Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

7.12.2019

Kuopion Eläinlääkärikeskus, Kuopio

Avoin työpaikka Kuopion Eläinlääkärikeskus, kek.fi:ssa; Pieneläin- tai klinikkaeläintenhoitaja

KEK:ssa on tarjolla töitä pieneläin- tai klinikkaeläintenhoitajalle kevättalvesta 2020 eteenpäin.

KEK on hyvin varusteltu pieneläinklinikka Kuopiossa.

Tietoja toiminnastamme löydät nettisivuiltamme: www.kek.fi

Työhakemuksesi voit lähettää motivaatiokirjeellä ja CV:llä varustettuna 15.1.2020 mennessä osoitteeseen:
Sinikka Sarpanen
Kuopion Eläinlääkärikeskus
Soikkokuja 12
70780 Kuopio

Yhteydenotot puhelimitse p. 017 2662266 / Anni
7.12.2019

Käpylän Eläinlääkäriasema VETEK, Helsinki

Oppisopimuspaikka klinikkaeläinhoitajalle tarjolla Helsingissä.
Kyseessä osa-aikatyö, 25 tuntia viikossa. Alkamisajankohta alku 04/2020.
Klinikka on hyvin varusteltu yksityinen vastaanotto, löytyy röntgen, hammasröntgen, ultraääni, laboratorio, iso leikkaussali, 2 vastaanottohuonetta.
Reippaassa, huumorintajuisessa tiimissämme työskentelee 4 eläinlääkäriä ja 4 hoitajaa, työtä tehdään kolmessa vuorossa, ma-pe.
Alan aikaisempi kokemus olisi suotava, lisäksi sujuva englanninkieli ja kohtalainen ruotsinkieli.

Hakemukset viim. 6.1.2020 vetekoy@gmail.com
2.12.2019

Helsinki Dog District, Helsinki

KOIRANHOIDON AMMATTILAINEN HELSINKI DOG DISTRICTILLE

Haluatko työskennellä koirien parissa ja olla mukana rakentamassa uuden sukupolven koirahoitolaa Helsinkiin? Olemme perustamassa Helsinki Dog Districtiä Merihakaan ja avajaisia vietetään näillä näkymin tammikuussa 2020. Haemme nyt koiranhoidon ammattilaista vahvistamaan tiimiämme. Lue lisää alta ja hae mukaan!

Helsinki Dog District sai alkunsa rakkaudestamme koiria kohtaan. Unelmoimme pitkään omasta yrityksestä koirien parissa, mutta opinnot ja muut työt veivät kaiken ajan. Noin vuosi sitten ideamme kuitenkin alkoi ottamaan tuulta siipiensä alle ja viimeisteltyämme kauppatieteiden opintomme keväällä, päätimme hypätä tuntemattomaan.

Helsinki Dog District tarjoaa koirien hoito- ja hyvinvointipalveluja hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Merihaassa. Tiloissamme toimii myös myymälä, josta löytyy tarkkaan valikoituja brändejä ja tuotteita. Arkisin tarjoamme jäsenillemme päivähoitoa ja koirahotellimme pitää heistä huolta myös iltaisin ja viikonloppuisin. Meille voi myös tuoda koiran trimmaukseen ja hierontaan. Tulemme myös järjestämään koiriin liittyviä tapahtumia ja tilaisuuksia.

Tällä hetkellä tiimimme koostuu perustajista Sebasta ja Rasmuksesta sekä pian vuoden täyttävästä espanjanvesikoirasta, Nenestä. Nyt haemme ammattitaitoista koiranhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Töiden alkamisajankohtaa ei olla vielä lyöty lukkoon mutta toiveemme on, että aloitus olisi viimeistään viikkoa ennen avajaisia. Näitä tullaan viettämään heti ensi vuoden alussa, näillä näkymin jo tammikuussa.

TYÖTEHTÄVÄ

Koiranhoitajana vastaat koirien ammattitaitoisesta ja luotettavasta hoidosta. Pääasiallinen työtehtäväsi on päiväkodin ja koirahotellin pyörittäminen, sekä myymälästä vastaaminen yhdessä muun tiimin kanssa. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu muun muassa:


- asiakaspalvelu yrityksen vastaanotossa ja myymälässä

- koirien päivittäiset hoitotehtävät (ulkoilutus, ruokinta, lääkintä, leikkihetkien järjestäminen yms.)

- hoitolan siivous ja kunnossapito

Päivittäisten työtehtävien lisäksi pääset olemaan mukana monessa muussa, kuten kehittämässä palveluitamme, perehdyttämässä uusia työntekijöitä ja tietenkin rakentamassa Suomen parasta koirahoitolaa. Päiväkoti on avoinna asiakkaillemme arkisin klo 7.30-18.00 ja koirahotelli palvelee heitä vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 7.00 ja 18.00 välille. Töitä voi kuitenkin olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

VAATIMUKSET

Odotamme sinulta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta koirien kanssa työskentelemisestä. Sinulla tulee myös olla asiakaslähtöinen asenne sekä pilkettä silmäkulmassa. Yrityksen ja työn luonne vaatii joustavuutta, esimerkiksi työaikojen suhteen, sillä meidän kokoisessa yrityksessä kaikkien tulee puhaltaa yhteen hiileen. Vastuuntuntoisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat yhtä lailla tärkeitä ominaisuuksia haettavassa henkilössä. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

- tehtävään soveltuva eläinalan koulutus, sekä aiempaa työkokemusta koiranhoidosta

- asiakaslähtöinen ja joustava asenne

- vastuuntuntoisuutta ja kyky itsenäinen työskentelyyn

- sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito (muu kielitaito eduksi)

Vastineeksi tarjoamme sinulle paljon vastuuta sekä tilaisuuden olla mukana rakentamassa jotakin ainutlaatuista. Ympärillesi saat sitoutuneen tiimin ja aidon mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen suuntaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet. Töitä pääset tekemään upeissa, moderneissa tiloissamme Helsingin keskustan kupeessa. Oman koiran tuominen töihin kuuluu luonnollisesti tämän position etuihin.

Tavoitteemme eivät ole vaatimattomat. Haluamme olla Suomen parhaiten palveleva koirahoitola ja asiakkaidemme ensisijainen kumppani koiran hoitoon ja ylläpitoon liittyvissä tarpeissa. Tässä emme kuitenkaan tule onnistumaan kolmistaan, vaan tarvitsemme mukaan oikeat ihmiset.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit meistä, älä epäröi vaan lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rasmus@dogdistrict.fi. Voit myös laittaa kysymyksiä tulemaan sähköpostilla.


MUUTA TIETOA

Aloitus sopimuksen mukaan tammikuussa 2020

Työsuhde vakituinen, kokoaikainen

Sijainti Merihaka, Helsinki

Palkka sopimuksen mukaan

Yhteyshenkilö Rasmus Korhonen

Käymme jatkuvasti läpi hakemuksia ja etenemme rekrytointiprosessissa nopealla aikataululla jo ennen virallisen hakuajan umpeutumista.

Kotisivumme ovat vielä työn alla, mutta tästä www.dogdistrict.fi voit kuitenkin saada pintaraapaisun meistä.
1.12.2019

Haemme Evidensia Hämeenlinnan eläinlääkäriasemalle määräaikaiseen työsuhteeseen, kokenutta ja reippaan asenteen omaavaa

KLINIKKAELÄINTENHOITAJAA

Odotamme

- klinikkaeläintenhoitajan tutkinto, näyttötutkinnon suorittanutta; oppisopimuspaikka voi myös tulla kyseeseen

- kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä

- joustavuutta

- oma-aloitteisuutta

- halua oppia lisää

- aktiivista ja positiivista otetta

- vankkaa asiakaspalvelukokemusta

Tarjoamme:

- mukavat työkaverit
- ammatillisen työyhteisön
- hyvät koulutusmahdollisuudet
- laajan kollegaverkoston
- avoimen työilmapiirin
- mahdollisuuden kehittyä
- hyvät henkilöstöedut

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.12.2019 mennessä tästä linkistä. HUOM!
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellään lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa tehtävästä antaa , Henna Rauhala sähköpostiosoite henna.rauhala@evidensia.fi, puh. 0201750080.
1.12.2019

Eläinklinikka Loime, Lappeenranta

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva nuori, kasvava pieneläinklinikka.

Potilasmäärämme kasvaessa haemme asiakaspalvelusta pitävää, avointa ja vastuuntuntoista klinikkaeläintenhoitajaa pysyvään työsuhteeseen. Paikka täytetään mahdollisimman pian.

Klinikka on auki arkisin 5 päivänä viikossa klo 7:30-20 välillä. Työnkuvaan kuuluvat normaalien klinikkaeläintenhoitajan töiden lisäksi olla aktiivisesti kehittämässä yrityksen yhteistä työkulttuuria, yhteisten arvojen ympärille.

Tarjoamme hyvät työtilat, mukavat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan työkokemuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme työssä kehittymismahdollisuuksia mm. panostamalla työntekijöittemme koulutukseen.

Hyvin varustetulla klinikallamme tehdään mm. vaativia hammashoitoja, sekä vaativia pehmytosakirurgisia toimenpiteitä. Työskentely mahdollistaa perehtymisen esim. hammashuoltoon, röntgenkuvauksiin tai anestesiavalvontaan.

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta (www.loime.fi).

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 20.12.2019 mennessä

sähköpostiin osmo.hyyrynen@loime.fi

13.11.2019

Länsi-Vantaan Eläinklinikka, Vantaa

Haemme Länsi-Vantaan Eläinklinikalle klinikkaeläinhoitajaa tuntityöntekijäksi tai määräaikaiseen n. 9 kk kestävään työsuhteeseen (osittaisen hoitovapaan sijainen ja kesälomasijainen). Mahdollisesti tämän jälkeenkin on työvuoroja tarjolla.
Työvuorot ovat maanantaista perjantaihin 7.30-20.30 välillä kahdessa vuorossa. Työvuoroja on keskimäärin 3-5 päivänä viikossa.

Työsuhde on mahdollista aloittaa sopivan henkilön löydyttyä, tarve varsinaisesti kuitenkin tammikuun alusta.
Työkokemus alalta, asiakaspalveluhenkisyys ja kiinnostuneisuus lemmikin hammashoitoihin katsotaan eduksi.

Klinikkamme on yksityinen hyvin varusteltu eläinlääkäriasema Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Klinikallamme työskentelee 5 eläinlääkäriä ja 8 klinikkaeläinhoitajaa.
Tarjoamme mukavan työyhteisön, monipuoliset työtehtävät ja kilpailukykyisen palkan. Voit käydä tutustumassa meihin kotisivuillamme www.elainklinikka.fi

Ota yhteyttä rohkeasti,
Jutta Salonen, vastaava eläinlääkäri
juttaksalonen@hotmail.com
11.11.2019

Eläinlääkäriasema Lillvet, Kangasala

Etsimme Kangasalan toimipisteellemme KLINIKKAELÄINHOITAJAA

Tarjolla reippaalle jo tutkinnon suorittaneelle hoitajalle kokoaikainen sekä vakituinen työpaikka lämpimässä ja huumorintajuisessa tiimissä, valitettavasti oppisopimuspaikkamme on tällä hetkellä täynnä. Työskentelemme kahdessa vuorossa 8-20 välillä arkisin Kangasalan keskustassa missä uusi klinikkamme tarjoaa moninaisia palveluita peruskäynneistä aina hammas-ja pehmytosakirurgiaan.

Hakijalta toivomme tutkinnon lisäksi hyvää asiakaspalvelutaitoa, meille tärkeää on asiakkaiden erinomainen kohtaaminen heidän tarinassaan sekä palvelun korkean laadun ylläpitäminen.

Työntekijöillämme on laajat työsuhde-edut.
Työ alkaa tammikuussa 2020, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätiedot ja hakemukset

Klinikkamanageri Heidi Perkonmäki
klinikkamanageri@lillvet.fi

www.lillvet.fi
11.11.2019

Eläinklinikka Losvika, Pohjanmaa (Pietarsaari, Uusikaarlepyy)

Kokeile jotain uutta - tule Pohjanmaalle

Tule Meille töihin heti!

Etsimme lisää henkilökuntaa Losvikan eläinklinikoille Pohjanmaalla. Meillä on kaksi toimipistettä, molempiin tarvitaan vahvistusta.Toisessa hoidetaan pieneläimiä, ja toisessa myös jonikn verran hevospotilaita pieneläimien lisäksi.Losvika on pieni perheyritys jossa toimii 3-4 eläinlääkäriä tarpeesta riippuen, ja heitä tukemaan osaava hoitohenkilökunta. Haluamme että henkilökuntamme viihtyy työpaikalla ja tuntee itsensä tervetulleeksi tiimiin.Me pidämme henkilökunnastamme todella hyvää huolta.Haluamme että sinä olet mukana kehittämässä yritystä ja että koet ylpeyttä työssäsi.
Työaika 37,5 h/ viikko ma-la klo 8-17.30 välisenä aikana.Palkka ERTON suositusten mukainen.
Oletko iloinen, sosiaalinen, eläinrakas ihminen ja tykkäät asiakaspalvelusta? Siinä tapauksessa sinä voit olla se pieneläinhoitaja jota me etsimme.
Klinikamme ovat hyvin varustettuja. Ja tiimi todella mukava.
Asiakaskunta erittäin miellyttävä.
Täällä rannikolla puhutaan sekä ruotsia että suomea. Joten jos toinen kotimainen kieli ei vielä ole vahva, niin meidän kielikylvyssä varmasti opit. Tämä ei siis ole ongelma!

Lue meistä lisää osoitteessa www.losvika.com/ kliniken

Ole meihin yhteydessä heti niin kerron lisää (maria.losvik@losvika.com)
Paikat täytetään heti kun oikeat henkilöt löytyvät.

7.10.2019

Eläinlääkäri Ville Suutari, Pälkäne


Haemme vastaanotollemme vakituiseen työsuhteeseen klinkkaeläinhoitajan tutkinnon suorittanutta tai opinnoissaan loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa. MIkäli sopivaa hakijaa ei löydy, voimme harkitra myös oppisopimuskoulutusta.

Vastaanottomme sijaitsee Pälkäneellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille ajaa Tampereelta tai Hämeenlinnasta noin 1/2-tunita. Toimimme 5 vuotta sitten valmistuneissa tiloissa ja varusteina löytyy mm. laboratorio-, röntgen, hammasröntgen ja ultraäänilaitteet. Henkilökuntana tällä hetkellä 2-3 eläinlääkäriä ja 2 klinkkaeläinhoitajaa.
Työnkuva on vilkasta pieneläinpraktiikkaa, teemme paljon hammashoitoja ja leikkauksia.

Lisätiotoja vastaanotosta ja toiminnastamme löydät osoitteesta www.ell.fi
Lisätiedot Ville Suutari 050-5666937 tai sähköpostitse villesuutari@me.com


30.9.2019

Järvenpään eläinlääkäriasema Jär-Vet, Järvenpää

Haemme äitiysloman sijaisuuteen juuri valmistumassa olevaa tai jo valmista klinikkaeläinhoitajaa.
Olet reipas ja työtä pelkäämätön huipputyyppi. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi.
Olemme yksityinen hyvin varusteltu klinikka Järvenpäässä.
Meillä työskentelee tällä hetkellä 4 eläinlääkäriä ja 5 hoitajaa.
Olemme avoinna viikon jokaisena päivänä.
Työn aloitus marras-joulukuu 2019.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja jarvinen.siru@gmail.com tai puh 020 7919370, Eläinlääkäriasema Jär-Vet Oy


19.9.2019

Herttoniemen eläinlääkäriasema, Helsinki

Herttoniemen eläinlääkäriasema hakee tiimiinsä klinikkaeläinhoitajaa tai opinnoissaan lähellä valmistumista olevaa hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta iloista asennetta ja reipasta otetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta ja halua oppia uusia asioita. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä mukavat työkaverit.

Herttoniemen eläinlääkäriasema on yksityinen eläinlääkäriasema, jolla työskentelee 3 vakituista eläinlääkäriä ja 4 vakituista hoitajaa. Vastaanotto on hyvin varusteltu. Valoisat ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Herttoniemessä, Itä-Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten sähköpostilla tove.tuovio@lemmikkilaakari.fi.
Tiedustelut puhelimitse Tove Tuovio/0400-508641.

www.lemmikkilaakari.com

16.9.2019

Eläinklinikka Saari, Vaasa

Eläinklinikka Saari hakee eläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Olemme keskikokoinen eläinklinikka Vaasassa.

Meillä työskentelee tällä hetkellä kolme eläinlääkäriä ja haemme nyt neljättä hoitajaa.

Klinikka on kodikas ja lämminhenkinen.

Meiltä löytyy röntgen, hammasröntgen, ultraääni ja sydänultra, endoskooppi, laboratorio, leikkaussali sekä erillinen huone hammastoimenpiteisiin. Perusterveydenhuollon lisäksi klinikalla tehdään esim. sydämen ultraäänitutkimuksia, ortopedisia leikkauksia, hammastoimenpiteitä, akupunktiota ja fysioterapiaa.

Klinikalla hoidetaan myös luonnonvaraisia eläimiä yhteistyössä paikallisen villieläinhoitolan kanssa.

Työvuorot ovat ma-pe 08.45-19.15 välillä.

Olemme tiivis porukka ja mielestämme tärkeää töissä on viihtyvyys.

Etsimme sinua, joka olet tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Klinikan työkielet ovat suomen lisäksi ruotsi ja englanti. Toivomme siis että uskallat käyttää myös toista kotimaista kieltä.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut: elainklinikkasaari.vaasa@gmail.com

Puh: 06-3217300
13.9.2019

Eläinlääkäriasema Valjakko, Vantaa

Eläinlääkäriasema Valjakko on lämminhenkinen ja pieni, erityisesti ennaltaehkäisevään terveydenhuoltotyöhön erikoistunut eläinlääkäriasema Vantaan Pakkalassa. Olemme ensimmäisenä Suomessa kehittäneet rotukohtaisen terveydenhuolto-ohjelman aina luovutusikäisestä pennusta senioriin saakka. Myös ympäristöasiat ovat lähellä sydäntämme: Valjakko on ensimmäinen eläinlääkäriasema Suomessa, jolle on myönnetty WWF:n Green Office- status. Menestymme asiakastyytyväisyydessä; meillä on ihanat ja uskolliset asiakkaat. Valttikorttimme on asiakkaan aito ja lämmin kohtaaminen sekä potilaan paras mahdollinen hoito. Meillä asiakas kokee tulleensa kuulluksi ja potilaille varataan riittävästi aikaa.


Haemme palvelukseemme klinikka- tai pieneläinhoitajaa lokakuusta 2019 alkaen. Etsimme Sinua, jos koet yllämainitut asiat tärkeäksi ja menestyt asiakaspalvelussa.


Tarjoamme mukavan, läheisen työporukan ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Palkan lisäksi saat henkilökuntaetuja sekä joustavan työnantajan.Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten lähetä hakemuksesi pian!Lähetä avoin hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen minnapessi@yahoo.com.

Lisätietoa Valjakosta www.valjakko.fi sekä puhelinnumerosta 050-4420045. Löydät meidät myös Facebookista!