200-3400 e riippuen kokemustasosta (100 % työaika)

- laajennetun työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

- mukavan työpaikan, jossa tehdään yhdessä tiiminä töitä hyvässä hengessä

- säännöllistä jatkokoulutusta, niin ammatillista koulutusta, kuin esim. TYHY-päiviäkin, joissa keskitymme enemmän työssäjaksamisen/työhyvinvoinnin osa-alueisiin


Työvuorot ovat arkisin klo 8–20 riippuen klinikan aukioloajasta.


Oulunkylän toimipiste avataan syyskuussa 2024, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä epäröi!

Toivottavasti saataisiin sinusta osa meidän Tassulan väkeä!


Laittaisitko hakemuksen ja CV:si Tassulan toimitusjohtajalle ja vastuueläinlääkärille Anne Brucelle: anne.bruce@elainklinikkatassula.fi

4.5.2024

Kruuse Consumables, Suomi

Field Sales Specialist, Kruuse Consumables.

Location: Finland (Remote Work)

The Position

KRUUSE, headquartered in Denmark, is a leading provider of veterinary products, committed to enhancing the well-being of animals through innovative and high-quality solutions.

As a Field Sales Specialist for KRUUSE, you will play a crucial role in setting up, planning, and coordinating training and support initiatives for veterinary clinics. This dynamic position requires a self-motivated individual with a passion for sales and a commitment to the well-being of animals. You will join our team of dedicated professionals in Global Sales.

This role would suit someone from a clinical background (Vet, Vet Nurse, or Practice Manager) looking to stay within the industry but transition to a new career in sales.

Essential Functions

Actively contribute to the overall sales goals of the company and its Sales/Marketing Departments

Execute sales strategies based on evaluation of customer needs, dynamics, trends, and competitors’ products or services.

Participate in relevant meetings, conferences, training programs and displays.

Understand the Kruuse focus on animal health and the implications and importance of generating advocacy and support for them.

Partner with the Kruu

se Sales and marketing departments to maximize appropriate and effective use of selling materials and product information.

Development of key market insights based on feedback from clients as well as staying across market trends, competitor activities and emerging opportunities.


Qualifications:

- Demonstrated experience as a Vet Nurse, Practice Manager or Veterinarian with transferable business acumen in sales.

- Minimum of two (2) years of veterinary, field or market experience preferred.

- Intermediate computer skills required (Windows, Word, Excel)

- Must be a self-starter and be able to evaluate options and make decisions on your own with minimal supervision.

- A willingness to travel domestically and internally, as needed.

- Remote work from home when not traveling.


Additional Information:

You will join our team of dedicated professionals in Global Sales.

This position is part of the commercial organization handling sales in global markets.

You will report to our Export Manager and be part of a team with sales responsibility globally.

Work collaboratively with a Customer Service Department consisting of 9 colleagues based in Denmark.

Compensation:

Salary will be commensurate with experience and in accordance with market conditions.

How to Apply:

For more information or questions please contact Export Manager Jesper Poulsen on jesper.poulsen@kruuse.com or +45 40804587


Kruuse is an equal opportunity/affirmative action employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to sex, gender identity, sexual orientation, race, color, religion, national origin, disability, protected Veteran status, age, or any other characteristic protected by law.

4.5.2024

Eläinlääkäriasema Lemmikki, Oulu

Etsimme eläintenhoitajaa, pieneläinhoitajaa tai klinikkaeläinhoitajaa pikaisesti, aloitus olisi jo heinä-elokuun vaihteessa. Palkkaus koulutuksen ja kokemuksen mukaan. Pieni vastaanotto, 3 eläinlääkäriä. Olemme avoinna ma-to 9-17 ja pe 9-14. Teemme peruspraktiikkaa, pehmytkudoskirurgiaa sekä hammashoitoja. IDEXXin laboratoriolaitteet, tavallisten röntgenkuvien sekä hammasröntgenkuvien ottamista.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla lemmikki@elainlaakariasemalemmikki.fi

29.4.2024

Eläinklinikka Avec, Porvoo

Haemme kokenutta klinikkaeläinhoitajaa pysyvään työsuhteeseen, 80-100% työajalla.

Työvuorot ajoittuvat arkisin klo 7:30-21 välille, viikonloppuisin päivystämme klo 9-15.

Työnkuva sisältää työskentelyä kirurgisten-, ortopedisten-, hammas- ja sairaalapotilaiden kanssa sekä klinikkaeläinlääkärin avustamista.

Palkkaus 2500-2900€ / kk osaamisen mukaan.

Aloitus sopimuksen mukaan.

Tutustu Aveciin ja Avecilaisiin kotisivuiltamme avec.vet
Kysy lisää : Ell Chita Wahlroos 050 4631659 tai chita@avec.vetLähetä hakemus: chita@avec.vet

29.4.2024

Eläinlääkäriasema Arkki, Espoo

Haemme klinikkaeläinhoitajaa/kokenutta pieneläinhoitajaa Eläinlääkäriasema Arkkiin. Tämä äitiysloma/vanhempainvapaasijaisuus voidaan aloittaa sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaamme mielellämme.

Hakemukset sähköpostiin: kristiinakj@gmail.com. Kristiina Kontio-JalankaEläinlääkäriasema Arkki Espoo

24.4.2024

Omaeläinklinikka Eira, Helsinki

Haemme klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssäsi pääset tekemään laajasti klinikkaeläinhoitajan ammattiasi vastaavia työtehtäviä. Työ sisältää sekä potilastyöskentelyä eläinlääkärin parina että asiakaspalvelua. Meillä pääset osaamistasosi mukaan auttamaan eläinten hoidossa monipuolisesti.Toivomme sinulta tiimityöskentelyhenkistä, positiivista ja oma-aloitteista otetta töiden tekemiseen vaihtelevissa päivissä. Vaikka edellytämme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa, emme odota että olet jo kaiken osaava ammattilainen.

Klinikkamme on avoinna ma-to klo 8-20, pe 8-16. Klinikkaeläinhoitajan työvuorot sijoittuvat klo 7.30-20.30 välille.
Kerromme mielellämme meistä ja työstä tarkemmin. Ota yhteyttä jenni.salmi@evidensia.fi, puh. 044 980 60 94.

28.3.2024

Eläinlääkäriasema Tassu, Vantaa

Haemme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa/ pieneläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Hiekkaharjuun.

Eläinlääkäriasema Tassu on yksityinen vuonna 1991 perustettu klinikka Vantaalla. Joulukuussa 2023 toimintamme laajeni uusien toimitilojen avaamisen myötä ja nyt etsimme vahvistusta joukkoomme.

Tassussa tehdään peruspraktiikkaa, pehmytkudoskirurgiaa sekä kirurgisia hammashoitoja, joihin erityisesti olemme suuntautuneet.

Hyvä työilmapiiri ja lämminhenkinen asiakaspalvelu ovat meille tärkeitä. Panostamme jatkuvasti klinikan kehittämiseen ja henkilökunnan kouluttamiseen.

Toivomme hakijalta klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan ammattitutkintoa. Tiimihenkisyys, oma-aloitteisuus ja asiakaspalvelutaito ovat hakemiamme ominaisuuksia. Toivomme kokemusta anestesiavalvonnasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, jossa työntekijöitä kannustetaan kehittymiseen ja

kouluttautumiseen. Työssä menestymisessä sinua on tukemassa mahtava työporukka. Työhön sisältyy anestesiavalvontaa, asiakaspalvelua, laboratoriotyöskentelyä, välinehuoltoa sekä muita tavanomaisia klinikkaeläinhoitajan työtehtäviä.

Vuorot sijoittuvat arkisin kello 07.30-21.00 välille. Työvuorot pyritään järjestämään mahdollisimman säännöllisiksi.

Maksamme osaamisen/ kokemuksen mukaisen kilpailukykyisen palkan lisäksi puolivuosittain liikevaihtoon perustuvaa bonuspalkkiota. Meillä on lisäksi työntekijöillemme vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Saat myös etuja lemmikkisi hoidossa sekä tarvikeostoksissa.

Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Tiedustelut ja hakemukset

CV:n kera pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen piia.annila@tassu.fi ja emmi.lawson@tassu.fi

Tervetuloa Tassutiimiin!

21.3.2024

Vet Rent, Pääkaupunkiseutu & Loviisa

Haemme Vet Rent yritykseen keikkatyöntekijöitä eläinklinikoihin.

Kuvaus:

Etsimme yritykseemme keikkatyöntekijöitä liittymään ammattitaitoiseen tiimiimme erilaisiin eläinklinikoihin. Jos olet intohimoinen valmistunut klinikkaeläinhoitaja ja haluat olla osa meidän tiimiä, tämä työpaikka saattaa olla juuri sinua varten!

Töitä tarjolla ma-pe päiville. Klinikat sijaitsee Helsinki, Vantaa, Espoo, Loviisa alueilla.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja joustavuutta aikatauluihin.

Vaatimukset:

- Tutkinnon suorittanut klinikkaeläinhoitaja
- Kyky työskennellä joustavasti ja tehokkaasti kiireisissä tilanteissa

Työhaastattelut järjestetään etänä Zoom linkin kautta

Hakemukset ja tiedustelut: info@vetrent.fi

www.vetrent.fi

18.3.2024

Vetsy Oy, Helsinki

Oletko Sinä tuleva Vetsyläinen, arvostettu tiimimme timantti?

Vetsy Oy on 05/23 perustettu kotimainen perheyritys.
Etsimme Helsingin Munkkiniemeen pieneläinklinikalle kokenutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Positio täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hoitajana toteutat osaamistasi hyvin itsenäisesti. Huolehdit asiakkaistamme, niin lemmikeistä, kuin myös heidän omistajistaan, isolla sydämellä.

Meillä ratkaisee asenne. Sinulta odotamme

- ystävällistä ja iloista asennetta

- hyviä ihmissuhdetaitoja

- rivakkaa otetta työntekoon

- halua uudistaa toimialaa aina paremmaksi niin eläimille, työyhteisölle, kuin asiakkaillekin.

Ammatillinen osaaminen on itsestäänselvyys.
Edellytämme hoitajiemme olevan itsenäisiä, ammattitaitoisia ja sitoutuneita.
Sinun tulee voida itsenäisesti ja luotettavasti mm.

- valmistella potilas nukutukseen eli mm. kanyloida, intuboida, kiinnittää koneisiin

- tehdä lääkelaskemia sekä annostella lääkkeitä

- valvoa ja dokumentoida anestesiaa sekä puuttua mahdollisiin komplikaatioihin (verenpaine, ETCO jne.)

- tehdä labroja (IDEXX laitteet)

- tehdä triagea niin puhelimessa, kuin klinikalla

- ottaa asiakkailta tapauskohtaisesti järkeviä esitietoja

- ottaa tavallisia röntgenkuvia

- plussaa jos osaa ottaa hammasröntgenkuvia!

Palkkakehitys alkaa kokoaikaiselle tutkinnon suorittaneelle ja jo muutaman vuoden työkokemusta omaavalle työntekijälle 2500 eurosta kuukaudessa. Olemme tehneet oman järjestelmän, jossa työvuosilla on merkitystä, ja jossa Sinun on omalla työpanoksellasi sekä työnantajan tukemalla kouluttautumisella mahdollista vaikuttaa omaan palkkakehitykseesi. Luonnollisesti klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinnon suorittaneiden taloudellinen kompensaatio on suurempi.

Haluamme pitää työntekijöistämme erityisen hyvää huolta.

Vetsyssä pääset kehittymään ammatillisesti, tulemme panostamme hoitajien koulutukseen hakemalla juuri Sinulle sopivia kursseja ja jatkokouluttautumismahdollisuuksia. Työterveyshuoltomme on järjestetty Lääkärikeskus Aavassa. Työaikoihisi pystyt myös itse vaikuttamaan. Plussaa saa siitä, että tykkää iltavuoroista!
Töihin tervetullut on myös oma lemmikkisi, kunhan yhteiselo muiden klinikan lemmikkien kanssa sujuu. Omien lemmikkien hoitojen kustannuksiin on alennusjärjestelmä. Mahdollistamme omien lemmikkien ruokien sekä tarvikkeiden tilaamisen alennetulla hinnalla.

Arvostamme suuresti työpanostasi, olet kovin tärkeä osa Vetsyä ja tulet aina saamaan esihenkilön sekä työyhteisön lämpimän tuen.

Laitathan työhakemuksesi sähköpostitse!

Eläinlääkäri Eva Kaisti, perustaja

eva.kaisti@vetsy.vet

6.3.2024

Eläinklinikka Hertta, Helsinki

Haemme kiireapulaiseksi klinikkaeläinhoitajaa! Voit olla myös klinikkaeläinhoitajaopiskelija tai eläinlääketieteen opiskelija, mutta toivomme, että sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta klinikkatyöstä ja asiakaspalvelusta. Työvuoroja on vaihtelevasti, tällä hetkellä noin 1-3 vuoroa viikossa. Työaika sijoittuu ma-pe klo 8-21 välille. Työhön kuuluu mm. asiakaspalvelua, välinehuoltoa, labrojen tekoa ja eläinlääkärin avustamista.


Palkkaus kokemuksen mukaan. Aloitus mahdollisimman pian.

Lähetä meille hakemus osoitteeseen hertta@hertta.com ja jutellaan lisää!

6.3.2024

Pieneläinklinikka Itavet, Riihimäki

Etsimme mahtavaan rentoon joukkoomme valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa Riihimäelle!

Vastaanottomme on lämminhenkinen, rento ja perheenomainen, myös asiakkaille. Työkavereiksi saisit mahti tyypit! Olemme erittäin hyvin varusteltu klinikka. Meiltä löydät inhalaatiokoneet, ventilaattorit, keskoskaapin, röntgenin, hammasröntgenin, pian saapuva CT-laite, ison rivin laboratoriolaitteita (idexx, fuji, insight). Meillä työskentelee 2 peruspraktiikkaa tekevää eläinlääkäriä sekä tällä hetkellä kuukausittain vierailevat spesialistit ulkomailta (kardiologi, ortopedi ja silmäspesialisti). Heidän apunaan häärää 3 hoitajaa!

Sinulta odottaisimme ehdottomasti hyvää englanninkielen taitoa (kyky työskennellä englanniksi vaaditaan!). Toivoisimme henkilöltä ripeää ja varmaa otetta työn tekoon, tarkkuutta ja huolellisuutta. Jos olet avoin, sosiaalinen ja puhelias tyyppi, istuisit joukkoomme varmasti paremmin kuin hyvin!

Tarjoamme vakituista työpaikkaa 35h/vko. Työajat sijoittuisivat tällä hetkellä ma-pe kello 8-18 sisään. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköpostiin consult@itavet.fi

6.3.2024

Eläinklinikka Inuvet Hämeenkyrö

Etsimme reipasta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, joka ei pelkää tarttua työhön, eikä hetkahda kiireellisistäkään päivistä. Tule meille töihin keskelle kauneinta maaseutua Hämeenkyröön. Tarjoamme erinomaiset työkalut, hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi sekä osaavan tiimin tuen.

Meille on tärkeää, että töihin on aina kiva tulla ja päivän haasteet otetaan vastaan yhdessä. Kiireisetkään päivät eivät rypistä otsia, koska olemme toiminnan naisia, joita liian hiljaiset päivät lähinnä pitkästyttävät. Lemmikkien hyvinvointi on meille tärkeää, ihmisiä unohtamatta.

Meidän Inuvet

Uskallamme unelmoida ja ajatella isosti. Inuvet on nuori ja vauhdikkaasti kasvava moderni yksityisomisteinen eläinklinikka. Olemme yrittäjähenkisiä ja halukkaita kokeilemaan kaikkea uutta, samaa ajatusmaailmaa toivomme henkilökunnaltamme.

Olemme varustelleet klinikkamme kattavasti ja huippulaittein. Varustukseen kuuluu mm. oma laboratorio, suoradigiröntgen, väridoppler-ultra, leikkaussali inhalaatioanestesialla ja ventilaattorilla, laserlaite, hammaspora ja hammasröntgen. Olemme juuri laajentamassa klinikkaamme ja sen myötä meille on tulossa myös uusia laitehankintoja.

Meillä on vielä monta unelmaa saavuttamatta ja monta ideaa toteuttamatta. Nyt kaivataan uusia tekijöitä ja ideoitsijoita huikeaan porukkaamme. HUOM! Vain hyvät tyypit huolitaan. Asiakaskuntamme koostuu hyvin laajalta alueelta, sillä Hämeenkyrön lähimaastossa ei löydy kattavasti varusteltuja pieneläinklinikoita.

Mitä toivomme sinulta?

-suoritettu klinikkaeläinhoitajantutkinto

-aikaisempi kokemus eläinklinikalla työskentelystä

-työhön tarttuva asenne

-asiakaspalvelualttius

Palkkaus ja työaika

Työkokemuksen ja osaamisen mukaan 2100-2600 euroa / kk. Iltalisä klo 18 jälkeen +20%, lauantailisä +20%, sunnuntailisä +100%. Lisäksi meillä voi tehdä halutessaan lisätienestiä hälytystyöllä (esim. hätäleikkaukset työajan ulkopuolella), josta maksetaan kertakorvauksena 150€ hälytyslisä sekä +100% palkka.
Etsimme kesätöihin aikavälille 1.5.-31.8.2024. Työsopimusta on mahdollista myös jatkaa kesän jälkeen. Työaika on viikon jokaisena päivänä klo 8-20 välillä, teemme työtä kahdessa vuorossa.

Sitten vielä pari pientä, meidän mielestä normaalia juttua

- Tiedostamme, että ihminen tarvitsee säännöllistä ruokintaa siinä missä eläimetkin ja siksi meillä huolehditaan, että työkaveri pitää ruoka- ja kahvitaukonsa.

- Meille henkilökunnan hyvinvointi on tärkeää ja siksi olemme vakuuttaneet koko henkilökuntamme kattavalla työkykyvakuutuksella, jotta hoitoon pääsy on nopeaa ja kattavaa.Tähän työkykyvakuutukseen kuuluu tarvittaessa mm. fysioterapeutin / kiropraktikon tapaaminen.

- Henkilökunnalle on maksuttomat parkkipaikat ihan oven edessä

- Tykkäämme juhlia, siksi pidämme vuosittain, pikkujoulut ja virkistyspäiviä henkilökunnan toiveiden mukaan. Aina kilistetään, kun on aihetta.

- Hyvä ruoka tekee paremman palaverin ja siksi tarjoammekin sapuskat aina kun suunnitellaan yhteisiä juttuja

- Työntekijämme voivat ostaa tukkuhinnoin kaikkea yhteistyökumppaneiltamme sekä hoidattaa omat eläimensä todella edullisesti.

- Omien eläinten hoito on meillä erittäin edullista, omakustannushintaan.

- Meillä kuunnellaan työntekijöiden toiveita ja ideoita ja ollaan valmiita lisäkouluttamaan henkilökuntaa

JOKO INNOSTUIT?

Lisätietoja antaa klinikkajohtaja Noora Vahvelainen (p. 0503594133). Lähetä CV:llä varustettu vapaamuotoinen työhakemus noora.vahvelainen@inuvet.fi Voit myös vierailla meidän kotisivuilla (www.inuvet.fi). ratasta kirjoittaaksesi tekstiä

27.02.2024

Eläinklinikka Väärti oy, Tornio

Haemme Tornioon eläinklinikalle vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja asiakaspalvelusta nauttivaa, jo tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa.

Väärti on Torniolainen yksityinen ja riippumaton eläinklinikka jolla vastaanottoa pitää kolme eläinlääkäriä. Etsimme porukkaamme lisävahvistukseksi klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Mahtavan työporukan lisäksi meillä on vuosi sitten varta vasten toimintaamme suunnitellut ja rakennetut tilat. Klinikallamme on hyvä varustelutaso monipuoliseen pieneläinpraktiikkaan (moderni röntgenlaitteisto, laboratorio, inhalaatiolaitteistot, ultra, hammashoitoyksikkö, hammasröntgen ja laboratoriolaitteisto). Olemme auki arkisin klo 8-17.

Meille on tärkeää korkeatasoisen hoidon lisäksi että töissä viihdytään ja hyvä tunnelma välittyy myös asiakkaillemme.

CV ja hakemus palkkatoiveineen kannattaa lähettää meille mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti oikean tyypin löydyttyä. Autamme tarvittaessa myös asunnon hankinnassa. Tällä hetkellä emme valitettavasti pysty rekrytoimaan oppisopimusopiskelijoita.

Hakemukset liitteineen osoitteeseen paula.kurth@elainklinikkavaarti.fi

Lisätietoa työpaikasta saa soittamalla Paulalle 0503462572 tai laittamalla sähköpostia.