Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

28.5.2020

Omaeläinsaitraala Kuopio, Kuopio

Haemme klinikkaeläinhoitajaa päivystystyöhön Omaeläinsairaalaan Kuopioon

Mitä etsimme?
Etsimme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Omaeläinsairaala Kuopioon.
Edellytämme klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja työkokemusta klinikkatyöstä ja leikkaussalityöskentelystä.
Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio- jaleikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.
Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä, väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkiväntiimin, sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on 38,25h/vko, työ on jaksotyötä ja sisältääpäivä-, ilta- ja yövuoroja. Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit,hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Tarjoamme lisäkouluttautumis- ja erikoistumismahdollisuuden erilaisiin työtehtäviin.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemmemyös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita.
Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkienperusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita.

Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Arvomme ovat Osaava, Empaattinen ja Kehittyvä.
Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!
Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja Jonna Mattila, tiimiesimieshanna.karvonen@omaelainklinikka.fi jonna.mattila@omaelainklinikka.fi

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi
25.5.2020

Eläinklinikka Lauma, Järvenpää

Klinikkaeläinhoitaja Eläinklinikka Laumaan

Eläinklinikka Lauma on hyvin varusteltu eläinlääkäriasema, meillä tehdään röntgen-, laboratorio-ja ultraäänitutkimuksia, pehmytosakirurgiaa, virallisia tutkimuksia ja erikoisosaamisena hammashoitoja. Meillä myös hoitajien työtehtävät ovat laajat
ja kouluttautumismahdollisuudet hyvät. Laumassa työskentelee 4 eläinlääkäriä sekä 5 hoitajaa. Tiimimme on iloinen ja kannustava, aina toisiaan tukeva. Klinikkamme kantavina ajatuksina ovat ystävällinen asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen hoito.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Eläinklinikka Laumaan kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Olet valmis klinikkaeläinhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, hyviä tiimityötaitoja, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.


Mitä tarjoamme?

Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin klo 7:30-20:30 välillä.

Tarjoamme sinulle innostavan ja iloisen tiimin, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät
henkilöstöedut.

Halutessasi voit soittaa klinikkamanagerille jos haluat vain tulla tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Maaret Hämäläinen, puhelimitse 040 523 9116 tai sähköpostitse maaret.hamalainen@evidensia.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 29.6.2020

Lähetäthän hakemuksesi 05.06.2020 mennessä maaret.hamalainen@evidensia.fi, toimi ripeästi, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lämpimästi tervetuloa mukaan Laumaan!
21.5.2020

AitoVet eläinklinikka, Kouvola

Haemme vakituiseen työsuhteen jo valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa jolla on kokemusta klinikkatyöskentelystä, mukaan lukien anestesianvalvonta. Toivomme sinulta löytyvän intohimo asiakaspalveluun sekä innostunut asenne tiimityöskentelyyn. Olet myös avoin, oma-aloitteinen ja positiivinen tyyppi jolla on vastuunkantokykyä.

Tilamme ovat uudet ja valoisat, ne on varusteltu ajanmukaisilla laitteilla sekä leikkaussalilla. Klinikalla työskentelee 4 eläinlääkäriä, eläinfysioterapeutti.

Tarjoamme avoimen ja ammatillisesti kehittävän työilmapiiriin. Iloiset, reippaat ja kannustavat työkaverit. Työaika on ma-la 8-18 välillä.

Työhakemuksen ja CV palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen katja.vakiparta@aitovet.fi.
Meillä ei ole tarjolla oppisopimuspaikkaa.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
21.5.2020

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lisäksi upeaa moniammatillista tiimiämme.

Työnkuvaan kuuluu eläinlääkärin avustaminen toimenpiteissä, leikkaussalityöskentely ja anestesianvalvonta, laboratorio - ja röntgentyöskentely, asiakaspalvelu, sekä klinikan muita töitä.

Töitä tehdään vuorotyönä (aamu- ja iltavuoroja) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla, positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta ja kykyä työskennellä suurehkossa moniammatillisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisesti eri eläinlääketieteen osa-alueilla, uudenaikaisen hyvin varustellun klinikan mahtavalla tiimillä. Lisää meistä löydät nettisivuiltamme: www.helppu.fi


Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään ositteeseen janika.asteljoki@helppu.fi

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkaesimies Janika Asteljoki 045-77347993

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
20.5.2020

Herttoniemen eläinlääkäriasema, Helsinki

Herttoniemen eläinlääkäriasema hakee tiimiinsä klinikkaeläinhoitajaa/eläinhoitajaa tai opinnoissaan pian valmistuvaa hoitajaa hoitovapaan sijaiseksi 17.8.2020 alkaen.

Toivomme sinulta iloista asennetta ja aktiivista otetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta ja halua oppia uusia asioita. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä mukavat työkaverit.

Herttoniemen eläinlääkäriasema on yksityinen eläinlääkäriasema, jolla työskentelee 3 vakituista eläinlääkäriä ja 4 vakituista hoitajaa. Vastaanotto on hyvin varusteltu. Valoisat ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Herttoniemessä, Itä-Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten sähköpostilla tove.tuovio@lemmikkilaakari.com. Tiedustelut puhelimitse Tove Tuovio/0400-508641.

www.lemmikkilaakari.com
11.5.2020

Wasavet Oy, Vaasa

Etsimme reipasta ja rehellistä klinikkaeläintenhoitajaa Wasavet Oy Ab eläinklinikalle Vaasaan. Etuna on halu kehittyä työssä ja oppia uusia asioita. Olemme pieni mutta hyvähenkinen ja erittäin hyvinvarusteltu pieneläinklinikka Vaasassa. Suuri osa asiakaskunnastamme on ruotsinkielisiä.

Hakemukset Sadun sähköpostiin 30.7.2020 mennessä.
Myös jo aikaisemmin kesälomasijaisuus mahdollinen.
Kysymyksessä on vakityö.

Lisätietoja ja hakemukset: satu.rajala@netikka.fi 04059597341
7.5.2020

Käpylän Eläinlääkäriasema Vetek Oy

Haemme äitiyslomasijaisuuteen klinikkaeläinhoitajaa yksityiselle klinikalle Helsinkiin.

Valmis hoitaja, tai näyttökoetta vailla valmis hoitaja. Klinikalla hyvät puitteet, 4 eläinlääkäriä, 5 hoitajaa.

Työaika arkisin 8-20, 7,5 tunnin vuoroissa. Työt alkaa 1.9 .2020 tai sopimuksen mukaan, työn kesto 12 kk alustavasti.

Hakemukset viim. 1.7.2020 Käpylän Eläinlääkäriasema Vetek

7.5.2020

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei klinikkaeläinhoitaja!
Haluatko ammatillisia haasteita? Haluatko kehittyä työssäsi yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa?


Avaamme syksyn aikana 24h-sairaalan Kouvolaan. Meillä pääset hoitamaan mielenkiintoisia potilaita ja oppimaan uutta hyvinvarustellussa sairaalassamme. Meillä on viihtyisät työtilat ja työyhteisössämme tiimityö ja työkaverista huolehtiminen ovat tärkeitä asioita. Olemme Evidensian hammas-, ortopedia- ja selkäklinikka ja meillä on Suomen ensimmäinen yksityinen CT-laite. Meillä on kaksi leikkaussalia ja teemme vaativia pehmytkudos- ja ortopedisia operaatioita. Meillä on myös lapararaskopialaitteisto sekä laaja valikoima taipuisia tähystimiä.


Olemme autonominen sairaala, mutta kuulumme Evidensiaan. Saat pienen klinikan lämminhenkisen työympäristön, mutta ison talon työsuhde-edut.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös paineen alla.
Haemme useita hoitajia päivystystiimiimme.

Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikkoja sopivien tekijöiden löydyttyä.
Kysy lisää ja tule käymään ja tutustumaan meihin!

Pia Kesti, eläinlääkäri, klinikan johtaja p. 0400 371 702 pia.kesti@evidensia.fi Piia Bergström, klinikkamanageri piia.bergstrom@evidensia.fi
7.5.2020

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme klinikkaeläinhoitajaa päivystystyöhön Omaeläinsairaalaan Kuopioon

Mitä etsimme?

Etsimme klinikkaeläinhoitajaa Omaeläinsairaala Kuopioon. Avoin paikka on ensisijaisesti äitiysloman sijaisuus. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja työkokemusta klinikkatyöstä ja leikkaussalityöskentelystä. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio- ja leikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä, väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on 38,25h/vko, työ on luonteeltaan päivystystyötä ja sisältää
päivä-, ilta- ja yötyötä.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit, hammashuone, monipuolinen
laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Tarjoamme lisäkouluttautumis- ja erikoistumismahdollisuuden erilaisiin työtehtäviin.


Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti
erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja Jonna Mattila, tiimiesimies

hanna.karvonen@omaelainklinikka.fijonna.mattila@omaelainklinikka.fi

p. 045 327 3273 p. 044 201 0514

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi
30.4.2020

Omaeläinsairaala Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinsairaala Turkuun ?

Mitä etsimme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen.
Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinsairaala Turku on auki arkena 7 – 23 ja viikonloppuisin 9-20.
Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso.

Soita, niin kerron lisää!

Tiina Ståhlberg , tiimiesimies 050 591 9149

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian tiina.stahlberg@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.

30.4.2020

Omaeläinsairaala Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinsairaala Turkuun?

Mitä etsimme?

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen. Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinsairaala Turku on avoinna arkisin klo 7-23 ja viikonloppuisin klo 10-19. Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso.

Soita, niin kerron lisää!

Tiina Ståhlberg tiimiesimies 050 591 9149

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian tiina.stahlberg@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.4.4.2020

Eläinklinikka Takala, Seinäjoki

Etsimme klinikkaeläintenhoitajaa Eläinklinikka Takalaan Seinäjoelle.

Ensisijaisesti tarve kesäsijaiseksi, mutta mahdollisesti myös pidempään työsuhteeseen.

Etsimme oma-aloitteista, hyvät sosiaaliset taidot omaavaa sekä työtä pelkäämätöntä jo valmistunutta klinikkaeläintenhoitajaa. Klinikallamme työskentelee 3 eläinlääkäriä ja 3 hoitajaa ja työaika ajoittuu maanantaista perjantaihin 7.30-18.00 väliselle ajalle. Työaika 40 h/vko. Klinikalla on hyvä varustelutaso ja hoidamme pieneläinten lisäksi hevosia. Työn luonteen vuoksi työpäivät voivat olla kiireisiä ja sen vuoksi hyvä paineensietokyky on plussaa.

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse johanna@elkt.fi

Lisätietoja arkipäivisin klo 9-18 0400 198533, Johanna Karjalainen, klinikkamanageri.
2.3.2020

Pirkanmaan Pieneläinklinikka Oy, Ylöjärvi

Äitiysloman sijaisuus

Haemme äitiysloman sijaista 1.4.2020 alkaen, tai jo aikaisemmin.

Toiveena olisi löytää reipas, ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva, omatoiminen ja oma aloitteinen stressiä sietävä, valmis tai pian valmistuva klinkkaeläinhoitaja pieneläinklinikalle.

Työnkuva on vaihteleva ja kattaa niin ajanvarauksen hoitamisen kuin kaikki eläinlääkärin avustamiseen liittyvän, sekä laboratorio laitteiden ja röntgenin käyttämisen. Työporukka on pienehkö, 4-5 henkeä. Teemme yleispraktiikan lisäksi pehmytosakirurgiaa ja kirurgisia hammaspoistoja. Klinikka on hyvin varusteltu ja sijaitsee lähellä Tamperetta. Työaika sijoittuu arkisin klo 8-20 välille. Päivystyksiä emme tee.

Hakemukset osoitteeseen taina.lehtimaki@hotmail.com