Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty!

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään.Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, niin yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Jos ette saa paluuviestiä viikon kuluessa, laittakaa ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Pyrkimyksemme on julkaista ilmoitukset mahdollisimman nopeasti.Onnea työnhakuun!

7.12.2018

Eläinklinikka Peninkulma, Vantaa

Uudelleen haettavissa klinikkaeläintenhoitajan vakituinen työpaikka vilkkaalla pieneläinklinikalla Vantaan Hiekkaharjussa.Haemme ensisijaisesti tutkinnon suorittanutta klinikkaeläintenhoitajaa, mutta huomioimme myös opinnoissaan loppusuoralla olevat. Syksyn aiemmassa haussa meille hakemuksensa jättäneet huomioimme paikkaa täytettäessä.

Oppisopimuspaikkaa meillä ei tällä erää ole tarjolla.

Meillä hoidetaan kissojen ja koirien lisäksi paljon myös mm.kaneja, jyrsijöitä ja frettejä. Klinikka on avoinna arkisin klo 8-19 sekä lauantaisin klo 9-14. Työajat sijoittuvat välille 7.30-19.30, työaika 7,5h/pv sisältäen ruokatauon. Lauantaivuoro keskimäärin kerran kuukaudessa, joka korvataan arkivapaana.

Pieni, tiivis työyhteisömme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Kaikki hoitajat tekevät monipuolisesti kaikkea hoitajan työnkuvaan kuuluvaa. Tarjoamme hyvät henkilökuntaedut ja osaamistasi vastaavan kuukausipalkan.

www.elainklinikkapeninkulma.fi lisäinfoa klinikastamme.
Laita hakemuksesi osoitteeseen minnam.tuisku@gmail.com Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.
5.12.2018

Eläinsairaala Vethaus, Hattula

Haemme Eläinsairaala Vethaus Hattulaan klinikkamanageria

Vethaus on Suomen ensimmäinen ympärivuorokauden yksityinen päivystävä eläinsairaala, nyt haemme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen klinikan johtajien tueksi klinikkamanageria.

Klinikkamanagerina huolehdit eläinlääkäriasemalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta Evidensian arvojen mukaisesti sekä varmistat, että klinikalla noudatetaan sovittuja toimintatapoja. Toimit klinikkaeläintenhoitajien ja asiakaspalvelijoiden esimiehenä ja klinikan johtajan tukena klinikan johtamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Työsi pääpaino on toimia luotettavana esimiehenä ja varmistaa klinikan toiminnot siten, että eläinlääkärit, hoitajat, asiakaspalvelijat ja muu mahdollinen klinikalla työskentelevä henkilökunta voivat keskittyä tehtäviensä mukaiseen työskentelyyn. Huolehdit myös klinikan liiketoimintaan, työajanhallintaan, ja taloushallintoon liittyvistä tehtävistä ja raportoinnista yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Olet hakemamme henkilö tehtävään, mikäli sinulta löytyy reipasta otetta työntekoon, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista asennetta sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta. Työskentelet tarvittaessa myös paineen alla nopeasti vaihtuvissa tilanteissa ja kykenet myös innostamaan muut työntekijät huippusuorituksiin. Olet ihmisistä aidosti kiinnostunut ja tiimistäsi ylpeä esimies, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Työskentelet sujuvasti myös eri sidosryhmien kanssa ja haluat sitoutua työhön pitkällä aikajänteellä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiehenä tai tiiminvetäjänä toimimisesta. Aikaisempi kokemus pieneläinhoitajan työstä tai muusta työstä eläinklinikalla on tehtävässä eduksi. Lisäksi toivomme sinulta taloushallinnon, henkilöstöhallinnon tai liiketalouden koulutusta, hyvää toimistosovellusten hallintaa (erityisesti Excel) ja kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä. Edellytämme sekä suomen- että englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Ennen kaikkea toivomme kuitenkin että sinulla on paloa ja intohimoa eläinten ja työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään sekä ainutlaatuisen työympäristön laadukkaan eläinlääketieteen parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat ja kattavan työterveyshuollon.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 12.12.2018, tästä linkistä. Kiirehdithän kuitenkin, aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Hattulan klinikkamanagerin tehtävästä lisätietoja antavat klinikat johtaja Petra Nieminen petra.nieminen@evidensia.fi tai klinikan johtaja Juha Virolainen juha.virolainen@evidensia.fi

Linkki ilmoitukseen: https://www.evidensia.fi/avoimet-tyopaikat/haemme-klinikkamanageria-hattulaan
4.12.2018

Eläinsairaala Vettori, Raisio

Hoitaja, tule mukaan tiimiimme!

Suuntaamme katseen jo ensi kesään ja haemme kesälomasijaisia sekä tarvittaessa töihin kutsuttavia hoitajia.

Uusi Eläinsairaala Vettori tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen.Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden.

Vastaamme Turun kaupungin ja Varsinais-Suomen maakunnan pieneläinpäivystyksestä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Vettoria johtaa kokenut huippuosaaja, eläinlääkäri, Clinical Director Mikael Granholm.
Jos sinulla on alalle sopiva koulutus (esim. klinikkaeläintenhoitaja), kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä, halua oppia lisää ja sinulla on aktiivinen ja reipas ote työhön, hae nyt mukaan mahtavaan joukkoomme!
Tarjoamme ammatillisesti kehittävän työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollega verkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.


Lisätietoa tehtävistä antaa Practice Manager Taru Tukia, p. 0400 015446, taru.tukia@evidensia.fi

Hae jo tänään!https://www.evidensia.fi/avoimet-tyopaikat
4.12.2018

Lauttasaaren eläinlääkäriasema, Helsinki

Lauttasaaren eläinlääkäriasema hakee valmista tai lähes valmista klinikkaeläinhoitajaa äitiysloman sijaisuuteen. Sijaisuus alkaisi mahdollisimman pian.

Lauttasaaren eläinlääkäriasemalla toimii tällä hetkellä 4 eläinlääkäriä sekä 4 hoitajaa. Tarjoamme asiakkaillemme niin perusterveydenhuoltoa kuin hammaskirurgiaakin.

Jos haluat mukaan energiseen ja nauravaiseen tiimimme, lähetäthän työhakemuksesi 31.12.2018 mennessä, lauttasaari@elaintohtori.fi
30.11.2018

Yliopistollinen eläinsairaala, Helsinki

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on ainoa Suomessa eläinlääkäreitä kouluttava yksikkö. Tiedekuntaan kuuluu myös tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Yliopistollinen eläinsairaala on opetussairaala, jossa eläinlääketieteen opiskelijat oppivat käytännön eläinlääkärin taitoja. Eläinsairaala toimii myös jatkokoulutuspaikkana erikoistuville eläinlääkäreille. Katso lisätietoja http://www.vetmed.helsinki.fi/elainsairaala/index.htm.

Yliopistollinen eläinsairaala etsii pieneläinsairaalaan
KLINIKKAELÄINTENHOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2019 lukien tai sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet suorittanut klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon, pidät uuden oppimisesta, haasteista ja haluat olla yksi alan parhaista ammattilaisista. Etsimämme henkilö haluaa aina toimia potilaan parhaaksi käyttäen uusinta tietoa ja teknologiaa. Sinulla on loistava tilaisuus tulla kehittämään omaa osaamistasi ammattitaitoisessa tiimissämme.
Osaava työyhteisömme kouluttaa toisiaan jatkuvasti ja eläinsairaalan asiantuntijat ovat käytettävissäsi. Uudet klinikkaeläintenhoitajat aloittavat työnsä usean viikon perehdytyksessä tutustuen erikoisalojen toimintaan. Yliopistollisessa eläinsairaalassa noudatetaan Yliopistojen työehtosopimusta ja jaksotyön työvuorosuunnittelu toteutetaan Työterveyslaitoksen suosituksia noudattaen.
Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa - linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.
Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Daniela Haupt, 02941 40865, daniela.haupt@helsinki.fi ja Johanna Ollila, 02941 57442, johanna.ollila@helsinki.fi.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Anne Neva, 02941 57286, anne.neva@helsinki.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 12.12.201830.11.2018

Yliopistollinen eläinsairaala, Helsinki

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on ainoa Suomessa eläinlääkäreitä kouluttava yksikkö. Tiedekuntaan kuuluu myös tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Yliopistollinen eläinsairaala on opetussairaala, jossa eläinlääketieteen opiskelijat oppivat käytännön eläinlääkärin taitoja. Eläinsairaala toimii myös jatkokoulutuspaikkana erikoistuville eläinlääkäreille.
Katso lisätietoja http://www.vetmed.helsinki.fi/elainsairaala/index.htm.


Yliopistollinen eläinsairaala etsii pieneläinsairaalaan
KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN SIJAISIA JA TUNTITYÖNTEKIJÖITÄ

Määräaikaisissa tehtävissä voi aloittaa sopimuksen mukaisesti. Sijaisiksi ja tuntityöntekijöiksi otamme ammattitutkinnon suorittaneita klinikkaeläintenhoitajia ja työkokemusta omaavia alan opiskelijoita. Eläinsairaalan asiantuntijat perehdyttävät uudet työntekijät ja mahdollistamme oppimisen osaavassa työyhteisössä. Sijaisena ja tuntityöntekijänä sinulla on mahdollisuus tulla kehittämään
osaamistasi jo opiskelijana.
Yliopistollisessa eläinsairaalassa noudatetaan Yliopistojen työehtosopimusta ja jaksotyön työvuorosuunnittelu toteutetaan Työterveyslaitoksen suosituksia noudattaen. Tuntityöntekijöille tarjoamme hyvän mahdollisuuden yhdistää opiskelun ja työskentelyn.
Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa - linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Daniela Haupt, 02941 40865, daniela.haupt@helsinki.fi ja Johanna Ollila, 02941 57442, johanna.ollila@helsinki.fi.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Anne Neva, 02941 57286, anne.neva@helsinki.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 12.12.2018

28.11.2018

Evidensia Partola, Partola

Haemme klinikkamanageria Partolaan

Haemme peruspraktiikkaan keskittyvälle Evidensia Partolan klinikalle klinikkamanageria johtamaan Partolan klinikkaa yhdessä klinikan johtajan kanssa. Klinikkamanagerin tehtävät ovat osa-aikaisia, jonka lisäksi työskentelet klinikan hoitajana. Partolassa työskentelee klinikan johtajan lisäksi kaksi eläinlääkäriä ja kaksi hoitajaa.

Klinikkamanagerina huolehdit eläinlääkäriasemalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta Evidensian arvojen mukaisesti sekä varmistat, että klinikalla noudatetaan sovittuja toimintatapoja. Toimit klinikkaeläintenhoitajien esimiehenä ja klinikan johtajan tukena klinikan johtamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Työsi pääpaino on varmistaa klinikan toiminnot siten, että eläinlääkärit, hoitajat ja muu mahdollinen klinikalla työskentelevä henkilökunta voivat keskittyä tehtäviensä mukaiseen työskentelyyn. Huolehdit myös klinikan liiketoimintaan, työajanhallintaan, ja taloushallintoon liittyvistä tehtävistä ja raportoinnista yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Evidensia Partola on hyvin varusteltu ja siellä voidaan tehdä kaikki perustoimenpiteet lemmikin hoitoon liittyen. Klinikalla on inhalaatioanestesialaitteet sekä mahdollisuus laboratoriotutkimuksiin, myös perushammastoimenpiteet onnistuvat. Klinikallamme aloittaa vuoden vaihteessa uusi klinikan johtaja ja pääsetkin yhdessä klinikan johtajan kanssa luomaan Evidensia Partolalle täysin uutta ilmettä ja toimintatapaa.

Partolan klinikka sijaitsee Pirkkalan ja Tampereen rajalla Partola-keskuksessa. Toimipisteen ympärillä ovat vilkkaat ja kasvavat Härmälän sekä Nuolialan asuinalueet. Liikenneyhteydet klinikalle ovat erinomaiset niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Klinikka on avoinna maanantaista perjantaihin ja työ käsittää ilta- ja aamuvuoroja. Klinikan tukena toimii Evidensia Tampere, joka tulee keväällä laajentamaan aukioloaikojaan ympärivuorokautiseksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä pienellä ja kotoisalla, mutta kuitenkin hyvin varusteltua klinikkaa paikallisella otteella ja kehittää sen toimintaa tukenasi klinikan osaava ja innostunut henkilöstö sekä yhtiön tarjoamat tukitoimet. Evidensiassa saat ammatillisen työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi sekä laajan, maanlaajuisen ja kansainvälisen kollegaverkoston.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, tästä linkistä, työt voit aloittaa joustavasti 1.1.2019 jälkeen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Hartikainen, linda.hartikainen@evidensia.fi, 0505903935.

linkki ilmoitukseen: https://www.evidensia.fi/avoimet-tyopaikat/haemme-klinikkamanageria-partolaan/28.11.2018

Evidensia Partola, Partola

Haemme hoitajaa Partolaan

Haemme peruspraktiikkaan keskittyvälle Evidensia Partolan klinikalle hoitajaa. Toivomme ensisijaisesti että olisit jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja tai opintojesi loppuvaiheilla. Mutta oikean henkilön sattuessa kohdalle, olemme valmiita myös harkitsemaan oppisopimusta.

Evidensia Partola on hyvin varusteltu ja siellä voidaan tehdä kaikki perustoimenpiteet lemmikin hoitoon liittyen. Klinikalla on inhalaatioanestesialaitteet sekä mahdollisuus laboratoriotutkimuksiin, myös perushammastoimenpiteet onnistuvat. Klinikallamme aloittaa vuoden vaihteessa uusi klinikan johtaja ja tiimi, ja pääsettekin yhdessä rakentamaan uutta Evidensia Partolaa.

Partolan klinikka sijaitsee Pirkkalan ja Tampereen rajalla Partola-keskuksessa. Toimipisteen ympärillä ovat vilkkaat ja kasvavat Härmälän sekä Nuolialan asuinalueet. Liikenneyhteydet klinikalle ovat erinomaiset niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Klinikka on avoinna maanantaista perjantaihin ja työ käsittää ilta- ja aamuvuoroja. Klinikan tukena toimii Evidensia Tampere, joka tulee keväällä laajentamaan aukioloaikojaan ympärivuorokautiseksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä pienellä ja kotoisalla, mutta kuitenkin hyvin varusteltua klinikkaa paikallisella otteella ja kehittää sen toimintaa tukenasi klinikan osaava ja innostunut henkilöstö sekä yhtiön tarjoamat tukitoimet. Evidensiassa saat ammatillisen työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi sekä laajan, maanlaajuisen ja kansainvälisen kollegaverkoston.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, tästä linkistä, työt voit aloittaa joustavasti 1.1.2019 jälkeen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Hartikainen, linda.hartikainen@evidensia.fi, 0505903935.

linkki ilmoitukseen: https://www.evidensia.fi/avoimet-tyopaikat/haemme-klinikkaelaintenhoitaja-partolaan/
26.11.2018

Espoon Eläinsairaala, Espoo (Evidensia Finnoo)

Haemme klinikkaeläintenhoitajia uudistuvaan Espoon Eläinsairaalaan

Evidensia Finnoo muuttaa ja laajentaa toimintaansa ympäri vuorokauden päivystäväksi klinikaksi keväällä 2019 ja ottaa samalla takaisin vanhan nimensä Espoon Eläinsairaala. Uudessa eläinsairaalassa lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko, eläinlääkäri Tiina Wrightin johdolla, ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen. Tämän lisäksi tulemme tarjoamaan ensi- ja päivystyshoitoa lemmikeille Espoon ja Länsi-Uudenmaan alueella. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä ympärivuorokautiseen hoitoon. Espoon Eläinsairaalan yhteyteen avataan Suomen ensimmäinen Sporting Dog Clinic, jonka vetäjänä toimii maailmalla tunnettu, erityisesti urheilukoirien hoitoon erikoistunut ortopedi Alessandro Piras.

Haemme nyt uuteen Espoon Eläinsairaalaan klinikkaeläintenhoitajia päivystys- ja päivätyöhön

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille tarjolla on edistyksellinen työaikamalli, joka mahdollistaa myös pitkät vapaat.

Sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille. Päivystystiimin lisäksi haemme hoitajia arkipäivien vuoroihin. Myös tuuraajia tarvitaan jatkuvasti, joten otathan yhteyttä joka tapauksessa, mikäli työ itsessään on kiinnostava. Mainitsethan hakemuksessasi, haluatko päivystystyöhön vai arkipäivien työhön.

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2019 mennessä, tästä linkistä.

Lisätietoa tehtävistä antaa klinikkamanageri Leena Kaltiainen, leena.kaltiainen@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu sovitusti tai päivystyksen aloittamisen ajankohtaan.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Evidensia on osa Isobritannialaista IVC (Independent Vet Care) yritystä, joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinlääkäriasemaketju. Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 800 eläinlääkinnän ammattilaista 40 eläinlääkäriasemalla ja -sairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria ja eksoottisia eläimiä. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.

Linkki ilmoitukseen: https://www.evidensia.fi/avoimet-tyopaikat/haemme-elainlaakareita-espoon-elainsairaalaan/

22.11.2018

Eläinklinikka Ehyt, Halikko

Eläinklinikka EHYT hakee klinikkaeläinhoitaja - sijaista keväälle 2019.
Klinikalla työskentelee 4 eläinlääkäriä, 4 klinikkaeläinhoitajaa ja 2 kassaa.
Tarkempi ajankohta selviää vuoden vaihteessa.

Lisätiedot Pirkko Hämeenoja, toimitusjohtaja, Eläinklinikka EHYT oy, Pirkko.hameenoja@ehyt.info, klinikan sivut www.ehyt.info21.11.2018

Eläinklinikka Lauma, Järvenpää

Olemme lisänneet eläinlääkärityövuoroja ja haemmekin nyt vahvistusta hoitajatiimiimme.

Etsimme Eläinklinikka Laumaan (ent. Evidensia Järvenpää) kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua

KLINIKKAELÄINTENHOITAJAA

Tarjoamme sinulle innostavan ja iloisen tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Eläinklinikka Laumassa työskentelee 4 eläinlääkäriä ja 5 hoitajaa sekä oppisopimusopiskelija. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin 7.30-20.00.

Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Halutessasi voit soittaa Klinikkamanagerille jos haluat vain tulla tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.12. mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellään lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana!

Lisätietoa tehtävästä antaa Klinikkamanageri Maaret Hämäläinen, p 040 5239116, maaret.hamalainen@evidensia.fi
19.11.2018

Länsirannikon Eläinklinikka, Vaasa

Haemme koko-tai osa-aikaista eläinhoitajaa tiimiimme.

Uusi hyvin varusteltu liiketila,ihana asiakaskunta ja hyvät työsuhde-edut!

Mitä miettimään vaan kysy lisää ja tule käymään ?
Kirsi Kentala / Länsirannikon Eläinklinikka,Vaasa
Www.leklinikka.net
Kirsi.kentala@leklinikka.net
0503130267
14.11.2018

Eläinystäväsi Lääkäri, Tampere

Äitiysloman sijaisuus

Haemme joko jo valmistunutta tai lähiaikoina valmistuvaa klinikkaeläinhoitajaa määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen. Työt alkaisivat viimeistään 17.12.2018

Hakijalta toivomme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä kiireessä. Työtehtäviin kuuluvat kaikki klinikkaeläinhoitajan työt. Työaika sijoittuu arkisin klo 7 – 21 välille ja lauantaisin klo 7 – 17 välille.

Lisätiedot sekä hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse
osoitteeseen mari.hakala@elainystavasilaakari.fi.
13.11.2018

Omaeläinklinikka Remedium, Espoo

Hei sinä tiimityöstä nauttiva klinikkaeläinhoitaja!

Omaeläinklinikka Remedium Espoossa etsii äitiysloman sijaiseksi hoitajaa

Etsimämme henkilö on hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen omaava, jolla on vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen. Etsimme työsuhteeseen ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että klinikan toimintaa, ja joka ymmärtää, että oman työn merkityksellisyys lähtee asiakkaan huolien kokonaisvaltaisesta kantamisesta.

Omaeläinklinikka Remedium on Espoossa vuodesta 2011 toiminut eläinlääkäriasema, vakituiseen tiimiimme kuuluu tällä hetkellä 5 eläinlääkäria ja 6 hoitajaa. Olemme ma-su auki oleva täydenpalvelun klinikka. Toiminnan kehittyessä ja asiakaskunnan laajentuessa kaipaamme iloiseen ja energiseen tiimiimme vahvistusta.

Soita niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, aluepäällikkö, p. 040 6589766

Päivi Hokkanen, vastaava klinikkaeläinhoitaja p. 050 3075029

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian pia.miettinen@omaelainklinikka.fi, paikka täytetään heti
sopivan hakijan tultua. Rekrytointiohjeiden mukaisesti tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.
13.11.2018

Eläinlääkäriasema Myllyvet, Helsinki

Haemme kokenutta hoitajaa, joka haluaa olla mukana rakentamassa uutta ja nykyaikaista klinikkaa kasvavalle alueelle Helsingin Myllypuroon. Töitä on tarjolla vastuuntuntoiselle ja innovatiiviselle hoitajalle.

Työsuhde on kokoaikainen ja täyspäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 17.12.2018

Työ sisältää asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä,
leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa ja muita klinikan töitä.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, innostusta kehittää klinikkaa ja itseäsi sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Meillä työskentelee kolme vakituista eläinlääkäriä ja viisi hoitajaa. Olemme iloinen ja pirteä työporukka. Töitä teemme kahdessa vuorossa arkisin ja työvuorot ovat kello 8.30 -20.30 välillä.

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen hanna.hasselgren@evidensia.fi ja tiedustelut puhelimitse 0408363194

Lisää klinikastamme: www.evidensia.fi/klinikat/helsinki/elainlaakariase...

9.11.2018

Espoon Eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Viherlaaksossa. Vastaanotollamme työskentelee päätoimisesti 5 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut.

Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa.
Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.
Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin ja kokemustasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan.

Työ on 2-vuorotyötä. Päivystämme myös viikonloppuisin päiväsaikaan. Työn voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com.
Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko sähköpostitiedustelun tai soittopyynnön.

2.11.2018

Omaeläinsairaala, Turku

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja Omaeläinsairaala Turkuun?

Mitä etsimme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinsairaalan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen.

Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti, mielellään viimeistään joulukuun alusta. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinsairaala Turku on 24/7 päivystävä klinikka. Olemme auki vuoden jokaisena päivänä ja tarjoamme päivystystoiminnan lisäksi kattavasti peruseläinlääkinnän palveluja sekä hammashoitoja. Hoidamme kissojen ja koirien lisäksi kaneja ja jyrsijöitä sekä eksoottisempiakin eläimiä.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm.inhalaatioanestesia, leikkaussali, hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite.

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Työllistämme yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.
Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Soita, niin kerron lisää!

Jenny Peltomaa vastaava hoitaja 050-323 83 18

Emmi Niemi aluepäällikkö 040-586 67 48

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian jenny.peltomaa@omaelainklinikka.fi ja emmi.niemi@omaelainklinikka.fi, paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua. Tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.


18.10.2018

Kissaklinikka Felina, Helsinki

Haemme hoitajaa Kissaklinikka Felinaan

Haemme joukkoomme Kissaklinikka Felinaan reipasta hoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kissaklinikka Felina on Suomen ensimmäinen kissaklinikka ja osa Evidensia-konsernia. Olemme toimineet Helsingin keskustassa jo vuodesta 1995, ja arvostelulla klinikallamme käy asiakkaita ympäri Suomen. Klinikkaamme johtaa kissalääketieteen tutkinnon (MANZCVS Medicine of Cats) suorittanut eläinlääkäri Teija Viita-aho.

Harjoitamme korkealuokkaista kissalääketiedettä ja meillä on kattava varustelutaso. Klinikallamme toimitaan kissalähtöisesti. Päivittäin meillä työskentelee 3-4 eläinlääkäriä. Meillä työpäivät ovat erittäin monipuolisia. Klinikallamme pääset syventämään kissatietouttasi ja saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tarjoamme mukavat työkaverit, laajan kollegaverkoston, hyvät koulutusmahdollisuudet, avoimen työilmapiirin ja loistavat henkilöstöedut.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Otamme kuitenkin huomioon myös kokeneet humaanipuolen hoitajat. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet eläinrakas ja sinulla on positiivinen ja reipas työasenne, loistavat asiakaspalvelutaidot sekä tahtoa kehittyä ja oppia uutta.

Työaika sijoittuu tällä hetkellä arkisin kello 7.30-20.30 välille. Tulevaisuudessa laajennamme aukioloaikoja, ja työ voi pitää sisällään ilta-, yö- ja viikonlopputyötä.

Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Tanja Salmesvirta tanja.salmesvirta@evidensia.fi +358407709694

Linkki ilmoitukseen: https://www.evidensia.fi/avoimet-tyopaikat/haemme-hoitajaa-felinaan/


8.10.2018

Eläinlääkäriasema FinProVet Tapiola, Espoo

Etsimme valmista tai käytännön kokemusta omaavaa klinikkaeläintenhoitajaa vastaanotollemme Tapiolaan.

Klinikkamme on toiminut 14 vuoden ajan Tapiolassa. Tiimiimme kuuluu 2 eläinlääkäriä ja kaksi pieneläinhoitajaa.

Klinikkamme on avoinna ma– pe 8.00-20.00 ja la 9.00-14.00.

Olethan iloinen, reipas ja tunnollinen.

Yhteydenotto ja palkkatoivomukset

ELL Kirsti Liukkonen

e-mail: finprovet@gmail.com

puh: 0405414667