Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

20.1.2020

Eläinklinikka Tassuasema, Kauniainen

Etsimme asiakaspalvelijaa / avustajaa Eläinklinikka Tassuasemalle.

Tassuasema (www.tassuasema.fi) on vuonna 2015 perustettu, yksityinen, ketjuihin kuulumaton ja täysin kotimainen yritys. Meillä tehdään monipuolista ja vilkasta pieneläinpraktiikkaa. Hoidamme mielellämme myös eksoottisia lemmikkejä. Vastaanotto on hyvin varusteltu (rtg, ultraääni, leikkaussali, hammasyksikkö, laboratorio) ja tilat ovat uudenaikaiset ja avarat. Klinikalla työskentelee hoitohenkilökunnan lisäksi päivittäin 3 eläinlääkäriä. Meille Tassuasemalla on tärkeää, että työntekijät
tuntevat ylpeyttä työstään, viihtyvät työpaikalla ja ovat mukana kehittämässä klinikan toimintaa. Siihen haluamme jatkuvasti panostaa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen henkilöä asiakaspalvelutehtäviin.
Työnkuva on monipuolinen ja sisältää asiakaspalvelun (asiakkaiden vastaanotto, kotiutus ja laskutus, klinikan puhelinliikenne,
ajanvaraukset sekä ruokien ja vapaakaupantuotteiden myynti) lisäksi kaikenlaisia klinikalla eteentulevia työtehtäviä.
Työtä tehdään meillä arkisin kahdessa vuorossa 8-21 välillä, työaika on 8 tuntia. Viikonlopputöitä tai päivystyksiä ei ole.

Aikaisempi työkokemus eläinalalla katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on, että hakija on reippaasti työhön kuin työhön tarttuva tiimipelaaja ja aidosti eläinihminen, joka nauttii myös asiakaspalvelusta.

Jos koet olevasi sopiva täydennys hoitotiimiimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen elainklinikka@tassuasema.fi.

TERVETULOA TÖIHIN TASSUASEMALLE!
17.1.2020

Keravan Eläinklinikka, Kerava

Keravan Eläinklinikka etsii oppisopimusopiskelijaa.

Haemme nyt Keravan Eläinklinikalle määrätietoista, sinnikästä ja erityisesti reippaalla asenteella varustettua opiskelijaa suorittamaan klinikkaeläintenhoitajan koulutusta oppisopimuksella.
Klinikkaeläintenhoitajan työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa, ja muita klinikan töitä - näihin kaikkiin sinut koulutetaan yhdessä oppilaitoksen kanssa.
Odotamme sinulta, että olet kiinnostunut intohimoisesti kehittämään osaamistasi ja oppimaan. Joustavuus, positiivinen asenne ja kokemus asiakaspalvelutöistä katsotaan eduksi.

Keravan Eläinklinikan eläinlääkäreillä on erityisosaamista mm. ortopedisista toimenpiteistä, suu- ja hammassairauksista, sydänsairauksista, sekä sisätaudeista ja tähystysleikkauksista. Meillä tehdään mm ortopedisia leikkauksia, sydämen ultraäänikuvauksia, tähystyssterilaatioita, laadukkaita hammashoitoja, akupunktiota ja fysioterapiaa. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin klo 7:30-20:30.

Tarjoamme sinulle monipuolisen oppimisympäristön, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat tukea, mahdollisuuksia oppia ja tehdä, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.
Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Hanna Hasselgren sähköpostitse hanna.hasselgren@evidensia.fi.

Lähetä hakemuksesi heti osoitteeseen hanna.hasselgren@evidensia.fi - tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haku päättyy 31.1.2019
Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
16.1.2020

Omaeläinklinikka Eira, Helsinki

Haemme vakituiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa

Omaeläinklinikka Eira, Helsinki

Tule töihin upeaan tiimiimme! Haemme klinikallemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin- tai klinikkaeläinhoitajaa.

Klinikkamme on avoinna arkisin klo 8-20. Tarjoamme sinulle mm. hienojen ja monipuolisten työtilojen lisäksi huumorilla höystetyn, ammattitaitoisen ja lujasti yhteen hiileen puhaltavan supertiimin! Odotamme sinulta vahvaa tiimipelaamista, asiakaspalvelutaitoja, iloisuutta ja halua kehittää kasvavaa klinikkaamme eteenpäin.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tavataan ja jutellaan lisää. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot:

Tiimiesimies Niina Heinonen p. 050 414 3235 niina.heinonen@omaelainklinikka.fi

Aluepäällikkö Pia Miettinen p. 040 6589766 pia.miettinen@omaelainklinikka.fi
14.1.2020

Evidensia Aurinkolahti, Helsinki

Haemme Evidensia Aurinkolahteen kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin- tai klinikkaeläintenhoitajaa.

Itä-Helsingin Vuosaaressa hyvien kulkuyhteyksien varressa sijaitsee hyvin varusteltu eläinklinikka. Erityistä osaamista meillä on ihosairauksista ja hammashoidoista. Klinikalta löytyy röntgen-, ultraääni-, in-house laboratorio ja pehmytosaleikkausali.

Työnkuvaasi tulee kuulumaan asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, laboratoriotyöskentely, röntgenkuvantaminen, leikkausvalmistelut, anestesiavalvonta, instrumenttihuolto ja muut klinikan työt. Työajat sijoittuvat arkisin 7.30-20.30 ja lauantaisin 10.30-16.30. Lauantai vuorot ovat sovittavissa.Odotamme sinulta:

· erinomaista asiakaspalvelua

· luotettavuutta

· innostunutta otetta työhön

· halua kehittyä

· oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle:

· mahdollisuuden oppia ja kehittyä

· avoimen ja kannustavan työilmapiirin

· hyvät henkilöstöedut

· hyvät koulutusmahdollisuudet

Tiedusteluissa pyydämme ottamaan yhteyttä klinikkamanageriin Kira Panjutiniin, kira.panjutin@evidensia.fi, puh. 050 4644087

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2020.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


12.1.2020

Yliopistollinen eläinsairaala, Helsinki

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta
vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien
eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Saaren eläinklinikka Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala

Haemme nyt pieneläinsairaalaan Viikkiin KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISIA, eripituisiin työsuhteisiin ajalle 1.6. – 30.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu potilaiden hoitotyö ja eläinlääkäreiden avustaminen. Tehtäviä hoidetaan jaksotyössä, mikä pitää sisällään päivävuorojen lisäksi ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.

Toivomme, että olet jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja tai sinulla on klinikkaeläintenhoitoon liittyviä opintoja sekä kokemusta ja monipuolista osaamista eläintenhoitotyöstä. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja tartut rohkeasti erilaisiin tehtäviin. Nautit asiakaspalvelutyöstä ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Kesälomasijaisuus on erinomainen tilaisuus kehittää omaa osaamistasi alalla!

Alan opiskelijoiden palkka määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustason 2 ja klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittaneiden palkka vaativuustason 5 mukaisesti. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa sekä Yliopistojen työehtosopimuksen mukaiset ilta-, yö- ja viikonloppukorvaukset.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa-linkistä viimeistään 31.1.2020. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Liitä mukaan palkkatoiveesi sekä toive työskentelyajasta. Jos olet jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja, voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi pidempiaikaiseen sijaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antavat pieneläinsairaalan osastonhoitajat Daniela Haupt, 02941 40865, daniela.haupt@helsinki.fi ja Johanna
Hyytiäinen, 02941 57442, johanna.ollila@helsinki.fi.


7.1.2020

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme tiimiesimiestä Omaeläinsairaala Kuopioon

Mitä etsimme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tiimiesimiestä. Tiimiesimies toimii klinikan hallinnollisena esimiehenä sekä hoitajille että eläinlääkäreille vastaten myös klinikan päivittäisen operatiivisen toiminnan pyörittämisestä sekä työvuorosuunnittelusta.

Sinulla on vahva esimieskokemus sekä kokemusta alalta ja mahdollisesti myös klinikka- tai pieneläintenhoitajan koulutus. Olet ennakkoluuloton ammattilainen, jolla on halu kehittää klinikan toimintaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Ymmärrät klinikan
talouden seurantaa ja klinikan prosessien kehittämistä. Etsimämme henkilö allekirjoittaa arvomme osaava, empaattinen ja kehittyvä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä tarjoamme?

Kuopion Omaeläinsairaala on pieneläinten ikioma eläinsairaala – eläinlääkäripalvelut, hyvinvointipalvelut sekä myymälä aina avoinna vuoden ympäri 24/7.

Omaeläinsairaala Kuopio tarjoaa kattavat terveydenhoitopalvelut lemmikeille lajiin ja karvoihin katsomatta. Omaeläinsairaalan varustelutaso on huippuluokkaa; röntgen, ultraääni, oma laboratorio, hammaslaitteisto ja hammasröntgen sekä kaksi
leikkaussalia, joista toinen on varattu tähystystoimenpiteille. Potilasosastot ovat jaettu kissoille ja koirille erikseen.

Tarjoamme näköala paikan kasvavassa ja kehittyvässä Omaeläinsairaalassa. Pääset mukaan kehittämään klinikan sekä koko yrityksen toimintaa. Tarjoamme myös henkilöstölle hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.


Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on
toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!

Tuula Filen, tiimiesimies p. 050 359 3112. Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.1.2020 osoitteeseen tuula.filen@omaelainklinikka.fi.

1.1.2020

Omaeläinsairaala MEVET, Helsinki

Haemme kahta klinikkaeläinhoitajaa Omaeläinsairaala MEVETiin


Mitä etsimme?

Haemme pieneläinhoitajaa/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ja äitiysloman/hoitovapaansijaisuuteen.

Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä tiimissä, jossa teemme työtä yhdessä toisiamme ja asiakkaitamme arvostaen. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Etsimme ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että klinikan toimintaa, ja joka ymmärtää, että oman työn merkityksellisyys lähtee asiakkaan huolien kokonaisvaltaisesta kantamisesta ja yhteistyöstä työkavereiden kanssa. Hakemamme henkilö on positiivisen työasenteen omaava, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen ja pieneläintenhoitotyöhön intohimoisesti suhtautuva alan ammattilainen.

Voit olla työurasi alkutaipaleellakin, sillä uskomme, että asenne ratkaisee.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, asiakkaiden ja ammattilaisten arvostamassa 24/7-eläinsairaalassa. MEVET tarjoaa pieneläinten perusterveydenhoidon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon palvelut 45 vuoden kokemuksella. Meillä sinua odottaa vauhdikas ja mukava työilmapiiri, hyvät työsuhde edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä.

Keitä me olemme?

Omaeläinsairaala MEVET on osa Omaeläinklinikkaa, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälä tuotteita.

Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisiparhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!

Minna Aarnio, hoitotyönvastaava, p. 040-56 320 56

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.2.2020 osoitteeseen minna.aarnio@omaelainklinikka.fi.

30.12.2019

Eläinklinikka Tassuasema, Kauniainen

Etsimme lisää hoitohenkilökuntaa (klinikkaeläinhoitajaa) Eläinklinikka Tassuasemalle.

Tassuasema (www.tassuasema.fi) on vuonna 2015 perustettu, yksityinen, ketjuihin kuulumaton ja täysin kotimainen yritys. Meillä tehdään monipuolista ja vilkasta pieneläinpraktiikkaa. Hoidamme mielellämme myös eksoottisia lemmikkejä. Vastaanotto on hyvin varusteltu (rtg, ultraääni, leikkaussali, hammasyksikkö, laboratorio) ja tilat ovat uudenaikaiset ja avarat. Klinikalla työskentelee hoitohenkilökunnan lisäksi päivittäin 3 eläinlääkäriä. Meille Tassuasemalla on tärkeää, että työntekijät tuntevat ylpeyttä työstään, viihtyvät työpaikalla ja ovat mukana kehittämässä klinikan toimintaa. Siihen haluamme jatkuvasti panostaa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen jo valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa (myös opintojen loppuvaiheessa l. näyttöä vailla
olevien hakemukset otetaan huomioon).

Oppisopimuskoulutus ei valitettavasti ole tässä tilanteessa mahdollista.
Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta oleellista on, että hakija on reippaasti työhön kuin työhön tarttuva tiimipelaaja ja aidosti eläinihminen, joka nauttii myös asiakaspalvelusta. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää hoitotyön ja asiakaspalvelun lisäksi kaikenlaisia klinikalla eteentulevia työtehtäviä. Hoitajatyötä tehdään meillä arkisin kahdessa vuorossa 8-21 välillä, työaika on 8 tuntia. Viikonlopputöitä tai päivystyksiä ei ole.

Jos koet olevasi sopiva täydennys hoitotiimiimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen elainklinikka@tassuasema.fi.

TERVETULOA TÖIHIN TASSUASEMALLE!
27.12.2019

Omaeläinklinikka Hämeenlinna, Hämeenlinna

Haemme vakituiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa

Tule töihin upeaan tiimiimme! Haemme klinikallemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin- tai klinikkaeläinhoitajaa.

Klinikkamme on avoinna arkisin klo 8-19. Tarjoamme sinulle mm. hienojen työtilojen lisäksi huumorilla höystetyn, ammattitaitoisen ja lujasti yhteen hiileen puhaltavan supertiimin! Odotamme sinulta vahvaa tiimipelaamista, asiakaspalvelullisuutta, iloisuutta ja halua kehittää kasvavaa klinikkaamme eteenpäin.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tavataan ja jutellaan lisää. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot:

Tiimiesimies Anu Viinikanoja p. 050 3426017 anu.viinikanoja@omaelainklinikka.fi

Aluepäällikkö Pia Miettinen p. 040 6589766 pia.miettinen@omaeläinklinikka.fi
18.12.2019

Suomen Nestlé Oy, Espoo

Veterinary Advisor, Nestlé Purina PetCare

Nestlé Purinan eläintenruoka on suunniteltu kissoillemme ja koirillemme pitämään heidät iloisina, terveinä ja tyytyväisinä. Haluatko
työskennellä eläintenruoan parissa yhdessä eläinlääkäreiden ja eläintenhoitajien kanssa? Haluatko kouluttaa ja tiedottaa Purinan
eläintenruoasta IVC Evidensia -eläinsairaaloiden ja -klinikoiden henkilöstöä?
Oletko hyvä kommunikoija ja ajatteletko, että edistyneen eläintenruoan taustalla oleva tiede voi auttaa lemmikeitämme? Työskenteletkö tällä hetkellä mahdollisesti eläinlääkärina tai muuten eläinten terveyttä koskevan työn parissa, ja haluaisitko tulevaisuudessa edesauttaa lemmikkien hyvinvointia oikeanlaisen ravinnon avulla? Saatat olla uusi kollegamme Nestlé Purinalle!

Nestlé ilmoitti huhtikuussa 2019 omistusosuudestaan Independent Vetcare Group Internationalista (IVC Group), mikä tarkoittaa
tiivistä yhteistyötä IVC Evidensian kanssa Euroopassa. Verkosto koostuu yli 1100 klinikasta ja eläinklinikosta kymmenessä maassa. Yli 2 miljoonaa lemmikkieläinten omistajaa luottaa IVC Evidensian toimintaan.

Nestlé Purina ja IVC Evidensia haluavat vahvistaa yhteistyötä tutkijoiden, eläinlääkäreiden ja eläinten omistajien kanssa edesauttaakseen
ensiluokkaista lemmikkielänravitsemusta tutkitun eläintenruoan avulla. Tuotteet ovat PRO PLAN- ja PRO PLAN Veterinary Diets -eläintenruokia.

Tarjoamme sinulle

Veterinary Advisor –tehtävässä toimit yhteistyössä IVC Evidensian kanssa Suomessa. Tarkoituksena on lisätä yhteistyötä Evidensian
asiakkaidemme kanssa ja vahvistaa ymmärrystä eri eläintenruokien eduista. Toimenkuvaan sisältyy runsaasti käyntejä IVC Evidensian kumppaneidemme luona, mutta myös valmistelutöitä toimistossamme Espoossa Keilaniemessä tai kotoa käsin. Lisäksi työ sisältää muutaman ulkomaanmatkan vuodessa. Tarjoamme perehdytystä ja koulutusta kehittyäksesi itse asiantuntijana eläintenruoissa ja siinä, miten ne vaikuttavat eläinten hyvinvointiin. Raportoit työssäsi Pohjoismaiden Purina Petcare eBusiness Managerille.

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tässä tehtävässä tulee sinulla olla hyvät tietotaidot eläinten, erityisesti koirien ja kissojen, ravitsemuksesta. Sinulla
on kykyä ja halua levittää tietoa eläintenruoan hyödyistä kouluttamalla eläinlääkäreiden henkilökuntaa sekä etsimällä sopivia tuotteita asiakkaillemme.
Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Verkostojen ja luottamuksellisten asiakassuhteiden luominen on sinulle luontevaa. Mikä tärkeintä, suhtaudut intohimoisesti koiriin ja kissoihin.

Yhteistyösi eläinlääkäreiden ja eläinhoitajien kanssa tarkoittaa suurelta osin:

 • Kouluttamista ja tiedonjakamista liittyen eläintenruokiin ja sen vaikutuksista eri lääketieteellisiin sairauksiin
 • Osallistumista tapahtumiin ja messuille
 • Kollegoiden kouluttamista lisätäksesi heidän tuotetuntemusta laaja-alaisesti.
 • Lisäksi odotamme, että sinulla on hyvät tietotaidot erityisesti koirien ja kissojen diagnooseista sekä siitä, kuinka erityyppiset eläintenruoat voivat ennaltaehkäistä sairauksia sekä ylläpitää hyvää terveyttä. Sinulla on vähintään 4 vuotta kokemusta eläinten hyvinvoinnin parissa työskentelemisestä, ja saatat tällä hetkellä työskennellä esimerkiksi eläinlääkärinä tai eläintenhoitajana. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Lisäksi hallitset Microsoft Office –ohjelmat ongelmitta.

  Nestlén kulttuuri

  Nestlé Purina on yksi maailman suurimmista eläintenruokayrityksistä, jolla on yli 120 vuoden kokemus eläintenruoasta. Työskentelemme jatkuvasti yhteistyössä viiden eri tutkimuskeskuksen ja satojen eri tutkijoiden kanssa tuottaakseemme eläintenruokaa, joka tarjoaa koirille ja kissoille kaiken sen, mitä he tarvitsevat.

  Nestléläisiä yhdistää intohimo menestyä ja tehdä merkityksellistä työtä. Työskentelemme nopeasti muuttuvassa ympäristössä -
  nautimme haasteista ja haluamme menestyä. Nestlé tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ja ottaa vastuuta osana motivoituneiden ammattilaisten joukkoa. Teemme intohimoisesti töitä rennolla otteella unohtamatta innovatiivisuutta ja hauskanpitoa. Lupaamme, että työtehtäviesi kautta Nestlé Purinalla voit parantaa lukemattomien kuluttajien ja koirien ja kissojen elämää – ja samalla omaasi.

  Haluatko tietää meistä lisää?

  Seuraa meitä LinkedIn:ssä jos haluat kuulla lisää työmahdollisisuuksistamme. Instagramissa voit tutustua tarkemmin yrityskulttuuriimme ja siihen, millaista Nestléllä on työskennellä.

  Kiinnostuitko?

  Täytäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti rekrytointijärjestelmässämme (www.nestle.com/jobs/search-jobs). Lisätietoja tehtävästä antaa eBusiness Manager Ludvig Steen, puh. + 45 26 89 98 88.

  Nestlé on maailman johtava ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä yritys, jonka maailmanlaajuinen liikevaihto on noin 76 miljardia euroa. Nestlé työllistää yli 328 000 ihmistä 189 eri maassa. Suomessa työskentelee noin 300 elintarvikealan ammattilaista
  tehtaillamme Turussa ja Juuassa sekä pääkonttorillamme Espoossa. Nestléllä on vahva valikoima ruoka- ja juomatuotteita kuten lastenruoat, kahvi, murot, lemmikkieläinruoka ja makeiset. Suomessa Nestlén tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat mm. FRISKIES, LATZ, PILTTI, BONA, NESCAFÉ, NESPRESSO, MAGGI, FITNESS ja CHEERIOS.


  18.12.2019

  Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotto, Vantaa

  Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotolla on päivystysvuoroja tarjolla tammikuusta 2020 alkaen.

  Haemme Vantaan kaupungin pieneläinvastaanotolle määräaikaiseen työsuhteeseen päivystäviä pieneläinhoitajia. Päivystyksessä työaika on arkisin klo 17-22, lauantaisin 12-19 ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä 12-19. Palkkaan tulevat KVTES:n mukaiset ilta-, lauantai- ja pyhälisät. Päivystysvuoroja on tarjolla tammikuusta alkaen.

  Vastaanotto sijaitsee Vantaan Pakkalassa Jumbon lähettyvillä.

  Lisätietoja ja yhteydenotot:

  3. kaupungineläinlääkäri Jaakko Peltomaa

  050 3181680 (parhaiten tavoitettavissa aamupäivällä)

  jaakko.peltomaa@vantaa.fi
  12.12.2019

  Haemme Malmin Eläinklinikka Apexiin kokoaikaiseen työsuhteeseen valmista

  Klinikkaeläintenhoitajaa toiseksi tiiminvetäjäksi.

  Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Olemme palvelleet asiakkaitamme
  Helsingissä Malmilla jo vuodesta 1992 asti.

  Olemme osa Evidensia konsernia.

  Klinikkamme varustelutaso on kattava ja harjoitamme korkeatasoista eläinlääkintää monella eri erikoisosaamisalueilla. Erikoisosaamistamme on silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu-ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

  Tehtäväkuvaus:

  Klinikkaeläintenhoitajan ja tiiminvetäjän tehtävät.

  Tehtävän pätevyysvaatimuksena on suoritettu pieneläinhoitajan - tai klinikkaeläinhoitajan sekä aiempi työkokemus eläinklinikalla työskentelystä.

  Kokemusta anestesianvalvonnasta ja leikkaussalitoiminnasta.

  Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-, kommunikaatio ja yhteistyötaitoja. Omaat positiivisen työasenteen, tahtoa kehittyä ja oppia uutta.

  Meillä tehdään työtä hyvässä porukassa! Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi.

  Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Klinikan aukiolot sijoittuvat arkisin 7:30-20:30 ja viikonloppuisin 8:30-15:30. Viikonloput ja arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa.

  Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 31.1.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: anne.viherlaakso@evidensia.fi

  Klinikkamanageri Anne Viherlaakso vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin:

  Anne p. 040 5024609 (puhelintiedustelut arkisin klo 8-16:00 välillä).

  13.11.2019

  Länsi-Vantaan Eläinklinikka, Vantaa

  Haemme Länsi-Vantaan Eläinklinikalle klinikkaeläinhoitajaa tuntityöntekijäksi tai määräaikaiseen n. 9 kk kestävään työsuhteeseen (osittaisen hoitovapaan sijainen ja kesälomasijainen). Mahdollisesti tämän jälkeenkin on työvuoroja tarjolla.
  Työvuorot ovat maanantaista perjantaihin 7.30-20.30 välillä kahdessa vuorossa. Työvuoroja on keskimäärin 3-5 päivänä viikossa.

  Työsuhde on mahdollista aloittaa sopivan henkilön löydyttyä, tarve varsinaisesti kuitenkin tammikuun alusta.
  Työkokemus alalta, asiakaspalveluhenkisyys ja kiinnostuneisuus lemmikin hammashoitoihin katsotaan eduksi.

  Klinikkamme on yksityinen hyvin varusteltu eläinlääkäriasema Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Klinikallamme työskentelee 5 eläinlääkäriä ja 8 klinikkaeläinhoitajaa.
  Tarjoamme mukavan työyhteisön, monipuoliset työtehtävät ja kilpailukykyisen palkan. Voit käydä tutustumassa meihin kotisivuillamme www.elainklinikka.fi

  Ota yhteyttä rohkeasti,
  Jutta Salonen, vastaava eläinlääkäri
  juttaksalonen@hotmail.com
  11.11.2019

  Eläinklinikka Losvika, Pohjanmaa (Pietarsaari, Uusikaarlepyy)

  Kokeile jotain uutta - tule Pohjanmaalle

  Tule Meille töihin heti!

  Etsimme lisää henkilökuntaa Losvikan eläinklinikoille Pohjanmaalla. Meillä on kaksi toimipistettä, molempiin tarvitaan vahvistusta.Toisessa hoidetaan pieneläimiä, ja toisessa myös jonikn verran hevospotilaita pieneläimien lisäksi.Losvika on pieni perheyritys jossa toimii 3-4 eläinlääkäriä tarpeesta riippuen, ja heitä tukemaan osaava hoitohenkilökunta. Haluamme että henkilökuntamme viihtyy työpaikalla ja tuntee itsensä tervetulleeksi tiimiin.Me pidämme henkilökunnastamme todella hyvää huolta.Haluamme että sinä olet mukana kehittämässä yritystä ja että koet ylpeyttä työssäsi.
  Työaika 37,5 h/ viikko ma-la klo 8-17.30 välisenä aikana.Palkka ERTON suositusten mukainen.
  Oletko iloinen, sosiaalinen, eläinrakas ihminen ja tykkäät asiakaspalvelusta? Siinä tapauksessa sinä voit olla se pieneläinhoitaja jota me etsimme.
  Klinikamme ovat hyvin varustettuja. Ja tiimi todella mukava.
  Asiakaskunta erittäin miellyttävä.
  Täällä rannikolla puhutaan sekä ruotsia että suomea. Joten jos toinen kotimainen kieli ei vielä ole vahva, niin meidän kielikylvyssä varmasti opit. Tämä ei siis ole ongelma!

  Lue meistä lisää osoitteessa www.losvika.com/ kliniken

  Ole meihin yhteydessä heti niin kerron lisää (maria.losvik@losvika.com)
  Paikat täytetään heti kun oikeat henkilöt löytyvät.