Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

18.1.2022

Länsirannikon Eläinklinikka, Vaasa

Työajat ma-pe klo 8-18.30. välillä. Viihtyisät väljät ja uudet työtilat, erittäin hyvä varustustaso.
Suomenkielen taito välttämätön, ruotsinkielen taito bonusta. Perehdytämme ja jatkokoulutamme sinua tarpeen mukaan. Hoitajilla oma hoitajaesimies, lisäksi toimiva yhteispeli koko tiimissä.
Pyrimme olemaan tasapuolinen ja reilu hyvän fiiliksen työpaikka!

Tutustu lisää ja laita viestiä - aloittaa saa vaikka heti
kirsi.heino@leklinikka.netwww.leklinikka.net

14.1.2022

Eläinklinikka Lauma, Järvenpää

Lauman toiminta laajenee uusiin tiloihin muuton myötä, ja haemme nyt yhtä kokoaikaista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa sekä aiempaa kokemusta alalta.

Eläinklinikka Lauma on hyvin varusteltu eläinlääkäriasema, meillä tehdään röntgen-, laboratorio-ja ultraäänitutkimuksia, pehmytosakirurgiaa ja erikoisosaamisena hammashoitoja. Meillä myös hoitajien työtehtävät ovat monipuoliset ja kouluttautumismahdollisuudet erinomaiset.

Tiimimme on iloinen ja kannustava, aina toisiaan tukeva. Työskentelemme avoimessa ja ystävällisessä ilmapiirissä. Klinikkamme kantavina ajatuksina ovat ystävällinen asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen hoito.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluvat mm. laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha ja ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Teemme töitä kahdessa vuorossa arkisin klo 7:30-20:30 välillä ja työntekijöille maksetaan iltalisät tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä ja Laumasta työpaikkana antaa klinikkamanageri Maaret Hämäläinen, puhelimitse 040 523 9116 tai sähköpostitse maaret.hamalainen@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 13.2.2022 mennessä. Toimi ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Laumaan!


14.1.2022

Eläinklinikka Tähti Oy, Jyväskylä

Eläinklinikka Tähti hakee osa-aikaista klinikkaeläinhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtä tarjotaan vähintään 30h/kk, mutta 1.6.-31.8.22 välisenä aikana 37,5h/vko.

Tähdessä työskentelee neljä eläinlääkäriä sekä 6 pieneläin- tai klinikkaeläintenhoitajaa. Työ on vuorotyötä, jossa hoitajien työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-21 väliselle ajalle. Osa-aikaiselta hoitajalta emme edellytä osallistumista lauantaivuoroihin.
Hoidamme koirien ja kissojen lisäksi suurimman osan Keski-Suomen alueen kaneista, jyrsijöistä sekä eksoottisista lemmikeistä.

Työn aloitus 1.3.2022. Hakemukset palkkatoiveineen 6.2.2022 mennessä osoitteeseen projektit@elainklinikkatahti.fi

12.1.2022

Eläinklinikka Karvakamut, Vantaa

Ihanassa hoitajatiimissä vapautuu vakituinen paikka!

Yksityinen, peruspalveluita tarjoava pieneläinvastaanotto Vantaan
Hakunilassa etsii reipasta ja asiakaspalveluhenkistä
klinikkaeläinhoitajaa.

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja & hakemukset palkkatoiveineen: pia.carpelan@karvakamut.fi

9.1.2022

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta klinikkaeläinhoitajaa.

Voit tehdä työtä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti tuntityöntekijänä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, ja halua kehittyä ammatissasi.

Eläinsairaala Aisti on Vantaalla sijaitseva yksityinen eläinsairaala.
Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan ja henkilökuntamme on kouluttautunutta tälle alalle. Käytössämme ovat kaikki tarvittavat
ajanmukaiset välineet. Aistissa voidaan tutkia ja hoitaa kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien.

Tarjoamme myös vahvaa osaamista ortopedian, hammashoitojen sekä sisätautien osalta. Klinikallamme on monipuolinen varustelutaso; useampi leikkaussali, laadukas ultraääni sekä video-otoskopia, MRI, tietokonetomografia, röntgen sekä hyvin varusteltu hammasyksikkö.
Klinikallamme on myös kardiologin vastaanotto.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina.
Hoitajien työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-23 välille. Halutessasi voit tehdä myös päivystysvuoroja viikonloppuisin.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä haluamallasi osa-alueella. Pyrimme hyödyntämään
työntekijöidemme vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Mikäli olet kiinnostunut jostain tietystä osa-alueesta, kerrothan sen hakemuksessasi.

Eläinsairaala Aistissa tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä!
Työntekijöillemme kuuluu kattava työterveyshuolto ja omien lemmikkien hoito onnistuu edulliseen työntekijähintaan.

Työsuhde alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen:
heidi.eriksson@aisti.info


9.1.2022

Eläinlääkärikeskus SoVet, Espoo

Haetaan valmistunutta tai valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan.

Toivomme sinun olevan:

- motivoitunut työhösi

- oma-aloitteinen

- nopea oppimaan

- pystyt toimimaan myös stressaavissa tilanteissa, ”multitaskaaminen” ei ole ongelma

- joustava


Tarjoamme sinulle:

- hyvän työilmapiirin

- mahdollisuuden oppia koko ajan uutta, koulutuksia kotimaassa ja ulkomailla, mahdollisuuden erikoistua jollekin osa-alueelle

- kilpailukykyisen palkan

- joustavuutta työssäsi

- hyvät työsuhde-edut (mm. Terveysvakuutuksen, jolla pääset nopeasti yksityislääkärin hoitoon tarvittaessa), 60 min urheiluhieronta kerran kuussa, omien lemmikkien hoitomahdollisuus tarvike- ja lääkekustannuksilla, parhaimmasta päästä olevat henkilökunnan virkistystapahtumat jne.


Työpaikan osoite: Eläinlääkärikeskus Sovet, Kivenlahdentie 7, 02320 Espoo

www.sovet.fi

Tartu tilaisuuteen, ja ota yhteyttä!

Työhakemukset palkkatoiveineen: maarit.luukkainen@sovet.fi

ja tiedustelut: 040-5570492/ Maarit Luukkainen

6.1.2022

Eläinklinikka Siili, Kouvola

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvin varusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto Kouvolassa. Klinikalla hoidetaan peruspotilaiden lisäksi myös vaativampia sisätautipotilaita sekä akupunktiota tai hammashoitoja (mukaan lukien kirurgiset hampaiden poistot) tarvitsevia potilaita.

Etsimme Siilin tiimiin tutkinnon suorittanutta

KLINIKKAELÄINHOITAJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla 4-5 päivänä viikossa aamu- ja iltavuoroja (vähintään 27 tuntia viikossa). Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on klinikka- tai pieneläinhoitajan koulutus, mielellään jo jonkin verran käytännön kokemusta klinikkatyöstä pieneläinten kanssa, luonnollinen ote asiakaspalveluun sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Et pelkää tarttua toimeen ja nautit toimiessasi osana tiimiä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus KliniQ-potilasohjelmistosta ja Idexx-laboratoriolaitteista sekä erityisruokavalioiden ja lisäravinteiden tuntemus. Oppisopimuspaikkaa meillä ei ole tarjolla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin sekä Siilin ja Go Onin tarjoamia henkilöstöetuja.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Osaavan henkilön työsuhteen muuttaminen kokoaikaiseksi myöhemmin on mahdollista.

Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan 30.1.2022 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onilla Tanja Ahokas, p. 044 7238 475, tanja.ahokas@go-on.fi.

Tervetuloa Kouvolaan! Tarvittaessa voimme auttaa myös asunnon hankinnassa ja/tai puolisosi työllistymisessä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi .


2.1.2022

Herttoniemen eläinlääkäriasema, Helsinki

Herttoniemen eläinlääkäriasema hakee joukkoonsa klinikkaeläintenhoitajaa tai opinnoissaan lähellä valmistumista olevaa hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta iloista asennetta ja reipasta otetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta ja halua oppia uusia asioita.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä ammatissasi.

Herttoniemen eläinlääkäriasema on yksityinen eläinlääkäriasema, jolla työskentelee 3 vakituista eläinlääkäriä ja 4 vakituista hoitajaa. Vastaanotto on hyvin varusteltu. Valoisat ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Herttoniemessä, Itä-Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset palkkatoiveineen s-postilla tove.tuovio@lemmikkilaakari.fi tai tiedustelut
puhelimitse 0400-508641/ Tove


28.12.2021

Omaeläinklinikka Vetset, Kirkkonummi

Kirkkonummen Omaeläinklinikka Vetset hakee joukkoonsa valmista tai valmistuvaa klinikkaeläinhoitajaa.

Tarjoamme monipuolisia lemmikkien terveydenhoito- ja hyvinvointipalveluja ammattitaidolla ja lämmöllä. Käytössä on avarat tilat ja nykyaikainen varustetaso.

Henkilökuntamme koostuu ammattilaisista, jotka hoitavat jokaista potilasta kuin omaansa.

Etsimme joukkoomme saman henkistä klinikkaeläinhoitajaa. Valmista ammattitaitoa tärkeämpää on halu oppia ja kehittyä.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

-Silmälääkärin vastaanotto ja silmäkirurgia (mm. kaihileikkaukset)

-Viralliset silmä- ja röntgentutkimukset

-Hammastoimenpiteet (mm. hammasröntgenkuvaukset ja kirurgiset poistot)

-Pehmytkudoskirurgia (mm. sterilisaatio- ja kastraatioleikkaukset)

-Ultraäänitutkimukset

-Monipuoliset laboratoriotutkimukset (mm. veri-, virtsa, korva- ja ihonäytteiden tutkimukset)

-Sydämen ultraäänitutkimukset

-Ennaltaehkäisevä terveydenhoito

-Akupunktio

-Trimmauspalvelut

-Myymälä: erikoisruokavaliot, hoitotuotteet ja lisäravinteet

Käytössämme on moderni anestesialaitteisto ja panostamme turvalliseen anestesiaan sekä laadukkaaseen anestesiavalvontaan.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme ohjauksessa voit viedä opintosi loppuun, tai syventää osaamistasi entisestään.

Haku on auki ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä. Työn aloituksen ajankohta on tästä syystä joustava ja neuvoteltavissa.


Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä!

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Tiimiesimies Jonna Mattila p. 044-2010514

jonna.mattila@omaelainklinikka.fi

23.12.2021

Eläinlääkäriasema Arkki, Espoo

Arkissa on avoin puolipv/kokopv työ eläinlääkärin avustajalle.
Hakijalta toivomme klinikkaeläinhoitajan tai eläintenhoitajan koulutusta.
Koirien ja kissojen lisäksi hoidamme paljon kaneja ja jyrsijöitä.

Yhteydenottoja toivomme osoitteeseen: kristiinakj@gmail.com

14.12.2021

Omaeläinklinikka Oy Eira, Helsinki

Hurmaavassa Omaeläinklinikka Eirassa on tarjolla vakituinen työpaikka klinikkaeläintenhoitajalle, valmistuneelle tai valmistuvalle.

Omaeläinklinikka Eira sijaitsee upeassa ympäristössä vanhojen kivihuviloiden keskellä Helsingin keskustassa meren läheisyydessä. Pienen kivijalkaoven takana odottavat avarat tilat ja aurinkoinen henkilökunta.

Asiakaskunnan kasvaessa, lämminhenkiseen joukkoomme toivotetaan nyt tervetulleeksi uusi klinikkaeläinhoitaja, valmistunut tai valmistuva.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

- Ennaltaehkäisevä terveydenhoito
- Pehmytkudoskirurgia (mm. sterilisaatio- ja kastraatioleikkaukset)
- Hammaskivenpoisto
- Röntgenkuvaukset
- Ultraäänitutkimukset
- Monipuoliset laboratoriotutkimukset (mm. veri-, virtsa, korva- ja ihonäytteiden tutkimukset)
- Myymälä: erikoisruokavaliot, hoitotuotteet ja lisäravinteet
- Sydämen ultraäänitutkimukset
- Hoitajakäynnit

Käytössä on moderni anestesialaitteisto ja panostamme turvalliseen anestesiaan sekä laadukkaaseen anestesiavalvontaan.

Välittävän henkilökuntamme ohjauksessa voit turvallisin mielin viedä opintosi loppuun, tai syventää jo tullutta osaamistasi.

Haku on auki ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloituksen ajankohta on tästä syystä myös joustava ja neuvoteltavissa.

Jos yllä kuvattu herätti kiinnostuksesi, niin olethan yhteydessä!

Annan mielelläni lisätietoja.

Tiimiesimies Jonna Mattila p. 044-2010514

jonna.mattila@omaelainklinikka.fi


14.12.2021

Omaeläinklinikka VihtiVet, Vihti

KlinikkaeläinhoitajaOmaeläinklinikka Vihtivettiin!

Mitä etsimme?

Haemme klinikallemme vakituiseen työsuhteeseen rautaisen ammattitaidon omaavaa ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Etsimme hoitajaa jolla on hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, positiivinen asenne, oma-aloitteisuutta sekä intoa kehittää itseään sekä kasvavaa klinikkaamme. Anestesiaosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi ammattitaitoisen sekä yhteen hiileen puhaltavan tiimin! Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio-, ja leikkaussalityöskentelyä, hammastoimenpiteissä avustamista sekä röntgenkuvantamista.

Klinikkamme on päiväklinikka, joka palvelee asiakkaitaan arkisin klo 8:00–20.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.


Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Lisätietoja ja hakemukset:

Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja

p. 040 6589766
Tiina Tukiainen, tiimiesimies
p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen


7.12.2021

ALFAPET Eläinlääkärit, Espoo

Haemme reipasta ja lämminhenkistä klinikkaeläinhoitajaa iloiseen tiimiimme yksityiselle, vuonna 2007 perustetulle klinikalle.

Meiltä löytyy röntgen, ultra, kattavat labralaitteet ja hammasröntgen sekä anestesialaitteet ventilaattoreineen ja valvontalaitteineen. Hoidamme pääasiassa koiria ja kissoja, välillä muitakin pieniä lemmikkejä, perusasioiden lisäksi pehmytkudoskirurgiaa ja vaativia hammashoitoja.

Meille tärkeää on yhdessä tekeminen ja erinomainen asiakaspalvelu. Kehitämme itseämme ja tiimiämme niin ammatillisesti kuin henkisestikin. Eläinlääkärimme, hoitajamme ja asiakaspalvelijamme ovat helposti lähestyttäviä ja auttavat mielellään juuri Sinua kehittymään toimivaksi työparikseen. Painotamme enemmän asennetta kuin osaamista ja hyvä tyypin osuessa kohdalle ei oppisopimuskaan ole poissuljettu.

Hakuaika 21.1.2022 saakka, ole reipas ja tule tutustumaan!

Hakemus palkkatoiveineen heikki.riihonen@alfapet.fi


30.11.2021

Eläinklinikka Livet, Espoo

Eläinklinikka Livet on vuonna 2017 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka tarjoaa pieneläinten peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erityisosaamista mm. suu- ja hammassairauksissa, kardiologiassa, ortopediassa, kasvainsairauksien hoidossa ja ihosairauksissa. Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.elainklinikkalivet.fi.

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme uutta, positiivisen asenteen omaavaa sekä asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa. Tarjoamme mukavan työpaikan työyhteisössä, jossa on hyvä henki, mahdollisuus oppia uutta ja työskennellä pieneläinlääketieteen erilaisilla erikoisosaamisalueilla. Työ on kiinnostavaa, monipuolista ja vaihtelevaa. Klinikkamme on hyvin varusteltu: mm. röntgen, hammasröntgen, UÄ, kattavat anestesiavalvontalaitteet sekä hyvin varusteltu laboratorio.

Edellytämme hakijalta vähintään kahden vuoden kokemusta klinikkatyöstä. Eduksi katsotaan kiinnostus hammashoitoihin ja anestesiaosaaminen. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kysymykset ja hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen riina.larmela@elainklinikkalivet.fi


18.11.2021

Omaeläinklinikka Ehel, Riihimäki

KlinikkaeläinhoitajaOmaeläinklinikka Eheliin!

Mitä etsimme?

Haemme klinikallemme vakituiseen työsuhteeseen rautaisen ammattitaidon omaavaa ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, positiivisen asenteen, oma-aloitteisuutta, vahvan ammattitaidon sekä intoa kehittää itseään sekä kasvavaa klinikkaamme. Vahva anestesiaosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi ammattitaitoisen, kehittymiseen kannustavan ja sekä yhteen hiileen puhaltavan supertiimin! Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio-, päiväsairaala- ja leikkaussalityöskentelyä, hammastoimenpiteissä avustamista sekä röntgenkuvantamista.

Klinikkamme on päiväklinikka, joka palvelee asiakkaitaan arkisin klo 7:30–20.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Lisätietoja ja hakemukset: Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja

p. 040 6589766

Tiina Tukiainen, tiimiesimies

p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen tiina.tukiainen@omaelainklinikka.fi


15.11.2021

Pyynikin Eläinlääkärit Oy, Tampere

Haemme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on kaksivuorotyötä ja ajoittuu maanantai – lauantai välille. Arkisin meillä tehdään töitä kello 7.45-20.30 välillä ja lauantaisin olemme päivävuorossa.

Edellytämme hakijalta klinikkaeläinhoitajan koulutusta ja aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla.

Toivomme sinulta, että omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet huolellinen työssäsi sekä suhtaudut potilastyöhön innokkaasti ja vastuuntuntoisesti.

Hyvät yhteistyötaidot ja avoin ilmapiiri työporukan kesken on meille tärkeää.

Pyynikin Eläinlääkärit Oy tarjoaa työntekijälleen vakituisen työn osana huipputiimiä, kilpailukykyisellä palkkauksella ja kattavilla työsuhde-eduilla. Tärkeintä työyhteisössämme on työhyvinvointiin panostaminen ja olemmekin saaneet kiitosta työilmapiiristämme. Panostamme lisäksi aktiivisesti henkilöstömme kouluttamiseen.


Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Mikko Juhajoki, mikko@pyynikinelainlaakarit.fi, 0407656867

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.10.11.2021

Rovaniemen Eläinklinikka, Rovaniemi

Nyt on upea mahdollisuus päästä osaksi meidän tiimiä!

Etsimme iloiseen joukkoomme Rovaniemen Eläinklinikalle täysiaikaista klinikkaeläinhoitajaa. Tarjoamme täysiaikaisen päivätyön upeissa uusissa tiloissa.

Meillä on ihanat asiakkaat ja jatkuvasti kasvava asiakaskunta. Käy kurkistamassa meidän arkeen Facebookin ja Instagramin (@rovaniemenelainklinikka) puolella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä 016-344 855 tai info@rovaniemenelainklinikka.fi. Työ täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.