Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

24.2.2020

Omaeläinsairaala Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinsairaala Turkuun?

Mitä etsimme?

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen. Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinsairaala Turku on avoinna arkisin klo 7-23 ja viikonloppuisin klo 10-19. Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso.

Soita, niin kerron lisää!

Tiina Ståhlberg tiimiesimies 050 591 9149

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian tiina.stahlberg@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.
21.2.2020

Omaeläinklinikka, Helsinki

Omaeläinklinikka hakee palvelukeskusvastaavaa Helsinkiin

Mitä etsimme?

Etsimme vanhempainvapaan sijaiseksi palvelukeskusvastaavaa Helsinkiin.
Palvelukeskusvastaa vastaa Omaeläinklinikan asiakaspalvelusta sekä huolehtii sen sujuvuudesta sekä erinomaisesta asiakaskokemuksesta yhdessä asiakaspalvelutiimin kanssa.

Sinulla on vahva kokemus asiakaspalvelusta ja haluat olla mukana toteuttamassa missiotamme ”Ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi”. Olet ennakkoluuloton asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on halu kehittää toimintaamme yhdessä eläinlääkinnän ammattilaistemme kanssa. Hallitset niin perinteisen asiakaspalvelun kuin digikanavat. Sinulla on hyvä paineensietokyky nopeasti muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa ja osaat nopeasti reagoida muuttuviin tarpeisiin. Hallitset laajoja kokonaisuuksia ja pystyt soveltamaan valtakunnallisia toimintamalleja. Pystyt ottamaan vastuuta tiimin käytettävissä olevasta informaatiosta ja sen päivittämisestä aktiivisesti. Omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn, ja erityisesti halun ratkaista haasteet. Eduksi katsomme
mm. klinikkaeläinhoitajan koulutuksen sekä työkokemuksen. Etsimämme henkilö allekirjoittaa arvomme osaava, empaattinen ja kehittyvä.


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä Omaeläinklinikassa. Pääset mukaan kehittämään asiakaspalveluamme
sekä koko yrityksen toimintaa. Olemme joustava ja innovatiivinen, suurella sydämellä työtä tekevä eri alojen ammattilaisista koostuva tiimi. Tarjoamme myös henkilöstölle hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.


Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!

Heidi Jaakkola-Andersson, palvelukeskusvastaava p. 050 5755 215 ma 24.02. klo 16.00-17.00 ja ke 26.2. klo 9.00-10.00. Toimitathan
CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 1.3.2020 osoitteeseen heidi.jaakkola@omaelainklinikka.fi
19.2.2020

Eläinklinikka EHYT Oy, Halikko

Eläinklinikka EHYT oy:ssä olisi kesälomasijaisuus ensi kesänä.
Lomat alkavat viimeistään kesäkuun alussa ja päättyvät aikaisintaan elokuun lopulla.
4 eläinlääkäriä, 5 hoitajaa ja kassa.
Nettisivut www.ehyt.info, yhteydenotot Pirkko.hameenoja@ehyt.info
19.2.2020

Eläinlääkäriasema Tassu, Vantaa

Haemme vakituiseen kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen tutkinnon suorittanutta tai opintojen loppusuoralla olevaa Klinikkaeläinhoitajaa / Pieneläinhoitajaa.

Eläinlääkäriasema Tassu on pieni 1990 perustettu yksityinen pieneläinvastaanotto Vantaan Hakunilassa.
Klinikka tarjoaa asiakkailleen kattavasti erilaisia palveluita. Yleispraktiikan lisäksi teemme pehmytosakirurgiaa ja kirurgisia hammashoitoja. Vastaanotto on hyvin varusteltu ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Vastaanotolla työskentelee tällä hetkellä kolme eläinlääkäriä ja kolme pieneläinhoitajaa sekä avustajana toimiva eläinlääketieteen opiskelija. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe klo: 08-21 välisenä aikana.

Tarjoamme työntekijöillemme innostavan ja kannustavan työilmapiirin. Tärkeitä arvojamme ovat mm. yhteen hiileen puhaltaminen ja positiivinen asenne. Koemme myös henkilökunnan kehittämisen tärkeäksi ja kannustammekin henkilökuntaa säännöllisesti erilaisiin koulutuksiin. Palkkauksessa noudatamme klinikalle liiton (ERTO) toimesta laadittua työehtosopimusta.

Olet etsimämme henkilö jos omaat hyvät sosiaaliset taidot, vankan asiakaspalvelutaidon ja reippaan asenteen. Sinulla on mielellään jo jonkun verran kokemusta klinikkatyöstä, kuten anestesiavalvonnasta ja leikkaussalityöskentelystä.

Työt alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Haastatteluita käymme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

kotisivu: tassu.fi
Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostiin1.3.2020 mennessä :minna.pulkkinen@kotikone.f
12.2.2020

Valkeakosken Eläinsairaala Profivet, Valkeakoski

Klinikkaeläinhoitaja vakituiseen työsuhteeseen sekä
klinikkaeläinhoitaja kesätyöntekijäksi Valkeakosken Eläinsairaala Profivetiin

Klinikkaeläinhoitaja tai opiskelusta pian valmistuva klinikkaeläinhoitaja: vakituinen, kokoaikainen työ pieneläinten ja hevosten hoidon parissa odottaa sinua Valkeakoskella!

Haemme myös eläintenhoitajaa kesätyöntekijäksi ajalle kesäkuu-elokuu 2020. Sopivan koulutuksen lisäksi toivomme sinulta eläinrakkautta, kokemusta sekä pieneläinten että hevosten käsittelystä, asiakaspalvelutaitoja, pitkää pinnaa, paineensietokykyä, joustavuutta, hurttia huumoriakin.

Me puolestamme tarjoamme monipuolisen työn, korkeatasoisen teknisen klinikkavarustuksen niin pieneläin- kuin hevospuolellakin, vastuuta sekä mahdollisuuden oppia ja kehittyä sairaalatasoisella eläinklinikalla.

Lähetä hakemuksesi heti, sillä työsuhteet solmitaan, kun sopiva henkilö on löytynyt. Liity eläimelliseen ja mukavaan joukkoomme :-) Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse:mari.kallunki@profivet.fi

11.2.2020

Omaeläinsairaala Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinsairaala Turkuun ?

Mitä etsimme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen.
Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinsairaala Turku on auki arkena 7 – 23 ja viikonloppuisin 9-20.
Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso.

Soita, niin kerron lisää!

Tiina Ståhlberg , tiimiesimies 050 591 9149

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian tiina.stahlberg@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.
10.2.2020

Eläinklinikka Huiskuhäntä, Jyväskylä, Vaajakoski

Vaajakosken Huiskuhäntä etsii uutta eläintenhoitajaa!

Eläinklinikka huiskuhännän iloinen joukko kasvaa taas! Etsimme joukkoomme uutta klinikkaeläinhoitajaa aluksi osa-aikaiseen, myöhemmin mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen.

Kelpoisuusvaatimuksena klinikkaeläinhoitajan tai eläintenhoitajan ammattitutkinto.

Moderni klinikkamme sijaitsee Jyväskylässä, Vaajakoskella. Työ on pääasiassa vilkasta ja monipuolista pieneläinpraktiikkaa hyvin varustellulla pieneläinklinikalla. Hoidamme myös suureläimiä.

Sinun osaamisessasi arvostamme avustamiskokemusta sekä suur- että pieneläinpraktiikassa. Eläintenhoitajana avustat eläinlääkäriä toimenpiteissä sekä muissa mahdollisissa tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu anestesiavalvonta ja laboratorioanalyysit, eläinlääkärivastaanoton asiakaspalvelu, tarvike- ja lääketilaukset, puhelinpalvelu, toimistotehtävät, vaate- ja välinehuolto sekä muu puhtaanapito.

Työ tapahtuu pääasiassa Vaajakoskella, mutta avustaminen Jämsän huiskuhännässä on myös mahdollista. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikan täyttämisessä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Lähetä sähköisen hakemuksesi ansioluetteloineen 1.3.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@huiskuhanta.fi. Lisätietoa voi kysellä sähköpostitse tai puhelimitse p.0207345310 www.huiskuhanta.fi


6.2.2020

Urheilukoiraklinikka, Espoo

Klinikkaeläinhoitaja Urheilukoiraklinikalle

Haemme urheilukoiramaailmasta kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa toimimaan työssään edelläkävijänä osana huipputiimiä!

Odotamme sinulta kokemusta leikkaussalityöskentelystä ja anestesianvalvonnasta, tarkkuutta työtehtävissä sekä nopeaa oppimiskykyä. Tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi erikoiseläinlääkärin työparina.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän urheilukoirien ja ortopedian parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.
Työ sisältää aamu- ja iltavuoroja.
Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkoja.

Espoon Eläinsairaalan yhteydessä toimii Suomen ensimmäinen Urheilukoiraklinikka. Olemme modernisti ja kattavasti varusteltu klinikka, jossa keskitytään erityisesti ortopedisiin toimenpiteisiin. Urheilukoiraklinikka tarjoaa monipuolisesti myös kuntoutukseen ja ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon liittyviä palveluita. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden Espoon Eläinsairaalaan.

Lisätietoja antaa klinikkamanageri Taru Nousiainen taru.nousiainen@evidensia.fi tai puh. 0503705097
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Jätä hakemus tästä linkistä
6.2.2020

Länsirannikon Eläinklinikka Oy, Vaasa

Länsirannikon Eläinklinikka Oy Vaasassa hakee klinikkaeläinhoitajien kesälomasijaista 1.6.-23.8.20 ajalle.

Klinikka on auki 8-19 välillä ma-pe (kesällä). Asunnon hankkimisessa voidaan tarvittaessa auttaa.Klinikalla kokenut kaarti töissä, uusissa moderneissa tiloissa.
Oppisopimuspaikkaa / pysyvää työpaikkaa klinikkaeläinhoitajalle voidaan myös harkita (keväästä alkaen), jos sopiva "tyyppi" ilmaantuu
Kyselepä lisää kirsi.kentala@leklinikka.netwww.leklinikka.net
6.2.2020

AitoVet suureläinklinikka, Kouvola

Haemme vakituiseen työsuhteen valmistunutta, kokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa. Toivomme sinulta vankkaa kokemus hevosten
käsittelystä, intohimoa asiakaspalveluun sekä innostunutta asennetta tiimityöskentelyyn. Olet myös avoin, oma-aloitteinen ja positiivinen tyyppi jolla on vastuunkantokykyä.

Tulet työskentelemään tammikuussa 2018 avatussa klinikkarakennuksessa, jossa hoidamme pääasiassa hevosia. Työnkuvaan kuuluu myös tallikäynnit yhdessä eläinlääkärin kanssa. Tilamme ovat uudet ja valoisat, ne on varusteltu ajanmukaisilla laitteilla sekä
leikkaussalilla. Klinikalla työskentelee 2 eläinlääkäriä, eläinfysioterapeutti sekä kengitysseppä.

Tarjoamme avoimen ja ammatillisesti kehittävän työilmapiiriin. Iloiset, reippaat ja kannustavat työkaverit. Työaika on ma-pe 8-17 välillä.

Työhakemuksen ja CV palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen katja.vakiparta@aitovet.fi
15.3.2020 mennessä. Meillä ei ole tarjolla oppisopimuspaikkaa.


HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
6.2.2020

Lahden Eläinlääkäriasema, Lahti

Etsimme Lahden Eläinlääkäriasemalle määräaikaiseen työsuhteeseen 02/2020-09/2020 reippaalla asenteella varustettua

KLINIKKAELÄINTENHOITAJAA

Lahden Eläinlääkäriasema on perinteikäs erikoisosaamisen klinikka. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan
tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Lahden Eläinlääkäriasemalla työskentelee 12 eläinlääkäriä, 11 hoitajaa, oppisopimusopiskelija asiakaspalvelija sekä
välinehuoltaja. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin 7.30-20.30.

Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Halutessasi voit soittaa Klinikkamanagerille jos haluat tulla tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä.


Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.3.2020 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellään lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa tehtävästä antaa
klinikkamanageri Outi Lius, p 040 5666627, outi.lius@evidensia.fi
3.2.2020

Eläinklinikka Loime, Lappeenranta

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva nuori, kasvava pieneläinklinikka.

Potilasmäärämme kasvaessa haemme asiakaspalvelusta pitävää, avointa ja vastuuntuntoista klinikkaeläintenhoitajaa
pysyvään työsuhteeseen.
Paikka täytetään mahdollisimman pian.

Klinikka on auki arkisin 5 päivänä viikossa klo 7:30-20 välillä. Työnkuvaan kuuluvat normaalien klinikkaeläintenhoitajan töiden lisäksi olla aktiivisesti kehittämässä yrityksen yhteistä työkulttuuria, yhteisten arvojen ympärille.

Tarjoamme hyvät työtilat, mukavat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan työkokemuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme työssä kehittymismahdollisuuksia mm. panostamalla työntekijöittemme koulutukseen.

Hyvin varustetulla klinikallamme tehdään mm. vaativia hammashoitoja, sekä vaativia pehmytosakirurgisia toimenpiteitä. Työskentely mahdollistaa perehtymisen esim. hammashuoltoon, röntgenkuvauksiin tai anestesiavalvontaan.

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta (www.loime.fi).

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 28.2.2020 mennessä

sähköpostiin osmo.hyyrynen@loime.fi3.2.2020

Espoon Eläinsairaala, Espoo

Haemme uuteen Espoon Eläinsairaalaan vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaan asenteen omaavaa klinikkaeläinhoitajaa päivystystiimiin.

Espoon Eläinsairaala on uusiin tiloihin lokakuussa 2019 muuttanut Espoon ainoa 24/7 palveleva eläinsairaala. Sairaala palvelee lemmikkejä laajasti perus- ja erikoisosaamisalueella, sekä tarjoaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin, diagnostiikkaan ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaita ja tehohoitoa vaativia potilaita varten on teho-osastot (omat kissoille ja koirille), joissa vaativakin hoito voidaan taata vuorokauden ympäri.

Olemme vahva ja hyvähenkinen tiimi, jossa panostamme henkilökunnan koulutukseen ja ennen kaikkea hyvinvointiin.

Ketä etsimme?

Odotamme sinulta:
• alalle sopivaa koulutusta (klinikkaeläinhoitaja)
• kokemusta eläinlääkäriasemalla tai sairaalassa työskentelystä
• ennakkoluulotonta ja iloista otetta työhön
• tahtoa oppia lisää ja kehittää toimintaamme
• tiimityötaitoja
• asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

Espoon Eläinsairaala on 24/7 päivystävä eläinsairaala, ja sairaalatoiminta pitää sisällään päivä-, yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille. Vuorot ovat 12h tunnin vuoroja (8-20 ja 20-08). Työvuoroja on 3-4 perättäin, jonka jälkeen useamman päivän vapaa. Palkkaus on kuukausipalkka vuorotyölisineen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen sekä ammatillisesti haastavan ja kehittävän työtehtävän. Meillä on erinomaiset koulutusmahdollisuudet, ja sairaalasta löytyy laaja erikoisosaajien tiimi. Tarjoamme avoimen ja viihtyisän työilmapiirin, ensiluokkaiset laitteet, mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Leena Kaltiainen, puhelimitse 045-2604005 tai sähköpostitse leena.kaltiainen@evidensia.fi.
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
3.2.2020

Eläinlääkäriasema Lillvet, Kangasala

Etsimme Kangasalan toimipisteellemme KLINIKKAELÄINHOITAJAA.
Tarjolla reippaalle jo tutkinnon suorittaneelle hoitajalle kokoaikainen sekä vakituinen työpaikka lämpimässä ja huumorintajuisessa tiimissä, valitettavasti oppisopimuspaikkamme on tällä hetkellä täynnä.

Työskentelemme kahdessa vuorossa 8-20 välillä arkisin Kangasalan keskustassa missä uusi klinikkamme tarjoaa moninaisia palveluita peruskäynneistä aina hammas-ja pehmytosakirurgiaan.
Hakijalta toivomme tutkinnon lisäksi hyvää asiakaspalvelutaitoa, meille tärkeää on asiakkaiden erinomainen kohtaaminen heidän tarinassaan sekä palvelun korkean laadun ylläpitäminen.
Työntekijöillämme on laajat työsuhde-edut. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätiedot ja hakemukset Klinikkamanageri Heidi Perkonmäki klinikkamanageri@lillvet.fiwww.lillvet.fi
3.1.2020

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Yksityinen 24/7 päivystävä eläinsairaala Aisti hakee kokenutta hoitajaa pitkäaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen.

Aisti on erikoistunut neurologiaan mutta palvelemme asiakkaitamme kattavasti mm. sisätautien ja ortopedian osalta. Klinikka on hyvin
varusteltu ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Myyrmäessä.
Toivomme hakijalta vähintään välttävää englanninkielen taitoa, kokemusta klinikalla työskentelystä, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja
työyhteisötaitoja.

Tarjoamme mukavien työkavereiden ja kansainvälisen työyhteisön lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden kehittyä työssään ja mahdollisuuden tehdä lisäansiota päivystysvuoroissa.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian mutta sopimuksen mukaan.
Liitä hakemukseesi mielellään myös palkkatoiveesi.
Yhteydenotot ja kysymykset klinikkamanageri Kaisa Metteri-Gold kaisa.gold@aisti.info 0500-812233
29.1.2020

TherMidas, Tampere

TherMidas Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen terveysteknologiayritys, joka kehittää lämpökuvantamisteknologiaa.

TherMidas etsii eläinlääketieto taustan omaavaa henkilöä tukemaan myyntitiimiä. Haussa on henkilö, joka tuntee eläinten anatomiaa ja
jolla mielellään on kokemusta jostakin kuvantamisteknologiasta. Vaikka tämä rooli ei sisällä varsinaista myymistä, olisi jonkinlainen kokemus, tai vähintään mielenkiinto, myyntiä kohtaan toivottavaa.

Tässä roolissa pääsee esittelemään TherMidaksen tuotetta ja teknologiaa mahdollisille asiakkaille ja toimimaan asiantuntijan roolissa
myyntitiimin tukena. Mahdollisia asiakkaita olisivat mm. eläinlääkärit ja muut tahot, jotka voisivat olla kiinnostuneita tästä teknologiasta.

Menestyäkseen tässä tehtävässä ei tarvitse olla super asiantuntija monen vuoden kokemuksella. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä.
TherMidas kouluttaa tähän tehtävään valitun henkilön tämän tuotteen ja teknologian saloihin.

Tehtävästä kiinnostuneet voivat lähettää sähköpostia osoitteeseen anton.valtonen@sweetspotter.io
27.1.2020

Evidensia Rauma, Rauma

Evidensia Rauma etsii kesäksi valmistunutta (tai kahta) hoitajaa lomatuurareiksi. Klinikka on hyvin varusteltu ja avoinna ma-to 8-20 ja pe 8-16 eli viikonlopputöitä ei ole.

Eläinlääkäreitä kesällä 2-3 ja hoitajia 5-6 paikalla. Työt ajoittuisivat ajalle toukokuu-elokuu.

Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset osoitteella krista.salminen@evidensia.fi tai eveliina.alhoranta@evidensia.fi
23.1.2020

Eläinklinikka Hertta, Helsinki

Etsimme kesätyöntekijää!

Hertta on ketjuihin kuulumaton keskikokoinen klinikka avarissa ja nykyaikaisissa tiloissa Helsingin Herttoniemenrannassa.

Etsimme kesätyöntekijää kesä-elokuun ajaksi. Työvuoroja on ma-pe klo 7.30-21 välisenä aikana. Työhön kuuluu mm. asiakaspalvelu ja puhelinneuvonta, eläinlääkärin avustaminen, leikkaussalityöskentely, laboratorio, röntgenkuvaus, välinehuolto ja yleisen siisteyden ylläpito.

Olet reipas, oma-alotteinen, huumorintajuinen ja pystyt toimimaan myös kiireessä. Työ vaatii jonkin verran aikaisempaa klinikkakokemusta, mieluiten palkkaamme opintojen loppusuoralla olevan/tutkinnon suorittaneen henkilön.

Hakemukset maililla hertta@hertta.com

20.1.2020

Eläinklinikka Tassuasema, Kauniainen

Etsimme asiakaspalvelijaa / avustajaa Eläinklinikka Tassuasemalle.

Tassuasema (www.tassuasema.fi) on vuonna 2015 perustettu, yksityinen, ketjuihin kuulumaton ja täysin kotimainen yritys. Meillä tehdään monipuolista ja vilkasta pieneläinpraktiikkaa. Hoidamme mielellämme myös eksoottisia lemmikkejä. Vastaanotto on hyvin varusteltu (rtg, ultraääni, leikkaussali, hammasyksikkö, laboratorio) ja tilat ovat uudenaikaiset ja avarat. Klinikalla työskentelee hoitohenkilökunnan lisäksi päivittäin 3 eläinlääkäriä. Meille Tassuasemalla on tärkeää, että työntekijät
tuntevat ylpeyttä työstään, viihtyvät työpaikalla ja ovat mukana kehittämässä klinikan toimintaa. Siihen haluamme jatkuvasti panostaa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen henkilöä asiakaspalvelutehtäviin.
Työnkuva on monipuolinen ja sisältää asiakaspalvelun (asiakkaiden vastaanotto, kotiutus ja laskutus, klinikan puhelinliikenne,
ajanvaraukset sekä ruokien ja vapaakaupantuotteiden myynti) lisäksi kaikenlaisia klinikalla eteentulevia työtehtäviä.
Työtä tehdään meillä arkisin kahdessa vuorossa 8-21 välillä, työaika on 8 tuntia. Viikonlopputöitä tai päivystyksiä ei ole.

Aikaisempi työkokemus eläinalalla katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on, että hakija on reippaasti työhön kuin työhön tarttuva tiimipelaaja ja aidosti eläinihminen, joka nauttii myös asiakaspalvelusta.

Jos koet olevasi sopiva täydennys hoitotiimiimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen elainklinikka@tassuasema.fi.

TERVETULOA TÖIHIN TASSUASEMALLE!

30.12.2019

Eläinklinikka Tassuasema, Kauniainen

Etsimme lisää hoitohenkilökuntaa (klinikkaeläinhoitajaa) Eläinklinikka Tassuasemalle.

Tassuasema (www.tassuasema.fi) on vuonna 2015 perustettu, yksityinen, ketjuihin kuulumaton ja täysin kotimainen yritys. Meillä tehdään monipuolista ja vilkasta pieneläinpraktiikkaa. Hoidamme mielellämme myös eksoottisia lemmikkejä. Vastaanotto on hyvin varusteltu (rtg, ultraääni, leikkaussali, hammasyksikkö, laboratorio) ja tilat ovat uudenaikaiset ja avarat. Klinikalla työskentelee hoitohenkilökunnan lisäksi päivittäin 3 eläinlääkäriä. Meille Tassuasemalla on tärkeää, että työntekijät tuntevat ylpeyttä työstään, viihtyvät työpaikalla ja ovat mukana kehittämässä klinikan toimintaa. Siihen haluamme jatkuvasti panostaa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen jo valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa (myös opintojen loppuvaiheessa l. näyttöä vailla
olevien hakemukset otetaan huomioon).

Oppisopimuskoulutus ei valitettavasti ole tässä tilanteessa mahdollista.
Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta oleellista on, että hakija on reippaasti työhön kuin työhön tarttuva tiimipelaaja ja aidosti eläinihminen, joka nauttii myös asiakaspalvelusta. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää hoitotyön ja asiakaspalvelun lisäksi kaikenlaisia klinikalla eteentulevia työtehtäviä. Hoitajatyötä tehdään meillä arkisin kahdessa vuorossa 8-21 välillä, työaika on 8 tuntia. Viikonlopputöitä tai päivystyksiä ei ole.

Jos koet olevasi sopiva täydennys hoitotiimiimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen elainklinikka@tassuasema.fi.

TERVETULOA TÖIHIN TASSUASEMALLE!


18.12.2019

Suomen Nestlé Oy, Espoo

Veterinary Advisor, Nestlé Purina PetCare

Nestlé Purinan eläintenruoka on suunniteltu kissoillemme ja koirillemme pitämään heidät iloisina, terveinä ja tyytyväisinä. Haluatko
työskennellä eläintenruoan parissa yhdessä eläinlääkäreiden ja eläintenhoitajien kanssa? Haluatko kouluttaa ja tiedottaa Purinan
eläintenruoasta IVC Evidensia -eläinsairaaloiden ja -klinikoiden henkilöstöä?
Oletko hyvä kommunikoija ja ajatteletko, että edistyneen eläintenruoan taustalla oleva tiede voi auttaa lemmikeitämme? Työskenteletkö tällä hetkellä mahdollisesti eläinlääkärina tai muuten eläinten terveyttä koskevan työn parissa, ja haluaisitko tulevaisuudessa edesauttaa lemmikkien hyvinvointia oikeanlaisen ravinnon avulla? Saatat olla uusi kollegamme Nestlé Purinalle!

Nestlé ilmoitti huhtikuussa 2019 omistusosuudestaan Independent Vetcare Group Internationalista (IVC Group), mikä tarkoittaa
tiivistä yhteistyötä IVC Evidensian kanssa Euroopassa. Verkosto koostuu yli 1100 klinikasta ja eläinklinikosta kymmenessä maassa. Yli 2 miljoonaa lemmikkieläinten omistajaa luottaa IVC Evidensian toimintaan.

Nestlé Purina ja IVC Evidensia haluavat vahvistaa yhteistyötä tutkijoiden, eläinlääkäreiden ja eläinten omistajien kanssa edesauttaakseen
ensiluokkaista lemmikkielänravitsemusta tutkitun eläintenruoan avulla. Tuotteet ovat PRO PLAN- ja PRO PLAN Veterinary Diets -eläintenruokia.

Tarjoamme sinulle

Veterinary Advisor –tehtävässä toimit yhteistyössä IVC Evidensian kanssa Suomessa. Tarkoituksena on lisätä yhteistyötä Evidensian
asiakkaidemme kanssa ja vahvistaa ymmärrystä eri eläintenruokien eduista. Toimenkuvaan sisältyy runsaasti käyntejä IVC Evidensian kumppaneidemme luona, mutta myös valmistelutöitä toimistossamme Espoossa Keilaniemessä tai kotoa käsin. Lisäksi työ sisältää muutaman ulkomaanmatkan vuodessa. Tarjoamme perehdytystä ja koulutusta kehittyäksesi itse asiantuntijana eläintenruoissa ja siinä, miten ne vaikuttavat eläinten hyvinvointiin. Raportoit työssäsi Pohjoismaiden Purina Petcare eBusiness Managerille.

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tässä tehtävässä tulee sinulla olla hyvät tietotaidot eläinten, erityisesti koirien ja kissojen, ravitsemuksesta. Sinulla
on kykyä ja halua levittää tietoa eläintenruoan hyödyistä kouluttamalla eläinlääkäreiden henkilökuntaa sekä etsimällä sopivia tuotteita asiakkaillemme.
Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Verkostojen ja luottamuksellisten asiakassuhteiden luominen on sinulle luontevaa. Mikä tärkeintä, suhtaudut intohimoisesti koiriin ja kissoihin.

Yhteistyösi eläinlääkäreiden ja eläinhoitajien kanssa tarkoittaa suurelta osin:

 • Kouluttamista ja tiedonjakamista liittyen eläintenruokiin ja sen vaikutuksista eri lääketieteellisiin sairauksiin
 • Osallistumista tapahtumiin ja messuille
 • Kollegoiden kouluttamista lisätäksesi heidän tuotetuntemusta laaja-alaisesti.
 • Lisäksi odotamme, että sinulla on hyvät tietotaidot erityisesti koirien ja kissojen diagnooseista sekä siitä, kuinka erityyppiset eläintenruoat voivat ennaltaehkäistä sairauksia sekä ylläpitää hyvää terveyttä. Sinulla on vähintään 4 vuotta kokemusta eläinten hyvinvoinnin parissa työskentelemisestä, ja saatat tällä hetkellä työskennellä esimerkiksi eläinlääkärinä tai eläintenhoitajana. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Lisäksi hallitset Microsoft Office –ohjelmat ongelmitta.

  Nestlén kulttuuri

  Nestlé Purina on yksi maailman suurimmista eläintenruokayrityksistä, jolla on yli 120 vuoden kokemus eläintenruoasta. Työskentelemme jatkuvasti yhteistyössä viiden eri tutkimuskeskuksen ja satojen eri tutkijoiden kanssa tuottaakseemme eläintenruokaa, joka tarjoaa koirille ja kissoille kaiken sen, mitä he tarvitsevat.

  Nestléläisiä yhdistää intohimo menestyä ja tehdä merkityksellistä työtä. Työskentelemme nopeasti muuttuvassa ympäristössä -
  nautimme haasteista ja haluamme menestyä. Nestlé tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ja ottaa vastuuta osana motivoituneiden ammattilaisten joukkoa. Teemme intohimoisesti töitä rennolla otteella unohtamatta innovatiivisuutta ja hauskanpitoa. Lupaamme, että työtehtäviesi kautta Nestlé Purinalla voit parantaa lukemattomien kuluttajien ja koirien ja kissojen elämää – ja samalla omaasi.

  Haluatko tietää meistä lisää?

  Seuraa meitä LinkedIn:ssä jos haluat kuulla lisää työmahdollisisuuksistamme. Instagramissa voit tutustua tarkemmin yrityskulttuuriimme ja siihen, millaista Nestléllä on työskennellä.

  Kiinnostuitko?

  Täytäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti rekrytointijärjestelmässämme (www.nestle.com/jobs/search-jobs). Lisätietoja tehtävästä antaa eBusiness Manager Ludvig Steen, puh. + 45 26 89 98 88.

  Nestlé on maailman johtava ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä yritys, jonka maailmanlaajuinen liikevaihto on noin 76 miljardia euroa. Nestlé työllistää yli 328 000 ihmistä 189 eri maassa. Suomessa työskentelee noin 300 elintarvikealan ammattilaista
  tehtaillamme Turussa ja Juuassa sekä pääkonttorillamme Espoossa. Nestléllä on vahva valikoima ruoka- ja juomatuotteita kuten lastenruoat, kahvi, murot, lemmikkieläinruoka ja makeiset. Suomessa Nestlén tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat mm. FRISKIES, LATZ, PILTTI, BONA, NESCAFÉ, NESPRESSO, MAGGI, FITNESS ja CHEERIOS.