Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

25.1.2021

Ortopet, Toijala

Ortopet Akaan Toijalassa etsii uutta tiimiläistä!

Ortopet on vuonna 2017 perustettu yksityinen pieneläinklinikka. Tällä hetkellä Ortopet työllistää 2 eläinlääkäriä, 2 hoitajaa ja yhden asiakaspalvelijan. Lisäksi tallin puolella on 2 kokoaikaista ja yksi osa-aikainen työntekijä. Muutamassa vuodessa olemme nousseet tunnetuksi ympäri Suomen ja asiakasmäärien lisääntyessä etsimme uutta jäsentä tiimiimme. Erityisosaamistamme on ortopedia, lisäksi toinen eläinlääkäri syventyy hampaisiin ja hoitaa peruspotilaita.

Hakusessa on valmis ja mielellään työkokemusta omaava työn raskaan raataja. Anestesiapotilaiden suuren määrän vuoksi ymmärrät EKG käyrää, pidät potilaat turvallisesti unessa, rakastat välinehuoltoa, ymmärrät erikoisinstrumenttien sielunelämää, pidät tavarat järjestyksessä ja tip top, tajuat laitteiden arvon mukaiset vaatimukset, olet nopea liikkeissäsi, siedät kirurgin musiikkimakua, olet kiva työkaveri ja joustat muiden mukana. Potilas ja sen hyvinvointi ovat sinulle tärkeitä asioita ja jaksat lehmänhermoisesti kuunnella omistajia ja opastaa heitä.

Vastineeksi kaikesta tästä saat hyvän palkan, samanhenkiset työkaverit, koeajan jälkeen laajan terveysturvan, muutaman kerran vuodessa hauskoja tapahtumia ja kinkereitä, joulumuistamiset jne, lomaltapaluurahat ja mitä juttuja näitä nyt kunnon työpaikoissa on. Ja kunhan korona hellittää, myös koulutuksia. Tällä hetkellä on järkätty oman väen kesken koulutusta.

Työaika on pääosin arkisin klo 8-16, ti ja ke on iltavuoro 12-19, vkonloput aina vapaat. Eli yksi ilta viikossa.

Akaa on vireä paikka asua, mutta emme ole kaukana Tampereelta/Hämeenlinnasta.

Oppisopimuksella meillä ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta ottaa ketään.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä! Hanna-Leena Terhonen puh 050-5110690 tai hanna-leena.terhonen@ortopet.fi
22.1.2021

Omaeläinklinikka Jyväskylä, Jyväskylä

Kesätyö kesä-elokuulle

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä 24/7 päivystävällä klinikalla. Työvuorot sijoittuvat klo 8-21 välille - sinulla on mahdollisuus tehdä 8-12h vuoroja arkisin sekä viikonloppuisin.

Klinikkamme sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, johon on hyvät kulkuyhteydet ja palvelut löytyvät läheltä.

Hakijalta odotetaan valmista klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Kesät ovat klinikalla pääosin kiireisiä päivystyspotilaiden parissa, joten luvassa on varmasti mielenkiintoisia työtehtäviä.

Esitä palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Mikäli kiinnostuit avoimesta kesätyöpaikasta Jyväskylän Omaeläinklinikalla, olethan yhteydessä vastaavaan hoitajaan sähköpostitse jeena.laitinen@omaelainklinikka.fi tai puhelimitse 045-862 9360.
20.1.2021

Eläinklinikka Siili, Kouvola

Hei sinä haasteita kaipaava klinikkaeläintenhoitaja!

Tule töihin Eläinklinikka Siiliin Kouvolaan.

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvin varusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto. Klinikalla hoidetaan peruspotilaiden lisäksi myös vaativampia sisätautipotilaita sekä akupunktiota tai hammashoitoja (mukaanlukien kirurgiset hampaiden poistot) tarvitsevia potilaita.

Mitä tarjoamme

Vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin monipuolisesti, edullisemmat työntekijähinnat
ostoksista ja omien eläinten hoidosta sekä muita työsuhde-etuja, kuten liikuntasaldoa, kattavan sairauskuluvakuutuksen ja työsuhteen kestettyä yli vuoden myös vapaaehtoisen eläkevakuutuksen. Lisäksi meillä on suurimmaksi osaksi tosi mukavia asiakkaita!

Mitä odotamme sinulta

Olet jo suorittanut klinikkaeläintenhoitajan tai pieneläinhoitajan tutkinnon (myös opintojen loppusuoralla olevien
klinikkaeläintenhoitajaopiskelijoiden hakemukset huomioidaan) ja sinulla on intoa uuden oppimiseen ja työssä kehittymiseen. Meillä työskentelet kokeneen eläinlääkärin ja klinikkaeläintenhoitajan kanssa, mutta odotamme, että olet jo
omaksunut työn perusasiat. Oppisopimusopiskelijaa meillä ei ole mahdollista palkata.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Klinikka on auki 4-5 päivää viikossa ja töitä tehdään päivästä riippuen joko aamu- tai iltavuorossa sekä kesäkuukausia (kesä-, heinä- ja elokuu) lukuunottamatta myös keskimäärin kahtena lauantaina kuukaudessa. Klinikalla työskentelee normaalisti yksi eläinlääkäri sekä yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen klinikkaeläintenhoitaja. Osa-aikaisen hoitajan paikka on nyt avoinna eli tarjolla on 4-5 vuoroa viikossa, 6,5-8 tuntia päivässä (27-35 tuntia viikossa).
Osaavan henkilön kohdalla työsuhteen muuttaminen kokoaikaiseksi saattaa myöhemmin olla mahdollista.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Lisätiedot:

Eläinlääkäri Erja Saarto, 044 511 1957, erja.saarto@fimnet.fi tai

Klinikkaeläintehoitaja Kaisa Aarnio, 044 511 1957, info@siili.vet

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen: Erja Saarto, erja.saarto@fimnet.fi
18.1.2021

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme klinikkaeläinhoitajaa yötyöhön Omaeläinsairaalaan Kuopioon

Mitä etsimme?

Etsimme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen yötyöhön päivystystiimiimme Omaeläinsairaala Kuopioon. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja työkokemusta klinikkatyöstä ja leikkaussalityöskentelystä. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio- ja leikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä, väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on 38,25h/vko, työ on yötyötä.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit, hammashuone, monipuolinen
laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Tarjoamme lisäkouluttautumis- ja erikoistumismahdollisuuden erilaisiin työtehtäviin.


Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten
hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!

Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi p. 045 327 3273

Jonna Mattila,tiimiesimies jonna.mattila@omaelainklinikka.fi p. 044 201 051

Toimitathan CV:si ja palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi.

Hakuaika umpeutuu 14.2.2021.
18.1.2021

Lohjan Pieneläinklinikka, Lohja

Klinikkaeläintenhoitaja/avustaja kesälomasijaisuuteen Lohjan Pieneläinklinikalle

Lohjan Pieneläinklinikka on hyvin varusteltu ja monipuolinen eläinlääkäriasema. Klinikallamme on erityisosaamista
sisätaudeissa, hammashuollossa, ortopediassa sekä BAER-kuulotutkimuksissa, ja meiltä löytyy kattava laboratorio, rtg, hammasröntgen ja hyvät anestesialaitteistot.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Lohjan Pieneläinklinikalle klinikkaeläintenhoitajaa/avustajaa kesälomasijaisuuteen ajalle kesä-elokuulle. Työ pitää sisällään klinikkaeläinhoitajan työtehtäviä kuten asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa ja muita klinikan töitä.

Odotamme sinulta kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta, aktiivista ja positiivista asennetta sekä hyvää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoa.
Tehtävä sopii esimerkiksi klinikkaeläinhoitaja- tai eläinlääkäriopiskelijalle.

Mitä tarjoamme?

Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat arkisin klo 7:30-20:30 ja lauantaisin klo 8:45-16:15 väliselle ajalle.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Jolin Häll, puhelimitse 040 487 8642 tai sähköpostitse jolin.hall@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 7.2.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jolin.hall@evidensia.fi. HUOM! Aloitamme
haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!18.1.2021

Yliopistollinen eläinsairaala, Helsinki

Klinikkaeläintenhoitajien sijaisia / varsasittereitä kesätyöhön Yliopistolliseen eläinsairaalaan

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Saaren eläinklinikka Mäntsälässä.

Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsa...

Haemme nyt hevossairaalaan Viikkiin KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISIA SEKÄ

VARSASITTEREITÄ eripituisiin työsuhteisiin ajalle 1.6-30.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Klinikkaeläintenhoitajien työtehtäviin kuuluu potilaiden hoitotyö ja eläinlääkärin avustaminen.
Varsasittereiden työtehtäviin kuuluu erityisesti varsapotilaiden hoitotyö ja lisäksi muut avustavat tehtävät hevossairaalassa.

Hakijoilta toivotaan hevosten hoitoon liittyviä opintoja sekä kokemusta ja monipuolista
osaamista alalta. Tehtäviä hoidetaan jaksotyössä, mikä pitää sisällään päivävuorojen lisäksi ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.

Alan opiskelijoiden palkka määrittyy koulutuksen sekä alan työkokemuksen mukaan, klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittaneiden palkka sijoittuu muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5. Varsasittereiden palkkaus alan harjoittelijoiden palkan mukaisesti. Kuukausipalkan lisäksi maksetaan Yliopistojen työehtosopimuksen mukaiset ilta-, yö- ja viikonloppukorvaukset.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään
Hae paikkaa – linkistä viimeistään 31.1.2021
. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävistä antaa hevossairaalan osastonhoitaja Jutta Mäntynen, jutta.mantynen@helsinki.fi, 029 415 7272.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija 029 412 2617, hr-yes@helsinki.fi.
13.1.2021

Kaarinan eläinlääkäriasema, Kaarina


Kaarinan eläinlääkäriasema Oy etsii vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta klinikkaeläinhoitajaa.
Kaarinan eläinlääkäriasema on Kaarinassa sijaitseva yksityinen pieneläinklinikka. Meillä on tällä hetkellä töissä kuusi eläinlääkäriä
ja seitsemän eläintenhoitajaa. Tarjoamme vahvaa osaamista sisätautien, ultraäänitutkimusten,
pehmytosakirurgian ja hammashoitojen osalta. Klinikallamme on monipuolinen
uudenaikainen varustetaso. Meillä on kaksipaikkainen leikkaussali, hammashoitohuone, röntgen, ultraääni, laser. Praktiikkamme on nopeatempoista, vaihtelevaa ja toimimme kohtalaisen pienissä tiloissa.

Palvelemme asiakkaitamme ma-to klo 8-20, pe 8-19. Hoitajien työvuorot sijoittuvat ajalle 7.30-20.30 (pe 19.30) ja työvuorot ovat 7,5 tunnin pituisia.

Tarjoamme iloisen, avoimen ja toisiamme auttavan työyhteisön sekä monipuolisen työnkuvan. Työssä arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää tilannetajua, aktiivista otetta työhön.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen voi lähettää
viimeistään 15.2.2021 sähköpostiosoitteeseen iris.rastas@kaarinanell.fi .
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja
tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu sovitusti kevään aikana.
Lämpimästi tervetuloa Kaarinan eläinlääkäriaseman tiimiin!
12.1.2021

Eläinlääkäriasema HauMau, Helsinki

Hae hoitajaksi HauMauhun -tarjolla monipuolinen tehtävänkuva sekä ihana työyhteisö!

HauMau on tunnettu, jo 1980-luvulla Hietaniemenkadulla toiminut kattavasti varusteltu eläinlääkäriasema. Olemme erityisesti ortopediaan, sisätauteihin, pehmytosakirurgiaan, hammashoitoihin, silmäsairauksiin, ihosairauksiin, kardiologiaan ja onkologiaan keskittyvä eläinlääkäriasema. Toimimme uusissa, vuonna 2019 remontoiduissa tiloissa Etu-Töölössä, Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ketä etsimme?

Odotamme sinulta suoritettua klinikkaeläinhoitajan tutkintoa, halua kehittyä eläinalan ammattilaisten parissa ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Leikkaussalityöskentely ja anestesiaosaaminen katsotaan eduksi. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta tarjota oppisopimuspaikkaa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme iloisen ja lämminhenkisen työyhteisön sekä ammatillisesti kehittävän tehtävän laadukkaan eläinlääkinnän parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä laajan kollegaverkoston.

Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Työ sijoittuu aukioloaikojen puitteisiin. Työntekijöille maksetaan ilta-, ja lauantailisät tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa HauMaun klinikkamanageri Jenny Kaija, jenny.kaija@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi heti tämän linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 31.1.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

8.1.2021

Eläinsairaala Vethaus, Hämeenlinna

Eläinsairaala Vethaus hakee klinikkaeläinhoitajaa kasvavaan ja kehittyvään tiimiinsä!

Vethaus Eläinsairaala on täyden palvelun pieneläinsairaala, joka palvelee Hämeenlinnan Tiiriössä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja sen vuoksi haemme nyt klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme asiakkaillemme koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Perusterveydenhuollon ja päivystyksen lisäksi palveluihimme kuuluvat ortopedia, tähystyskirurgia ja kardiologia. Käytössämme on myös Ct-laite ja veripankki.

Ketä etsimme?

Odotamme sinulta suoritettua klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja ennen kaikkea innostusta työskennellä kehittyvässä uudessa yksityisessä päivystävässä eläinsairaalassa. Meillä työskentely vaatii sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta, paineensietokykyä sekä halua kehittyä vauhdikkaassa ympäristössämme. Meillä et työskentele koskaan yksin, vaan työvuoroissa on aina mukana muuta henkilöstöä tukena.

Oppisopimusopiskelijoille meillä ei valitettavasti tällä hetkellä ole mahdollista tarjota oppisopimuspaikkoja.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä osana laajaa kollegaverkostoa. Uudet eläinsairaalan tilat ja moderni varustelu mahdollistavat hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Meillä myös panostetaan aidosti työhyvinvointiin ja hyvään työilmapiiriin.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista. Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tietää enemmän, olethan yhteydessä klinikkamanageri Laura Ahlströmiin laura.ahlstrom@evidensia.fi. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti tämän linkin kautta, viimeistään 31.01.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
8.1.2021

Espoon Eläinsairaala, Espoo

Haluatko kehittää osaamistasi laaja-alaisesti tasokkaassa työympäristössä? Saatat olla hakemamme klinikkaeläinhoitaja päivystystiimiimme! Liity Espoon päivystävien eläinalan ammattilaisten joukkoon. Päivystyshoitajien työpäivät ovat monipuolisia ja päivystystiimissä pelastetaan lemmikkejä päivin sekä öin.

Espoon Eläinsairaala toimii ympäri vuorokauden päivystävänä klinikkana. Uudessa eläinsairaalassa lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen.

Odotamme sinulta suoritettua klinikkaeläinhoitajan tutkintoa, halua kehittyä eläinalan ammattilaisten parissa ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista. Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian tämän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 7.2.2021 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävistä antaa klinikkamanageri Leena Kaltiainen, leena.kaltiainen@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Espoon Eläinsairaalan tiimiin!
8.1.2021

Länsi-Tampereen Eläinystäväsi Lääkäri, Tampere

Paikka avoinna klinikkatyöskentelystä kokemusta omaavalle hoitajalle. Etusijalla ammattitutkinnon suorittaneet pien-/klinikkaeläinhoitajat.

Klinikkamme on hyvin varusteltu ja hoitajien työnkuva on monipuolinen. Tuemme hoitajien lisäkouluttautumista sekä kannustamme oppimaan uutta.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen, joustava ja innokas kehittämään ammatillista osaamista.

Työaika sijoittuu arkisin klo 7 – 21 ja lauantaisin klo 7 – 17 väliin.

Lisätietoja klinikastamme löydät kotisivuiltamme www.elainystavasilaakari.fi tai Facebook-sivuiltamme. Lisätietoja työstä ja siitä, mitä me voimme sinulle tarjota, voit kysyä osoitteesta mari.hakala@elainystavasilaakari.fi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen voi laittaa osoitteeseen mari.hakala@elainystavasilaakari.fi.
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Oppisopimuspaikkaa emme voi valitettavasti tällä hetkellä tarjota.

5.1.2021

Yliopistollinen eläinsairaala, Helsinki

Klinikkaeläintenhoitaja, kesälomasijaisuus /Yliopistollinen eläinsairaala

Haemme pieneläinsairaalaan Viikkiin KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISIA, eripituisiin työsuhteisiin ajalle 31.5.
– 30.9.2021. Tehtävässä on mahdollista aloittaa jo aiemmin kevättalven 2021 aikana ja työskennellä pidemmässä sijaisuudessa.

Kesälomasijaisuus on erinomainen tilaisuus kehittää omaa osaamistasi alalla! Tarjoamme nykyaikaiset tilat
ja laitteet sekä mahdollisuuden työskennellä alan huippuammattilaisten tiimissä.

Tehtäviin kuuluu mm. eläinlääkärin avustaminen, asiakkaan haastattelu ja vastaanottaminen, laboratoriotyöskentely, röntgenkuvaaminen, sairaalapotilaan hoidon toteutus ja päivystyspuhelin työskentely. Tehtäviä hoidetaan jaksotyössä, mikä pitää sisällään päivävuorojen lisäksi ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.

Toivomme, että olet jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja tai olet alan opiskelija sekä omaat kokemusta ja monipuolista osaamista eläintenhoitotyöstä. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja tartut rohkeasti erilaisiin tehtäviin. Nautit asiakaspalvelutyöstä ja
työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Alan opiskelijoiden palkka määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustason 2 ja klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittaneiden palkka vaativuustason 5 mukaisesti. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa sekä yliopistojen työehtosopimuksen mukaiset ilta-, yö- ja viikonloppukorvaukset.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa-linkistä viimeistään 31.1.2021. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Liitä mukaan palkkatoiveesi
sekä vastaa kysymykseen työskentelyajasta. Jos olet jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja, voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi pidempiaikaiseen sijaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antavat pieneläinsairaalan osastonhoitajat Daniela Haupt, 02941 40865, daniela.haupt@helsinki.fi ja Johanna Hyytiäinen, 02941 57442, johanna.ollila@helsinki.fi.

Laita hakemus viimeistään 31.1.2021.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa eläinsairaalan HR-asiantuntija 029 412 2617, hr-yes@helsinki.fi.

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena
päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Saaren eläinklinikka Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsa...22.12.2020

Eläinklinikka Syke, Pori

Lähde mukaan Porin Sykkeeseen! Tehdään yhdessä Poriin ammattitaitoinen ja välittävä työympäristö eläinalan ammattilaisille.

Avaamme Porin Mikkolaan hyvien liikenneyhteyksien varrelle uuden Evidensia eläinklinikan. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta peruspraktiikkaa sekä ammattitaitoista erikoisosaamista mm. hammashoidoissa, kirurgiassa ja sisätaudeissa. Porissa meille aukeaa modernit ja siistit tilat sekä nykyaikainen välineistö. Pyrimme kasvattamaan Porin ja lähikuntien eläinlääkäripalveluiden kattavuutta ja erikoisosaamista sekä tarjoamaan ammattitaitoista ja välittävää eläinlääkintää.

Ketä etsimme?

Haemme klinikkaeläinhoitajia vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen kesästä 2021 alkaen. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan tutkintoa sekä työkokemusta eläinklinikalla työskentelystä. Omaat hyvät tiimityösketelytaidot, positiivisen asenteen sekä asiakaspalvelutaidot. Olemme uusi ja kehittyvä työyhteisö, joten odotamme sinulta myös joustavuutta, tahtoa kehittyä omassa työssään ja halua oppia uutta.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkoja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme nykyaikaiset välineet sekä uudet ja siistit työskentelytilat. Meillä pääset kehittämään taitojasi sekä kehittymään urallasi alan ammattilaisten parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöedut; mm. Laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtaisen koulutusrahan, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, epassi Sportti&kulttuuri- etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden päästä osaksi kehittyvän klinikan arkea sekä mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihimme. Luodaan yhdessä meille opettavainen, keskusteleva ja avoin työilmapiiri!

Töitä teemme arkisin kahdessa vuorossa klinikan aukioloaikojen puitteissa, työaika sijoittuu arkisin klo 7.30-21 välille. Työntekijälle maksetaan ilta- ja arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoa tehtävistä ja Eläinklinikka Sykkeestä työpaikkana antaa klinikan johtaja ELL Marika Virtanen, puhelimitse 040 5189 380 tai sähköpostitse marika.virtanen@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.3.2021 mennessä. Toimi ripeästi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkaa erikseen sovittuna ajankohtana, kuitenkin viimeistään kesällä 2021.

16.12.2020

Kaarinan Eläinlääkäriasema, Kaarina

Hei juuri sinä valmistunut klinikkaeläinhoitaja Turun alueella!

Nyt olisi oiva tilaisuus päästä kesätöihin Kaarinan eläinlääkäriasemalle.
Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä 5 eläinlääkäriä ja 7 hoitajaa.
Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti ja klinikaltamme löytyy leikkaussalin ja hyvin varustellun hammashuoneen lisäksi mm.
laboratorio,ultraääni,välinehuolto ja röntgen.
Klinikkamme on auki maanantaista torstaihin 08-20 ja perjantaisin 08-19.
Työt alkaisivat kesäkuun alussa ja jatkuisivat ainakin elokuun loppuun.
Aikaisempi aloitus on myös mahdollinen.

Haemme positiivista,huumorintajuista ja tekeväistä hoitajaa, jolla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa.
Hakemukset voi lähettää iris.rastas@kaarinanell.fi

9.12.2020

Eläinklinikka Hertta, Helsinki

Olemme ketjuihin kuulumaton keskikokoinen klinikka avarissa ja nykyaikaisissa tiloissa Helsingin Herttoniemenrannassa. Meillä työskentelee tällä hetkellä kahdeksan eläinlääkäriä ja hoitajaa. Klinikaltamme löytyy mm. röntgen, hammasyksikkö+hammasröntgen ja hyvä ultraäänilaite.

Etsimme jo jonkin verran kokemusta omaavaa tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa/pieneläinhoitajaa kokoaikaiseen työhön. Työ alkaisi 1/2021 tai sopimuksen mukaan. Olet reipas, oma-aloitteinen ja huumorintajuinen. Pystyt toimimaan myös kiireessä ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa.
Työhön kuuluu mm. asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, leikkaussalityöskentely, laboratorio, röntgenkuvaus, välinehuolto ja yleisen siisteyden ylläpito.

Työvuoroja on ma-pe klo 7.30-21 välisenä aikana. Mahdollisesti myös joitain viikonloppuvuoroja tarjolla klo 9-15 la-su.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hertta@hertta.com

Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.
2.12.2020

Malmin eläinklinikka Apex, Helsinki

Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Klinikkamme varustelutaso on kattava ja harjoitamme korkeatasoista eläinlääkintää monella eri erikoisosaamisalueilla. Erikoisosaamistamme on silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu-ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Apexissa toimii myös oma Silmäcenter joka on Apexin erikoisosaajien muodostama palveluyksikkö. SilmäCenter tarjoaa valtakunnan kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut tutuissa Malmin Eläinklinikka Apexin tiloissa. Lue lisää SilmäCenteristä tästä.

Ketä etsimme?

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta positiivista työasennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oleellista on myös tahto kehittyä omassa työssään ja oppia uutta.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta tarjota oppisopimuspaikkaa.

Mitä tarjoamme?

Meillä tehdään työtä hyvässä porukassa! Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Työnkuvasi on monipuolinen ja työyhteisö ammatillinen.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Työ sijoittuu aukioloaikojen puitteisiin. Viikonloput sekä arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa ja työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaustet tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa klinikkamanageri Anne Viherlaakso, anne.viherlaakso@evidensia.fi tai 040 5024609 (puhelintiedustelut arkisin klo 8-16:00 välillä).

Haethan heti tämän linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 30.1.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä

13.11.2020

Eläinklinikka Viksu, Sastamala

Haluatko tehdä töitä superkivassa tiimissä ja kannustavassa ympäristössä? Oletko jo valmis hoitaja, jolla hommat sujuu ja joka pitää eläinten lisäksi myös ihmisistä? Oletko valmis puhaltamaan yhteen hiileen ja laittamaan itsesi likoon, jotta jokainen päivä saadaan hoidettua parhaalla mahdollisella tavalla pakettiin? Olet vastuuntuntoinen, mutta huumorintajuinen? Silloin Viksu on juuri Sinulle sopiva työpaikka!


Eläinklinikka Viksu on itsenäinen, yksityinen, vuonna 2007 perustettu pieneläinklinikka Pirkanmaalla. Olemme juuri laajentaneet tilojamme ja meiltä löytyvät omat odotustilat ja toimenpidehuoneet erikseen koirille ja kissoille. Teemme peruspraktiikkaa ja mm. pehmytosa- ja hammaskirurgiaa, laboratoriotutkimuksia, kuvantamista, mutta myös runsaasti akuuttipotilaita. Mitä teemmekään, keskitymme aina ottamaan myös eläimen omistajan huomioon.

Työ sisältää sekä aamu- että iltavuoroja ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole mahdollisuutta oppisopimukseen.
Lisätietoa meistä löydät: https://www.viksu.net/

Ota reippaasti yhteyttä ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@viksu.net
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.