Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

17.10.2019

Toijalan Eläinlääkäriasema, Akaa

Klinikkaeläintenhoitaja Toijalaan

Oletko joskus miettinyt työpaikkaa Toijalasta ? Ei se mitään, harvalle se tuleekaan mieleen. Nyt kuitenkin sinulla on mahdollisuus astua nastaan porukkaan.

Toijalan eläinlääkäriasema on korkeatasoisesti varusteltu pieni-suuri klinikka hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille kurvaat työpaikan ovelle istumatta ruuhkissa. Olemme ortopedian ja hammashoidon erikoisklinikka, joka takaa monipuoliset työtehtävät. Lisäksi Toijalan alaisuudessa toimii pienempi, perustoimenpiteitä tarjoava eläinlääkäriasema KoskiVet Valkeakosken keskustassa.

Ketä etsimme?

Haemme Toijalan eläinlääkäriasemalle kokenutta, reippaan ja oma-aloitteisen asenteen omaavaa Klinikkaeläintenhoitajaa äitiyslomansijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:

· alalle sopivaa koulutusta (klinikkaeläintenhoitaja)

· kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä

· iloista ja aktiivista otetta työhön

· halua oppia lisää ja kehittää toimintaamme

· tiimityötaitoja

· vankkaa asiakaspalvelutaitoa

Mitä tarjoamme?

Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat arkisin klo 7:30-20:30 välille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Erna Sundström, sähköpostitse erna.sundstrom@evidensia.fi
tai puhelimitse 050 468 7875 (parhaiten klo 13 jälkeen).

Lähetäthän hakemuksesi 6.11.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
17.10.2019

Eläinsairaala Veter, Tampere

Klinikkaeläinhoitajia uuteen Eläinsairaala Veteriin Tampereelle

Eläinsairaala Veter on lokakuun puolivälissä aukeava eläinsairaala, joka palvelee lemmikinomistajia ympäri vuorokauden. Sijaitsemme Tampeeella Tammelan kaupunginosassa. Päivittäin meillä asioi yli sata lemmikkiä omistajineen.

Tiimissämme on noin 50 eläintenhoidon alan ammattilaista uransa eri vaiheissa. Olemme osa Evidensiaa ja IVC:tä, suurta eurooppalaista eläinlääkäriasemien ketjua, mutta jokainen klinikkamme on eläinlääkäreiden paikallisesti johtama yksikkö.
Toimintaamme ohjaavat arvomme avoimuus, sitoutuminen, keskustelu, kunnioitus ja intohimo.

Ketä etsimme?

Haemme joukkoomme klinikkaeläinhoitajia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan ensimmäistä sairaalatasoista eläinlääkäriasemaa. Voit olla jo kokenut konkari, vastavalmistunut tai vaikka vasta opintojesi loppusuoralla – löydämme varmasti sinulle ammattitaitoosi sopivaa työtä.

Meillä on avoinna kaksi paikkaa ns. päivävuoroon sekä yksi päivystysringin hoitajapaikka.

Etsimme tiimipelaajaa, joka ottaa vastuun omasta työstään ja haluaa kehittyä ammatissaan. Olethan asiakaspalveluhenkinen tyyppi,
sillä hyvä asiakasviestintä on meille tärkeää.

Mitä tarjoamme?

Työ on vakituinen ja kokoaikainen 240 h / 6 viikkoa, eli noin 40 tuntia viikossa.
Työskentelemme jaksotyöjärjestelmässä. Ajanvarauspotilaita vastaanotamme klo 7.30-20, päivystys pyörii ympäri vuorokauden. Hoitajiemme työt voivat sisältää myös ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa on 6 kuukauden koeaika.

Voimme huomioida myös osa-aikaista työtä hakevat hoitajat – ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjoamme sinulle kuukausipalkan, viikonloppu- ja yölisät sekä ison talon erinomaiset työsuhde-edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri
Anna Mäkinen, sähköpostitse anna.makinen@evidensia.fi tai puhelimitse 050 477 3309.

Lähetäthän hakemuksesi 30.11.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
14.10.2019

Hervannan Eläinlääkärit Oy, Tampere


Haen kolmatta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kahden eläinlääkärin ja kahden hoitajan
vastaanotolle. Arvostan valmiutta kaikkiin hoitajan tehtäviin, positiivista asennetta ja työkokemusta eläintenhoitajan työstä. Työaika asettuu arkipäiviin 8-18 välille.
Taitavalle ja hyvän työkokemuksen omaavalle henkilölle maksetaan erittäin hyvä palkka.
Työnantajana olen joustava ja työ on erittäin monipuolista.

Työhakemukset palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen
jussi.laitinen@fimnet.fi

Työn kuvasta ja muista työhön liittyvistä asioista voi kysyä myös puhelimitse.
Jussi Laitinen 040-7285989
14.10.2019

Eläinlääkäriasema Arkki, Espoo

Eläinlääkäriasema Arkki Espoossa etsii klinikkaeläinhoitajaa kokopäivätoimiseen työhön.
Mielenkiintoiset potilaat, kissojen ja koirien lisäksi kaneja ja jyrsijöitä, tekevät päivistä vaihtelevia.

Tervetuloa mukaan!

Hakemukset sähköpostitse: kristiinakj@gmail Kristiina Kontio-Jalanka
14.10.2019

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme klinikkaeläinhoitajaa päivystystyöhön

Omaeläinsairaala Kuopioon

Mitä etsimme?

Etsimme klinikkaeläinhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen, sekä tarvittaessa työhönkutsuttavia keikkahoitajia Omaeläinsairaala Kuopioon. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja työkokemusta klinikkatyöstä ja leikkaussalityöskentelystä. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio- ja leikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä, väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Vakituisilla työntekijöillä työaika on 38,25h/vko ja keikkahoitajilla työaika vaihtelee sovitun mukaan. Työ on luonteeltaan päivystystyötä. Kuukaudessa on noin 10 yövuoroa ja lisäksi aamu- tai iltavuoroja.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit, hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Tarjoamme lisäkouluttautumismahdollisuuksia ammatillisen kehittymisen tueksi.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!

Heidi Jaakkola-Andersson, tiimiesimies

heidi.jaakkola@omaelainklinikka.fi

p. 050 575 5215

Hanna Karvonen, vastaava hoitaja

hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi

p. 045 327 3273

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.10.2019 osoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi
8.10.2019

MyllyVet, Helsinki

Klinikkaeläintenhoitaja MyllyVetiin, Helsinkiin

Eläinlääkäriasema MyllyVet on hyvin varusteltu uusi klinikka Helsingin Myllypurossa hyvien liikenne yhteyksien varrella. Tarjoamme ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lisäksi röntgen-, ultraääni- ja laboratoriopalvelut, hammashoidot ja pehmytosaleikkaukset, sekä teemme kotikäyntejä. Meiltä löytyy nykyaikainen laitteisto ja asiakaspalveluhenkiset työkaverit. Töitä teemme kahdessa vuorossa arkisin ja työvuorot ovat kello 7.30-20.30 välillä.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Eläinlääkäriasema MyllyVetiin kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaasi tulee kuulumaan asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, laboratororiotyöskentely, röntgenkuvantaminen, leikkausvalmistelut, anestesiavalvonta, instrumenttihuolto ja muut klinikan työt.

Valittavan henkilön tulee olla valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo alan työkokemusta. Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja
kiinnostunut kehittämään osaamistasi eteenpäin. Lisäksi olet joustava, haluat oppia uutta, omaat positiivisen asenteen ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat
hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Oppisopimuspaikkaa meillä ei valitettavasti ole tällä hetkellä tarjota.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Hanna Hasselgren, puhelimitse 040 836 3194 tai sähköpostitse hanna.hasselgren@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.10.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja
tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!7.10.2019

Eläinlääkäri Ville Suutari, Pälkäne


Haemme vastaanotollemme vakituiseen työsuhteeseen klinkkaeläinhoitajan tutkinnon suorittanutta tai opinnoissaan loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa. MIkäli sopivaa hakijaa ei löydy, voimme harkitra myös oppisopimuskoulutusta.

Vastaanottomme sijaitsee Pälkäneellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille ajaa Tampereelta tai Hämeenlinnasta noin 1/2-tunita. Toimimme 5 vuotta sitten valmistuneissa tiloissa ja varusteina löytyy mm. laboratorio-, röntgen, hammasröntgen ja ultraäänilaitteet. Henkilökuntana tällä hetkellä 2-3 eläinlääkäriä ja 2 klinkkaeläinhoitajaa.
Työnkuva on vilkasta pieneläinpraktiikkaa, teemme paljon hammashoitoja ja leikkauksia.

Lisätiotoja vastaanotosta ja toiminnastamme löydät osoitteesta www.ell.fi
Lisätiedot Ville Suutari 050-5666937 tai sähköpostitse villesuutari@me.co
4.10.2019

Evidensia Tikkurila, Vantaa

Klinikkaeläinhoitaja Tikkurilaan

Eläinlääkäriasema Evidensia Tikkurila on kodinomainen, hyvin varusteltu klinikka, joka palvelee sydämellä ja asiakaslähtöisellä otteella. Meillä tarjotaan laajoja perusterveydenhuollon palveluita, kirurgiaa sekä erityisosaamista suu-ja hammassairauksista.

Ketä etsimme?
Haemme nyt kokenutta ja reippaalla asenteella sekä loistavilla asiakaspalvelutaidoilla varustettua klinikkaeläintenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuuhun 2020 asti. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa määräaikaisuuden jälkeen.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa, mieluiten klinikkaeläinhoitajan tutkintoa sekä kokemusta klinikka-ja leikkaussalityöskentelystä. Lisäksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta ja kehittää
klinikan toimintaa yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Otamme huomioon myös osa-aikaisesta työstä kiinnostuneet sekä opiskeluiden loppusuoralla olevat hakijat.

Mitä tarjoamme?

Teemme työtä kahdessa vuorossa ja työaika sijoittuu arkisin klo 7.30-20.30 sekä lauantaisin klo 8.30-15 välille.

Tarjoamme mukavat työkaverit, laajan kollegaverkoston, hyvät koulutusmahdollisuudet, avoimen työilmapiirin ja loistavat henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Riija Särkilahti, sähköpostitse riija.sarkilahti@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 25.10.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja
tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
4.10.2019

Evidensia Nekala, Tampere

Klinikkaeläinhoitaja Eläinlääkäriasema Evidensia Nekalaan

Eläinlääkäriasema Evidensia Nekala on nykyaikaisesti varusteltu, täyden palvelun pieneläinklinikka, missä työskentelee 6 eri osaamisalueille suuntautunutta eläinlääkäriä ja 11 hoitajaa sekä asiakaspalvelija. Klinikalla on hyvin varusteltu hammashoitohuone, kaksi hyvin varusteltua leikkaussalia, hyvät ultra- ja RTG-laitteet sekä laaja in-house laboratorio.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Nekalan Evidensiaan kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläintenhoitajaa.

Odotamme sinulta:

· alalle sopivaa koulutusta (klinikkaeläintenhoitaja)

· kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä

· kokemusta anestesiavalvonnasta ja leikkaussalitoiminnasta

· joustavuutta

· oma-aloitteisuutta

· halua oppia lisää

· aktiivista ja positiivista otetta

· vankkaa asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

· mukavat työkaverit

· ammatillisen työyhteisön

· hyvät koulutusmahdollisuudet

· laajan kollegaverkoston

· avoimen työilmapiirin

· mahdollisuuden kehittyä

· hyvät henkilöstöedut sekä

· ajanmukaiset laitteet- ja työskentelytilat

Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat 7:30-22:15 väliselle ajalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan

vastaava hoitaja Hanni Poijärvi, puhelimitse 050 3398 724 tai sähköpostitse hanni.poijarvi@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.10.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
4.10.2019

Evidensia Eläinsairaala Tammisto, Vantaa

Tule hoitajaksi, osaajaksi joukkoomme Evidensia Tammiston Eläinsairaalaan

Oletko mahdollisesti alan vaihtoa harkitseva sairaanhoitaja, lähihoitaja tai ensihoitaja?

Tai alalla jo työskentelevä klinikkaeläinhoitaja tai opintojensa loppusuoralla oleva, tuleva klinikkaeläinhoitaja?

Tammiston Eläinsairaala palvelee lemmikkejä omistajineen Vantaan Tammistossa 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

Meillä työskentelee koko-tai osa-aikaisesti lähes 40 eläinlääkäriä ja yli 80 muuhun hoitohenkilökuntaan kuuluvaa osaajaa, mm. klinikkaeläinhoitajia, asiakaspalvelijoita, oppisopimusopiskelijoita, teknisiä avustajia. Meillä on myös oma henkilöstönsä laboratoriossa, välinehuollossa, diagnostisessa kuvantamisessa ja hallinnollisissa tehtävissä.

Hoitajamme voivat halutessaan kehittää erikoisosaamistaan tai suuntautua tiettyyn eläinlääkinnän osaamisalaan kuten anestesiologiaan,
leikkaussalitoimintaan, hammashoitoihin, tehohoitoon, päivystykseen, onkologiaan, dermatologiaan, oftalmologiaan, eksoottisten eläinten hoitoon tai sisätauteihin.

Kehittymismahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja meTammistossa kannustamme henkilöstöämme oppimaan ja kouluttautumaan. Panostamme
työntekijöidemme hyvinvointiin vuosittaisella henkilökohtaisella
koulutusbudjetilla ja muilla kattavilla henkilöstöetuuksilla.

Näkisitkö Sinä itsesi monipuolisessa joukossamme, tulevaisuuden osaajana?

Haemme koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Tartu tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä klinikkamanageriimme Heidi Lindströmiin, heidi.lindstrom@evidensia.fi.

Mietitään yhdessä, mitä Tammiston Eläinsairaalalla on tarjota Sinulle ja mitä Sinulla on tarjota meille.

Laitathan hakemuksen palkkatoiveineen pian, viimeistään 30.10.2019 tämän linkin kautta.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

4.10.2019

Kissaklinikka Felina, Helsinki

Klinikkaeläinhoitaja Felinaan, Helsinkiin

Kissaklinikka Felina on Suomen ensimmäinen kissaklinikka ja osa Evidensia-verkostoa. Olemme toimineet Helsingin keskustassa vuodesta 1995 ja arvostelulla klinikallamme käy asiakkaita ympäri Suomen. Klinikkaamme johtaa kissalääketieteen tutkinnon suorittanut eläinlääkäri Teija Immonen (o.s. Viita-aho).

Ketä etsimme?

Haemme nyt Kissaklinikka Felinaan reipasta hoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa, mieluiten klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Kokemus klinikkatyöstä luetaan eduksi.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet kissarakas ja sinulla on positiivinen ja reipas työasenne, loistavat asiakaspalvelutaidot sekä tahtoa kehittyä ja oppia uutta. Olet avoin ja haluat sitoutua klinikan kehittämiseen yhdessä kanssamme.

Mitä tarjoamme?

Meillä työpäivät ovat erittäin monipuolisia. Klinikallamme pääset syventämään kissatietouttasi ja saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Harjoitamme korkealuokkaista kissalääketiedettä ja meillä on kattava varustelutaso. Klinikallamme toimitaan kissalähtöisesti. Päivittäin meillä työskentelee 3-4 eläinlääkäriä.

Työaika sijoittuu tällä hetkellä arkisin klo 7.30-20.30 välille.
Tulevaisuudessa laajennamme aukioloaikoja, ja työ tulee pitämään sisällään myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme mukavat työkaverit, laajan kollegaverkoston, hyvät koulutusmahdollisuudet, avoimen työilmapiirin ja loistavat henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Tanja Salmesvirta, sähköpostitse tanja.salmesvirta@evidensia.fi tai puhelimitse 0407709694 arkisin klo 8-16.

Lähetäthän hakemuksesi 31.10.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja
tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!

30.9.2019

Järvenpään eläinlääkäriasema Jär-Vet, Järvenpää

Haemme äitiysloman sijaisuuteen juuri valmistumassa olevaa tai jo valmista klinikkaeläinhoitajaa.
Olet reipas ja työtä pelkäämätön huipputyyppi. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi.
Olemme yksityinen hyvin varusteltu klinikka Järvenpäässä.
Meillä työskentelee tällä hetkellä 4 eläinlääkäriä ja 5 hoitajaa.
Olemme avoinna viikon jokaisena päivänä.
Työn aloitus marras-joulukuu 2019.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja jarvinen.siru@gmail.com tai puh 020 7919370, Eläinlääkäriasema Jär-Vet Oy23.9.2019

Pohjois-Suomen Eläinsairaala, Oulu

Klinikkaeläinhoitajia päivä- ja päivystystyöhön Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan, Ouluun

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun 24h päivystävä eläinsairaala. Uusi eläinsairaala
palvelee lemmikkipotilaita laajasti koko Pohjois-Suomen alueella ja tarjoaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden. Henkilökuntamme jatkokouluttautuu jatkuvasti. Toimimme sairaalassa tiimiorganisaationa.

Ketä etsimme?

Haemme Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan yhteen määräaikaiseen ja yhteen vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaan asenteen omaavaa klinikkaeläinhoitajaa päivä- ja päivystystyöhön.


Odotamme sinulta:

· alalle sopivaa koulutusta (klinikkaeläinhoitaja)

· kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä

· iloista ja aktiivista otetta työhön

· halua oppia lisää ja kehittää toimintaamme

· tiimityötaitoja

· vankkaa asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on päivystävä eläinsairaala ja sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville
hoitajille. Tarjoamme lemmikeille hoitoa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten työ on 3-vuorotyötä. Päivätyössä työvuorot sijoittuvat lähtökohtaisesti klo 7-21 välille.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, ensiluokkaiset laitteet, mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa sairaalamanageri Pia Jokivirta, puhelimitse 050 910 4482 tai sähköpostitse pia.jokivirta@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 8.11.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
19.9.2019

Herttoniemen eläinlääkäriasema, Helsinki

Herttoniemen eläinlääkäriasema hakee tiimiinsä klinikkaeläinhoitajaa tai opinnoissaan lähellä valmistumista olevaa hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta iloista asennetta ja reipasta otetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta ja halua oppia uusia asioita. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä mukavat työkaverit.

Herttoniemen eläinlääkäriasema on yksityinen eläinlääkäriasema, jolla työskentelee 3 vakituista eläinlääkäriä ja 4 vakituista hoitajaa. Vastaanotto on hyvin varusteltu. Valoisat ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Herttoniemessä, Itä-Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten sähköpostilla tove.tuovio@lemmikkilaakari.fi.
Tiedustelut puhelimitse Tove Tuovio/0400-508641.

www.lemmikkilaakari.com

16.9.2019

Eläinklinikka Saari, Vaasa

Eläinklinikka Saari hakee eläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Olemme keskikokoinen eläinklinikka Vaasassa.

Meillä työskentelee tällä hetkellä kolme eläinlääkäriä ja haemme nyt neljättä hoitajaa.

Klinikka on kodikas ja lämminhenkinen.

Meiltä löytyy röntgen, hammasröntgen, ultraääni ja sydänultra, endoskooppi, laboratorio, leikkaussali sekä erillinen huone hammastoimenpiteisiin. Perusterveydenhuollon lisäksi klinikalla tehdään esim. sydämen ultraäänitutkimuksia, ortopedisia leikkauksia, hammastoimenpiteitä, akupunktiota ja fysioterapiaa.

Klinikalla hoidetaan myös luonnonvaraisia eläimiä yhteistyössä paikallisen villieläinhoitolan kanssa.

Työvuorot ovat ma-pe 08.45-19.15 välillä.

Olemme tiivis porukka ja mielestämme tärkeää töissä on viihtyvyys.

Etsimme sinua, joka olet tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Klinikan työkielet ovat suomen lisäksi ruotsi ja englanti. Toivomme siis että uskallat käyttää myös toista kotimaista kieltä.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut: elainklinikkasaari.vaasa@gmail.com

Puh: 06-3217300
13.9.2019

Eläinlääkäriasema Valjakko, Vantaa

Eläinlääkäriasema Valjakko on lämminhenkinen ja pieni, erityisesti ennaltaehkäisevään terveydenhuoltotyöhön erikoistunut eläinlääkäriasema Vantaan Pakkalassa. Olemme ensimmäisenä Suomessa kehittäneet rotukohtaisen terveydenhuolto-ohjelman aina luovutusikäisestä pennusta senioriin saakka. Myös ympäristöasiat ovat lähellä sydäntämme: Valjakko on ensimmäinen eläinlääkäriasema Suomessa, jolle on myönnetty WWF:n Green Office- status. Menestymme asiakastyytyväisyydessä; meillä on ihanat ja uskolliset asiakkaat. Valttikorttimme on asiakkaan aito ja lämmin kohtaaminen sekä potilaan paras mahdollinen hoito. Meillä asiakas kokee tulleensa kuulluksi ja potilaille varataan riittävästi aikaa.


Haemme palvelukseemme klinikka- tai pieneläinhoitajaa lokakuusta 2019 alkaen. Etsimme Sinua, jos koet yllämainitut asiat tärkeäksi ja menestyt asiakaspalvelussa.


Tarjoamme mukavan, läheisen työporukan ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Palkan lisäksi saat henkilökuntaetuja sekä joustavan työnantajan.Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten lähetä hakemuksesi pian!Lähetä avoin hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen minnapessi@yahoo.com.

Lisätietoa Valjakosta www.valjakko.fi sekä puhelinnumerosta 050-4420045. Löydät meidät myös Facebookista!

9.9.2019

Eläinklinikka Losvika, Pohjanmaa

Tule Meille töihin!

Kokeile jotain uutta - tule Pohjanmaalle!

Etsimme lisää henkilökuntaa Losvikan eläinklinikoille pohjanmaalla.
Oletko iloinen, sosiaalinen, eläinrakas ihminen joka tykkää asiakaspalvelusta? Siinä tapauksessa sinä voit olla se pieneläinhoitaja jota me etsimme.
Klinikamme ovat hyvin varustettuja. Ja tiimi todella mukava.
Asiakaskunta erittäin miellyttävä.
Täällä rannikolla puhutaan sekä ruotsia että suomea. Joten jos toinen kotimainen kieli ei vielä ole vahva, niin meidän kielikylvyssä varmasti opit.

Lue meistä lisää osoitteessa www.losvika.com/ kliniken

Ole meihin yhteydessä heti niin kerron lisää (maria.losvik@losvika.com)
Paikat täytetään heti kun oikeat henkilöt löytyvät.

4.9.2019

Omaeläinsairaala Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja ?

Mitä etsimme?

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen. Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde on mahdollista aloittaa lokakuun alusta. Lähetä siis hakemuksesi mahdollisimman nopeasti!

Keitä me olemme?

Omaeläinsairaala Turku Satakunnantie on avoinna 7 pv viikossa. Olemme auki maanantaista perjantaihin klo 7-23 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-19 . Tarjoamme kattavasti peruseläinlääkinnän palveluja sekä hammashoitoja. Hoidamme kissojen ja koirien lisäksi kaneja ja jyrsijöitä sekä eksoottisempiakin eläimiä. Omaeläinklinikalla on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussali, hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite.

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 13
eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin.
Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Soita tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää!

Emmi Niemi, aluepäällikkö 040 586 6748
Tiina Ståhlberg, tiimiesimies (tiina.stahlberg@omaelainklinikka.fi)

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian tiina.stahlberg@omaelainklinikka.fi ja emmi.niemi@omaelainklinikka.fi
paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua. Tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.
2.9.2019

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lisäksi upeaa moniammatillista tiimiämme.

Työnkuvaan kuuluu eläinlääkärin avustaminen toimenpiteissä, leikkaussalityöskentely ja anestesianvalvonta, laboratorio - ja röntgentyöskentely, asiakaspalvelu, sekä klinikan muita töitä.

Töitä tehdään vuorotyönä (aamu- ja iltavuoroja) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla, positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta ja kykyä työskennellä suurehkossa moniammatillisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisesti eri eläinlääketieteen osa-alueilla, uudenaikaisen hyvin varustellun klinikan mahtavalla tiimillä. Lisää meistä löydät nettisivuiltamme: www.helppu.fi


Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään ositteeseen janika.asteljoki@helppu.fi

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkaesimies Janika Asteljoki 045-77347993

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

27.8.2019

Omaeläinklinikka Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Turku keskustaan?

Mitä etsimme?

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen.
Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde on mahdollista aloittaa lokakuun alusta. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka Turku keskusta on arkipäivisin toimiva klinikka. Olemme auki maanantaista perjantaihin 8-20 ja tarjoamme kattavasti peruseläinlääkinnän palveluja sekä hammashoitoja. Hoidamme kissojen ja koirien lisäksi kaneja ja jyrsijöitä sekä eksoottisempiakin eläimiä. Omaeläinklinikalla on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussali, hammashuone, monipuolinen
laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite.


Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten
hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Soita tai laita sähköpostia, niin kerron lisää!

Emmi Niemi, aluepäällikkö 040 586 6748

Anniina Takkula, vastaava hoitaja (anniina.takkula@omaelainklinikka.fi)

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian anniina.takkula@omaelainklinikka.fi ja emmi.niemi@omaelainklinikka.fi
, paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua. Tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.

30.7.2019

AitoVet Oy, suureläinklinikka, Kouvola

Haemme vakituiseen työsuhteeseen jo valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa jolla on vankka kokemus hevosklinikalla työskentelystä, mukaanlukien anestesiavalvonta. Toivomme sinulta löytyvän intohimoa asiakaspalveluun sekä innostunutta asennetta tiimityöskentelyyn. Olet myös avoin, oma-aloitteinen ja positiivinen tyyppi jolla on vastuunkantokykyä.

Tulet työskentelemään tammikuussa 2018 avatussa klinikkarakennuksessa jossa hoidamme pääasiassa hevosia. Työnkuvaan kuuluvat myös tallikäynnit yhdessä eläinlääkärin kanssa. Tilamme ovat uudet ja valoisat, varusteltu ajanmukaisilla laitteilla sekä leikkaussalilla. Suureläinklinikalla työskentelee kaksi eläinlääkäriä, klinikkaeläinhoitaja, eläinfysioterapeutti sekä kengitysseppä. Samassa pihapiirissä toimivalla pieneläinklinikalla työskentelee lisäksi neljä lääkäriä, fysioterapeutti ja kuusi hoitajaa.

Tarjoamme avoimen ja ammatillisesti kehittävän työilmapiiriin sekä iloiset, reippaat ja kannustavat työkaverit.
Työaika on ma-pe 8-17 välillä.

Työhakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen katja.vakiparta@aitovet.fi. Oppisopimuspaikkaa emme nyt voi tarjota.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
30.7.2019

Omaeläinklinikka Kuopio, Kuopio

Oletko juuri sinä etsimämme palveluneuvoja Omaeläinklinikan Kuopion toimipisteeseen

Mitä etsimme?

Haemme eläinhoitoalan koulutuksen omaavia asiakaspalvelun ammattilaisia kokoaikaiseen ja vakinaiseen työsuhteeseen.Toivomme sinun olevan ulospäin suuntautunut ja innostunut oppimaan uutta.
Tärkeintä meille on asenne ja innostus hyvää asiakaspalvelua kohtaan. Pidät tiimityöskentelystä ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua.

Odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen taito luetaan eduksi.Tehtävien hoitaminen edellyttää yleisimimpien tekstinkäsittely ohjelmien ja käytössämme olevan potilastietojärjestelmänsujuvan hallinnan.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi. Työtä tehdään arkipäivisin kahdessa kahdeksan tunnin työvuorossa kello kahdeksan ja kahdenkymmen välillä.
Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävienhoitoon.
Työ on monipuolista asiakaspalvelua käsittäen Omaeläinklinikan kaikkien toimipisteiden ajanvaraus-, neuvonta- jachatpalvelut. Palvelukeskus sijaitsee Omaeläinklinikka Oy:n Kuopion toimipisteessä.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä,Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin,eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin.

Tarjoamme tällä hetkellä 24/7-eläinlääkäripäivystystä kolmella paikkakunnalla. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla. Ammattitaitoisen tiimin johdolla olemme määrätietoisesti matkalla kohti praktikon parasta työpaikkaa. Soita niin kerromme lisää!

Heidi Jaakkola-Andersson, virtuaaliklinikan vastaava hoitaja p. 050 5755 215
Toimitathan CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen heidi.jaakkola@omaelainklinikka.fi
Rekrytointiohjeiden mukaisesti tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.
26.7.2019

Omaeläinklinikka Ehel, Riihimäki

Hei sinä tiimityöstä nauttiva klinikkaeläinhoitaja tule töihin Riihimäelle

Meillä Omaeläinklinikka Ehelissä ja olisi sinulle tarjolla vakituinen työsuhde loistotiimissä

Etsimämme henkilöon hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen omaava, jolla on vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja tai juuri valmistumassa oleva klinikkaeläinhoitaja. Etsimme työsuhteeseen
ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään, että klinikan toimintaa.

Tarjoamme tiimin tuen työhön, sekä kouluttautumismahdollisuuksia. Arvostamme reipasta asennetta tarttua töihin ja laadukasta asiakaspalveluosaamista.

Omaeläinklinikka EHEL on Riihimäellä yli 20 vuotta toiminut klinikka, vakituiseen tiimiimme kuuluu tällä hetkellä 4 eläinlääkäria ja 6 hoitajaa.
Olemme ma-pe 7.30-19 auki oleva täyden palvelun klinikka. Toiminnan kehittyessä ja asiakaskunnan laajentuessa kaipaamme
iloiseen ja energiseen tiimiimme vahvistusta.

Työ alkaisi sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Soita niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, aluepäällikkö, p. 040 6589766

Tiina Tukiainen, vastaava hoitaja p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian pia.miettinen@omaelainklinikka.fi, paikka täytetään heti
sopivan hakijan tultua. Rekrytointiohjeiden mukaisesti tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.