Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

20.5.2019

Alfapet Eläinlääkärit, Espoo

Huipputilaisuus valmistuneelle ja kokeneelle pieneläin- tai klinikkaeläinhoitajalle! Alfatiimimme etsii joukkoonsa lämminhenkistä, reipasta ja vastuuntuntoista hoitajaa.

Uudet loistavat tilamme valmistuvat toukokuun lopulla ja antavat mahdollisuuden monipuoliseen työskentelyyn poliklinikan, päiväsairaalan, hammas- ja leikkausosaston parissa.

Innostavaan tiimiimme kuuluu 4 eläinlääkäriä, 4 hoitajaa ja asiakaspalvelupäällikkö sekä muutama iltavuoroissa auttava opiskelija.

Teemme töitä arkisin 8-20. Alkupalkka vastavalmistuneella olisi 2000€ joka nousee koeajan jälkeen, kokeneelle hoitajalle palkka neuvoteltavissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä esim. anestesiavalvonnassa tai asiakaspalvelussa, kannustavat työkaverit, ihanat ja pitkäkestoiset asiakassuhteet, työterveyshuollon ja edut omien lemmikkien hoidossa.

Tutustu meihin www.alfapet.fi ja lähetä hakemuksesi marja.hassi@alfapet.fi, puhelimitse 045123172316.5.2019

Eläinlääkäriasema Evidensia Tampere

Evidensia Tampere on monipuolinen, hyvin varusteltu klinikka Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä Tammelassa. Avaamme 24/7 palvelevan eläinsairaalan, joka tulee olemaan ensimmäinen tämän mittakaavan eläinsairaala koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme paikallisten lemmikinomistajien lisäksi tulevaisuudessa lähete- ja akuuttipotilaita myös Pohjanmaalta ja Keski-Suomesta sekä länsirannikolta.

Haemme nyt tiimiimme klinikkaeläinhoitajia päivystystyöhön.
Työ tulee sisältämään päivä-, ilta-, yö- ja viikonlopputyötä ja sitä tehdään 8-12 tunnin vuoroissa.

Uudistuvassa Tampereen Evidensiassa on erikoisosaamista sisätaudeissa, sydänsairauksissa, ultraäänitutkimuksissa, tähystystutkimuksissa ja -leikkauksissa, pehmytosakirurgiassa, kasvainsairauksissa, kissalääketieteessä sekä hammashoidoissa. Klinikalla on myös koirien spermapankki ja erityisosaamista lemmikkien lisääntymistieteissä. Eläinlääkäriasemalla tehdään jo nyt CT- eli tietokonetomografiatutkimuksia ainoana Tampereella.

Odotamme sinulta ammattitutkintoa, monipuolista osaamista, joustavaa, asiakaslähtöistä asennetta ja halua oppia uutta. Me tarjoamme ammatillisen, rennon työyhteisön, laajan kollegaverkoston, erinomaiset jatkokouluttautumismahdollisuudet, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä Evidensian monipuoliset henkilökuntaedut. Tulevaisuuden sairaalatoiminta tuo mukanaan mielenkiintoiset ja haastavatkin potilastapaukset. Työskentelet remontoidulla, modernilla klinikalla ja käytössäsi ovat nykyaikaiset laitteet.

Mikäli haluat keskustella uramahdollisuuksistasi meillä, jätä hakemus tästä linkistä! Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Anna Mäkinen (050 477 3309, anna.makinen@evidensia.fi).16.5.2019

Eläinsairaala Evidensia Oulu, Oulu

Haemme leikkaussalityöstä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa Ouluun

Eläinsairaala Evidensia Oulu on päivystys- ja läheteklinikka. Tärkein tehtävämme on edistää lemmikkien kokonaisvaltaista terveyttä. Eläinsairaala Evidensia Oulu tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden.

Haemme tiimiimme klinikkaeläinhoitajaa, jolla on kiinnostusta toimia leikkaussalihoitajana. Odotamme sinulta kokemusta leikkaussalityöskentelystä, tarkkuutta työtehtävissä sekä nopeaoppisuutta. Tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus
kehittää omaa osaamistasi erikoiseläinlääkärin työparina.

Työaikaisi tulisi olemaan maanantaista perjantaihin. Työ sisältää aamu- ja iltavuoroja.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian tästä linkistä, kuitenkin viimeistään 31.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Klinikan johtaja Katalin Damljanovic, katalin.damljanovic@evidensia.fi ja Klinikkamanageri Pia
Jokivirta, p 050 910 4482 pia.jokivirta@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Evidensia on osana isobritannialaista IVC (Independent Vet Care) yritystä, joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinlääkäriasemaketju. Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 800 eläinlääkinnän ammattilaista 40 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria ja eksoottisia eläimiä. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.
16.5.2019

Malmin Eläinklinikka Apex, Helsinki

Olemme osa Evidensia konsernia ja klinikkaamme johtavat pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärit Sari Jalomäki ja Lotta Pänkälä.

Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Olemme palvelleet asiakkaitamme
Helsingissä Malmilla jo vuodesta 1992 asti. Klinikkamme on auki lähes kaikkina päivinä vuodessa ja työpäivät ovat erittäin monipuolisia. Päivittäin meillä työskentelee 8 eläinlääkäriä ja 10 hoitajaa, 5 asiakaspalvelijaa ja välinehuoltaja. Klinikkamme varustelutaso on kattava ja harjoitamme korkeatasoista eläinlääkintää monella eri erikoisosaamisalueilla mukaanlukien silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu-ja
hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Haemme työtä pelkäämätöntä ja asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa osaksi tiimiämme.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on suoritettu pieneläinhoitajan - tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä aiempi työkokemus eläinklinikalla työskentelystä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-, kommunikaatio ja yhteistyötaitoja. Omaat positiivisen työasenteen, tahtoa kehittyä ja oppia uutta.

Meillä tehdään työtä hyvässä porukassa! Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Klinikan aukiolot sijoittuvat arkisin 7:30-20:30 ja viikonloppuisin 8:30-15:30. Viikonloput ja arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 31.5. mennessä tästä.

Klinikkamanageri Anne Viherlaakso vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin: Anne p. 040 5024609 (puhelintiedustelut arkisin klo 8-16:00 välillä).
16.5.2019

Espoon Eläinsairaala, Espoo

Haemme klinikkaeläintenhoitajia Espoon Eläinsairaalaan

Espoon Eläinsairaala muuttaa ja laajentaa toimintaansa ympäri vuorokauden päivystäväksi klinikaksi keväällä 2019. Uudessa eläinsairaalassa lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen.

Tämän lisäksi tulemme tarjoamaan ensi- ja päivystyshoitoa lemmikeille Espoon ja Länsi-Uudenmaan alueella. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä ympärivuorokautiseen hoitoon. Espoon Eläinsairaalan yhteyteen avataan Suomen ensimmäinen Sporting Dog Clinic, jonka vetäjänä toimii maailmalla tunnettu, erityisesti urheilukoirien hoitoon erikoistunut ortopedi
Alessandro Piras.

Haemme nyt uuteen Espoon Eläinsairaalaan klinikkaeläintenhoitajia päivystys- ja päivätyöhön

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille tarjolla on edistyksellinen työaikamalli, joka mahdollistaa myös pitkät vapaat.

Sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille. Päivystystiimin lisäksi haemme hoitajia arkipäivien
vuoroihin. Myös tuuraajia tarvitaan jatkuvasti, joten otathan yhteyttä joka tapauksessa, mikäli työ itsessään on kiinnostava. Mainitsethan hakemuksessasi, haluatko päivystystyöhön vai arkipäivien työhön.

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.5.2019 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoa tehtävistä antaa klinikkamanageri Leena Kaltiainen, leena.kaltiainen@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu sovitusti tai päivystyksen aloittamisen ajankohtaan.

16.5.2019

Eläinlääkäriasema MyllyVet, Helsinki

Oletko sinä valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo kokemusta klinikkatyöstä?

Haemme kokenutta hoitajaa, joka haluaa olla mukana rakentamassa uutta ja nykyaikaista klinikkaa kasvavalle alueelle
Helsingin Myllypuroon. Töitä on tarjolla vastuuntuntoiselle ja innovatiiviselle hoitajalle.

Työsuhde on kokoaikainen ja täyspäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 22.7.2019.

Työ sisältää asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä,
leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa ja muita klinikan töitä.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, innostusta kehittää klinikkaa ja itseäsi sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Meillä työskentelee kolme vakituista eläinlääkäriä ja viisi hoitajaa. Olemme iloinen ja pirteä työporukka. Töitä teemme kahdessa vuorossa arkisin ja työvuorot ovat kello 7.30-20.30 välillä.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.6.2019 mennessä tästä linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Hasselgren, klinikkamanageri, puhelimitse 0408363194.

Lisää klinikastamme:www.evidensia.fi/klinikat/helsinki/elainlaakariase...


15.5.2019

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei hoitaja!

Haluatko ammatillisia haasteita ja kehittyä työssäsi yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa? Avaamme 24-h sairaalan syksyn aikana Kouvolaan. Meillä pääset hoitamaan mielenkiintoisia potilaita ja oppimaan uutta hyvin varustellussa sairaalassamme. Meillä on viihtyisät työtilat ja työyhteisössämme tiimityö ja työkaverista huolehtiminen ovat tärkeitä asioita.

Olemme Evidensian hammas-, ortopedia- ja selkäklinikka ja meillä on Suomen ensimmäinen yksityinen Ct-laite. Meillä on kaksi leikkaussalia ja teemme vaativia pehmytkudos- ja ortopedisia operaatioita. Meillä on myös laparaskopialaitteisto sekä laaja valikoima taipuisia tähystimiä.

Olemme autonominen sairaala, mutta kuulumme Evidensiaan. Saat pienen klinikan lämminhenkisen työympäristön, mutta ison talon työsuhde-edut.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä ajoittain myös paineen alla.

Kysy lisää, tule käymään ja tutustumaan meihin!

Tässä myös linkki sähköiseen esitteeseemme http://www.esitteemme.fi/elainsairaala_evidensia_kouvola/WebView/

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian tästä linkistä, kuitenkin viimeistään 30.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Kesti, eläinlääkäri, klinikan johtaja p. 0400 371 702 pia.kesti@evidensia.fi ja Piia Bergström, klinikkamanageri, piia.bergstrom@evidensia.fi
13.5.2019

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lisäksi upeaa moniammatillista tiimiämme.

Työnkuvaan kuuluu eläinlääkärin avustaminen toimenpiteissä, leikkaussalityöskentely ja anestesianvalvonta, laboratorio - ja röntgentyöskentely, asiakaspalvelu, sekä klinikan muita töitä.

Töitä tehdään vuorotyönä (aamu- ja iltavuoroja) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla, positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta ja kykyä työskennellä suurehkossa moniammatillisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisesti eri eläinlääketieteen osa-alueilla, uudenaikaisen hyvin varustellun klinikan mahtavalla tiimillä. Lisää meistä löydät nettisivuiltamme: www.helppu.fi

Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään ositteeseen janika.asteljoki@helppu.fi

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkaesimies Janika Asteljoki 045-77347993

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
10.5.2019

Eläinlääkäriasema Reviiri, Tampere

Klinikkaeläintenhoitajan paikka

Toimimme Tampereella Epilässä. Tarvitsemme joukkoomme pikaisesti ahkeran hoitajan.

Teemme töitä arkena 8-20 ja lauantaisin 9-14.

Peruspraktiikan lisäksi teemme paljon hammashoitoja, tähystysavusteisia leikkauksia, ontumatutkimuksia sekä hoidamme allergia- ja
ihosairauksia.

Tarjoamme paikkaa vakituiseen työsuhteeseen tai vaihtoehtoisesti kesätyötä määräaikaisella sopimuksella sinun tilanteesi
mukaan. Sinulta odotamme reippautta, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme ammatillista osaamista ja työntekijän halua kouluttautua ja kehittyä tehtävissään. Käy kurkkaamassa sivumme: www.reviiri.info sekä www.facebook.com/reviiri.
Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen osoitteeseen niina.naaralainen@reviiri.info.
Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä, joten nopeus on valttia.


6.5.2019

Eläinklinikka Siili, Kouvola

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvin varusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto. Klinikalla työskentelee tällä hetkellä yksi eläinlääkäri, yksi klinikkaeläintenhoitaja ja yksi osa-aikainen avustaja. Lisäksi eläinfysioterapeutti vuokraa tilaa omaan toimintaansa.

Nyt etsimme mukavaan porukkaamme Sinua ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläintenhoitaja! Myös opintojen loppusuoralla olevien klinikkaeläintenhoitajaopiskelijoiden hakemukset
huomioidaan, mutta oma-aloitteisuus ja innokkuus oman osaamisen kehittämiseen ovat edellytyksiä työpaikkaan. Oppisopimusopiskelijaa meillä ei ole mahdollista palkata.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Klinikka on auki 4-5 päivää viikossa ja töitä tehdään päivästä riippuen joko aamu- tai iltavuorossa sekä kesäkuukausia (kesä-, heinä- ja elokuu) lukuunottamatta myös keskimäärin kahtena lauantaina kuukaudessa. Työ on siis osa-aikainen, 4-5 vuoroa viikossa 6,5-8 tuntia päivässä (27-35 tuntia viikossa).

Tarjoamme vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisten työtehtävien sekä jatkokoulutusten kautta. Työehdoissa noudatamme vähintään Suomen Eläinlääkäriliiton suosituksia.
Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Lisätiedot:
Eläinlääkäri Erja Saarto, 044 511 1957, erja.saarto@fimnet.fi tai
klinikkaeläintehoitaja Kaisa Aarnio, 044 511 1957, info@siili.vet

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen: Erja Saarto, erja.saarto@fimnet.fi


2.5.2019

Eläinklinikka Takala Oy, Seinäjoki

Etsimme klinikkaeläintenhoitajaa Eläinklinikka Takalaan Seinäjoelle.

Ensisijaisesti tarve kesäsijaiseksi, mutta mahdollisesti myös pidempään työsuhteeseen.

Etsimme oma-aloitteista, hyvät sosiaaliset taidot omaavaa sekä työtä pelkäämätöntä jo valmistunutta klinikkaeläintenhoitajaa. Klinikallamme työskentelee 3 eläinlääkäriä ja 4 hoitajaa ja työaika ajoittuu maanantaista perjantaihin 7.30-18.00 väliselle ajalle. Työaika 40 h/vko. Klinikalla on hyvä varustelutaso ja hoidamme pieneläinten lisäksi hevosia. Työn luonteen vuoksi työpäivät voivat olla kiireisiä ja sen vuoksi hyvä paineensietokyky on plussaa.

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse johanna@elkt.fi

Lisätietoja arkipäivisin klo 9-18 0400 198533, Johanna Karjalainen, klinikkamanageri.
29.4.2019

Omaeläinklinikka Ehel, Riihimäki

Hei sinä tiimityöstä nauttiva klinikkaeläinhoitaja tule töihin Riihimäelle

Meillä Omaeläinklinikka Ehelissä olisi sinulle tarjolla äitiyslomansijaisuus loistotiimissä

Etsimämme henkilöon hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen omaava, jolla on vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja tai juuri valmistumassa oleva klinikkaeläinhoitaja. Etsimme työsuhteeseen
ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään, että klinikan toimintaa.

Tarjoamme tiimin tuen työhön, sekä kouluttautumismahdollisuuksia. Arvostamme reipasta asennetta tarttua töihin ja laadukasta asiakaspalveluosaamista.

Omaeläinklinikka EHEL on RIihimäellä yli 20 vuotta toiminut klinikka, vakituiseen tiimiimme kuuluu tällä hetkellä 4 eläinlääkäria ja 6 hoitajaa. Olemme ma-pe 7.30-19 auki oleva täyden palvelun klinikka. Toiminnan kehittyessä ja asiakaskunnan laajentuessa kaipaamme
iloiseen ja energiseen tiimiimme vahvistusta.

Työ alkaisi viimeistään elokuussa. Soita niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, aluepäällikkö, p. 040 6589766

Tiina Tukiainen, vastaava hoitaja p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian pia.miettinen@omaelainklinikka.fi, paikka täytetään heti
sopivan hakijan tultua. Rekrytointiohjeiden mukaisesti tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.
26.4.2019

Lauttasaaren Eläinlääkäriasema, Helsinki

Tule meille töihin!

Etsimme Lauttasaaren Eläinlääkäriasemalle valmista klinikkaeläinhoitajaa äitiysloman sijaiseksi. Toivomme sinulta reipasta ja positiivista asennetta sekä työntekoa, oppimista , työkavereita että asiakkaita kohtaan .

Meillä on hyvin varustettu klinikka ja loistava työporukka. Teemme töitä yhdessä etkä jää yksin ongelmatilanteissakaan. Järjestämme koko klinikalle sekä hoitajille että eläinlääkäreille säännöllisesti yhteisiä koulutuksia 1-2 kertaa vuodessa.

Koska työt tuntuvat lisääntyvän kokoajan, voimme miettiä työsuhteen jatkamista äitiyslomasijaisuuden jälkeenkin.

Työsuhde voi alkaa heti, kun löydämme toisemme.

Laita hakemuksesi sähköpostiin lauttasaari@elaintohtori.fi tai soita 010 219 1310.

16.4.2019

Omaeläinklinikka Tampere, Tampere

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Tampereelle?

Mitä etsimme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen.
Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti, mielellään viimeistään kesäkuun alusta. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinklinikka Tampere on auki arkena 8-20 ja viikonloppuisin 9-18.
Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso.

Soita, niin kerron lisää!

Virpi Savolainen vastaava hoitaja 045-267 3320

Emmi Niemi aluepäällikkö 040-586 6748

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian virpi.savolainen@omaelainklinikka.fi ja emmi.niemi@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.
10.4.2019

Eläinlääkäriasema Arkki, Espoo

Eläinlääkäriasema Arkki Espoossa etsii sijaista, myös osa-aikatyöstä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa.

Praktiikassa koirien ja kissojen lisäksi eksoottisempia lemmikkejä.

Yhteydenottoja otetaan mieluusti vastaan sähköpostitse osoitteeseen: kristiinakj@gmail.com
9.4.2019

Lillvet Oy, Kangasala

Etsimme klinikkaeläinhoitajan tutkinnon suorittanutta hoitajaa tiimimme Kangasalan toimipisteeseemme.
Työsuhde kokoaikainen, työaika pääsääntöisesti klo 8-18 välisenä aikana.
Klinikka on hyvin varusteltu, mukavat työkaverit ja asiakkaat.

Vapaamuotoiset hakemukset jukka.lillstrang@fimnet.fi
9.4.2019

Eläinklinikka Hertta, Helsinki

Etsimme hoitajaa lauantaihin ja sunnuntaihin klo 9-15 väliseksi ajaksi. Viikonloppuja tarjolla 1-5/kk.

Työskentelet vuorossa yksin kahden eläinlääkärin kanssa. Pääasialliset työtehtävät ovat puhelimeen vastaaminen, sisäänkirjaus+laskutus, ruokamyynti, välinehuolto ja yleisen siisteyden ylläpito. Lisäksi labratöitä ja eläinlääkärin avustamista, mikäli aika sallii.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta klinikalta, koska vuoroissa pitäisi pystyä toimimaan melko itsenäisesti.

Hakemukset osoitteella hertta@hertta.com, otsikkona "Hakemus viikonloppuhoitajaksi".
11.4.2019

Eläinlääkäri Ville Suutari, Pälkäne

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tutkinnon suorittanutta klinikkaeläintenhoitajaa tai lähellä valmistumista olevaa opiskelijaa.

Työpaikka on avoinna toukokuun alusta alkaen.

Vastaanottomme sijaitsee Pälkäneellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella noin 1/2-tunnin automatkan päässä Tampereelta tai Hämeenlinnasta. Vastaanotolla toimii tällä hetkellä 2 eläinlääkäriä ja 3 hoitajaa. Teemme monipuolista pieneläinpraktiikkaa, johon sisältyy paljon hammashoitoja ja leikkauksia.

Työhakemuksen voit lähettää sähköpostiosoitteeseen villesuutari@me.com.

Lisätietoja työpaikasta voit kysellä myös numerosta 0400566937
20.3.2019

Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotto, Vantaa

Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotolla on päivystysvuoroja tarjolla toukokuusta alkaen. Lisäksi lyhyt kesälomasijaisuus päivävuoroon.

Haemme Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotolle määräaikaiseen työsuhteeseen päivystäviä pieneläinhoitajia. Päivystyksessä työaika on arkisin klo 17-22, lauantaisin 12-19 ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä 12-19. Palkkaan tulevat KVTES:n mukaiset ilta-, lauantai- ja pyhälisät. Nykyiset päivystyslistat on laadittu huhtikuun loppuun, joten vuoroja on tarjolla 1.5.2019 alkaen.

Lisäksi tarjolla on kahden viikon päivähoitajan (työaika ma-pe 8.30-16.15) kesälomasijaisuus ajalla 24.6.-5.7.

Vastaanotto sijaitsee Vantaan Pakkalassa Jumbon lähettyvillä.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

3. kaupungineläinlääkäri Jaakko Peltomaa

050 3181680 (parhaiten tavoitettavissa aamupäivällä)

jaakko.peltomaa@vantaa.fi

18.3.2019

Anident, Veikkola

Anidentissa hoitajan paikkoja avoinna!

Avoinna vakituisen hoitajan paikka alkaen 1.4. tai mahdollisimman pian sen jälkeen.

Lisäksi avautuu vuoden kestävä äityslomasijaisuus elo-syyskuussa.

Ensisijaisesti etsimme valmista klinikkaeläinhoitajaa. Oppisopimuspaikkaa on mahdollinen, jos hakijalla on jo kokemusta hoitajatyöstä tai opintoja alalla. Anidentin potilaista 90% on suukirurgisia ja hammaspotilaita, usein nuoria/vanhoja/sairaita jaanestesiat ovat usein pitkiä ja multimodaaleja. Käytössämme ovat CRI-liuokset ja kattava anestesiavalvontalaitteisto.

Valitulle hakijalle koulutetaan Anidentin erikoisjutut, mutta tulovaatimuksena on (kollegaa lainaten), että ”ei pelkää koneita”, on huolellinen ja tarkka ja tietysti potilasturvallisuuden asettaminen etusijalle. Työnkuvaan kuuluu positiivinen asenne. Anident on savuton työpaikka.

Hakemukset palkkatoiveineen suoraan Hellulle: helena.kuntsi@anident.fi

Anident

Lamminpääntie 41, 02880 Veikkola

09-2565430, 0500-100714 www.anident.fi

9.3.2019

Oulun Eläinklinikka, Oulu

Oulun Eläinklinikka etsii klinikkaeläintenhoitajaa/eläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen eläinklinikallemme Ouluun.

Haemme myös osa-aikaiseen/tuntityöhön eläintenhoitajia, klinikkaeläintenhoitajia tai alan opiskelijoita.

Kaikki hakemukset huomioidaan.

Tarjoamme:

- monipuoliset työtehtävät eläinten terveydenhuollon ja sairauksien hoidon parissa

- kilpailukykyisen palkan

- kokeneen henkilökunnan tuen

- mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti

Klinikallamme työskentelee 10 eläinlääkäriä, 15 klinikkaeläintenhoitajaa sekä eläinfysioterapeutti.

Klinikkamme varustukseen kuuluu normaali varustuksen lisäksi mm. tähystyslaitteisto, laboratoriolaitteisto, digitaalinen röntgen,
Doppler-ultraäänilaite, ortopediavälineistö, MRI sekä mahdollisuus CT-kuvauksiin yhteistyössä paikallisen lääkäriaseman kanssa.

Vastaanottomme sijaitsee Oulun Kaakkurissa (noin 7 km Oulun keskustasta etelään). Muutimme uusiin tiloihin kesäkuussa 2016. Tutustu
klinikkaamme http://www.ouluek.fi/

Lisätietoja saat sähköpostitse lakovaara.ilkka@ouluek.fi ja www.ouluek.fi27.2.2018

Pirkan Eläinlääkäri, Nokia

Etsitään klinikkaeläintenhoitajaa tai eläintenhoitajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Osa-aikaisuus sisältäisi myös 1-2kk kesälomatuurauksen kesä-elokuun aikana. Myös pelkkä kesälomatuuraus on mahdollinen.

Vastaanotto on Nokian keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä esim. Tampereelta. Klinkka on yhden eläinlääkärin ja 1-2 hoitajan perusvarusteltu klinikka. Työtunnit ja muu on täysin sovittavissa

Yhteystiedot:
Pirkan Eläinlääkäri klinikka@pirkanelainlaakari.fi
27.2.2018

Eläinklinikka Tassula, Kotka

Tule mukaan iloiseen työporukkaan Eläinklinikka Tassulaan!

Eläinklinikka Tassula Kotkassa on yksityinen, ketjuun kuulumaton klinikka.

Etsimme äitiysloman sijaiseksi klinikkaeläintenhoitajan tutkinnon suorittanutta tai vastaavat taidot omaavaa hoitajaa. Sijaisuus alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tassulassa toimii tällä hetkellä 4 eläinlääkäriä (vuorossa yhtäaikaisesti 2-3 eläinlääkäriä) sekä 3 hoitajaa, oppisopimusopiskelija ja 2 vastaanottoavustajaa. Teemme monipuolista pieneläinpraktiikkaa nykyaikaisilla laitteistoilla. Varustukseemme kuuluu mm. laboratoriolaitteistot, ultra, röntgenlaitteisto, leikkaussali sekä hammaspora- ja hammasröntgenlaitteistot.

Lisätietoja toiminnastamme löydät nettisivuiltamme: elainklinikkatassula.fi. Tsekkaa myös somekanavamme Facebookissa (Eläinklinikka Tassula) ja Instagramissa (elainklinikkatassula)!

Odotamme sinulta reipasta, joustavaa ja positiivista asennetta, sekä hyvää asiakaspalvelutaitoa. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa pääset työskentelemään hyvässä työilmapiirissä monipuolisissa työtehtävissä.

Haemme ensisijaisesti hoitajaa, jolla on jo kokemusta hoitotyöstä sekä esim. tilausten tekemisestä, mutta myös vastavalmistuneiden/valmistumassa olevien hakemukset huomioidaan. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV, tai kysy lisää:

Anne Bruce, ELL, tj anne.bruce@elainklinikkatassula.fi