Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

19.7.2019

Omaeläinklinikka Tampere, Tampere

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Tampereelle?

Mitä etsimme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen.
Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti, mielellään viimeistään syyskuussa. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinklinikka Tampere on auki arkena 8-20 ja viikonloppuisin 9-18. Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso.

Soita, niin kerron lisää!

Emmi Niemi aluepäällikkö 040-586 6748

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian emmi.niemi@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.
16..2019

Kissaklinikka Felina, Helsinki

Haemme reippaan ja iloisen aseenteen omaavaa klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kissaklinikka Felina on Suomen ensimmäinen kissaklinikka ja osa Evidensia-konsernia. Olemme toimineet Helsingin keskustassa jo vuodesta 1995 ja arvostelulla klinikallamme käy asiakkaita ympäri Suomen. Klinikkaamme johtaa kissalääketieteen tutkinnon (MANZCVS Medicine of Cats) suorittanut eläinlääkäri Teija Viita-aho.

Harjoitamme korkealuokkaista kissalääketiedettä ja meillä on kattava varustelutaso. Klinikallamme toimitaan kissalähtöisesti. Päivittäin meillä työskentelee 3-4 eläinlääkäriä.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Otamme kuitenkin huomioon myös kokeneet humaanipuolen hoitajat. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet eläinrakas ja sinulla on positiivinen ja reipas työasenne, loistavat asiakaspalvelutaidot sekä tahtoa kehittyä ja oppia uutta.
Työpäivät ovat erittäin monipuolisia ja klinikallamme pääset syventämään kissatietouttasi ja saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tarjoamme mukavat työkaverit, laajan kollegaverkoston, hyvät koulutusmahdollisuudet, avoimen työilmapiirin ja loistavat henkilöstöedut. Työaika sijoittuu arkisin kello 7.30-20.30 välille. Lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9.30-17.

Lähetäthän hakemuksesi 5.8.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Sonja Kosonen sonja.kosonen@evidensia.fi +35845112280713.7.2019

Fennovet Oy, Helsinki

Fennovet Oy on Suomen Eläinlääkäriliiton omistama yhtiö, joka järjestää täydennyskoulutusta eläinlääkäreille ja muille sidosryhmille, tarjoaa kongressipalveluita sekä myy mm. lemmikkieläinpasseja ja ammattikirjallisuutta.
Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä Aleksis Kiven kadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Etsimme koulutussihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu mm. avustaminen eläinlääkäreille ja eläintenhoitajille suunnattujen koulutusten toteutuksessa sekä osallistuminen Eläinlääkäripäivien järjestelyihin. Toimistotyön lisäksi työpäivät koostuvat asiakaspalvelusta, kokousten järjestelyistä ja tuotemyynnistä tapahtumissamme ja verkkokaupan kautta.

Sinulta odotetaan oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta työssä sekä joustavuutta työajoissa. Lisäksi edellytyksenä ovat hyvät tietotekniset taidot sekä hyvä suomen- ja englanninkielen kirjallinen ja suullinen taito. Ruotsin kielen taito, ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 12.8.2019 mennessä:

Toimitusjohtajan sijainen Pirkko Nousiainen, Fennovet Oy, Aleksis Kiven katu 52-54, 00510 Helsinki tai pirkko.nousiainen@fennovet.fi

Lisätietoja toimenkuvasta antaa Tiina Karenius: puh. 040 745 6457
13.7.2019

CatVet Kissaklinikka, Helsinki Haaga

Haemme vakituiseen työsuhteeseen valmistunutta klinikkaeläihoitajaa tai eläinhoitajan opinnoissa jo loppusuoralla olevaa opiskelijaa. Vaihtoehtoisesti voimme tarjota myös oppisopimuspaikkaa motivoituneelle ja kissoista kiinnostuneelle eläinhoitajaopiskelijalle.

CatVet Kissaklinikka on kissoihin erikoistunut eläinlääkäriasema. Klinikka on yksityinen ja perustettu vuonna 2008. Varustetasomme on moderni ja hyvä. Klinikallamme on kattava laboratorio, hammashoitohuone, hammasröntgen, erinomainen ultraäänilaite sekä röntgenlaite. Teemme klinikalla hyvin monipuolista praktiikkaa. Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa klo 7:30-20:30 välillä.

Klinikalla työskentelee kaikkiaan viisi eri osaamisalueille suuntautunutta eläinlääkäriä ja neljä hoitajaa.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän työn kissojen parissa, ehdottoman mukavat ja leppoisat työkaverit sekä hyvän työilmapiirin henkilöstöetuineen. Laitteisto ja työskentelytilat ovat ajanmukaiset.

Jos omaat iloisen ja avoimen "kissamaisen" elämänasenteen ole epäröimättä yhteydessä ja tarvittaessa kysele lisää!

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan.

Hakemukset osoitteeseen: catvet@catvet.fi (eläinlääkärit Kirsi Juuti, Inka Laaksonen ja Hanna Sillanpää)
2.7.2019

Eläinlääkärikeskus Sovet, Espoo

Tule meille töihin iloiseen ja hyvähenkiseen työpaikkaan!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen valmista tai valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa kokopäiväiseen työhön (HUOM! emme ota tällä hetkellä oppisopimukseen). Klinikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Länsiväylän varrella Espoonlahdessa. Klinikka on yksityinen, itsenäinen, jo vuodesta 1999 toiminut pieneläinklinikka, jossa työskentelee 4 eläinlääkäriä ja
4 hoitajaa. Työvuoroja tehdään kahdessa vuorossa (7.30-15.30 ja 12.30-20.30), ja lisäksi olemme avoinna lauantaisin 9-15.

Klinikalla on erikoisosaamista mm. tähystyksistä, tähystyleikkauksista, sisätaudeista ja pehmytosakirurgiasta. Meillä pääsee tekemään monipuolista työtä. Klinikan kotisivut www.sovet.fi

Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Työhakemukset palkkatoiveineen pyydetään sähköpostitse osoitteeseen: maarit.luukkainen@sovet.fi

Lisätietoja puh.09-54650511
28.6.2019

Eläinklinikka Siili, Kouvola

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvin varusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto. Klinikalla työskentelee tällä hetkellä kaksi eläinlääkäriä, yksi klinikkaeläintenhoitaja ja yksi osa-aikainen avustaja.

Lisäksi eläinfysioterapeutti vuokraa tilaa omaan toimintaansa.

Nyt etsimme mukavaan porukkaamme Sinua ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläintenhoitaja! Myös opintojen loppusuoralla olevien klinikkaeläintenhoitajaopiskelijoiden hakemukset
huomioidaan, mutta oma-aloitteisuus ja innokkuus oman osaamisen kehittämiseen ovat edellytyksiä työpaikkaan. Oppisopimusopiskelijaa meillä ei ole mahdollista palkata.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Klinikka on auki 4-5 päivää viikossa ja töitä tehdään päivästä riippuen joko aamu- tai iltavuorossa sekä kesäkuukausia (kesä-, heinä- ja elokuu) lukuunottamatta myös keskimäärin kahtena lauantaina kuukaudessa. Työ on siis osa-aikainen, 4-5 vuoroa viikossa 6,5-8 tuntia päivässä (27-35 tuntia viikossa). Osaavan henkilön kohdalla
työsuhteen muuttaminen kokoaikaiseksi saattaa myöhemmin olla mahdollista.

Tarjoamme vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisten työtehtävien sekä jatkokoulutusten kautta. Työehdoissa noudatamme vähintään Suomen Eläinlääkäriliiton suosituksia.
Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Lisätiedot:
Eläinlääkäri Erja Saarto, 044 511 1957, erja.saarto@fimnet.fi tai
klinikkaeläintehoitaja Kaisa Aarnio, 044 511 1957, info@siili.vet

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen: Erja Saarto, erja.saarto@fimnet.fi19.6.2019

KLINIKKAELÄINTENHOITAJAKSI HEVOSSAIRAALAAN

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta.

Tiedekuntaan kuuluu myös tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala.

Eläinsairaalassa autetaan 20 000 eläintä vuosittain ja tiedekunnan kouluttamat eläinlääkärit huolehtivat paitsi eläinten hyvinvoinnista myös syömämme ravinnon puhtaudesta. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Saaren eläinklinikka Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala

Haemme nyt hevossairaalaan KLINIKKAELÄINTENHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen (aloitus elo-syyskuun aikana).

Päivittäisiin tehtäviin klinikkaeläintenhoitajana kuuluu muun muassa hevosten perushoito, lääkitykset, leikkaussalityöskentely, eläinlääkärin avustus toimenpiteissä, tallin puhtaanapito, opiskelijoiden ohjaus sekä asiakaspalvelu.

Tehtäviin valittavalla tulisi olla klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinto tai hevosalan ammattitutkinto ja aiempaa kokemusta klinikkaeläintenhoitajan tehtävistä. Monialainen osaaminen ja motivaatio tehtävää sekä uuden oppimista kohtaan antavat hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen.

Toivomme hakijoilta suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme itsenäistä työotetta, joustavuutta ja järjestelmällisyyttä.

Miksi meille?

Tarjoamme vastuulliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamista monipuolisessa toimintaympäristössämme. Työssä tukena toimivat ammattitaitoiset eläinsairaalan asiantuntijat - osaava työyhteisömme kouluttaa toisiaan jatkuvasti ja tehtäviin annetaan hyvä perehdytys.

Lisätiedot:

Klinikkaeläintenhoitajien työaika on jaksotyötä. Yliopistollisessa eläinsairaalassa noudatetaan Yliopistojen työehtosopimusta ja jaksotyön
työvuorosuunnittelu toteutetaan Työterveyslaitoksen suosituksia noudattaen.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5. Lisäksi maksetaan
henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa – linkistä viimeistään 4.8.2019. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 19.-28.6. osastonhoitaja Sonja Viinanen, 02941 57258, sonja.viinanen@helsinki.fi
ja 1.7-4.8. sähköpostitse apulaisosastonhoitaja Päivi Heino, paivi.a.heino@helsinki.fi.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa 19.6-19.7 HR-asiantuntija Jenni Kempas, jenni.kempas@helsinki.fi,
029 412 2617 .

Haastattelut tehtävään pidetään elokuun puolessa välissä.


17.6.2019

Eiran Eläinlääkärit, Helsinki

Eiran Eläinlääkärit on yksityinen kattavasti varusteltu eläinlääkäriasema Helsingin keskustassa.
Etsimme reipasta oppisopimus työntekijää.
Kielitaitoina toivomme Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Hakemukset sähköpostitse eiranelainlaakarit@gmail.com

Tiedustelut numerosta 0440 628508 /
Eiran Eläinlääkärit, Nea Boman

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
14.6.2019

Eläinklinikka Tassuasema, Kauniainen

Eläinklinikka Tassuasema, Kauniainen

Haemme vakituiseen työsuhteeseen jo VALMISTUNUTTA KLINIKKAELÄINHOITAJAA sekä HENKILÖÄ ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN Kauniaisissa sijaitsevalle pieneläinklinikalle. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 8-21
välillä. Tarve on akuutti ja työt voi aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eläinklinikka Tassuasema on vuonna 2015 perustettu yksityinen, kotimainen ja ketjuihin kuulumaton moderni pieneläinvastaanotto.
Eläinlääkäreitä työskentelee klinikalla kolme, klinikkaeläinhoitajia kolme sekä yksi asiakaspalvelija. Tilamme ovat uudenaikaiset, valoisat, avarat ja hyvin varustellut. Teemme klinikalla hyvin monipuolista peruspraktiikkaa.

Odotamme hakijoilta positiivista ja reipasta otetta erilaisiin työtehtäviin, kykyä työskennellä tiimissä, joustavuutta sekä
lämminhenkistä asiakaspalvekykyä. Työkokemus katsotaan eduksi, mutta vielä tärkeämpää on oikeiden tyyppien löytyminen mukavaan ja rentoon työporukkaamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Hakemukset osoitteeseen: elainklinikka@tassuasema.fi (ell Inka Falck ja ell Eeva Teräväinen)

TERVETULOA TÖIHIN TASSUASEMALLE!


12.6.2019

Espoon Eläinsairaala, Espoo

Klinikkaeläinhoitajia Espoon Eläinsairaalaan

Espoon Eläinsairaala muuttaa ja laajentaa toimintaansa ympäri vuorokauden päivystäväksi klinikaksi syksyllä 2019. Uudessa eläinsairaalassa lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen. Tämän lisäksi tulemme tarjoamaan ensi- ja päivystyshoitoa lemmikeille Espoon ja Länsi-Uudenmaan alueella. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä ympärivuorokautiseen hoitoon. Espoon Eläinsairaalan yhteyteen avataan Suomen ensimmäinen Sporting Dog Clinic, jonka vetäjänä toimii maailmalla tunnettu, erityisesti urheilukoirien hoitoon erikoistunut ortopedi Alessandro Piras.

Ketä etsimme?

Haemme nyt uuteen Espoon Eläinsairaalaan klinikkaeläinhoitajia päivystys- ja päivätyöhön.

Sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille, mutta päivystystiimin lisäksi haemme hoitajia myös arkipäivien vuoroihin. Lisäksi tuuraajia tarvitaan jatkuvasti, joten otathan yhteyttä joka tapauksessa, mikäli työ itsessään on kiinnostava. Työn aloitus tapahtuu sovitusti tai päivystyksen aloittamisen ajankohtaan.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille on tarjolla edistyksellinen työaikamalli, joka mahdollistaa myös pitkät vapaat.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Leena Kaltiainen, sähköpostitse leena.kaltiainen@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.8.2019 mennessä tämän linkin kautta kautta. Mainitsethan hakemuksessasi, haluatko päivystystyöhön vai arkipäivien työhön. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
12.6.2019

Eläinlääkäriasema Evidensia Nekala, Tampere

Klinikkaeläinhoitajia Eläinlääkäriasema Evidensia Nekalaan

Eläinlääkäriasema Evidensia Nekala on nykyaikaisesti varusteltu, täyden palvelun pieneläinklinikka, missä työskentelee 6 eri osaamisalueille suuntautunutta eläinlääkäriä ja 11 hoitajaa sekä asiakaspalvelija. Klinikalla on hyvin varusteltu hammashoitohuone, kaksi hyvin varusteltua leikkaussalia, hyvät ultra- ja RTG-laitteet sekä laaja in-house laboratorio.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Nekalan Evidensiaan kokoaikaiseen työsuhteeseen kokeneita ja reippaalla asenteella varustettuja Klinikkaeläinhoitajia.

Odotamme sinulta:

· alalle sopivaa koulutusta, esim. klinikkaeläintenhoitaja

· kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä

· kokemusta anestesiavalvonnasta ja leikkaussalitoiminnasta

· joustavuutta

· oma-aloitteisuutta

· halua oppia lisää

· aktiivista ja positiivista otetta

· vankkaa asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat 7:30-22:15 väliselle ajalle.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaiset laitteet- sekä työskentelytilat.

Lisätietoa tehtävästä antaa 14.6.-12.7. klinikan johtaja Sofia Parisalu, puhelimitse 040 509 5843 tai sähköpostitse sofia.parisalu@evidensia.fi, ja 14.6. asti sekä 13.7. alkaen klinikkamanageri Anu Murto, puhelimitse 040 637 3574 tai sähköpostitse anu.murto@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.7.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

3.6.2019

Omaeläinklinikka, Kuopio ja Jyväskylä

Klinikkaeläinhoitajia tuntityöhön ja/tai määräaikaisiin työsuhteisiin Kuopioon ja Jyväskylään

Odotamme hyviä sosiaalisia taitoja ja positiivista asennetta. Olet ammattitutkinnon suorittanut tai juuri valmistumassa oleva klinikkaeläinhoitaja.

Arvostamme reipasta asennetta tarttua työhön ja laadukasta asiakaspalveluosaamista.

Omaeläinsairaala Kuopio ja Omaeläinklinikka Jyväskylä ovat päivystäviä klinikoita. Olemme avoimena kaikkina viikonpäivinä 24/7.

Lisätietoja

Tuula Filén, puh: 050 359 3112

tuula.filen@omaelainklinikka.fi

29.5.2019

Losvika, Pietarsaari ja Uusikaarlepyy

Tule meille töihin!

Oletko iloinen, eläinrakas, palvelualtis ja joustava tyyppi?
Nyt olisi mahtava tilaisuus tutustua pieneläinpraktiikkaan Losvikan eläinklinikoilla Pohjanmaalla!
Losvikan klinikoilla on kaksi toimipistettä. Yksi Uudessakaarlepyyssä ja toinen Pietarsaaressa.
Etsimme joukkoomme lisää hoitohenkilökuntaa.
Klinikat ovat hyvinvarustettuja, ja asiakaskunta ihanaa.
Työkaverit aivan huippuluokkaa.
Kielivaatimuksina suomi, ruotsi ja englanti. Jos joku näistä ei ole tuttu ennestään, niin opit kyllä.
Ole meihin yhteydessä niin kerron lisää!
Tarve on akuutti, joten kirjoita meille jo tänään.

maria.losvik@losvika.com

Lue meistä lisää osoitteessa www.losvika.com/kliniken

16.5.2019

Eläinlääkäriasema Evidensia Tampere

Evidensia Tampere on monipuolinen, hyvin varusteltu klinikka Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä Tammelassa. Avaamme 24/7 palvelevan eläinsairaalan, joka tulee olemaan ensimmäinen tämän mittakaavan eläinsairaala koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme paikallisten lemmikinomistajien lisäksi tulevaisuudessa lähete- ja akuuttipotilaita myös Pohjanmaalta ja Keski-Suomesta sekä länsirannikolta.

Haemme nyt tiimiimme klinikkaeläinhoitajia päivystystyöhön.
Työ tulee sisältämään päivä-, ilta-, yö- ja viikonlopputyötä ja sitä tehdään 8-12 tunnin vuoroissa.

Uudistuvassa Tampereen Evidensiassa on erikoisosaamista sisätaudeissa, sydänsairauksissa, ultraäänitutkimuksissa, tähystystutkimuksissa ja -leikkauksissa, pehmytosakirurgiassa, kasvainsairauksissa, kissalääketieteessä sekä hammashoidoissa. Klinikalla on myös koirien spermapankki ja erityisosaamista lemmikkien lisääntymistieteissä. Eläinlääkäriasemalla tehdään jo nyt CT- eli tietokonetomografiatutkimuksia ainoana Tampereella.

Odotamme sinulta ammattitutkintoa, monipuolista osaamista, joustavaa, asiakaslähtöistä asennetta ja halua oppia uutta. Me tarjoamme ammatillisen, rennon työyhteisön, laajan kollegaverkoston, erinomaiset jatkokouluttautumismahdollisuudet, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä Evidensian monipuoliset henkilökuntaedut. Tulevaisuuden sairaalatoiminta tuo mukanaan mielenkiintoiset ja haastavatkin potilastapaukset. Työskentelet remontoidulla, modernilla klinikalla ja käytössäsi ovat nykyaikaiset laitteet.

Mikäli haluat keskustella uramahdollisuuksistasi meillä, jätä hakemus tästä linkistä! Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Anna Mäkinen (050 477 3309, anna.makinen@evidensia.fi).


13.5.2019

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lisäksi upeaa moniammatillista tiimiämme.

Työnkuvaan kuuluu eläinlääkärin avustaminen toimenpiteissä, leikkaussalityöskentely ja anestesianvalvonta, laboratorio - ja röntgentyöskentely, asiakaspalvelu, sekä klinikan muita töitä.

Töitä tehdään vuorotyönä (aamu- ja iltavuoroja) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla, positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta ja kykyä työskennellä suurehkossa moniammatillisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisesti eri eläinlääketieteen osa-alueilla, uudenaikaisen hyvin varustellun klinikan mahtavalla tiimillä. Lisää meistä löydät nettisivuiltamme: www.helppu.fi

Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään ositteeseen janika.asteljoki@helppu.fi

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkaesimies Janika Asteljoki 045-77347993

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.


10.5.2019

Eläinlääkäriasema Reviiri, Tampere

Klinikkaeläintenhoitajan paikka

Toimimme Tampereella Epilässä. Tarvitsemme joukkoomme pikaisesti ahkeran hoitajan.

Teemme töitä arkena 8-20 ja lauantaisin 9-14.

Peruspraktiikan lisäksi teemme paljon hammashoitoja, tähystysavusteisia leikkauksia, ontumatutkimuksia sekä hoidamme allergia- ja
ihosairauksia.

Tarjoamme paikkaa vakituiseen työsuhteeseen tai vaihtoehtoisesti kesätyötä määräaikaisella sopimuksella sinun tilanteesi
mukaan. Sinulta odotamme reippautta, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme ammatillista osaamista ja työntekijän halua kouluttautua ja kehittyä tehtävissään. Käy kurkkaamassa sivumme: www.reviiri.info sekä www.facebook.com/reviiri.
Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen osoitteeseen niina.naaralainen@reviiri.info.
Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä, joten nopeus on valttia.


2.5.2019

Eläinklinikka Takala Oy, Seinäjoki

Etsimme klinikkaeläintenhoitajaa Eläinklinikka Takalaan Seinäjoelle.

Ensisijaisesti tarve kesäsijaiseksi, mutta mahdollisesti myös pidempään työsuhteeseen.

Etsimme oma-aloitteista, hyvät sosiaaliset taidot omaavaa sekä työtä pelkäämätöntä jo valmistunutta klinikkaeläintenhoitajaa. Klinikallamme työskentelee 3 eläinlääkäriä ja 4 hoitajaa ja työaika ajoittuu maanantaista perjantaihin 7.30-18.00 väliselle ajalle. Työaika 40 h/vko. Klinikalla on hyvä varustelutaso ja hoidamme pieneläinten lisäksi hevosia. Työn luonteen vuoksi työpäivät voivat olla kiireisiä ja sen vuoksi hyvä paineensietokyky on plussaa.

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse johanna@elkt.fi

Lisätietoja arkipäivisin klo 9-18 0400 198533, Johanna Karjalainen, klinikkamanageri.


29.4.2019

Omaeläinklinikka Ehel, Riihimäki

Hei sinä tiimityöstä nauttiva klinikkaeläinhoitaja tule töihin Riihimäelle

Meillä Omaeläinklinikka Ehelissä olisi sinulle tarjolla äitiyslomansijaisuus loistotiimissä

Etsimämme henkilöon hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen omaava, jolla on vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja tai juuri valmistumassa oleva klinikkaeläinhoitaja. Etsimme työsuhteeseen
ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään, että klinikan toimintaa.

Tarjoamme tiimin tuen työhön, sekä kouluttautumismahdollisuuksia. Arvostamme reipasta asennetta tarttua töihin ja laadukasta asiakaspalveluosaamista.

Omaeläinklinikka EHEL on RIihimäellä yli 20 vuotta toiminut klinikka, vakituiseen tiimiimme kuuluu tällä hetkellä 4 eläinlääkäria ja 6 hoitajaa. Olemme ma-pe 7.30-19 auki oleva täyden palvelun klinikka. Toiminnan kehittyessä ja asiakaskunnan laajentuessa kaipaamme
iloiseen ja energiseen tiimiimme vahvistusta.

Työ alkaisi viimeistään elokuussa. Soita niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, aluepäällikkö, p. 040 6589766

Tiina Tukiainen, vastaava hoitaja p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian pia.miettinen@omaelainklinikka.fi, paikka täytetään heti
sopivan hakijan tultua. Rekrytointiohjeiden mukaisesti tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.
26.4.2019

Lauttasaaren Eläinlääkäriasema, Helsinki

Tule meille töihin!

Etsimme Lauttasaaren Eläinlääkäriasemalle valmista klinikkaeläinhoitajaa äitiysloman sijaiseksi. Toivomme sinulta reipasta ja positiivista asennetta sekä työntekoa, oppimista , työkavereita että asiakkaita kohtaan .

Meillä on hyvin varustettu klinikka ja loistava työporukka. Teemme töitä yhdessä etkä jää yksin ongelmatilanteissakaan. Järjestämme koko klinikalle sekä hoitajille että eläinlääkäreille säännöllisesti yhteisiä koulutuksia 1-2 kertaa vuodessa.

Koska työt tuntuvat lisääntyvän kokoajan, voimme miettiä työsuhteen jatkamista äitiyslomasijaisuuden jälkeenkin.

Työsuhde voi alkaa heti, kun löydämme toisemme.

Laita hakemuksesi sähköpostiin lauttasaari@elaintohtori.fi tai soita 010 219 1310.