Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

19.9.2019

Herttoniemen eläinlääkäriasema, Helsinki

Herttoniemen eläinlääkäriasema hakee tiimiinsä klinikkaeläinhoitajaa tai opinnoissaan lähellä valmistumista olevaa hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta iloista asennetta ja reipasta otetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta ja halua oppia uusia asioita. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä mukavat työkaverit.

Herttoniemen eläinlääkäriasema on yksityinen eläinlääkäriasema, jolla työskentelee 3 vakituista eläinlääkäriä ja 4 vakituista hoitajaa. Vastaanotto on hyvin varusteltu. Valoisat ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Herttoniemessä, Itä-Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten sähköpostilla tove.tuovio@lemmikkilaakari.fi.
Tiedustelut puhelimitse Tove Tuovio/0400-508641.

www.lemmikkilaakari.com


19.9.2019

Eläinlääkäriasema Tassu, Vantaa


Haemme vakituiseen kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen tutkinnon suorittanutta tai opintojen loppusuoralla olevaa Klinikkaeläinhoitajaa / Pieneläinhoitajaa.
Eläinlääkäriasema Tassu on pieni 1990 perustettu yksityinen pieneläinvastaanotto Vantaan Hakunilassa.
Klinikka tarjoaa asiakkailleen kattavasti erilaisia palveluita. Yleispraktiikan lisäksi teemme pehmytosakirurgiaa ja kirurgisia hammashoitoja. Vastaanotto on hyvin varusteltu ja toimintaa kehitetään jatkuvasti lisää.

Vastaanotolla työskentelee tällä hetkellä kolme eläinlääkäriä ja kolme pieneläinhoitajaa sekä avustajana toimiva eläinlääketieteen opiskelija. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe klo: 08-21 välisenä aikana.

Tarjoamme työntekijöillemme innostavan ja kannustavan työilmapiirin. Tärkeitä arvojamme ovat mm. yhteen hiileen puhaltaminen ja positiivinen asenne. Koemme myös henkilökunnan kehittämisen tärkeäksi ja kannustammekin henkilökuntaa säännöllisesti erilaisiin koulutuksiin. Palkkauksessa noudatamme klinikalle liiton (ERTO) toimesta laadittua työehtosopimusta.

Olet etsimämme henkilö jos omaat hyvät sosiaaliset taidot, vankan asiakaspalvelutaidon ja reippaan asenteen. Omaat mielellään jo jonkun verran kokemusta klinikkatyöstä, kuten anestesiavalvonnasta ja leikkaussalityöskentelystä.

Työt alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Haastatteluita käymme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

kotisivu: tassu.fi
Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostiin 31.10.2019 mennessä:minna.pulkkinen@kotikone.f
16.9.2019

Eläinklinikka Saari, Vaasa

Eläinklinikka Saari hakee eläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Olemme keskikokoinen eläinklinikka Vaasassa.

Meillä työskentelee tällä hetkellä kolme eläinlääkäriä ja haemme nyt neljättä hoitajaa.

Klinikka on kodikas ja lämminhenkinen.

Meiltä löytyy röntgen, hammasröntgen, ultraääni ja sydänultra, endoskooppi, laboratorio, leikkaussali sekä erillinen huone hammastoimenpiteisiin. Perusterveydenhuollon lisäksi klinikalla tehdään esim. sydämen ultraäänitutkimuksia, ortopedisia leikkauksia, hammastoimenpiteitä, akupunktiota ja fysioterapiaa.

Klinikalla hoidetaan myös luonnonvaraisia eläimiä yhteistyössä paikallisen villieläinhoitolan kanssa.

Työvuorot ovat ma-pe 08.45-19.15 välillä.

Olemme tiivis porukka ja mielestämme tärkeää töissä on viihtyvyys.

Etsimme sinua, joka olet tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Klinikan työkielet ovat suomen lisäksi ruotsi ja englanti. Toivomme siis että uskallat käyttää myös toista kotimaista kieltä.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut: elainklinikkasaari.vaasa@gmail.com

Puh: 06-3217300
13.9.2019

Eläinlääkäriasema Valjakko, Vantaa

Eläinlääkäriasema Valjakko on lämminhenkinen ja pieni, erityisesti ennaltaehkäisevään terveydenhuoltotyöhön erikoistunut eläinlääkäriasema Vantaan Pakkalassa. Olemme ensimmäisenä Suomessa kehittäneet rotukohtaisen terveydenhuolto-ohjelman aina luovutusikäisestä pennusta senioriin saakka. Myös ympäristöasiat ovat lähellä sydäntämme: Valjakko on ensimmäinen eläinlääkäriasema Suomessa, jolle on myönnetty WWF:n Green Office- status. Menestymme asiakastyytyväisyydessä; meillä on ihanat ja uskolliset asiakkaat. Valttikorttimme on asiakkaan aito ja lämmin kohtaaminen sekä potilaan paras mahdollinen hoito. Meillä asiakas kokee tulleensa kuulluksi ja potilaille varataan riittävästi aikaa.


Haemme palvelukseemme klinikka- tai pieneläinhoitajaa lokakuusta 2019 alkaen. Etsimme Sinua, jos koet yllämainitut asiat tärkeäksi ja menestyt asiakaspalvelussa.


Tarjoamme mukavan, läheisen työporukan ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Palkan lisäksi saat henkilökuntaetuja sekä joustavan työnantajan.Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten lähetä hakemuksesi pian!Lähetä avoin hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen minnapessi@yahoo.com. Lisätietoa Valjakosta www.valjakko.fi sekä puhelinnumerosta 050-4420045. Löydät meidät myös Facebookista!
10.9.2019

Eläinlääkäriasema HauMau, Helsinki

Klinikkaeläintenhoitajia HauMauhun

Eläinlääkäriasema HauMau on erityisesti ortopediaan, sisätauteihin, pehmytosakirurgiaan, hammashoitoihin, silmäsairauksiin, kardiologiaan ja onkologiaan keskittyvä eläinlääkäriasema.
Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Toimimme uusissa, kesäkuussa 2019 avatuissa tiloissa Etu-Töölössä, Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Eläinlääkäriasema HauMauhun kokeneita ja reippaalla asenteella varustettuja klinikkaeläintenhoitajia vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa, mieluiten klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Kokemus klinikkatyöstä sekä leikkaussalityöskentelystä luetaan eduksi. Lisäksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, halua oppia uutta, postitiivista asennetta
sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, monipuolisen työnkuvan, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, ensiluokkaiset tilat ja laitteet, mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja hyvät henkilöstöedut.

Teemme työtä kahdessa vuorossa ja työaika sijoittuu arkisin klo 7.30-20.30 sekä lauantaisin klo 8.30-16 välille.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Jenny Kaija, sähköpostitse jenny.kaija@evidensia.fi tai puhelimitse 040 742 3010 arkisin klo 9-16.

Lähetäthän hakemuksesi 30.9.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja
tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
10.9.2019

Keravan Eläinklinikka, Kerava

Klinikkaeläinhoitaja Keravalle

Keravan Eläinklinikan eläinlääkäreillä on erityisosaamista mm. ortopedisista toimenpiteistä, suu- ja hammassairauksista, sydänsairauksista, sekä sisätaudeista ja tähystysleikkauksista. Meillä tehdään mm ortopedisia leikkauksia, sydämen ultraäänikuvauksia, tähystyssterilaatioita, laadukkaita hammashoitoja, akupunktiota ja fysioterapiaa. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin klo 7.30-20.30.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Keravan Eläinklinikalle kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa, ja muita klinikan töitä.

Odotamme sinulta, että olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo työkokemusta kliinisestä hoitotyöstä. Olet anestesiataitoinen ja kiinnostunut kehittämään osaamistasi eteenpäin. Lisäksi olet joustava, haluat oppia uutta, omaat positiivisen asenteen ja olet asiakaspalveluhenkinen.


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön.
Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Oppisopimuspaikkaa meillä ei valitettavasti ole tarjota.


Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Hanna Hasselgren, puhelimitse 040 836 3194 tai sähköpostitse hanna.hasselgren@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 30.9.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja
tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
9.9.2019

Eläinklinikka Losvika, Pohjanmaa

Tule Meille töihin!

Kokeile jotain uutta - tule Pohjanmaalle!

Etsimme lisää henkilökuntaa Losvikan eläinklinikoille pohjanmaalla.
Oletko iloinen, sosiaalinen, eläinrakas ihminen joka tykkää asiakaspalvelusta? Siinä tapauksessa sinä voit olla se pieneläinhoitaja jota me etsimme.
Klinikamme ovat hyvin varustettuja. Ja tiimi todella mukava.
Asiakaskunta erittäin miellyttävä.
Täällä rannikolla puhutaan sekä ruotsia että suomea. Joten jos toinen kotimainen kieli ei vielä ole vahva, niin meidän kielikylvyssä varmasti opit.

Lue meistä lisää osoitteessa www.losvika.com/ kliniken

Ole meihin yhteydessä heti niin kerron lisää (maria.losvik@losvika.com)
Paikat täytetään heti kun oikeat henkilöt löytyvät.
9.9.2019

Pieneläinklinikka Pirkkalan Elliin, Partola

Pieneläinklinikka Pirkkalan Elli (ent. Evidensia Partola) on helmikuussa 2019 avattu eläinlääkäriasema. Klinikka on hyvien yhteyksien päässä niin Kangasalta, Tampereelta, Pirkkalasta kuin Nokialtakin. Pieni klinikka on hyvin varusteltu ja tarjoaa kattavasti palveluita perusterveydenhuoltoon. Klinikalla on inhalaatioanestesialaitteet sekä mahdollisuus laboratoriotutkimuksiin, myös perushammastoimenpiteet onnistuvat.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Pieneläinklinikka Pirkkalan Elliin (ent. Evidensia Partola) kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläintenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun asti. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa määräaikaisuuden jälkeen.

Olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Oppisopimuspaikkaa meillä ei valitettavasti ole tarjota. Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat 8-20 väliselle ajalle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön.
Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan johtaja Sofia Parisalu, puhelimitse 040 509 5843 tai sähköpostitse sofia.parisalu@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 27.9.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
5.9.2019

Kissaklinikka Felina, Helsinki

Klinikkaeläinhoitaja Felinaan, Helsinkiin

Kissaklinikka Felina on Suomen ensimmäinen kissaklinikka ja osa Evidensia-verkostoa. Olemme toimineet Helsingin keskustassa vuodesta 1995 ja arvostelulla klinikallamme käy asiakkaita ympäri Suomen. Klinikkaamme johtaa kissalääketieteen tutkinnon
suorittanut eläinlääkäri Teija Immonen (o.s. Viita-aho).


Ketä etsimme?

Haemme nyt Kissaklinikka Felinaan reipasta hoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa, mieluiten klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Kokemus klinikkatyöstä luetaan eduksi.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet kissarakas ja sinulla on positiivinen ja reipas työasenne, loistavat asiakaspalvelutaidot sekä tahtoa kehittyä ja oppia uutta. Olet avoin ja haluat sitoutua klinikan kehittämiseen yhdessä kanssamme.

Mitä tarjoamme?

Meillä työpäivät ovat erittäin monipuolisia. Klinikallamme pääset syventämään kissatietouttasi ja saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Harjoitamme korkealuokkaista kissalääketiedettä ja meillä on kattava varustelutaso. Klinikallamme toimitaan kissalähtöisesti. Päivittäin meillä työskentelee 3-4 eläinlääkäriä.

Työaika sijoittuu tällä hetkellä arkisin klo 7.30-20.30 välille. Tulevaisuudessa laajennamme aukioloaikoja, ja työ tulee pitämään sisällään myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme mukavat työkaverit, laajan kollegaverkoston, hyvät koulutusmahdollisuudet, avoimen työilmapiirin ja loistavat henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Tanja Salmesvirta, sähköpostitse tanja.salmesvirta@evidensia.fi tai puhelimitse 0407709694 arkisin klo 8-16.

Lähetäthän hakemuksesi 30.9.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
4.9.2019

Omaeläinsairaala Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja ?

Mitä etsimme?

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen. Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde on mahdollista aloittaa lokakuun alusta. Lähetä siis hakemuksesi mahdollisimman nopeasti!

Keitä me olemme?

Omaeläinsairaala Turku Satakunnantie on avoinna 7 pv viikossa. Olemme auki maanantaista perjantaihin klo 7-23 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-19 . Tarjoamme kattavasti peruseläinlääkinnän palveluja sekä hammashoitoja. Hoidamme kissojen ja koirien lisäksi kaneja ja jyrsijöitä sekä eksoottisempiakin eläimiä. Omaeläinklinikalla on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussali, hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite.

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 13
eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin.
Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Soita tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää!

Emmi Niemi, aluepäällikkö 040 586 6748
Tiina Ståhlberg, tiimiesimies (tiina.stahlberg@omaelainklinikka.fi)

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian tiina.stahlberg@omaelainklinikka.fi ja emmi.niemi@omaelainklinikka.fi
paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua. Tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.

4.9.2019

Lahden Eläinlääkäriasema, Lahti

Klinikkaeläintenhoitaja Lahteen

Lahden eläinlääkäriasema on perinteikäs erikoisosaamisen klinikka, jossa työskentelee 12 eläinlääkäriä, 13 hoitajaa, asiakaspalvelija sekä
välinehuoltaja. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin klo 8-20 ja joka toisena lauantaina klo 9-15. Lisäksi vastaamme Päijät-Hämeen alueen pieneläinpäivystyksestä joka toisena viikonloppuna/pyhänä, lauantaisin ja sunnuntaisin 8-20.


Ketä etsimme?

Haemme nyt Lahden Eläinlääkäriasemalle (ent. Evidensia Lahti) kokeneita ja reippaalla asenteella varustettuja klinikkaeläintenhoitajia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Outi Lius, puhelimitse 040 5666627 tai sähköpostitse outi.lius@evidensia.fi. Olet halutessasi tervetullut tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä.

Lähetäthän hakemuksesi 23.9.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM!
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
2.9.2019

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lisäksi upeaa moniammatillista tiimiämme.

Työnkuvaan kuuluu eläinlääkärin avustaminen toimenpiteissä, leikkaussalityöskentely ja anestesianvalvonta, laboratorio - ja röntgentyöskentely, asiakaspalvelu, sekä klinikan muita töitä.

Töitä tehdään vuorotyönä (aamu- ja iltavuoroja) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla, positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta ja kykyä työskennellä suurehkossa moniammatillisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisesti eri eläinlääketieteen osa-alueilla, uudenaikaisen hyvin varustellun klinikan mahtavalla tiimillä. Lisää meistä löydät nettisivuiltamme: www.helppu.fi


Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään ositteeseen janika.asteljoki@helppu.fi

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkaesimies Janika Asteljoki 045-77347993

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
29.8.2019

Eläinsairaala Evidensia Vethaus, Hattula

Klinikkaeläinhoitaja (päivystystyö) Vethausiin, Hattulaan

Evidensia Eläinsairaala Vethaus, Hattula on kattavasti varusteltu päivystävä eläinsairaala. Eläinsairaala palvelee lemmikkejä laajasti koko mm. Länsi- ja Etelä Suomen alueelta. Eläinsairaala tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden.

Ketä etsimme?

Haemme Eläinsairaala Vethausiin vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaan asenteen omaavaan klinikkaeläinhoitajaa päivystystyöhön.

Odotamme, että sinulla on:

· klinikkaeläintenhoitajan tutkinto

· mielellään kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä

· joustavuutta

· oma-aloitteisuutta

· halua oppia lisää

· aktiivista ja positiivista otetta

· vankkaa asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

Vethaus Hattula on päivystävä eläinsairaala ja sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille. Tarjoamme
lemmikeille hoitoa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten työ on 3-vuorotyötä.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, ensiluokkaiset laitteet, mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille tarjolla on edistyksellinen työaikamalli, joka mahdollistaa myös pitkät vapaat. Tarvittaessa myös päivystysasunto järjestyy.

Kerromme mielellään lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Kati Tikka, sähköpostitse kati.tikka@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 21.9.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
27.8.2019

Omaeläinklinikka Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Turku keskustaan?

Mitä etsimme?

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen.
Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde on mahdollista aloittaa lokakuun alusta. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka Turku keskusta on arkipäivisin toimiva klinikka. Olemme auki maanantaista perjantaihin 8-20 ja tarjoamme kattavasti peruseläinlääkinnän palveluja sekä hammashoitoja. Hoidamme kissojen ja koirien lisäksi kaneja ja jyrsijöitä sekä eksoottisempiakin eläimiä. Omaeläinklinikalla on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussali, hammashuone, monipuolinen
laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite.


Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten
hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Soita tai laita sähköpostia, niin kerron lisää!

Emmi Niemi, aluepäällikkö 040 586 6748

Anniina Takkula, vastaava hoitaja (anniina.takkula@omaelainklinikka.fi)

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian anniina.takkula@omaelainklinikka.fi ja emmi.niemi@omaelainklinikka.fi
, paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua. Tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.

26.8.2019

Eläinlääkärikeskus Sovet, Espoo

Tule meille töihin iloiseen ja hyvähenkiseen työpaikkaan!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen 2 valmista tai valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa kokopäiväiseen työhön (HUOM! emme pysty ottamaan tällä hetkellä oppisopimukseen).

Toinen paikka on ns. vastuuhoitajalle, jonka työnkuvaan kuuluu normaalin klinikkaeläinhoitajan töiden ohella mm. hoitajien työvuorojen tekoa ja hoitajaopiskelijoiden perehdytystä työhön.

Klinikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Länsiväylän varrella Espoonlahdessa. Klinikka on yksityinen, itsenäinen, ketjuihin kuulumaton, jo vuodesta 1999 toiminut pieneläinklinikka, jossa vakiintunut asiakaskunta.
Klinikalla työskentelee 3+1 eläinlääkäriä. Työvuoroja tehdään kahdessa vuorossa (7.30-15.30 ja 12.30-20.30), ja lisäksi olemme avoinna lauantaisin 9-15.

Klinikalla on erikoisosaamista mm. tähystyksistä, tähystyleikkauksista, sisätaudeista ja pehmytosakirurgiasta. Meillä pääsee tekemään monipuolista työtä. Klinikan kotisivut www.sovet.fi

Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:

· vakituisen, kokopäiväisen työn (myös osa-aikatyö mahdollista halutessasi)

· mukavan ja joustavan työyhteisön

· mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin ja lomiin

· terveysvakuutuksen missä tahansa yksityisellä lääkäriasemalla (omavastuu 100€/vuosi, ei rajoituksia aiemmista sairauksista)

· kilpailukykyinen palkkaus (2200-2800€/kk riippuen työvuosista ja osaamisesta)

· mahdollisuus jatkuvaan jatkokouluttautumiseen, myös ulkomailla

Odotamme sinulta:

· sitoutumista työhön pidempiaikaisesti

· hyvää työmoraalia

· joustavuutta tarvittaessa

· reippautta ja kommunikaatiotaitoja ihmisten kanssa

Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Työhakemukset palkkatoiveineen pyydetään sähköpostitse osoitteeseen: maarit.luukkainen@sovet.fi

Lisätietoja puh.09-54650511 / klinikka tai 040-5570492 / Maarit Luukkainen

23.8.2019

Eläinlääkäriasema Askel, Tuusula

Klinikkaeläinhoitaja vakituiseen työsuhteeseen.

Eläinlääkäriasema Askel on korkeatasoinen ja hyvin varusteltu pieneläinklinikka.
Etsimme joukkoomme joustavaa ja oma-aloitteista jo valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa.
Oletko innokas oppimaan uutta ja valmis kehittämään taitojasi?
Meillä on tarjota sinulle monipuolinen työnkuva, joka sisältää peruspraktiikan lisäksi mm:
- asiakaspalvelutyötä
- laajat laboratoriotutkimuslaitteistot
- röntgentutkimuksia
- leikkaussalityöskentelyä
- anestesiavalvontaa
- hammasoperaatioissa avustamista

Olemme avoinna joka päivä kello 14-21, teemme töitä 2-3 vuorossa.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen: rekrytointi@askel.pro, 1.10.2019 mennessä.
Aloitamme haastattelut hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.
Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme! Yhteydenotot: rekrytointi@askel.pro
21.8.2019

Eläinlääkäriasema Evidensia Nekala, Tampere

Klinikkaeläinhoitaja Eläinlääkäriasema Evidensia Nekalaan

Eläinlääkäriasema Evidensia Nekala on nykyaikaisesti varusteltu, täyden palvelun pieneläinklinikka, missä työskentelee 6 eri osaamisalueille suuntautunutta eläinlääkäriä ja 11 hoitajaa sekä asiakaspalvelija. Klinikalla on hyvin varusteltu hammashoitohuone, kaksi hyvin varusteltua leikkaussalia, hyvät ultra- ja RTG-laitteet sekä laaja in-house laboratorio.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Nekalan Evidensiaan kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläintenhoitajaa.

Odotamme sinulta:

· alalle sopivaa koulutusta (klinikkaeläintenhoitaja)

· kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä

· kokemusta anestesiavalvonnasta ja leikkaussalitoiminnasta

· joustavuutta

· oma-aloitteisuutta

· halua oppia lisää

· aktiivista ja positiivista otetta

· vankkaa asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

· mukavat työkaverit

· ammatillisen työyhteisön

· hyvät koulutusmahdollisuudet

· laajan kollegaverkoston

· avoimen työilmapiirin

· mahdollisuuden kehittyä

· hyvät henkilöstöedut sekä

· ajanmukaiset laitteet- ja työskentelytilat

Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat 7:30-22:15 väliselle ajalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan vastaava hoitaja Hanni Poijärvi, puhelimitse 050 3398 724 tai sähköpostitse hanni.poijarvi@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 30.9.2019 mennessä tämän linkin kautta . HUOM! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

12.8.2019

Eläinklinikka Siili, Kouvola

Hei sinä haasteita kaipaava klinikkaeläinhoitaja!

Tule töihin Eläinklinikka Siiliin Kouvolaan.

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvin varusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto. Klinikalla työskentelee
pääsääntöisesti yksi eläinlääkäri, yksi klinikkaeläintenhoitaja ja yksi osa-aikainen avustaja. Klinikalla tehdään paljon mm. hammashoitoja ja suukirurgiaa sekä esimerkiksi akupunktiota.

Meillä saat: vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin monipuolisesti, edullisemman
työntekijähinnat ostoksista ja omien eläinten hoidosta sekä muita työsuhde-etuja (mm. vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus, liikuntasetelit).

Sinulta odotamme: suoritettua klinikkaeläintenhoitajan tutkintoa (myös opintojen loppusuoralla olevien
klinikkaeläintenhoitajaopiskelijoiden hakemukset huomioidaan), intoa uuden oppimiseen ja työssä kehittymiseen, työn perusasioiden osaamista. Oppisopimusopiskelijaa meillä ei ole mahdollista palkata.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä.
Klinikka on auki 4-5 päivää viikossa ja töitä tehdään päivästä riippuen joko aamu- tai iltavuorossa sekä kesäkuukausia (kesä-, heinä- ja elokuu) lukuunottamatta myös keskimäärin kahtena lauantaina kuukaudessa. Työ on siis osa-aikainen, 4-5 vuoroa viikossa 6,5-8 tuntia päivässä (27-35 tuntia viikossa). Osaavan henkilön kohdalla työsuhteen muuttaminen kokoaikaiseksi saattaa myöhemmin olla
mahdollista.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Lisätiedot:

Eläinlääkäri Erja Saarto, 044 511 1957, erja.saarto@fimnet.fi tai

klinikkaeläintehoitaja Kaisa Aarnio, 044 511 1957, info@siili.vet

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen: Erja Saarto, erja.saarto@fimnet.fi


30.7.2019

AitoVet Oy, suureläinklinikka, Kouvola

Haemme vakituiseen työsuhteeseen jo valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa jolla on vankka kokemus hevosklinikalla työskentelystä, mukaanlukien anestesiavalvonta. Toivomme sinulta löytyvän intohimoa asiakaspalveluun sekä innostunutta asennetta tiimityöskentelyyn. Olet myös avoin, oma-aloitteinen ja positiivinen tyyppi jolla on vastuunkantokykyä.

Tulet työskentelemään tammikuussa 2018 avatussa klinikkarakennuksessa jossa hoidamme pääasiassa hevosia. Työnkuvaan kuuluvat myös tallikäynnit yhdessä eläinlääkärin kanssa. Tilamme ovat uudet ja valoisat, varusteltu ajanmukaisilla laitteilla sekä leikkaussalilla. Suureläinklinikalla työskentelee kaksi eläinlääkäriä, klinikkaeläinhoitaja, eläinfysioterapeutti sekä kengitysseppä. Samassa pihapiirissä toimivalla pieneläinklinikalla työskentelee lisäksi neljä lääkäriä, fysioterapeutti ja kuusi hoitajaa.

Tarjoamme avoimen ja ammatillisesti kehittävän työilmapiiriin sekä iloiset, reippaat ja kannustavat työkaverit.
Työaika on ma-pe 8-17 välillä.

Työhakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen katja.vakiparta@aitovet.fi. Oppisopimuspaikkaa emme nyt voi tarjota.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
30.7.2019

Omaeläinklinikka Kuopio, Kuopio

Oletko juuri sinä etsimämme palveluneuvoja Omaeläinklinikan Kuopion toimipisteeseen

Mitä etsimme?

Haemme eläinhoitoalan koulutuksen omaavia asiakaspalvelun ammattilaisia kokoaikaiseen ja vakinaiseen työsuhteeseen.Toivomme sinun olevan ulospäin suuntautunut ja innostunut oppimaan uutta.
Tärkeintä meille on asenne ja innostus hyvää asiakaspalvelua kohtaan. Pidät tiimityöskentelystä ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua.

Odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen taito luetaan eduksi.Tehtävien hoitaminen edellyttää yleisimimpien tekstinkäsittely ohjelmien ja käytössämme olevan potilastietojärjestelmänsujuvan hallinnan.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi. Työtä tehdään arkipäivisin kahdessa kahdeksan tunnin työvuorossa kello kahdeksan ja kahdenkymmen välillä.
Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävienhoitoon.
Työ on monipuolista asiakaspalvelua käsittäen Omaeläinklinikan kaikkien toimipisteiden ajanvaraus-, neuvonta- jachatpalvelut. Palvelukeskus sijaitsee Omaeläinklinikka Oy:n Kuopion toimipisteessä.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä,Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin,eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin.

Tarjoamme tällä hetkellä 24/7-eläinlääkäripäivystystä kolmella paikkakunnalla. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla. Ammattitaitoisen tiimin johdolla olemme määrätietoisesti matkalla kohti praktikon parasta työpaikkaa. Soita niin kerromme lisää!

Heidi Jaakkola-Andersson, virtuaaliklinikan vastaava hoitaja p. 050 5755 215
Toimitathan CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen heidi.jaakkola@omaelainklinikka.fi
Rekrytointiohjeiden mukaisesti tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.
26.7.2019

Omaeläinklinikka Ehel, Riihimäki

Hei sinä tiimityöstä nauttiva klinikkaeläinhoitaja tule töihin Riihimäelle

Meillä Omaeläinklinikka Ehelissä ja olisi sinulle tarjolla vakituinen työsuhde loistotiimissä

Etsimämme henkilöon hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen omaava, jolla on vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja tai juuri valmistumassa oleva klinikkaeläinhoitaja. Etsimme työsuhteeseen
ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään, että klinikan toimintaa.

Tarjoamme tiimin tuen työhön, sekä kouluttautumismahdollisuuksia. Arvostamme reipasta asennetta tarttua töihin ja laadukasta asiakaspalveluosaamista.

Omaeläinklinikka EHEL on Riihimäellä yli 20 vuotta toiminut klinikka, vakituiseen tiimiimme kuuluu tällä hetkellä 4 eläinlääkäria ja 6 hoitajaa.
Olemme ma-pe 7.30-19 auki oleva täyden palvelun klinikka. Toiminnan kehittyessä ja asiakaskunnan laajentuessa kaipaamme
iloiseen ja energiseen tiimiimme vahvistusta.

Työ alkaisi sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Soita niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, aluepäällikkö, p. 040 6589766

Tiina Tukiainen, vastaava hoitaja p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian pia.miettinen@omaelainklinikka.fi, paikka täytetään heti
sopivan hakijan tultua. Rekrytointiohjeiden mukaisesti tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.

19.7.2019

Omaeläinklinikka Tampere, Tampere

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Tampereelle?

Mitä etsimme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen.
Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti, mielellään viimeistään syyskuussa. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinklinikka Tampere on auki arkena 8-20 ja viikonloppuisin 9-18. Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso.

Soita, niin kerron lisää!

Emmi Niemi aluepäällikkö 040-586 6748

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian emmi.niemi@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.