Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

14.10.2021

Eläinklinikka Syke, Pori

Eläinklinikka Syke hakee kokenutta klinikkaeläinhoitajaa timanttiseen tiimiinsä!

Eläinklinikka Sykkeessä pääset tekemään työtä mukavassa työyhteisössä, jossa panostetaan henkilökunnan koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. hyvin varusteltu laboratorio ja leikkaussalit, erillinen hammashoitohuone sekä erilliset heräämö- ja päiväosastot kissoille ja koirille. Eläinklinikka Syke sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Porin Mikkolassa Iccon-kauppakeskuksessa, heti 2-tien läheisyydessä.

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa, joka kokee myös mahdollisen päivystystyön kiinnostavana. Työhön perehdytetään kattavasti ja tarvittaessa saa lisäkoulutusta. Useiden vuosien työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle osaavan ja kannustavan työyhteisön sekä tarvittaessa tukea saa myös muista päivystävistä sairaaloistamme. Käytössämme on modernit ja uudet tilat sekä laitteet.

Palkkaus on kuukausipalkkainen ja työntekijöille maksetaan ilta-, viikonloppu- ja yölisät. Meillä on ison talon kattavat henkilöstöedut: laajat työterveyspalvelut, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Lähetä hakemuksesi heti tämän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 30.11.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan johtaja Marika Virtanen, marika.virtanen@evidensia.fi tai 040-5189380

Lämpimästi tervetuloa mukaan Sykkeen tiimiimme!14.10.2021

Agria Eläinvakuutus, Espoo

Agria Eläinvakuutus aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2016. Olemme Suomen ainoa vain lemmikkivakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö. Kattavat vakuutusratkaisumme on räätälöity kissoille,koirille ja pienlemmikeille sekä linnuille sekä kasvattajien tarpeisiin. Tavoitteemme on edistää lemmikkien hyvinvointia ja terveyttä ja osana tätä tavoitetta tuemme mm. eläinlääketieteellistätutkimusta vuosittain. Kasvamme edelleen voimakkaasti ja haemme nyt tiimiimme kahtakorvauskäsittelijää.

Haemme tiimiimme KAHTA KORVAUSKÄSITTELIJÄÄ

Asiantunteva tiimimme etsii joukkoonsa kahta innostuvaa ja positiivisen draivin omaavaa korvauskäsittelijää. Tarjolla on yksi määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus sekä yksi vakinainen työsuhde. Tehtävässä menestyt, mikäli olet utelias, asiakaskeskeinen, empaattinen ja analyyttinen. Päivittäinen työ muodostuu korvauskäsittelyn eri tehtävistä. Asiakkaan korvausasian hoitaminen alusta loppuun, aina vahinkoilmoituksen tekemisen tuesta maksettuun korvaukseen asti, on sinun käsissäsi.
Sinulla on vahva kyky sopeutua asiakaspalvelutilanteeseen, mutta myös napakkuutta tarvittaessa. Sovellat omaksuttua tietoa asiakastilanteissa ja viestit selkeästi ja empaattisesti. Työotteesi on tarkka ja toimintatapasi ripeä. Opit vaivattomasti uudet toimintatavat ja järjestelmät. Henkilönä olet ratkaisukeskeinen. Et epäröi pyytää apua sitä tarvitessasi, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti.

Vastuualueet:
• Korvauskäsittely
• Vakuutusten käsittely
• Asiakaspalvelun ja vakuutusasiamiesten tuki tarvittaessa
• Muita hallinnollisia tehtäviä, projekteja tai kehitystyötä

Tehtävässä edellytetään kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä klinikkaeläinhoitajan työstä. Aiempi kokemus vakuutusalalta katsotaan eduksi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen kieli sujuu niin kirjallisesti kuin suullisesti. Tarvittaessa pärjäät työtilanteessa myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme tehtävään vakuutusalan ammattipätevyysvaatimusten mukaisen koulutuksen, osaavan työporukan sekä vakuutusalan mukaiset työehdot ja edut. Lemmikkiystävällinen toimistomme sijaitsee Pohjois-Tapiolassa Espoossa ja työtä voi tehdä osin myös etänä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä! Haku on auki 26.10. saakka. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa, lähetä CV:si ja yhteystietosi Manpowerin verkkosivujen kautta. Klikkaamalla ”Hae” pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja kertomaan itsestäsi. Haastatteluja toteutetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpowerin kanssa. Manpowerin konsultit avustavat sinua mielellään ja kertovat positiosta lisää. Lisätietoja työstä, työnkuvasta sekä tiimistämme saat Manpowerin konsulteilta:Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi +358401679091
Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261


14.10.2021

Eläinklinikka Loime, Lappeenranta

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva nuori, itsenäinen, kasvavapieneläinklinikka.

Potilasmäärämme kasvaessa haemme asiakaspalvelusta pitävää, iloista, avointa ja vastuuntuntoista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Klinikkamme on auki arkisin klo 7:30-20. Työnkuvaan kuuluvat normaalien klinikkaeläinhoitajan töiden lisäksi olla aktiivisesti kehittämässä yrityksen yhteistä työkulttuuria, yhteisten arvojen ympärille.

Tarjoamme hyvät työtilat, mukavat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan työkokemuksen mukaan sekä työsuhde-etuina mm. ePassin. Lisäksi tarjoamme työssä kehittymismahdollisuuksia. Kullakin työntekijällä on oma henkilökohtainen koulutusbudjetti.

Työ on monipuolista ja haastavaa. Hyvin varustetulla klinikallamme tehdään mm.vaativia hammashoitoja, sekä vaativia pehmytosakirurgisia toimenpiteitä.

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1,Lappeenranta (www.loime.fi).

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 15.11.2021 mennessä sähköpostiin osmo.hyyrynen@loime.fi13.10.2021

Keravan Eläinklinikka, Kerava

Tule osaksi Keravan Eläinklinikan iloista ja ammattitaitoista tiimiä!

Haemme positiivisen asenteen omaavaa klinikkaeläintenhoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Meillä Keravan Eläinklinikalla on erityisosaamista muun muassa suu- ja hammassairauksista, sydänsairauksista, sisätaudeista ja tähystysleikkauksista. Käytössämme on nykyaikaiset tilat sekä laitteet ja osaavat kollegat.

Toivomme sinulta innokkuutta kehittää itseäsi ja työyhteisöä, sekä halua työskennellä osana tiivistä porukkaa. Työhön kuuluu kliinisen hoitotyön lisäksi mm. asiakaspalvelua sekä vastuualueiden hoitamista. Edellytämme sinulta klinikka- tai pieneläinhoitajan ammattitutkintoa, oppisopimuspaikkoja meillä ei valitettavasti tällä hetkellä ole auki.

Tarjoamme sinulle osaavat työkaverit ja iloisen työilmapiirin. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja meillä on kehittyvä sekä innostava työympäristö.

Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja.

Työt sijoittuvat arkipäivisin klo 7.30 - 20.30 välille.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Hanna Hasselgren hanna.hasselgren@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 14.11.2021 mennessä tämän linkin kautta.. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä11.10.2021

Eläinklinikka Inuvet, Tampere

Olemme Tampereella sijaitseva yksityinen kompakti eläinklinikka hyvällä varustelulla (ultraääni, inhalaatioanestesia, oma labra, hammashoitovälineet ja hammasröntgen).

Meillä saat toimia läheisesti eläinlääkärin apuna juuri avatulla klinikalla ja pääset vaikuttamaan uuden klinikan työtapojen kehittämiseen. Työ on monipuolista, asiakaskunta mukavaa ja tunnelma välitön. Meillä on halua kehittyä ja olemme innovatiivisia. Meille on tärkeää, että työpaikalla on mukava tehdä töitä ja kemiat pelaa. Asiakasmäärämme kasvaa jatkuvasti ja siksi tarvitsemme nyt lisäkäsiä klinikan pyörittämiseen avuksi. Toinen klinikkamme sijaitsee Hämeenkyrössä, sielläkin voi vaihtelun vuoksi tehdä välillä yksittäisiä päiviä.

Etsimme tiimiimme klinikkaeläinhoitajaa, jolla on jo kokemusta hoitajan tehtävistä, erityisesti anestesiasta ja hammashoidosta. Etsimme hoitajaa kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikainen työ on halutessasi mahdollista, meille on tärkeintä löytää osaava ja rentoon menoomme sopeutuva hoitaja!

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja rempseää asennetta ja asiakkaamme arvostavat hymyä ja empaattisuutta.

Työaika vaihtelee arkisin klo 8-19 välillä päivästä riippuen. Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten laitahan pian vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen kera tulemaan sähköpostitse: noora.vahvelainen@inuvet.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Noora Vahvelainen (noora.vahvelainen@inuvet.fi tai 0503594133)8.10.2021

Eläinsairaala Vethaus, Hämeenlinna

Tule mukaan Eläinsairaala Vethaus timanttiseen tiimiin! Meidän kanssamme pääset kokemaan ja tekemään lähes kaiken, mitä pieneläinlääkinnässä on hoitajalle tarjolla! Lemmikkien laadukas, sairaalatasoinen hoito, välillä tiukassakin aikataulussa, vaatii hiottuja työtapoja ja toimivaa tiimiä. Tätä me kehitämme yhdessä joka päivä!

Meillä jokaisessa tiimissä niin eläinlääkäreillä, hoitajilla kuin avustajillakin on omat tärkeät roolinsa. Kannamme yhdessä vastuun eläimen hoidosta, sekä turvaamme sujuvan ja miellyttävän asiakaskokemuksen.

Eläinsairaala Vethaus hakee klinikkaeläinhoitajaa päivätoiminnan osastolle, vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Hoitajana päivätoiminnan osastolla olet eläinlääkärin työparina aina niin ihanista pentutarkastuksista, korva-, silmä-, iho-, sydän- tai sisätautipotilaiden hoitoon ja aina lemmikin viimeiselle matkalle saakka.
Työtehtävät ovat äärimmäisen monipuolisia ja meillä hoitajien arvostus ja ammattitaito työyhteisössä on korkealla tasolla. Tehtäviisi voi kuulua osaamistasosi huomioiden eläinlääkärin avustamisen lisäksi itsenäiset näytteenotot, laboratoriotyöskentely, röntgen- ja CT-kuvantaminen, ultraäänitutkimuksessa avustaminen, päiväkirurgisten leikkaus- tai tähystyspotilaiden valmistelu toimenpiteeseen, avustaminen leikkaus- ja hammastoimenpiteissä, anestesia- ja heräämövalvonta, potilaiden kotiutus ja kontrolliaikojen varaaminen, sekä osaston kehitystä tukevat, ennalta sovitut työt. Osa hoitajista ottaa potilaita vastaan myös itsenäisesti pienten lääkärin määräämien hoidollisten toimenpiteiden tai terveydenhuollollisen neuvonnan saralla.

Sairaalassamme on uudet hienot tilat, korkeatasoinen varustelu ja mahdollisuudet pitkälle vietyihin toimenpiteisiin ja diagnostiikkaan. Käytettävissä on hyvin varusteltu laboratorio, suoradigiröntgen, hammasröntgen, hyvälaatuiset ultraäänilaitteet sekä CT-kuvantamislaite. Kissoille ja koirille on omat sairaalaosastonsa.

Odotamme sinulta intohimoa tätä hienoa ammattia kohtaan, rohkeaa ja tarkkaa otetta, iloista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, myös paineen ja kiireen alla. Meille on tärkeää se, että olet motivoitunut oppimaan lisää ja auttamaan työpariasi ja tätä tiimiä.

Kuten yksi hoitajistamme sanoi ”eläintenhoitajana toimiminen ei ole se kuuluisa next best thing – se on the thing!”

Toiveena on vähintään vuoden kokemus eläintenhoitajan työstä pieneläinklinikalta.

Eläinsairaala Vethaus on osa Evidensian verkostoa, jonka etuina vakituisille työntekijöille tarjotaan muun muassa laajat työterveyspalvelut, ePassi ja palkalliset vuosittaiset koulutukset. Eläinsairaala Vethaus kouluttaa omaa tiimiään jatkuvasti myös talon sisällä, henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Koulutus ja kehittyminen on meille tärkeää, siksi myös Sinulle rakennetaan henkilökohtainen oppimis- ja koulutuspolku.

Eläinsairaala Vethaus on kuuluisa timanttisesta työyhteisöstään, jonka osana haluamme sinun olevan mukava työkaveri ja tiimipelaaja.

Aloitamme haastattelut heti hakemusten perusteella ja täytämme paikan sopivan persoonan löydettyämme. Pidä siis kiirettä! Linkki hakemukseen on voimassa 31.10.2021 asti.

Hakemuksen pääset jättämään tästä linkistä.

Lisätietoja Sinulle antaa sairaalamanageri Laura Ahlström p. 050 371 94717.10.2021

Sipoon Pieneläinklinikka Morelius, Sipoo ja Helsinki

Pieneläinklinikka Morelius etsii toden teolla uusia innokkaita hoitajia tiimiinsä.

Meillä on tarjota työtä jo valmiille klinikkaeläintenhoitajalle, ja jo hieman klinikkatyösketelytaustaa/koulutusta omaavalle innokkaalle ja motivoituneelle oppisopimusopiskelijalle. Myös toiselle vastaanottohoitajalle olisi tarvetta. Vaikka et omaisikaan vielä laajaa kokemusta, meillä taidot karttuvat nopeasti työn ohessa.


Nikkilässä sijaitseva klinikkamme palvelee monipuolisesti lemmikinomistajia, sekä lähettäviä eläinlääkäreitä ympäri Suomen. Pääpainotuksemme kliinisessä työssä sijoittuu ortopediaan, kirurgiaan, sekä hammastoimenpiteisiin. Hoitajat osallistuvat tiiviisti potilaan hoidon suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä eläinlääkäreiden kanssa. Vaikka et omaisikaan vielä laajaa kokemusta, meillä taidot karttuvat nopeasti työn ohessa.

Kulosaaren toimipisteessä hoidamme pääosin yleispraktiikkaa sekä päivystyspotilaita.


Tule meille, meillä on mukavaa! Työt voi aloittaa vaikka heti.

Käy tutustumassa nettisivuihimme www.elainklinikkamorelius.fi


Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä sähköpostitse, samuli.heiskanen@elainklinikkamorelius.fi
6.10.2021

Eläinsairaala Vethaus, Hämeenlinna

Klinikkaeläinhoitaja hammastiimiin, Eläinsairaala Vethaus Hämeenlinna

Lemmikkien laadukas, sairaalatasoinen hammashoito on tiimipeliä, jossa niin eläinlääkärillä, hoitajalla kuin avustajallakin on omat tärkeät roolinsa sujuvan ja miellyttävän asiakaskokemuksen turvaamiseksi. Lemmikkien terveet suut ovat mielestämme yksi tärkeimmistä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kulmakivistä.

Eläinsairaala Vethaus hakee klinikkaeläinhoitajaa hammastiimiin, vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Vethausin hammastiimissä työtehtäviisi kuuluu muun muassa potilaan valmistelu toimenpiteeseen, anestesia- ja heräämövalvonta, hammaseläinlääkärin avustaminen toimenpiteissä, hampaiden röntgenkuvaus, hammaslöydösten kirjaaminen hammaskarttoihin sekä potilaiden kotiutus.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, iloista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Vaatimuksena on klinikkaeläinhoitajan tutkinto ja vähintään vuoden kokemus hoitajan työstä, joka on sisältänyt mielellään päivittäistä anestesiavalvontaa. Aikaisempaa kokemusta hammastoimenpiteissä avustamisesta ei vaadita - me opetamme kyllä!

Eläinsairaala Vethausissa, Hämeenlinnassa, työskentelee yhteensä kolme hammaseläinlääkäriä siten, että joka päivä hammashuoneessa tapahtuu - joko aamu- tai iltavuorossa! Meillä on upouusi hyvin varusteltu ja tilava, kahden pöydän ja yksikön hammashuone. Hammasröntgenin lisäksi meiltä löytyy myös CT-kuvantamislaite. Päivän potilaat tulevat sisälle vuoron alussa ja kotiutetaan vuoron lopuksi. Työt tehdään arkena, tuntimäärä 40 h viikossa.

Eläinsairaala Vethaus on osa Evidensian verkostoa, jonka etuina vakituisille työntekijöille tarjotaan muun muassa laajat työterveyspalvelut, ePassi ja palkalliset vuosittaiset koulutukset. Eläinsairaala Vethaus kouluttaa omaa tiimiään myös talon sisällä henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Koulutus ja kehittyminen on meille tärkeää, siksi myös Sinulle rakennetaan henkilökohtainen oppimis- ja koulutussuunnitelma.

Eläinsairaala Vethaus on kuuluisa timanttisesta työyhteisöstään, jonka osana haluamme sinun olevan mukava työkaveri ja tiimipelaaja.

Aloitamme haastattelut heti hakemusten perusteella ja täytämme paikan sopivan persoonan löydettyämme.

Haku on avoinna 30.10.2021 asti

Hakemuksen pääset jättämään tästä linkistä.

Lisätietoja Sinulle antaa

Sairaalamanageri Laura Ahlström p. 050 371 94716.10.2021

Eläinklinikka Siili, Kouvola

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvin varusteltu, ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto Kouvolassa. Klinikalla hoidetaan peruspotilaiden lisäksi myös vaativampia sisätautipotilaita sekä akupunktiota tai hammashoitoja (mukaan lukien kirurgiset hampaiden poistot) tarvitsevia potilaita.

Etsimme nyt Siilin tiimiin tutkinnon suorittanutta

KLINIKKAELÄINHOITAJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on klinikka- tai pieneläinhoitajan koulutus, mielellään jo jonkin verran käytännön kokemusta klinikkatyöstä pieneläinten kanssa, luonnollinen ote asiakaspalveluun sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Et pelkää tarttua toimeen ja nautit toimiessasi osana tiimiä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus KliniQ-potilasohjelmistosta ja Idexx-laboratoriolaitteista sekä erityisruokavalioiden ja lisäravinteiden tuntemus. Tehtävään ei ole mahdollista työllistyä oppisopimuksen kautta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin sekä Siilin ja Go Onin tarjoamia henkilöstöetuja. Töitä on tarjolla 4-5 päivää (vähint. 27 h/vko) viikossa ja töitä tehdään päivästä riippuen joko aamu- tai iltavuorossa.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan 20.10. mennessä osoitteessa www.go-on.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onilla Johanna Ahtiainen, p. 040 5858527, johanna.ahtiainen@go-on.fi.
5.10.2021

Eläinlääkäri Ville Suutarin vastaanotto, Pälkäne

Olemme yksityinen hyvin varusteltu pieneläinklinikka Pälkäneellä. Tällä hetkellä meillä työskentelee kaksi eläinlääkäriä ja kolme eläintenhoitajaa. Haemme vakituiseen työsuhteeseen valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa. Työ on monipuolista ja välillä kiireistäkin. Klinikalta löytyy leikkaussali, röntgen- ja ultraäänilaite, hammasröntgen ja labralaitteet.
Yhteydenotot ja lisätiedot vastaanotto@ell.fi tai 040056693730.9.2021

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme klinikkaeläinhoitajaa Omaeläinsairaalaan Kuopioon

Etsimme

Etsimme vakituista klinikkaeläinhoitajaa, sekä äitiysloman sijaista Omaeläinsairaala Kuopioon. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja työkokemusta klinikkatyöstä ja leikkaussali työskentelystä.

Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio- ja leikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme

Monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin kanssa. Saat myös esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on 38,25h/vko, työ on luonteeltaanpäivystystyötä ja sisältää päivä-, ilta- ja yötyötä.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit,hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Omaeläinsairaala Kuopio kuuluu Omaeläinklinikka-ketjuun, joka on korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujentuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Ketjuun kuuluu 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Arvomme ovat osaava, empaattinen ja kehittyvä. Jos koet nämä arvot omaksesi, niin älä epäröi olla yhteydessä.

Soita niin kerromme lisää!

Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja

hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi
p. 045 327 3273

Jonna Mattila, tiimiesimies

jonna.mattila@omaelainklinikka.fi

p. 044 201 0514

Toimitathan CV:si ja palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi.

Hakuaika umpeutuu 24.10.2021.30.9.2021

Eläinlääkärikeskus Valpas, Keminmaa

Haemme rentoon ja rempseään työporukkaamme vahvistusta loppuvuodeksi 2021. Valpas on pieni mutta pippurinen 4 eläinlääkärin ja 6 klinikkaeläinhoitajan pieneläinklinikka Keminmaalla Meri-Lapissa. Työn aloitusajankohta, työajat, osa-aikatyö ja palkkaus voidaan neuvotella yhdessä kohdilleen. Ota yhteyttä, täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä joko sähköpostitse hanna.valitalo@valpas.vet, tai puhelinnumerosta 044 7511 780.30.9.2021

Eläinlääkäriasema VallilaVet, Helsinki

Eläinlääkäriasema VallilaVet tarjoaa hyvää oloa ja huolenpitoa lemmikeille Vallilassa, Hämeentien mutkassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kiinnitämme kokonaisvaltaisesti huomiota lemmikin yksilöllisiin erityispiirteisiin ja tarjoamme modernin, korkealaatuisen ja asiakaslähtöisen pieneläinten terveyden- ja sairaanhoidon. Olemme hammassairauksien Evidensia-erikoisklinikka.

Haemme nyt klinikkaeläinhoitajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen lämminhenkiseen tiimiimme. Myös eläintenhoitajakoulutuksen käyneiden hakemukset huomioidaan avustajan paikassa.

Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa hoitotoimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa sekä muita klinikan töitä osaamistason mukaisesti.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, halua kehittyä eläinalan ammattilaiseksi sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Aiempi työkokemus eläinklinikalla katsotaan eduksi.

Oppisopimuspaikkaa meillä ei ole tällä hetkellä tarjolla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meillä Vallilassa työpäivät ovat monipuolisia ja pääset kehittämään omaa osaamistasi Evidensian verkostossa. Osa-aikaisena pääset vaikuttamaan viikkotuntimäärääsi, olemme joustavia työvuorosi suhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikan johtaja Anneli Kaustia, anneli.kaustia@evidensia.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemus tämän linkin kautta.30.9.2021

Eläinsairaala Evidensia Tammisto, Vantaa

Lemmikkien laadukas, sairaalatasoinen päivystystoiminta on vauhdikasta tiimipeliä, jossa yksikään päivä tai yö ei ole keskenään samanlainen! Niin eläinlääkäreillä, hoitajilla kuin avustajillakin on omat tärkeät roolinsa eläimen pelastamiseksi ja sujuvan ja miellyttävän asiakaskokemuksen turvaamiseksi hädän hetkellä.

Eläinsairaala Evidensia Tammisto hakee klinikkaeläinhoitajaa päivystystiimiin, vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Tammiston päivystystiimissä hoitajan työtehtävät ovat hyvin monipuoliset. Tehtäviisi kuuluu päivystävän eläinlääkärin avustamisen lisäksi tehohoidossa olevien potilaiden hoitaminen, akuuttien leikkauspotilaiden valmistelu toimenpiteeseen ja avustaminen leikkaustoimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, röntgenkuvantaminen, puhelintyöskentely yöaikaan sekä muut sairaalan päivystystoimintaa tukevat ennalta sovitut työt.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, iloista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, myös paineen ja kiireen alla. Vaatimuksena on klinikkaeläinhoitajan tutkinto ja vähintään vuoden kokemus hoitajan työstä, joka on sisältänyt säännöllisesti anestesiavalvontaa.

Eläinsairaala Evidensia Tammistossa päivystys on auki 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Työ on kolmivuorotyötä, sijoittuen sekä arkipäiviin, että viikonloppuihin. Työhön sisältyy 8-12h pituisia työvuoroja.

Olemme osa Evidensian verkostoa, jonka etuina vakituisille työntekijöille tarjotaan muun muassa laajat työterveyspalvelut, ePassi ja palkalliset vuosittaiset koulutukset.

Aloitamme haastattelut heti hakemusten perusteella ja täytämme paikan sopivan henkilön löydettyämme. Pidä siis kiirettä!  Jätä hakemuksesi tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Evidensia Eläinsairaala Tammiston sairaalamanagerilta Anu Vartiaiselta (anu.vartiainen@evidensia.fi, nro 040 923 0108)25.9.2021

Eläinklinikka Vetea, Turku

Eläinklinikka Vetealla lemmikin laadukas, hellä ja rakastava hoiva on meille ensiarvoisen tärkeää. Emme tingi hoidon hyvästä laadusta. Tavoitteenamme on terve ja hyvinvoiva lemmikki ja helppo arki lemmikin kanssa. Meillä on hyvin varusteltu pieneläinklinikka.

Etsimme klinikkaeläintenhoitajaa Eläinklinikka Vetealle Turkuun. Haemme tiimiimme hyvät asiakaspalvelutaidot ja tiimityöskentelytaidot omaavaa klinikkaeläintenhoitajaa.

Tehtävässä tarvittava osaaminen ja kokemus:

- klinikkaeläinhoitajan koulutus

- Aiempi kokemus pieneläinklinikalla työskentelystä

Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi tuija.susiluoto@fimnet.fi25.9.2021

Vetserv Oy – Annan Eläinlääkäriserviisi, Rauma

Haemme Vetserv Oy:n Annan Eläinlääkäriserviisiin Raumalle toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa.

Olemme hyvin varusteltu yksityinen moderni päiväsairaalatasoinen klinikka ja teemme röntgen-,laboratorio-, ultraääni-, sydänultraäänitutkimuksia, pehmytosakirurgiaa sekä hammashoitoja.

Jos olet iloinen, reipas, oma-aloitteinen ja asiakaspalvelusta sekä tiimityöstä pitävä ammattilainen, saatat olla sopiva joukkoomme.

Tarjoamme hyvin varustellun klinikan monipuolisen ja mielenkiintoisen työkentän, mukavat työkaverit, ammattimaisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilökuntaetuja omien lemmikkien hoitoon sekä omaan hyvinvointiin.

Hakijoissa etusijalla ovat näyttötutkinnon suorittaneet klinikkaeläinhoitajat, mutta humaanipuolen sairaanhoitajat tai muut vastaavat terveysalan ammattilaiset sekä lähiaikoina valmistuvat klinikkaeläinhoitajat huomioidaan myös.

Jos uskot olevasi sopiva tehtävään, lähetä hakemus ja CV meille 30.11.2021 mennessä osoitteella ismo.nevalainen@vetserv.fi . Lisätietoja antaa klinikan esimies Ismo Nevalainen, puh 040 1908400. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivanhenkilön löydyttyä. Haastatteluihin kutsutaan joko puhelimitse tai sähköpostilla. Työn aloitus tapahtuu vuoden vaihteen jälkeen tai erikseen sovitusti.21.9.2021

Omaeläinklinikka Ehel, Riihimäki

KlinikkaeläinhoitajaOmaeläinklinikka Eheliin!

Mitä etsimme?

Haemme klinikallemme vakituiseen työsuhteeseen rautaisen ammattitaidon omaavaa ammattitutkinnonsuorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, positiivisen asenteen, oma-aloitteisuutta, vahvan ammattitaidon sekä intoa kehittää itseään sekä kasvavaa klinikkaamme. Vahva anestesiaosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi ammattitaitoisen, kehittymiseen kannustavan ja sekä yhteenhiileen puhaltavan supertiimin! Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio-, päiväsairaala- ja leikkaussalityöskentelyä, hammastoimenpiteissä avustamista sekä röntgenkuvantamista.

Klinikkamme on päiväklinikka, joka palvelee asiakkaitaan arkisin klo 7:30–20.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Lisätietoja ja hakemukset: Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja

Tiina Tukiainen, tiimiesimiesp. 040 6589766 p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi 30.11.2021 mennessä osoitteeseen tiina.tukiainen@omaelainklinikka.fi18.9.2021

Eläinlääkäriasema Villimys, Lappeenranta

Haemme Eläinlääkäriasema Villimykseen Lappeenrantaan toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen
työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa.

Eläinlääkäriasema Villimys on hyvin varusteltu nykyaikainen päiväsairaala, jossa panostetaan potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon. Erikoisosaamista meillä on mm. onkologiassa, sisätaudeissa, kissalääketieteessä, oftalmologiassa, hammassairauksissa, endoskopiassa ja akupunktiossa.

Odotamme sinulta:

- klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan tutkintoa
- huumorintajua
- oma-aloitteisuutta
- joustavuutta

Tarjoamme:
- hyvin varustellun ja modernin sairaalatasoisen klinikan
- mukavat työkaverit
- ammatillisen työyhteisön
- laajan kollegaverkoston
- avoimen työilmapiirin
- kattavat henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Susanna Mahlavuori, susanna.mahlavuori@evidensia.fi, p. 050 3378189

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2021.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemus tämän linkin kautta.14.9.2021

Eläinklinikka Lauma, Järvenpää

Lauman toiminta laajenee ja haemme kahta kokoaikaista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa sekä aiempaa kokemusta alalta. Toisessa tehtävässä eduksi katsotaan kiinnostus ja kokemus anestesiatyön parissa.

Eläinklinikka Lauma on hyvin varusteltu eläinlääkäriasema, meillä tehdään röntgen-, laboratorio-ja ultraäänitutkimuksia, pehmytosakirurgiaa ja erikoisosaamisena hammashoitoja. Meillä myös hoitajien työtehtävät ovat monipuoliset ja kouluttautumismahdollisuudet erinomaiset.

Tiimimme on iloinen ja kannustava, aina toisiaan tukeva. Työskentelemme avoimessa ja ystävällisessä ilmapiirissä. Klinikkamme kantavina ajatuksina ovat ystävällinen asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen hoito.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha ja ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Teemme töitä kahdessa vuorossa arkisin klo 7:30-20:30 välillä ja työntekijöille maksetaan iltalisät tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä ja Laumasta työpaikkana antaa klinikkamanageri Maaret Hämäläinen, puhelimitse 040 523 9116 tai sähköpostitse maaret.hamalainen@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 18.10.2021 mennessä tämän linkin kautta. Toimi ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Laumaan!13.9.2021

Anident, Veikkola

Anidentissa avoinna hoitajan pitkäaikainen sijaisuus!


Hoitaja: kiinnostavatko sinua hampaat ja anestesiat sekä työskentely lähetepotilaiden kanssa?
Tykkäätkö siitä, että prosessit ovat sujuvia ja systeemit toimivat?

Tule meille pitkäaikaiseen äitiys- ja vanhempainlomasijaisuuteen marraskuusta 2021 aina lokakuuhun 2023 - ja sen jälkeen mahdollisesti vakkariksi.

Anident on 28-vuotias perheyritys ja Suomen johtava klinikka lemmikkien hammashoidoissa ja suukirurgiassa. Potilaistamme suurin osa on lähetteellä tulevia suukirurgisia ja hammaspotilaita, mutta teemme myös lähialueiden lemmikkien yleispraktiikkaa. Klinikan varustus on huippuluokkaa ja puitteet poikkeuksellisen viihtyisät. Työyhteisömme on pieni, tehokas ja olemme kaikki tosi mukavia .

Ensisijaisesti etsimme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa, mutta opintojen loppusuoralla oleva klinikkaeläinhoitajaopiskelija tai humaanipuolen sairaanhoitaja käy myös. Oppisopimuspaikan voimme tarjota, jos hakijalla on jo aiempi terveydenhuolto- tai eläintenhoitoalaan liittyvä koulutus tai jo paljon kokemusta klinikkatyöstä.

Valitulle hakijalle koulutetaan Anidentin erikoisjutut, mm. hammashoito- ja anestesiaosaaminen, mutta tulovaatimuksena on huolellisuus ja tarkkuus, tahto tehdä hyvää työtä ja tietysti potilasturvallisuuden asettaminen etusijalle. Kaikilla hoitajilla on lisäksi oma vastuualueensa klinikan ei-kliinisessä toiminnassa.

Työaika on neuvoteltavissa 7-8h/pv , 4 tai 5 päivää/viikko.

Oma auto on välttämätön.

Anident on savuton työpaikka.

Työnkuvaan kuuluu positiivinen asenne ja meillä on tosi hyvä henki.

Hakemukset palkkatoiveineen: Helena Kuntsi: helena.kuntsi@anident.fi
Anident Oy Lamminpääntie 41, 02880 Veikkola
puh. 0500-100714, 09-25654309.9.2021

Espoon eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa.
Vastaanotollamme työskentelee 4 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto.
Lisätietojatoiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa pieneläinhoitajaa.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.

Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin sekä kokemustasi vastaavan, hyvän ja kilpailukykyisen palkan. Mikäli sinulla on pidempi kokemus alalta, meillä on mahdollisuus myös edetä ja saada omia vastuualueita.

Työ on 2-vuorotyötä. Työn voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com.

Täytämme paikansopivan hakijan löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko
s-postitiedustelun tai soittopyynnön.

Merja Rosendahl

Espoon eläinlääkäritalo
8.9.2021

Eläinlääkärikeskus Sovet, Espoo

Tule osaksi hyvähenkistä ja dynaamista tiimiämme!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen valmistunutta, tai juuri valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa. Eläinlääkärikeskus Sovet on ollut toiminnassa jo vuodesta 1999. Sovet on ketjuihin kuulumaton,yksityinen pieneläinklinikka Espoossa, Länsiväylän varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme asiakkaillemme laajat pieneläinten eläinlääkäripalvelut, erityisosaamista meiltä löytyy mm. tähystyksistä ja tähystysleikkauksista.

Jos olet reipas, positiivinen, oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen, olet juuri sitä mitä etsimme.

Tarjoamme pienen (noin 10 henkilöä), joustavan ja hyvähenkisen työyhteisön. Hyvät koulutusmahdollisuudet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin kiinnostuksesi mukaan. Kilpailukykyinen palkkaus. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. terveysvakuutus (Pohjolaextraterveysturva), kerran kuukaudessa hieronta mahdollisuus Suomen urheiluhierontakeskuksissa sekä omien lemmikkien hoitoetu.

Emme ota oppisopimukseen.

Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Katso lisätietojatoiminnastamme www.sovet.fi

Työhakemukset sähköpostitse maarit.luukkainen@sovet.fi, tiedustelut 09-546 505 11/ Maarit Luukkainen7.9.2021

Eläinklinikka Nekala, Tampere

Eläinklinikka Nekala etsii vahvistusta tiimiinsä!

Eläinklinikka Nekala on nykyaikaisesti varusteltu, täyden palvelun pieneläinklinikka, joka tarjoaa laajasti erilaisia terveyspalveluita lemmikeille. Klinikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen Nekalassa.

Klinikallamme hoidetaan paljon hammaspotilaita, joten itsenäisestä anestesiavalvonnan osaamisesta on etua paikkaa täytettäessä. Klinikallamme tehdään enimmäkseen peruspraktiikkaa ja palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 8-20. Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa sekä muita klinikan töitä. Tarjoamme iloisen työyhteisön, tuen urakehitykselle sekä kattavat henkilöstöedut.

Hakijalta edellytetään kokemusta klinikkaeläinhoitajan tehtävistä eläinklinikalla, reipasta asennetta ja toimeliaisuutta sekä asiakaspalvelualttiutta. Odotamme sinulta tiimihenkeä, asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivisen asennetta työhön sekä halua oppia uutta.

Työt alkavat 18.10.2021 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi tämän linkin kautta.

Kerromme mielellämme lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa avoimesta työtehtävästä antaa klinikkamanageri Päivi Moilanen, paivi.moilanen@evidensia.fi.

Tutustu työkavereihin ja klinikkaamme paremmin vierailemalla kotisivuillamme ja löydät meidät myös Facebookista!6.9.2021

Länsi-Vantaan Eläinklinikka, Vantaa

Äitiyslomasijaisuus Länsi-Vantaan Eläinklinikalla Myyrmäessä.Länsi-Vantaan Eläinklinikka etsii joukkoonsa klinikkaeläinhoitajan äitiyslomaisijaista vuoden kestoiseen työsuhteeseen.Klinikka on hyvin varusteltu ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Myyrmäessä. Klinikalla työskentelee tällä hetkellä 4-5 eläinlääkäriä ja 8 näyttötutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Olemme auki arkisin (ma-pe) 8-20.Hoidamme potilaita täydellä sydämellä ja meillä onkin laaja vakituisten asiakkaiden asiakaskunta. Työyhteisömme on viihtyisä ja puhallamme yhteen hiileen! Voit käydä tutustumassa klinikkaan osoitteessa www.elainklinikka.fi

Ota yhteyttä sähköpostitse juttaksalonen@hotmail.com2.9.2021

Länsirannikon Eläinklinikka Oy - Västkustens Djurklinik Ab, Vaasa

Länsirannikon Eläinklinikka Oy - Västkustens Djurklinik Ab söker dig, klinikdjurskötare. Vi hoppas på att du vill utveckla dig i ditt arbete tillsammans med oss. Vi gör mycket tandvård, kirurgi, ultraljud&röntgen, laboratorieundersökningar. Arbetstimmar mellan kl.8.30.-18.30. må-fre.Suomen tai ruotsin kielen taito tarvitaan, ja riittävä ymmärrys kummastakin puhuttuna.

Laita viestiä kirsi.heino@leklinikka.net ! Aloittaa saa heti tai sovitusti.www.leklinikka.net


2.9.2021

Eläinklinikka Norppa, Savonlinna

Töihin Norppaan?

Eläinklinikka Norppaan haetaan tutkinnon suorittanutta pieneläin-/ klinikkaeläinhoitajaa äitiyslomansijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Eläinklinikka Norppa on monipuolisesti asiakkaita palveleva, hyvin varusteltu eläinlääkäriasema Savonlinnassa. Hakijalta odotamme reipasta otetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Pystyt työskentelemään niin yksin, kuin yhdessäkin. Potilasturvallisuus on yksi tärkeimmistä klinikan arvoista, joten kokemus mm. anestesia- ja leikkaussalityöskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn mahtavassa, ammattitaitoisessa porukassa, jossa huumorintajusta ei ainakaan ole haittaa. Eläinklinikka Norppa on avoinna arkipäivisin, työvuorot jakautuvat aamu- jailtavuoroon.

Avustamme myös tarvittaessa asumisjärjestelyissä ja muissa käytännön asioissa.

Työ alkaa loppuvuodesta 2021 ja työsuhteen jatkuminen sijaisuuden päätyttyä suattaapi olla mahdollista. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen anne-mari.miettinen@norppavet.fi www.norppavet.fi
2.9.2021

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lisäksi upeaa moniammatillista tiimiämme.

Työnkuvaan kuuluu eläinlääkärin itsenäinen avustaminen toimenpiteissä, leikkaussalityöskentely ja anestesianvalvonta, laboratorio - ja röntgentyöskentely, välinehuolto, asiakaspalvelu, sekä klinikan muita töitä.

Töitä tehdään vuorotyönä arkisin 7.30-20 -välillä sekä lauantaisin päivävuorossa.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla, vankkaa osaamista anestesiapotilaiden kanssa, positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta ja kykyä työskennellä suurehkossa erikoisosaajista koostuvassa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisesti eri eläinlääketieteenosa-alueilla sekä uudenaikaisen hyvin varustellun klinikan mahtavalla tiimillä.

Lisää meistä löydätnettisivuiltamme: www.helppu.fi

Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään osoitteeseen janika.asteljoki (at) helppu.fi tai kotisivujemme hakukaavakkeen kautta https://helppu.fi/avoin-hakemus/

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkajohtaja Janika Asteljoki 045-77347993
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.24.8.2021

Eläinklinikka Saari, Vaasa

Haemme seuraavaa tiimijäsentä kasvavalle klinikallemme.

Eläinklinikka Saari on Vaasassa sijaitseva pieneläinklinikka.

Pieneläinten lisäksi hoidamme myös vapaaehtoistyönä luonnonvaraisia eläimiä.

Meille tärkeää on tarjota potilaille korkealaatuista hoitoa, asiakkaille hyvää asiakaspalvelua ja henkilökunnalle terveellisen työilmapiirin.

Klinikkamme on hyvin varusteltu - leikkaussali, hammasyksiköt, hammasröntgen, kaksi ultraäänilaitetta, korkeatasoinen suoradigitaalinen röntgen, tähystyslaitteisto, hyvin varusteltu oma laboratorio jne.

Koirille ja kissoille on omat tutkimushuoneet ja heräämöt - klinikka on hopeatason kissaystävällinen klinikka (ISFM).

Arvostamme jokaista tiimijäsentämme ja panostamme paljon tiimiimme. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja oppia, töissä autamme toisiamme ja pyrimme välttämään tarpeetonta stressiä.

Etsimme positiivista, motivoitunutta ja ahkeraa klinikkaeläinhoitajaa joka on ystävällinen ja hyvä tiimityössä. Työkokemusta tärkeämpää on että sovit iloiseen joukkoomme.

Klinikka on avoinna arkisin klo 9-18 välillä. Työt voi aloittaa heti, paikka on vakituinen ja täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: pamela.kvarngard@gmail.com
18.8.2021

MEVET Omaeläinsairaala, Helsinki

Haemme 2 klinikkaeläinhoitajaa Mevetiin

Mitä etsimme?

Haemme tutkinnon suorittaneita klinikkaeläinhoitajia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä tiimissä, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen.

Hakemamme henkilö on positiivisen ja ahkeran työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, vahvasti asiakaspalveluhenkinen ja pieneläinten hoitotyöhön intohimoisesti suhtautuva alan ammattilainen. Klinikkaeläinhoitajan työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella tai lähiaikoina valmistumassa klinikkaeläinhoitajan ammattiin. Uskomme, että asenne ja tiimityöskentelytaidot ratkaisevat. Mikäli et pelkää työtä ja haasteita, haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana, tämä on Sinun mahdollisuutesi tarttua hetkeen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle erinomaiset työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin, työvuorojen pituuteen ja työpiste sijoitteluun. Halutessasi voit kohdentaa hakemuksen työpistekohtaisesti esimerkiksi ajanvaraukseen, diagnostiseen kuvantamiseen (röntgen CT), hammasosastolle, leikkausosastolle tai ajanvaraukseen. Tarjoamme sinulle pysyvän ja pitkäaikaisen työpaikan loistavassa työyhteisössä ja korkeatasoisessa asiakkaiden ja ammattilaisten arvostamassa 24/7 eläinsairaalassa. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä. Ota ehdottomasti yhteyttä, kerro toiveistasi, sovi aika tapaamiseen ja tule meille töihin.

Keitä me olemme?

Vuonna 1974 perustettu MEVET on osa Omaeläinklinikkaa, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset eläinlääkäri- ja erikoiseläinlääkäripalvelut sekä eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Arvomme ovat Osavaava Empaattinen Kehittyvä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita, niin kerron mielelläni lisätietoja Minna Aarnio, Tiimiesimies, p. 040-56 320 56

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen: minna.aarnio@omaelainklinikka.fi

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.18.8.2021

Porin Eläinlääkäripalvelu Oy, Pori

Haemme määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen kahta tutkinnon suorittanutta tai opintojenloppusuoralla olevaa klinikkaeläinhoitajaa / pieneläinhoitajaa.

Porin Eläinlääkäripalvelu Oy on vuonna 2007 perustettu yksityinen pieneläinklinikka Porin Askokylässä. Klinikka on vastikään muuttanut isoihin, vastavalmistuneisiin, upeisiin tiloihin.

Vastaanotolla työskentelee tällä hetkellä kolme eläinlääkäriä ja viisi klinikkaeläinhoitajaasekä yksi oppisopimusopiskelija.

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti peruspraktiikassa mm. sisätautien,pehmytosakirurgian sekä hammashoitojen saralla. Klinikkamme on hyvin varusteltu(röntgen, ultraääni, leikkaussali, hammasyksikkö, laboratorio) ja tilat ovat uudenaikaiset ja avarat.

Klinikan siisteydestä huolehtii siivousfirma päivittäin.

Tarjoamme avoimen ja ammatillisesti kehittävän työilmapiirin. Kanssasi työskentelevät iloiset, avuliaat ja kannustavat työtoverit. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää hoitotyön ja asiakaspalvelun lisäksi ruokien ja vapaakaupantuotteiden myyntiä sekä puhelinneuvontaa.

Työtä tehdään meillä tällä hetkellä maanantaista perjantaihin 07.30-17.30 välisenä aikana,sekä aamu- että iltavuoroissa.

Palkkaus pääsääntöisesti ERTON suositusten mukaan.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, huumorintajua sekä hyviä yhteistyötaitoja.
Myös toivottavaa olisi aiempi kokemus klinikalla työskentelystä tai asiakaspalvelu tehtävistä.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä .Löydät meidät myös Facebookista ja instagramista @porinelainlaakaripalvelu.

Työhakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen tessa.stenroos@porinelainlaakaripalvelu.fi tai minna.sairanen@porinelainlaakaripalvelu.fi

Tavoitat meidät klinikan aukioloaikoina myös numerosta 02-632 5511.27.7.2021

Pyynikin Eläinlääkärit, Tampere

Pyynikin Eläinlääkärit on kasvava pieneläinklinikka aivan Tampereen keskustan tuntumassa.

Haemme vastaavaa klinikkaeläintenhoitajaa äitiysvapaan sijaisuuden ajaksi.

Vastaavan hoitajan sijaisuus päättyy 01/2023, töiden jatkuminen sijaisuuden jälkeen on mahdollista.

Edellytämme klinikkaeläintenhoitajan koulutusta tai vastaavaa osaamistasoa sekä kokemusta alalta.

Vastaavalta hoitajalta edellytetään vahvaa kokemusta alalta sekä hyviä ihmissuhdetaitoja.

Hakijalta edellytetään myös vähintään kahta suosittelijaa yhteystietoineen hakemuksen yhteydessä.

Klinikallamme keskittyy päiväpraktiikan ohella vahvasti myös kirurgiaan sekä hammashoitoihin ja hakijan toimenkuvaan tulee kuulumaan myös nämä osa-alueet.

Toivomme sinulta, että omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet huolellinen ja tarkka, ja suhtaudut potilastyöhön innokkaasti ja
vastuuntuntoisesti. Hyvät yhteistyötaidot ja avoin ilmapiiri työporukan kesken on meille tärkeää.

Tarjoamme potilaille lempeää hoitoa heidän parhaalle ystävälleen ja tuemme myös meidän henkilöstöämme sen toteuttamisessa
ja laadukkaan hoidon varmistamisessa.

Hoitajatiimin esimiehenä pääset vaikuttamaan klinikan päivittäiseen toimintaan sekä tuomaan omat vahvuutesi esille joukkomme
vahvistuksena.

Hakemusten käsittely aloitetaan heti ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Mikko Juhajoki, mikko@pyynikinelainlaakarit.fi, 040765686727.7.2021

Pyynikin Eläinlääkärit, Tampere

Pyynikin Eläinlääkärit on kasvava pieneläinklinikka aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Toimintamme laajentuessa haemme klinikkaeläintenhoitajaa osaksi meidän ammattitaitoista henkilökuntaa.

Haemme klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme klinikkaeläintenhoitajan koulutusta tai vastaavaa osaamistasoa sekä kokemusta alalta.

Klinikallamme keskittyy päiväpraktiikan ohella vahvasti myös kirurgiaan sekä hammashoitoihin ja hakijan toimenkuvaan tulee
kuulumaan myös nämä osa-alueet.

Toivomme sinulta, että omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet huolellinen ja tarkka, ja suhtaudut potilastyöhön innokkaasti ja
vastuuntuntoisesti. Hyvät yhteistyötaidot ja avoin ilmapiiri työporukan kesken on meille tärkeää.

Tarjoamme potilaille lempeää hoitoa heidän parhaalle ystävälleen ja tuemme myös meidän henkilöstöämme sen toteuttamisessa
ja laadukkaan hoidon varmistamisessa.

Hakemusten käsittely aloitetaan heti ja sopivan henkilön löytyessä paikat täytetään viipymättä.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Mikko Juhajoki, mikko@pyynikinelainlaakarit.fi, 04076568678.6.2021

Evidensia Seinäjoki, Seinäjoki

Etsimme uusia työntekijöitä liittymään Seinäjoen eläinsairaalan tiimiin kehittämään modernia ja monipuolista sairaalaa kanssamme. Lämpimästi tervetuloa Seinäjoen tiimiin!

Seinäjoen eläinklinikan laajentaminen 24/7 toimivaksi eläinsairaalaksi mahdollistaa seura- ja lemmikkieläinten hoidon merkittävän parantamisen Länsi-Suomessa. Nykyinen, kattava ja monipuolisia palveluita tarjoava päiväsairaala tullaan myös modernisoimaan ja sen tarjontaa monipuolistamaan mm. tietokonetomografialaitteen muodossa. Toiminnan laajentaminen luo mahdollisuuden potilaan ympärivuorokautiselle hoidolle, joka on nykypäivänä edellytys täysimittaisen, modernin eläinlääketieteen toteutumiselle. Maantieteellisesti sairaalatoiminta tulee houkuttelemaan asiakkaita noin 200 km säteeltä, erikoispalvelujen osalta myös pidemmältä matkalta.

Ketä etsimme?

Haemme nyt klinikkaeläinhoitajaa tai sairaanhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen uuteen eläinsairaalaan päiväsairaalan puolelle. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta, olet kiinnostunut eläinalan kehityksestä ja sinulla on halua kehittyä omassa työssäsi eläinalan ammattilaisena. Lisäksi hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun omaavan positiivisen asenteen sekä hyvät yhteistyökyky ja asiakaspalvelutaidot.

Mitä tarjoamme?

Työskentely meillä on monipuolista ja potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivassa eläinsairaalassa. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri.

Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikan johtaja Elli Tuominen, elli.tuominen@evidensia.fi

Hakuaika on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Jätäthän hakemuksesi tämän linkin kautta. Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikat täytetään viipymättä.