Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

23.11.2021

Yliopistollinen Eläinsairaala, Helsinki

Haemme nyt hevossairaalaan KLINIKKAELÄINHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.1.2022 - 30.9.2022

Päivittäisiin tehtäviin klinikkaeläinhoitajana kuuluu muun muassa hevosten perushoito, lääkitykset, leikkaussalityöskentely, eläinlääkärin avustus toimenpiteissä, tallin puhtaanapito, opiskelijoiden ohjaus sekä asiakaspalvelu.

Tehtäviin valittavalla tulisi olla klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinto tai hevosalan ammattitutkinto ja aiempaa kokemusta klinikkaeläinhoitajan tehtävistä. Monialainen osaaminen ja motivaatio tehtävää sekä uuden oppimista kohtaan antavat hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen.

Toivomme hakijoilta suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme itsenäistä työotetta, joustavuutta ja järjestelmällisyyttä.

Miksi meille?

Tarjoamme vastuulliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamista monipuolisessa toimintaympäristössämme. Työssä tukena toimivat ammattitaitoiset eläinsairaalan asiantuntijat - osaava työyhteisömme kouluttaa toisiaan jatkuvasti ja tehtäviin annetaan hyvä perehdytys.

Lisätiedot:

Klinikkaeläinhoitajien työaika on jaksotyötä. Yliopistollisessa eläinsairaalassa noudatetaan Yliopistojen työehtosopimusta ja jaksotyön työvuorosuunnittelu toteutetaan Työterveyslaitoksen suosituksia noudattaen.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa – linkistä viimeistään 6.12.2021 Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jutta Mäntynen, 02941 57272 (arkisin 8-15),
jutta.mantynen@helsinki.fi

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Jukka Kaario, jukka.kaario@helsinki.fi

Haku päät­tyy

06.12.2021 23:59 EET

Hae paikkaa:
https://www2.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/klinikkaelainhoitaja-hevossairaalaan?fbclid=IwAR0dNrH5nwbuPuMytkmkw0VM3kubKKkEgXtTMDg87k0GDMif4dv9hUHuKhc


23.11.2021

Yliopistollinen Eläinsairaala, Helsinki

Haemme oppisopimusopiskelijaa Yliopistollisen eläinsairaalan HEVOSSAIRAALAAN klinikkaeläintenhoitajan oppisopimuskoulutukseen 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta vankkaa hevoskokemusta sekä motivaatiota klinikkaeläintenhoitajan tutkinnon suorittamista ja ammatissa toimimista kohtaan. Alkuun muutama kuukausi on pääosin tallitöitä ja sen jälkeen monipuolisesti muita klinikkaeläinhoitajien töitä.

Lisätietoja
Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 2-3. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Työsuhde on 2-3 vuoden määräaikaisuus, oppisopimuskoulutuksen pituudesta riippuen.
Tehtävää hoidetaan osittain kolmivuorotyönä. Tehtävä täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae työpaikkaa-linkistä viimeistään 1.12.2021. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jutta Mäntynen, 02941 57272 (arkisin 8-15), jutta.mantynen@helsinki.fi.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa
HR-asiantuntija Jukka Kaario,jukka.kaario@helsinki.fi, 0294157795

Haku päät­tyy

01.12.2021 23:59 EET

Hae paikkaa:

https://www2.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/klinikkaelainhoitaja-oppisopimus-hevossairaalaan?fbclid=IwAR0iH0ktGv3IbmVxRruxSgWMYYouBqkPMxALKf6Fb6ekYu7W4FcnIO5XVBw23.11.2021

Keravan Eläinklinikka, Kerava

Tule osaksi Keravan Eläinklinikan iloista ja ammattitaitoista tiimiä! Panostamme henkilöstön koulutukseen ja meillä on kehittyvä sekä innostava työympäristö.

Haemme positiivisen asenteen omaavaa klinikkaeläintenhoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Meillä Keravan Eläinklinikalla on erityisosaamista muun muassa suu- ja hammassairauksista, sydänsairauksista, sisätaudeista ja tähystysleikkauksista. Käytössämme on nykyaikaiset tilat sekä laitteet ja osaavat kollegat.

Toivomme sinulta innokkuutta kehittää itseäsi ja työyhteisöä, sekä halua työskennellä osana tiivistä porukkaa. Työhön kuuluu kliinisen hoitotyön lisäksi mm. asiakaspalvelua sekä vastuualueiden hoitamista. Edellytämme sinulta klinikka- tai pieneläinhoitajan ammattitutkintoa, oppisopimuspaikkoja meillä ei valitettavasti tällä hetkellä ole auki.

Tarjoamme sinulle osaavat työkaverit ja iloisen työilmapiirin. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja meillä on kehittyvä sekä innostava työympäristö. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja.

Työt sijoittuvat arkipäivisin klo 7.30 - 20.30 välille ja lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Hanna Hasselgren hanna.hasselgren@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi heti tämän linkin kautta, mutta viimeistään 16.01.2022 mennessä. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä

22.11.2021

Omaeläinklinikka Vihtivet, Vihti

Klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Vihtivettiin!

Mitä etsimme?

Haemme klinikallemme vakituiseen työsuhteeseen rautaisen ammattitaidon omaavaa ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Etsimme hoitajaa jolla on hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, positiivinen asenne, oma-aloitteisuutta sekä intoa kehittää itseään sekä kasvavaa klinikkaamme. Anestesiaosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi ammattitaitoisen sekä yhteen hiileen puhaltavan tiimin! Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio-, ja leikkaussalityöskentelyä, hammastoimenpiteissä avustamista sekä röntgenkuvantamista.

Klinikkamme on päiväklinikka, joka palvelee asiakkaitaan arkisin klo 8:00–20.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.


Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Lisätietoja ja hakemukset:

Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja

p. 040 6589766

Tiina Tukiainen, tiimiesimies

p. 040 6589757


Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mennessä osoitteeseen

tiina.tukiainen@omaelainklinikka.fi

18.11.2021

Omaeläinklinikka Ehel, Riihimäki

KlinikkaeläinhoitajaOmaeläinklinikka Eheliin!

Mitä etsimme?

Haemme klinikallemme vakituiseen työsuhteeseen rautaisen ammattitaidon omaavaa ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, positiivisen asenteen, oma-aloitteisuutta, vahvan ammattitaidon sekä intoa kehittää itseään sekä kasvavaa klinikkaamme. Vahva anestesiaosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi ammattitaitoisen, kehittymiseen kannustavan ja sekä yhteen hiileen puhaltavan supertiimin! Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio-, päiväsairaala- ja leikkaussalityöskentelyä, hammastoimenpiteissä avustamista sekä röntgenkuvantamista.

Klinikkamme on päiväklinikka, joka palvelee asiakkaitaan arkisin klo 7:30–20.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Lisätietoja ja hakemukset: Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja

p. 040 6589766

Tiina Tukiainen, tiimiesimies

p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen tiina.tukiainen@omaelainklinikka.fi


17.11.2021

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen teknistä avustajaa.

Työtehtäviin kuuluu mm. sairaalapotilaiden ruokinta ja ulkoilutus, välinehuolto, klinikan siisteydestä huolehtiminen sekä eläinlääkäreiden ja hoitajien avustaminen. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, ja halua kehittyä ammatissasi.

Eläinsairaala Aisti on Vantaalla sijaitseva yksityinen eläinsairaala. Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan ja henkilökuntamme
on kouluttautunutta tälle alalle. Käytössämme ovat kaikki tarvittavat ajanmukaiset välineet. Aistissa voidaan tutkia ja hoitaa
kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien.

Tarjoamme myös vahvaa osaamista ortopedian, hammashoitojen sekä sisätautien osalta. Klinikallamme on monipuolinen varustelutaso;
useampi leikkaussali, laadukas ultraääni sekä video-otoskopia, MRI, tietokonetomografia, röntgen sekä hyvin varusteltu hammasyksikkö.
Klinikallamme on myös kardiologin vastaanotto.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina.Teknisten avustajien työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8-23.30 välille.

Eläinsairaala Aistissa tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä!
Työntekijöillemme kuuluu kattava työterveyshuolto ja omien lemmikkien hoito onnistuu edulliseen työntekijähintaan.

Työsuhde alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen:
heidi.eriksson@aisti.info17.11.2021

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta klinikkaeläinhoitajaa.

Voit tehdä työtä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, ja halua kehittyä ammatissasi.

Eläinsairaala Aisti on Vantaalla sijaitseva yksityinen eläinsairaala. Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan ja henkilökuntamme
on kouluttautunutta tälle alalle. Käytössämme ovat kaikki tarvittavat ajanmukaiset välineet. Aistissa voidaan tutkia ja hoitaa
kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien.

Tarjoamme myös vahvaa osaamista ortopedian, hammashoitojen sekä sisätautien osalta. Klinikallamme on monipuolinen varustelutaso;
useampi leikkaussali, laadukas ultraääni sekä video-otoskopia, MRI, tietokonetomografia, röntgen sekä hyvin varusteltu hammasyksikkö.
Klinikallamme on myös kardiologin vastaanotto.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina. Hoitajien työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-23 välille.
Halutessasi voit tehdä myös päivystysvuoroja viikonloppuisin.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä haluamallasi osa-alueella. Pyrimme hyödyntämään
työntekijöidemme vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Mikäli olet kiinnostunut jostain tietystä osa-alueesta, kerrothan sen hakemuksessasi.

Eläinsairaala Aistissa tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä!
Työntekijöillemme kuuluu kattava työterveyshuolto ja omien lemmikkien hoito onnistuu edulliseen työntekijähintaan.

Työsuhde alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen:
heidi.eriksson@aisti.info17.11.2021

Pohjois-Suomen Eläinsairaala, Oulu

Haemme Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan päivystystyöstä ja akuuttilääketieteestä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Pieneläinpäivystys ja Urheilukoiraklinikka palvelevat Pohjois-Suomen Eläinsairaalassa. Olemme nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun päivystävä pieneläinsairaala Oulussa ja palvelemme lemmikkipotilaita laajasti koko Pohjois-Suomen alueella. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Henkilökuntamme jatkokouluttautuvat jatkuvasti, jotta voimme taata aina ajantasaisen hoidon lemmikeille.

Työskentely meillä on monipuolista, potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivan päivystyksen ansiosta. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu mm: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha sekä ePassi Sportti & Kulttuuri.

Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset.

Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan koulutusta sekä kiinnostusta alan kehitykseen. Etsimme aktiivista ja positiivista asennetta omaavaa henkilöä osaksi tiimiämme.

Aiempi työkokemus sekä jatkokouluttautuminen akuutti- ja tehohoitoon liittyvillä eläinlääketieteen osa-alueilla luetaan eduksi. Hyvät ihmisuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalan johtaja Pia Jokivirta, pia.jokivirta@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 6.12.2021. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.


15.11.2021

Pyynikin Eläinlääkärit Oy, Tampere

Haemme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on kaksivuorotyötä ja ajoittuu maanantai – lauantai välille. Arkisin meillä tehdään töitä kello 7.45-20.30 välillä ja lauantaisin olemme päivävuorossa.

Edellytämme hakijalta klinikkaeläinhoitajan koulutusta ja aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla.

Toivomme sinulta, että omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet huolellinen työssäsi sekä suhtaudut potilastyöhön innokkaasti ja vastuuntuntoisesti.

Hyvät yhteistyötaidot ja avoin ilmapiiri työporukan kesken on meille tärkeää.

Pyynikin Eläinlääkärit Oy tarjoaa työntekijälleen vakituisen työn osana huipputiimiä, kilpailukykyisellä palkkauksella ja kattavilla työsuhde-eduilla. Tärkeintä työyhteisössämme on työhyvinvointiin panostaminen ja olemmekin saaneet kiitosta työilmapiiristämme. Panostamme lisäksi aktiivisesti henkilöstömme kouluttamiseen.


Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Mikko Juhajoki, mikko@pyynikinelainlaakarit.fi, 0407656867

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.10.11.2021

Rovaniemen Eläinklinikka, Rovaniemi

Nyt on upea mahdollisuus päästä osaksi meidän tiimiä!

Etsimme iloiseen joukkoomme Rovaniemen Eläinklinikalle täysiaikaista klinikkaeläinhoitajaa. Tarjoamme täysiaikaisen päivätyön upeissa uusissa tiloissa.

Meillä on ihanat asiakkaat ja jatkuvasti kasvava asiakaskunta. Käy kurkistamassa meidän arkeen Facebookin ja Instagramin (@rovaniemenelainklinikka) puolella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä 016-344 855 tai info@rovaniemenelainklinikka.fi. Työ täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.10.11.2021

Pohjois-Suomen Eläinsairaala, Oulu

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun päivystävä pieneläinsairaala Oulussa. Palvelemme lemmikkipotilaita laajasti kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä koko Pohjois-Suomen alueella. Peruspraktiikan lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. iho- ja korvasairauksien hoito, röntgentutkimukset, CT-kuvaus, tähystystutkimukset, pehmytkudoskirurgia, vatsaontelon tähystysleikkaukset, ortopediset tutkimukset ja leikkaukset, hammashoito, terapialaser ja laboratoriopalvelut.

Haemme hoitajaa/avustajaa lisävahvistukseksi erityisesti hammasosaston hoitotiimiin.

Työ sopii esimerkiksi vastavalmistuneelle klinikkaeläinhoitajalle.

Toimit kokeneen kollegan työparina edistäen korkealaatuisen hoitotyön ketjua. Pääset kehittämään osaamistasi ja kasvamaan ammatillisesti kiinnostuksesi suuntaan. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan ammattitutkintoa tai vastaavaa osaamista eläinten parissa työskentelystä. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta työssä, sekä positiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja.

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia oppisopimuspaikkoja.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja antoisan työn ammattitaitoisessa ja nykyaikaisessa työympäristössä. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, yhteistyökumppanien tarjoamat edut sekä ePassi Sportti & Kulttuuri. Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalan johtaja Pia Jokivirta, pia.jokivirta@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 6.12.2021 tämän linkin kautta. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.10.11.2021

Pohjois-Suomen Eläinsairaala, Oulu

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun päivystävä pieneläinsairaala Oulussa. Palvelemme lemmikkipotilaita laajasti kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä koko Pohjois-Suomen alueella. Peruspraktiikan lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. iho- ja korvasairauksien hoito, röntgentutkimukset, CT-kuvaus, tähystystutkimukset, pehmytkudoskirurgia, vatsaontelon tähystysleikkaukset, ortopediset tutkimukset ja leikkaukset, hammashoito, terapialaser ja laboratoriopalvelut.

Haemme nyt Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan ammattitaitoista klinikkaeläinhoitajaa.

Tehtävässä edellytetään klinikkaeläinhoitajan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Kokemus leikkaussalityöskentelystä, hammassairauksien hoitotyöstä ja anestesiavalvonnasta katsotaan eduksi tehdävää hakiessa.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja antoisan työn ammattitaitoisessa ja nykyaikaisessa työympäristössä. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, yhteistyökumppanien tarjoamat edut sekä ePassi Sportti & Kulttuuri. Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalan johtaja Pia Jokivirta, pia.jokivirta@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 6.12.2021 tämän linkin kautta. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.
10.11.2021

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei klinikkaeläinhoitaja! Haluatko ammatillisia haasteita? Haluatko kehittyä työssäsi yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa? Onko tulevaisuuden haaveissasi erikoisammattitutkinnon suorittaminen?

Haemme nyt osaavia klinikkaeläinhoitajia vakituisiin työtehtäviin päivä- ja päivystystiimiin.

Olemme ympäri vuorokauden avoinna oleva Kouvolan eläinsairaala. Meillä pääset hoitamaan mielenkiintoisia potilaita ja oppimaan uutta hyvin varustellussa sairaalassamme. Meillä on viihtyisät työtilat ja työyhteisössämme tiimityö ja työkaverista huolehtiminen ovat tärkeitä asioita. Olemme Evidensian hammas-, ortopedia- ja selkäklinikka ja meillä on Suomen ensimmäinen yksityinen CT-laite. Meillä on kaksi leikkaussalia ja teemme vaativia pehmytkudos- ja ortopedisia operaatioita. Meillä on myös laparaskopialaitteisto sekä laaja valikoima taipuisia tähystimiä.

Olemme autonominen sairaala, kuulumme Evidensian verkostoon. Meillä saat pienen klinikan lämminhenkisen työympäristön, mutta ison talon laajat työsuhde-edut, kuten laajat työterveyspalvelut, kollegaverkoston, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravitsemuksesta sekä lukuisat yhteistyökumppanimme edut.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös paineen alla. Klinikkaeläinhoitajan tai soveltava sairaanhoitajan tutkinto vaaditaan, aiempi työkokemus nähdään etuna.

Kysy lisää ja tule käymään ja tutustumaan meihin!

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Piia Bergström piia.bergström@evidensia.fi puh. 0405667250.

Klikkaa aikailematta hakemuksesi tämän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 13.12.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.10.11.2021

Eläinklinikka Siili, Kouvola

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvin varusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto Kouvolassa.
Klinikalla hoidetaan peruspotilaiden lisäksi myös vaativampia sisätautipotilaita sekä akupunktiota tai hammashoitoja (
mukaan lukien kirurgiset hampaiden poistot) tarvitsevia potilaita.

Etsimme Siilin tiimiin tutkinnon suorittanutta

KLINIKKAELÄINHOITAJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla 4-5 päivänä viikossa aamu- ja iltavuoroja (vähintään 27 tuntia viikossa). Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on klinikka- tai pieneläinhoitajan koulutus, mielellään jo jonkin verran käytännön kokemusta klinikkatyöstä pieneläinten kanssa, luonnollinen ote asiakaspalveluun sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Et pelkää tarttua toimeen ja nautit toimiessasi osana tiimiä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus KliniQ-potilasohjelmistosta ja Idexx-laboratoriolaitteista sekä erityisruokavalioiden ja lisäravinteiden tuntemus. Oppisopimuspaikkaa meillä ei ole tarjolla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin sekä Siilin ja Go Onin tarjoamia henkilöstöetuja.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan 12.12 mennessä täältä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onilla Tanja Ahokas, p. 044 7238 475, tanja.ahokas@go-on.fi.7.11.2021

Eläinklinikka Equivet, Helsinki

Eläinklinikka Equivet on yksityinen täyden palvelun polikliininen hevos- ja pieneläinklinikka Vermon raviradalla Helsingin ja Espoon rajalla. Hoidamme eläimiä kokemuksella ja tuoreimman ammatillisen tiedon mukaan. Olemme toimineet hevosklinikkana Vermossa 1970-luvun lopusta lähtien ja pieneläinklinikan avasimme kesällä 2015 täydentämään palvelujamme.

Haemme klinikka-avustajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Oppisopimuskoulutuspaikkaa emme pysty tarjoamaan.

Paikka täytetään marras- joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Työnkuvaan kuuluu työskentely hevos- ja pieneläinklinikalla. Toimessa pärjääminen vaatii vuorovaikutustaitoja niin eläinten omistajiin kuin työyhteisöön, hyvää eläinten, varsinkin hevosten, käsittelytaitoja sekä oman työn organisointitaitoja. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan koulutuksen lisäksi kokemusta klinikka-avustajan työstä.

Tarjoamme rennon ilmapiirin, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä eläinklinikan toimintaa.

Hakemukset CV:neen 30.11.2021 mennessä klinikkamanageri Eeva Estolalle puh. 040 555 3488, sähköpostin eeva.estola(a)equivet.fi2.11.2021

KESKI-UUDENMAAN YMPÄRISTÖKESKUS

Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Nurmijärvi - Tuusula

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus on seudullinen yksikkö, joka vastaa eläinlääkintähuollon, ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Tuusulassa.

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus hakee PIENELÄINHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Pieneläinhoitajan/klinikkaeläinhoitajan työtehtäviin kuuluu ajanvarauksen ohella mm. eläinlääkärien avustamista, väline- ja laitehuoltoa, laboratorionäytteiden valmistelua, postin käsittelyä, näytteiden lähetystä, siisteyden ja järjestyksen ylläpitoa sekä erilaista toimistotyötä. Työaika on 37,75 tuntia viikossa, pääasiassa klo 8-16, eikä tehtäviin kuulu ilta- tai viikonlopputyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on suoritettu pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme hakijalta yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työtehtäviin. Aiempi työkokemus eläinlääkäriasemalla tai eläinlääkärin vastaanotolla luetaan eduksi.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2369,59 euroa kuukaudessa. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Ympäristökeskuksen eläinlääkärin vastaanotot sijaitsevat tällä hetkellä Tuusulassa, Nurmijärvellä ja Järvenpäässä. Tuusulan vastaanotolla työskentelee kaksi eläinlääkäriä ja muilla vastaanotoilla kullakin yksi eläinlääkäri. Pieneläinhoitaja työskentelee jokaisella vastaanotolla työvuorolistan mukaisesti. Nykyiset vastaanotot yhdistetään yhteisvastaanotoksi todennäköisesti vuoden 2022 aikana ja sen sijainti on sopijakuntien alueella Mäntsälä pois lukien.

Lisätietoja tehtävästä antaa eläinlääkintähuollon päällikkö Maija Kallioniemi, puh. 040 314 4716. sp. maija.kallioniemi(at)tuusula.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 30.11.2021 sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat2.11.2021

KESKI-UUDENMAAN YMPÄRISTÖKESKUS

Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Nurmijärvi - Tuusula

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus on seudullinen yksikkö, joka vastaa eläinlääkintähuollon, ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Tuusulassa.

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus hakee PIENELÄINHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.12.2021-31.12.2022.

Pieneläinhoitajan/klinikkaeläinhoitajan työtehtäviin kuuluu ajanvarauksen ohella mm. eläinlääkärien avustamista, väline- ja laitehuoltoa, laboratorionäytteiden valmistelua, postin käsittelyä, näytteiden lähetystä, siisteyden ja järjestyksen ylläpitoa sekä erilaista toimistotyötä. Työaika on 37,75 tuntia viikossa, pääasiassa klo 8-16, eikä tehtäviin kuulu ilta- tai viikonlopputyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on suoritettu pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme hakijalta yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työtehtäviin. Aiempi työkokemus eläinlääkäriasemalla tai eläinlääkärin vastaanotolla luetaan eduksi.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2369,59 euroa kuukaudessa. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Ympäristökeskuksen eläinlääkärin vastaanotot sijaitsevat tällä hetkellä Tuusulassa, Nurmijärvellä ja Järvenpäässä. Tuusulan vastaanotolla työskentelee kaksi eläinlääkäriä ja muilla vastaanotoilla kullakin yksi eläinlääkäri. Pieneläinhoitaja työskentelee jokaisella vastaanotolla työvuorolistan mukaisesti. Nykyiset vastaanotot yhdistetään yhteisvastaanotoksi todennäköisesti vuoden 2022 aikana ja sen sijainti on sopijakuntien alueella Mäntsälä pois lukien.

Lisätietoja tehtävästä antaa eläinlääkintähuollon päällikkö Maija Kallioniemi, puh. 040 314 4716, sp. maija.kallioniemi(at)tuusula.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 30.11.2021 sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat30.10.2021

Lahden Eläinlääkäriasema, Lahti

Lahden Eläinlääkäriaseman toiminta on laajentunut ja etsimme nyt klinikkaeläinhoitajia vahvistamaan rivejämme uusiin ja moderneihin tiloihin. Lämpimästi tervetuloa uudistuneelle Lahden Eläinlääkäriasemalle!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meillä Lahdessa on töissä huipputyyppejä ja pääset osaksi Evidensian laajaa kollegaverkostoa.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Lahden Eläinlääkäriasemalle ammattitukinnon suorittanutta ja reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta ja kehittyä omassa työssä, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkaa.

Työt alkavat sovitusti ja työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaisesti.Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Outi Lius, outi.lius@evidensia.fi.

Olet halutessasi tervetullut tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä, ota rohkeasti yhteyttä! Käy tutustumassa myös eläinlääkäriasemamme facebook sivuun tästä.

Lähetäthän hakemuksesi heti, mutta kuitenkin 30.11.2021 mennessä.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.30.10.2021

Malmin Eläinklinikka Apex, Helsinki

Klinikkaeläinhoitaja, millainen on sinun näköisesi unelmien työpaikka?

Haluatko luoda itsesi näköistä uraa? Onko haaveissasi klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinto vai oletko kenties urapolkusi alkutaipaleella?

Laajentuva ja uudistuva Malmin eläinklinikka Apex tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään ja kehittämään taitojasi monipuolisessa eläinalanammattilaisten tiimissä. Meillä on uudet ja modernit tilat, joissa harjoitamme laadukasta eläinlääketiedettä lemmikkien parhaaksi. Panostamme esihenkilötyöskentelyyn ja työhyvinvointiin, jokaisella tiimimme jäsenellä on tärkeä merkitys yhteiseen menestykseemme.

Odotamme sinulta klinikka- tai pieneläinhoitajan tutkintoa, sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Kerro meille mitä sinä arvostat ja haluat työltäsi, ja luodaan sinulle yhdessä itsesi näköinen ja antoisa urapolku Apexissa.

Ole yhteydessä ja jätä hakemuksesi heti, viimeistään 12.12.2021.

Kerron mielelläni meistä lisää, eli jos sinulla heräsi kysymyksiä tai ajatuksia, otathan yhteyttä!

Okko Sukura

Klinikan johtaja

puh. 040 9208199

okko.sukura@evidensia.fi30.10.2021

Eläinlääkäriasema HauMau, Helsinki

Eläinlääkäriasema HauMau on yksi pääkaupunkiseudun vanhimmista ja arvostetuimmista eläinlääkäriasemista. Olemme erikoistuneet ortopediaan, dermatologiaan, sisätauteihin, pehmytosakirurgiaan, hammashoitoihin, silmäsairauksiin, kardiologiaan ja onkologiaan sekä teemme CT- eli tietokonetomografiatutkimuksia. Uudistuimme kesällä 2019 ja meillä on ensiluokkaiset tilat ja laitteet sekä mukava työyhteisö. Työllistämme n. 25 alan ammattilaista. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Toimimme Etu-Töölössä, Helsingin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lämpimästi tervetuloa!

Ketä etsimme? Haemme iloiseen joukkoomme reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä äitiysvapaan sijaisuuteen.

Edellytämme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai vastaavaa tutkintoa. Aiempi kokemus klinikalla työskentelystä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, halua oppia uutta, innostunutta ja posititiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkaa.

Mitä tarjoamme? Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja erinomaisen mahdollisuuden kehittyä hoitajana, esimerkiksi klinikkaeläinhoitamisen erikoisammattitutkinnon suorittamismahdollisuuden. Meillä saat laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja mukavat työkaverit sekä mahtavat henkilöstöedut.

Teemme työtä kahdessa vuorossa ja työaika sijoittuu arkisin klo 7.30-21.00 sekä lauantaisin klo 8.30-16 välille.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Nina Heikka nina.heikka@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi pian, kuitenkin 30.11.2021 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi vaan laita hakemus heti!27.10.2021

Omaeläinklinikka Remedium, Espoo


Etsimme klinikallemme Omaeläinklinikka Remediumiin vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen anestesiataitoista, ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin- tai klinikkaeläinhoitajaa.

Klinikkamme on toimiva, hyvin varusteltu perusklinikka laitteineen ja tiloineen. Olemme ajanvarauksella avoinna asiakkaille arkisin klo 8-21 ja päivystämme lauantaisin klo 12-20. Työskentelemme aamu- ja iltavuoroissa, ja myös lauantain päivystyksiin on mahdollista osallistua. Voit sopimuksesta tehdä työvuoroja myös aamupainotteisesti.

Iloisesti toivotamme tervetulleeksi joukkoomme osaajan, jolle eläinten hoito ja hyvinvointi on sydämen asia. Samassa paketissa toivomme saavamme joukkoomme tiimipelaajan, jolla on hallussa hyvät vuorovaikutustaidot kanssakäymiseen niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin kanssa, oma-aloitteinen ote työhön sekä kiinnostusta ja intoa oman työn ja klinikan kehittämiseen kohti tavoitteiden saavuttamista. Positiivisena yllätyksenä on, jos kiinnostuksen kohteenasi on eläinten hammashoito ja siinä hoitajana kehittyminen.

Hae tehtävää 31.12.2021 mennessä. Huomioi kuitenkin, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija on löytynyt.

Kerron mielelläni lisää avoimesta tehtävästä, klinikasta mahdollisuuksineen sekä koko tiimistä!

Tiimiesimies Päivi Hokkanen p. 050 3075029 paivi.hokkanen@omaelainklinikka.fi11.10.2021

Eläinklinikka Inuvet, Tampere

Olemme Tampereella sijaitseva yksityinen kompakti eläinklinikka hyvällä varustelulla (ultraääni, inhalaatioanestesia, oma labra, hammashoitovälineet ja hammasröntgen).

Meillä saat toimia läheisesti eläinlääkärin apuna juuri avatulla klinikalla ja pääset vaikuttamaan uuden klinikan työtapojen kehittämiseen. Työ on monipuolista, asiakaskunta mukavaa ja tunnelma välitön. Meillä on halua kehittyä ja olemme innovatiivisia. Meille on tärkeää, että työpaikalla on mukava tehdä töitä ja kemiat pelaa. Asiakasmäärämme kasvaa jatkuvasti ja siksi tarvitsemme nyt lisäkäsiä klinikan pyörittämiseen avuksi. Toinen klinikkamme sijaitsee Hämeenkyrössä, sielläkin voi vaihtelun vuoksi tehdä välillä yksittäisiä päiviä.

Etsimme tiimiimme klinikkaeläinhoitajaa, jolla on jo kokemusta hoitajan tehtävistä, erityisesti anestesiasta ja hammashoidosta. Etsimme hoitajaa kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikainen työ on halutessasi mahdollista, meille on tärkeintä löytää osaava ja rentoon menoomme sopeutuva hoitaja!

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja rempseää asennetta ja asiakkaamme arvostavat hymyä ja empaattisuutta.

Työaika vaihtelee arkisin klo 8-19 välillä päivästä riippuen. Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten laitahan pian vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen kera tulemaan sähköpostitse: noora.vahvelainen@inuvet.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Noora Vahvelainen (noora.vahvelainen@inuvet.fi tai 0503594133)
7.10.2021

Sipoon Pieneläinklinikka Morelius, Sipoo ja Helsinki

Pieneläinklinikka Morelius etsii toden teolla uusia innokkaita hoitajia tiimiinsä.

Meillä on tarjota työtä jo valmiille klinikkaeläintenhoitajalle, ja jo hieman klinikkatyösketelytaustaa/koulutusta omaavalle innokkaalle ja motivoituneelle oppisopimusopiskelijalle. Myös toiselle vastaanottohoitajalle olisi tarvetta. Vaikka et omaisikaan vielä laajaa kokemusta, meillä taidot karttuvat nopeasti työn ohessa.


Nikkilässä sijaitseva klinikkamme palvelee monipuolisesti lemmikinomistajia, sekä lähettäviä eläinlääkäreitä ympäri Suomen. Pääpainotuksemme kliinisessä työssä sijoittuu ortopediaan, kirurgiaan, sekä hammastoimenpiteisiin. Hoitajat osallistuvat tiiviisti potilaan hoidon suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä eläinlääkäreiden kanssa. Vaikka et omaisikaan vielä laajaa kokemusta, meillä taidot karttuvat nopeasti työn ohessa.

Kulosaaren toimipisteessä hoidamme pääosin yleispraktiikkaa sekä päivystyspotilaita.


Tule meille, meillä on mukavaa! Työt voi aloittaa vaikka heti.

Käy tutustumassa nettisivuihimme www.elainklinikkamorelius.fi


Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä sähköpostitse, samuli.heiskanen@elainklinikkamorelius.fi30.9.2021

Eläinlääkärikeskus Valpas, Keminmaa

Haemme rentoon ja rempseään työporukkaamme vahvistusta loppuvuodeksi 2021. Valpas on pieni mutta pippurinen 4 eläinlääkärin ja 6 klinikkaeläinhoitajan pieneläinklinikka Keminmaalla Meri-Lapissa. Työn aloitusajankohta, työajat, osa-aikatyö ja palkkaus voidaan neuvotella yhdessä kohdilleen. Ota yhteyttä, täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä joko sähköpostitse hanna.valitalo@valpas.vet, tai puhelinnumerosta 044 7511 780.30.9.2021

Eläinlääkäriasema VallilaVet, Helsinki

Eläinlääkäriasema VallilaVet tarjoaa hyvää oloa ja huolenpitoa lemmikeille Vallilassa, Hämeentien mutkassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kiinnitämme kokonaisvaltaisesti huomiota lemmikin yksilöllisiin erityispiirteisiin ja tarjoamme modernin, korkealaatuisen ja asiakaslähtöisen pieneläinten terveyden- ja sairaanhoidon. Olemme hammassairauksien Evidensia-erikoisklinikka.

Haemme nyt klinikkaeläinhoitajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen lämminhenkiseen tiimiimme. Myös eläintenhoitajakoulutuksen käyneiden hakemukset huomioidaan avustajan paikassa.

Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa hoitotoimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa sekä muita klinikan töitä osaamistason mukaisesti.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, halua kehittyä eläinalan ammattilaiseksi sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Aiempi työkokemus eläinklinikalla katsotaan eduksi.

Oppisopimuspaikkaa meillä ei ole tällä hetkellä tarjolla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meillä Vallilassa työpäivät ovat monipuolisia ja pääset kehittämään omaa osaamistasi Evidensian verkostossa. Osa-aikaisena pääset vaikuttamaan viikkotuntimäärääsi, olemme joustavia työvuorosi suhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikan johtaja Anneli Kaustia, anneli.kaustia@evidensia.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemus tämän linkin kautta.30.9.2021

Eläinsairaala Evidensia Tammisto, Vantaa

Lemmikkien laadukas, sairaalatasoinen päivystystoiminta on vauhdikasta tiimipeliä, jossa yksikään päivä tai yö ei ole keskenään samanlainen! Niin eläinlääkäreillä, hoitajilla kuin avustajillakin on omat tärkeät roolinsa eläimen pelastamiseksi ja sujuvan ja miellyttävän asiakaskokemuksen turvaamiseksi hädän hetkellä.

Eläinsairaala Evidensia Tammisto hakee klinikkaeläinhoitajaa päivystystiimiin, vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Tammiston päivystystiimissä hoitajan työtehtävät ovat hyvin monipuoliset. Tehtäviisi kuuluu päivystävän eläinlääkärin avustamisen lisäksi tehohoidossa olevien potilaiden hoitaminen, akuuttien leikkauspotilaiden valmistelu toimenpiteeseen ja avustaminen leikkaustoimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, röntgenkuvantaminen, puhelintyöskentely yöaikaan sekä muut sairaalan päivystystoimintaa tukevat ennalta sovitut työt.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, iloista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, myös paineen ja kiireen alla. Vaatimuksena on klinikkaeläinhoitajan tutkinto ja vähintään vuoden kokemus hoitajan työstä, joka on sisältänyt säännöllisesti anestesiavalvontaa.

Eläinsairaala Evidensia Tammistossa päivystys on auki 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Työ on kolmivuorotyötä, sijoittuen sekä arkipäiviin, että viikonloppuihin. Työhön sisältyy 8-12h pituisia työvuoroja.

Olemme osa Evidensian verkostoa, jonka etuina vakituisille työntekijöille tarjotaan muun muassa laajat työterveyspalvelut, ePassi ja palkalliset vuosittaiset koulutukset.

Aloitamme haastattelut heti hakemusten perusteella ja täytämme paikan sopivan henkilön löydettyämme. Pidä siis kiirettä!  Jätä hakemuksesi tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Evidensia Eläinsairaala Tammiston sairaalamanagerilta Anu Vartiaiselta (anu.vartiainen@evidensia.fi, nro 040 923 0108)25.9.2021

Vetserv Oy – Annan Eläinlääkäriserviisi, Rauma

Haemme Vetserv Oy:n Annan Eläinlääkäriserviisiin Raumalle toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa.

Olemme hyvin varusteltu yksityinen moderni päiväsairaalatasoinen klinikka ja teemme röntgen-,laboratorio-, ultraääni-, sydänultraäänitutkimuksia, pehmytosakirurgiaa sekä hammashoitoja.

Jos olet iloinen, reipas, oma-aloitteinen ja asiakaspalvelusta sekä tiimityöstä pitävä ammattilainen, saatat olla sopiva joukkoomme.

Tarjoamme hyvin varustellun klinikan monipuolisen ja mielenkiintoisen työkentän, mukavat työkaverit, ammattimaisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilökuntaetuja omien lemmikkien hoitoon sekä omaan hyvinvointiin.

Hakijoissa etusijalla ovat näyttötutkinnon suorittaneet klinikkaeläinhoitajat, mutta humaanipuolen sairaanhoitajat tai muut vastaavat terveysalan ammattilaiset sekä lähiaikoina valmistuvat klinikkaeläinhoitajat huomioidaan myös.

Jos uskot olevasi sopiva tehtävään, lähetä hakemus ja CV meille 30.11.2021 mennessä osoitteella ismo.nevalainen@vetserv.fi . Lisätietoja antaa klinikan esimies Ismo Nevalainen, puh 040 1908400. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivanhenkilön löydyttyä. Haastatteluihin kutsutaan joko puhelimitse tai sähköpostilla. Työn aloitus tapahtuu vuoden vaihteen jälkeen tai erikseen sovitusti
9.9.2021

Espoon Eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa.
Vastaanotollamme työskentelee 4 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto.
Lisätietojatoiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa pieneläinhoitajaa.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.

Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin sekä kokemustasi vastaavan, hyvän ja kilpailukykyisen palkan. Mikäli sinulla on pidempi kokemus alalta, meillä on mahdollisuus myös edetä ja saada omia vastuualueita.

Työ on 2-vuorotyötä. Työn voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com.

Täytämme paikansopivan hakijan löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko
s-postitiedustelun tai soittopyynnön.

Merja Rosendahl

Espoon eläinlääkäritalo
8.9.2021

Eläinlääkärikeskus Sovet, Espoo

Tule osaksi hyvähenkistä ja dynaamista tiimiämme!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen valmistunutta, tai juuri valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa. Eläinlääkärikeskus Sovet on ollut toiminnassa jo vuodesta 1999. Sovet on ketjuihin kuulumaton,yksityinen pieneläinklinikka Espoossa, Länsiväylän varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme asiakkaillemme laajat pieneläinten eläinlääkäripalvelut, erityisosaamista meiltä löytyy mm. tähystyksistä ja tähystysleikkauksista.

Jos olet reipas, positiivinen, oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen, olet juuri sitä mitä etsimme.

Tarjoamme pienen (noin 10 henkilöä), joustavan ja hyvähenkisen työyhteisön. Hyvät koulutusmahdollisuudet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin kiinnostuksesi mukaan. Kilpailukykyinen palkkaus. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. terveysvakuutus (Pohjolaextraterveysturva), kerran kuukaudessa hieronta mahdollisuus Suomen urheiluhierontakeskuksissa sekä omien lemmikkien hoitoetu.

Emme ota oppisopimukseen.

Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Katso lisätietojatoiminnastamme www.sovet.fi

Työhakemukset sähköpostitse maarit.luukkainen@sovet.fi, tiedustelut 09-546 505 11/ Maarit Luukkainen7.9.2021

Eläinklinikka Nekala, Tampere

Eläinklinikka Nekala etsii vahvistusta tiimiinsä!

Eläinklinikka Nekala on nykyaikaisesti varusteltu, täyden palvelun pieneläinklinikka, joka tarjoaa laajasti erilaisia terveyspalveluita lemmikeille. Klinikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen Nekalassa.

Klinikallamme hoidetaan paljon hammaspotilaita, joten itsenäisestä anestesiavalvonnan osaamisesta on etua paikkaa täytettäessä. Klinikallamme tehdään enimmäkseen peruspraktiikkaa ja palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 8-20. Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa sekä muita klinikan töitä. Tarjoamme iloisen työyhteisön, tuen urakehitykselle sekä kattavat henkilöstöedut.

Hakijalta edellytetään kokemusta klinikkaeläinhoitajan tehtävistä eläinklinikalla, reipasta asennetta ja toimeliaisuutta sekä asiakaspalvelualttiutta. Odotamme sinulta tiimihenkeä, asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivisen asennetta työhön sekä halua oppia uutta.

Työt alkavat 18.10.2021 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi tämän linkin kautta.

Kerromme mielellämme lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa avoimesta työtehtävästä antaa klinikkamanageri Päivi Moilanen, paivi.moilanen@evidensia.fi.

Tutustu työkavereihin ja klinikkaamme paremmin vierailemalla kotisivuillamme ja löydät meidät myös Facebookista!2.9.2021

Länsirannikon Eläinklinikka Oy - Västkustens Djurklinik Ab, Vaasa

Länsirannikon Eläinklinikka Oy - Västkustens Djurklinik Ab söker dig, klinikdjurskötare. Vi hoppas på att du vill utveckla dig i ditt arbete tillsammans med oss. Vi gör mycket tandvård, kirurgi, ultraljud&röntgen, laboratorieundersökningar. Arbetstimmar mellan kl.8.30.-18.30. må-fre.Suomen tai ruotsin kielen taito tarvitaan, ja riittävä ymmärrys kummastakin puhuttuna.

Laita viestiä kirsi.heino@leklinikka.net ! Aloittaa saa heti tai sovitusti.www.leklinikka.net


2.9.2021

Eläinklinikka Norppa, Savonlinna

Töihin Norppaan?

Eläinklinikka Norppaan haetaan tutkinnon suorittanutta pieneläin-/ klinikkaeläinhoitajaa äitiyslomansijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Eläinklinikka Norppa on monipuolisesti asiakkaita palveleva, hyvin varusteltu eläinlääkäriasema Savonlinnassa. Hakijalta odotamme reipasta otetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Pystyt työskentelemään niin yksin, kuin yhdessäkin. Potilasturvallisuus on yksi tärkeimmistä klinikan arvoista, joten kokemus mm. anestesia- ja leikkaussalityöskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn mahtavassa, ammattitaitoisessa porukassa, jossa huumorintajusta ei ainakaan ole haittaa. Eläinklinikka Norppa on avoinna arkipäivisin, työvuorot jakautuvat aamu- jailtavuoroon.

Avustamme myös tarvittaessa asumisjärjestelyissä ja muissa käytännön asioissa.

Työ alkaa loppuvuodesta 2021 ja työsuhteen jatkuminen sijaisuuden päätyttyä suattaapi olla mahdollista. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen anne-mari.miettinen@norppavet.fi www.norppavet.fi
2.9.2021

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lisäksi upeaa moniammatillista tiimiämme.

Työnkuvaan kuuluu eläinlääkärin itsenäinen avustaminen toimenpiteissä, leikkaussalityöskentely ja anestesianvalvonta, laboratorio - ja röntgentyöskentely, välinehuolto, asiakaspalvelu, sekä klinikan muita töitä.

Töitä tehdään vuorotyönä arkisin 7.30-20 -välillä sekä lauantaisin päivävuorossa.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla, vankkaa osaamista anestesiapotilaiden kanssa, positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta ja kykyä työskennellä suurehkossa erikoisosaajista koostuvassa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisesti eri eläinlääketieteenosa-alueilla sekä uudenaikaisen hyvin varustellun klinikan mahtavalla tiimillä.

Lisää meistä löydätnettisivuiltamme: www.helppu.fi

Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään osoitteeseen janika.asteljoki (at) helppu.fi tai kotisivujemme hakukaavakkeen kautta https://helppu.fi/avoin-hakemus/

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkajohtaja Janika Asteljoki 045-77347993
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.