Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

22.9.2020

Pirkanmaan Pieneläinklinikka Oy, Ylöjärvi

Haemme ammattitaitoista klinikkaeläinhoitajaa. Hakijan edellytämme olevan tutkinnon suorittanut ( klinikkaeläinhoitaja/pieneläinhoitaja) ja jo mielellään työkokemusta hankkinut. Vastaanottomme on pieni, mutta monipuolinen ja hyvin varusteltu

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, joustava, ahkera ja oma-aloitteinen. Meille tärkeää on myös mukava työympäristö, joten toiveena olisi löytää tiimiimme mukava tyyppi

Työ alkaisi välittömästi tai sopimuksen mukaan. Työaikaan ei sisälly päivystyksiä.

Klinikkamme sijaitsee Tampereen lähellä, Ylöjärvellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisää tietoa yrityksestämme nettisivuilta www.pi-pi.fi

Yhteydenotot , palkkatoiveineen:Taina Lehtimäki , s-posti taina.lehtimaki@hotmail.com
18.9.2020

Eläinsairaala Veter, Tampere

Eläinsairaala Veter on uusi, syksyllä 2019 avattu 24/7 eläinsairaala Tampereen sydämessä. Työllistämme noin 70 eläinalan ammattilaista nuorista nousevista kyvyistä aina alan kokeneisiin konkareihin. Olemme modernisti varusteltu eläinsairaala ja meillä on erinomaiset perusedellytykset eläinten hyvään hoitoon. Käytössämme ovat muun muassa tähystyslaitteisto, verikaasuanalysaattori sekä CT. Sairaalassa on omat odotus-, vastaanotto- ja hoitotilat sekä sairaalaosastot kissoille ja koirille.

Ketä etsimme?

Haemme joukkoomme kokenutta ja reipasta klinikkaeläinhoitajaa toimimaan päiväsairaala osastolla. Odotamme sinulta myös joustavuutta auttaa satunnaisesti päivystysosastolla. Toivomme sinun omaavan hyvät tiimityöskentelytaidot sekä halun kehittyä omassa työssäsi joka päivä!

Valitettavasti oppisopimuspaikkoja ei ole tarjolla.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme klinikkaeläinhoitajalle oivan mahdollisuuden ottaa uusi askel eteenpäin urallaan ja päästä työskentelemään eläinsairaalassa eläinlääketieteen huippuosaajien parissa. Polikiliinisessä työssä pääset osallistumaan, perustyön lisäksi, erikoisosaamista vaativiin toimenpiteisiin mm. sisätautien-, silmä-, hammas- ja ihosairauksien osalta. Eläinsairaalassa klinikkaeläinhoitajan työnkuva päiväsairaalan puolella keskittyy kliiniseen hoitotyöhön potilaiden parissa jossa pääset hiomaan omaa osaamistasi eläintenhoidon saralla.

Veterissä pääset osaksi ammatillisen rentoa työyhteisöä, saat monipuoliset jatkokouluttautumismahdollisuudet, laajan kollegaverkoston sekä ison talon henkilöstöedut.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa Veterin Klinikkamanageri Anna Mäkinen, anna.makinen@evidensia.fi

Jätä hakemus heti tämän linkin kautta, viimeistään 4.10.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
14.9.2020

Evidensia Tammiston Eläinsairaala, Vantaa

Kiinnostaako sinua ottaa uusi askel urallasi ja tulla osaksi Tammiston päivystävän eläinsairaalan asiantuntevaa työyhteisöä?

Tammiston Eläinsairaala on Suomen suurin yksityinen päivystävä eläinsairaala ja palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden, vuoden
jokaisena päivänä. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja sen vuoksi haemme nyt klinikkaeläinhoitajia vakituisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Tarjoamme ensiluokkaisen työympäristön edistyksellisessä eläinsairaalassa, hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, loistavat
henkilöstöedut ja kokeneet työtoverit tueksesi. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä osana laajaa kollegaverkostoa.

Toivomme sinulta suoritettua klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja ennen kaikkea innostusta työskennellä Suomen suurimmassa yksityisessä päivystävässä eläinsairaalassa. Meillä työskentely vaatii sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta, paineensietokykyä sekä halua kehittyä vauhdikkaassa ympäristössämme.
Toimintaympäristömme on vaativa, mutta tarjoaa ensiluokkaisen mahdollisuuden kehittyä Suomen parhaiden asiantuntijoiden seurassa. Oppisopimusopiskelijoita emme valitettavasti tällä hetkellä ota.


Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tietää enemmän, olethan yhteydessä Tammiston klinikkamanageriin Tiia Virtaseen sähköpostitse, tiia.virtanen@evidensia.fi.
Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksen voit lähettää osoitteessa https://tyopaikat.evidensia.fi/
11.9.2020

Urheilukoiraklinikka, Espoo

Urheilukoiraklinikalla hoidetaan harrastus-, palvelus- sekä kotikoiria ja myös kissat ovat tervettulleita. Hoitotoimenpiteet keskittyvät erityisesti ortopedisiin toimenpiteisiin ja tarjoamme kattavasti kuntoutukseen ja ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon liittyviä palveluita. Urheilukoiraklinikalla on moderni laitevarustus joka on vertaansa vailla. Lue lisää toiminnastamme facebook sivuiltamme!

Ketä etsimme?

Etsimme tiimiimme valmistunutta klinikkaeläintenhoitajaa.

Odotamme sinulta kokemusta leikkaussalityöskentelystä ja anestesianvalvonnasta, tarkkuutta työtehtävissä sekä nopeaa oppimiskykyä.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkoja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän urheilukoirien ja ortopedian parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuuhoitaja Nina Kiuru, nina.kiuru@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi heti tämän linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 30.9.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
11.9.2020

Kissaklinikka Felina, Helsinki

Haemme iloiseen joukkoomme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Keitä olemme?

Kissaklinikka Felina on Suomen ensimmäinen kissaklinikka ja osa Evidensia-verkostoa. Olemme toimineet Helsingin keskustassa vuodesta 1995 ja arvostelulla klinikallamme käy asiakkaita ympäri Suomen. Klinikkaamme johtaa kissalääketieteen tutkinnon suorittanut eläinlääkäri Teija Immonen (o.s. Viita-aho).

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme erittäin mukavat työkaverit, kodikkaan ja avoimen työilmapiirin, monipuoliset ja mielekkäät työtehtävät, laajan kollegaverkoston, erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja loistavat henkilöstöedut. Klinikallamme pääset syventämään kissatietouttasi ja saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon. Olet kissarakas ja sinulla on positiivinen ja reipas työasenne, loistavat asiakaspalvelutaidot sekä tahtoa kehittyä ja oppia uutta. Olet avoin ja haluat sitoutua klinikan kehittämiseen yhdessä kanssamme. Edellytämme alalle soveltuvaa, mieluiten klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Kokemus klinikkatyöstä luetaan eduksi. Oppisopimuspaikkoja meillä ei ole tarjolla.

Työaika sijoittuu tällä hetkellä arkisin kello 7.30-20.30 välille. Tulevaisuudessa laajennamme aukioloaikoja ja työ voi jatkossa pitää sisällään ilta-, yö- ja viikonlopputyötä.

Lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta, hakuaika päättyy 31.10.2020. Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klinikkamanageri Tanja Salmesvirta tanja.salmesvirta@evidensia.fi tai +358407709694

11.9.2020

Hervannan Eläinlääkärit Oy, Tampere

Haen neljättä klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kolmen eläinlääkärin ja neljän hoitajan
vastaanotolle. Arvostan valmiutta kaikkiin hoitajan tehtäviin, positiivista asennetta ja työkokemusta eläintenhoitajan työstä. Työaika asettuu arkipäiviin 8-18 välille. Oppisopimuskoulutettava ei tule kyseeseen.
Taitavalle ja hyvän työkokemuksen omaavalle henkilölle maksetaan erittäin hyvä palkka.
Työnantajana olen joustava ja työ on erittäin monipuolista.

Työhakemukset palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen
jussi.laitinen@fimnet.fi

Työn kuvasta ja muista työhön liittyvistä asioista voi kysyä myös puhelimitse.
Jussi Laitinen 040-7285989


8.9.2020

Wasavet Oy Ab, Vaasa

Etsimme reipasta ja rehellistä klinikkaeläintenhoitajaa Wasavet Oy Ab eläinklinikalle Vaasaan. Etuna on halu kehittyä työssä ja oppia uusia asioita.

Olemme pieni mutta hyvähenkinen ja erittäin hyvinvarusteltu pieneläinklinikka Vaasassa. Suuri osa asiakaskunnastamme on ruotsinkielisiä.

Hakemukset Sadun sähköpostiin 12.10.2020 mennessä.

Kysymyksessä on vakityö.

Lisätietoja ja hakemukset: satu.rajala@netikka.fi
0405957341
7.9.2020

Eläinsairaala Vettori, Raisio

Haluatko kehittyä urallasi ja päästä erikoistumaan eläinsairaalan huippuosaajien pariin? Eläinsairaalassamme lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen.

Eläinsairaala Vettori on Varsinais-Suomessa, Raisiossa toimiva Suomen toiseksi suurin yksityinen eläinsairaala, joka vastaa myös Turun alueen kunnallisesta pieneläinpäivystysestä.

Ketä etsimme?

Haemme joukkoomme reippaita hoitajia päivystykseen, leikkaussaliin sekä poliklinikalle. Toivomme sinun olevan jo valmistunut klinikkaeläinhoitaja ja omaavan halun kehittyä omassa työssäsi joka päivä!

Päivystystiimmissämme on tarjolla monipuolista työtä ajoittain kiireisissäkin tilanteissa. Ryhtymällä yön sankariksi pääset näkemään ja kokemaan paljon uutta kehittäen samalla omaa osaamistasi eläinlääketieteen alalla. Erityisesti tähän tiimin etsimme oma-alotteista ja jo kokemusta omaavaa hoitajaa.

Leikkuritiimissä pääset syventämään taitojasi anestesia- ja leikkaussalityöskentelyssä, tiedonjanoisille on paljon koulutuksia sekä opiskelumateriaalia tarjolla. Sairaalamme leikkuritiimissä toimii 3 ortopedia sekä pehmytosakirurgeja, pääsisit perehtymään hetkessä leikkurin huippuosaajaksi.

Polikiliinisessä työssä pääset osallistumaan, perustyön lisäksi, erikoisosaamista vaativiin toimenpiteisiin mm. sisätautien-, silmä-, hammas- ja ihosairauksien osalta. Eläinsairaalassa klinikkaeläinhoitajan työnkuva elektiivisellä puolella keskittyy kliiniseen hoitotyöhön potilaiden parissa jossa pääset hiomaan omaa osaamistasi eläintenhoidon saralla.

Valitettavasti opppisopimuspaikkoja ei ole tarjolla.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä erikoistumaan ja etenemään klinikkaeläinhoitajan urallasi. Eläinsairaalassa pääset loistamaan omalla osaamisellasi osana huipputiimiä! Henkilökunnan jatkokoulutusmahdollisuudet ovat mittavat ja vertaansa vailla. Tarjoamme myös laajat henkilöstöedut sekä monipuolisen kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat kuulla haussa olevista paikoista enemmän - olethan yhteydessä klinikkamanageri Jenny Peltomaahan joko sähköpostitse jenny.peltomaa@evidensia.fi tai puhelimitse 0503238318.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2020.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien hakijoiden löytyessä!
7.9.2020

Evidensia Nurmijärvi, Nurmijärvi

Eläinlääkäriasema Evidensia Nurmijärvi on asiantunteva ja lämminhenkinen klinikka, jonka monipuolisiin palveluihin kuuluvat mm. röntgen-, laboratorio- ja ultraäänitutkimukset sekä hammashoidot, kirurgiset toimenpiteet sekä viralliset tutkimukset – lemmikkien rokotuksia ja terveystarkastuksia unohtamatta.

Ketä haemme?

Haemme valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, mutta myös oppisopimusopiskelijoiden hakemukset otetaan huomioon.

Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa sekä muita klinikan töitä.

Työkokemus eläin- sekä hoitoalalta katsotaan eduksi. Odotamme sinulta tiimihenkeä, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, positiivisen asennetta työhön sekä halua oppia uutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, laajat henkilöstöedut ja monipuolisen kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Riija Särkilahti, riija.sarkilahti@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi heti, mutta kuitenkin viimeistään 27.9.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
31.8.2020

Omaeläinklinikka Eira, Helsinki

Haemme keikkatyöhön ammattitutkinnon suorittanutta tai juuri valmistumassa olevaa pieneläin- tai klinikkaeläinhoitajaa 1.9.2020 alkaen. Omaeläinklinikka Eiran lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä vuoroja myös muilla pääkaupunkiseudun Omaeläinklinikoilla tarpeen mukaan.

Klinikkamme on avoinna arkisin klo 8-20. Tarjoamme sinulle mm. nykyaikaisten ja monipuolisten työtilojen lisäksi huumorilla höystetyn, ammattitaitoisen ja yhteen hiileen puhaltavan supertiimin! Odotamme sinulta vahvaa tiimipelaamista, asiakaspalvelutaitoja, iloisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tavataan ja jutellaan lisää.

Yhteydenotot: Tiimiesimies Niina Heinonen p. 050 414 3235 niina.heinonen@omaelainklinikka.fi

Liiketoimintajohtaja Charlotta Bengs p.040 674 0055 charlotta.bengs@omaelainklinikka.fi
26.8.2020

Sipoon pieneläinklinikka Morelius, Sipoo

Sipoon pieneläinklinikka Morelius etsii ammattitaitoista pieneläin/klinikkaeläintenhoitajaa vuoden mittaiseen äitiyslomasijaisuuteen.

Olemme erikoistuneet pieneläinten ortopedisiin ja kirurgisiin palveluihin. Lisäksi tarjoamme sisätauti-, ihotauti- ja hammashoitoa. Vastaanotamme paljon potilaita myös lähetteellä muilta eläinlääkäreiltä. Klinikkamme sijaitsee Nikkilän keskustassa.

Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen,

samuli.heiskanen@sipoonpienelainklinikka.fi

www.sipoonpienelainklinikka.fi
21.8.2020

Pohjois-Suomen Eläinsairaala, Oulu

Haemme nyt Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan päivystystyöstä ja akuuttilääketieteestä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:

Klinikkaeläinhoitajan koulutusta sekä kiinnostusta alan kehitykseen. Etsimme aktiivista ja positiivista asennetta omaavaa henkilöä osaksi tiimiämme.

Aiempi työkokemus sekä jatkokouluttautuminen akuutti- ja tehohoitoon liittyvillä eläinlääketieteen osa-alueilla luetaan eduksi. Hyvät ihmisuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.

Tarjoamme:

Työskentely meillä on monipuolista, potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivan päivystyksen ansiosta. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia. Tarjoamme myös ensiluokkaiset laitteet ja hyvät henkilöstöedut.

Päivystystyö sisältää ilta- ja yövuoroja.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalan manageri Pia Jokivirta, pia.jokivirta@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 27.9.2020. https://tyopaikat.evidensia.fi/jobs/929474-klinikkaelainhoitaja-paivystystiimiin-pohjois-suomen-elainsairaalaan

Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.
14.8.2020

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei klinikkaeläinhoitaja!


Haluatko ammatillisia haasteita?

Haluatko kehittyä työssäsi yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa?
Avaamme vuodenvaihteessa 24h-sairaalan Kouvolaan. Meillä pääset hoitamaan mielenkiintoisia potilaita ja oppimaan uutta hyvinvarustellussa sairaalassamme. Meillä on viihtyisät työtilat ja työyhteisössämme tiimityö ja työkaverista huolehtiminen ovat tärkeitä asioita. Olemme Evidensian hammas-, ortopedia- ja selkäklinikka ja meillä on Suomen ensimmäinen yksityinen CT-laite. Meillä on kaksi leikkaussalia ja teemme vaativia pehmytkudos- ja ortopedisia operaatioita. Meillä on myös lapararaskopialaitteisto sekä laaja valikoima taipuisia tähystimiä.

Olemme autonominen sairaala, mutta kuulumme Evidensiaan. Saat pienen klinikan lämminhenkisen työympäristön, mutta ison talon työsuhde-edut.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös paineen alla.
Haemme useita hoitajia päivystystiimiimme. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikkoja sopivien tekijöiden löydyttyä.

Kysy lisää ja tule käymään ja tutustumaan meihin!
Pia Kesti, eläinlääkäri, klinikan johtaja p. 0400 371 702 pia.kesti@evidensia.fi Piia Bergström, klinikkamanageri piia.bergstrom@evidensia.fi
12.8.2020

Eläinklinikka Livet, Espoo

Eläinklinikka Livet on vuonna 2017 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka tarjoaa pieneläinten peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erityisosaamista mm. suu- ja hammassairauksissa, kardiologiassa, ortopediassa, kasvainsairauksien hoidossa ja ihosairauksissa. Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.elainklinikkalivet.fi.

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme uutta, positiivisen asenteen omaavaa sekä asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa. Tarjoamme mukavan työpaikan työyhteisössä, jossa on hyvä henki, mahdollisuus oppia uutta ja työskennellä pieneläinlääketieteen erilaisilla erikoisosaamisalueilla . Työ on kiinnostavaa, monipuolista ja vaihtelevaa. Klinikkamme on hyvin varusteltu: mm. röntgen, hammasröntgen, UÄ, kattavat anestesiavalvontalaitteet sekä hyvin varusteltu laboratorio.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kysymykset ja hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen riina.larmela@elainklinikkalivet.fi25.7.2020

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme klinikkaeläinhoitajia päivystystyöhön Omaeläinsairaalaan Kuopioon

Mitä etsimme?

Etsimme klinikkaeläinhoitajaa Omaeläinsairaala Kuopioon. Avoimet paikat ovat määräaikaisia sijaisuuksia, kestoiltaan 9 kuukautta ja 1 vuosi. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja työkokemusta klinikkatyöstä ja leikkaussalityöskentelystä.

Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio- ja leikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä, väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on 38,25h/vko, työ on jaksotyötä ja sisältää päivä-, ilta- ja yövuoroja.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit, hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Tarjoamme lisäkouluttautumis- ja erikoistumismahdollisuuden erilaisiin työtehtäviin.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Arvomme ovat Osaava, Empaattinen ja Kehittyvä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!

Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja Jonna Mattila, tiimiesimies

hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi jonna.mattila@omaelainklinikka.fi

p. 045 327 3273 p. 044 201 0514

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi
17.7.2020

Valkeakosken Eläinsairaala Profivet, Valkeakoski

Klinikkaeläinhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Valkeakosken Eläinsairaala Profivetiin

Klinikkaeläinhoitaja tai opiskelusta pian valmistuva klinikkaeläinhoitaja: vakituinen, kokoaikainen työ pieneläinten ja hevosten hoidon parissa odottaa sinua Valkeakoskella!

Sopivan koulutuksen lisäksi toivomme sinulta eläinrakkautta, kokemusta sekä pieneläinten että hevosten käsittelystä, asiakaspalvelutaitoja, pitkää pinnaa, paineensietokykyä, joustavuutta, hurttia huumoriakin.

Me puolestamme tarjoamme monipuolisen työn, korkeatasoisen teknisen klinikkavarustuksen niin pieneläin- kuin hevospuolellakin, vastuuta sekä mahdollisuuden oppia ja kehittyä sairaalatasoisella eläinklinikalla.

Lähetä hakemuksesi heti, sillä työsuhde solmitaan, kun sopiva henkilö on löytynyt. Liity eläimelliseen ja mukavaan joukkoomme :-)

Hakemukset sähköpostitse: mari.kallunki@profivet.fi
16.7.2020

Länsirannikon Eläinklinikka Oy, Vaasa

Länsirannikon Eläinklinikka Oy, Vaasa, hakee klinikkaeläinhoitajaa tai sopivan pohjakoulutuksen (esim. eläinhoitaja) omaavaa henkilöä oppisopimuskoulutukseen äitiysloman sijaiseksi.
Aloitus viimeistään lokakuun 2020 alussa.

Klinikalla on töissä 5-6 eläinlääkäriä ja 7-8 hoitajaa. Modernit viihtyisät tilat, hyvä varustustaso ja asiakaskunta. Arvomme ovat asiakastuntemus, luottamus ja hyvä fiilis : näin on jokainen päivä kiva ja helppo tulla töihin !

Aukioloaikamme ovat ma-to 8-19, pe 9-18 ja la 9-12 (la vuoro hoitajalla 7h eli 8.30.-15.30. , akuutit toimenpiteet tehdään klo 12 jälkeen).
Tutustu klinikkaan ja kysele lisää sähköpostilla !
www.leklinikka.net
kirsi.kentala@leklinikka.net