Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

Päivitetty 23.1.2023

23.1.2023

Aures iho- ja korvaeläinlääkärit, Helsinki

Klinikkamme toiminta kasvaa ja voimme taas vahvistaa tiimiämme uusilla jäsenillä!

Etsimme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, mieluiten kokoaikaiseen työsuhteeseen, mutta myös osa-aikaista työtä hakevat huomioidaan. Uuden vakituisen paikan lisäksi meillä avautuu äitiyslomasijaisuus 25.4.23. alkaen - luonnollisesti toivomme, että työsuhdetta olisi myöhemmin mahdollista jatkaa vakinaisena! Kumpaankin tehtävään etsimme ennen kaikkea fiksua ja kivaa työkaveria, joka on myös kiinnostunut kehittämään ammattitaitoaan ja hoitamaan työtehtävään vastuullisesti.

Aures iho- ja korvaeläinlääkärit on syyskuussa 2021 avattu yksityinen, ketjuihin kuulumaton pieneläinten iho- ja korvasairauksien erikoisklinikka Helsingin Tattariharjussa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meillä työskentelee 3 eläinlääkäriä, 4 täyspäiväistä hoitajaa ja 5 tuntityöntekijää. Hoidamme ainoastaan iho- ja korvasairauksia, mukaan lukien video-otoskopiat, KKTT-kuvaukset, ihon laserkirurgia ja koepalat; yleispraktiikkaa emme tee lainkaan. Asiakaskuntamme on valikoitunutta ja arvostaa osaamistamme; lähetepotilaat ovat merkittävä osa asiakaskuntaamme ja näemme paljon myös epätavallisia iho-ongelmia. Klinikan ovet ja puhelimet ovat avoinna arkisin klo 9–18, potilastyötä teemme vaihtelevasti 7:30-20 välillä.

Tarjoamme sinulle:

-Verrattomat mahdollisuudet kehittää ja syventää osaamistasi iho- ja korvapotilaiden hoidossa

-Iloisen, toisiaan ja asiakkaitaan arvostavan työyhteisön hyvin varustellulla ja edustavalla erikoisklinikalla

-Kilpailukykyisen palkan: Kokemuksesta ja osaamistasosta riippuen vähintään 2200e/kk ja 10v työkokemuksella/erikoisosaamisella vähintään 2500e/kk kokoaikaisessa työssä. Mahdollisista lauantaitöistä lauantaikorotus 30% aamusta alkaen. Lomaraha 50% vuosilomapalkasta työsuhteen jatkuttua vähintään vuoden.

-Tavallista parempaa kahvia ja teetä ja timanttista seuraa kupposen äärellä

-Kattavan työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen

-Säännöllisen kuukausipalkan ja työaikapankin, joka mahdollistaa saldovapaiden kerryttämisen ja pitämisen

Toivomme sinulta:

-klinikkaeläinhoitajan tutkintoa

-ammattiylpeyttä ja halua kehittää omaa osaamistasi erityisesti pieneläinten iho- ja korvasairauksien hoidossa sekä hygienia- ja anestesiataidoissa

-tahtoa omalta osaltasi edistää hyvää ilmapiiriä työyhteisössä, jossa kaikki ovat tärkeitä eikä kenenkään tarvitse olla täydellinen

-hyvää asiakaspalveluosaamista

-kiinnostusta osallistua klinikan toimintatapojen kehittämiseen

-vähintään kohtalainen englanninkielen taito on toivottavaa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Voit mielellään olla yhteydessä myös siinä tapauksessa, että työn aloittaminen ei ole vielä lähiaikoina mahdollista. Luultavasti haku on taas päällä jossain vaiheessa enemmin tai myöhemmin ja esittelemme oikein mielellämme ihanaa klinikkaamme mahdollisille tulevaisuuden työkavereille!

Vapaamuotoiset yhteydenotot ja tiedustelut:

toimisto@auresvet.fi

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

20.1.2023

Talliklinikka, Espoo

Talliklinikka etsii ajalle 3.7.- 11.8. hoitajien kesälomasijaista. Työaika arkisin klo 8-16, 24-40 tuntia viikossa, sopimuksen mukaan. Tuntipalkka 12,00e/ tunti.

Talliklinikka on läntisellä Uudellamaalla talleilla kiertävää hevospraktiikkaa tekevä sekä Espoon Muuralassa pieneläimiä vastaanotolla hoitava klinikka. Työpäivät alkavat ja päättyvät aina vastaanotolle.

Työyhteisöömme kuuluu 4 eläinlääkäriä ja 4 hoitajaa. Olemme rento ja reipas porukka, jota tarvitaankin kiertävässä praktiikassa, vaihtelevissa työoloissa.

Hoitajiemme kesälomien ajaksi etsitään hoitajaa tai eläinlääketieteen opiskelijaa, lähinnä eläinlääkärien avuksi tallikierroille sekä vastaanotolle ajanvaraukseen. Kokemus hevosten käsittelystä välttämätön.Provetin käyttökokemus ja tietämys myös pieneläimistä (koirat, kissat) erittäin toivottua.

Meihin voit tutustua myös www.talliklinikka.fi

Työpaikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytynyt.Hakemukset ja cv:n voi lähettää spostilla talliklinikka@gmail.com

16.1.2023

TeraKuu Oy, Keuruu, Jyväskylä

Oletko miettinyt alan vaihtoa, haluatko kokeilla jotain aivan muuta?

Onko asiakaspalvelussa toimiminen sinulle luontaista?

Oletko valmis oppimaan uutta?

TeraKuu Oy on ohjelmistoyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa ammattiohjelmia eri aloille. Tunnetuin näistä on KliniQ eläinlääkäriohjelmisto.

Haemme iloista, avointa ja asiakaspalvelusta pitävää henkilöä tekemään äitiysloman sijaisuutta mukavaan KliniQ-asiakastukeemme. Toimistomme sijaitsevat Keuruulla ja Jyväskylässä, mutta työtä voi tehdä myös etänä kotoa käsin. Edellytyksenä on, että olet käyttänyt KliniQ-ohjelmistoa aiemmin ja omaat tietokoneen peruskäyttötaidot.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keromme lisää.

TeraKuu Oy

Jukka-Pekka Kinnunen

Toimitusjohtaja

+358 50 5436 339

jukka-pekka.kinnunen@terakuu.fi

16.1.2023

Karvainen Kaveri Oy, Siilinjärvi

Etsimme joukkoomme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa! Meille on tärkeää, että olet innokas kehittämään itseäsi ja työyhteisöäsi. Omaat hyvän asenteen ja halun oppia uutta.

Emme oleta, että osaat jo kaiken, vaan yhdessä opimme koko ajan lisää. Ei siis huolta, jos kokemusta on vielä vähän, meidän joukossamme pääset kehittymään sekä pitämään huolta ammattitaidostasi.

Nyt yksi pitkään talossa työskennellyt klinikkaeläinhoitajamme suuntaa uusiin tuuliin ja kaipaamme uutta osaajaa osaksi pientä ja uudistuvaa työyhteisöä. Henkilökuntamme koostuu ammattilaista, jotka hoitavat jokaista potilasta täydellä sydämellä.

Olemme paikallinen kahden yrittäjän omistama pieneläinklinikka Siilinjärvellä, jossa työskentelee kolme eläinlääkäriä ja neljä hoitajaa. Oletko sinä se meidän viides hoitajamme?

Klinikkamme on muuttanut uusiin moderneihin tiloihin kesällä 2021, asiakaskuntamme luottaa meidän vahvaan ammattitaitoomme ja huippuun palveluun. Meillä tehdään paljon hammastoimenpiteitä sekä vaativaakin pehmytosakirurgiaa, lisäksi meillä on kattava laboratorio, tähystyslaitteisto sekä suora digiröntgen.

Palkkaus Erton palkkataulukon mukaisesti. Lisäksi tarjoamme laajan tapaturmavakuutuksen myös vapaa-ajallesi ja hyvät henkilökuntaedut lemmikkisi hyvinvointiin.

Aloitamme haastattelut hakuaikana ja työn aloitus on niin pian, kuin sinulle on mahdollista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 22.1.23 mennessä osoitteeseen johanna.huhta@balancefactor.fi. Lisätietoja voit kysyä halutessasi myös Johannalta puh. 050-5825061

16.1.2023

Eläinlääkäriasema HauMau, Helsinki

Eläinlääkäriasema HauMau etsii vastuuhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaisuuteen. Työaika sopimuksen mukaan 3-5pv/viikko.

Eläinlääkäriasema HauMau on yksi pääkaupunkiseudun pisimpään toimineista eläinlääkäriasemista. Meillä on erikoisosaamista mm. sisätaudeissa, hammassairauksissa, ortopediassa, kirurgiassa ja silmäsairauksissa.

Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Tilamme ovat nykyaikaiset ja sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Etu-Töölössä Helsingissä.

Ketä etsimme?

Etsimme osa- tai kokoaikaista vastuuhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomansijaisuuteen. Tehtävään kuuluu hoitajien ja asiakaspalvelijoiden esihenkilönä toimiminen ja koulutuksesta riippuen myös klinikkaeläinhoitajan työtehtävät. Työ alkaa maaliskuussa 2023 ja kestää ainakin 6.3.2024 asti.

Vastuuhoitaja toimii klinikan johtajan tukena ja ohjeistamana, organisoiden klinikalla toimivien hoitajien ja muun avustavan henkilökunnan toimintaa. Hän toimii myös klinikan johtajan apuna toiminnan kehittämisessä sekä toimintojen järjestämisessä siten, että eläinlääkärit, hoitajat ja muu mahdollinen henkilökunta voivat keskittyä tehtäviensä mukaiseen työskentelyyn.

Vastuuhoitajan työnkuvaan kuuluu normaalia kliinistä hoitotyötä sekä erillisiä hallinnollisia tehtäviä, kuten esim. työvuorosuunnittelu, koulutussuunnittelu, palkka-asiat, kehityskeskustelut sekä muut esihenkilöiden työtehtävät.

Tehtävässä tarvittava osaaminen ja kokemus:

· Lähiesimiestyön ammattitutkinto tai aiempi esihenkilökokemus katsotaan eduksi

· Aiempi kokemus pieneläinklinikalla työskentelystä

· Pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan koulutus ja työkokemus, mutta tämä ei ole välttämätön

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän rennossa ja lämminhenkisessä tiimissä, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston ja avoimen työilmapiirin.

Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. hyvät työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri-etu.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.01.2023 mennessä.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus maaliskuussa. Lisätietoja: Klinikan johtaja Anu Jäminki anu.jaminki@evidensia.fi tai vastuuhoitaja Nina Heikka nina.heikka@evidensia.fi

16.1.2023

Eläinklinikka Loime, Lappeenranta

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva itsenäinen, laadukkaita pieneläinpalveluita tarjoava eläinklinikka.

Haemme iloiseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme asiakaspalvelusta pitävää, avointa ja vastuuntuntoista klinikkaeläinhoitajaa äitiysloman sijaiseksi, tai vakituiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan. Äitiyslomasijaisuus alkaa kesäkuun alussa, mutta työt voi aloittaa jo aikaisemmin kevään aikana.

Arvostamme että klinikkaeläinhoitajan töiden lisäksi haluat olla aktiivisesti kehittämässä omaa osaamistasi ja yrityksen yhteistä työkulttuuria, yhteisten arvojen ympärille.

Klinikkamme työvuorot ovat arkisin klo 7:30-20, kahdessa vuorossa.

Työ on monipuolista ja haastavaa. Hyvin varustetulla klinikallamme tehdään mm. vaativia hammashoitoja ja pehmytosakirurgisia toimenpiteitä sekä kattavia kuvantamispalveluita.

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta (kts. esittelyvideo www.loime.fi)

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 20.2.2023 mennessä sähköpostiin osmo.hyyrynen@loime.fi

16.1.2023

Eläinlääkäriasema Tassu Oy, Vantaa

Haemme kasvavaan ja laajentuvaan toimintaamme 1-2 Klinikkaeläinhoitajaa/Pieneläinhoitajaa vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Tervetuloa osaavan ja tehokkaan tiimimme jäseneksi yksityiselle, ketjuihin kuulumattomalle eläinlääkäriasemalle Vantaalle! Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä kolme kokopäiväistä eläinlääkäriä sekä viisi hoitajaa.
Vastaanottomme on auki arkisin kello 08-20, viikonloppuisin ja pyhinä vastaanotto on suljettu. Olemme perehtyneet erityisesti
hammashoitoihin, lisäksi hoidamme päivittäin paljon leikkauspotilaita sekä sisätautipotilaita. Toimintamme on monipuolista ja
asiakaslähtöistä. Potilaat ovat meille tärkeitä ja pyrimme luomaan klinikallemme joustavan ja kiireettömän tunnelman. Varustelutasomme on
laaja ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Haussa on nyt 1-2 klinikkaeläinhoitajaa tai pieneläinhoitajaa
vahvistuksiksi tiimiimme. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Edellytämme:
- klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan ammattitutkintoa
- itsenäistä työotetta


Arvostamme:
- vankkaa asiakaspalvelutaitoa
- paineensietokykyä, tiimihenkisyyttä
- kykyä pitää langat käsissään haastavissakin työtilanteissa

Tarjoamme:
Vakituinen, kokoaikainen tehtävä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa
(aamu-, väli- ja iltavuoro) klo: 07.30-21.00 välisenä aikana.
Iltavuoroja on maksimissaan 1-2 vuoroa viikossa. Työvuorot ovat
säännölliset ja niissä pyritään myös joustamaan tarpeen tai tilanteen
mukaan. Tassussa hoitaja on tärkeä osa tiimiä ja kokonaisuutta. Meillä
pääsee vaikuttamaan klinikan kehitykseen omalla panoksellaan ja myös
kouluttautumiseen kannustetaan.

Palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatamme ammattiliitto ERTO:n
kanssa solmimaamme sopimusta. Kilpailukykyisen palkan lisäksi
hoitohenkilökunnalle maksetaan puolivuosittain liikevaihtoon perustuvaa
bonuspalkkiota.

Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset + CV pyydämme lähettämään osoitteeseen:
minna.pulkkinen@tassu.fi
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka(-t) täytetään sopivan
henkilön löytyessä.
https://tassu.fi/

11.1.2023

Yliopistollinen eläinsairaala, Helsinki

Haemme nyt hevossairaalaan Viikkiin KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISIA SEKÄ VARSASITTEREITÄ eripituisiin työsuhteisiin ajalle 1.6-30.9.2023 tai sopimuksen mukaan.


Klinikkaeläintenhoitajien työtehtäviin kuuluu potilaiden hoitotyö ja eläinlääkärin avustaminen. Varsasittereiden työtehtäviin kuuluu erityisesti varsapotilaiden hoitotyö ja lisäksi muut avustavat tehtävät hevossairaalassa.


Hakijoilta toivotaan hevosten hoitoon liittyviä opintoja sekä kokemusta ja monipuolista osaamista alalta. Tehtäviä hoidetaan jaksotyössä, mikä pitää sisällään päivävuorojen lisäksi ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.


Alan opiskelijoiden palkka määrittyy koulutuksen sekä alan työkokemuksen mukaan, klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittaneiden palkka sijoittuu muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5 (yliopistojen palkkausjärjestelmä). Varsasittereiden palkkaus alan harjoittelijoiden palkan mukaisesti. Kuukausipalkan lisäksi maksetaan Yliopistojen työehtosopimuksen mukaiset ilta-, yö- ja viikonloppukorvaukset.


Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae nyt – linkistä viimeistään 31.1.2023. https://jobs.helsinki.fi/job/Klinikkael%C3%A4intenhoitajaVarsasitteri-hevossairaalaan-%28kes%C3%A4sijaisuus%29/762525602/?feedId=350602&utm_source=CareerSite_UniversityOfHelsinki


Lisätietoja tehtävistä antaa hevossairaalan osastonhoitaja Jutta Mäntynen, jutta.mantynen@helsinki.fi, 029 415 7272 (arkisin 8-16).

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Jenni Reijonen 029 412 2617, hr-yes@helsinki.fi.Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta.


Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Tuotantoeläinsairaala Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala


11.1.2023

Yliopistollinen eläinsairaala, Helsinki

Klinikkaeläintenhoitajien kesälomasijaisuus

Haemme pieneläinsairaalaan Viikkiin KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISIA, eripituisiin työsuhteisiin ajalle 29.5. – 30.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Jos olet jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja, voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi pidempiaikaiseen sijaisuuteen tai klinikkaeläinhoitaja opiskelijana voit myös suorittaa meillä tulevan harjoittelujaksosi kevään aikana ja jatkaa suoraan työsuhteeseen.

Kesälomasijaisuus on erinomainen tilaisuus kehittää omaa osaamistasi alalla! Tarjoamme nykyaikaiset tilat ja laitteet sekä mahdollisuuden työskennellä osana huippuammattilaisten osaavaa sekä kannustavaa työyhteisöä.

Eläinsairaalan työyhteisön arvoihin ja työkulttuuriin sisältyy arvostus ja kunnioitus, tieteeseen perustava opetus sekä laatu ja asiantuntijuus.

Tehtäviin kuuluu mm. eläinlääkärin avustaminen, asiakkaan haastattelu ja vastaanottaminen, laboratoriotyöskentely, röntgenkuvaaminen, sairaalapotilaan hoidon toteutus ja päivystyspuhelin työskentely. Tehtäviä hoidetaan jaksotyössä, mikä pitää sisällään päivävuorojen lisäksi ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.

Toivomme, että olet jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja tai alan opiskelija (klinikkaeläinhoitaja- tai eläinlääketieteenopiskelija) sekä omaat kokemuspohjaa ja osaamista eläintenhoitotyöstä. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja tartut rohkeasti erilaisiin tehtäviin. Nautit asiakaspalvelutyöstä ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Alan opiskelijoiden palkka määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustason 2 ja klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittaneiden palkka vaativuustason 5 mukaisesti. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa sekä yliopistojen työehtosopimuksen mukaiset ilta-, yö- ja viikonloppukorvaukset.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa-linkistä viimeistään 31.1.2023. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Liitä mukaan palkkatoiveesi sekä toive työskentelyajasta.

Lisätietoja tehtävästä antavat pieneläinsairaalan osastonhoitajat Daniela Haupt, 02941 40865, daniela.haupt@helsinki.fi ja Johanna Hyytiäinen, 02941 57442, johanna.ollila@helsinki.fi.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa eläinsairaalan HR-asiantuntija Jenni Reijonen 029 412 2617, hr-yes@helsinki.fi.

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Saaren eläinklinikka Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsa...

6.1.2023

Eläinklinikka Viksu, Sastamala

Haluatko tehdä töitä superkivassa tiimissä ja kannustavassa ympäristössä?

Oletko jo valmis klinikkaeläinhoitaja, jolla hommat sujuu ja joka pitää eläinten lisäksi myös ihmisistä?
Oletko valmis puhaltamaan yhteen hiileen ja laittamaan itsesi likoon, jotta jokainen päivä saadaan hoidettua parhaalla mahdollisella tavalla pakettiin?
Olet vastuuntuntoinen, mutta huumorintajuinen?
Silloin Viksu on juuri Sinulle sopiva työpaikka!

Eläinklinikka Viksu on itsenäinen, yksityinen, vuonna 2007 perustettu lämminhenkinen pieneläinklinikka Pirkanmaalla. Laajennetuista tiloistamme löytyy omat odotustilat ja toimenpidehuoneet erikseen koirille ja kissoille. Teemme peruspraktiikkaa ja mm. pehmytosa- ja hammaskirurgiaa, laboratoriotutkimuksia, kuvantamista ja hoidamme myös runsaasti akuuttipotilaita. Mitä ikinä teemmekään, keskitymme aina ottamaan myös eläimen omistajan huomioon.

Työ sisältää sekä aamu- että iltavuoroja ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Työssä toimitaan eläinlääkärin työparina.

Lisätietoa meistä löydät: https://www.viksu.net/

Ota reippaasti yhteyttä ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

http://go-on.likeit.fi/apply/130934643

Lisätietoja:

Teemu Myyrä / Eläinklinikka Viksu / 040 558 9963

Oskari Kuivila / Go On Pirkanmaa / 050 493 9527

6.1.2023

Porvoon Eläinlääkäriasema Oy, Porvoo

Etsimme valmista/valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa pieneläinvastaanotolle idylliseen Porvooseen.

Porvoon Eläinlääkäriasema on perinteikäs, monipuolista pieneläinpraktiikkaa tekevä, mutta erityisesti silmäsairauksien hoitoon ja diagnostiikkaan keskittynyt.

Toimitilamme ovat viihtyisät ja avarat, ja praktiikka on hyvin varusteltu: mm. laboratorio, röntgen, ultraääni, hammasröntgen, hammasporayksikkö, 2xinhalaatioanestesialaitteisto, leikkausmikroskooppi, runsaasti silmien tutkimukseen käytettäviä laitteita.

Etsimme reipasta, asiakaspalvelutaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää hoitajaa. Tarjoamme monipuolisen työn joko osa-aikaisena tai täysaikaisena työntekijänä.

(Svenska språkkunskaper ses som en fördel .)

Yhteydenotot:

tarja@porvoonelainlaakariasema.fi

p. 019 5245966 (tarvittaessa jätä soittopyyntö)

6.1.2023

Oulun Hevosklinikka, Oulu

Haemme klinikkaeläinhoitajaa/avustajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä vaaditaan hyvää hevosten käsittelytaitoa ja hevosalan kokemusta.

Työtä tehdään yhdessä eläinlääkärien, klinikkahoitajien ja asiakkaiden parissa joten hyvä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaito sekä organisointikyky ja paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Hakuaika 1.1.2023-29.1.2023 . Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Otamme yhteyttä vain haastatteluun valittuihin henkilöihin.

Kysymykset ja hakemukset sekä palkkatoiveet sähköpostitse tyohakemus@ohkl.fi

6.1.2023

Omaeläinklinikka Lohja, Lohja

Haemme vakituiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa.

Olemme päiväklinikka Lohjan Ojamolla, teemme paljon hammashoitoja ja peruspraktiikkaa. Meiltä löytyy myös leikkaussali, ultra, röntgen ja labra. Meillä työskentelee yhteensä 6 eläinlääkäriä 2-3 lääkäriä/päivä ja hoitajia talossa on 5.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa arkisin 7:50-20:10 välillä.

Työyhteisömme on pienehkö, joustava ja meillä on mukava työilmapiiri.

Omaeläinklinikka on osa Evidensiaa, joten työsuhteeseen kuuluu myös ison talon edut: sisäiset ja ulkoiset koulutusmahdollisuudet ja e-passi liikunta- ja kulttuurietu sekä hyvät työterveyspalvelut.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2023 mennessä klinikan johtajalle elina.sievanen@omaelainklinikka.fi puh. 050 3523322

Hakemukseen päässe myös oheisen linkin kautta:

https://tyopaikat.evidensia.fi/jobs/2321695-klinik...

3.1.2023

Eläinsairaala Vethaus, Hämeenlinna

Klinikkaeläinhoitajan äitiysloman sijaisuus Eläinsairaala Vethausin hammastiimissä!

Eläinsairaala Vethaus hakee klinikkaeläinhoitajaa kirurgian osastolle hammastiimiin, määräaikaiseen 13.2-9.10.2023, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Nyt aukesi harvinainen tilaisuus päästä hammastiimin klinikkaeläinhoitajan sijaiseksi! Eläinsairaala Vethaus tarjoaa lemmikeille sairaalatasoista hammashoitoa, ennaltaehkäisevästä perushammashuollosta poistoihin, juurihoitoihin, paikkauksiin, aina leukakirurgiaan saakka. Meillä työskentelee joka päivä 1–2 eläinlääkärivetoista hammastiimiä.

Hammastiimin hoitajana toimit eläinlääkärin tiiviinä työparina. Työsi on vastuullinen ja huolehdit potilaan valmistelusta, verinäytteiden ottamisesta ja laboratoriotyöstä, anestesiavalvonnasta, hammasröntgenkuvauksesta, mahdollisesta CT-kuvauksesta, heräämötyöskentelystä, vointisoitoista, potilaiden kotiutuksista ja muista eläinlääkärin kanssa yhdessä sovituista avustavista toimenpiteistä.

Vaatimuksena tehtävään on klinikkaeläinhoitajan tutkinto ja muutaman vuoden kokemus klinikkaeläintenhoitajan työstä. Sinun tulee pystyä itsenäiseen anestesiavalvontaan. Hammasosaamista ei vaadita, sen me opetamme Sinulle. Kokemus hammastoimenpiteistä katsotaan eduksi. Eläinsairaala Vethaus on kuuluisa timanttisesta työyhteisöstään, jota kaikki uudet työntekijät vahvistavat kukin omalla tavallaan. Tämän vuoksi vaatimuksena on myös se, että olet mukava työkaveri ja tiimipelaaja.

Odotamme sinulta intohimoa, rohkeaa ja tarkkaa otetta, iloista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, myös paineen alla. Meille on tärkeää se, että olet motivoitunut oppimaan lisää ja auttamaan työpariasi ja tätä tiimiä.

Eläinsairaala Vethaus on osa Evidensian verkostoa, jonka etuina koeajan päättymisen jälkeen työntekijöille tarjotaan muun muassa laajat työterveyspalvelut, ePassi ja palkalliset vuosittaiset koulutukset. Omien lemmikkien hoitoalennukset ovat voimassa heti työsuhteen alkaessa. Eläinsairaala Vethaus kouluttaa omaa tiimiään jatkuvasti myös talon sisällä, henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Perehdytyksesi ja sisäinen koulutuspolkusi suunnitellaan osaamistasosi mukaan.

Aloitamme haastattelut heti hakemusten perusteella ja täytämme paikan sopivan persoonan löydettyämme. Pidä siis kiirettä!

Lisätietoja Sinulle antaa

Sairaalamanageri Tiia Veko 040 923 0541

tiia.veko@evidensia.fi

Hakemuksen pääset täyttämään täältä.


2.1.2023

Tikkurilan Eläinlääkäriasema, Vantaa

Klinikkaeläinhoitajaksi kasvavaan tiimiimme Tikkurilan Eläinlääkäriasemalle

Tunnelmallinen klinikkamme etsii klinikkaeläinhoitajaa täydentämään kasvavaa tiimiämme!

Olemme muuttamassa uusiin isompiin tiloihin loppukevään aikana ja tiimimme tulee tätä myötä kasvamaan. Haemmekin valmista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Huomioimme kuitenkin myös toiveet osa-aikaisesta työsopimuksesta. Olemme Evidensian hammassairauksien erikoisklinikka ja työpäiviimme mahtuu paljon anestesiapotilaita. Lisäksi klinikallamme tehdään peruseläinlääkintää ja pehmytkudosleikkauksia. Klinikallamme on röntgen- ja ultraäänilaite sekä hammashoitoihin tarvittavat laitteistot (hammasröntgen, hammasporayksikkö). Palveluvalikoimamme tulee vielä laajentumaan uusien tilojen myötä.

Toivomme, että sinulta löytyy osaamista anestesioista. Hammaspotilaiden aikaisempi hoitaminen katsotaan myös eduksi, mutta pystymme myös helposti sinut hammashoitoihin kouluttamaan. Arvostamme oma-aloitteisuutta, innokasta asennetta sekä hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja. Meille on työvuosia tärkeämpää, että olet halukas oppimaan uutta sekä kouluttautumaan - Meillä on tähän erinomaiset mahdollisuudet laajojen sisäisten koulutusten sekä henkilökohtaisen koulutusrahan avulla.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän lämminhenkisessä tiimissä, erinomaiset koulutusmahdollisuudet, avoimen työilmapiirin sekä laajan kollegaverkoston. Työ pitää sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, anestesiavalvontaa, laboratoriotyöskentelyä, röntgenkuvantamista, leikkaussalityöskentelyä, varastonhallintaa ja muita klinikan töitä. Työaikamme sijoittuvat tällä hetkellä arkisin klo 7:30-20:30 välille. Iltalisät maksetaan tehtyjen tuntien mukaan.

Henkilökuntaetuuksiimme kuuluvat lisäksi muun muassa laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoitoon ja ravintoon liittyen sekä muita yhteistyökumppanien tarjoamia etuja.

Palkka on neuvoteltavissa henkilökohtaisesti osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja Tikkurilan Eläinlääkäriasemasta työpaikkana antaa vastuuhoitaja Nora Palenius puhelimitse 045 697 5366 tai sähköpostitse nora.palenius@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.01.2023 mennessä. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan.

Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.

Tikkurilan Eläinlääkäriasemalla palvellaan asiakaslähtöisellä otteella ja potilaat hoidetaan sydämellä. Tervetuloa mukaan kasvavaan tiimiimme!

30.12.2022

Omaeläinklinikka Remedium, Espoo

Hae Omaeläinklinikka Remediumiin Espooseen kesätöihin klinikkaeläinhoitajan sijaiseksi!

Oletko eläinlääketieteen opiskelija tai klinikkaeläinhoitajaksi opiskeleva, joka haluaa kesäksi klinikkatyöhön kartuttamaan kokemustaan alalta?

Klinikkaeläinhoitajan sijaisena pääset tutustumaan klinikan eri tehtäviin asiakaspalvelusta eläinten hoitoon ja eläinlääkärin avustajana osallistumaan erilaisiin hoitotoimenpiteisiin.

Remedium on toimiva, hyvin varusteltu perusklinikka laitteineen ja tiloineen. Avoinna ajanvarauksella maanantaista perjantaihin klo 8-21. Toimimme aamu- ja iltavuoroissa.

Käytämme Provet Cloud -ohjelmaa läpi koko asiakaskäynnin, joten sovelluksen käyttöön saat hyvän tuntuman tulevaisuuttakin ajatellen. Provet Cloud on yleisesti käytössä monilla klinikoilla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Tiimiesimies Päivi Hokkanen

Lisätiedot joko sähköpostitse tai puhelimitse +358 50 3075029 ja hakemukset sähköpostilla osoitteella

paivi.hokkanen@omaelainklinikka.fi

30.12.2022

Keravan eläinklinikka, Kerava

Hei sinä ortopediaan suuntautunut tai ortopediasta kiinnostunut klinikkaeläintenhoitaja, haemme ortopediaan suuntautuvaa klinikkaeläinhoitajaa kasvavalle klinikallemme Keravalle.

Haluatko olla mukana kasvamassa erityisosaamisen saralla? Keravan Eläinklinikka kasvattaa palveluitaan nyt myös ortopedian puolelle. Keravan Eläinklinikalta löytyy erityisosaamista mm. dermatologian, kardiologian, ultraäänikuvantamisen, sisätautien, hammashoitojen ja pehmytosakirurgian puolelta.

Haemme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä arkipäivisin klo 7.30-20.30 välillä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä työyhteisössä.

Hakemamme henkilö on positiivisen ja joustavan työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen pieneläinten hoitotyöhön ammattilainen. Ortopedisen klinikkaeläinhoitajan ja klinikkaeläinhoitajan työkokemus katsotaan eduksi. Mikäli haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana ja lähteä erikoistumaan ortopediseksi hoitajaksi, tämä on sinun mahdollisuutesi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöedut sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatissasi. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit sekä mukava työilmapiiri. Kouluttautuminen on meille tärkeää ja kannustamme siihen.


Keitä me olemme?

Keravan Eläinklinikka on toiminut vuodesta 2008, nimemme on vain vaihdellut vuosien mittaan, aina panostaen erityisosaamiseen sekä monipuoliseen ja laadukkaaseen palveluun. Meillä toimii alamme erityisosaajia iloisessa ja tiiviissä työporukassa toisiamme auttaen ja kehittäen. Arvostamme hyvää tiimihenkeä ja yhteisöllisyyttä.

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit ja vaikutat meidän uudelta hoitajaltamme!

Hae tehtävään linkin kautta tai sähköpostitse hanna.hasselgren@evidensia.fi

https://tyopaikat.evidensia.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa Klinikkamanageri Hanna Hasselgren hanna.hasselgren@evidensia.fi, 0408363194

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

30.12.2022

Omaeläinklinikka Vetset, Kirkkonummi

Kirkkonummen Omaeläinklinikka Vetset hakee joukkoonsa valmista klinikkaeläinhoitajaa.

Haemme joukkoomme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa.

Tarjoamme monipuolisia lemmikkien terveydenhoito- ja hyvinvointipalveluja ammattitaidolla ja lämmöllä. Käytössämme on avarat tilat ja nykyaikainen varustetaso. Käytössämme on moderni anestesialaitteisto ja panostamme turvalliseen anestesiaan sekä laadukkaaseen anestesiavalvontaan. Henkilökuntamme koostuu ammattilaisista, jotka hoitavat jokaista potilasta kuin omaansa. Etsimme joukkoomme samanhenkistä klinikkaeläinhoitajaa.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

Viralliset röntgentutkimukset

Hammastoimenpiteet (mm. hammasröntgenkuvaukset ja kirurgiset poistot)

Pehmytkudoskirurgia (mm. sterilisaatio- ja kastraatioleikkaukset)

Ultraäänitutkimukset

Monipuoliset laboratoriotutkimukset (mm. veri-, virtsa, korva- ja ihonäytteiden tutkimukset)

Sydämen ultraäänitutkimukset

Ennaltaehkäisevä terveydenhoito

Akupunktio

Trimmauspalvelut

Myymälä: erikoisruokavaliot, hoitotuotteet ja lisäravinteet

Toivomme sinulta innokkuutta kehittää itseäsi ja työyhteisöä, sekä halua työskennellä osana tiivistä porukkaamme. Työhön kuuluu kliinisen hoitotyön lisäksi mm. asiakaspalvelua, sekä vastuualueiden hoitamista. Edellytämme sinulta klinikka- tai pieneläinhoitajan ammattitutkintoa. Oppisopimuspaikkoja meillä ei valitettavasti tällä hetkellä ole.

Tarjoamme sinulle osaavat työkaverit ja iloisen työilmapiirin. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja meillä on kehittyvä, sekä innostava työympäristö.

Evidensia tarjoaa kattavat henkilöedut: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja.

Palkka on sovittavissa kokemuksen mukaan.

Työaika sijoittuu tällä hetkellä arkisin klo: 7:30-20:30 välille.

Olemme osa Evidensia-verkostoa, johon kuuluu 49 eläinlääkäriasemaa ja -sairaalaa eri puolilta Suomea. Jokainen verkoston eläinlääkäriasema on paikallisesti johdettu omanlaisensa kokonaisuus – niin palveluiltaan, varustelultaan kuin erikoisosaamiseltaan. Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Evidensia on osa Isobritannialaista IVC (Independent Vet Care) yritystä, joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinlääkäriasemaketju. Meitä yhdistää laadukas, tutkittuun tietoon perustuva eläinlääketiede ja arvoihimme pohjautuva, ainutlaatuinen palveluasenne: kohtaamme jokaisen potilaan tunteella ja hoidamme tieteellä.

Jätäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 31.01.2023 mennessä.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu yhteisesti sopien.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikan johtaja Thea Kurttila, thea.kurttila@omaelainklinikka.fi tai 0407181640.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Vetsetin tiimiin!

30.12.2022

Eläinsairaala MEVET, Helsinki

Haemme kahta ortopediaan suuntautuvaa klinikkaeläinhoitajaa ortopedian tiimiin uuteen Eläinsairaala Mevetiin

Haluatko olla mukana rakentamassa yhden Suomen merkittävimmän eläinsairaalan uutta pian alkavaa aikakautta. Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? – Hae meille ortopedian tiimiin!

Haemme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen.

Hakemamme henkilö on positiivisen ja ahkeran sekä joustavan työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, vahvasti asiakaspalveluhenkinen pieneläinten hoitotyöhön ammattilainen. Ortopedisen klinikkaeläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella tai lähiaikoina valmistumassa klinikkaeläinhoitajan ammattiin. Uskomme, että asenne ja tiimityöskentelytaidot ratkaisevat. Mikäli et pelkää työtä ja haasteita, haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana ja lähteä erikoistumaan urapolkua ortopediseksi hoitajaksi, tämä on Sinun mahdollisuutesi tarttua hetkeen.


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatissasi sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa Suomen merkittävimmän eläinsairaalan uutta pian alkavaa aikakautta yhdessä kanssamme.

Meillä Mevetissä on hyvä ja kiva tehdä töitä – pitkät työsuhteet puhuvat sen puolesta. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit sekä mukava työilmapiiri. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä. Sinä, henkilökuntamme, asiakkaat ja heidän lemmikkinsä ovat meille tärkeitä ja heidän luottamus, kunnioitus ja arvostus on tärkein arvomme. Panostamme vahvasti osaamisen ja toimintatapojen kehittämiseen, jossa jokaisen ammattiryhmän näkemykset ovat arvokkaita ja huomioimme ne osana kehitystä.

Ortopedian poliklinikka ja leikkaustiimi tarjoaa erikoissairaanhoidon ja erikoiseläinlääkinnän palveluita ortopedisille ja traumatologisille potilaille. Poliklinikalle pääsee ajanvarauksella tai eläinlääkärin lähetteellä. Lääkäri-asiantuntijahoitaja työpari vastaanottaa potilaan ja tutkii potilaan yhdessä. Usein tarvitaan myös laboratorio-, röntgen- ja CT-tutkimuksia. Tavallisimmin potilaamme tulevat ontumatutkimukseen joko akuutin trauman, kroonisen nivelrikkokivun tai alentuneen suorituskyvyn takia. Erikoislääkärimme arvioi hoidon tarpeen ja kiireellisyyden sekä tekee alustavan hoitosuunnitelman.

Monet poliklinikalle tulevat potilaat tarvitsevat leikkaushoitoa. Leikkauksen tai toimenpiteen jälkeen järjestämme kontrollit ortopedian poliklinikalla. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista. Toimimme yhteistyössä eläinfysioterapeutin kanssa.

Ortopedinen hoitaja perehdytetään ja koulutetaan ortopedisten potilaiden ohjaukseen ja hoitoon, hänen työtehtäviinsä kuuluu mm. ortopedisen- ja kirurgisen asiantuntijahoitajan työtehtävät, anestesiavalvonta, diagnostinen kuvantaminen (röntgen ja CT) sekä asiakaspalvelu. Tiimin tukena sairaalassamme työskentelee oma asiakaspalvelutiimi, laboratorio-, välinehuolto- ja röntgenhoitajat sekä sisätautien-, kirurgian- ja päivystyksen- ja tehohoidon tiimit.

Keitä me olemme?

Eläinsairaala MEVET on vuonna 1974 perustettu, Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva arvostettu, huippuluokan eläinsairaala. Mevet on Suomen ensimmäinen yksityinen pieneläinsairaala. Tänä päivänä meitä mevetläisiä eläinlääketieteen ammattilaisia on lähes sata. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki pieneläinten perusterveydenhuollon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon palvelut sekä monipuoliset eläinlääkäri- ja erikoiseläinlääkäripalvelut 48 vuoden kokemuksella. Päivystämme hätätapausten varalta 24/7 ja palvelemme lemmikkipotilaita laajasti kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olemme osa Omaeläinklinikkaa ja IVC Evidensiaa. Teemme tiivistä yhteistyötä pääkaupunkiseudun muiden eläinsairaaloiden ja klinikoiden kanssa.

Kesällä 2023 muutamme täysin uusiin, moderneihin, huippuvarusteltuihin ja nykyistä sairaalaamme huomattavasti suurempiin tiloihin. Suunnittelussa on painotettu tilojen toiminnallisuutta ja henkilöstön, potilaiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä. Uusi sairaalamme sijaitsee nykyisen toimipisteemme välittömässä läheisyydessä.

Ota ehdottomasti yhteyttä, kerro toiveistasi, tule tutustumaan ja tule meille töihin.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen voit lähettää 28.2.2023 mennessä: eveliina.kumpulainen@omaelainklinikka.fi


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Leikkaus- ja hammasosaston vastaava hoitaja Eveliina Kumpulainen

eveliina.kumpulainen@omaelainklinikka.fi, 045 130 5055 tai Ortopedian vastaava eläinlääkäri Lotta Silfverberg, lotta.silfverberg@omaelainklinikka.fi


Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

16.12.2022

Toijalan eläinlääkäriasema, Akaa

Hei Pirkanmaalla asuva tai sinne kaipaava klinikkaeläinhoitaja!

Oletko koskaan haaveillut työskenteleväsi pieneläinten parissa klinikalla, jossa työyhteisö todella toimii hyvin yhdessä? Työpaikassa, jossa kiireenkin keskellä ilo on läsnä? Työpaikassa, jossa pääset kasvamaan haluamaasi suuntaan tai joka kaikin tavoin tukee jo hankkimaasi osaamista? Pienellä klinikalla, jolla on kuitenkin huippuvarustelu ja ison ketjun tuomat edut? Tervetuloa Toijalaan.

Toijalan eläinlääkäriasema on Akaan keskustassa juna-aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien (Hämeenlinna 20 min, Tampere 30 min) varrella sijaitseva kahden eläinlääkärin ”vetoinen” pikkuklinikka. Koulutettuja, kokeneita ja isolla sydämellä työtään tekeviä maailman parhaita klinikkaeläinhoitajia meillä on tällä hetkellä neljä. Lisäksi klinikalla on yksi asiakaspalvelija, joka on hyvää vauhtia oppisopimuksen avulla valmistumassa viidenneksi klinikkaeläintenhoitajaksi. Nyt yksi klinikkaeläinhoitajamme on suuntaamassa uusiin tuuliin paikkakunnan vaihdoksen myötä ja kaipaamme hänen tilalleen uutta osaajaa. Olisitko se Sinä?

Toijalan eläinlääkäriasemalla on vakiintunut, maanläheinen asiakaskuntansa ja klinikalle hakeudutaan klinikan hyvän maineen takia myös muista maakunnista. Meillä tehdään paljon hampaita nykyaikaisella välineistöllä ja lisäksi meillä on mm. suora digiröntgen, välineistö tähystyskirurgiaan ja laserhoitomahdollisuus.

Haemme koko- tai osa-aikatyöstä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa, jolla on jo kokemusta anestesia- ja leikkaussalityöskentelystä. Mikäli kokemusta on vielä vähän, ei huolta, sillä meidän joukossamme pääset kehittymään omaa täyteen potentiaaliisi.

Täytämme paikan sopivan ihmisen löydyttyä. Lisätiedusteluihin vastaa vastuuhoitaja Outi Kopola, outi.kopola@evidensia.fi tai 040 778 9742 sekä klinikanjohtaja Anna Pasanen, anna.pasanen@evidensia.fi tai 040 1434 662.

2.12.2022

Eläinklinikka Livet, Espoo

HAETAAN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN KOKENUTTA KLINIKKAELÄINHOITAJAA


Eläinklinikka Livet on vuonna 2017 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka tarjoaa peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erityisosaamista suu- ja hammassairauksissa, kardiologiassa, sisätaudeissa, pehmytosakirurgiassa, ortopediassa, kasvainsairauksien hoidossa ja ihosairauksissa. Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.elainklinikkalivet.fi.

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme uutta jäsentä kokeneesta klinikkaeläinhoitajasta. Hakijan toivomme hallitsevan anestesiavalvonnan ja potilaiden leikkausvalmistelun sekä olevan oma-aloitteinen, tehokas ja kiinnostunut oman ammattitaitonsa kehittämisestä. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja ajoittuu 2 vuoroon arkena.

Tarjoamme mukavan työpaikan osaavassa työyhteisössä, jossa on hyvä henki ja, jossa potilaat hoidetaan ammattitaidolla. Työ on kiinnostavaa, monipuolista ja vaihtelevaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen: riina.larmela@elainklinikkalivet.

2.12.2022

Oriola, Espoo

Haemme joukkoomme eläinlääkäreiden ja eläinklinikoiden palvelemiseen erikoistunutta palveluasiantuntijaa.

Asiakaspalvelutiimissämme työskentelee kymmenen asiakaspalvelun ammattilaista. Asiakkaitamme ovat apteekit, sairaala-apteekit, lääkekeskukset, eläinlääkärit ja vähittäiskaupan yritysasiakkaat. Työssämme korostuvat kyky asettua kunkin asiakkaan asemaan ja halu palvella asiakkaitamme erinomaisesti.

Asiakkaamme arvostavat asiantuntevuutta, luotettavuutta, nopeaa toimitusta sekä ystävällistä palvelua. Tarjoamme eläinlääkäriasiakkaillemme kattavan valikoiman eläinlääkinnän tuotteita helposti yhdestä paikasta. Palvelemme asiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostitse sekä digitaalisten palvelujemme kautta.

Meille on tärkeää tiimin sujuva sisäinen yhteistyö sekä tehokkuus ja kyky toimia muuttuvissa tilanteissa. Teemme tiivistä ja hyvää yhteistyötä monen sisäisen sidosryhmän, kuten eläinlääketiimin ja logistiikan kanssa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää kokonaisuuksien hallintaa. Meille on tärkeää hoitaa asiat loppuun asti ja pitää asiakkaamme hyvin ajan tasalla.

Odotamme sinulta

-Halua palvella asiakkaita hyvin

-Kykyä ja halua ottaa vastuuta

-Tiimipelaajan positiivista asennetta

-Reipasta, tehokasta ja systemaattista työskentelytapaa

-Hyviä ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoja

-Kykyä hallita kokonaisuuksia ja sopeutua muuttuviin tilanteisiin

-Hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa

-Kiinnostusta digitaalisia palveluja kohtaan

-Aiempaa työkokemusta eläinlääkinnän alalta

-Tuotetuntemusta eläinlääkinnässä käytettävistä lääkkeistä ja tarvikkeista

Kielitaito vaatimukset

-Suomi
-Sujuva englanti
-Ruotsi on eduksi

Tarjoamme sinulle

-Merkityksellisen työn organisaatiossa, jolla on vahva tarkoitus, “Health for life”
-Loistavan tiimihengen ja mukavat työkaverit
-Kiinnostavan, eteenpäin katsovan organisaation
-Itsenäiseen työskentelyyn ja kehittymiseen kannustavan organisaation
-Kiinnostavan liiketoiminnan terveysalan keskiössä
-Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto sekä virike- ja lounasetu

Työsuhteen ehdot:

-Tehtävä on kokoaikainen, ja toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian
-Toimistomme sijaitsee Espoossa, Mankkaalla
-Mahdollisuus työskennellä hybridimallimme mukaisesti osa viikosta etänä
-Työsuhde on Oriolassa – alta voit lukea lisää yrityksestämme

Hakemus: Jos tehtävä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille. Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Toivomme kuulevamme sinusta pian! Palveluasiantuntija - Oriola Corporation | Jobylon

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Minna Pirttiaho-Timonen, Head of Customer Experience, minna.pirttiaho-timonen@oriola.com

23.11.2022

Anident, Veikkola

Anidentissa avoinna määräaikainen paikka hoitajalle/hoitajaopiskelijalle!

Kiinnostaako sinua hampaat ja anestesiat sekä työskentely lähetepotilaiden kanssa? Pidätkö sujuvista prosesseista ja huolella suunnitelluista systeemeistä?

Anident on 29-vuotias perheyritys ja Suomen johtava klinikka lemmikkien hammashoidoissa ja suukirurgiassa. Potilaistamme suurin osa on lähetteellä tulevia suukirurgisia ja hammaspotilaita, mutta teemme myös lähialueiden lemmikkien yleispraktiikkaa. Klinikan varustus on huippuluokkaa ja puitteet poikkeuksellisen viihtyisät. Työyhteisömme on pieni ja tehokas ja olemme kaikki tosi mukavia.

Tällä kertaa etsimme joko tutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa, tai myös oppisopimuspaikka on mahdollinen, jos kokemusta on jo kertynyt ihmispuolen hoitotyöstä tai klinikalta.

Valitulle hakijalle koulutetaan Anidentin erikoisjutut, mm. hammashoito- ja anestesiaosaaminen, mutta tulovaatimuksena on huolellisuus ja tarkkuus, tahto tehdä hyvää työtä ja tietysti potilasturvallisuuden asettaminen etusijalle. Kaikilla hoitajilla on lisäksi oma vastuualueensa klinikan ei-kliinisessä toiminnassa.

Työaika on 7-8h/pv, 4 tai 5 päivää/viikko. Klinikka on auki arkisin 8-20, paitsi perjantaisin 8-19.
Oma auto on välttämätön. Anident on savuton työpaikka.
Työnkuvaan kuuluu positiivinen asenne ja meillä on tosi hyvä henki.
Vapaamuotoiset hakemukset klinikkamanagerillemme Liisalle liisa.teraaho@anident.fi
Anident Oy
Lamminpääntie 41, 02880 Veikkola
puh. 0500-100714, 09-2565430

11.11.2022

Lahden Eläinlääkäriasema, Lahti

Etsimme Lahteen osaavaa klinikkaeläintenhoitajaa, jolle perehdyttäminen ja ohjaaminen sekä laajempien toimintakokonaisuuksien suunnittelu on hoitajatyön lisäksi mieluista. Koet tärkeänä kehittää klinikkaa eläinten ja ihmisten kannalta entistä paremmaksi. Teet töitä itsenäisesti, mutta muita kuunnellen ja tulet hyvin toimeen kaikkien kanssa.

Lahden Eläinlääkäriasema on 40-vuotias ja olemme muuttaneet uusiin 1000 m2 hienoihin tiloihin vuosi sitten. Meillä on paljon erikoisosaamista, laajaa perehtymistä sekä laitteisto, joka mahdollistaa vaativan diagnostiikan ja hoidot. Olemme hyviä mm. kirurgiassa, ortopediassa, sisätaudeissa, hammassairauksissa, lisääntymiseen liittyvissä pulmissa, sen seurannoissa ja lisääntymissairauksissa, tähystyksissä, ct-kuvauksissa, ultraäänitutkimuksissa, silmäsairauksissa, sydänsairauksissa, kasvainsairauksissa... Meillä työskennellään ja kehitetään tekemistä tiimeissä.

Lahdessa työskentelee Evidensian ainut sisätautien diplomaatti ja residenssiohjelmaan meillä kuuluu nyt kaksi eläinlääkäriä toinen lisääntymistieteissä ja toinen kirurgiassa. Tavoitteenamme on, että meillä työskentelee tulevaisuudessa 4 eri alojen diplomaattia. Lahdesta on tulossa Urheilukoiraklinikka. Meillä on hieno asiakaspalvelutiimi ja osaavat ihanat hoitajat. Hoitajistamme kolme on jo suorittanut erikoisammattitutkinnon ja tänä syksynä uuden tutkinnon aloitti neljä hoitajaa. Meillä työskentelee toinen Evidensian hygieniahoitajista ja hän toimii myös välinehuoltajanamme. Kiireistä arkea helpottaa tekninen työntekijämme. Tällä hetkellä harjoittelussa on eläinten kouluttaja, koska sekä ihmisten, että eläinten hyvinvointi on meille tosi tärkeää.

Meidän tiimi palkittiin juuri Evidensian Vuoden Kehittyjät ja Kannattajat 2022-palkinnolla!

Tule tekemään meidän kanssa Suomen paras päiväsairaala ja työpaikka Lahteen! Paikka täytetään heti sopivan työkaverin löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Voit laittaa myös avoimen hakemuksen muunlaisesta toivomastasi työnkuvasta (esim. osa-aikaisuus). Meillä aloittaa uusia eläinlääkäreitä ja rekrytoimme myös tulevaisuudessa.

Rekrytoinnista vastaa Elisa Valantaan elisa.valanta@evidensia.fi 0505666031. Vastaan kaikkiin kysymyksiin oikein mielelläni ja tervetuloa tutustumaan meihin!

3.11.2022

Alfapet Eläinlääkärit/Eläinlääkäriasema Tassu Oy, Espoo

Alfapetissa puhaltaa uudet tuulet omistajanvaihdoksen myötä ja haemme nyt Espoon Kauklahdessa sijaitsevalle eläinlääkäriasemalle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa tai pieneläinhoitajaa. Voit olla myös opintojesi loppusuoralla oleva klinikkaeläinhoitajaopiskelija.

Alfapet on vuonna 2007 perustettu yksityinen vastaanotto. Tarjoamme monipuolisia palveluja, mm. kirurgisia hammashoitoja, pehmytosakirurgiaa, röntgentutkimusta sekä kattavat inhouse-laboratoriotutkimukset. Vastaanotto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja on tiloiltaan viihtyisä, nykyaikainen ja tilava. Klinikan toimintaa ja varustelutasoa pyrimme kehittämään ja henkilökunnan kouluttautumista tuetaan.

Alfapetissa työskentelee tällä hetkellä neljä eläinlääkäriä sekä kolme hoitajaa. Lisäksi vastaanotollamme toimii kolme vastaanottoapulaista 1–4 päivänä viikossa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kello 7.30-21:00 välisenä aikana. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä olemme suljettuina. Työaika on 40h viikossa.

Työtehtäviin sisältyy anestesiavalvontaa/leikkaussalityöskentelyä, asiakaspalvelua, röntgenkuvausta, yleistä eläinlääkärin avustamista sekä muita vastaanoton työtehtäviä.

Tarjoamme:

-vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen

-jatkokouluttautumismahdollisuuksia

-mukavan ja ammattitaitoisen ja työyhteisön sekä viihtyisät työskentelytilat

-kilpailukykyisen palkan

Edellytämme:

-Klinikkaeläinhoitajan/pieneläinhoitajan ammattitutkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja

-asiakaspalvelukokemusta

-itsenäistä työskentelytapaa

-paineensietokykyä

-yhteistyötaitoja

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera pyydetään toimittamaan osoitteeseen: minna.pulkkinen@tassu.fi

1.11.2022

Espoon eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Vastaanotollamme työskentelee 6 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.

Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin sekä kokemustasi vastaavan, hyvän ja kilpailukykyisen palkan. Mikäli sinulla on pidempi kokemus alalta, meillä on mahdollisuus myös edetä ja saada omia vastuualueita.

Työ on 2-vuorotyötä, osaavalle hoitajalle tarjolla myös oman mielenkiinnon mukaan lauantaityövuoroja. Työn aloitus sovittavissa.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus sähköpostitse osoitteeseen merja.rosendahl@hotmail.com. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen merja.rosendahl@hotmail.com joko sähköpostitiedustelun tai soittopyynnön.

Merja Rosendahl

Espoon eläinlääkäritalo

Kavallinpelto 3

02710 Espoo