Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

19.5.2022

Lahden Eläinlääkäriasema, Lahti

Klinikkaeläintenhoitaja Lahden eläinlääkäriasemalle

Mitä haemme

Haemme valmista tai lähes valmista klinikkaeläinhoitajaa, jolle haluamme tarjota kokoaikaisen ja täysipäiväisen työn. Jatkokouluttamme eläinlääkintäalalle mielellämme myös humaanipuolelta alanvaihtajia.

Työ klinikkaeläinhoitajana on monipuolista ja sisältää asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista ja muita klinikan töitä. Meillä tehdään paljon erikoiseläinlääkintää ja meillä voit kehittyä myös kapeamman alueen erikoisosaajaksi.

Kaipaamme positiivista tiimipelaajaa, joka haluaa hoitaa työnsä hyvin, pitää asiakaspalvelusta ja on innokas kehittymään työssään. Työvuosia tärkeämpää on positiivinen ja reipas asenne sekä halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle

Taitavat ja mukavat työkaverit sekä laajan osaamisen kirurgiassa, sisätaudeissa, silmäsairauksissa, sydänsairauksissa, ortopediassa, lisääntymistieteessä ja hammassairauksissa.

Työtilat upouudessa lokakuussa 2021 valmistuneessa 1000 neliömetrin viihtyisässä eläinsairaalassa. Meillä on kolme leikkaussalia, kaksi hammashoitopistettä sekä erilliset tilat kissoille. Meiltä löytyvät kattavat inhouse-laboratoriolaitteet, tähystyslaitteistot, laadukkaat ultraäänilaitteet sekä CT. Työyhteisössämme on erittäin paljon osaamista ja klinikkaeläinhoitajia uransa kaikissa eri vaiheissa.

Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan. Työskentelemme jaksotyöjärjestelmässä. Ajanvarauspotilaita vastaanotamme arkisin klo 8.00–20.00 ja päivystämme viikonloppuisin sekä pyhinä 8-20.

Meillä on ison talon kattavat henkilöstöedut: laajat työterveyspalvelut, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä porkkanoita. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Tukenasi on kannustava työyhteisö ja Evidensia-verkoston monipuolinen osaaminen sekä laajat kollegaverkostot.

Lisätietoja

Lähetä hakemuksesi heti tai kuitenkin viimeistään 30.6.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivan hoitajan löydyttyä.

Hakemuksen pääset täyttämään tästä linkistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa sairaalamanageri Outi Lius (outi.lius@evidensia.fi tai 0405666627 ) tai sairaalan johtaja Elisa Valanta (elisa.valanta@evidensia.fi tai 0505666031)

Lämpimästi tervetuloa töihin !

19.5.2022

Aures iho- ja korvaeläinlääkärit, Helsinki

Kevään edellinen rekryilmoitus poiki meille täydellisen hoitajavahvistuksen ja potilasvirran kasvaessa meillä on taas haku päällä: Etsimme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, mieluiten kokoaikaiseen työsuhteeseen, mutta työaika voi olla toiveidesi mukaan 20-40h/viikko. Toivomme, että olet ennen kaikkea fiksu ja kiva työkaveri, ja lisäksi kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi.

Aures iho- ja korvaeläinlääkärit on syyskuussa 2021 avattu yksityinen pieneläinten iho- ja korvasairauksien erikoisklinikka Helsingin Tattariharjussa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Hoidamme ainoastaan iho- ja korvasairauksia, mukaan lukien video-otoskopiat, KKTT-kuvaukset, ja koepalat. Yleispraktiikkaa emme tee lainkaan, asiakaskuntamme on valikoitunutta ja arvostaa osaamistamme. Klinikka on avoinna arkisin klo 9–18.

Tarjoamme:

-Verrattomat mahdollisuudet kehittää ja syventää osaamistasi iho- ja korvapotilaiden hoidossa

-Iloisen, toisiaan ja asiakkaitaan arvostavan työyhteisön hyvin varustellulla ja edustavalla erikoisklinikalla

-Hyvät mahdollisuudet huomioida muuttuvat elämäntilanteet työaikasuunnittelussa

-Kilpailukykyisen palkan: Kokemuksesta ja osaamistasosta riippuen alkaen 2200e/kk ja 10v työkokemuksella/erikoisosaamisella alkaen 2500e/kk kokoaikaisessa työssä. Mahdollisista lauantaitöistä lauantaikorotus 30% aamusta alkaen. Lomaraha 50% vuosilomapalkasta työsuhteen jatkuttua vähintään vuoden.

-Mahdollisuuden 1-3 viikon palkattomaan vapaaseen kesälomakaudella 2022

-Tavallista parempaa kahvia ja teetä

-Kattavan työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen

-Säännöllisen kuukausipalkan ja työaikapankin, joka mahdollistaa saldovapaiden kerryttämisen ja pitämisen

Toivomme sinulta:

-klinikkaeläinhoitajan tutkintoa

-ammattiylpeyttä ja halua kehittää omaa osaamistasi erityisesti pieneläinten iho- ja korvavaivoissa sekä hygienia- ja anestesiataidoissa.

-tahtoa omalta osaltasi edistää hyvää ilmapiiriä työyhteisössä, jossa kaikki ovat tärkeitä eikä kenenkään tarvitse olla täydellinen

-hyvää asiakaspalveluosaamista

-kiinnostusta osallistua klinikan toimintatapojen kehittämiseen

-vähintään kohtalainen englanninkielen taito on toivottavaa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tulemme rekrytoimaan tänä vuonna myöhemminkin, joten voit mielellään olla yhteydessä myös siinä tapauksessa, että työn aloittaminen ei ole vielä aivan lähiaikoina mahdollista.

Vapaamuotoiset yhteydenotot ja tiedustelut:

toimisto@auresvet.fi

P: 045 788 41441 arkisin klo 8:30-9, 18:30-19 (Katja/Kirsti)

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin ja sovitaan tarvittaessa tapaaminen!

15.5.2022

Eläinklinikka Saari, Vaasa

Haemme seuraavaa tiimijäsentä klinikallemme.

Eläinklinikka Saari on Vaasassa sijaitseva pieneläinklinikka.

Pieneläinten lisäksi hoidamme myös luonnonvaraisia eläimiä.

Meille tärkeää on tarjota potilaille korkealaatuista hoitoa, asiakkaille hyvää asiakaspalvelua ja henkilökunnalle terveellisen työilmapiirin.

Klinikkamme on hyvin varusteltu - leikkaussali, hammasyksiköt, hammasröntgen, ultraäänilaitteet, suoradigitaalinen röntgen, tähystyslaitteisto, hyvin varusteltu oma laboratorio jne.

Koirille ja kissoille on omat tutkimushuoneet ja heräämöt - klinikka on hopeatason kissaystävällinen klinikka (ISFM).

Arvostamme jokaista tiimijäsentämme ja panostamme paljon tiimiimme. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja oppia, töissä autamme toisiamme ja pyrimme välttämään tarpeetonta stressiä.

Etsimme positiivista, motivoitunutta ja ahkeraa klinikkaeläinhoitajaa joka on ystävällinen ja hyvä tiimityössä. Työkokemusta tärkeämpää on että sovit iloiseen joukkoomme.

Klinikka on avoinna arkisin klo 9-17 välillä. Työt voi aloittaa heti, paikka on vakituinen ja täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: pamela.kvarngard@gmail.com12.5.2022

Eläinklinikka VetDay, Espoo

Eläinklinikka VetDay on uusi, vasta aukeamassa oleva klinikka, jossa työskentelee 3 eläinlääkäriä ja 4 hoitajaa. Klinikallamme tehdään peruspraktiikan lisäksi hammashoitoja ja pehmytosakirurgiaa. Käytössämme on uusinta uutta olevat hammasyksikkö, laboratoriolaitteet, röntgen ja ultraääni.

Nyt haemme vahvistukseksi myös asiakaspalvelusta kiinnostunutta hoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja itsenäistä työskentelyotetta. Työkokemus klinikkaeläinhoitajan työstä katsotaan eduksi, mutta emme karsasta myöskään vastavalmistuneita hoitajia.

Työnkuvaan kuuluu kaikki klinikkaeläinhoitajan työt, mutta vastuualueenasi olisi asiakaspalvelu. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa, sekä lauantaisin päivävuorossa. Tarjoamme nykyaikaiset ja uudet työskentelytilat, loistavan tiimin tueksesi, yksityisen työterveyshuollon sekä kilpailukykyisen palkan. Kannustamme kouluttautumiseen. Klinikkamme pyrkii noudattamaan Great Place to Work -mentaliteettia, eli meillä on hyvä olla töissä!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen info@vetday.fi 31.5. mennessä.

12.5.2022

Agria Eläinvakuutus, Espoo

Onko sinulla kokemusta eläinalalta? Onko eläinten hyvinvointi sinulle tärkeää? Kiinnostaako vakuutusala? Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme korvauskäsittelijä.

Haemme Agria Eläinvakuutukseen kahta korvauskäsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on sekä etä- että lähityötä. Päivittäinen työ on korvauskäsittelyä ja korvausasiakaspalvelua. Korvauskäsittelijänä vastaat vahinkoilmoituksen vastaanottamisesta aina korvauksen ulosmaksatukseen saakka.

Työssä käsittelet myös vakuutuksia ja toivomme että olet ratkaisukeskeinen, ripeä ja empaattinen. Sovellat omaksuttua tietoa sujuvasti ja viestintätapasi on selkeä. Työotteesi on tarkka ja opit vaivattomasti uusia toimintatapoja ja järjestelmiä. Et epäröi pyytää apua sitä tarvitessasi, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti.

Toivomme että sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä sujuva Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Eduksi katsomme kokemuksen vakuutusalalta.

Tarjoamme:

- Tehtävänmukaisen koulutuksen

- Osaavat kollegat

- Alan mukaiset työedut

- Lemmikkiystävällisen toimiston

- Etä ja lähityömahdollisuuden perehdytysjakson jälkeen

Odotamme sinulta:

-Hyviä vuorovaikutustaitoja

- Tarkkaa ja ripeää työotetta

- Sosiaalista silmää ja huumorintajua

- Tiimihenkeä

Lemmikkiystävällinen toimistomme sijaitsee Pohjois-Tapiolassa Espoossa ja työtä voi tehdä osin myös etänä perehdytysjakson jälkeen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen esittely itsestäsi meille info@agria.fi26.5.2022 mennessä.

Haastattelemme kandidaatteja hakemusten perusteella jo hakuaikana.

9.5.2022

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu eläinlääkärin itsenäinen avustaminen toimenpiteissä, leikkaussalityöskentely ja anestesianvalvonta, välinehuolto, laboratorio - ja röntgentyöskentely, asiakaspalvelu sekä klinikan muita töitä.
Töitä tehdään vuorotyönä (aamu- ja iltavuoroja) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla, positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta ja kykyä työskennellä suurehkossa moniammatillisessa työympäristössä.
Lue meistä lisää nettisivuiltamme: www.helppu.fi

Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään kotisivujemme hakukaavakkeen kautta helppu.fi/avoin-hakemus/

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkajohtaja Janika Asteljoki 045-77347993
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

9.5.2022

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme vastaanottoomme kokenutta asiakaspalveluhenkilöä vakituiseen työsuhteeseen.


Tehtävään kuuluu asiakaspalvelu vastaanotossamme, ajanvaraus- ja kassatoimintojen hoitamista sekä puhelinpalvelua. Klinikallamme on myös kattava valikoima eläintenruokia, lisäravinteita ja hoitotarvikkeita, joiden myynti on
pääsääntöisesti vastaanottohenkilöstömme vastuulla.
Töitä tehdään vuorotyönä (aamu- ja iltavuoroja) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä sekä tietotekniikka- ja toimistotyötaitoja. Hakijalle on eduksi eläinlääkintäalan aikaisempi työkokemus ja/tai vankka kokemus asiakaspalvelusta.
Lue meistä lisää nettisivuiltamme: www.helppu.fi

Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään kotisivujemme hakukaavakkeen kautta helppu.fi/avoin-hakemus/

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkajohtaja Janika Asteljoki 045-77347993
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

4.5.2022

Espoon Eläinsairaala, Espoo

Haemme nyt Espoon Eläinsairaalaan klinikkaeläintenhoitajaa erityisesti hammastiimiin sekä työhön anestesioiden parissa.

Espoon Eläinsairaala toimii ympäri vuorokauden päivystävänä klinikkana. Uudessa eläinsairaalassa lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Hammasosastollamme toimitaan tiimissä, jolloin potilastyö on tehokasta ja sujuvaa. Pääosin hammastiimissä toimitaan hammaseläinlääkärin ja kolmen hoitajan vahvuudella, työaika painottuu aamu-/päiväpainotteisesti. Aikaisempi työskentely eläinten hammashoidon parissa katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, motivoitunut työote ja perusymmärrys anestesioista riittää. Tehtäviin perehdytetään osastolla. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi osana hyvää tiimiä.

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2022 mennessä.

Lisätietoa tehtävistä antaa klinikkamanageri Leena Kaltiainen, leena.kaltiainen@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Espoon Eläinsairaalan tiimiin!

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu sovitusti tai päivystyksen aloittamisen ajankohtaan.

Hakemukseen pääset tästä linkistä.


4.5.2022

Espoon Eläinsairaala, Espoo

Espoon Eläinsairaala toimii ympäri vuorokauden päivystävänä klinikkana. Eläinsairaalassa lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen.

Haemme Espoon Eläinsairaalaan klinikkaeläintenhoitajaa päivystystyöhön sekä osastonhoitajaa päivystystiimiin

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille on tarjolla työaikamalli, joka tukee työssä jaksamista sekä mahdollistaa pitkät vapaat. Sairaalatoiminta pitää sisällään myös yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille.

Päivystystyön lisäksi avoinna on myös osastonhoitajan paikka päivystystiimissä. Osastonhoitaja toimii osaston johtavan eläinlääkärin ohjeistamana organisoiden osastolla toimivien hoitajien ja muun avustavan henkilökunnan toimintaa. Osastonhoitaja ei ole kuitenkaan esimiesasemassa. Osastonhoitaja toimii osaston johtavan eläinlääkärin apuna osaston toiminnan kehittämisessä ja toimintojen järjestämisessä siten, että eläinlääkärit, hoitajat, ja muu mahdollinen osastolla työskentelevä henkilökunta voivat keskittyä tehtäviensä mukaiseen työskentelyyn. Osastonhoitaja tekee pääasiassa hoitotyötä ja muuhun työhön käytettävä aika allokoidaan osaston johtavan eläinlääkärin toimesta.

Tehtävässä tarvittava osaaminen ja kokemus:

 • Pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan koulutus
 • Aiempi kokemus päivystystyöskentelystä eläinsairaalassa/-klinikalla katsotaan eduksi
 • Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2022 mennessä.

  Lisätietoa tehtävistä antaa sairaalamanageri Leena Kaltiainen, leena.kaltiainen@evidensia.fi

  Lämpimästi tervetuloa mukaan Espoon Eläinsairaalan tiimiin!

  HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu sovitusti tai päivystyksen aloittamisen ajankohtaan.

  Hakemukseen pääset tästä linkistä.

  4.5.2022

  Eläinklinikka Livet, Espoo

  Eläinklinikka Livet on vuonna 2017 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka tarjoaa kissojen ja koirien peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erityisosaamista mm. suu- ja hammassairauksissa, kardiologiassa, ortopediassa, kasvainsairauksien hoidossa ja ihosairauksissa. Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.elainklinikkalivet.fi.

  Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme uutta, positiivisen asenteen omaavaa sekä asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa. Tarjoamme mukavan työpaikan, jossa on mahdollisuus oppia uutta ja työskennellä pieneläinlääketieteen erilaisilla erikoisosaamisalueilla. Työ on kiinnostavaa, monipuolista ja vaihtelevaa. Klinikkamme on hyvin varusteltu: mm. röntgen, hammasröntgen, UÄ, kattavat anestesiavalvontalaitteet sekä hyvin varusteltu laboratorio.

  Edellytämme hakijalta vähintään kahden vuoden kokemusta klinikkatyöstä ja kokemusta anestesiavalvonnasta sekä anestesiavalvontalaitteistoista. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

  Kysymykset ja hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen riina.larmela@elainklinikkalivet.fi

  3.5.2022

  Eläinsairaala Evidensia Tammisto, Vantaa

  Eläinsairaala Tammistossa on avoinna upea tilaisuus klinikkaeläinhoitajalle, sairaanhoitajalle tai eläinlääkintätoimialan omaksi kokevalle ja innostuneelle ammattilaiselle.

  Haemme Eläinsairaala Evidensia Tammistoon sairaalakoordinaattoria monipuolisiin työtehtäviin vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

  Toimit läheisesti henkilöstön kanssa ja autat osaltasi sujuvan arjen rakentumisessa. Olet hyvä organisoimaan ja kommunikoit aktiivisesti sairaalan yhteistyökumppanien kanssa. Tehtäviisi kuuluu sairaalan tilauskäytännöissä tukeminen, kouluttaminen, perehdytyksen ja resurssoinnin suunnittelu sekä viestinnän kehittäminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sairaalan johdon ja osaston esimiesten kanssa, sekä kuulut osaksi sairaalan johtoryhmää.

  Työtehtävä on uusi ja toimenkuvaasi on mahdollista rakentaa oman osaamisesi mukaan. Etsimme ensisijaisesti dynaamista ja innokasta kehittäjää, joka haluaa olla vaikuttamassa asioiden sujuvuuteen ja henkilöstön hyvinvointiin. Olet rohkea tiimipelaaja ja asiakaskokemuksen ja prosessien kehittäminen ovat lähellä sydäntäsi.

  Tehtävässä on eduksi kokemus henkilöstön ja prosessien johtamisesta, työlainsäädännöstä ja resurssisuunnittelusta. Olet mahdollisesti ehtinyt tutustua LEAN- periaatteisiin ja haluat olla mukana kehittämässä meistä Suomen eläinlääkintäalan halutuinta työpaikkaa.

  Kokemuksen ja koulutuksen lisäksi arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on oikea asenne ja halu oppia uutta. Olet luotettava ja joustava tiimin jäsen ja osaat johtaa omaa työtäsi sekä sinulla on rohkeus kohdata ihmisiä ja kehittää asioita positiivisella asenteella.

  Eläinsairaala Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen ympäri vuorokauden päivystävä eläinsairaala, joka tarjoaa laaja-alaisia eläinlääkintäpalveluja kissoille ja koirille sekä pienemmille lemmikeille kuten kaneille, jyrsijöille sekä matelijoille. Meillä työskentelee koko- tai osa-aikaisesti jopa 40 eläinlääkäriä ja lähes sata muuhun hoitohenkilökuntaan kuuluvaa työntekijää.

  Kerromme mielellämme lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana.

  Tartu tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä!

  Sairaalamanageri laura.laine@evidensia.fi / p. 040 923 0018

  Puhelintiedustelut arkisin klo 10-12.

  Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan

  Hakemuksen pääset täyttämään tästä linkistä.


  3.5.2022

  Eläinsairaala Evidensia Tammisto, Vantaa

  Hei klinikkaeläinhoitaja tai sairaanhoitaja!

  Eläinsairaala Evidensia Tammiston uuden remontin ja laajentumisen myötä haemme nyt klinikkaeläinhoitajaa tai sairaanhoitajaa työskentelemään ammattitaitoiseen tiimiimme teho- ja päivystysosastolle.

  Etsimme teho- ja päivystystiimiimme uutta tiimipelaajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Sinulla on jo mahdollisesti kokemusta päivystystyöstä, olet valvonut anestesioita ja nautit uusien asioiden oppimisesta. Olet kanssamme yhtä mieltä siitä, että asiakaskommunikaatio on tärkeää ja olet ennen kaikkea tiimipelaaja.

  Teho- ja päivystysosastolla hoitajan työtehtävät ovat todella monipuoliset. Tehtäviin kuuluu eläinlääkärin avustamisen lisäksi näytteenotot, laboratoriotyöskentelyä, röntgen- ja CT-kuvantaminen, akuuttien leikkaus- tai tähystyspotilaiden valmistelu toimenpiteeseen, avustaminen leikkaustoimenpiteissä, anestesia- ja heräämövalvonta, kiireellisyysarvioinnin tekeminen, tehopotilaiden hoitaminen ja valvominen. Lisäksi Tammistossa pääset tutustumaan verituotteisiin ja kriittisten sairaalapotilaiden tehohoitoon. Meillä hoitajat ovat erittäin merkityksellisessä ja tärkeässä roolissa potilaan hoidossa eläinlääkärin työparina.

  Työ teho- ja päivystysosastolla on vastuullista, monipuolista ja antaa myös päivittäin onnistumisen elämyksiä - jokainen päivä on merkityksellinen.

  Perehdytämme ja opetamme kyllä – tärkeintä on aito intohimo tähän tärkeään työhön ja vähintään vuoden kokemus anestesiatyöskentelystä. Tammiston eläinsairaalassa meillä on oma anestesiahoitaja, joka lisäkouluttaa tarvittaessa – hae siis rohkeasti mukaan tiimiimme!

  Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, loistavat henkilöstöedut ja kokeneet työtoverit tueksesi. Uskalla haaveilla, miltä työpäiväsi näyttää viiden vuoden päästä – suunnitellaan yhdessä.

  Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Evidensia Eläinsairaala Tammiston sairaalamanagerilta Laura Laineelta.

  laura.laine@evidensia.fi, p. 040 9230018

  Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen eläinsairaala. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä noin 150 ammattilaista mm. akuutti-ja tehohoidon, anestesiologian, ortopedian, diagnostisen kuvantamisen, onkologian, oftalmologian, kirurgian, suu- ja hammassairauksien sekä sisätautien eri osa-alueilla.

  Hakemuksen pääset täyttämään tästä linkistä.

  3.5.2022

  Eläinlääkäriasema MyllyVet, Helsinki

  Haemme valmista tai valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa, uudenaikaiselle ja hyvin varustellulle klinikalle Helsingin Myllypuroon.

  Työsuhde on kokoaikainen ja täyspäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään 29.8.2022 eteenpäin.

  Työ sisältää asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, instrumenttihuoltoa, varastonhallintaa ja muita klinikan töitä.

  Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, innostusta kehittää klinikkaa ja itseäsi, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tärkeää on, että olet tehnyt jo klinikkatyötä, ja ymmärrät yhteistyön tärkeyden työyhteisössä.

  Töitä teemme kahdessa vuorossa arkisin ja työvuorot ovat kello 7.30 -20.30 välillä.

  Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen hanna.hasselgren@evidensia.fi ja tiedustelut puhelimitse 0408363194.

  Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.7.2022 mennessä.

  Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään välittömästi.

  28.4.2022

  Eläinklinikka Syke, Pori

  KLINIKKAELÄINHOITAJAKSI ELÄINKLINIKKA SYKKEESEEN

  Eläinklinikka Syke on Porin Mikkolassa toimiva uusi Evidensia-verkoston päivystävä pieneläinklinikka. Olemme aloittaneet toimintamme elokuussa 2021. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta peruspraktiikkaa ja päivystystä sekä ammattitaitoista erikoisosaamista mm. hammashoidoissa, kirurgiassa ja sisätaudeissa. Porissa meillä on modernit ja siistit tilat sekä nykyaikainen välineistö. Toimintamme laajentuessa haemme nyt innokkaita tekijöitä mahtavaan tiimiimme.

  KETÄ ETSIMME?

  Haemme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Myös lyhyemmät työjaksot sekä mahdolliset tuntityöntekijät huomioidaan.

  Haemme klinikkaeläinhoitajaa erityisesti päivystystyöhön, mutta työhön on mahdollista sijoittaa arkityötä erikseen sovittaessa. Odotamme Sinulta meidän loistavassa porukassa viihtymistä, positiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua kehittyä työssäsi. Valitettavasti emme voi tällä hetkellä tarjota paikkaa oppisopimusopiskelijalle.

  MITÄ TARJOAMME?

  Tarjoamme nykyaikaiset välineet sekä uudet ja siistit työskentelytilat. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä haluamallasi osa-alueella erittäin kattavien koulutusmahdollisuuksien avulla. Evidensiaverkoston tuki tarjoaa huikeat mahdollisuudet päästä oppimaan ja kehittymään alan ammattilaisten parissa.

  Lisäksi tarjoamme Sinulle kattavat henkilöstöedut; mm. laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti&kulttuuri- etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

  Tarjoamme Sinulle nyt mahdollisuuden päästä osaksi huippua työyhteisöä, jossa työtä tehdään koko tiimin voimin suurella sydämellä. Lisäksi pääset osaksi kehittämään ja kehittymään klinikkamme mukana. Työ sisältää ilta-, yö- ja viikonlopputyötä.

  LISÄTIETOJA

  Lisätietoa tehtävistä ja Eläinklinikka Sykkeestä työpaikkana antaa klinikan vastuuhoitaja Eetu Louhe puhelimitse 040 174 1760 tai sähköpostitse eetu.louhe@evidensia.fi.

  Lähetäthän hakemuksesi 31.5.2022 mennessä tämän linkin kautta

  Toimi ripeästi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat erikseen sovittuna ajankohtana.

  24.4.2022

  Evidensia Eläinsairaala Tammisto, Vantaa

  Olisiko sinulla hetki aikaa keskustella hampaista?

  Tammiston eläinsairaalan hammasosaston huipputiimi etsii vahvistusta! Haemme vakituista, kokoaikaista tiimikaveria työsuhteeseen, aloitus on mahdollista joustavasti.

  Mikäli olet klinikkaeläinhoitajaksi valmistunut, työkokemusta etenkin anestesioista omaava huolellinen ja työtä pelkäämätön tiimipelaaja, tule kanssamme hammastiimiin kehittymään!

  Eläinsairaalan hammasosastolla hoitajan työnkuva on laaja ja itsenäinen, mutta yksin ei tarvitse olla eikä hammasasioita hallita ennestään – tarjoamme perusteellisen ja kattavan perehdytyksen sekä osaavan ja mukavan tiimin tuen.

  Hammashoitajana olet eläinlääkärin luottopakki, rautainen oman alasi asiantuntija, todellinen ammattilainen, joka hallitsee hammashoitajan monipuoliset työtehtävät ja vastaa omalta osaltaan potilastyön saumattomasta sujuvuudesta yhdessä eläinlääkärin kanssa.

  Pääset oppimaan ja kehittymään kokeneiden hoitajien ja erikoiseläinlääkäreiden kanssa.
  Tammistoon tulee hoidettavaksi myös paljon lähetepotilaita, joten potilasmateriaali on erittäin vaihtelevaa ja mielenkiintoista.

  Tarjoamme näköalapaikan eläinlääkinnän, etenkin hammastoimenpiteiden tulevaisuuteen.

  Tammiston eläinsairaalassa on erinomaiset puitteet - iso hammasosasto, hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet (mm. EAT), erittäin ammattitaitoinen hammastiimi ja todella mukavat työtoverit.

  Tammiston eläinsairaalaan on helppo tulla julkisilla, ja ilmaista pysäköintitilaa on runsaasti, joten yhtään hetkeä vuorokaudesta ei mene haaskuulle parkkipaikan etsinnässä. 

  Evidensia Eläinsairaala Tammisto on osa Evidensian verkostoa, jonka etuina vakituisille työntekijöille tarjotaan muun muassa laajat työterveyspalvelut, ePassi ja palkalliset vuosittaiset koulutukset. Eläinsairaala Tammisto kouluttaa omaa tiimiään myös talon sisällä henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

  Aloitamme haastattelut heti hakemusten perusteella ja täytämme paikan sopivan persoonan löydettyämme.

  Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Evidensia Eläinsairaala Tammiston sairaalamanagerilta Laura Laineelta, laura.ahlstrom@evidensia.fi

  puh. 040 923 0018

  Lämpimästi tervetuloa Eläinsairaala Tammiston tiimiin!


  Hakemuksen pääset täyttämään tästä linkistä.

  20.4.2022

  Eläinlääkäriasema Lemmikkiaitta, Pori

  Haemme Eläinlääkäriasema Lemmikkiaitan tiimiin kolmatta hoitajaa. Olemme pieni, kolmen eläinlääkärin ja kahden hoitajan pieneläinklinikka Porissa. Teemme sekalaista pieneläinpraktiikkaa modernein laittein. Käytössämme on nykyaikainen röntgenlaitteisto, ultraääni, inhalaatioanestesia, laboratoriolaitteisto sekä hammaslaitteisto.

  Haemme joukkoomme kolmatta hoitajaa: klinikkaeläinhoitajaa tai vastaavat tiedot omaavaa. Työ alkaa elo-syyskuussa ja työsopimus tehdään määräaikaisena vuoden mittaiseksi (elokuun 2023 saakka) Työaika sijoittuu välille 8-18 ja työ on kokoaikainen 37,5 h/vko.

  Arvostamme ensisijaisesti asiakaspalvelua ja rempseää otetta sekä vastuuntuntoa. Opetamme kyllä talon tavoille ja laitteiden toimintaa, jos ne eivät ole tuttuja. Työpaikkamme on savuton. Työhön kuuluu mm. asiakaspalvelutehtävät (puhelimeen vastaaminen sekä kassatyöskentely), eläinlääkärien avustaminen, anestesiavalvonta, laboratorio, siisteyden ylläpito.

  Lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoive vapaamuotoisina osoitteeseen anna.rantanen@lemmikkiaitta.fi. Samasta osoitteesta myös lisätietoa! Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.”

  16.4.2022

  Eläinsairaala Savon Murre, Kuopio

  Eläinsairaala Savon Murre etsii täydennystä tiimiinsä! Olisitko juuri sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Päivystys- tai Hammastiimeihimme?

  Oletko omatoiminen ja itseohjautuva työmyyrä, joka pitää päivystystyön kiireisyydestä, mutta ei hyydy hiljaisinakaan hetkinä? Pidätkö vaihtelevasta työnkuvasta ja suhtaudut pieteetillä haastaviinkin teho- ja akuuttipotilaisiin? Jaksatko painaa hommia 12h putkeen, jotta pääset vastapainoksi nauttimaan pitkistä vapaista? Osaatko luokitella potilaiden kiireellisyysjärjestyksen, valvoa anestesiaa ja lääkitä potilaita eläinlääkärin suunnitelman mukaisesti?

  Vai...

  Pidätkö arjen aamuvuoroista ja rakastat puunata hammaskalustot puhtaaksi? Tunnetko paloa anestesiavalvontaan, hammaskartan täsmälliseen täyttöön ja hammasröntgenkuvien ottoon? Kiinnostaisiko sinua kenties kartuttaa tietojasi ja taitojasi eläinten hammassairauksista ja niiden hoidosta?

  Mikäli vastasit kyllä useimpiin kohtiin, saatat olla etsimämme henkilö Eläinsairaala Savon Murren Päivystystiimiin tai Hammasosastolle! Linkistä saat tarkemmat tiedot ja hakuohjeet: https://tyopaikat.evidensia.fi/jobs/1666543-klinikkaelainhoitajaksi-savon-murreen-kuopioon

  Ota rohkeasti yhteyttä!

  Päivystyshoitaja

  - Tulet työskentelemään 12 tunnin vuorotyökierrossa yhdessä eläinlääkärin ja toisen päivystyshoitajan työparina.

  - Vastaat kiireisen päivystyksen potilaiden hoidosta ja teho-osaston potilaiden hoidosta.

  - Osaat tehdä triagen, hoitaa anestesiat ja potilaiden seurannan sekä lääkkeiden annot itsenäisesti.

  - Tunnet paloa akuuttihoitoon sekä anestesiaan ja kivunhallintaan.

  - Olet jo rautainen ammattilainen ja haluat kehittyä vielä paremmaksi.

  Hammashoitaja

  - Tulet työskentelemään hampaisiin perehtyneen eläinlääkärin sekä toisen hammashoitajan ja teknisen apulaisen työparina hammastiimissä kirurgian osastolla.

  - Työ on pääsääntöisesti aamuvuoroa arkisin. Töitä voi olla tarpeen mukaan myös muilla osastoilla ja muuhun aikaan.

  - Osaat tehdä hammaskiven poistot ja ottaa hammasröntgenkuvat, sekä täyttelet hammaskartan rutiinilla.

  - Olet kiinnostunut oppimaan lisää hammassairauksista ja anestesiasta.

  - Anestesiataitosi ovat jo hioutuneet matkan varrella eikä sormi mene suuhun pitkissä ja haastavissakaan toimenpiteissä

  16.4.2022

  Eiran Eläinlääkärit, Helsinki

  Eiran Eläinlääkärit on yksityinen kattavasti varusteltu eläinlääkäriasema Helsingin keskustassa.

  Etsimme reipasta oppisopimus työntekijää.
  Kielitaitoina toivomme Suomi, Ruotsi ja Englanti.

  Hakemukset sähköpostitse eiranelainlaakarit@gmail.com

  Tiedustelut numerosta 0440 628508 /
  Eiran Eläinlääkärit, Nea Boman

  Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

  16.4.2022

  Posion kunnaneläinlääkärin vastaanotto, Posio

  Haluatko irti oravanpyörästä, hengittää raikasta ilmaa ja elää keskellä erämaata, paikassa, jossa on ihmisen hyvä olla ja elää? Tule mun kaveriksi töihin Lappiin, Posiolle.

  Posiolle, yhden kunnaneläinlääkärin vastaanotolle, etsitään eläintenhoitajaa, klinikkaeläintenhoitajaa tai sellaiseksi haluavaa. Aikaisempi kokemus alasta on iso plussa, mutta sitäkin enemmän arvostan kypsyyttä, positiivista maalaisjärjellä varustettua elämän asennetta, reippautta, oma-aloitteisuutta ja huumorintajua.

  Praktiikka täällä on perustasoista sekapraktiikkaa, puolet potilaista koostuu pieneläimistä, toinen puoli tuotantoeläimistä. Työnkuvaan kuuluu mm. ystävällinen asiakaspalvelu, varastonhallinta, välinehuolto, potilaiden valmistelu toimenpiteisiin, eläinlääkärin avustaminen ym. Työaika arkisin 8–16.

  Koska meillä välimatkat kaikkialle ovat pitkät, tarvitset ajokortin ja kulkupelin, jolla liikkua. Julkiset kulkuyhteydet ovat valitettavasti huonot. Mikäli harkitset ottaa muutakin pesuetta mukaan, älä epäröi ottaa yhteyttä, katsotaan, saataisiinko jostain taiottua paremmalle (tai huonommalle) puoliskollekin töitä.

  Työkaveriksesi ja huollettavaksesi saisit työhönsä intohimoisesti suhtautuvan, omasta mielestään vitsikkään ja leppoisan eläinlääkärin. Jos luettuasi tämän ilmoituksen, tunnet outoa kutkutusta aivolohkoissasi, ota yhteyttä, kerron mielelläni työstä lisää.

  Vapaamuotoiset hakemukset suosittelijoineen ja ansioluetteloineen voi laittaa osoitteeseen satu.lamberg@kuusamo.fi


  16.4.2022

  Neovet, Loimaa

  Neovet on yksityinen, eläinlääkäriomisteinen vastaanotto Loimaalla. Tarjoamme asiakkaillemme sekä pieneläinten peruseläinlääkintäpalvelut että tuotantoeläinten terveydenhuolto- ja sairaudenhoitopalvelut. Haluamme kohdata asiakkaat sydämellisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Kaipaisimme vahvistusta pieneen tiimiimme!

  Haemme hoitajan perustehtävät hallitsevaa henkilöä; asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja suoriudut itsenäisesti esim. laboratorionäytteiden käsittelystä ja välinehuollosta sekä leikkauspotilaan esivalmistelusta ja anestesiavalvonnasta eläinlääkärin rinnalla. Pienessä työyhteisössä korostuu yhteistyön sujuvuus, ja siksi pidämme yksittäisiä työtaitoja tärkeämpänä positiivista ja reipasta asennetta, oppimishalua ja yhteistyötaitoja.


  Pieneläinpotilaamme ovat pääosin koiria ja kissoja. Teemme peruspraktiikan ohessa pehmytosakirurgiaa ja perustason hammashoitoja. Tuotantoeläimista asiakkaitamme ovat nauta-, sika- ja lammastilat. Hoitajana osallistut myös esim. vasikoiden nupoutuskeikkoihin.


  Haemme klinikkaeläinhoitajaa osa-aikaiseen työhön, 3-4 päivää viikossa.

  Työaika sijoittuu arkipäiviin, aukioloaikamme ovat tällä hetkellä 9-17 tai 11-18.

  Työ alkamisajankohta on sovittavissa, toiveena viimeistään elokuu -22.

  Paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä.


  Ota yhteyttä niin kerromme lisää!
  info@neovet.fi

  0445566841

  11.4.2022

  Eläinlääkäriasema Mosku ja Myry, Sodankylä

  Tule sie meille työkaveriksi!

  Mosku & Myry on Suomen pohjoisin yksityinen eläinlääkäriasema. Sijaintimme keskellä Lappia takaa hyvät kulkuyhteydet niin kaupunkiin kuin erämaahankin. Kolme vuotta toiminut vastaanottomme on kattavasti varusteltu ja laadukas palvelumme tunnetaan jo koko maakunnassa.

  Etsimme nyt kehittyvään tiimiimme lämminhenkistä asiakaspalvelijaa ja hoitotyön taitajaa. Ensisijaisesti haemme klinikkaeläinhoitajaa, jolla on jo jonkin verran kokemusta klinikkatyöskentelystä, mutta myös muut hakijat huomioidaan: syksyllä on mahdollisesti tarjolla myös oppisopimuspaikka.

  Työajat asettuvat klo 9-19 välille. Palkkaus sovitaan kokemuksen mukaiseksi. Työntekijöille tarjoamme poikkeuksellisen mukavan työpaikan ja -yhteisön lisäksi mm. laajan työterveyshuollon, ePassi-edun ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

  Työsuhde alkaa kesäkuussa tai sopimuksen mukaan.
  Yhteydenotot: aino-maija@moskujamyry.fi. Ollaanpa kuulosalla!

  8.4.2022

  Eläinlääkäriasema Tassu, Vantaa

  Toimintamme on vilkastunut ja kasvanut, joten haemme klinikkaeläinhoitajaa/pieneläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

  Meistä:

  Eläinlääkäriasema Tassu on vuonna 1991 perustettu vilkas ja lämminhenkinen ketjuihin kuulumaton eläinklinikka Vantaan Hakunilassa.

  Vastaanottomme on auki arkisin 08-20 välisenä aikana. Eläinlääkärit työskentelevät kahdessa vuorossa, kaksi aamussa ja yksi illassa. Klinikalla työskentelee lisäksi neljä vakituista hoitajaa, 1-2 eläinlääkärin sijaista sekä neljä eläinlääketieteen opiskelijaa kiireapulaisina.

  Toimintamme:

  Peruspraktiikan lisäksi teemme pehmytosakirurgiaa sekä kirurgisia hammashoitoja päivittäin. Vastaanottomme on hyvin varusteltu ja toimintaamme kehitetään jatkuvasti.

  Hakijalta toivomme:

  Toivomme sinun olevan jo työkokemusta omaava valmistunut tai juuri valmistumassa oleva klinikka/-pieneläinhoitaja. Olet positiivinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalvelutaitoinen alan ammattilainen.

  Hakijalle tarjoamme:

  Hoitajan työaika on arkisin 08-21 välillä aamu/päivävuoropainotteisesti. Viikonloput ja pyhät ovat vapaat. Työvuorot ovat pääsääntöisesti vakituiset, vuoroissa on mahdollista tarvittaessa myös joustaa. Henkilökunnan kouluttautumista tuetaan ja siihen kannustetaan.

  Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme ammattiliitto Erton kanssa solmimaamme työehtosopimusta. Lisäksi vakituisille hoitajille on käytössä bonusjärjestelmä.

  Työsuhde on kokoaikainen 37,5 h/vko ja vakituinen.


  Työyhteisömme on avoin, osaava ja yhteen hiileen puhaltava tehokas tiimi. Tervetuloa mukaan!


  Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen: minna.pulkkinen@tassu.fi.

  Nettisivumme: https://tassu.fi/

  7.4.2022

  Hervannan Eläinlääkärit Oy, Tampere


  Haen neljättä klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen neljän eläinlääkärin ja neljän hoitajan vastaanotolle. Arvostan valmiutta kaikkiin hoitajan tehtäviin, positiivista asennetta ja työkokemusta eläintenhoitajan työstä. Työaika asettuu arkipäiviin 8-18 välille. Oppisopimuskoulutettava ei tule kyseeseen.
  Taitavalle ja hyvän työkokemuksen omaavalle henkilölle maksetaan erittäin hyvä palkka.
  Työnantajana olen joustava ja työ on erittäin monipuolista.

  Työhakemukset palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen
  jussi.laitinen@fimnet.fi

  1.4.2022

  Eläinlääkärikeskus Sovet, Espoo

  Haemme iloiseen ja dynaamiseen joukkoomme valmistunutta tai valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

  Toivomme sinun olevan:

  -motivoitunut työhösi

  -oma-aloitteinen

  -nopea oppimaan

  -pystyt toimimaan myös stressaavissa tilanteissa, ”multitaskaaminen” ei ole ongelma

  -joustava


  Tarjoamme sinulle:

  -kehuja saaneen hyvän työilmapiirin

  -mahdollisuuden oppia uutta, jatkokoulutusmahdollisuuksia kotimaassa ja ulkomailla

  -kilpailukykyisen palkan (alkaen 2300 euroa/kk, yli 5 vuotta alalla olleelle alk.2600 euroa/kk)

  -joustavuutta työssäsi

  -hyvät työsuhde-edut (mm. Pohjolan Työterveys Extra-vakuutuksen, jolla pääset nopeasti yksityislääkärin hoitoon tarvittaessa), mahdollisuuden urheiluhierontaan kerran kuussa, omien lemmikkien hoitomahdollisuus tarvike- ja lääkekustannuksilla, parhaimmasta päästä olevat henkilökunnan virkistystapahtumat jne.

  Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa (aamu 7.30-15.30 ja iltavuoro 12.30-15.30) maanantaista perjantaihin.


  Työpaikan osoite: Eläinlääkärikeskus Sovet, Kivenlahdentie 7, 02320 Espoo

  www.sovet.fi

  Tartu tilaisuuteen, ja ota yhteyttä!

  Työhakemukset palkkatoiveineen: maarit.luukkainen@sovet.fi

  ja tiedustelut: 040-5570492/ Maarit Luukkainen

  1.4.2022

  Eläinklinikka Nekala, Tampere

  KLINIKKAELÄINHOITAJA TAMPEREELLE ELÄINKLINIKKA NEKALAAN

  Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista, kokenutta klinikkaeläinhoitajaa. Toivomme, että sinulla on kokemusta erityisesti anestesiavalvonnasta. Tarjoamme sinulle lämpimällä ja huumorintajuisella työyhteisöllä varustetun työpaikan, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua jatkuvasti. Meillä on mahdollisuus suorittaa myös erikoisammattitutkinto.

  Klinikkamme sijaitsee (Tampereelle poikkeuksellisesti) helppojen kulkuyhteyksien varrella ja klinikan edessä on vielä ilmainen pysäköintikin. Klinikkamme on nuorekas ja dynaaminen sekä hyvin varusteltu. Klinikallamme on mm. hammashuoneet sekä leikkaussalit niin ortopedisille kuin tähystyspotilaillekin. Toivomme erityisesti kiinnostusta leikkaussalia kohtaan. Klinikkamme on auki arkisin 8–20 eli viikonloput nautimme vapaista. Haluamme tehdä työt korkealla laadulla, unohtamatta lämminhenkisyyttä ja hyvää fiilistä!

  Työsuhde alkaa heti sopivan hoitajan löydyttyä. Oppisopimusopiskelijoita emme tänä vuonna enää ota.

  Laitathan hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen: manteli.harttunen@evidensia.fi


  19.3.2022

  Eläinlääkäriasema Kamu, Oulu

  Etsimme klinikkaeläinhoitajaa Eläinlääkäriasema Kamuun!

  Eläinlääkäriasema Kamu etsii ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme työkavereiltamme oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Olet joukkuepelaaja, joka ottaa vastuun omasta työstään ja haluaa kehittyä ammatissaan. Useiden vuosien työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia uutta.

  Tarjoammesinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Teemme töitä arkisin aamu- ja iltavuoroissa.

  Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, potilaiden valmistelua toimenpiteisiin, leikkaussali- ja laboratoriotyöskentelyä, välinehuoltoa sekä röntgenkuvantamista. Työyhteisössämme on paljon erityisosaamista jossa hoitajat osallistuvat aktiivisesti yhdessä eläinlääkärin kanssa hoitotoimenpiteisiin.

  Kamu on yksityinen, työntekijöidensä omistuksessa oleva eläinlääkäriasema, joka avasi ovensa helmikuussa 2018 Oulun keskustassa neljän eläinlääkärin voimin. Tänä päivänä Kamussa työskentelee 13 pieneläinten sairauksiin perehtynyttä eläinlääkäriä ja 13 klinikkaeläinhoitajaa.

  Kamussa hoidetaan lemmikin perusterveydenhuollon lisäksi lemmikkien silmäsairaudet, ortopediset sairaudet, kirurgiset toimenpiteet, sisätaudit, ihosairaudet, neurologiset sairaudet, sydänsairaudet, hammashoidot ja ultraäänitutkimukset sekä tähystystutkimukset. Kamusta löytyy myös koirien oma veripankki. Tutustu meihin lisää www.oulunkamu.fi

  Haku on auki ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Oppisopimuspaikkaa meillä ei ole tällä hetkellä vapaana.

  Tervetuloa mukaan kehittyvään työyhteisöön, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen <3.

  Lisätietoja ja yhteydenotot:

  Johanna Lantto-Salovaara, toimitusjohtaja

  040 530 8751

  johanna.lantto@oulunkamu.fi

  Jaana Petäjäkangas, pieneläinhoitaja

  040 563 5015

  jaana.petajakangas@oulunkamu.fi

  14.3.2022

  Eläinklinikka Peninkulma, Vantaa

  Etsimme tutkinnon suorittanutta tai valmistuvaa klinikkaeläinhoitajaa hoitovapaan sijaiseksi 1.9.2023 saakka. Tämän jälkeen mahdollisuuksien mukaan tarjoamme vakinaista työsuhdetta.

  Tarjoamme mukavan, iloisen ja ystävällisen työympäristön kilpailukykyisellä palkalla. Työvuorot sijoittuvat klo 7:30-20:30 väliselle ajalle.

  Klinikkaan ja toimintaamme voit tutustua; www.elainklinikkapeninkulma.fi
  Työsuhde voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.
  Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut osoitteeseen; info@elainklinikkapeninkulma.fi

  11.3.2022

  Eläinsairaala Mevet, Helsinki

  Haemme klinikkaeläinhoitajaa Mevetiin

  Mitä etsimme?

  Haemme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikaisuus on mahdollista. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen.

  Hakemamme henkilö on positiivisen ja ahkeran työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, vahvasti asiakaspalveluhenkinen ja pieneläinten hoitotyöhön intohimoisesti suhtautuva alan ammattilainen. Klinikkaeläinhoitajan työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella tai lähiaikoina valmistumassa klinikkaeläinhoitajan ammattiin. Uskomme, että asenne ja tiimityöskentelytaidot ratkaisevat. Mikäli et pelkää työtä ja haasteita, haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana, tämä on Sinun mahdollisuutesi tarttua hetkeen.

  Mitä tarjoamme?

  Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle erinomaiset työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin, työvuorojen pituuteen ja työpistesijoitteluun. Halutessasi voit kohdentaa hakemuksen työpistekohtaisesti esimerkiksi diagnostiseen kuvantamiseen (röntgen CT), hammasosastolle, leikkausosastolle tai ajanvaraukseen. Tarjoamme sinulle pysyvän ja pitkäaikaisen työpaikan loistavassa työyhteisössä ja korkeatasoisessa asiakkaiden ja ammattilaisten arvostamassa 24/7 eläinsairaalassa. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä. Ota ehdottomasti yhteyttä, kerro toiveistasi ja tule meille töihin.

  Keitä me olemme?

  Vuonna 1974 perustettu Eläinsairaala MEVET on osa Omaeläinklinikkaa, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset eläinlääkäri- ja erikoiseläinlääkäripalvelut sekä eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Arvomme ovat Osavaava Empaattinen Kehittyvä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

  Soita, niin kerron mielelläni lisätietoja Minna Aarnio, hoitotyönvastaava, p. 040-56 320 56

  Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen: minna.aarnio@omaelainklinikka.fi

  Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

  8.3.2022

  Eläinklinikka Hertta, Helsinki

  Etsimme osaavia viikonloppuhoitajia!

  Hertta on ketjuihin kuulumaton keskikokoinen klinikka avarissa ja nykyaikaisissa tiloissa Helsingin Herttoniemenrannassa. Meillä työskentelee 9 eläinlääkäriä ja 8 hoitajaa.

  Etsimme hoitajia lauantai- ja sunnuntaivuoroihin klo 9-15 välille. Vuoroja on tarjolla tällä hetkellä noin 2-6/kk. Työhön kuuluu mm. asiakaspalvelu ja puhelinneuvonta, eläinlääkärin avustaminen, leikkaussalityöskentely, laboratorio, röntgenkuvaus, välinehuolto ja yleisen siisteyden ylläpito. Palkkaus kokemuksen mukaan.

  Viikonloppuvuoroissa meillä on yleensä 2 eläinlääkäriä ja 1 hoitaja, joten etsimme mieluiten hieman kokeneempia hoitajia jotka pärjäävät kiireessä.
  Mikäli olet kiinnostunut ja kaipaat lisätienestiä, laita hakemus osoitteeseen hertta@hertta.com otsikolla "Viikonloppuhoitaja".