Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

22.10.2020

Oriola, Espoo

Vahvistamme asiakaspalvelutiimiämme

Oriolan asiakaspalvelutiimi Espoon Mankkaalla etsii innostunutta ja asiakaskeskeistä asiakaspalvelijaa joukkoonsa. Asiakkaitamme ovat eläinlääkärit, apteekit ja sairaala-apteekit. Tiimimme vastuulla on erilaiset asiakastiedustelut ja reklamaatiot.

Meillä oriolalaisilla on yhteiskunnassa keskeinen rooli turvata ratkaisuillamme turvallinen ja onnistunut lääkehoito sekä laajemminkin tukea ihmisten hyvinvointia. Tiedämme onnistuneemme silloin, kun asiakkaamme ovat palveluihimme tyytyväisiä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme erinomaisia asiakaskokemuksia. Asiakaspalvelutiimimme on tärkeässä roolissa tässä työssä, ja haluamme että välittämisemme ja asiantuntemuksemme näkyy ja kuuluu asiakkaillemme joka päivä. Taustalla toimintaamme ohjaavat myös viranomaismääräykset, jotka huomioimme luontevana osana palveluamme.

Työsi asiakaspalvelijana

Asiakaspalvelijana kohtaat ja autat asiakkaitamme eri asiakaspalvelukanavissamme puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Nautit vuorovaikutuksesta asiakkaidemme kanssa ja pystyt helposti kuvittelemaan itsesi asiakkaan asemaan. Työskentelet ratkaisukeskeisesti ja osaat soveltaa osaamistasi erilaisiin tilanteisiin. Olet joukkuepelaaja ja avoin uuden oppimiselle. Vaalit osaltasi positiivista ilmapiiriä lämminhenkisessä tiimissämme. Humaani- ja eläinlääkkeet sekä hyvinvointituotteet ovat sinulle tuttuja ja haluat oppia lisää eläinlääkäreiden, apteekkien ja sairaala-apteekkien arjesta ja kuinka voit olla heille avuksi.

Rakennamme yhdessä henkilökohtaisen työnkuvasi vahvuuksiisi ja kokemukseesi pohjautuen ja saat esimieheltäsi täyden tuen myös osaamisesi kehittämiseksi. Oriolassa vaalimme avoimuutta, aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja yhteistyötä, joiden avulla luomme erinomaista asiakaskokemusta.

Jos jaat arvomme ja olet kiinnostunut tästä työstä, hae tehtävään 27.10.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta verkkosivuillamme www.oriola.com. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Sisällytä hakemukseesi myös mahdolliset suositukset.

Mikäli sinulla on kysyttävää työhön liittyen, otathan yhteyttä asiakaspalvelupäällikkö Marika Perämäkeen, p. 046 876 5067 mielellään seuraavina ajankohtina: 19.10.2020 klo 11-12 ja 26.10.2020 klo 14-15.
18.10.2020

Espoon Eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Vastaanotollamme työskentelee 4-5 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa pieneläinhoitajaa

Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan
tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.

Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin ja kokemustasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan.

Työ on 2-vuorotyötä. Työn voit aloittaa marras-joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse
osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com.
Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko s-postitiedustelun tai soittopyynnön.

Merja Rosendahl

Espoon eläinlääkäritalo
17.10.2020

ALFAPET Eläinlääkärit, Espoo

Haemme ammattitaitoiseen hammastiimiimme anestesiahoitajaa, joka haluaa kehittyä työssään jokaisen potilaan myötä.

ALFAPET Eläinlääkärit on yksityinen eläinlääkäriasema, joka on perustettu 2007 Espoon Kauklahteen. Uudet, valoisat tilat valmistuivat reilu vuosi sitten. Meillä on hyvin varusteltu hammas- ja leikkaussali, laboratorio ja poliklinikka.

Osaavalle pieneläin- klinikkaeläinhoitajalle maksamme kilpailukykyisen palkan. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla

eija.tykkylainen@alfapet.fi

gsm 040-5208838

Tutustu meihin netissä: www.alfapet.fi
16.10.2020

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta klinikkaeläinhoitajaa, jolla osaamista ortopedisten potilaiden kanssa
työskentelystä.

Haussa on myös klinikkaeläinhoitaja viikonloppupäivystyksiin.

Eläinsairaala Aisti on Vantaalla sijaitseva yksityinen eläinsairaala.
Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan ja henkilökuntamme on kouluttautunutta tälle alalle. Käytössämme ovat kaikki tarvittavat
ajanmukaiset välineet. Aistissa voidaan tutkia ja hoitaa kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien.

Tarjoamme myös vahvaa osaamista ortopedian, hammashoitojen sekä sisätautien osalta. Klinikallamme on monipuolinen varustelutaso;
useampi leikkaussali, laadukas ultraääni sekä video-otoskopia, MRI, tietokonetomografia, röntgen sekä hyvin varusteltu hammasyksikkö.
Klinikallamme on myös kardiologin sekä käytösspesialistin vastaanotto.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina.

Haemme joukkoomme reipasta ja motivoitunutta klinikkaeläinhoitajaa.
Toivomme aiempaa kokemusta ortopedisten potilaiden parissa sekä leikkaussalityöskentelystä.
Koulutamme työntekijän klinikalla vaadittavaan erityisosaamiseen. Hoitajien työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-23 välille. Halutessa mahdollisuus tehdä myös yövuoroja sekä viikonloppupäivystystä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, aktiivista otetta työssäsi ja halua kehittyä ammatissasi.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä haluamallasi osa-alueella. Pyrimme hyödyntämään
työntekijöidemme vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita.

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole vapaita oppisopimuspaikkoja.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.11.2020 mennessä;
heidi.eriksson@aisti.info
jenni.kemppainen@aisti.info
15.10.2020

Eläinklinikka Lauma, Järvenpää

Eläinklinikka Lauma on hyvin varusteltu eläinlääkäriasema, meillä tehdään röntgen-, laboratorio-ja ultraäänitutkimuksia, pehmytosakirurgiaa, virallisia tutkimuksia ja erikoisosaamisena hammashoitoja. Meillä myös hoitajien työtehtävät ovat laajat ja kouluttautumismahdollisuudet hyvät. Laumassa työskentelee 4 eläinlääkäriä sekä 6 hoitajaa ja oppisopimusopiskelija. Tiimimme on iloinen ja kannustava, aina toisiaan tukeva. Klinikkamme kantavina ajatuksina ovat ystävällinen asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen hoito.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Laumaan!

Ketä etsimme?

Haemme nyt Eläinklinikka Laumaan äitiysloman sijaista, alkaen 1.12.20 tai sopimuksen mukaan. Olet valmis klinikkaeläinhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, hyviä tiimityötaitoja, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle innostavan ja iloisen tiimin avoimella työilmapiirillä. Olemme kehittyvä ja laajeneva Lauma.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Teemme töitä kahdessa vuorossa arkisin klo 7:30-20:30 välillä.

Lisätietoa tehtävästä ja Laumasta työpaikkana antaa klinikkamanageri Maaret Hämäläinen, puhelimitse 040 523 9116 tai sähköpostitse maaret.hamalainen@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta 15.11.2020 mennessä. Toimi ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa 1.12.20 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen jatkuminen sijaisuuden päätyttyä mahdollista.
13.10.2020

Eläinsairaala Vethaus, Hämeenlinna

Klinikkaeläinhoitajaksi Eläinsairaala Vethaussiin

Eläinsairaala Vethaus hakee nyt kahta klinikkaeläinhoitajaa kasvavaan ja kehittyvään tiimiinsä! Haussa on klinikkaeläinhoitaja päivystystyöhön sekä päiväsairaalan puolelle.sekä päiväsairaalan puolelle.

Vethaus Eläinsairaala on täyden palvelun pieneläinsairaala, joka palvelee Hämeenlinnan Tiiriössä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja sen vuoksi haemme nyt klinikkaeläinhoitajia vakituisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin. Meillä on tällä hetkellä kaksi työpaikkaa avoinna.

Tarjoamme asiakkaillemme koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Perusterveydenhuollon ja päivystyksen lisäksi palveluihimme kuuluvat ortopedia, tähystyskirurgia ja kardiologia. Käytössämme on myös Ct-laite ja veripankki.

Ketä etsimme? Päivystystiimissämme on yksi paikka avoinna ja tarjolla on monipuolista työtä ajoittain kiireisissäkin tilanteissa. Päivystystiimissä pääset näkemään ja kokemaan paljon uutta kehittäen samalla omaa osaamistasi eläinlääketieteen alalla.

Polikliinisessä työssä pääset osallistumaan, perustyön lisäksi, erikoisosaamista vaativiin toimenpiteisiin mm. sisätautien-, silmä-, hammas- ja ihosairauksien osalta. Eläinsairaalassa klinikkaeläinhoitajan työnkuva elektiivisellä puolella keskittyy kliiniseen hoitotyöhön potilaiden parissa jossa pääset hiomaan omaa osaamistasi eläintenhoidon saralla.

Odotamme sinulta suoritettua klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja ennen kaikkea innostusta työskennellä kehittyvässä uudessa yksityisessä päivystävässä eläinsairaalassa. Meillä työskentely vaatii sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta, paineensietokykyä sekä halua kehittyä vauhdikkaassa ympäristössämme. Meillä et työskentele koskaan yksin, vaan työvuoroissa on aina mukana muuta henkilöstöä tukena.

Oppisopimusopiskelijoille meillä ei valitettavasti tällä hetkellä ole mahdollista tarjota oppisopimuspaikkoja.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä osana laajaa kollegaverkostoa. Uudet eläinsairaalan tilat ja moderni varustelu mahdollistavat hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Meillä myös panostetaan aidosti työhyvinvointiin ja hyvään työilmapiiriin.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluvat: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.


Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tietää enemmän, olethan yhteydessä klinikkamanageri Henna Rauhalaan henna.rauhala@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksen voit lähettää tästä .
9.10.2020

Eläinklinikka Tassuasema, Kauniainen

Etsitkö töitä yksityiseltä klinikalta pääkaupunkiseudulta? Jos olet jo valmistunut klinikkaeläinhoitaja tai opintojesi loppusuoralla oleva,
tule meille Tassuasemalle töihin!

Teemme Kauniaisten keskustassa mukavan reipastahtista pienläinpraktiikkaa. Asiakaskuntamme on laaja ja käsittää koirien ja
kissojen lisäksi myös kaneja, jyrsijöitä ja frettejä. Meidän kannaltamme ei ole niin olleellista, oletko urasi alkutaipaleella vai jo kokeneempi konkari. Se, mitä hakijalta odotamme, on ahkera ote hoitotyöhön ja lempeä ote potilaisiin.

Tassuasema (www.tassuasema.fi) on vuonna 2015 perustettu, ketjuihin kuulumaton ja perustajaeläinlääkäriensä omistama klinikka. Meillä tehdään monipuolista ja vilkasta pieneläinpraktiikkaa. Hoidamme mielellämme myös eksoottisia lemmikkejä. Vastaanotto on hyvin varusteltu (rtg, ultraääni, leikkaussali, hammasyksikkö, laboratorio) ja tilat ovat uudenaikaiset ja avarat. Klinikalla työskentelee hoitohenkilökunnan lisäksi päivittäin 3 eläinlääkäriä. Meille Tassuasemalla on tärkeää, että työntekijät tuntevat ylpeyttä työstään, viihtyvät työpaikalla ja ovat mukana kehittämässä klinikan toimintaa. Siihen haluamme jatkuvasti panostaa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa. Iloisen ja hyvähenkisen työyhteisön ja kilpalukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssä ja kannustamme siihen. Työtä tehdään meillä arkisin kahdessa vuorossa 8-21 välillä, työaika on 8 tuntia. Viikonlopputöitä tai päivystyksiä ei ole.

Jos koet olevasi sopiva täydennys hoitotiimiimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen elainklinikka@tassuasema.fi. Paikka täytetään heti sopivan hekilön löydyttyä.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkaa.

TERVETULOA TÖIHIN TASSUASEMALLE!
9.10.2020

MEVET Omaeläinsairaala, Helsinki

Haemme klinikkaeläinhoitajia Mevetiin

Mitä etsimme?

Haemme tutkinnon suorittaneita klinikkaeläinhoitajia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä tiimissä, jossa teemme työtä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen. Voit myös kohdentaa hakemuksen työpistekohtaisesti välinehuoltoon, diagnostiseen kuvantamiseen, hammasosastolle, leikkausosastolle
tai päivystykseen.


Hakemamme henkilö on positiivisen ja ahkeran työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, vahvasti asiakaspalveluhenkinen ja pieneläinten hoitotyöhön intohimoisesti suhtautuva alan ammattilainen. Klinikkaeläinhoitajan työkokemus
katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella tai lähiaikoina valmistumassa klinikkaeläinhoitajan ammattiin. Uskomme, että asenne ja tiimityöskentelytaidot ratkaisevat. Mikäli et pelkää työtä ja haasteita, haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana, haluat pysyvän ja pitkäaikaisen työpaikan loistavassa työyhteisössä ja korkeatasoisessa 24/7 eläinsairaalassa niin ota ehdottomasti yhteyttä ja tule meille töihin. Voit myös kohdentaa hakemuksen työpistekohtaisesti esimerkiksi välinehuoltoon, diagnostiseen
kuvantamiseen, hammasosastolle, leikkausosastolle tai päivystykseen.


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti asiakkaiden
ja ammattilaisten arvostamassa 24/7 eläinsairaalassa. MEVET tarjoaa pieneläinten perusterveydenhoidon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon korkeatasoiset ja monipuoliset eläinlääkintäpalvelut 46 vuoden kokemuksella. Meillä sinua odottaa
kannustavat ja iloiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä.


Keitä me olemme?

Omaeläinsairaala MEVET on osa Omaeläinklinikkaa, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi
toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Arvomme ovat Osavaava Empaattinen Kehittyvä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.


Soita, niin kerron mielelläni lisätietoja Minna Aarnio, hoitotyönvastaava, p. 040-56 320 56

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen: minna.aarnio@omaelainklinikka.fi


Työt voi aloittaa heti
tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.


6.10.2020

Lahden Eläinlääkäriasema, Lahti

Lahden eläinlääkäriasema on perinteikäs erikoisosaamisen klinikka, jossa työskentelee 12 eläinlääkäriä, 13 hoitajaa, asiakaspalvelija sekä välinehuoltaja. Pyrimme yhdistämään asiakkaillemme ystävällisen palvelun ja joustavan hoitoon pääsyn. Meiltä löytyy monipuolinen ja laadukas tutkimus- ja hoitolaitteisto. Suoritamme röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, tähystykset ja vaativat kirurgiset toimenpiteet.

Palvelemme asiakkaita ma-la sekä osallistumme Päijät-Hämeen seudun pieneläinpäivystykseen tiettyinä viikonloppuina sekä arkipyhinä.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Lahden Eläinlääkäriasemalle kahta ammattitukinnon suorittanutta ja reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta ja kehittyä omassa työssä, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkaa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meillä Lahdessa on töissä huipputyyppejä ja pääset osaksi Evidensian laajaa kollegaverkostoa.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Työ sijoittuu ma-la ja tällä hetkellä päivystysvuoroihin pääsee haluttaessa. Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Outi Lius, outi.lius@evidensia.fi.

Olet halutessasi tervetullut tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä, ota rohkeasti yhteyttä! Käy tutustumassa myös eläinlääkäriasemamme facebook sivuun tästä.

Lähetäthän hakemuksesi heti tämän linkin kautta, mutta kuitenkin 31.10.2020 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
6.10.2020

Omaeläinklinikka Tampere, Tampere

Tule töihin upeaan tiimiimme! Haemme klinikallemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitutkinnon suorittanutta ja kokenutta
klinikkaeläinhoitajaa tiimimme kasvamisen vuoksi. Oppisopimuspaikkaa meillä ei ole tällä hetkellä tarjota.


Klinikkamme on tällä hetkellä avoinna arkisin klo 8-20. Lisätietoa klinikastamme löydät kotisivuiltamme https://www.omaelainklinikka.fi/klinikat/omaelainklinikka-tampere/. Meillä on ajanmukaiset hoito- ja tutkimusvälineet, oma
laboratorio sekä lämminhenkinen, osaava ja ystävällinen tiimi tukenasi. Odotamme sinulta vahvaa tiimipelaamista, asiakaspalvelullisuutta, iloisuutta ja halua kehittää toimintaamme eteenpäin.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tavataan ja jutellaan lisää.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja hakemukset:

Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja

pia.miettinen@omaelainklinikka.fi

Anu Viinikanoja, tiimiesimies

anu.viinikanoja@omaelainklinikka.fi
3.10.2020

Länsi-Tampereen Eläinystäväsi Lääkäri, Tampere

Paikka avoinna ammattitutkinnon suorittaneelle, klinikkatyöstä kokemusta omaavalle hoitajalle. Klinikkamme on hyvin varusteltu
ja hoitajien työnkuva on monipuolinen.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen, joustava ja innokas kehittämään ammatillista osaamista.

Työaika sijoittuu arkisin klo 7 – 21 ja lauantaisin klo 7 – 17 väliin.

Lisätietoja klinikastamme löydät kotisivuiltamme www.elainystavasilaakari.fi tai Facebook-sivuiltamme. Lisätietoja työstä voit kysyä osoitteesta mari.hakala@elainystavasilaakari.fi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen voi laittaa osoitteeseen mari.hakala@elainystavasilaakari.fi.
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Oppisopimuspaikkaa emme voi valitettavasti tällä hetkellä tarjota.
22.9.2020

Pirkanmaan Pieneläinklinikka Oy, Ylöjärvi

Haemme ammattitaitoista klinikkaeläinhoitajaa. Hakijan edellytämme olevan tutkinnon suorittanut ( klinikkaeläinhoitaja/pieneläinhoitaja) ja jo mielellään työkokemusta hankkinut. Vastaanottomme on pieni, mutta monipuolinen ja hyvin varusteltu

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, joustava, ahkera ja oma-aloitteinen. Meille tärkeää on myös mukava työympäristö, joten toiveena olisi löytää tiimiimme mukava tyyppi

Työ alkaisi välittömästi tai sopimuksen mukaan. Työaikaan ei sisälly päivystyksiä.

Klinikkamme sijaitsee Tampereen lähellä, Ylöjärvellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisää tietoa yrityksestämme nettisivuilta www.pi-pi.fi

Yhteydenotot , palkkatoiveineen:Taina Lehtimäki , s-posti taina.lehtimaki@hotmail.com
14.9.2020

Evidensia Tammiston Eläinsairaala, Vantaa

Kiinnostaako sinua ottaa uusi askel urallasi ja tulla osaksi Tammiston päivystävän eläinsairaalan asiantuntevaa työyhteisöä?

Tammiston Eläinsairaala on Suomen suurin yksityinen päivystävä eläinsairaala ja palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden, vuoden
jokaisena päivänä. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja sen vuoksi haemme nyt klinikkaeläinhoitajia vakituisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Tarjoamme ensiluokkaisen työympäristön edistyksellisessä eläinsairaalassa, hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, loistavat
henkilöstöedut ja kokeneet työtoverit tueksesi. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä osana laajaa kollegaverkostoa.

Toivomme sinulta suoritettua klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja ennen kaikkea innostusta työskennellä Suomen suurimmassa yksityisessä päivystävässä eläinsairaalassa. Meillä työskentely vaatii sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta, paineensietokykyä sekä halua kehittyä vauhdikkaassa ympäristössämme.
Toimintaympäristömme on vaativa, mutta tarjoaa ensiluokkaisen mahdollisuuden kehittyä Suomen parhaiden asiantuntijoiden seurassa. Oppisopimusopiskelijoita emme valitettavasti tällä hetkellä ota.


Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tietää enemmän, olethan yhteydessä Tammiston klinikkamanageriin Tiia Virtaseen sähköpostitse, tiia.virtanen@evidensia.fi.
Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksen voit lähettää osoitteessa https://tyopaikat.evidensia.fi/11.9.2020

Kissaklinikka Felina, Helsinki

Haemme iloiseen joukkoomme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Keitä olemme?

Kissaklinikka Felina on Suomen ensimmäinen kissaklinikka ja osa Evidensia-verkostoa. Olemme toimineet Helsingin keskustassa vuodesta 1995 ja arvostelulla klinikallamme käy asiakkaita ympäri Suomen. Klinikkaamme johtaa kissalääketieteen tutkinnon suorittanut eläinlääkäri Teija Immonen (o.s. Viita-aho).

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme erittäin mukavat työkaverit, kodikkaan ja avoimen työilmapiirin, monipuoliset ja mielekkäät työtehtävät, laajan kollegaverkoston, erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja loistavat henkilöstöedut. Klinikallamme pääset syventämään kissatietouttasi ja saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon. Olet kissarakas ja sinulla on positiivinen ja reipas työasenne, loistavat asiakaspalvelutaidot sekä tahtoa kehittyä ja oppia uutta. Olet avoin ja haluat sitoutua klinikan kehittämiseen yhdessä kanssamme. Edellytämme alalle soveltuvaa, mieluiten klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Kokemus klinikkatyöstä luetaan eduksi. Oppisopimuspaikkoja meillä ei ole tarjolla.

Työaika sijoittuu tällä hetkellä arkisin kello 7.30-20.30 välille. Tulevaisuudessa laajennamme aukioloaikoja ja työ voi jatkossa pitää sisällään ilta-, yö- ja viikonlopputyötä.

Lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta, hakuaika päättyy 31.10.2020. Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klinikkamanageri Tanja Salmesvirta tanja.salmesvirta@evidensia.fi tai +358407709694
11.9.2020

Hervannan Eläinlääkärit Oy, Tampere

Haen neljättä klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kolmen eläinlääkärin ja neljän hoitajan
vastaanotolle. Arvostan valmiutta kaikkiin hoitajan tehtäviin, positiivista asennetta ja työkokemusta eläintenhoitajan työstä. Työaika asettuu arkipäiviin 8-18 välille. Oppisopimuskoulutettava ei tule kyseeseen.
Taitavalle ja hyvän työkokemuksen omaavalle henkilölle maksetaan erittäin hyvä palkka.
Työnantajana olen joustava ja työ on erittäin monipuolista.

Työhakemukset palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen
jussi.laitinen@fimnet.fi

Työn kuvasta ja muista työhön liittyvistä asioista voi kysyä myös puhelimitse.
Jussi Laitinen 040-7285989
26.8.2020

Sipoon pieneläinklinikka Morelius, Sipoo

Sipoon pieneläinklinikka Morelius etsii ammattitaitoista pieneläin/klinikkaeläintenhoitajaa vuoden mittaiseen äitiyslomasijaisuuteen.

Olemme erikoistuneet pieneläinten ortopedisiin ja kirurgisiin palveluihin. Lisäksi tarjoamme sisätauti-, ihotauti- ja hammashoitoa. Vastaanotamme paljon potilaita myös lähetteellä muilta eläinlääkäreiltä. Klinikkamme sijaitsee Nikkilän keskustassa.

Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen,

samuli.heiskanen@sipoonpienelainklinikka.fi

www.sipoonpienelainklinikka.fi14.8.2020

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei klinikkaeläinhoitaja!


Haluatko ammatillisia haasteita?

Haluatko kehittyä työssäsi yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa?
Avaamme vuodenvaihteessa 24h-sairaalan Kouvolaan. Meillä pääset hoitamaan mielenkiintoisia potilaita ja oppimaan uutta hyvinvarustellussa sairaalassamme. Meillä on viihtyisät työtilat ja työyhteisössämme tiimityö ja työkaverista huolehtiminen ovat tärkeitä asioita. Olemme Evidensian hammas-, ortopedia- ja selkäklinikka ja meillä on Suomen ensimmäinen yksityinen CT-laite. Meillä on kaksi leikkaussalia ja teemme vaativia pehmytkudos- ja ortopedisia operaatioita. Meillä on myös lapararaskopialaitteisto sekä laaja valikoima taipuisia tähystimiä.

Olemme autonominen sairaala, mutta kuulumme Evidensiaan. Saat pienen klinikan lämminhenkisen työympäristön, mutta ison talon työsuhde-edut.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös paineen alla.
Haemme useita hoitajia päivystystiimiimme. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikkoja sopivien tekijöiden löydyttyä.

Kysy lisää ja tule käymään ja tutustumaan meihin!
Pia Kesti, eläinlääkäri, klinikan johtaja p. 0400 371 702 pia.kesti@evidensia.fi Piia Bergström, klinikkamanageri piia.bergstrom@evidensia.fi
12.8.2020

Eläinklinikka Livet, Espoo

Eläinklinikka Livet on vuonna 2017 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka tarjoaa pieneläinten peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erityisosaamista mm. suu- ja hammassairauksissa, kardiologiassa, ortopediassa, kasvainsairauksien hoidossa ja ihosairauksissa. Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.elainklinikkalivet.fi.

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme uutta, positiivisen asenteen omaavaa sekä asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa. Tarjoamme mukavan työpaikan työyhteisössä, jossa on hyvä henki, mahdollisuus oppia uutta ja työskennellä pieneläinlääketieteen erilaisilla erikoisosaamisalueilla . Työ on kiinnostavaa, monipuolista ja vaihtelevaa. Klinikkamme on hyvin varusteltu: mm. röntgen, hammasröntgen, UÄ, kattavat anestesiavalvontalaitteet sekä hyvin varusteltu laboratorio.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kysymykset ja hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen riina.larmela@elainklinikkalivet.fi