Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

9.5.2021

Koira-Kissaklinikka Oy, Turku

Hoitajasijaisuus Koira-Kissaklinikka Oy;ssä, Turussa

Koira-Kissaklinikka Oy, Turussa hakee klinikkaeläintenhoitaja sijaista kesäkuusta 2021. Sijaisuus jatkuu ainakin syksyyn 2022.

Edellytämme hakijalta kokemusta alalta ja suoritettu klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Klinikalla työskentelee 7 eläinlääkäriä ja 10 hoitajaa. Klinikkaeläinhoitajan työtehtäviin kuluu eläinlääkärin potilastyön avustamisen lisäksi muun muassa asiakaspalvelua ja välinehuoltotyöskentelyä.

Työhakemukset pyydetään 21.5.2021 mennessä osoitteeseen tyohakemukset@koirakissaklinikka.fi paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja antaa

Eläinlääkäri Johanna Koponen johanna.koponen@koirakissaklinikka.fi

Eläinlääkäri Eva Einola-Koponen eva.einola-koponen@koirakissaklinikka.fi

Tutustu klinikkaamme www.koirakissaklinikka.fi


28.4.2021

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Eläinsairaala Aistin päivystystoiminta laajenee, ja etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen näytön suorittanutta
klinikkaeläinhoitajaa.

Eläinsairaala Aisti on Vantaalla sijaitseva yksityinen eläinsairaala.

Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan ja henkilökuntamme on kouluttautunutta tälle alalle. Käytössämme ovat kaikki tarvittavat
ajanmukaiset välineet. Aistissa voidaan tutkia ja hoitaa kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien myös viikonloppuisin ja
pyhinä.

Eläinsairaala Aistissa on laaja osaaminen ortopedisten potilaiden hoidossa. Ortopedinen tiimi hoitaa vaativammatkin leikkaukset
tarvittaessa myös päivystysaikana.

Tarjoamme myös vahvaa osaamista sisätautien sekä hammashoitojen osalta.
Klinikallamme on monipuolinen varustelutaso; useampi leikkaussali, laadukas ultraääni sekä video-otoskopia, MRI, tietokonetomografia, röntgen sekä hyvin varusteltu hammasyksikkö. Klinikallamme on myös kardiologin vastaanotto.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina.

Haemme joukkoomme reipasta ja motivoitunutta klinikkaeläinhoitajaa.
Toivomme, että sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus klinikalla työskentelystä, jotta pärjäät myös hektisessä
päivystystyössä, kokemus leikkaussalityöskentelystä on välttämätön.
Koulutamme työntekijän klinikalla vaadittavaan erityisosaamiseen. Hoitajien työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-23
välille. Halutessa mahdollisuus tehdä myös yövuoroja sekä viikonloppupäivystystä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, aktiivista otetta työssäsi ja halua kehittyä ammatissasi.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä haluamallasi osa-alueella. Pyrimme
hyödyntämään työntekijöidemme vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja laajat henkilöstöedut.

Tällä hetkellä meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkoja.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.7.2021 mennessä; jenni.kemppainen@aisti.info28.4.2021

Eläinklinikka Siili, Kouvola

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvinvarusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto Kouvolassa. Klinikalla hoidetaan peruspotilaiden lisäksi myös vaativampia sisätautipotilaita sekä akupunktiota tai hammashoitoja (mukaan lukien kirurgiset hampaiden poistot) tarvitsevia potilaita.

Etsimme nyt Siilin joukkoihin

KLINIKKAELÄINHOITAJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen 30.8.2021 alkaen. Klinikka on pääsääntöisesti auki 4-5 päivää viikossa ja töitä tehdään päivästä riippuen joko aamu- tai iltavuorossa.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on klinikkaeläinhoitajan koulutus tai jokin tätä vastaava tutkinto, mielellään jo jonkin verran käytännön kokemusta klinikkatyöstä pieneläinten kanssa, luonnollinen ote asiakaspalveluun sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Et pelkää tarttua toimeen ja nautit toimiessasi osana tiimiä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus KliniQ-potilasohjelmistosta ja Idexx-laboratoriolaitteista sekä erityisruokavalioiden ja lisäravinteiden tuntemus.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin sekä Siilin ja Go Onin tarjoamia henkilöstöetuja.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 9.5.2021 osoitteessa www.go-on.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Tanja Häkkinen, p. 044 723 8475, tanja.hakkinen@go-on.fi27.4.2021

Omaeläinsairaala Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinsairaala Turkuun ?

Mitä etsimme?

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on pitkä kokemus klinikkaeläinhoitajana ja olet vahva oman alasi ammattilainen. Sinä omaat viimeisimmät tiedot alalta
sekä olet kaiken aikaa päivittänyt osaamistasi. Sinulla on myös vahva anestesiaosaaminen.

Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde alkaa elokuussa 2021. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinsairaala Turku on auki arkena 7 – 23 ja viikonloppuisin 9-20.
Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso. Klinikalla tehdään runsaasti hammastoimenpiteitä sekä pehmytosakirurgiaa.

Soita, niin kerron lisää!

Tiina Ståhlberg , tiimiesimies 050 591 9149

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian
tiina.stahlberg@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.27.4.2021

Malmin Eläinklinikka Apex, Helsinki

Ota uusi askel urallasi ja tule klinikkaeläinhoitajaksi Apexiin!

Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Varustelutasoltaan kattavalla klinikallamme harjoitetaan korkeatasoista eläinlääkintää lukuisilla eri erikoisosaamisalueilla, kuten: silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu- ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Apexissa toimii myös oma Silmäcenter, tarjoaa valtakunnan kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut. Lue lisää SilmäCenteristä tästä.

Ketä etsimme?

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta hyviä kommunikaatiotaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista otetta työhön. Oleellista on myös tahto kehittyä ja oppia uutta.

Mitä tarjoamme?

Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Työnkuvasi on monipuolinen ja työyhteisö ammatillinen. Sinun on myös mahdollista aloittaa työpaikkaohjaajan urapolku toimipisteessämme. Tehtävään järjestetään erilliset koulutukset.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Työ sijoittuu aukioloaikojen puitteisiin. Viikonloput sekä arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa ja työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa klinikan johtaja Okko Sukura, okko.sukura@evidensia.fi. Haethan heti tämän linkin kautta, mutta viimeistään 30.5.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä.26.4.2021

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme klinikkaeläinhoitajaa päivystystyöhön Omaeläinsairaalaan Kuopioon

Mitä etsimme?

Etsimme toiminnan kasvaessa yhtä vakituista klinikkaeläinhoitajaa, sekä kahta äitiysloman sijaista Omaeläinsairaala Kuopioon. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja työkokemusta klinikkatyöstä ja leikkaussalityöskentelystä. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio- ja leikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä, väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on 38,25h/vko, työ on luonteeltaan päivystystyötä ja sisältää päivä-, ilta- ja yötyötä.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit, hammashuone, monipuolinen
laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Tarjoamme lisäkouluttautumis- ja erikoistumismahdollisuuden erilaisiin työtehtäviin.


Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten
hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!


Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja,
p. 045 327 3273
Jonna Mattila, tiimiesimies,
p. 044 201 0514

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi 23.5.2021 mennessä. Paikat täytetään sopivan henkilön löytyessä.18.4.2021

Omaeläinklinikka Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Turku Keskustaan?

Mitä etsimme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on pitkä kokemus klinikkaeläinhoitajana ja olet vahva oman alasi ammattilainen. Sinä omaat viimeisimmät tiedot alalta sekä olet
kaiken aikaa päivittänyt osaamistasi. Sinulla on myös vahva anestesiaosaaminen.

Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten
hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinklinikka Turku Keskusta on auki arkena 8-20. Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso. Klinikalla tehdään runsaasti hammastoimenpiteitä sekä pehmytosakirurgiaa.

Soita, niin kerron lisää!

Johanna Nerdrum ,
tiimiesimies 050 5059047

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian
johanna.nerdrum@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.18.4.2021

Omaeläinklinikka Tampere, Tampere

Haemme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen keskustaan.

Klinikkamme on tällä hetkellä auki arkisin 8-20.

Odotamme sinulta ammattitaidon lisäksi erinomaista asiakaspalvelutaitoa, huumorintajua sekä positiivista asennetta. Toivomme sinun olevan valmis hoitaja, mutta myös opintojen loppusuoralla olevat, superasenteen omaavat hoitajat huomioidaan.

Tarjoamme sinulle mukavia työpäiviä avoimen, iloisen ja ammattitaitoisen tiimin parissa. Tuemme henkilökuntamme kouluttautumista. Teemme peruspraktiikan lisäksi hammasoperaatioita sekä pehmytosakirurgiaa.

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä joten olethan nopea ja laitathan hakemuksen ja ansioluettelon tulemaan.

Yhteydenotot ja hakemukset ensisijaisesti sähköpostitse:

Tiimiesimies Manteli Harttunen

manteli.harttunen@omaelainklinikka.fi

p.050 543 745413.4.2021

Sipoon Pieneläinklinikka Morelius, Sipoo

Pieneläinklinikka Morelius etsii jo valmista eläintenhoitajaa tiiminsä. Olemme avaamassa myös uutta polikliinistä toimipistettä hyvien ja nopeiden kulkuyhteyksien päähän Helsingin keskustan lähelle.

Olemme erikoistuneet pieneläinten ortopedisiin ja kirurgisiin palveluihin. Panostamme lemmikin turvalliseen anestesiaan ja hyvään kivunhoitoon.

Tarjoamme myös sisätauti-, ihotauti- ja hammashoitoa. Vastaanotamme paljon potilaita myös lähetteellä muilta eläinlääkäreiltä.

Odotamme sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja kiinnostusta kehittyvää alaa kohtaan.Vaikka sinulle ei olisi vielä kerääntynyt kokemusta, koulutamme tehtävään.
Meillä on todella mukava työporukka ja toivomme että saamme joukkoomme lisää huumorintajuisia ja reippaita eläintenhoitajia.
Kerromme sinulle mielellämme lisää.
Laita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen, samuli.heiskanen@sipoonpienelainklinikka.fi
31.3.2021

Espoon eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Vastaanotollamme työskentelee päätoimisesti 3 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja
avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa pieneläinhoitajaa

Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.

Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin sekä kokemustasi vastaavan, hyvän ja kilpailukykyisen palkan. Mikäli sinulla on pidempi kokemus alalta, meillä on mahdollisuus myös edetä klinikan vastuuhoitajaksi.

Työ on 2-vuorotyötä. Työn voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko s-postitiedustelun tai soittopyynnön.30.3.2021

Eläinlääkärikeskus Sovet, Espoo

Etsimme mukavaan pieneen porukkaamme sinua ahkera ja motivoitunut valmis klinikkaeläinhoitaja!

Tarjoamme vakituisen työpaikan pitkään (vuodesta 1999) toimineella pieneläinklinikalla, hyvän hengen työyhteisössä.
Toivomme sinun olevan paineensietokykyinen, motivoitunut ja asiakaspalveluhenkinen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa (7.30-15.30 ja 12.30-20.30).Lauantaivuoro klo 9-15 voi korvata yhden arkivuoro,jolloin saa arkivapaan. Mahdollisuudet erikoistua haluamalleen erikoisosaamis alalle (esim.leikkaussalityöskentely,hammaspiste jne.),panostamme jatkokoulutukseen.
Työsuhde-etuina mm.terveysvakuutus (mahdollisuus yksityisiin lääkäripalveluihin).
Palkka alkaen 2400 euroa/ kk.Voit myös laittaa oman palkkatoiveesi hakemukseen.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä: maarit.luukkainen@sovet.fi tai soita 09-5465051125.3.2021

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei klinikkaeläinhoitaja, kiinnostaako keikkatyö?

Meillä Kouvolan Eläinsairaalan päivystystiimissä on tarve tarvittaessa töihin kutsuttaville hoitajille tuuraamaan sairastapauksen
sattuessa tai auttamaan potilasruuhkan purkamisessa. Etsimme klinikkaeläinhoitajia, joilla on jo tutkinto taskussa (tai ehkä olet piakkoin valmistumassa), ja joilla on asenne ja ote ajoittain hektiseenkin työskentelyyn kohdallaan.

Meillä on erinomainen ja kannustava työyhteisö. Teemme töitä hyvällä pöhinällä, kaveria autetaan eikä kukaan ole koskaan töissä yksin. Toimimme vähintään yhden eläinlääkärin ja kahden hoitajan muodostamissa tiimeissä, 12 tunnin työvuoroissa.

Kouvolassa asuminen ei ole pakollista. Työkutsun tullessa on työpaikalle siirtymiseen kahden tunnin aika, joten meille ehdit hurauttaa
esimerkiksi Helsingistä, Espoosta, Porvoosta, Riihimäeltä, Joutsasta, Mikkelistä, Imatralta, Kotkasta tai Vaalimaaltakin asti!

Kiinnostuitko? Laita heti hakemusta tulemaan piia.bergstrom@evidensia.fi, niin olemme yhteydessä ja sovitaan tutustuminen uusiin
työkavereihin sekä tiloihimme.

Valitettavasti emme tässä kohtaa voi huomioida oppisopimusopiskelijoita.
24.3.2021

Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotto, Vantaa

Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotolla on päivystysvuoroja tarjolla toukokuusta 2021 alkaen.

Haemme Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotolle määräaikaiseen työsuhteeseen päivystäviä pieneläinhoitajia. Päivystyksessä työaika on arkisin klo 17-22, lauantaisin 12-19 ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä 12-19. Palkkaan tulevat tietenkin KVTES:n mukaiset ilta-, lauantai- ja pyhälisät. Päivystysvuoroja on tarjolla toukokuusta alkaen. Osa päivystäjistä tekee vuoroja oman työn ohella muutamia kuukaudessa, toiset useammin. Omaan työmäärään pääsee helposti vaikuttamaan.

Vastaanotto sijaitsee Vantaan Pakkalassa Jumbon lähettyvillä.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

3. kaupungineläinlääkäri Jaakko Peltomaa

050 3181680 (parhaiten tavoitettavissa aamupäivällä)

jaakko.peltomaa@vantaa.fi


13.3.2021

Eläinlääkäriasema Helmi, Janakkala

Eläinlääkäriasema Helmi Janakkalassa etsii tiimiinsä ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitusajankohta sovittavissa, mahdollisimman pian. Sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Tampere moottoritien varressa.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mukavan, joustavan työyhteisön.

Eläinlääkäriasema Helmi on yksityinen pieni, ketjuihin kuulumaton eläinlääkäriasema. Klinikka on hyvin varusteltu (oma labra, leikkaussali, hammashuone, päiväsairaalaosastot jne.) ja hoitajat pääsevät tekemään meillä monipuolisesti kaikkea.

Vapaamuotoisen hakemuksesi voit lähettää palkkatoiveineen sähköpostilla tiia.alakahri@gmail.com tai puhelimitse +358 40 7755668.25.2.2021

Eläinlääkäriasema FinProVet, Tapiola

Haemme iloiseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista, yhteistyökykyistä ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä, jo ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin/klinikkaeläinhoitajaa, jolla on myös kokemusta klinikalla työskentelystä. Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä tarjota oppisopimuspaikkaa.

Olemme Tapiolassa sijaitseva pieni klinikka. Tiimimme koostuu 2 eläinlääkäristä ja 2 hoitajasta.

Työnkuva on monipuolinen käsittäen klinikan kaikki tehtäväalueet. Tervetuloa tutustumaan klinikkaamme nettisivuillemme www.finprovet.fi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitosi monipuoliseen kehittämiseen lämminhenkisessä tiimissämme hyvin varustellulla klinikallamme.

Työhakemuksen ja CV: n palkkatoivomuksineen voi lähettää osoitteeseen:

Kirsti Liukkonen

Oravannahkatori 3

02120 Espoo

e-mail: finprovet@gmail.com
15.2.2021

Länsirannikon Eläinklinikka, Vaasa

Haemme klinikkaeläinhoitajaa vankan asiakaskunnan omaavalle , jatkuvasti kehittyvälle alueen vahvimmalle klinikallemme. Visiomme on olla vankka peruseläinlääkinnän osaaja, erityisesti panostamme nyt ja jatkossa hammashoitoihin.
Olemme myös Cat Friendy Clinic (silver) eli kissapotilaat ovat meille erityisen tärkeitä. Tilamme ovat uudet, väljät ja hyvin varustellut.

Työaika sijoittuu 7.30.-18.30.väliselle ajalle ma-pe.


Tutustu lisää www.leklinikka.net
Lisätietoja kirsi.heino@leklinikka.net12.2.2021

Eläinklinikka Hertta, Helsinki

Olemme ketjuihin kuulumaton, keskikokoinen klinikka avarissa ja nykyaikaisissa tiloissa Helsingin Herttoniemenrannassa. Meillä työskentelee tällä hetkellä kahdeksan eläinlääkäriä ja seitsemän hoitajaa. Klinikaltamme löytyy mm. röntgen, hammasyksikkö+hammasröntgen ja hyvä ultraäänilaite.

Etsimme jo jonkin verran klinikkakokemusta omaavaa, tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa/pieneläinhoitajaa kokoaikaiseen työhön. Työ alkaisi heti tai sopimuksen mukaan. Olet reipas, oma-aloitteinen ja huumorintajuinen. Sinulla on pelisilmää ja tilanteenlukutaitoa, pystyt toimimaan myös kiireessä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Työhön kuuluu mm. asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, leikkaussalityöskentely, laboratorio, röntgenkuvaus, välinehuolto ja yleisen siisteyden ylläpito.

Työvuoroja on ma-pe klo 7.30-21 välisenä aikana. Mahdollisesti myös joitain viikonloppuvuoroja tarjolla klo 9-15 la-su.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hertta@hertta.com

Laita hakemus tulemaan niin jutellaan lisää haastattelussa!