Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

14.8.2020

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei klinikkaeläinhoitaja!


Haluatko ammatillisia haasteita?

Haluatko kehittyä työssäsi yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa?
Avaamme vuodenvaihteessa 24h-sairaalan Kouvolaan. Meillä pääset hoitamaan mielenkiintoisia potilaita ja oppimaan uutta hyvinvarustellussa sairaalassamme. Meillä on viihtyisät työtilat ja työyhteisössämme tiimityö ja työkaverista huolehtiminen ovat tärkeitä asioita. Olemme Evidensian hammas-, ortopedia- ja selkäklinikka ja meillä on Suomen ensimmäinen yksityinen CT-laite. Meillä on kaksi leikkaussalia ja teemme vaativia pehmytkudos- ja ortopedisia operaatioita. Meillä on myös lapararaskopialaitteisto sekä laaja valikoima taipuisia tähystimiä.

Olemme autonominen sairaala, mutta kuulumme Evidensiaan. Saat pienen klinikan lämminhenkisen työympäristön, mutta ison talon työsuhde-edut.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös paineen alla.
Haemme useita hoitajia päivystystiimiimme. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikkoja sopivien tekijöiden löydyttyä.

Kysy lisää ja tule käymään ja tutustumaan meihin!
Pia Kesti, eläinlääkäri, klinikan johtaja p. 0400 371 702 pia.kesti@evidensia.fiPiia Bergström, klinikkamanageri piia.bergstrom@evidensia.fi
12.8.2020

Eläinklinikka Livet, Espoo

Eläinklinikka Livet on vuonna 2017 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka tarjoaa pieneläinten peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erityisosaamista mm. suu- ja hammassairauksissa, kardiologiassa, ortopediassa, kasvainsairauksien hoidossa ja ihosairauksissa. Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.elainklinikkalivet.fi.

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme uutta, positiivisen asenteen omaavaa sekä asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa. Tarjoamme mukavan työpaikan työyhteisössä, jossa on hyvä henki, mahdollisuus oppia uutta ja työskennellä pieneläinlääketieteen erilaisilla erikoisosaamisalueilla . Työ on kiinnostavaa, monipuolista ja vaihtelevaa. Klinikkamme on hyvin varusteltu: mm. röntgen, hammasröntgen, UÄ, kattavat anestesiavalvontalaitteet sekä hyvin varusteltu laboratorio.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kysymykset ja hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen riina.larmela@elainklinikkalivet.f
10.8.2020

Omaeläinklinikka Vetset Kirkkonummi & Omaeläinklinikka Lohja

Haemme klinikoillemme keikkatyöhön ammattitutkinnon suorittanutta tai juuri valmistumassa olevaa pieneläin- tai klinikkaeläinhoitajaa 31.8.2020 alkaen. Omaeläinklinikka Vetsetin ja Lohjan lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä vuoroja myös muilla pääkaupunkiseudun Omaeläinklinikoilla tarpeen mukaan.

Klinikkamme ovat avoinna arkisin klo 8-20. Tarjoamme sinulle mm. nykyaikaisten ja monipuolisten työtilojen lisäksi huumorilla höystetyt, ammattitaitoiset ja yhteen hiileen puhaltavat supertiimit! Odotamme sinulta vahvaa tiimipelaamista, asiakaspalvelutaitoja, iloisuutta ja halua kehittää kasvavia klinikoitamme eteenpäin.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tavataan ja jutellaan lisää.

Yhteydenotot:

Tiimiesimies Niina Heinonen p. 050 414 3235 niina.heinonen@omaelainklinikka.fi

Liiketoimintajohtaja Charlotta Bengs p.040 674 0055 charlotta.bengs@omaelainklinikka.fi
3.8.2020

Keski-Suomen eläinklinikka, Jyväskylä

Keski-Suomen eläinklinikka etsii hoitajatiimiinsä kahta klinikkaeläintenhoitajaa. Toinen työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toinen määräaikainen. Määräaikainen työsuhde jatkuu 31.5.2021 saakka.

Myös lyhyemmät ajanjaksot ja osa-aikaisuudet otetaan huomioon. Työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Keski-Suomen eläinklinikka sijaitsee Jyväskylän Kirrissä. Klinikka on kuuden eläinlääkärin vastaanotto. Klinikka on yksityinen ja kotimainen.

Työ sijoittuu ma-pe 7.50-19.20 aikavälille. Työhön kuuluu mm. eläinlääkärin avustaminen, laboratoriotyöskentely, röntgenkuvaukset, anestesiavalvonta, leikkaussalityöskentely, näytteenotto, asiakaspalvelu ja rehumyynti.

Klinikka tarjoaa korkeatasoista hoitoa lemmikeille, joten myös klinikkaeläintenhoitajat pääsevät tekemään vaativia työtehtäviä ja kehittymään työssään.

Odotamme hakijoilta hyviä asiakaspalvelutaitoja, huolellisuutta, tarkkuutta ja kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja myös kiireen keskellä. Halu kehittyä ja olla hyvä työssään on tärkeää!
Otathan yhteyttä niin kerron tarvittaessa lisää!

Laura Sundberg
P 0405460301
laura.sundberg@keskisuomenelainklinikka.f
29.7.2020

Urheilukoiraklinikka, Espoo


Klinikkaeläinhoitaja Urheilukoiraklinikalle

Haemme urheilukoiramaailmasta kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa toimimaan työssään edelläkävijänä osana huipputiimiä!

Urheilukoiraklinikka on modernisti ja kattavasti varusteltu klinikka, jossa keskitytään erityisesti ortopedisiin toimenpiteisiin. Tarjoamme monipuolisesti myös kuntoutukseen ja ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon liittyviä palveluita. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden Espoon Eläinsairaalaan.
Ketä etsimme?

Etsimme tiimiimme valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa. Odotamme sinulta kokemusta leikkaussalityöskentelystä ja anestesianvalvonnasta, tarkkuutta työtehtävissä sekä nopeaa oppimiskykyä. Tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi erikoiseläinlääkärin työparina.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän urheilukoirien ja ortopedian parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.
Työ sisältää aamu- ja iltavuoroja.
Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkoja.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Taru Nousiainen puh. 0503705097 taru.nousiainen@evidensia.fi
Lähetäthän hakemuksesi heti, mutta kuitenkin viimeistään 30.8.2020 täältä
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
29.7.2020

Eläinklinikka Viksu, Sastamala

Haluatko tehdä töitä superkivassa tiimissä kannustavassa ympäristössä? Oletko jo valmis hoitaja, jolla hommat sujuu ja joka pitää eläinten lisäksi myös ihmisistä? Oletko valmis puhaltamaan yhteen hiileen ja laittamaan itsesi likoon jotta jokainen päivä saadaan hoidettua parhaalla mahdollisella tavalla pakettiin? Olet vastuuntuntoinen, mutta huumorintajuinen? Silloin Viksu on juuri Sinulle sopiva työpaikka!

Viksu on itsenäinen, yksityinen, vuonna 2007 perustettu pieneläinklinikka Pirkanmaalla. Olemme juuri laajentaneet tilojamme ja meiltä löytyvät omat odotustilat ja toimenpidehuoneet erikseen koirille ja kissoille. Teemme peruspraktiikkaa ja mm. pehmytosaleikkauksia, hammaskirurgiaa, laboratoriotutkimuksia, kuvantamista, mutta myös runsaasti akuuttipotilaita. Mitä teemmekään, keskitymme aina ottamaan myös eläimen omistajan huomioon.

Työ sisältää sekä aamu- että iltavuoroja, palkkaus suositusten mukainen.

Lisätietoa meistä löydät viksu.net.

Ota reippaasti yhteyttä ja lähetä hakemuksesi 31.8.2020 mennessä osoitteeseen rekry2020@viksu.net.
27.7.2020

Lahden Eläinlääkäriasema, Lahti

Klinikkaeläintenhoitaja! Tule mukaan kasvavaan iloiseen ja osaavaan joukkoomme Lahden eläinlääkäriasemalle!

Lahden eläinlääkäriasema on perinteikäs erikoisosaamisen klinikka, jossa työskentelee 12 eläinlääkäriä, 13 hoitajaa, asiakaspalvelija sekä välinehuoltaja. Teemme töitä ilta- ja aamuvuorossa maanantaista perjantaihin, klinikka on auki klo 8-20 ja joka toisena lauantaina
klo 9-15.

Vastaamme Päijät-Hämeen alueen pieneläinpäivystyksestä joka toisena viikonloppuna/pyhänä, lauantaisin ja sunnuntaisin 8-20.Ketä etsimme?

Haemme nyt Lahden Eläinlääkäriasemalle kahta ammattitukinnon suorittanutta ja reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla meillä on myös hoitovapaan sijaisuus 1.9-31.12.2020.

Toivomme, että sinulla olisi jo työkokemusta alalta.
Olisit joustava, sinulla olisi suuri halu oppia uutta, omaisit positiivisen asenteen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Meillä on täällä oikeasti töissä huipputyyppejä, tule mukaan meidän sakkiin!

Lisätietoa tehtävästä sekä hakemukset:

klinikkamanageri Outi Lius, outi.lius@evidensia.fi.

Olet halutessasi tervetullut tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä, ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetäthän hakemuksesi heti, mutta kuitenkin 28.8.2020 mennessä.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lämpimästi tervetuloa mukaan Lahden huippuporukkaan!
25.7.2020

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme klinikkaeläinhoitajia päivystystyöhön Omaeläinsairaalaan Kuopioon

Mitä etsimme?

Etsimme klinikkaeläinhoitajaa Omaeläinsairaala Kuopioon. Avoimet paikat ovat määräaikaisia sijaisuuksia, kestoiltaan 9 kuukautta ja 1 vuosi. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja työkokemusta klinikkatyöstä ja leikkaussalityöskentelystä.

Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio- ja leikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä, väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on 38,25h/vko, työ on jaksotyötä ja sisältää päivä-, ilta- ja yövuoroja.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit, hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Tarjoamme lisäkouluttautumis- ja erikoistumismahdollisuuden erilaisiin työtehtäviin.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Arvomme ovat Osaava, Empaattinen ja Kehittyvä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!

Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja Jonna Mattila, tiimiesimies

hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi jonna.mattila@omaelainklinikka.fi

p. 045 327 3273 p. 044 201 0514

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi
22.7.2020

Eläinsairaala Vethaus, Hämeenlinna 24/7

Haemme vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaan asenteen omaavaan klinikkaeläinhoitajaa päivystykseen sekä päivävuoroon.

Odotamme, että sinulla on:

- klinikkaeläintenhoitajan tutkinto tai olet juuri valmistumassa
- mielellään kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä
- joustavuutta
- oma-aloitteisuutta
- halua oppia lisää
- aktiivista ja positiivista otetta
- vankkaa asiakaspalvelukokemusta

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, ensiluokkaiset laitteet, mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille tarjolla on edistyksellinen työaikamalli, joka mahdollistaa myös pitkät vapaat. Tarvittaessa myös päivystysasunto järjestyy.

Työ sisältää sekä aamu että iltavuoroja ja päivystyksessä myös yövuoroja.

Kerromme mielellämme lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana!

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Henna Rauhala, sähköpostitse henna.rauhala@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2020 mennessä.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!
17.7.2020

Valkeakosken Eläinsairaala Profivet, Valkeakoski

Klinikkaeläinhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Valkeakosken Eläinsairaala Profivetiin

Klinikkaeläinhoitaja tai opiskelusta pian valmistuva klinikkaeläinhoitaja: vakituinen, kokoaikainen työ pieneläinten ja hevosten hoidon parissa odottaa sinua Valkeakoskella!

Sopivan koulutuksen lisäksi toivomme sinulta eläinrakkautta, kokemusta sekä pieneläinten että hevosten käsittelystä, asiakaspalvelutaitoja, pitkää pinnaa, paineensietokykyä, joustavuutta, hurttia huumoriakin.

Me puolestamme tarjoamme monipuolisen työn, korkeatasoisen teknisen klinikkavarustuksen niin pieneläin- kuin hevospuolellakin, vastuuta sekä mahdollisuuden oppia ja kehittyä sairaalatasoisella eläinklinikalla.

Lähetä hakemuksesi heti, sillä työsuhde solmitaan, kun sopiva henkilö on löytynyt. Liity eläimelliseen ja mukavaan joukkoomme :-)

Hakemukset sähköpostitse: mari.kallunki@profivet.fi
16.7.2020

Länsirannikon Eläinklinikka Oy, Vaasa

Länsirannikon Eläinklinikka Oy, Vaasa, hakee klinikkaeläinhoitajaa tai sopivan pohjakoulutuksen (esim. eläinhoitaja) omaavaa henkilöä oppisopimuskoulutukseen äitiysloman sijaiseksi.
Aloitus viimeistään lokakuun 2020 alussa.

Klinikalla on töissä 5-6 eläinlääkäriä ja 7-8 hoitajaa. Modernit viihtyisät tilat, hyvä varustustaso ja asiakaskunta. Arvomme ovat asiakastuntemus, luottamus ja hyvä fiilis : näin on jokainen päivä kiva ja helppo tulla töihin !

Aukioloaikamme ovat ma-to 8-19, pe 9-18 ja la 9-12 (la vuoro hoitajalla 7h eli 8.30.-15.30. , akuutit toimenpiteet tehdään klo 12 jälkeen).
Tutustu klinikkaan ja kysele lisää sähköpostilla !
www.leklinikka.net
kirsi.kentala@leklinikka.net
21.6.2020

Eläinklinikka Siili, Kouvola

Hei sinä haasteita kaipaava klinikkaeläintenhoitaja!

Tule sairauslomasijaiseksi Eläinklinikka Siiliin Kouvolaan! Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvin varusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto.
Klinikalla työskentelee pääsääntöisesti yksi eläinlääkäri sekä yksi koko-aikainen ja yksi osa-aikainen klinikkaeläintenhoitaja. Klinikalla tehdään paljon mm. hammashoitoja ja suukirurgiaa sekä esimerkiksi akupunktiota.

Meillä saat vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan sekä edullisemmat työntekijähinnat ostoksista ja omien eläinten hoidosta.

Sinulta odotamme: suoritettua klinikkaeläintenhoitajan tai pieneläinhoitajan tutkintoa (myös opintojen loppusuoralla olevien
klinikkaeläintenhoitajaopiskelijoiden hakemukset huomioidaan) ja työn perusasioiden osaamista. Oppisopimusopiskelijaa meillä ei ole mahdollista palkata.


Työsuhde on määräaikainen, alkaa 27.7. ja jatkuu osa-aikaisen hoitajan sairausloman ajan, ainakin 30.8. asti. Klinikka on auki 4-5 päivää
viikossa ja töitä tehdään päivästä riippuen joko aamu- tai iltavuorossa sekä kesäkuukausia (kesä-, heinä- ja elokuu) lukuunottamatta myös keskimäärin kahtena lauantaina kuukaudessa. Työ on siis osa-aikainen, 4-5 vuoroa viikossa, 6,5-8 tuntia päivässä (27-35 tuntia viikossa). Hoitajan sairausloman loputtuakin töitä saattaa olla mahdollista jatkaa 2-3 vuoroa viikossa.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Lisätiedot:

Eläinlääkäri Erja Saarto, 044 511 1957, erja.saarto@fimnet.fi tai

klinikkaeläintehoitaja Kaisa Aarnio, 044 511 1957, info@siili.vet

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen: Erja Saarto, erja.saarto@fimnet.fi


21.6.2020

Mevet Omaeläinsairaala, Helsinki

Haemme kahta klinikkaeläinhoitajaa Mevetiin

Mitä etsimme?

Haemme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ja tutkinnonsuorittanutta tai valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa kaksivuotiseen kokoaikaiseen hoitovapaansijaisuuteen. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä tiimissä,jossa teemme työtä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen.

Hakemamme henkilö on positiivisen ja ahkeran työasenteen omaava, oma-aloitteinen,vastuuntuntoinen, vahvasti asiakaspalveluhenkinen ja pieneläinten hoitotyöhön intohimoisesti suhtautuva alan ammattilainen. Klinikkaeläinhoitajan työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella. Uskomme, että asenne ja tiimityöskentelytaidot ratkaisevat. Mikäli et pelkää työtä ja haasteita, haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana, haluat pysyvän ja pitkäaikaisen työpaikan loistavassa työyhteisössä ja korkeatasoisessa 24/7 eläinsairaalassa niin ota ehdottomasti yhteyttä ja tule meille töihin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti asiakkaiden ja ammattilaisten arvostamassa 24/7 eläinsairaalassa. MEVET tarjoaa pieneläintenperusterveydenhoidon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon korkeatasoiset ja monipuoliset eläinlääkintäpalvelut 46 vuoden kokemuksella. Meillä sinua odottaa kannustavat ja iloiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä.

Keitä me olemme?

Omaeläinsairaala MEVET on osa Omaeläinklinikkaa, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita.

Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita, niin kerron mielelläni lisätietoja Minna Aarnio, hoitotyönvastaava, p. 040-56 320 56

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen:minna.aarnio@omaelainklinikka.fi Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.


12.6.2020

Omaeläinklinikka Jyväskylä, Jyväskylä

Klinikkamme kasvaa ja kesän myötä myös kiireet lisääntyvät. Etsimme 24/7 päivystävälle klinikalle tarvittaessa töihin kutsuttavia klinikkaeläinhoitajia.
Työnkuvaasi kuuluvat kaikki klinikkaeläinhoitajan tehtävät. Työtehtävät ja työvuorot voidaan sovitella työkokemuksesi mukaisesti. Päivystyskokemus ja mahdollisuus työskennellä yövuoroissa katsotaan eduksi.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää:
Tuula Filén, tiimiesimies

tuula.filen@omaelainklinikka.fi
Pinja Salenius, vastaava hoitaja
pinja.salenius@omaelainklinikka.fi
puh: 045 862 9360

21.5.2020

AitoVet Eläinklinikka, Kouvola

Haemme vakituiseen työsuhteen jo valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa jolla on kokemusta klinikkatyöskentelystä, mukaan lukien anestesianvalvonta. Toivomme sinulta löytyvän intohimo asiakaspalveluun sekä innostunut asenne tiimityöskentelyyn. Olet myös avoin, oma-aloitteinen ja positiivinen tyyppi jolla on vastuunkantokykyä.

Tilamme ovat uudet ja valoisat, ne on varusteltu ajanmukaisilla laitteilla sekä leikkaussalilla. Klinikalla työskentelee 4 eläinlääkäriä, eläinfysioterapeutti.

Tarjoamme avoimen ja ammatillisesti kehittävän työilmapiiriin. Iloiset, reippaat ja kannustavat työkaverit. Työaika on ma-la 8-18 välillä.

Työhakemuksen ja CV palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen katja.vakiparta@aitovet.fi.
Meillä ei ole tarjolla oppisopimuspaikkaa.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


20.5.2020

Herttoniemen eläinlääkäriasema, Helsinki

Herttoniemen eläinlääkäriasema hakee tiimiinsä klinikkaeläinhoitajaa/eläinhoitajaa tai opinnoissaan pian valmistuvaa hoitajaa hoitovapaan sijaiseksi 17.8.2020 alkaen.

Toivomme sinulta iloista asennetta ja aktiivista otetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta ja halua oppia uusia asioita. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä mukavat työkaverit.

Herttoniemen eläinlääkäriasema on yksityinen eläinlääkäriasema, jolla työskentelee 3 vakituista eläinlääkäriä ja 4 vakituista hoitajaa. Vastaanotto on hyvin varusteltu. Valoisat ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Herttoniemessä, Itä-Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten sähköpostilla tove.tuovio@lemmikkilaakari.com. Tiedustelut puhelimitse Tove Tuovio/0400-508641.

www.lemmikkilaakari.com