Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

21.6.2021

Eläinklinikka Syke, Pori

Eläinklinikka Sykkeen palvelut laajenevat ja haemme klinikkaeläinhoitajia timanttiseen tiimiimme!

Etsimme nyt klinikkaeläinhoitajia päivystystyöhön 1.9.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Koottuamme päivystystiimin, palvelemme jatkossa asiakkaita ja heidän lemmikkejään ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Eläinklinikka Sykkeessä pääset tekemään työtä mukavassa työyhteisössä, jossa panostetaan henkilökunnan koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. hyvin varusteltu laboratorio ja leikkaussalit, erillinen hammashoitohuone sekä erilliset heräämö- ja päiväosastot kissoille ja koirille.

Haemme klinikkaeläinhoitajia ja toivomme, että klinikkaeläinhoitajan työ on sinulle jo tuttua ja koet päivystystyön kiinnostavana. Tarjoamme laajan perehdytyksen työhön. Useiden vuosien työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia uutta.

Päivystystyötä teemme 12 h työvuoroissa. Työ on yö- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle kuukausipalkan sekä ilta-, viikonloppu- ja yölisät. Meillä on ison talon kattavat henkilöstöedut: laajat työterveyspalvelut, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemisjärjestelmä. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Tukenasi on kannustava työyhteisö ja tarvittaessa tukea saa myös muista päivystävistä sairaaloistamme. Työssä aloittava käy läpi kattavan perehdytyksen ja saa tarvittaessa lisäkoulutusta päivystyspotilaiden hoitoon.

Lähetä hakemuksesi heti, kuitenkin viimeistään 31.8.2021 tämän linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan johtaja Marika Virtanen (marika.virtanen@evidensia.fi tai 040-5189380).

Lämpimästi tervetuloa mukaan Sykkeen tiimiimme!
21.6.2021

Evidensia Tammisto, Vantaa

Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen eläinsairaala. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä noin 100 ammattilaista mm. akuutti-ja tehohoidon, anestesiologian, ortopedian, diagnostisen kuvantamisen, onkologian, oftalmologian, kirurgian, suu- ja hammassairauksien sekä sisätautien eri osa-alueilla.

Haemme nyt Tammistoon röntgenhoitajaa/diagnostisen kuvantamisen hoitajaa.

Edellytämme hakijalta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Aiempi kokemus diagnostisesta kuvantamisesta myös CT-laitteistolla katsotaan eduksi. Perehdytämme tehtävään ja laitteiston käyttöön, joten meille tärkeintä on löytää työstään innostuva ja kuvantamisesta kiinnostunut henkilö.

Diagnostisen kuvantamisen hoitajan työnkuvaan kuuluu tutkimusten esivalmistelutehtävät, kuvantaminen yhteistyössä muun hoitohenkilökunnan kanssa sekä tutkimuslaitteiden ja -välineiden toiminnasta huolehtiminen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu henkilökunnan perehdyttäminen ja säteilyturvallisuusasioista huolehtiminen.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen ja iloisen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Evidensia ja Taitotalo aloittavat yhteistyössä syksyllä diagnostisen kuvantamisen erikoisammattitutkintoon tähtäävän koulutuksen. Tässä työtehtävässä voit suorittaa klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinnon työn ohessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Anu Vartiainen anu.vartiainen@evidensia.fi puh +358 40 923 0108

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian tämän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 31.8.2021 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.16.6.2021

Eläinklinikka Syke, Pori

Avaamme Porin Mikkolaan hyvien liikenneyhteyksien varrelle uuden eläinklinikan. Tulemme tarjoamaan laadukasta peruspraktiikkaa sekä ammattitaitoista erikoisosaamista mm. hammashoidoissa, kirurgiassa ja sisätaudeissa. Porissa meille aukeaa modernit ja siistit tilat sekä nykyaikainen välineistö. Pyrimme kasvattamaan Porin ja lähikuntien eläinlääkäripalveluiden kattavuutta ja erikoisosaamista sekä tarjoamaan ammattitaitoista ja välittävää eläinlääkintää.

Ketä etsimme?
Haemme klinikkaeläinhoitajia vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan tutkintoa sekä työkokemusta eläinklinikalla työskentelystä. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, positiivisen asenteen sekä asiakaspalvelutaidot. Olemme uusi ja kehittyvä työyhteisö, joten odotamme sinulta myös joustavuutta, tahtoa kehittyä omassa työssään ja halua oppia uutta.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkoja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme nykyaikaiset välineet sekä uudet ja siistit työskentelytilat. Meillä pääset kehittämään taitojasi sekä kehittymään urallasi alan ammattilaisten parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöedut; mm. laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtaisen koulutusrahan, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti&kulttuuri. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden päästä osaksi kehittyvän klinikan arkea sekä mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihimme. Luodaan yhdessä meille opettavainen, keskusteleva ja avoin työilmapiiri!

Töitä teemme arkisin kahdessa vuorossa klinikan aukioloaikojen puitteissa, työaika sijoittuu arkisin klo 7.30-21 välille. Työntekijälle maksetaan ilta- ja arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoa tehtävistä ja Eläinklinikka Sykkeestä työpaikkana antaa klinikan johtaja ELL Marika Virtanen, puhelimitse 040 5189 380 tai sähköpostitse marika.virtanen@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.7.2021 mennessä tämän linkin kautta. Toimi ripeästi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä.13.6.2021

Tikkurilan Eläinlääkäriasema, Vantaa

Tikkurilan Eläinlääkäriasemalla palvellaan asiakaslähtöisellä otteella ja potilaat hoidetaan sydämellä. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kutsumusammatissaan ja hoitavat lemmikkejä kuin omiaan. Meillä ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen, että lemmikit saavat parasta mahdollista hoitoa ja pyrimme tekemään eläinlääkärissä käynnistä mahdollisimman stressittömän kokemuksen sekä eläimelle että omistajalle.

Ketä haemme?

Tikkurilan Eläinlääkäriasema hakee kokenutta klinikkaeläinhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2021 loppuun saakka. Töiden jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollista.

Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa, ja muita klinikan töitä.

Odotamme sinulta, että olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta kliinisestä hoitotyöstä. Olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, omaat positiivisen asenteen ja haluat oppia uutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri ja lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa vastuuhoitaja Jenni Kuisma, jenni.kuisma@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi heti tämän linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 31.08.2021 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.13.6.2021

Tammiston Eläinsairaala, Vantaa

Tammiston eläinsairaalan laajentumisen myötä haemme nyt anestesiataitoista klinikkaeläinhoitajaa työskentelemään eläinsairaalaan leikkaussaliosastolla tai hammashoidon tiimissä. Työnkuva koostuu kirurgisen osaston hoitotyöstä Tammiston eläinsairaalassa.

Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen eläinsairaala. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä noin 100 ammattilaista mm. akuutti-ja tehohoidon, anestesiologian, ortopedian, diagnostisen kuvantamisen, onkologian, oftalmologian, kirurgian, suu- ja hammassairauksien sekä sisätautien eri osa-alueilla.

Edellytämme hakijalta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa sekä kokemusta ja osaamista anestesiasta. Perehdytämme tehtävään, mutta vähintään perusosaaminen anestesiasta on edellytys tehtävässä menestymiselle. Omaathan myös intohimoa leikkaussalityöskentelyyn ja/tai hammasyksikössä työskentelyyn! Leikkaussalipuolelle haemme myös erityisesti ortopediasta kiinnostunutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, loistavat henkilöstöedut ja kokeneet työtoverit tueksesi.
Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tämän linkin kautta, viimeistään 31.8.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Evidensia Eläinsairaala Tammiston sairaalamanagerilta Anu Vartiaiselta (anu.vartiainen@evidensia.fi, nro 040 923 0108).11.6.2021

Malmin Eläinklinikka Apex, Helsinki

Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Varustelutasoltaan kattavalla klinikallamme harjoitetaan korkeatasoista eläinlääkintää lukuisilla eri erikoisosaamisalueilla, kuten: silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu- ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Apexissa toimii myös oma Silmäcenter, tarjoaa valtakunnan kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut. Lue lisää SilmäCenteristä tästä.

Ketä etsimme?

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta hyviä kommunikaatiotaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista otetta työhön. Oleellista on myös tahto kehittyä ja oppia uutta.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta tarjota oppisopimuspaikkaa.

Mitä tarjoamme?

Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Työnkuvasi on monipuolinen ja työyhteisö ammatillinen. Sinun on myös mahdollista aloittaa työpaikkaohjaajan urapolku toimipisteessämme. Tehtävään järjestetään erilliset koulutukset.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm.: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Työ sijoittuu aukioloaikojen puitteisiin. Viikonloput sekä arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa ja työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa klinikan johtaja Okko Sukura, okko.sukura@evidensia.fi

Haethan heti tämän linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 31.8.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä.8.6.2021

Evidensia Seinäjoki, Seinäjoki

Etsimme uusia työntekijöitä liittymään Seinäjoen eläinsairaalan tiimiin kehittämään modernia ja monipuolista sairaalaa kanssamme. Lämpimästi tervetuloa Seinäjoen tiimiin!

Seinäjoen eläinklinikan laajentaminen 24/7 toimivaksi eläinsairaalaksi mahdollistaa seura- ja lemmikkieläinten hoidon merkittävän parantamisen Länsi-Suomessa. Nykyinen, kattava ja monipuolisia palveluita tarjoava päiväsairaala tullaan myös modernisoimaan ja sen tarjontaa monipuolistamaan mm. tietokonetomografialaitteen muodossa. Toiminnan laajentaminen luo mahdollisuuden potilaan ympärivuorokautiselle hoidolle, joka on nykypäivänä edellytys täysimittaisen, modernin eläinlääketieteen toteutumiselle. Maantieteellisesti sairaalatoiminta tulee houkuttelemaan asiakkaita noin 200 km säteeltä, erikoispalvelujen osalta myös pidemmältä matkalta.

Ketä etsimme?

Haemme nyt klinikkaeläinhoitajaa tai sairaanhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen uuteen eläinsairaalaan päiväsairaalan puolelle. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta, olet kiinnostunut eläinalan kehityksestä ja sinulla on halua kehittyä omassa työssäsi eläinalan ammattilaisena. Lisäksi hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun omaavan positiivisen asenteen sekä hyvät yhteistyökyky ja asiakaspalvelutaidot.

Mitä tarjoamme?

Työskentely meillä on monipuolista ja potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivassa eläinsairaalassa. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri.

Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikan johtaja Elli Tuominen, elli.tuominen@evidensia.fi

Hakuaika on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Jätäthän hakemuksesi tämän linkin kautta. Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikat täytetään viipymättä.5.6.2021

Omaeläinklinikka Ehel, Riihimäki

Klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Eheliin!

Mitä etsimme?

Haemme klinikallemme äitiysloman sijaiseksi 1.9.2021 alkaen kokenutta ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, positiivisen asenteen, oma-aloitteisuutta, vahvan
ammattitaidon sekä intoa kehittää itseään sekä kasvavaa klinikkaamme. Vahva anestesiaosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi ammattitaitoisen, kehittymiseen kannustavan ja sekä yhteen hiileen puhaltavan supertiimin!
Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio-, päiväsairaala- ja leikkaussalityöskentelyä, hammastoimenpiteissä avustamista sekä röntgenkuvantamista.

Klinikkamme on päiväklinikka, joka palvelee asiakkaitaan arkisin klo 7:30–20.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Lisätietoja ja hakemukset:

Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja

p. 040 6589766

Tiina Tukiainen, tiimiesimies
p. 040 6589757
Toimitathan CV:si ja hakemuksesi 11.7.2021 mennessä osoitteeseen tiina.tukiainen@omaelainklinikka.fi1.6.2021

Eläinklinikka Mar-Vet, Hamina

Haemme reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Eläinklinikka Mar-Vet on hyvin varusteltu pieni ja kotoisa klinikka kauppakeskus Itäväylässä Haminan Poitsilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lisäksi röntgen-, ultraääni- ja laboratoriopalvelut, hammashoidot ja pehmytosaleikkaukset. Meiltä löytyy nykyaikainen laitteisto ja aurinkoiset työkaverit. Töitä teemme kahdessa vuorossa arkisin.

Ketä etsimme?

Haemme tiimimme jäseneksi reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteiseen. Tehtävään valittavan henkilön tulee olla valmis tai valmistumassa oleva klinikkaeläin- tai pieneläinhoitaja.

Hoitajan työnkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, laboratoriotyöskentely, röntgenkuvantaminen, leikkausvalmistelut, anestesiavalvonta, instrumenttihuolto ja muut klinikan työt.

Olet tiimityöskentelijä, mutta itsenäiseenkin työskentelyyn kykenevä ja oma-aloitteinen. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, työstäsi innostunut ja halukas kehittämään ammattitaitoasi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Piia Bergström, puhelimitse 0405667250 tai sähköpostitse piia.bergstrom@evidensia.fi.

Lähetä hakemuksesi meille tämän linkin kautta 15.8.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, mutta olemme joustavia aloitusajankohdan suhteen. Toivomme pystyväsi aloittamaan kuitenkin viimeistään 1.10.2021.


30.5.2021

Omaeläinklinikka Jyväskylä, Jyväskylä

Etsimme keikkalaista klinikkaeläinhoitajaksi Jyväskylään!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä 24/7 päivystävällä klinikalla. Työvuorot sijoittuvat klo 8-21 välille - sinulla on mahdollisuus tehdä 6-12h vuoroja enimmäkseen arkisin ja toisinaan viikonloppuisin. Tarjottavien vuorojen määrä vaihtelee 0-4 vuoroa viikossa.

Klinikkamme sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, johon on hyvät kulkuyhteydet ja palvelut löytyvät läheltä.

Hakijalta odotetaan valmista klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Kesät ovat klinikalla pääosin kiireisiä päivystyspotilaiden parissa, joten luvassa on varmasti mielenkiintoisia työtehtäviä.

Esitä palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Mikäli kiinnostuit avoimesta keikkahoitajan paikasta Jyväskylän Omaeläinklinikalla, olethan yhteydessä vastaavaan hoitajaan sähköpostitse jeena.laitinen@omaelainklinikka.fi tai puhelimitse 045-862 9360.27.5.2021

Omaeläinklinikka Vihtivet, Vihti

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitutkinnon suorittanutta tai juuri valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa.

Omaat hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot, olet joustava, oma-aloitteinen ja positiivisella asenteella varustettu henkilö. Meillä
on erinomainen yhteishenki ja hyvä meininki!

Vihtivetissä on hyvä varustetaso, hoitajantyö on monipuolista ja vaihtelevaa. Klinikalla on erityisosaamista sisätaudeissa,
hammaspotilaissa ja ortopediassa. Meillä hoitajan tehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen erilaisissa toimenpiteissä ja leikkaussalissa, hammastoimenpiteissä avustaminen, röntgenkuvantaminen ja instrumenttihuolto.

Vihtivet on avoinna arkisin klo 8-20, työskentelemme kahdessa vuorossa.

Lisätietoja ja hakemukset:

Laura Vahtera, tiimiesimies

laura.vahtera@omaelainklinikka.fi

p. 050 328 042218.5.2021

Pohjois-Suomen Eläinsairaala, Oulu

Haemme nyt Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan päivystystyöstä ja akuuttilääketieteestä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa.

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun päivystävä pieneläinsairaala Oulussa. Palvelemme lemmikkipotilaita laajasti kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä koko Pohjois-Suomen alueella ja tarjoamme kattavat palvelut kaikille lemmikeille. Peruspraktiikan lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. iho- ja korvasairauksien hoito, röntgentutkimukset, CT-kuvaus, tähystystutkimukset, pehmytkudoskirurgia, vatsaontelon tähystysleikkaukset, ortopediset tutkimukset ja leikkaukset, hammashoito, terapialaser ja laboratoriopalvelut.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan päivystystyöstä ja akuuttilääketieteestä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan koulutusta sekä kiinnostusta alan kehitykseen. Etsimme aktiivista ja positiivista asennetta omaavaa henkilöä osaksi tiimiämme.

Aiempi työkokemus sekä jatkokouluttautuminen akuutti- ja tehohoitoon liittyvillä eläinlääketieteen osa-alueilla luetaan eduksi. Hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.


Mitä tarjoamme?

Työskentely meillä on monipuolista, potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivan päivystyksen ansiosta. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, yhteistyökumppanien tarjoamat edut sekä ePassi Sportti & Kulttuuri.

Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukstet tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalan manageri Pia Jokivirta, pia.jokivirta@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi tämän linkin kautta, mutta viimeistään 30.06.2021. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.13.5.2021

Porin Eläinlääkäripalvelu Oy, Pori

Haemme määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen tutkinnon suorittanutta tai opintojen loppusuoralla olevaa Klinikkaeläinhoitajaa / Pieneläinhoitajaa. Sopivan työntekijän löytyessä mahdollisuus myös työsuhteen vakinaistamiseen.

Porin Eläinlääkäripalvelu Oy on vuonna 2007 perustettu yksityinen pieneläinklinikka Porin Askokylässä. Klinikka on vastikään muuttanut isoihin, vastavalmistuneisiin, upeisiin tiloihin.

Vastaanotolla työskentelee tällä hetkellä neljä eläinlääkäriä ja viisi klinikkaeläinhoitajaa.

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti mm. sisätautien, pehmytosakirurgian sekä hammashoitojen saralla. Klinikkamme on hyvin varusteltu (rtg, ultraääni, leikkaussali, hammasyksikkö, laboratorio) ja tilat ovat uudenaikaiset ja avarat.

Tarjoamme avoimen ja ammatillisesti kehittävän työilmapiirin. Kanssasi työskentelevät iloiset, avuliaat ja kannustavat työtoverit. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää hoitotyön ja asiakaspalvelun lisäksi ruokien ja vapaakaupantuotteiden myyntiä sekä puhelinneuvontaa.

Työtä tehdään meillä tällä hetkellä maanantaista perjantaihin 07.30-17.30 välisenä aikana, sekä aamu- että iltavuoroissa.

Palkkaus pääsääntöisesti ERTON suositusten mukaan.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, huumorintajua sekä hyviä yhteistyötaitoja. Myös toivottavaa olisi aiempi kokemus klinikalla työskentelystä tai asiakaspalvelu tehtävistä.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työhakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen tessa.stenroos@porinelainlaakaripalvelu.fi28.4.2021

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Eläinsairaala Aistin päivystystoiminta laajenee, ja etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen näytön suorittanutta
klinikkaeläinhoitajaa.

Eläinsairaala Aisti on Vantaalla sijaitseva yksityinen eläinsairaala.

Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan ja henkilökuntamme on kouluttautunutta tälle alalle. Käytössämme ovat kaikki tarvittavat
ajanmukaiset välineet. Aistissa voidaan tutkia ja hoitaa kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien myös viikonloppuisin ja
pyhinä.

Eläinsairaala Aistissa on laaja osaaminen ortopedisten potilaiden hoidossa. Ortopedinen tiimi hoitaa vaativammatkin leikkaukset
tarvittaessa myös päivystysaikana.

Tarjoamme myös vahvaa osaamista sisätautien sekä hammashoitojen osalta.
Klinikallamme on monipuolinen varustelutaso; useampi leikkaussali, laadukas ultraääni sekä video-otoskopia, MRI, tietokonetomografia, röntgen sekä hyvin varusteltu hammasyksikkö. Klinikallamme on myös kardiologin vastaanotto.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina.

Haemme joukkoomme reipasta ja motivoitunutta klinikkaeläinhoitajaa.
Toivomme, että sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus klinikalla työskentelystä, jotta pärjäät myös hektisessä
päivystystyössä, kokemus leikkaussalityöskentelystä on välttämätön.
Koulutamme työntekijän klinikalla vaadittavaan erityisosaamiseen. Hoitajien työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-23
välille. Halutessa mahdollisuus tehdä myös yövuoroja sekä viikonloppupäivystystä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, aktiivista otetta työssäsi ja halua kehittyä ammatissasi.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä haluamallasi osa-alueella. Pyrimme
hyödyntämään työntekijöidemme vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja laajat henkilöstöedut.

Tällä hetkellä meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkoja.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.7.2021 mennessä; jenni.kemppainen@aisti.info18.4.2021

Omaeläinklinikka Turku, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Turku Keskustaan?

Mitä etsimme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on pitkä kokemus klinikkaeläinhoitajana ja olet vahva oman alasi ammattilainen. Sinä omaat viimeisimmät tiedot alalta sekä olet
kaiken aikaa päivittänyt osaamistasi. Sinulla on myös vahva anestesiaosaaminen.

Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten
hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinklinikka Turku Keskusta on auki arkena 8-20. Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso. Klinikalla tehdään runsaasti hammastoimenpiteitä sekä pehmytosakirurgiaa.

Soita, niin kerron lisää!

Johanna Nerdrum ,
tiimiesimies 050 5059047

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian
johanna.nerdrum@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.31.3.2021

Espoon eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Vastaanotollamme työskentelee päätoimisesti 3 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja
avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa pieneläinhoitajaa

Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.

Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin sekä kokemustasi vastaavan, hyvän ja kilpailukykyisen palkan. Mikäli sinulla on pidempi kokemus alalta, meillä on mahdollisuus myös edetä klinikan vastuuhoitajaksi.

Työ on 2-vuorotyötä. Työn voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko s-postitiedustelun tai soittopyynnön.30.3.2021

Eläinlääkärikeskus Sovet, Espoo

Etsimme mukavaan pieneen porukkaamme sinua ahkera ja motivoitunut valmis klinikkaeläinhoitaja!

Tarjoamme vakituisen työpaikan pitkään (vuodesta 1999) toimineella pieneläinklinikalla, hyvän hengen työyhteisössä.
Toivomme sinun olevan paineensietokykyinen, motivoitunut ja asiakaspalveluhenkinen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa (7.30-15.30 ja 12.30-20.30).Lauantaivuoro klo 9-15 voi korvata yhden arkivuoro,jolloin saa arkivapaan. Mahdollisuudet erikoistua haluamalleen erikoisosaamis alalle (esim.leikkaussalityöskentely,hammaspiste jne.),panostamme jatkokoulutukseen.
Työsuhde-etuina mm.terveysvakuutus (mahdollisuus yksityisiin lääkäripalveluihin).
Palkka alkaen 2400 euroa/ kk.Voit myös laittaa oman palkkatoiveesi hakemukseen.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä: maarit.luukkainen@sovet.fi tai soita 09-5465051125.3.2021

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei klinikkaeläinhoitaja, kiinnostaako keikkatyö?

Meillä Kouvolan Eläinsairaalan päivystystiimissä on tarve tarvittaessa töihin kutsuttaville hoitajille tuuraamaan sairastapauksen
sattuessa tai auttamaan potilasruuhkan purkamisessa. Etsimme klinikkaeläinhoitajia, joilla on jo tutkinto taskussa (tai ehkä olet piakkoin valmistumassa), ja joilla on asenne ja ote ajoittain hektiseenkin työskentelyyn kohdallaan.

Meillä on erinomainen ja kannustava työyhteisö. Teemme töitä hyvällä pöhinällä, kaveria autetaan eikä kukaan ole koskaan töissä yksin. Toimimme vähintään yhden eläinlääkärin ja kahden hoitajan muodostamissa tiimeissä, 12 tunnin työvuoroissa.

Kouvolassa asuminen ei ole pakollista. Työkutsun tullessa on työpaikalle siirtymiseen kahden tunnin aika, joten meille ehdit hurauttaa
esimerkiksi Helsingistä, Espoosta, Porvoosta, Riihimäeltä, Joutsasta, Mikkelistä, Imatralta, Kotkasta tai Vaalimaaltakin asti!

Kiinnostuitko? Laita heti hakemusta tulemaan piia.bergstrom@evidensia.fi, niin olemme yhteydessä ja sovitaan tutustuminen uusiin
työkavereihin sekä tiloihimme.

Valitettavasti emme tässä kohtaa voi huomioida oppisopimusopiskelijoita.