Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

13.4.2021

Sipoon Pieneläinklinikka Morelius, Sipoo

Pieneläinklinikka Morelius etsii jo valmista eläintenhoitajaa tiiminsä. Olemme avaamassa myös uutta polikliinistä toimipistettä hyvien ja nopeiden kulkuyhteyksien päähän Helsingin keskustan lähelle.

Olemme erikoistuneet pieneläinten ortopedisiin ja kirurgisiin palveluihin. Panostamme lemmikin turvalliseen anestesiaan ja hyvään kivunhoitoon.

Tarjoamme myös sisätauti-, ihotauti- ja hammashoitoa. Vastaanotamme paljon potilaita myös lähetteellä muilta eläinlääkäreiltä.

Odotamme sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja kiinnostusta kehittyvää alaa kohtaan.Vaikka sinulle ei olisi vielä kerääntynyt kokemusta, koulutamme tehtävään.
Meillä on todella mukava työporukka ja toivomme että saamme joukkoomme lisää huumorintajuisia ja reippaita eläintenhoitajia.
Kerromme sinulle mielellämme lisää.
Laita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen, samuli.heiskanen@sipoonpienelainklinikka.fi1.4.2021

Tikkurilan Eläinlääkäriasema, Vantaa

Tikkurilan Eläinlääkäriasema hakee klinikkaeläinhoitajaa lämminhenkiseen tiimiinsä.

Tikkurilan Eläinlääkäriasemalla palvellaan asiakaslähtöisellä otteella ja potilaat hoidetaan sydämellä. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kutsumusammatissaan ja hoitavat lemmikkejä kuin omiaan. Meillä ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen, että lemmikkit saavat parasta mahdollista hoitoa ja pyrimme tekemään eläinlääkärissä käynnistä mahdollisimman stressittömän kokemuksen sekä eläimelle että omistajalle.

Ketä haemme?

Tikkurilan Eläinlääkäriasema hakee kokenutta klinikkaeläinhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2021 loppuun saakka. Töiden jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollista.

Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa, ja muita klinikan töitä.

Odotamme sinulta, että olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta kliinisestä hoitotyöstä. Olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, omaat positiivisen asenteen ja haluat oppia uutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri ja lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa vastuuhoitaja Jenni Kuisma, jenni.kuisma@evidensia.fi

Lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 25.04.2021 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


31.3.2021

Espoon eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Vastaanotollamme työskentelee päätoimisesti 3 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja
avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa pieneläinhoitajaa

Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.

Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin sekä kokemustasi vastaavan, hyvän ja kilpailukykyisen palkan. Mikäli sinulla on pidempi kokemus alalta, meillä on mahdollisuus myös edetä klinikan vastuuhoitajaksi.

Työ on 2-vuorotyötä. Työn voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko s-postitiedustelun tai soittopyynnön.30.3.2021

Eläinlääkärikeskus Sovet, Espoo

Etsimme mukavaan pieneen porukkaamme sinua ahkera ja motivoitunut valmis klinikkaeläinhoitaja!

Tarjoamme vakituisen työpaikan pitkään (vuodesta 1999) toimineella pieneläinklinikalla, hyvän hengen työyhteisössä.
Toivomme sinun olevan paineensietokykyinen, motivoitunut ja asiakaspalveluhenkinen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa (7.30-15.30 ja 12.30-20.30).Lauantaivuoro klo 9-15 voi korvata yhden arkivuoro,jolloin saa arkivapaan. Mahdollisuudet erikoistua haluamalleen erikoisosaamis alalle (esim.leikkaussalityöskentely,hammaspiste jne.),panostamme jatkokoulutukseen.
Työsuhde-etuina mm.terveysvakuutus (mahdollisuus yksityisiin lääkäripalveluihin).
Palkka alkaen 2400 euroa/ kk.Voit myös laittaa oman palkkatoiveesi hakemukseen.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä: maarit.luukkainen@sovet.fi tai soita 09-5465051125.3.2021

Eläinlääkäriasema Salovet, Salo

Salovet hakee klinikkaeläinhoitajan sijaista kesäksi 10.5 - 29.8.2021 väliselle ajalle.

Eläinlääkäriasema Salovet tarjoaa lemmikeille monipuolisesti eläinlääkäripalveluita aina ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta leikkauksiin asti. Meillä työskentelee 3 eläinlääkäriä ja 5 hoitajaa. Hyvinvarustetulla klinikalla tehdään mm. pehmytosakirurgiaa, hammastoimenpiteitä, röntgen- ja ultratutkimuksia perustoimenpiteiden lisäksi.

Haemme klinikkaeläintenhoitajaksi opiskelevaa tai pieneläin-/klinikkaeläinhoitajan tutkinnon omaavaa henkilöä. Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimupaikkaa.

Työ sisältää aamu-, väli- ja iltavuoroja. Klinikka on auki ma-ke 8-19, to-pe 8-17.

Lisätietoa avoimesta työpaikasta antaa Salovetin klinikkamanageri Haija Aaltonen, haija.aaltonen@evidensia.fi.

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian tämän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 30.4.2021 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.25.3.2021

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei klinikkaeläinhoitaja, kiinnostaako keikkatyö?

Meillä Kouvolan Eläinsairaalan päivystystiimissä on tarve tarvittaessa töihin kutsuttaville hoitajille tuuraamaan sairastapauksen
sattuessa tai auttamaan potilasruuhkan purkamisessa. Etsimme klinikkaeläinhoitajia, joilla on jo tutkinto taskussa (tai ehkä olet piakkoin valmistumassa), ja joilla on asenne ja ote ajoittain hektiseenkin työskentelyyn kohdallaan.

Meillä on erinomainen ja kannustava työyhteisö. Teemme töitä hyvällä pöhinällä, kaveria autetaan eikä kukaan ole koskaan töissä yksin. Toimimme vähintään yhden eläinlääkärin ja kahden hoitajan muodostamissa tiimeissä, 12 tunnin työvuoroissa.

Kouvolassa asuminen ei ole pakollista. Työkutsun tullessa on työpaikalle siirtymiseen kahden tunnin aika, joten meille ehdit hurauttaa
esimerkiksi Helsingistä, Espoosta, Porvoosta, Riihimäeltä, Joutsasta, Mikkelistä, Imatralta, Kotkasta tai Vaalimaaltakin asti!

Kiinnostuitko? Laita heti hakemusta tulemaan piia.bergstrom@evidensia.fi, niin olemme yhteydessä ja sovitaan tutustuminen uusiin
työkavereihin sekä tiloihimme.

Valitettavasti emme tässä kohtaa voi huomioida oppisopimusopiskelijoita.
24.3.2021

Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotto, Vantaa

Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotolla on päivystysvuoroja tarjolla toukokuusta 2021 alkaen.

Haemme Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotolle määräaikaiseen työsuhteeseen päivystäviä pieneläinhoitajia. Päivystyksessä työaika on arkisin klo 17-22, lauantaisin 12-19 ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä 12-19. Palkkaan tulevat tietenkin KVTES:n mukaiset ilta-, lauantai- ja pyhälisät. Päivystysvuoroja on tarjolla toukokuusta alkaen. Osa päivystäjistä tekee vuoroja oman työn ohella muutamia kuukaudessa, toiset useammin. Omaan työmäärään pääsee helposti vaikuttamaan.

Vastaanotto sijaitsee Vantaan Pakkalassa Jumbon lähettyvillä.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

3. kaupungineläinlääkäri Jaakko Peltomaa

050 3181680 (parhaiten tavoitettavissa aamupäivällä)

jaakko.peltomaa@vantaa.fi


13.3.2021

Eläinlääkäriasema Helmi, Janakkala

Eläinlääkäriasema Helmi Janakkalassa etsii tiimiinsä ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitusajankohta sovittavissa, mahdollisimman pian. Sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Tampere moottoritien varressa.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mukavan, joustavan työyhteisön.

Eläinlääkäriasema Helmi on yksityinen pieni, ketjuihin kuulumaton eläinlääkäriasema. Klinikka on hyvin varusteltu (oma labra, leikkaussali, hammashuone, päiväsairaalaosastot jne.) ja hoitajat pääsevät tekemään meillä monipuolisesti kaikkea.

Vapaamuotoisen hakemuksesi voit lähettää palkkatoiveineen sähköpostilla tiia.alakahri@gmail.com tai puhelimitse +358 40 7755668.25.2.2021

Eläinlääkäriasema FinProVet, Tapiola

Haemme iloiseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista, yhteistyökykyistä ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä, jo ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin/klinikkaeläinhoitajaa, jolla on myös kokemusta klinikalla työskentelystä. Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä tarjota oppisopimuspaikkaa.

Olemme Tapiolassa sijaitseva pieni klinikka. Tiimimme koostuu 2 eläinlääkäristä ja 2 hoitajasta.

Työnkuva on monipuolinen käsittäen klinikan kaikki tehtäväalueet. Tervetuloa tutustumaan klinikkaamme nettisivuillemme www.finprovet.fi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitosi monipuoliseen kehittämiseen lämminhenkisessä tiimissämme hyvin varustellulla klinikallamme.

Työhakemuksen ja CV: n palkkatoivomuksineen voi lähettää osoitteeseen:

Kirsti Liukkonen

Oravannahkatori 3

02120 Espoo

e-mail: finprovet@gmail.com
15.2.2021

Länsirannikon Eläinklinikka, Vaasa

Haemme klinikkaeläinhoitajaa vankan asiakaskunnan omaavalle , jatkuvasti kehittyvälle alueen vahvimmalle klinikallemme. Visiomme on olla vankka peruseläinlääkinnän osaaja, erityisesti panostamme nyt ja jatkossa hammashoitoihin.
Olemme myös Cat Friendy Clinic (silver) eli kissapotilaat ovat meille erityisen tärkeitä. Tilamme ovat uudet, väljät ja hyvin varustellut.

Työaika sijoittuu 7.30.-18.30.väliselle ajalle ma-pe.


Tutustu lisää www.leklinikka.net
Lisätietoja kirsi.heino@leklinikka.net12.2.2021

Eläinklinikka Hertta, Helsinki

Olemme ketjuihin kuulumaton, keskikokoinen klinikka avarissa ja nykyaikaisissa tiloissa Helsingin Herttoniemenrannassa. Meillä työskentelee tällä hetkellä kahdeksan eläinlääkäriä ja seitsemän hoitajaa. Klinikaltamme löytyy mm. röntgen, hammasyksikkö+hammasröntgen ja hyvä ultraäänilaite.

Etsimme jo jonkin verran klinikkakokemusta omaavaa, tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa/pieneläinhoitajaa kokoaikaiseen työhön. Työ alkaisi heti tai sopimuksen mukaan. Olet reipas, oma-aloitteinen ja huumorintajuinen. Sinulla on pelisilmää ja tilanteenlukutaitoa, pystyt toimimaan myös kiireessä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Työhön kuuluu mm. asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, leikkaussalityöskentely, laboratorio, röntgenkuvaus, välinehuolto ja yleisen siisteyden ylläpito.

Työvuoroja on ma-pe klo 7.30-21 välisenä aikana. Mahdollisesti myös joitain viikonloppuvuoroja tarjolla klo 9-15 la-su.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hertta@hertta.com

Laita hakemus tulemaan niin jutellaan lisää haastattelussa!


8.2.2021

Eläinklinikka Takala, Seinäjoki

Etsimme Eläinklinikka Takalaan Seinäjoelle määräaikaiseen työsuhteeseen klinikkamanageria sekä klinikkaeläintenhoitajaa. Klinikkamanagerin määräaikaisuus vähintään keväälle 2022. Klinikkaeläintenhoitajan määräaikaisuus vähintään syksyyn 2021.

Etsimme oma-aloitteisia, hyvät sosiaaliset taidot omaavia sekä työtä pelkäämättömiä klinikkaeläintenhoitajia. Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä yksi eläinlääkäri ja kaksi hoitajaa ja työaika ajoittuu maanantaista perjantaihin 7.30-17.00 väliselle ajalle. Työaika 40 h/vko. Klinikalla on hyvä varustelutaso ja hoidamme pieneläinten lisäksi hevosia. Työn luonteen vuoksi työpäivät voivat olla kiireisiä ja sen vuoksi hyvä paineensietokyky on plussaa.

Klinikkamanagerin työnkuvaan kuuluu hoitotyön lisäksi vastuu klinikan juoksevista asioista (mm. tilaukset, työnhakijat, harjoittelijoiden ohjaus).

Paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löytyessä, kuitenkin viimeistään maaliskuussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse johanna@elkt.fi

Lisätietoja arkipäivisin klo 9-16 0400 198533, Johanna Karjalainen, klinikkamanageri.


5.2.2021

Eläinklinikka Tassula, Kotka

Tule töihin rannikkokaupunki Kotkaan!

Eläinklinikka Tassula Kotkassa etsii vakituiseen työsuhteeseen tutkinnon suorittanutta klinikkaeläintenhoitajaa 4-5 päiväksi viikossa.

Eläinklinikka Tassula on yksityinen, kotimainen pieneläinklinikka. Tassulassa toimii tällä hetkellä 5 eläinlääkäriä (vuorossa yhtäaikaisesti 3-4 eläinlääkäriä) sekä 4 klinikkaeläintenhoitajaa, vastaanottoavustaja ja oppisopimusopiskelija.

Klinikalla on hyvä varustelutaso (mm. nykyaikaiset laboratoriolaitteistot, röntgenlaitteistot, ultra, inhalaatiolaitteistot leikkaussalissa ja hammashuoneissa), ja teemme monipuolista pieneläinpraktiikkaa. Meille tärkeää on korkea hoidon taso, ja noudatamme nykyaikaisia hoitosuosituksia. Henkilökunta kouluttautuu säännöllisesti.

Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, sekä ehdottoman hyvää asiakaspalvelutaitoa. Tarjoamme mukavan työyhteisön, ja toivommekin sinun toimivan hyvin tiimissä, sillä meillä hoitotyötä tehdään yhdessä toisiamme auttaen.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tsekkaa meidät somessa! Facebook ja Instagram: elainklinikkatassula

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV, tai kysy lisää: Anne Bruce, ELL, tj anne.bruce@elainklinikkatassula.fi
5.2.2021

Sipoon pieneläinklinikka Morelius

Sipoon pieneläinklinikka Morelius etsii nyt reippaita klinikkaeläintenhoitajia perhevapaiden sijaisuuksiin, sekä tuntitöihin.

Huomioimme myös alan opiskelijat.
Olemme erikoistuneet pieneläinten ortopedisiin ja kirurgisiin palveluihin.Panostamme lemmikin turvalliseen anestesiaan ja hyvään kivunhoitoon.

Tarjoamme myös sisätauti-, ihotauti- ja hammashoitoa. Vastaanotamme paljon potilaita myös lähetteellä muilta eläinlääkäreiltä. Hyvinvarusteltu klinikkamme sijaitsee Nikkilän keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävistä.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen,samuli.heiskanen@sipoonpienelainklinikka.fi www.sipoonpienelainklinikka.fi


3.2.2021

Anident, Veikkola

Anidentissa hoitajan paikka auki supertyypille!

Anident on 28-vuotias perheyritys ja Suomen johtava klinikka lemmikkien hammashoidoissa ja suukirurgiassa. Potilaistamme suurin osa on lähetteellä tulevia suukirurgisia ja hammaspotilaita, mutta teemme myös lähialueiden lemmikkien yleispraktiikkaa, joka on laajenemassa. Klinikan varustus on huippuluokkaa ja puitteet poikkeuksellisen viihtyisät. Työyhteisömme on pieni ja tehokas ja olemme kaikki ihan huipputyyppejä.

Ensisijaisesti etsimme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa, mutta opintojen loppusuoralla oleva klinikkaeläinhoitajaopiskelija tai humaanipuolen sairaanhoitaja käy myös.
Oppisopimuspaikan voimme tarjota, jos hakijalla on jo aiempi terveydenhuolto- tai eläintenhoitoalaan liittyvä koulutus tai jo paljon kokemusta klinikkatyöstä.

Valitulle hakijalle koulutetaan Anidentin erikoisjutut, mm. hammashoito- ja anestesiaosaaminen, mutta tulovaatimuksena on huolellisuus ja tarkkuus, tahto tehdä hyvää työtä ja tietysti potilasturvallisuuden asettaminen etusijalle. Kaikilla hoitajilla on lisäksi oma vastuualueensa klinikan ei-kliinisessä toiminnassa.

Työaika on neuvoteltavissa 7-8h/pv , 4 tai 5 päivää/viikko.

Oma auto on välttämätön. Anident on savuton työpaikka.

Työnkuvaan kuuluu positiivinen asenne ja meillä on tosi hyvä henki.

Hakemukset palkkatoiveineen suoraan Hellulle. Helena Kuntsi: helena.kuntsi@anident.fi30.1.2021

Eläinlääkäriasema Tassu, Vantaa

Toimintamme on vilkastunut ja kasvanut viime vuosina paljon ja siksi haemme Klinikkaeläinhoitajaa/pieneläinhoitajaa
vakituiseen työsuhteeseen.

Meistä:
Eläinlääkäriasema Tassu on vuonna 1991 perustettu vilkas ja lämminhenkinen ketjuihin kuulumaton eläinklinikka Vantaan Hakunilassa.
Vastaanottomme on auki arkisin 08-20 välisenä aikana. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja kussakin vuorossa työskentelee 1-2 eläinlääkäriä. Klinikalla työskentelee lisäksi kolme vakituista hoitajaa, 1-2 eläinlääkärin sijaista sekä neljä eläinlääketieteen opiskelijaa
kiireapulaisina.

Toimintamme:
Peruspraktiikan lisäksi teemme pehmytosakirurgiaa sekä kirurgisia hammashoitoja päivittäin. Vastaanottomme on hyvin varusteltu ja
toimintaamme kehitetään jatkuvasti.

Hakijalta toivomme:
Toivomme sinun olevan jo työkokemusta omaava valmistunut tai juuri valmistumassa oleva klinikka/-pieneläinhoitaja.
Olet positiivinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalvelutaitoinen alan ammattilainen.

Hakijalle tarjoamme:
Hoitajan työaika on arkisin 08-21 välillä.
Viikonloput ja pyhät ovat vapaat. Työvuorot ovat pääsääntöisesti vakituiset, vuoroissa on mahdollista kuitenkin tarvittaessa myös joustaa.
Henkilökunnan kouluttautumista tuetaan ja siihen kannustetaan.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme ammattiliitto Erton kanssa solmimaamme työehtosopimusta. Lisäksi
vakituisille hoitajille on käytössä bonusjärjestelmä.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Työyhteisömme on avoin, osaava ja yhteen hiileen puhaltava tehokas tiimi. Tervetuloa mukaan Tassutiimiin!

Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen

osoitteeseen: minna.pulkkinen@tassu.fihttps://tassu.fi/
28.1.2021

Omaeläinklinikka Eira, Helsinki

Haemme keikkatyöhön ammattitutkinnon suorittanutta tai juuri valmistumassa olevaa pieneläin- tai klinikkaeläinhoitajaa 1.2.2021 alkaen. Omaeläinklinikka Eiran lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä vuoroja myös muilla pääkaupunkiseudun Omaeläinklinikoilla tarpeen mukaan.

Klinikkamme on avoinna arkisin klo 8-20. Tarjoamme sinulle mm. nykyaikaisten ja monipuolisten työtilojen lisäksi huumorilla höystetyn, ammattitaitoisen ja yhteen hiileen puhaltavan supertiimin! Odotamme sinulta vahvaa tiimipelaamista, asiakaspalvelutaitoja, iloisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tavataan ja jutellaan lisää.

Yhteydenotot:

Tiimiesimies Niina Heinonen p. 050 414 3235 niina.heinonen@omaelainklinikka.fi