Työpaikkapörssi

Työnantaja, onko yrityksesi vailla ammattitaitoista työntekijää?

Klinikkaeläinhoitajat Ry julkaisee tällä sivulla ilmoituksia avoimista työpaikoista. Jo useiden vuosien ajan yhdistyksemme on saattanut yhteen työn sekä niiden tekijät, ja niin myös jatkossakin.

Ilmoittaminen on työnantajille täysin maksutonta.

Ilmoitukset avoimista työpaikosta tulee lähettää osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi. Ennen ilmoituksen lähettämistä, luethan ohjeet ilmoituksen lähettämiseen alta.

Ilmoituksen toimittaminen julkaistavaksi:

 • Ilmoituksen otsikoksi tulee laittaa ainoastaan klinikan nimi sekä sijainti, esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo
 • Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostin tekstiksi
 • PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise.
 • Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Ilman hakuajan pääättymistä julkaistavat ilmoitukset poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, eikä siitä erikseen ilmoiteta ilmoituksen jättäjälle
 • Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia tai emojeita
 • Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat
 • Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli ilmoitus on aina laitettava uudestaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta
 • Yhdessä viestissä voi olla useampi saman klinikan, samaan aikaan julkaistava ilmoitus
 • Uudet ilmoitukset on toimitettava omana erillisenä viestinä, edellisten viestien vastauksena laitettuja ilmoituksia ei julkaista
 • Vain osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi tulleet ilmoitukset julkaistaan
 • Kaikissa ilmoituksia tai niiden julkaisemista/poistamista/muokkaamista koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi
 • Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että sihteerille (sihteeri@klinikkaelainhoitajat.fi)
 • Ilmoituksen jättäjä saa viestin samaan osoitteeseen, mistä ilmoitus on lähetetty, kun ilmoitus on julkaistu

Huomioithan, että työpaikkapörssiä ylläpidetään vapaaehtoisvoimin ja päivityksiä tehdään muiden töiden ohella, joten joskus voi mennä useampi päivä ennenkuin saapuneet ilmoitukset julkaistaan.

Työpaikkapörssiä päivitetään vähintään kerran viikossa (7 vrk). Edellisen päivityksen voit tarkastaa kohdasta "Päivitetty". Huomioithan, että päivitys ei välttämättä aina tapahdu joka viikko samana viikonpäivänä.

Täällä kohtaavat työ ja tekijät!

Päivitetty 26.5.2023

26.5.2023

Omaeläinklinikka EHEL, Riihimäki

Haemme klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Työssäsi pääset tekemään laajasti klinikkaeläinhoitajan ammattiasi vastaavia työtehtäviä. Työ sisältää sekä potilastyöskentelyä eläinlääkärin parina että asiakaspalvelua. Meillä pääset osaamistasosi mukaan auttamaan eläinten hoidossa monipuolisesti.

Toivomme sinulta tiimityöskentelyhenkistä, positiivista ja oma-aloitteista otetta töiden tekemiseen vaihtelevissa päivissä. Vaikka edellytämme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa, emme odota että olet jo kaiken osaava ammattilainen. Tuemme oppimistasi kohti ammattitaitoa mm. koulutuksilla. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

"Klinikkamme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-20 ja klinikkaeläinhoitajan työvuorot sijoittuvat klo 7.30-20.30 välille. Haku on avoinna 31.7.23 saakka ja paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy. Etsimme klinikkaeläinhoitajaksi valmistunutta työntekijää kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kerromme mielellämme meistä ja työstä tarkemmin.

Ota yhteyttä suoraan klinikalle p. 0201750610 (5.6.23 alkaen 0300484610) tai ehel@omaelainklinikka.fi.

Omaeläinklinikka EHEL Riihimäki on keskisuuri klinikka, jossa potilaita hoidetaan ajanvarauksella. Meillä tehdään paljon mm. hammashoitoja ja pehmytosakirurgiaa. Hoidamme monipuolisesti myös iho- ja sisätautipotilaita, tuki- ja liikuntaelinpotilaita sekä kaneja ja jyrsijöitä. Klinikkamme ylpeyden aihe on meidän oma työntekijätiimimme ja halu kehittyä ja kouluttautua. Panostamme potilaan laadukkaaseen hoitoon."

26.5.2023

Pieneläinklinikka Itavet, Riihimäki

Etsimme joukkoomme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Olemme yksityinen ketjuihin kuulumaton pieneläinklinikka Riihimäellä. Olemme hyvin tasokkaasti varusteltu vastaanototto. Meillä tehdään paljon peruspraktiikkaa, leikkauksia, hammastöitä ja kuvauksia. Lisäksi kuukausittain vierailee cardiologi sekä ortopedi. Liity meidän mahti tiimiin!


Odotamme sinulta

- Loistavaa asiakaspalvelua!

- Joustavuutta

- Englanninkielen taitoa (työskentelyä englanniksi ell kanssa)

- Reipasta asennetta

- Ammattitaitoa


Hakemukset ja lisätietoja: gerganacherneva.vet@gmail.com

26.5.2023

Omaeläinklinikka Jyväskylä, Jyväskylä

Omaeläinklinikka Jyväskylä etsii klinikkaeläinhoitajaa.

Keitä me olemme?

Jyväskylän Omaeläinklinikka on 24/7 päivystävä eläinsairaala, jossa otetaan vastaan myös ajanvarauspotilaita.

Ketä etsimme?

Etsimme ammattitutkinnon suorittanutta ja päivystyksestä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa jatkuvaan työsuhteeseen. Työ sisältää myös yö- ja viikonlopputyötä.

Klinikkaeläinhoitajan työn lisäksi pääset osallistumaan uuden Jyväskylän Eläinsairaalan avaamiseen.

Etsimme hoitajaa, jolla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja halu kehittyä alalla.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työtehtävän lisäksi mukavan työporukan sekä esimiesten tuen työllesi. Mahdollisuuden kouluttautua ja olla osana jatkuvasti kehittyvää työyhteisöä.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen heti tai kuitenkin viimeistään 15.6.2023

Lisätietoa tehtävästä antaa Maija Uimi, sairaalamanageri, p. 040 5666016

maija.uimi@omaelainklinikka.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

11.5.2023

Omaeläinklinikka Vihtivet, Nummela

Vihtivetiin haetaan vakituiseen työsuhteeseen valmista klinikkaeläintenhoitajaa. Toimenkuvaan kuluu monipuolisesti eläinlääkärin avustamista, siivousta, välinehuoltoa, tilojen järjestelyä sekä asiakaspalvelutyötä ja neuvontaa.

Meillä tehdään sekä monipuolista peruspraktiikkaa että lähetetasoista praktiikkaa ortopediassa ja hammashoidoissa ja talossa käy säännöllisesti myös silmäspesialisti. Klinikalla on laajasti laboratoriolaitteita (mm. Catalyst, Procyte, Solo), röntgen- ja ultraäänilaite sekä kaksipaikkainen, juuri uusittu hammaspuoli, jossa on hammasporyksikkö ja -röntgen.

Erinomaisten koulutusmahdollisuuksiemme ansioista ammatillinen kehittymisesi ja oppimisesi on meillä mahdollista. Työssäsi pääset auttamaan lemmikkejä ja heidän omistajiaan, olivatpa kyseessä arjen pienemmän vaivat tai henkeä uhkaavat tilat. Meillä pääset osaamistasosi mukaan auttamaan eläinten hoidossa monipuolisesti ja olet elintärkeä osa tiimiä.

Toivomme sinulta ratkaisukeskeistä ja tiimityöskentelyhenkistä, positiivista otetta töiden tekemiseen. Vaikka edellytämme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa, emme odota että olet jo kaiken osaava ammattilainen - vaan tarvittaessa koulutamme ja tuemme oppimistasi, jotta voit kasvaa kansamme sellaiseksi! Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

Työskentelemme kahdessa vuorossa arkisin 07:30-20:30. Hakuaika on 30.06. asti ja paikat täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy. Etsimme työntekijää kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kerromme mielellämme meistä ja työstä tarkemmin. elina.sievanen@omaelainklinikka.fi tai laura.vahtera@omaelainklinikka.fi

5.5.2023

Eläinlääkäriasema Tassu, Vantaa

Tassu hakee Klinikkaeläinhoitajaa tai Pieneläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Esittely
Haemme tutkinnon suorittanutta Klinikkaeläinhoitajaa/ Pieneläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Voit myös olla opintojesi loppusuoralla oleva opiskelija.
Eläinlääkäriasema Tassu on yksityinen vuonna 1991 perustettu klinikka Vantaan Hakunilassa. Sijaitsemme usean valtaväylän lähettyvillä, joten meille on helppo tulla. Vastaanottomme on auki arkisin kello 08-20 välillä. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä kolme kokoaikaista eläinlääkäriä ja viisi klinikkaeläinhoitajaa. Lisäksi meillä työskentelee säännöllisesti eläinlääketieteen opiskelijoita
kiireapulaisina.
Klinikallamme tehdään peruspraktiikan lisäksi pehmytosakirurgiaa ja kirurgisia hammashoitoja. Toimintamme on tehokasta ja asiakaslähtöistä.
Panostamme jatkuvasti klinikan kehittämiseen ja henkilökunnan kouluttamiseen.

Hakijalta toivomme:
Toivomme hakijalla olevan klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan koulutus. Voit kuitenkin olla myös opintojesi loppusuoralla. Lisäksi
toivomme hakijan olevan asiakaspalvelutaitoinen, tiimihenkinen ja oma-aloitteinen. Työpäivämme ovat kiireisiä mutta hallittuja, joten on
tärkeää että langat pysyvät hyvin käsissäsi.

Hakijalle tarjoamme:
Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen työympäristön kehittyvässä organisaatiossa, jossa työntekijöitä kannustetaan kehittymiseen ja
kouluttautumiseen alalla. Työssä menestymisessä sinua on tukemassa mahtava työporukka. Työhön sisältyy anestesiavalvontaa, asiakaspalvelua, laboratoriotyöskentelyä, välinehuoltoa sekä muita tavanomaisia klinikkaeläinhoitajan työtehtäviä.
Vuorot sijoittuvat arkisin kello 07.30-21.00 välille. Työvuorot ovat säännöllisiä ja iltavuoroja tulee korkeintaan 1-2 viikossa.
Maksamme osaamisen/ kokemuksen mukaisen kilpailukykyisen palkan lisäksi puolivuosittain liikevaihtoon perustuvaa bonuspalkkiota. Meillä on lisäksi työntekijöillemme vapaa-ajan tapaturmavakuutus.
Saat myös etuja lemmikkisi hoidossa sekä tarvikeostoksissa.

Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Tiedustelut ja hakemukset
CV:n kera pyydetään lähettämään 31.5. mennessä osoitteeseen:
minna.pulkkinen@tassu.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä.
Emme voi valitettavasti rekrytointiprosessissamme huomioida oppisopimusopiskelijoita.
Tervetuloa Tassutiimiin!
tassu.fi

5.5.2023

Keski-Suomen eläinklinikka, Jyväskylä

Keski-Suomen eläinklinikka hakee kokenutta klinikkaeläinhoitajaa!


Olemme yksityinen, ketjuihin kuulumaton kotimainen klinikka Jyväskylän Kirrissä.

Meillä tehdään monipuolista pieneläinpraktiikkaa erityisinä osaamisalueina mm. hammashoidot, ortopedia, sisätaudit, kissat,
tähystykset ja pehmytkudoskirurgia. Haluamme panostaa osaamisen lisäksi hyvään asiakaspalveluun.

Toivomme että sinulla on jo kokemusta työskentelystä klinikkaeläinhoitajana ja halu kehittyä edelleen työssäsi. Erityisesti
vahva kokemus anestesiavalvonnasta, leikkaussali- ja/tai hammasklinikkatyöskentelystä katsotaan eduksi. Odotamme hyviä
asiakaspalvelutaitoja, huolellisuutta ja tarkkuutta, kykyä työskennellä sekä erilaisten ihmisten kanssa että itsenäisesti, myös kiireen
keskellä.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7.50-19.30 välillä, viikoittainen työaika 37,5h.

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työpaikan lisäksi mm. kouluttautumismahdollisuuksia, henkilökuntaetuja, työterveyshuollon
Mehiläisessä sekä ennen kaikkea kivat työkaverit.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, työn aloitus sopimuksen mukaan.
Palkkaus kokemuksen mukaan.

Jos kiinnostuit ja haluaisit olla osa meidän tiimiä, otathan yhteyttä:
Laura Sundberg
p. 0405460301
laura.sundberg@keskisuomenelainklinikka.fi

24.4.2023

Lillvet Tampere, Tampere

Haemme

Huumorintajuista, reipasta ja rentoa KLINIKKAELÄINHOITAJAA LILLVET TAMPEREELLE. Tarjoamme sinulle erinomaiset työkalut,
mahtavat mahdollisuudet kehittää ammattiosaamistasi, ja osaavien kollegoiden ja tiimin tuen.


Tila ja työkalut

Työpaikkasi sijaitsee erinomaisella paikalla Messukeskusta vastapäätä Tampereella, juuri remontoidussa toimitiloissa,
jotka mahdollistavat tehokkaan ja miellyttävän potilastyön. Klinikkamme ovat hyvin varusteltu ja käytössäsi on muun muassa:


 • Kattava in-house labra,
 • Tuplaleikkaussali inhalaatioanestesialla
 • Suora digiröntgen
 • Korkeatasoinen ultraäänilaite
 • Hammasporayksikköt ja -röntgen


Palkkaus

Tarjoamme Sinulle tuntipalkkapohjaista työsuhdetta. Muita etuja on:

 • palkallista koulutusta vuosittain
 • laajennettu tapaturmavakuutus,
 • e-passi sekä
 • mahtavat työkaveritKlinikkamme ovat auki arkisin 8.00-20.00 ja lauantaisin 9.00-17.00. Työskentelemme kolmessa vuorossa.


Paikka täytetään heti huipputyyppin löydyttyä, eli laita hakemuksesi meille pian ja tule osaksi mahtavaa tiimiämme.


Hakemukset ja lisätietoja rekry@lillvet.fi.


Lillvet on jatkuvasti kehittyvä ja edistyksellinen yksityinen suomalainen perheyritys. Eläinlääkäriasemamme
sijaitsevat Kangasalla, Seinäjoella ja Tampereella. Palveluksessamme on kymmenen eläinlääkäriä, hoitajina, asiakaspalvelussa ja esimiestehtävissä työskentelee 11 henkilöä.

18.4.2023

Eläinsairaala Savon Murre, Kuopio

Virtaako suonissa savolainen verj vai kiehtooko mualiman napa muuten vuan. Ol niin tai näin, uot tervetullu kolleekaks.

Oletko aamuvirkku ja illan torkku vaiko ihan yökyöpeli? Päivystyksemme pyörii 24/7 ja sopivia vuoroja tästä syklistä löytynee myös sinulle. Muutimme juuri työvuoroja 8+8+10 -systeemiin, jossa päivä- ja iltavuorot ovat 8 tunnin mittaisia, jotta työ ei täyttäisi koko elämää, ja harrastaakin ehtisi. Voimme myös räätälöidä työvuorosi pelkkiin 10 tunnin yövuoroihin, jolloin vapaatkin ovat pidempiä.

Eläinsairaala Savon Murre täytti juuri vuoden, ja olemme hyvässä vauhdissa teho- ja päivystysosaston toiminnan suhteen. Osastonhoitajamme johdolla osasto kehittyy koko ajan, ja työntekijöillemme luodaan henkilökohtainen koulutuspolku alusta alkaen. Olit siis kokenut konkari tai urasi alussa, potilasmateriaalimme pitää huolen siitä, että meillä ei tarvitse olla "päiväni murmelina" -fiiliksissä. Työkaverit ovat vertaansa vailla, ja mitä mustempi huumori sinulta löytyy, sen paremmin sulaudut joukkoon.

Laitteemme ja osaamisemme on viimeistä huutoa. Työsi on itsenäistä tiimityötä päivystyspotilaiden parissa. Otat potilaat vastaan, hoidat päivystysaikaiset röntgenkuvaukset ja laboratoriotutkimukset itsenäisesti sekä valmistelet ja lääkitset potilaat eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Pääset avustamaan tähystyksissä, hätäleikkauksissa sekä CT-kuvantamisessa. Teho-osaston potilaiden perushoito kuuluu myös työhösi.

Työssä sinulta vaaditaan hyvää tilannetajua, lääke- ja anestesiaosaamista sekä asiakaspalvelu "twistiä". Vaadimme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi.

Työtehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Palkkahaitarimme vastaavassa tehtävässä toimivalle on 2000-2600 €/kk peruspalkka + ilta-, yö- ja viikonloppulisät. Koeajan jälkeen palkantarkastuksessa painotamme sekä osaamista, kokemusta että asennetta.

Lisäksi tarjoamme vuodessa 500€ koulutusrahaa, palkallisia koulutuspäiviä, 200 € ePassi-etua, palkkiorahaston, laajan terveydenhuollon sekä etuja oman lemmikin hoidossa ja ruuissa. Evidensialla on lisäksi todella paljon omia koulutuksia ja webinaareja säännöllisesti ja tallenteina.

Klikkaa tästä hakemukseen.

Lisätietoja hommasta antaa tarvittaessa:

teho- ja päivystysosaston osastonhoitaja

Outi Pirnes, outi.pirnes@evidensia.fi,

tai

sairaalamanageri Tarja Ruotsalainen, tarja.ruotsalainen@evidensia.fi, 040 162 2665

13.4.2023

Eläinklinikka Tassula, Kotka

Hei sinä eläinrakas klinikkaeläintenhoidon ammattilainen! Haemme nyt asiakkaallemme Eläinklinikka Tassula Oy:lle klinikkaeläintenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Enää kotkalaisten ei tarvitse ajaa ympäröiviin kaupunkeihin saadakseen kattavaa, nykyaikaista ja osaavaa hoitoa lemmikilleen. Eläinklinikka Tassulan omistaja Anne Bruce avasi klinikan Kotkan Karhulaan vuoden 2015 syyskuussa. Tästä lähtien klinikka on kasvanut, ja tuonut kotkalaisten lemmikinomistajien saataville laajat terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, kirurgiapalvelut, laboratorio-, ultra- ja röntgenpalvelut, sekä viimeisimpänä myös hammaskirurgiset palvelut.

Klinikkaeläintenhoitajana avustat eläinlääkäreitä monipuolisissa tehtävissä ja palvelet asiakkaita brändin mukaisesti asiantuntevasti ja lämmöllä. Päivittäiseen työhösi kuuluu mm: eläinlääkäreiden avustaminen potilaiden hoidossa, välinehuoltoa, ajoittaista vastaanottoavustajien tukemista sekä eläinklinikan tuotteiden mm. erikoisruokien myyntiä. Tällä hetkellä klinikalla työskentelee yhteensä neljä pieneläinten hoitoon erityisesti perehtynyttä eläinlääkäriä sekä neljä klinikkaeläintenhoitajaa.

Tassula tarjoaa sinulle kannustavan työympäristön, jossa pääset osaksi innostavaa tiimiä. Tassulassa halutaan, että työpaikalla on hyvä olla ja töitä tehdään yhdessä toista tukien.

Toivomme sinulta:

 • Klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkintoa, tai vähintään loppusuoralla olevia opintoja.
 • Kokemusta klinikkaeläintenhoitajan tehtävistä, tai vähintäänkin alan suoritettuja harjoitteluita.
 • erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa.
 • valmiutta työskennellä tulevaisuudessa myös iltavuorossa.

Nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa ja osaat toimia myös haastavissa tilanteissa. Pidät työskentelystä muuttuvissa tilanteissa ja pystyt hoitamaan useita tehtäviä samanaikaisesti. Olet reipas ja positiivinen tiimipelaaja.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan suoraan Eläinklinikka Tassulan kanssa. Haastattelemme tehtävään hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tehtävän pikaisesti!

Lisätietoja tehtävästä ja hakemukset: katri.hyppanen@barona.fi

9.4.2023

Eiran Eläinlääkärit, Helsinki / Vet Food Nordic Oy

Eiran Eläinlääkärit etsii klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen jonka työtehtäviin kuuluisi 50-50% klinikka työtä ja ruokamyyntiä.

Eiran Eläinlääkärit on yksityinen kattavasti varusteltu eläinlääkäriasema Etelä-Helsingissä.
Etsimme reipasta työntekijää jonka työkuvaan kuuluisi myös ruokamyyntiä.
Kielitaito katsotaan eduksi, Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää! :)
Tiedustelut: wilhelmina.wadstein@gmail.com tai puh. 0451204253

9.4.2023

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen valmista klinikkaeläinhoitajaa, jolla työkokemusta alalta.

Eläinsairaala Aisti on Vantaalla sijaitseva yksityinen eläinsairaala.
Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan, klinikallamme voidaan tutkia ja hoitaa kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien myös päivystysaikana.

Tarjoamme kattavat palvelut myös ortopedian ja sisätautiosaston puolelta. Klinikallamme on myös hammasyksikkö sekä kardiologin
vastaanotto. Käytössämme on nykyaikainen tutkimuslaitteisto diagnostisen kuvantamisen osalta mm. MRI ja tietokonetomografia, suoradigiröntgen ja ultraääni, jonka lisäksi myös kattavat laboratoriolaitteet.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina.
Hoitajien työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-23 välille, halutessa mahdollisuus myös yövuoroihin sekä viikonloppupäivystyksiin.

Aistissa tarjoamme monipuolisen työympäristön ammattitaitoisessa työtiimissä, jossa on mahdollisuus
kehittyä haluamallasi osa-alueella. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä, aktiivista otetta
työssäsi ja halua kehittyä ammatissasi. Pyrimme hyödyntämään työntekijöidemme vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Työyhteisömme on avoin ja iloinen.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut mm.: työterveyspalvelut, omien lemmikkien kattava ja edullinen hoito, sekä lomat ja bonukset. Kannustamme henkilökuntaamme kouluttautumaan haluamallaan osa-alueella.

Palkka työsuhteen alussa 2200€-2800€/kk kokemuksen mukaan.
Työntekijöille maksetaan lauantai- ja sunnuntailisät sekä yölisät.

Tällä hetkellä meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkoja.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työhakemukset ja ansioluettelot
palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: minna.alander@aisti.info

3.4.2023

Keski-Savon eläinklinikka, Varkaus

Haemme ammattitaitoista klinikkaeläinhoitajaa kesälomien sijaiseksi kesä-elokuussa 2023 Keski-Savon eläinklinikalle Varkauteen.

Vastaanotollamme työskentelee kolme eläinlääkäriä ja 7 klinikkaeläinhoitajaa. Lisäksi päivittäisestä siivouksesta huolehtii muutama opiskelija. Olemme avoinna arkisin 8-18.

Työsuhteen vakituistaminen syksyllä on hyvinkin mahdollista.

Laita viestiä ja tule tutustumaan meihin ja toimintaamme.

Keski-Savon eläinklinikka Petäikönkatu 4-678200 VarkausPuh: 010 321 2880

Sähköposti info@keskisavonelainklinikka.fiWWW.keskisavonelainklinikka.fi

24.3.2023

Eläinlääkäriasema Mosku ja Myry, Sodankylä

Tule sie meille työkaveriksi!

Mosku&Myry on Suomen pohjoisin yksityinen eläinlääkäriasema. Sijaintimme keskellä Lappia takaa hyvät kulkuyhteydet niin kaupunkiin kuin erämaahankin. Neljä vuotta toiminut vastaanottomme on kattavasti varusteltu ja laadukas palvelumme tunnetaan jo koko maakunnassa. Kokeneella henkilökunnallamme on erityisosaamista mm. hammashoidoissa, kirurgiassa, anestesiassa ja kivunhoidossa, ravitsemusasioissa sekä sisätautien diagnostiikassa ja hoidossa. Vastaanotollamme vierailee säännöllisesti eläinfysioterapeutti.

Etsimme vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen sinua, joka olet lämminhenkinen asiakaspalvelija ja hoitotyön taitaja. Ensisijaisesti haemme klinikkaeläinhoitajaa, jolla on jo jonkin verran kokemusta klinikkatyöskentelystä. Metsästys- tai urheilukoiraharrastuneisuus sekä luonnossa viihtyminen ovat eduksi!

Työajat asettuvat arkisin klo 9-19 välille. Palkkaus sovitaan kokemuksen mukaiseksi; palkkatasomme on ERTOn suosituksia korkeampi. Työntekijöille tarjoamme poikkeuksellisen mukavan työpaikan ja -yhteisön lisäksi mm. laajan työterveyshuollon, kattavat terveys- ja tapaturmavakuutukset sekä liikunta- ja hyvinvointietuuksia.

Työsuhde alkaa elokuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot: aino-maija@moskujamyry.fi. Ollaanpa kuulosalla!

24.3.2023

Omaeläinklinikka Remedium, Espoo

Klinikkaeläinhoitaja, tule meille töihin!

Me Omaeläinklinikka Remediumissa, Espoossa, etsimme tiimiämme täydentämään tutkinnon suorittanutta, anestesiataitoista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Klinikkamme on toimiva, hyvin varusteltu perusklinikka laitteineen ja tiloineen. Ajanvarauksemme on avoinna arkisin ma-pe klo 8-21. Hoitajavuorot ovat pääasiassa aamu- ja iltavuoroja niin, että ensimmäinen aloittaa klo 07.30 ja viimeinen iltavuorolainen sulkee klinikan klo 21.30.

Lämpimästi toivotamme tervetulleeksi joukkoomme osaajan, jolle eläinten hoito ja hyvinvointi on sydämen asia. Samalla toivomme saavamme joukkoomme tiimipelaajan, jolla on hallussa hyvät vuorovaikutustaidot kanssakäymiseen niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin kanssa, oma-aloitteinen ote työhön sekä intoa oman työn ja klinikan kehittämiseen. Tuemme monipuolisilla kouluttautumismahdollisuuksilla ammatillista kehittymistäsi kiinnostuksesi mukaisesti. Positiivisena yllätyksenä on, jos kiinnostuksen kohteenasi on eläinten hammashoito ja siinä hoitajana kehittyminen.

Haku voimassa 31.05.2023 saakka. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija on löytynyt. Ei muuta kuin hakemusta tulemaan, täällä odotellaan innokkaana uutta työkaveria!

Lisätietoja avoimesta tehtävästä, klinikasta mahdollisuuksineen sekä koko tiimistä kerron mielelläni lisää.

Tiimiesimies Päivi Hokkanen p. 050 3075029 paivi.hokkanen@omaelainklinikka.fi

13.3.2023

Eläinlääkärikeskus SoVet, Espoo

Haemme iloiseen, rentoon ja dynaamiseen joukkoomme valmistunutta tai valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinun olevan:

 • motivoitunut työhösi
 • oma-aloitteinen
 • nopea oppimaan
 • pystyt toimimaan myös stressaavissa tilanteissa, ”multitaskaaminen” ei ole ongelma
 • joustava

Tarjoamme sinulle:

 • kehuja saaneen hyvän työilmapiirin
 • mahdollisuuden oppia uutta, jatkokoulutusmahdollisuuksia kotimaassa ja ulkomailla, mahdollisuus perehtyä valitsemaasi erikoisalaan
 • kilpailukykyisen palkan
 • joustavuutta työssäsi
 • hyvät työsuhde-edut (mm. Pohjolan Työterveys Extra-vakuutuksen, jolla pääset nopeasti yksityislääkärin hoitoon tarvittaessa), mahdollisuuden urheiluhierontaan kerran kuussa, omien lemmikkien hoitomahdollisuus tarvike- ja lääkekustannuksilla, parhaimmasta päästä olevat henkilökunnan virkistystapahtumat jne.

Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa (aamu 7.30-15.30 ja iltavuoro 12.30-15.30) maanantaista perjantaihin.Halutessasi voit tehdä esim.kerran kuukaudessa lauantaivuoron klo 9-15,joka korvaa yhden arkipäivän (saa ylimääräisen arkivapaan tästä).

Klinikallamme on laaja-alaista osaamista,ja työtehtävät ovat monipuolisia.Meillä on erikoisosaamista mm.tähystyksistä,tähystysleikkauksista,pehmytosakirurgiasta ja sisätaudeista.Teemme paljon myös hammaspotilaita.

Käy katsomassa esittelyvideo osoitteessa: https://youtu.be/2Us181m0iJk

Työpaikan osoite: Eläinlääkärikeskus Sovet, Höyrylaivantie 20, 02320 Espoo

www.sovet.fi

Tartu tilaisuuteen, ja ota yhteyttä!

Työhakemukset palkkatoiveineen: maarit.luukkainen@sovet.fi ja tiedustelut: 040-5570492/ Maarit Luukkainen

10.3.2023

Pieneläinklinikka Pirkan Eläinlääkäri, Nokia

Haemme Nokialle 1-2 kpl pieneläinhoitajia. Haetaan vakituisella työsopimuksella joko osa-aikaista tai kokoaikaista työntekijää.

Työskentelemme ma-to 9-17 ja perjantaina lopetamme klo 15. Hoitajan työtehtäviin kuuluu normaalit hoitajan työtehtävät eli eläinlääkärin avustaminen, asiakaspalvelu , ruuan myynti, välinehuoltoa jne.

Teemme paljon hammastoimenpiteitä, joten jos sinulla on kokemusta narkoosivalvonnasta tai osaat ehkä jo ottaa rtg-kuvia niin sehän kyllä lasketaan eduksi!
Hoitajat toimivat pääasiassa kahdestaan ja jakavat itsenäisesti työt.

Palkka on Erton suositusten mukainen. Tarjoamme nyt myös palkallista kesälomaa vaikka sitä ei ehdikään kertyä.

Työt voi aloittaa 1.4
Pirkan Eläinlääkäri on hauska, rento ja hyvämaineinen pieneläinklinikka Pirkkalaistorilla ihan Nokian keskustassa.