Työpaikkapörssi

Työnantaja, onko yrityksesi vailla ammattitaitoista työntekijää?

Klinikkaeläinhoitajat Ry julkaisee tällä sivulla ilmoituksia avoimista työpaikoista. Jo useiden vuosien ajan yhdistyksemme on saattanut yhteen työn sekä niiden tekijät, ja niin myös jatkossakin.

Ilmoittaminen on työnantajille täysin maksutonta.

Ilmoitukset avoimista työpaikosta tulee lähettää osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi. Ennen ilmoituksen lähettämistä, luethan ohjeet ilmoituksen lähettämiseen alta.

Ilmoituksen toimittaminen julkaistavaksi:

 • Ilmoituksen otsikoksi tulee laittaa ainoastaan klinikan nimi sekä sijainti, esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo
 • Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostin tekstiksi
 • PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise.
 • Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Ilman hakuajan pääättymistä julkaistavat ilmoitukset poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, eikä siitä erikseen ilmoiteta ilmoituksen jättäjälle
 • Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia tai emojeita
 • Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat
 • Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli ilmoitus on aina laitettava uudestaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta
 • Yhdessä viestissä voi olla useampi saman klinikan, samaan aikaan julkaistava ilmoitus
 • Uudet ilmoitukset on toimitettava omana erillisenä viestinä, edellisten viestien vastauksena laitettuja ilmoituksia ei julkaista
 • Vain osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi tulleet ilmoitukset julkaistaan
 • Kaikissa ilmoituksia tai niiden julkaisemista/poistamista/muokkaamista koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi
 • Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että sihteerille (sihteeri@klinikkaelainhoitajat.fi)
 • Ilmoituksen jättäjä saa viestin samaan osoitteeseen, mistä ilmoitus on lähetetty, kun ilmoitus on julkaistu

Huomioithan, että työpaikkapörssiä ylläpidetään vapaaehtoisvoimin ja päivityksiä tehdään muiden töiden ohella, joten joskus voi mennä useampi päivä ennenkuin saapuneet ilmoitukset julkaistaan.

Työpaikkapörssiä päivitetään vähintään kerran viikossa. Edellisen päivityksen voit tarkastaa kohdasta "Päivitetty".

Täällä kohtaavat työ ja tekijät!

Päivitetty 20.3.2023

20.3.2023

Eläinsairaala Evidensia Tammisto, Vantaa

Hei klinikkaeläintenhoitaja,

Etsimme Tammiston eläinsairaalan polikliiniselle osastolle klinikkaeläintenhoitajaa, joka olisi kiinnostunut kehittämään osaamistaan monipuolisesti ja laajasti erilaisissa työtehtävissä.

Poliosaston erikoisuutena on kissojen radiojodihoito, johon järjestämme koulutuksen, mikäli säteilevien kissojen hoitaminen on mielenkiinnon kohteesi.

Radiojodihoitojen lisäksi onkologian osastomme tarjoaa sytostaattihoitoja syöpäsairauksista kärsiville lemmikeille.

Mikäli olet innokas keräilemään verta, meillä on oma veripankkiryhmämme. Veripankin avulla voimme auttaa hätätilanteissa olevia lemmikkejä.

Sisätautiosastollamme pääset hyödyntämään osaamistasi esimerkiksi eläinten ravitsemuksessa tai diabeteksen hoidossa. Jos olet kiinnostunut tähystyksistä tai tietokonetomografiasta, anestesiaosaamistasi on hyötyä.

Dermatologian osastollamme pääset perehtymään ihon pintaa syvemmälle, ja oftalmologiemme kanssa näkemyksesi valaistuu silmäsairauksissa. Eksoottisten eläinten parista löydät aina uuden lajin opittavaksi. Kaikkiin osastomme työtehtäviin sisältyy kattava perehdytys.

Poliosastollamme korostuu hyvä työilmapiiri ja otamme avoimin mielin joukkoomme lisää hoitajia, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään osaamistaan ja keskittymään vaativienkin potilaiden hoitotyöhön.

Tilamme ovat uudet ja niissä on mukavaa ja sujuvaa työskennellä moniammatillisessa tiimissä. Tukenasi ovat taitavat työkaverimme ja koko sairaala, jossa pääset tekemään töitä eri alojen erikoisosaajien kanssa. Mikäli olet ahkera, avoin ja ulospäin suuntautunut, olet lämpimästi tervetullut tiimiimme!

Alla lisää tietoa palveluistamme:

veripankki: https://evidensia.fi/palvelut/koirien-veripankki/

sytostaattit: https://evidensia.fi/palvelut/koirien-kissojen-syopasairaudet/

radiojodi: https://evidensia.fi/palvelut/radiojodihoito/

tähystykset: https://evidensia.fi/palvelut/koiran-tahystystutkimukset-ja-tahystysleikkaukset/

sisätaudit: https://evidensia.fi/palvelut/koirien-kissojen-sisataudit/

Toivomme sinulta ratkaisukeskeistä ja tiimityöskentelyhenkistä, positiivista otetta töiden tekemiseen. Vaikka edellytämme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa, emme odota että olet jo kaiken osaava ammattilainen - vaan tarvittaessa koulutamme ja tuemme oppimistasi, jotta voit kasvaa kansamme sellaiseksi! Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

Työskentelemme kahdessa vuorossa arkisin 07:30-20:30. Hakuaika on 30.3.23 asti, mutta ole nopea, sillä paikat täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy. Etsimme kahta työntekijää kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hakemuksen pääset jättämään

Kerromme mielellämme meistä ja työstä tarkemmin.

Osastovastaava Riikka Ahtila 045 7201323, riikka.ahtila@evidensia.fi

20.3.2023

Eläinlääkäriasema Länkivet, Orivesi

Olisitko kiinnostunut työskentelystä pienellä yksityisellä eläinklinikalla? Nyt sinulla olisimahdollisuus päästä mukaan mukavaan työyhteisöön, jossa apua saa aina kysyttyä työkavereilta.Haemme kesän ajaksi eläintenhoitajaa sijaistamaan klinikkahoitajiemme kesälomia. Tarkempi ajankohta on neuvoteltavissa mutta kesäkuusta elokuuhun on tarve noin 2kk ajalle. Vastaanotollatyöskentelee kaksi hoitajaa ja kaksi eläinlääkäriä.

Klinikkamme sijaitsee Pirkanmaalla Orivedellä aseman seudulla. Vastaanotolle on helppo kulkeaTampereelta junalla. Varusteluina löytyvät inhalaatioanestesia, hyvät in house-laboratoriolaitteet,ultraääni, röntgen, hammasröntgen- sekä poralaitteisto. Työn kuvaan kuuluu mm.eläinlääkärinavustamista toimenpiteissä, rehumyyntiä, puhelimeen vastaamista, välinehuoltoa ja siivousta.

Mitä tarjoamme
- Monipuolinen ja kiinnostava työ mukavien asiakkaiden parissa
-Mutkattomat työkaverit, joilta saat tukea työskentelyysi
-Vaikutusmahdollisuus työaikoihin sekä työjakson pituuteen

Mitä odotamme sinulta
-Innostusta ja halua oppia uutta
-Itsenäistä toimeen tarttumista
-Asiakaspalveluhenkisyyttä
-Aiempi työkokemus eläinklinikalta katsotaan eduksi

Työsuhteen perustiedot
Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8.30-17 välillä. Yksittäisinä päivinä kuussa olemme auki myös iltaisin, näitä vuoroja voi tehdä halutessaan. Työaika on 37,5h/vko. Palkka on vähintään Erton suositustenmukainen minimi ja määräytyy hakijan kokemuksen perusteella.
Lisätietoa klinikan palveluista www.lankivet.fi
Avoimet hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse anne.heikkila@sell.fimnet.fi

16.3.2023

Eläinsairaala Evidensia Tammisto, Vantaa

Asiakasneuvojaksi Eläinsairaala Tammistoon!

Eläinsairaala Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen ympäri vuorokauden päivystävä eläinsairaala, joka tarjoaa laaja-alaisia eläinlääkintäpalveluja kissoille ja koirille sekä pienemmille lemmikeille kuten kaneille, jyrsijöille sekä matelijoille. Meillä työskentelee koko- tai osa-aikaisesti jopa 40 eläinlääkäriä ja lähes sata muuhun hoitohenkilökuntaan kuuluvaa työntekijää.

Asiakasneuvojamme ovat sairaalamme käyntikortit - he tapaavat asiakkaat ensimmäisenä ja näkevät heidät viimeisenä. Työ eläinsairaalan vastaanotossa sisältää monipuolisten kohtaamisten lisäksi puhelintyötä, sekä sairaalan toimintaa ja asiakkaiden viihtyvyyttä tukevia tehtäviä.

Asiakaspalvelussamme työskentelee tällä hetkellä kymmenen kokenutta vakituista asiakasneuvojaa. Etsimme tiimiimme asiakasneuvojaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi haemme tiimiimme vahvistukseksi tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli erinomainen asiakaspalvelu on sydämenasiasi, tykkäät kohdata erilaisia ihmisiä niin ilon kuin surunkin keskellä, olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Sinulta löytyy iloista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, myös paineen alla.

Toivomme, että sinulla olisi vähintään kolmen vuoden kokemus asiakaspalvelusta sekä ymmärrystä eläin- tai hoitoalalla työskentelystä. Sinulla on aito halu palvella asiakkaita sekä kehittää asiakaspalveluamme yhdessä tiimin kanssa. Provet – järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin kattavilla henkilöstöetuuksilla sekä vuosittaisella henkilökohtaisella koulutusbudjetilla. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen voi kuulua myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän työtehtävän lemmikkien ja heidän omistajiensa parissa, monipuolisen työnkuvan sekä osaavat ja mukavat työkaverit!

Mikäli haluat tulla osaksi tiimiämme ja päästä auttamaan potilaita ja heidän omistajiaan, ota yhteyttä;

Tanja Johansson

Asiakaspalvelun osastonvastaava

Puhelimitse p. 040 923 0516 ma-to klo 8-11 ja 15-16

Tartu tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä!

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.3.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

16.3.2023

Yliopistollinen eläinsairaala, Helsinki

Etsimme nyt Yliopistolliseen eläinsairaalaan KLINIKKAELÄINHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen pieneläinsairaalaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet suorittanut klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon, nautit asiakaspalvelutyöstä, uuden oppimisesta ja haluat olla yksi alan parhaista ammattilaisista. Haluat toimia aina potilaan parhaaksi hyödyntäen työssäsi uusinta tietoa ja teknologiaa.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus tulla kehittämään omaa osaamistasi ammattitaitoisessa tiimissämme!

Miksi meille?
Tarjoamme vastuulliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössämme. Toimit tiiviissä yhteistyössä ammattitaitoisten asiantuntijoidemme kanssa ja osaava työyhteisömme kouluttaa toisiaan jatkuvasti. Työt alkavat usean viikon perehdytyksellä, tutustumisella erikoisalojen toimintaan.

Lisätietoja:
Yliopistollisessa eläinsairaalassa noudatetaan Yliopistojen yleistä työehtosopimusta ja jaksotyön työvuorosuunnittelu toteutetaan Työterveyslaitoksen suosituksia noudattaen.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 5 (tehtävän vaativuustason mukainen palkanosa 2 053,42 €), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva prosentuaalinen palkanosa, joka on 6–50 %. Lisätietoa yliopistojen palkkausjärjestelmästä löytyy Yliopistojen yleisestä työehtosopimuksesta (Sivistan verkkosivuilta).

Tehtävän aloitus 2.5.2023 tai sopimuksen mukaan, tehtävä täytetään 6 kuukauden koeajalla ja sitä hoidetaan kolmivuorotyössä (jaksotyö).

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae nyt-linkistä 31.3.2023 mennessä (https://jobs.helsinki.fi/job/Helsinki-Klinikkael%C3%A4inhoitaja-pienel%C3%A4insairaalaan/767087002/?feedId=350602&utm_source=CareerSite_UniversityOfHelsinki)


Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Johanna Hyytiäinen, 02941 57442, johanna.ollila@helsinki.fi ja osastonhoitaja Daniela Haupt, 02941 40865, daniela.haupt@helsinki.fi.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa (ajalla 14.-27.3) eläinsairaalan HR-asiantuntija Jenni Reijonen, 02941 22617, hr-yes@helsinki.fi.

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta. Tiedekunnan kouluttamat eläinlääkärit huolehtivat paitsi eläinten hyvinvoinnista myös syömämme ravinnon puhtaudesta.

16.3.2023

Espoon Eläinsairaala, Espoo

Espoon Eläinsairaala toimii ympäri vuorokauden päivystävänä sairaalana. Eläinsairaalassa lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen.

Haemme nyt Espoon Eläinsairaalaan anestesiataitoista klinikkaeläintenhoitajaa.

Haemme kokoaikaista hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Meillä on tarjolla potilaan valmisteluun, leikkauksiin ja anestesiaan liittyviä toimenpiteitä osana tiimiä. Tämä on hieno mahdollisuus klinikkaeläinhoitajalle, joka hakee uutta haastetta ja haluaa erikoistua anestesia- ja leikkaustoimenpiteisiin esimerkiksi ortopedian tai muiden anestesiatoimenpiteiden parissa. Meillä on loistava koulutus- ja perehdytyssuunnitelma, jolla tuetaan uuden tiimiläisen integroitumista, kaikkea ei tarvitse osata heti. Tule mukaan ammattitaitoiseen tiimiin, jossa on hyvä tekemisen meininki ja äärimmäisen mukavat kollegat!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.04.2023 mennessä. Lisätietoa tehtävistä antaa sairaalamanageri Leena Kaltiainen, leena.kaltiainen@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Espoon Eläinsairaalan tiimiin!

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu yhteisesti sopien.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Evidensia on osa Isobritannialaista IVC (Independent Vet Care) yritystä, joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinlääkäriasemaketju.


16.3.2023

Espoon Eläinsairaala, Espoo

Espoon Eläinsairaala toimii ympäri vuorokauden päivystävänä sairaalana. Eläinsairaalassa lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen.

Haemme Espoon Eläinsairaalaan klinikkaeläintenhoitajaa päivystystyöhön

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille on tarjolla työaikamalli, joka tukee työssä jaksamista sekä mahdollistaa pitkät vapaat. Sairaalatoiminta pitää sisällään myös yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille, vuorosuunnittelu huomioi toiveet päivä-/yövuorokierrosta.

Tehtävässä tarvittava osaaminen ja kokemus:

 • Pieneläinhoitajan, klinikkaeläinhoitajan tai ensihoitajan koulutus
 • Aiempi kokemus päivystystyöskentelystä eläinsairaalassa/-klinikalla katsotaan eduksi
 • Tule mukaan ammattitaitoiseen tiimiin, jossa työt tehdään hyvässä porukassa, meillä on hyvä meininki!

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.04.2023 mennessä.

  Lisätietoa tehtävistä antaa sairaalamanageri Leena Kaltiainen, leena.kaltiainen@evidensia.fi

  Lämpimästi tervetuloa mukaan Espoon Eläinsairaalan tiimiin!

  HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu sovitusti tai päivystyksen aloittamisen ajankohtaan.

  16.3.2023

  Eläinsairaala Mevet, Helsinki

  Haemme ortopediaan suuntautuvaa klinikkaeläinhoitajaa uuteen Eläinsairaala Mevetiin

  Haluatko olla mukana rakentamassa yhden Suomen merkittävimmän eläinsairaalan uutta pian alkavaa aikakautta. Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? – Hae meille ortopedian tiimiin!

  Haemme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen.

  Hakemamme henkilö on positiivisen ja ahkeran sekä joustavan työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, vahvasti asiakaspalveluhenkinen pieneläinten hoitotyöhön ammattilainen. Ortopedisen klinikkaeläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella tai lähiaikoina valmistumassa klinikkaeläinhoitajan ammattiin. Uskomme, että asenne ja tiimityöskentelytaidot ratkaisevat. Mikäli et pelkää työtä ja haasteita, haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana ja lähteä erikoistumaan urapolkua ortopediseksi hoitajaksi, tämä on Sinun mahdollisuutesi tarttua hetkeen.

  Mitä tarjoamme?

  Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatissasi sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa Suomen merkittävimmän eläinsairaalan uutta pian alkavaa aikakautta yhdessä kanssamme.

  Meillä Mevetissä on hyvä ja kiva tehdä töitä – pitkät työsuhteet puhuvat sen puolesta. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit sekä mukava työilmapiiri. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä. Sinä, henkilökuntamme, asiakkaat ja heidän lemmikkinsä ovat meille tärkeitä ja heidän luottamus, kunnioitus ja arvostus on tärkein arvomme. Panostamme vahvasti osaamisen ja toimintatapojen kehittämiseen, jossa jokaisen ammattiryhmän näkemykset ovat arvokkaita ja huomioimme ne osana kehitystä.

  Ortopedian poliklinikka ja leikkaustiimi tarjoaa erikoissairaanhoidon ja erikoiseläinlääkinnän palveluita ortopedisille ja traumatologisille potilaille. Poliklinikalle pääsee ajanvarauksella tai eläinlääkärin lähetteellä. Lääkäri-asiantuntijahoitaja työpari vastaanottaa potilaan ja tutkii potilaan yhdessä. Usein tarvitaan myös laboratorio-, röntgen- ja CT-tutkimuksia. Tavallisimmin potilaamme tulevat ontumatutkimukseen joko akuutin trauman, kroonisen nivelrikkokivun tai alentuneen suorituskyvyn takia. Erikoislääkärimme arvioi hoidon tarpeen ja kiireellisyyden sekä tekee alustavan hoitosuunnitelman.

  Monet poliklinikalle tulevat potilaat tarvitsevat leikkaushoitoa. Leikkauksen tai toimenpiteen jälkeen järjestämme kontrollit ortopedian poliklinikalla. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista. Toimimme yhteistyössä eläinfysioterapeutin kanssa.

  Ortopedinen hoitaja perehdytetään ja koulutetaan ortopedisten potilaiden ohjaukseen ja hoitoon, hänen työtehtäviinsä kuuluu mm. ortopedisen- ja kirurgisen asiantuntijahoitajan työtehtävät, anestesiavalvonta, diagnostinen kuvantaminen (röntgen ja CT) sekä asiakaspalvelu. Tiimin tukena sairaalassamme työskentelee oma asiakaspalvelutiimi, laboratorio-, välinehuolto- ja röntgenhoitajat sekä sisätautien-, kirurgian- ja päivystyksen- ja tehohoidon tiimit.

  Keitä me olemme?

  Eläinsairaala MEVET on vuonna 1974 perustettu, Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva arvostettu, huippuluokan eläinsairaala. Mevet on Suomen ensimmäinen yksityinen pieneläinsairaala. Tänä päivänä meitä mevetläisiä eläinlääketieteen ammattilaisia on lähes sata. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki pieneläinten perusterveydenhuollon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon palvelut sekä monipuoliset eläinlääkäri- ja erikoiseläinlääkäripalvelut 48 vuoden kokemuksella. Päivystämme hätätapausten varalta 24/7 ja palvelemme lemmikkipotilaita laajasti kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olemme osa Omaeläinklinikkaa ja IVC Evidensiaa. Teemme tiivistä yhteistyötä pääkaupunkiseudun muiden eläinsairaaloiden ja klinikoiden kanssa.

  Kesällä 2023 muutamme täysin uusiin, moderneihin, huippuvarusteltuihin ja nykyistä sairaalaamme huomattavasti suurempiin tiloihin. Suunnittelussa on painotettu tilojen toiminnallisuutta ja henkilöstön, potilaiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä. Uusi sairaalamme sijaitsee nykyisen toimipisteemme välittömässä läheisyydessä.

  Ota ehdottomasti yhteyttä, kerro toiveistasi, tule tutustumaan ja tule meille töihin.

  Hae tehtävään linkin kautta.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Leikkaus- ja hammasosaston vastaava hoitaja Eveliina Kumpulainen

  eveliina.kumpulainen@omaelainklinikka.fi, 045 130 5055 tai Ortopedian vastaava eläinlääkäri Lotta Silfverberg, lotta.silfverberg@omaelainklinikka.fi

  Hakuaika 30.4.2023 saakka.

  Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopiva henkilö löytyy.

  16.3.2023

  Eläinlääkäriasema Helmi, Janakkala

  Eläinlääkäriasema Helmi Janakkalassa etsii tiimiinsä ammattitutkinnon suorittanutta, etenkin hammashoitoihin perehtynyttä, klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen projektiluontoisesti kehittämään etenkin hammaspuolen toimintaa alustavasti noin 1,5v ajaksi. Hakijalta edellytämme monipuolista ja itsenäistä osaamista mm. hammasröntgenkuvauksista, hammashoidoissa mukanaolosta, anestesiavalvonnasta ja ventilaattorin käytöstä. Eduksi katsotaan lisäksi hyvä stressinsietokyky ja yleinen organisointikyky. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöisyyttä kaikessa työssä.

  Työn aloitusajankohta sovittavissa, mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Tampere moottoritien varressa.

  Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mukavan, joustavan työyhteisön. Klinikallamme on hoitajilla vakityövuorot, joten tiedät työvuorosi pitkälle eteenpäin. Pyrimme tarjoamaan mahdolliset ylityöt toivottaessa vapaapäivinä.

  Eläinlääkäriasema Helmi on yksityinen pieni, ketjuihin kuulumaton eläinlääkäriasema. Klinikka on hyvin varusteltu (oma labra, leikkaussali, hammashuone+hammasröntgen, päiväsairaalaosastot jne.) ja hoitajat pääsevät tekemään meillä monipuolisesti kaikkea ja osallistuvat kaikkeen toimintaan.

  Vapaamuotoisen hakemuksesi voit lähettää palkkatoiveineen 24.3.2023 mennessä sähköpostilla (ensisijaisesti) tiia.rasila@gmail.com tai puhelimitse +358 40 7755668.

  13.3.2023

  Eläinlääkärikeskus SoVet, Espoo

  Haemme iloiseen, rentoon ja dynaamiseen joukkoomme valmistunutta tai valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

  Toivomme sinun olevan:

  • motivoitunut työhösi
  • oma-aloitteinen
  • nopea oppimaan
  • pystyt toimimaan myös stressaavissa tilanteissa, ”multitaskaaminen” ei ole ongelma
  • joustava

  Tarjoamme sinulle:

  • kehuja saaneen hyvän työilmapiirin
  • mahdollisuuden oppia uutta, jatkokoulutusmahdollisuuksia kotimaassa ja ulkomailla, mahdollisuus perehtyä valitsemaasi erikoisalaan
  • kilpailukykyisen palkan
  • joustavuutta työssäsi
  • hyvät työsuhde-edut (mm. Pohjolan Työterveys Extra-vakuutuksen, jolla pääset nopeasti yksityislääkärin hoitoon tarvittaessa), mahdollisuuden urheiluhierontaan kerran kuussa, omien lemmikkien hoitomahdollisuus tarvike- ja lääkekustannuksilla, parhaimmasta päästä olevat henkilökunnan virkistystapahtumat jne.

  Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa (aamu 7.30-15.30 ja iltavuoro 12.30-15.30) maanantaista perjantaihin.Halutessasi voit tehdä esim.kerran kuukaudessa lauantaivuoron klo 9-15,joka korvaa yhden arkipäivän (saa ylimääräisen arkivapaan tästä).

  Klinikallamme on laaja-alaista osaamista,ja työtehtävät ovat monipuolisia.Meillä on erikoisosaamista mm.tähystyksistä,tähystysleikkauksista,pehmytosakirurgiasta ja sisätaudeista.Teemme paljon myös hammaspotilaita.

  Käy katsomassa esittelyvideo osoitteessa: https://youtu.be/2Us181m0iJk

  Työpaikan osoite: Eläinlääkärikeskus Sovet, Höyrylaivantie 20, 02320 Espoo

  www.sovet.fi

  Tartu tilaisuuteen, ja ota yhteyttä!

  Työhakemukset palkkatoiveineen: maarit.luukkainen@sovet.fi ja tiedustelut: 040-5570492/ Maarit Luukkainen

  10.3.2023

  Vetsy Oy, Espoo

  Oletko Sinä tuleva Vetsyläinen, meidän oma helmemme ja tiimimme timantti?

  Vetsy Oy on uusi kotimainen perheyritys, joka haluaa rohkeasti uudistaa vanhoja vakiintuneita toimintatapoja. Vetsyn perustajalla, eläinlääkäri Eva Kaistilla on neljä vuotta kokemusta yrittäjyydestä ja toisessa yrityksessä Veteva Oy työskentelee 22 eläinlääkäriä tehden etäeläinlääkintää. Vetsyssä yhdistämme klinikkamaailman ja digitalisaation.

  Etsimme Helsingin Munkkiniemen Puistotielle toukokuussa avattavalle pieneläinklinikalle eläintenhoitajia vakituiseen, mieluiten kokoaikaiseen työsuhteeseen. Hoitajana toteutat osaamistasi hyvin itsenäisesti. Huolehdit asiakkaistamme, niin lemmikeistä kuin myös heidän omistajistaan, isolla sydämellä.

  Edellytämme hoitajiemme olevan itsenäisiä, ammattitaitoisia ja sitoutuneita. Palkkakehitys alkaa kokoaikaiselle tutkinnon suorittaneelle ja jo muutaman vuoden työkokemusta omaavalle työntekijälle 2500 eurosta kuukaudessa. Rakennamme järjestelmän, jossa Sinun on omalla työpanoksellasi sekä työnantajan tukemalla kouluttautumisella mahdollista vaikuttaa omaan palkkakehitykseesi. Mikäli työnkuvaan sisältyy lisäksi esihenkilörooli tai klinikkamanagerin tehtäviä, sijoittuu palkka kokemuksesta ja työtehtävistä riippuen välille 2500-3800€/kk.

  Meillä ratkaisee asenne, ammatillinen osaaminen on itsestäänselvyys. Klinikkaeläinhoitajan tutkinnosta ja kokemuksesta on ehdottomasti hyötyä. Luonnollisesti klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinnon suorittaneiden taloudellinen kompensaatio on suurempi.

  Haluamme pitää työntekijöistämme erityisen hyvää huolta.

  Vetsyssä pääset kehittymään ammatillisesti, tulemme panostamme hoitajien koulutukseen hakemalla juuri Sinulle sopivia kursseja ja jatkokouluttautumismahdollisuuksia. Työterveyshuoltomme on järjestetty Lääkärikeskus Aavassa. Työaikoihisi pystyt myös itse vaikuttamaan. Töihin tervetullut on myös oma lemmikkisi, kunhan yhteiselo muiden klinikan lemmikkien kanssa sujuu. Omien lemmikkien hoitojen kustannuksiin on alennusjärjestelmä. Mahdollistamme omien lemmikkien ruokien tilaamisen alennetulla hinnalla. Arvostamme suuresti työpanostasi, olet kovin tärkeä osa Vetsyä ja tulet aina saamaan esihenkilön sekä työyhteisön lämpimän tuen.

  Sinulta odotamme

  hyvää ammatillista osaamista

  ystävällistä ja iloista asennetta

  hyviä ihmissuhdetaitoja

  halua uudistaa toimialaa aina paremmaksi niin eläimille, työyhteisölle, kuin asiakkaillekin.

  Laitathan työhakemuksesi sähköpostitse!

  Eläinlääkäri Eva Kaisti, perustaja

  eva.kaisti@vetsy.vet

  PS. Tällä hetkellä meillä ei ole tarjota oppisopimustyöpaikkoja.

  10.3.2023

  Pieneläinklinikka Pirkan Eläinlääkäri, Nokia

  Haemme Nokialle 1-2 kpl pieneläinhoitajia. Haetaan vakituisella työsopimuksella joko osa-aikaista tai kokoaikaista työntekijää.

  Työskentelemme ma-to 9-17 ja perjantaina lopetamme klo 15. Hoitajan työtehtäviin kuuluu normaalit hoitajan työtehtävät eli eläinlääkärin avustaminen, asiakaspalvelu , ruuan myynti, välinehuoltoa jne.

  Teemme paljon hammastoimenpiteitä, joten jos sinulla on kokemusta narkoosivalvonnasta tai osaat ehkä jo ottaa rtg-kuvia niin sehän kyllä lasketaan eduksi!
  Hoitajat toimivat pääasiassa kahdestaan ja jakavat itsenäisesti työt.

  Palkka on Erton suositusten mukainen. Tarjoamme nyt myös palkallista kesälomaa vaikka sitä ei ehdikään kertyä.

  Työt voi aloittaa 1.4
  Pirkan Eläinlääkäri on hauska, rento ja hyvämaineinen pieneläinklinikka Pirkkalaistorilla ihan Nokian keskustassa.

  6.3.2023

  Eläinlääkäriasema EHYT Oy, Salo

  Eläinlääkäriasema EHYTillä olisi paikka monipuolista työkuvaa haluavalle klinikkaeläinhoitajalle.

  EHYT on yksityinen eläinlääkäriasema, jossa työskentelee 4 – 6 eläinlääkäriä. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta peruspraktiikkaa ja osaamista mm. hammashoidoissa, sisätaudeissa ja kirurgiassa. Panostamme myös yhä enemmän lemmikkien kuntoutukseen ja kivunhallintaan, joten työssäsi voit halutessasi päästä tutustumaan paitsi ventilaattoreihin ja ruiskupumppuihin myös mm terapialaserin, Imoove tasapainolaudan tai vesijuoksumaton käyttöön.

  Salon Halikossa meillä on väljät tilat sekä nykyaikainen välineistö, kiitos samassa kiinteistössä toimivan Vetman Oy:n( www.vetman.fi ). Hammasoperaatoihin on oma, lähes sadan neliön hammashuone, uusi entistä ehompi kissaosasto valmistuu kevään aikana ja laboratoriokin pääsee uusiin, väljempiin tiloihin. Valoisa ruokailutila avautuu maaliskuun aikana.

  Toivomme sinulta hyvää asennetta asiakaspalveluun, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta uuden oppimiseen. Me tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja joustavan työyhteisön.

  Klinikan toimintoihin pääset tutustumaan nettisivuillamme www.ehyt.info

  Potilasohjelmana on Provet net. Paikka on toistaiseksi voimassa oleva eli vakituinen ja avoinna heti tai sopimuksen mukaan.

  Vapaamuotoisen hakemuksesi voit lähettää sähköpostilla pirkko.hameenoja@ehyt.info

  Klinikan osoite on Maorlantie 1, 24800 Halikko

  3.3.2023

  Eläinsairaala Vethaus, Hämeenlinna

  Klinikkaeläinhoitaja päivystystiimiin!

  Lemmikkien laadukas, sairaalatasoinen päivystystoiminta on vauhdikasta tiimipeliä, jossa yksikään päivä tai yö ei ole keskenään samanlainen! Niin eläinlääkäreillä, hoitajilla kuin avustajillakin on omat tärkeät roolinsa eläimen pelastamiseksi ja sujuvan ja miellyttävän asiakaskokemuksen turvaamiseksi hädän hetkellä.

  Eläinsairaala Vethaus hakee klinikkaeläinhoitajaa päivystystiimiin, vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

  Vethausin päivystystiimissä hoitajan työtehtävät ovat äärimmäisen monipuoliset. Päivystävä eläinlääkäri johtaa tiimiä ja sen toimintaa. Tehtäviisi kuuluu eläinlääkärin avustamisen lisäksi näytteenotot, laboratoriotyöskentelyä, röntgen- ja CT-kuvantaminen, akuuttien leikkaus- tai tähystyspotilaiden valmistelu toimenpiteeseen, avustaminen leikkaustoimenpiteissä, anestesia- ja heräämövalvonta, sairaalapotilaiden hoito- ja kotiutus, puhelintyöskentely yöaikaan sekä muut sairaalan päivystystoimintaa tukevat ennalta sovitut työt.

  Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, iloista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, myös paineen ja kiireen alla. Hyvä paineensietokyky on päivystystyössä tärkeä ominaisuus.

  Vaatimuksena on klinikkaeläinhoitajan tutkinto ja vähintään vuoden kokemus hoitajan työstä, joka on sisältänyt mielellään päivittäistä anestesiavalvontaa. Aikaisempaa kokemusta päivystävän eläinlääkärin avustamisesta tai esim. CT-kuvantamisesta ei vaadita - me opetamme kyllä!

  Eläinsairaala Vethausissa, Hämeenlinnassa, päivystys on auki 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Työ tehdään 12 h päivä- ja yövuoroissa siten, että vuoroputken väliin jää pitkät vapaat. Käytössä työvuorojen aikana on päivystysasunto, johon saa ottaa lemmikin mukaan sekä upeat uudet tilavat koiratilat, jotta voit rauhassa työskennellä pitkänkin päivän ilman huolta lemmikistäsi. Näin olemme mahdollistaneet työnteon tiimissämme myös pitkänmatkalaisille. Sairaalassamme on uudet hienot tilat, korkeatasoinen varustelu ja mahdollisuudet pitkälle vietyihin toimenpiteisiin ja diagnostiikkaan myös päivystysaikana. Käytettävissä on hyvin varusteltu laboratorio, suoradigiröntgen, hyvälaatuiset ultraäänilaitteet sekä CT-kuvantamislaite. Kissoille ja koirille on omat sairaalaosastonsa.

  Eläinsairaala Vethaus on osa Evidensian verkostoa, jonka etuina vakituisille työntekijöille tarjotaan muun muassa laajat työterveyspalvelut, ePassi ja palkalliset vuosittaiset koulutukset. Eläinsairaala Vethaus kouluttaa omaa tiimiään jatkuvasti myös talon sisällä, henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Koulutus ja kehittyminen on meille tärkeää, siksi myös Sinulle rakennetaan henkilökohtainen oppimis- ja koulutussuunnitelma.

  Eläinsairaala Vethaus on kuuluisa timanttisesta työyhteisöstään, jonka osana haluamme sinun olevan mukava työkaveri ja tiimipelaaja.

  Aloitamme haastattelut heti hakemusten perusteella ja täytämme paikan sopivan persoonan löydettyämme. Pidä siis kiirettä!

  Hakemuksen pääset jättämään tästä linkistä.

  Emme voi ottaa huomioon oppisopimusopiskelijoita tässä haussa.

  Lisätietoja Sinulle antaa:

  Sairaalamanageri Tiia Veko, 040 923 0541, tiia.veko@evidensia.fi

  3.3.2023

  Eläinlääkäriasema HauMau, Helsinki

  Eläinlääkäriasema HauMau on yksi pääkaupunkiseudun vanhimmista ja arvostetuimmista eläinlääkäriasemista. Olemme erikoistuneet ortopediaan, sisätauteihin, pehmytosakirurgiaan, hammashoitoihin, silmäsairauksiin ja kardiologiaan sekä teemme CT- eli tietokonetomografiatutkimuksia.

  Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Toimimme Etu-Töölössä, Helsingin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

  Ketä etsimme? Haemme iloiseen joukkoomme reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

  Edellytämme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai vastaavaa tutkintoa. Aiempi kokemus klinikalla työskentelystä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, halua oppia uutta, innostunutta ja posititiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

  Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkaa.

  Mitä tarjoamme? Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja erinomaisen mahdollisuuden kehittyä hoitajana, esimerkiksi klinikkaeläinhoitamisen erikoisammattitutkinnon suorittamismahdollisuuden. Meillä saat laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja mukavat työkaverit sekä mahtavat henkilöstöedut.

  Teemme työtä kahdessa vuorossa ja työaika sijoittuu arkisin klo 7.30-21.00 sekä lauantaisin klo 8.30-16 välille.

  Lisätietoa tehtävästä antaa vastuuhoitaja Nina Heikka nina.heikka@evidensia.fi

  Lähetäthän hakemuksesi pian, kuitenkin 31.03.2023 mennessä. HUOM! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi vaan laita hakemus heti!

  24.2.2023

  Toijalan eläinlääkäriasema, Akaa

  Hei Pirkanmaalla asuva tai sinne kaipaava klinikkaeläinhoitaja!

  Oletko koskaan haaveillut työskenteleväsi pieneläinten parissa klinikalla, jossa työyhteisö todella toimii hyvin yhdessä? Työpaikassa, jossa kiireenkin keskellä ilo on läsnä? Työpaikassa, jossa pääset kasvamaan haluamaasi suuntaan tai joka kaikin tavoin tukee jo hankkimaasi osaamista? Pienellä klinikalla, jolla on kuitenkin huippuvarustelu ja ison ketjun tuomat edut? Tervetuloa Toijalaan.

  Toijalan eläinlääkäriasema on Akaan keskustassa juna-aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien (Hämeenlinna 20 min, Tampere 30 min) varrella sijaitseva kahden eläinlääkärin ”vetoinen” pikkuklinikka. Koulutettuja, kokeneita ja isolla sydämellä työtään tekeviä maailman parhaita klinikkaeläinhoitajia meillä on tällä hetkellä kolme. Lisäksi klinikalla on yksi asiakaspalvelija, joka on hyvää vauhtia oppisopimuksen avulla valmistumassa neljänneksi klinikkaeläintenhoitajaksi. Klinikallamme aloittaa kesällä uusi eläinlääkäri, joten joukkomme tarvitsee vahvistusta myös klinikkaeläinhoitajan muodossa. Voisiko uusi hoitajamme olla Sinä?

  Toijalan eläinlääkäriasemalla on vakiintunut, maanläheinen asiakaskuntansa ja klinikalle hakeudutaan klinikan hyvän maineen takia myös muista maakunnista. Meillä tehdään paljon hampaita nykyaikaisella välineistöllä ja lisäksi meillä on mm. suora digiröntgen, välineistö tähystyskirurgiaan ja laserhoitomahdollisuus.

  Haemme kokoaikatyöstä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa, jolla on jo kokemusta anestesia- ja leikkaussalityöskentelystä. Mikäli kokemusta on vielä vähän, ei huolta, sillä meidän joukossamme pääset kehittymään omaa täyteen potentiaaliisi.

  Tässä vaiheessa emme ota uusia oppisopimuslaisia, joten ainoastaan valmiiden tai juuri valmistuvien klinikkaeläinhoitajien hakemukset huomioidaan.

  Lisätiedusteluihin vastaa vastuuhoitaja Outi Kopola, outi.kopola@evidensia.fi tai 040 778 9742 sekä klinikanjohtaja Anna Pasanen, anna.pasanen@evidensia.fi tai 040 1434 662

  24.2.2023

  Eläinklinikka Syke, Pori

  Erinomaisten koulutusmahdollisuuksiemme ansioista ammatillinen kehittymisesi ja oppimisesi on meillä taattua mahtavassa porukassa. Työssäsi pääset auttamaan lemmikkejä ja heidän omistajiaan, olivatpa kyseessä arjen pienemmän vaivat tai henkeä uhkaavat tilat. Meillä pääset osaamistasosi mukaan auttamaan eläinten hoidossa monipuolisesti ja olet elintärkeä osa tiimiä, jossa työhyvinvointiisi panostetaan monin eri tavoin.

  Toivomme sinulta ratkaisukeskeistä ja tiimityöskentelyhenkistä, positiivista otetta töiden tekemiseen. Vaikka edellytämme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa tai opintojen olevan loppusuoralla, emme odota, että olet jo kaiken osaava ammattilainen - vaan tarvittaessa koulutamme ja tuemme oppimistasi, jotta voit kasvaa kansamme sellaiseksi! Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

  Työskentelemme kolmessa vuorossa, arkisin 07:30-20:30, viikonloppuisin ympäri vuorokauden. Tulevaisuudessa työskentelemme 24/7. Hakuaika on 30.4.2023 asti. Etsimme työntekijää kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

  Kerromme mielellämme meistä ja työstä tarkemmin.

  Eetu Louhe, Vastuuhoitaja - eetu.louhe@evidensia.fi

  Hakemuksen pääset jättämään tästä linkistä.


  Eläinklinikka Syke on Porin Mikkolassa toimiva Evidensia-verkoston päivystävä pieneläinklinikka. Olemme aloittaneet toimintamme elokuussa 2021. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta peruspraktiikkaa ja päivystystä sekä ammattitaitoista erikoisosaamista mm. hammashoidoissa, kirurgiassa ja sisätaudeissa. Porissa meillä on modernit ja siistit tilat sekä nykyaikainen välineistö.

  Tarjoamme nykyaikaiset välineet sekä uudet ja siistit työskentelytilat. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä haluamallasi osa-alueella erittäin kattavien koulutusmahdollisuuksien avulla. Evidensia-verkoston tuki tarjoaa huikeat mahdollisuudet päästä oppimaan ja kehittymään alan ammattilaisten parissa.

  Lisäksi tarjoamme Sinulle kattavat henkilöstöedut; mm. laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti&kulttuuri- etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

  Tarjoamme Sinulle nyt mahdollisuuden päästä osaksi huippua työyhteisöä, jossa työtä tehdään koko tiimin voimin suurella sydämellä. Lisäksi pääset osaksi kehittämään ja kehittymään klinikkamme mukana. Työ sisältää ilta-, yö- ja viikonlopputyötä.

  20.2.2023

  Eläinlääkäriasema Helmi, Janakkala

  Eläinlääkäriasema Helmi Janakkalassa etsii tiimiinsä jo ammattitutkinnon suorittanutta tai pian valmistuvaa klinikkaeläinhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiysloman sijaisuus) syyskuuhun 2023 asti. Työ on täysiaikainen 40h/vko, mutta myös osa-aikaisuus sovittaessa mahdollista. Työn aloitusajankohta sovittavissa, mutta työt voi aloittaa halutessaan heti. Sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Tampere moottoritien varressa.

  Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mukavan, joustavan työyhteisön.

  Eläinlääkäriasema Helmi on yksityinen, ketjuihin kuulumaton eläinlääkäriasema. Klinikka on hyvin varusteltu (oma labra, leikkaussali, hammashuone, päiväsairaalaosastot jne.) ja hoitajat pääsevät tekemään meillä monipuolisesti kaikkea.

  Vapaamuotoisen hakemuksesi voit lähettää sähköpostilla tiia.rasila@gmail.com tai puhelimitse +358 40 7755668 (tekstiviestit tavoittavat parhaiten, mikäli en pääse vastaamaan puhelimeen).

  17.2.2023

  Eläinklinikka Inuvet, Hämeenkyrö

  HYVÄ TULEVA TYÖKAVERI KAIPAAMME SINUA TIIMIIMME HÄMEENKYRÖÖN!

  Jos koet, että huumorintajusi on aliarvostettua ja kaipaat työelämääsi tiimiä jonka yhteishenki ja ilakointi näkyy asiakkaille asti, olet tervetullut auttamaan eläimiä kanssamme.

  Meille on tärkeää, että töihin on kiva tulla joka päivä ja päivän haasteet otetaan vastaan yhdessä. Kiireisetkään päivät eivät rypistä otsia, koska me olemme toiminnan naisia ja liian hiljaiset päivät (niitä on onneksi harvoin!) lähinnä pitkästyttää. Lemmikkien hyvinvointi on meille tärkeää, mutta ei ihmisiäkään tarvi huonosti pitää.

  IHANA KAMALA INUVET

  Uskallamme unelmoida ja ajatella isosti, sillä täällä voimme toteuttaa ne unelmat. Inuvet on nuori ja vauhdikkaasti kasvanut moderni yksityinen eläinklinikka. Meillä on klinikat Hämeenkyrössä ja Tampereella. Olemme yrittäjähenkisiä ja halukkaita kokeilemaan kaikkea uutta, samaa ajatusmaailmaa toivomme henkilökunnaltamme. Laajensimme viime kesänä Hämeenkyrön sydämessä toimivan klinikkamme uusiin, 300 neliön tiloihin. Olemme varustelleet molemmat klinikat kattavasti ja huippu laittein: Hämeenkyrön klinikalla varustukseen kuuluu oma laboratorio, suoradigiröntgen, väridoppler-ultra, täysin varusteltu hammashoitohuone, leikkaussali inhalaatioanestesialla ja valvontamonitorilla varustettuna. Tampereen klinikalla on oma laboratorio, ultra ja täysi hammashuoneen varustus inhalaatioanestesialla ja valvontamonitorilla.

  Meillä on vielä monta unelmaa saavuttamatta ja monta ideaa toteuttamatta. Nyt kaivataan uusia tekijöitä ja ideoitsijoita huikeaan porukkaamme. HUOM! Vain hyvät tyypit huolitaan. Etsimme klinikkaeläinhoitajaa, jolla on jo kokemusta ja osaamista alalta. Tällä hetkellä meillä ei ole mahdollisuutta tarjota esim. oppisopimuspaikkaa. Edellytyksenä on klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinto ja mieluusti kokemusta anestesiahoitajan tehtävistä.

  Karvaiset asiakkaamme eivät aina ole kiitollisia saamistaan palveluista meillä, mutta haluamme että heidän omistajat ovat. Meillä omistajat kohdataan ihmisinä, empaattisesti, välittäen ja ymmärtäen. Meidän asiakkaat arvostavat että heitä kuunnellaan ja heille kerrotaan selkokielellä ja perusteellisesti eläimen hoidosta. Jos oma osaamisemme ei riitä, ohjaamme avun tarvitsijan paremmin asiaan perehtyneen kollegan pakeille kädestä pitäen. Meillä eläinlääkärin oikeana kätenä ja tasavertaisena työkaverina on aina osaava klinikkaeläinhoitaja.

  TYÖSTÄ MAKSETAANKIN

  Meillä korvaus tehdystä työstä on oikeudenmukainen ja palkkausperusteena on hoitajan osaaminen, kokemus ja asenne. Tarkistelemme palkkaa mielellään ylöspäin, jos koeajan jälkeen olemme puolin ja toisin tyytyväisiä.

  Työ on toiveesi mukaan koko- tai osa-aikaista työskentelyä arkena klo 8-20 välisenä aikana. kirurgiaan, hammaspotilaisiin sekä muuhun erikoisosaamisen oppimiseen ja kehittämiseen kannustetaan ja koulutetaankin. Etsimme klinikkaeläinhoitajaa Hämeenkyrön klinikalle, joka sijaitsee yllättävän lähellä (30 km) Tamperetta. Palkkaamme heti sopivan tyypin löytyessä klinikkaeläinhoitajan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja tarvitsemme myös kesäksi tuuraajia, jotta saamme lomailla levollisin mielin. Kesätyöhakemuksiakin saa siis laittaa tulemaan!

  SITTEN VIELÄ PARI PIENTÄ, MEIDÄN MIELESTÄ NORMAALIA JUTTUA

  - Tiedostamme, että ihminen tarvitsee säännöllistä ruokintaa siinä missä eläimetkin ja siksi meillä huolehditaan, että työkaveri pitää ruoka- ja kahvitaukonsa.

  - Meillä vapaapäivät ovat vapaapäiviä ja lomapäivät lomapäiviä.

  - Meillä vuosilomatoiveet eivät jää toiveeksi vaan ne toteutetaan haluttuna ajankohtana

  - Työnantaja tarjoaa kahvit päivittäin, erityispäivinä kastettavan kanssa, perjantaisin herkutellaan yhdessä

  - Henkilökunnalle on maksuttomat parkkipaikat ihan oven edessä

  - Tykkäämme juhlia, siksi pidämme vuosittain kesäjuhlat, pikkujoulut ja virkistyspäiviä henkilökunnan toiveiden mukaan. Aina kilistetään kun on aihetta.

  - Hyvä ruoka tekee paremman palaverin ja siksi tarjoammekin sapuskat aina kun suunnitellaan yhteisiä juttuja

  - Muistamme henkilökuntaa joululahjalla ja pienillä yllätyksillä pitkin vuotta.

  - Työntekijämme voivat ostaa tukkuhinnoin kaikkea yhteistyökumppaneiltamme sekä hoidattaa omat eläimensä todella edullisesti.

  - Meillä kuunnellaan työntekijöiden toiveita ja ideoita

  JOKO INNOSTUIT?

  Lisätietoja antaa klinikkamanageri Noora Vahvelainen (p. 0503594133). Lähetä CV:llä varustettu vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveen kera noora.vahvelainen@inuvet.fi. Voit myös vierailla meidän kotisivuilla tutustumassa (www.inuvet.fi).

  Eläinklinikka Inuvet

  Härkikuja 1B, 39100 Hämeenkyrö
  0400854343
  www.inuvet.fi

  17.2.2023

  Hervannan eläinlääkärit, Tampere

  Hervannan eläinlääkärit etsii valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.
  Vastaanottomme sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä.
  Olemme avoinna arkisin 7:30-18:15 välillä ja työskentelemme kahdessa vuorossa.

  Etsimämme henkilö on:
  - tiimityöskentelijä
  - klinikan toimintatapoihin mukautuva
  - joustava
  - oma-aloitteinen sekä kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn
  - huumorintajuinen
  - asiakaspalvelutaitoinen
  - paineensietokykyinen

  Tarjoamme työntekijöillemme:
  - rennon ilmapiirin
  - joustavuuden
  - työajat arkisin 7.30.-18.15. ja ei päivystystä
  - kivan tiimin
  - hyvät työsuhde-edut

  Palkkauksesta neuvotellaan ammattitaidon ja osaamisen mukaan! Työhakemukset: jussi.laitinen@fimnet.fi
  tai puhelinnumerosta 044 9 840 949

  13.2.2023

  Eläinklinikka Morelius, Sipoo ja Helsinki

  Eläinklinikka Morelius hakee reippaita ja motivoituneita klinikkaeläinhoitajia.

  Vastaanottomme sijaitsevat Sipoon NIkkilässä ja Helsingin Kulosaaressa. Aukioloaikamme ma-to 8-18 ja perjantaisin 8-16 (haluamme lähteä jo aikaisemmin viettämään viikoloppua).

  Työmme Nikkilässä painottuu ortopediaan, hammashoitoihin sekä kirurgiaan. Kulosaaren toimipisteessä hoidamme enimmäkseen perushammashoitoja, yleispraktiikkaa ja päivystyspraktiikkaa.

  Oppisopimuskoulutus on mahdollinen mikäli sinulla on jo kokemusta hoitotyöstä eläinklinikalla ja perustyö on hallussa.

  Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

  Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen:

  samuli.heiskanen@elainklinikkamorelius.fi

  www.elainklinikkamorelius.fi

  2.2.2023

  Heinolan Eläinlääkäriasema / TuuliVet Oy, Heinola

  Äitiysloman sijaisuus Heinolan Eläinlääkäriasemalla 15.5.

  Heinolan Eläinlääkäriasema / Tuulivet Oy hakee klinikkaeläinhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (40 h/vko).

  - Klinikallamme ei päivystystä. Aukioloajat, palvelutarjonta ja henkilökunta löytyvät osoitteesta https://www.tuulivet.fi/

  - Aukioloaikojen ulkopuolella tarjoamme asiakkaille myös ilta-aikoja ma-to klo 17–20. Perjantaisin olemme avoinna 8–16.

  - Palkkauksesta neuvotellaan ammattitaidon ja osaamisen mukaan (tuntipalkka).

  - Työsuhde-etuna puhelin- ja lounasetu (lounas tuodaan päivittäin klinikalle), toimiva työterveyshuolto.

  - Mahdollisessa asunnon etsimisessä voimme tarjota apua (Heinolassa on edulliset elinkustannukset).


  Mitä me voimme tarjota sinulle:

  - Loistavan tiimin

  - Verrattoman ja rennon ilmapiirin

  - Monipuolista praktiikkaa hyvin varustetulla klinikalla

  - Erinomaiset puitteet osaamisen kehittämiseen

  - Säännölliset työajat (aamu- ja iltavuorot), toki huomioiden joustavuuden tarvittaessa


  Edellytyksenä klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinto ja hyvä asiakaspalvelutaito


  Toivomme sinulta:

  - Että olet hyvä tyyppi ja omaat loistavan huumorintajun

  - Oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä, mutta myös yhteistyöhalukkuutta sekä paineensietokykyä

  - Ammattitaitoisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä

  - Potilaista ja niiden omistajista välittämistä

  - Mukautumista klinikan toimintatapoihin


  Hoitajamme vastailevat mielellään kysymyksiin työpaikkaan liittyen! Kysymyksiä voit jättää osoitteeseen: info@tuulivet.fi

  Työhakemuksen voit jättää osoitteeseen:

  Tuomo Tuuli / tuomo@tuulivet.fi

  Tuomolle voi myös soittaa numeroon 0400 454119

  2.2.2023

  Eläinklinikka Linnunmäki, Porvoo ja Karhupuiston pieneläinklinikka, Helsinki


  KLINIKKAELÄINHOITAJAA haetaan

  Eläinklinikka Linnunmäki on eksoottisiin eläimiin erikoistunut pieneläinklinikka, mutta toki hoidamme myös koiria ja kissoja. Toinen
  toimipisteemme Karhupuiston pieneläinklinikka avautui syksyllä 2021. Linnunmäki on avoinna viikon jokaisena päivänä, Karhupuiston piste viitenä päivänä viikossa.
  Meillä työskentelee tällä hetkellä Linnunmäessä 4 eläinlääkäriä, 3 hoitajaa, sekä yksi pian valmistuva oppisopimusopiskelija.
  Karhupuiston pisteellä palvelee 3 eläinlääkäriä, sekä yksi hoitaja.

  Peruspraktiikan lisäksi, teemme myös erikoisempia kirurgisia toimenpiteitä, hampaiden kirurgisia poistoja, sekä röntgen-kuvauksia.

  Haemme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.
  Osa-aikainen tai lyhyempi työsuhde on myös mahdollinen. Työtä on mahdollista tehdä molemmilla klinikoilla tai vain toisessa. Työ on
  kaksivuorotyötä klo 8-22 välillä.
  Työ alkaa sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta. Työilmapiirimme on rento ja oma-aloitteisuutta arvostetaan.
  Valitettavasti emme voi tällä hetkellä tarjota paikkaa oppisopimusopiskelijalle, vaan etsimme jo valmistunutta
  klinikkaeläinhoitajaa.

  Työpaikallamme jokainen päivä on erilainen. Koskaan ei voi tietää mitä
  päivä tuo tullessaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja
  kehittää toimintaamme.

  Lisätietoa saat klinikan sähköpostin kautta info@linnunmaki.fi.

  Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiin
  info@linnunmaki.fi niin sovitaan haastattelu!

  16.1.2023

  Eläinlääkäriasema Tassu Oy, Vantaa

  Haemme kasvavaan ja laajentuvaan toimintaamme 1-2 Klinikkaeläinhoitajaa/Pieneläinhoitajaa vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin.

  Tervetuloa osaavan ja tehokkaan tiimimme jäseneksi yksityiselle, ketjuihin kuulumattomalle eläinlääkäriasemalle Vantaalle! Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä kolme kokopäiväistä eläinlääkäriä sekä viisi hoitajaa.
  Vastaanottomme on auki arkisin kello 08-20, viikonloppuisin ja pyhinä vastaanotto on suljettu. Olemme perehtyneet erityisesti
  hammashoitoihin, lisäksi hoidamme päivittäin paljon leikkauspotilaita sekä sisätautipotilaita. Toimintamme on monipuolista ja
  asiakaslähtöistä. Potilaat ovat meille tärkeitä ja pyrimme luomaan klinikallemme joustavan ja kiireettömän tunnelman. Varustelutasomme on laaja ja kehitämme sitä jatkuvasti.

  Haussa on nyt 1-2 klinikkaeläinhoitajaa tai pieneläinhoitajaa vahvistuksiksi tiimiimme. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

  Edellytämme:
  - klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan ammattitutkintoa
  - itsenäistä työotetta


  Arvostamme:
  - vankkaa asiakaspalvelutaitoa
  - paineensietokykyä, tiimihenkisyyttä
  - kykyä pitää langat käsissään haastavissakin työtilanteissa

  Tarjoamme:
  Vakituinen, kokoaikainen tehtävä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa (aamu-, väli- ja iltavuoro) klo: 07.30-21.00 välisenä aikana.
  Iltavuoroja on maksimissaan 1-2 vuoroa viikossa. Työvuorot ovat säännölliset ja niissä pyritään myös joustamaan tarpeen tai tilanteen
  mukaan. Tassussa hoitaja on tärkeä osa tiimiä ja kokonaisuutta. Meillä pääsee vaikuttamaan klinikan kehitykseen omalla panoksellaan ja myös kouluttautumiseen kannustetaan.

  Palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatamme ammattiliitto ERTO:n kanssa solmimaamme sopimusta. Kilpailukykyisen palkan lisäksi hoitohenkilökunnalle maksetaan puolivuosittain liikevaihtoon perustuvaa bonuspalkkiota.

  Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

  Hakemukset + CV pyydämme lähettämään osoitteeseen:
  minna.pulkkinen@tassu.fi
  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka(-t) täytetään sopivan henkilön löytyessä.
  https://tassu.fi/

  6.1.2023

  Eläinklinikka Viksu, Sastamala

  Haluatko tehdä töitä superkivassa tiimissä ja kannustavassa ympäristössä?

  Oletko jo valmis klinikkaeläinhoitaja, jolla hommat sujuu ja joka pitää eläinten lisäksi myös ihmisistä?
  Oletko valmis puhaltamaan yhteen hiileen ja laittamaan itsesi likoon, jotta jokainen päivä saadaan hoidettua parhaalla mahdollisella tavalla pakettiin?
  Olet vastuuntuntoinen, mutta huumorintajuinen?
  Silloin Viksu on juuri Sinulle sopiva työpaikka!

  Eläinklinikka Viksu on itsenäinen, yksityinen, vuonna 2007 perustettu lämminhenkinen pieneläinklinikka Pirkanmaalla. Laajennetuista tiloistamme löytyy omat odotustilat ja toimenpidehuoneet erikseen koirille ja kissoille. Teemme peruspraktiikkaa ja mm. pehmytosa- ja hammaskirurgiaa, laboratoriotutkimuksia, kuvantamista ja hoidamme myös runsaasti akuuttipotilaita. Mitä ikinä teemmekään, keskitymme aina ottamaan myös eläimen omistajan huomioon.

  Työ sisältää sekä aamu- että iltavuoroja ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

  Työssä toimitaan eläinlääkärin työparina.

  Lisätietoa meistä löydät: https://www.viksu.net/

  Ota reippaasti yhteyttä ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.
  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  http://go-on.likeit.fi/apply/130934643

  Lisätietoja:

  Teemu Myyrä / Eläinklinikka Viksu / 040 558 9963

  Oskari Kuivila / Go On Pirkanmaa / 050 493 9527

  6.1.2023

  Porvoon Eläinlääkäriasema Oy, Porvoo

  Etsimme valmista/valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa pieneläinvastaanotolle idylliseen Porvooseen.

  Porvoon Eläinlääkäriasema on perinteikäs, monipuolista pieneläinpraktiikkaa tekevä, mutta erityisesti silmäsairauksien hoitoon ja diagnostiikkaan keskittynyt.

  Toimitilamme ovat viihtyisät ja avarat, ja praktiikka on hyvin varusteltu: mm. laboratorio, röntgen, ultraääni, hammasröntgen, hammasporayksikkö, 2xinhalaatioanestesialaitteisto, leikkausmikroskooppi, runsaasti silmien tutkimukseen käytettäviä laitteita.

  Etsimme reipasta, asiakaspalvelutaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää hoitajaa. Tarjoamme monipuolisen työn joko osa-aikaisena tai täysaikaisena työntekijänä.

  (Svenska språkkunskaper ses som en fördel .)

  Yhteydenotot:

  tarja@porvoonelainlaakariasema.fi

  p. 019 5245966 (tarvittaessa jätä soittopyyntö)