Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

21.9.2021

Omaeläinklinikka Ehel, Riihimäki

KlinikkaeläinhoitajaOmaeläinklinikka Eheliin!

Mitä etsimme?

Haemme klinikallemme vakituiseen työsuhteeseen rautaisen ammattitaidon omaavaa ammattitutkinnonsuorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, positiivisen asenteen, oma-aloitteisuutta, vahvan ammattitaidon sekä intoa kehittää itseään sekä kasvavaa klinikkaamme. Vahva anestesiaosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi ammattitaitoisen, kehittymiseen kannustavan ja sekä yhteenhiileen puhaltavan supertiimin! Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio-, päiväsairaala- ja leikkaussalityöskentelyä, hammastoimenpiteissä avustamista sekä röntgenkuvantamista.

Klinikkamme on päiväklinikka, joka palvelee asiakkaitaan arkisin klo 7:30–20.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Lisätietoja ja hakemukset: Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja

Tiina Tukiainen, tiimiesimiesp. 040 6589766 p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi 30.11.2021 mennessä osoitteeseen tiina.tukiainen@omaelainklinikka.fi
21.9.2021

Myllyvet, Helsinki

Tervetuloa mukaan Myllyvetin iloiseen porukkaan!

MyllyVet on vuonna 2018 avattu eläinlääkäriasema Helsingin Myllypurossa. Meillä on ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lisäksi röntgen-, ultraääni- ja laboratoriopalvelut, hammashoidot ja pehmytosaleikkaukset. Teemme myös kotikäyntejä. Meillä on käytössämme nykyaikaiset tilat, laitteet ja osaaminen.

Haemme

Klinikkaeläinhoitajan tutkinnon suorittanutta henkilöä kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Alan aiempi työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta ja kehittyä omassa työssäsi, innostumista asiakaspalvelusta sekä positiivista asennetta.

Huomioimme myös oppisopimushakemukset.

Tarjoamme

Meillä sinua odottaa monipuolinen työnkuva, innostava tiimi sekä toisiaan ammatissa tukeva kollegaverkosto.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm.: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut.

Työ sijoittuu arkisin klo 7:30-20:30 välille. Työ alkaa lokakuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Hanna Hasselgren, hanna.hasselgren@evidensia.fi.

Haethan heti tämän linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 30.9.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.18.9.2021

Eläinlääkäriasema Villimys, Lappeenranta

Haemme Eläinlääkäriasema Villimykseen Lappeenrantaan toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen
työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa.

Eläinlääkäriasema Villimys on hyvin varusteltu nykyaikainen päiväsairaala, jossa panostetaan potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon. Erikoisosaamista meillä on mm. onkologiassa, sisätaudeissa, kissalääketieteessä, oftalmologiassa, hammassairauksissa, endoskopiassa ja akupunktiossa.

Odotamme sinulta:

- klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan tutkintoa
- huumorintajua
- oma-aloitteisuutta
- joustavuutta

Tarjoamme:
- hyvin varustellun ja modernin sairaalatasoisen klinikan
- mukavat työkaverit
- ammatillisen työyhteisön
- laajan kollegaverkoston
- avoimen työilmapiirin
- kattavat henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Susanna Mahlavuori, susanna.mahlavuori@evidensia.fi, p. 050 3378189

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2021.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemus tämän linkin kautta.15.9.2021

Eläinklinikka Siili, Kouvola

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvinvarusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto Kouvolassa. Klinikalla hoidetaan peruspotilaiden lisäksi myös vaativampia sisätautipotilaita sekä akupunktiota tai hammashoitoja (mukaan lukien kirurgiset hampaiden poistot) tarvitsevia potilaita.

Etsimme nyt Siilin tiimiin tutkinnon suorittanutta

KLINIKKAELÄINHOITAJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen 15.10.2021 alkaen. Klinikka on pääsääntöisesti auki 4-5 päivää viikossa ja töitä tehdään päivästä riippuen joko aamu- tai iltavuorossa.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on klinikka- tai pieneläinhoitajan koulutus, mielellään jo jonkin verran käytännön kokemusta klinikkatyöstä pieneläinten kanssa, luonnollinen ote asiakaspalveluun sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Et pelkää tarttua toimeen ja nautit toimiessasi osana tiimiä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus KliniQ-potilasohjelmistosta ja Idexx-laboratoriolaitteista sekä erityisruokavalioiden ja lisäravinteiden tuntemus. Tehtävään ei ole mahdollista työllistyä oppisopimuksen kautta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin sekä Siilin ja Go Onin tarjoamia henkilöstöetuja.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan 30.9. mennessä osoitteessa www.go-on.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onilla Johanna Ahtiainen, p. 040 5858527, johanna.ahtiainen@go-on.fi.14.9.2021

Tikkurilan Eläinlääkäriasema, Vantaa

Tikkurilan Eläinlääkäriasema etsii nyt uutta vastuuhoitajaa lämminhenkiseen tiimiinsä!

Eläinlääkäriasema Evidensia Tikkurilassa palvellaan asiakaslähtöisellä otteella ja potilaat hoidetaan sydämellä. Kohtaamme tunteella -hoidamme tieteellä. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kutsumusammatissaan ja hoitavat lemmikkejä kuin omiaan. Meillä ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen siitä, että lemmikit saavat parasta mahdollista hoitoa ja pyrimme tekemään eläinlääkärissä käynnistä mahdollisimman stressittömän kokemuksen sekä eläimelle että omistajalle.

Ketä etsimme?

Etsimme vastuuhoitajaa toimimaan hoitajien esimiehenä Tikkurilan eläinlääkäriasemalle.

Vastuuhoitaja toimii klinikan johtajan tukena ja ohjeistamana organisoiden klinikalla toimivien hoitajien ja muun avustavan henkilökunnan toimintaa. Hän toimii myös klinikan johtajan apuna toiminnan kehittämisessä ja toimintojen järjestämisessä siten, että eläinlääkärit, hoitajat, ja muu mahdollinen henkilökunta voivat keskittyä tehtäviensä mukaiseen työskentelyyn.

Vastuuhoitajan työnkuvaan kuuluu normaalia kliinistä hoitotyötä sekä erillisiä hallinnollisia tehtäviä, kuten esim. työvuorosuunnittelu, koulutussuunnittelu, kehityskeskustelut sekä muut esihenkilöiden työtehtävät. Hallinnolliseen työhön käytettävä aika allokoidaan yhdessä klinikan johtajan kanssa.

Tehtävässä tarvittava osaaminen ja kokemus:

- Pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan koulutus
- Aiempi kokemus pieneläinklinikalla työskentelystä
- Aiemmat vastuutehtävät klinikalla katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän lämminhenkisessä tiimissä, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston ja avoimen työilmapiirin.

Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Työ sisältää arkisin aamu- sekä iltavuoroja ja työntekijöille maksetaan iltalisät tehtyjen työvuorojen mukaan. Olemme hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja meille on myös helppoa tulla autolla.

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.09.2021 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu sovitusti.

Lisätietoa tehtävistä ja vastuuhoitajan työnkuvasta antaa klinikan johtaja Jutta Luomahaara, jutta.luomahaara@evidensia.fi14.9.2021

Eläinklinikka Lauma, Järvenpää

Lauman toiminta laajenee ja haemme kahta kokoaikaista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa sekä aiempaa kokemusta alalta. Toisessa tehtävässä eduksi katsotaan kiinnostus ja kokemus anestesiatyön parissa.

Eläinklinikka Lauma on hyvin varusteltu eläinlääkäriasema, meillä tehdään röntgen-, laboratorio-ja ultraäänitutkimuksia, pehmytosakirurgiaa ja erikoisosaamisena hammashoitoja. Meillä myös hoitajien työtehtävät ovat monipuoliset ja kouluttautumismahdollisuudet erinomaiset.

Tiimimme on iloinen ja kannustava, aina toisiaan tukeva. Työskentelemme avoimessa ja ystävällisessä ilmapiirissä. Klinikkamme kantavina ajatuksina ovat ystävällinen asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen hoito.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha ja ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Teemme töitä kahdessa vuorossa arkisin klo 7:30-20:30 välillä ja työntekijöille maksetaan iltalisät tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä ja Laumasta työpaikkana antaa klinikkamanageri Maaret Hämäläinen, puhelimitse 040 523 9116 tai sähköpostitse maaret.hamalainen@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 1.10.2021 mennessä tämän linkin kautta. Toimi ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Laumaan!13.9.2021

Anident, Veikkola

Anidentissa avoinna hoitajan pitkäaikainen sijaisuus!


Hoitaja: kiinnostavatko sinua hampaat ja anestesiat sekä työskentely lähetepotilaiden kanssa?
Tykkäätkö siitä, että prosessit ovat sujuvia ja systeemit toimivat?

Tule meille pitkäaikaiseen äitiys- ja vanhempainlomasijaisuuteen marraskuusta 2021 aina lokakuuhun 2023 - ja sen jälkeen mahdollisesti vakkariksi.

Anident on 28-vuotias perheyritys ja Suomen johtava klinikka lemmikkien hammashoidoissa ja suukirurgiassa. Potilaistamme suurin osa on lähetteellä tulevia suukirurgisia ja hammaspotilaita, mutta teemme myös lähialueiden lemmikkien yleispraktiikkaa. Klinikan varustus on huippuluokkaa ja puitteet poikkeuksellisen viihtyisät. Työyhteisömme on pieni, tehokas ja olemme kaikki tosi mukavia .

Ensisijaisesti etsimme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa, mutta opintojen loppusuoralla oleva klinikkaeläinhoitajaopiskelija tai humaanipuolen sairaanhoitaja käy myös. Oppisopimuspaikan voimme tarjota, jos hakijalla on jo aiempi terveydenhuolto- tai eläintenhoitoalaan liittyvä koulutus tai jo paljon kokemusta klinikkatyöstä.

Valitulle hakijalle koulutetaan Anidentin erikoisjutut, mm. hammashoito- ja anestesiaosaaminen, mutta tulovaatimuksena on huolellisuus ja tarkkuus, tahto tehdä hyvää työtä ja tietysti potilasturvallisuuden asettaminen etusijalle. Kaikilla hoitajilla on lisäksi oma vastuualueensa klinikan ei-kliinisessä toiminnassa.

Työaika on neuvoteltavissa 7-8h/pv , 4 tai 5 päivää/viikko.

Oma auto on välttämätön.

Anident on savuton työpaikka.

Työnkuvaan kuuluu positiivinen asenne ja meillä on tosi hyvä henki.

Hakemukset palkkatoiveineen: Helena Kuntsi: helena.kuntsi@anident.fi
Anident Oy Lamminpääntie 41, 02880 Veikkola
puh. 0500-100714, 09-25654309.9.2021

Sipoon Pieneläinklinikka Morelius, Sipoo ja Helsinki

Yksityinen, ketjuihin kuulumaton Sipoon pieneläinklinikka Morelius etsii uusia innokkaita hoitajia tiimiinsä.
Oletko reipasotteinen, huumorintajuinen ja kiirettä pelkäämätön tiimipelaaja? Pidätkö asiakaspalvelusta?

Nikkilässä sijaitseva klinikkamme palvelee monipuolisesti lemmikinomistajia, sekä lähettäviä eläinlääkäreitä ympäri Suomen. Pääpainotuksemme kliinisessä työssä sijoittuu ortopediaan, kirurgiaan, sekä hammastoimenpiteisiin. Hoitajat osallistuvat tiiviisti potilaan hoidon suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä eläinlääkäreiden kanssa.

Kulosaaren toimipisteessä hoidamme yleispraktiikkaa sekä päivystyspotilaita.

Tule meille, meillä on mukavaa!

Käy tutustumassa nettisivuihimme www.elainklinikkamorelius.fi

Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä sähköpostitse, samuli.heiskanen@elainklinikkamorelius.fi tai kati.hagman@elainklinikkamorelius.fi


9.9.2021

Espoon eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa.
Vastaanotollamme työskentelee 4 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto.
Lisätietojatoiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa pieneläinhoitajaa.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.

Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin sekä kokemustasi vastaavan, hyvän ja kilpailukykyisen palkan. Mikäli sinulla on pidempi kokemus alalta, meillä on mahdollisuus myös edetä ja saada omia vastuualueita.

Työ on 2-vuorotyötä. Työn voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com.

Täytämme paikansopivan hakijan löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko
s-postitiedustelun tai soittopyynnön.

Merja Rosendahl

Espoon eläinlääkäritalo
8.9.2021

Eläinlääkärikeskus Sovet, Espoo

Tule osaksi hyvähenkistä ja dynaamista tiimiämme!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen valmistunutta, tai juuri valmistumassa olevaa klinikkaeläinhoitajaa. Eläinlääkärikeskus Sovet on ollut toiminnassa jo vuodesta 1999. Sovet on ketjuihin kuulumaton,yksityinen pieneläinklinikka Espoossa, Länsiväylän varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme asiakkaillemme laajat pieneläinten eläinlääkäripalvelut, erityisosaamista meiltä löytyy mm. tähystyksistä ja tähystysleikkauksista.

Jos olet reipas, positiivinen, oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen, olet juuri sitä mitä etsimme.

Tarjoamme pienen (noin 10 henkilöä), joustavan ja hyvähenkisen työyhteisön. Hyvät koulutusmahdollisuudet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin kiinnostuksesi mukaan. Kilpailukykyinen palkkaus. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. terveysvakuutus (Pohjolaextraterveysturva), kerran kuukaudessa hieronta mahdollisuus Suomen urheiluhierontakeskuksissa sekä omien lemmikkien hoitoetu.

Emme ota oppisopimukseen.

Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Katso lisätietojatoiminnastamme www.sovet.fi

Työhakemukset sähköpostitse maarit.luukkainen@sovet.fi, tiedustelut 09-546 505 11/ Maarit Luukkainen7.9.2021

Eläinklinikka Nekala, Tampere

Eläinklinikka Nekala etsii vahvistusta tiimiinsä!

Eläinklinikka Nekala on nykyaikaisesti varusteltu, täyden palvelun pieneläinklinikka, joka tarjoaa laajasti erilaisia terveyspalveluita lemmikeille. Klinikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen Nekalassa.

Klinikallamme hoidetaan paljon hammaspotilaita, joten itsenäisestä anestesiavalvonnan osaamisesta on etua paikkaa täytettäessä. Klinikallamme tehdään enimmäkseen peruspraktiikkaa ja palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 8-20. Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa sekä muita klinikan töitä. Tarjoamme iloisen työyhteisön, tuen urakehitykselle sekä kattavat henkilöstöedut.

Hakijalta edellytetään kokemusta klinikkaeläinhoitajan tehtävistä eläinklinikalla, reipasta asennetta ja toimeliaisuutta sekä asiakaspalvelualttiutta. Odotamme sinulta tiimihenkeä, asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivisen asennetta työhön sekä halua oppia uutta.

Työt alkavat 18.10.2021 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi tämän linkin kautta.

Kerromme mielellämme lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa avoimesta työtehtävästä antaa klinikkamanageri Päivi Moilanen, paivi.moilanen@evidensia.fi.

Tutustu työkavereihin ja klinikkaamme paremmin vierailemalla kotisivuillamme ja löydät meidät myös Facebookista!7.9.2021

Keravan Eläinklinikka, Kerava


Tule osaksi Keravan Eläinklinikan iloista ja ammattitaitoista tiimiä!

Haemme positiivisen asenteen omaavaa klinikkaeläintenhoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Meillä Keravan Eläinklinikalla on erityisosaamista muun muassa suu- ja hammassairauksista, sydänsairauksista, sisätaudeista ja tähystysleikkauksista. Käytössämme on nykyaikaiset tilat sekä laitteet ja osaavat kollegat.

Toivomme sinulta innokkuutta kehittää itseäsi ja työyhteisöä, sekä halua työskennellä osana tiivistä porukkaa. Työhön kuuluu kliinisen hoitotyön lisäksi mm. asiakaspalvelua sekä vastuualueiden hoitamista. Edellytämme sinulta klinikka- tai pieneläinhoitajan ammattitutkintoa, oppisopimuspaikkoja meillä ei valitettavasti tällä hetkellä ole auki.

Tarjoamme sinulle osaavat työkaverit ja iloisen työilmapiirin. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja meillä on kehittyvä sekä innostava työympäristö. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työt sijoittuvat arkipäivisin klo 7.30 - 20.30 välille.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Hanna Hasselgren hanna.hasselgren@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi heti tämän linkin kautta, mutta viimeistään 30.9.2021 mennessä.

Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä6.9.2021

Länsi-Vantaan Eläinklinikka, Vantaa

Äitiyslomasijaisuus Länsi-Vantaan Eläinklinikalla Myyrmäessä.Länsi-Vantaan Eläinklinikka etsii joukkoonsa klinikkaeläinhoitajan äitiyslomaisijaista vuoden kestoiseen työsuhteeseen.Klinikka on hyvin varusteltu ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Myyrmäessä. Klinikalla työskentelee tällä hetkellä 4-5 eläinlääkäriä ja 8 näyttötutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Olemme auki arkisin (ma-pe) 8-20.Hoidamme potilaita täydellä sydämellä ja meillä onkin laaja vakituisten asiakkaiden asiakaskunta. Työyhteisömme on viihtyisä ja puhallamme yhteen hiileen!Voit käydä tutustumassa klinikkaan osoitteessa www.elainklinikka.fi

Ota yhteyttä sähköpostitse juttaksalonen@hotmail.com2.9.2021

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei klinikkaeläinhoitaja! Haluatko ammatillisia haasteita? Haluatko kehittyä työssäsi yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa? Onko tulevaisuuden haaveissasi erikoisammattitutkinnon suorittaminen?

Olemme ympäri vuorokauden avoinna oleva Kouvolan eläinsairaala, ja haemme nyt lisää osaavia klinikkaeläinhoitajia päivätiimiimme vakituisiin työtehtäviin.

Meillä pääset hoitamaan mielenkiintoisia potilaita ja oppimaan uutta hyvin varustellussa sairaalassamme. Meillä on viihtyisät työtilat ja työyhteisössämme tiimityö ja työkaverista huolehtiminen ovat tärkeitä asioita. Olemme Evidensian hammas-, ortopedia- ja selkäklinikka ja meillä on Suomen ensimmäinen yksityinen CT-laite. Meillä on kaksi leikkaussalia ja teemme vaativia pehmytkudos- ja ortopedisia operaatioita. Meillä on myös laparaskopialaitteisto sekä laaja valikoima taipuisia tähystimiä.

Olemme autonominen sairaala, mutta kuulumme Evidensian verkostoon. Meillä saat pienen klinikan lämminhenkisen työympäristön, mutta ison talon laajat työsuhde-edut, kuten laajat työterveyspalvelut, kollegaverkoston, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravitsemuksesta sekä lukuisat yhteistyökumppanimme edut.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös paineen alla. Klinikkaeläinhoitajan tutkinto vaaditaan, aiempi kokemus alalta etu.

Oppisopimus mahdollinen hoitoalan soveltavaa taustaa omaavan hakijan kohdalla.

Kysy lisää ja tule käymään ja tutustumaan meihin!

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Piia Bergström piia.bergström@evidensia.fi puh. 0405667250.

Klikkaa aikailematta hakemuksesi, kuitenkin viimeistään 30.9.2021 tämän linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


2.9.2021

Malmin eläinklinikka Apex, Helsinki

Hukutko kiireen keskelle ja arvotuksen puutteeseen? Saatko tehdä itsesi näköistä uraa? Onko haaveissasi klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinto vai oletko kenties urapolkusi alkutaipaleella ja haluat oppia ja kokea kaikkea uutta ja mielenkiintoista, kun vielä pohdit suuntautumistasi?

Klinikkaeläinhoitaja, millainen on sinun näköisesi unelmien työpaikka!

Laajentuva ja uudistuva Malmin eläinklinikka Apex tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään ja kehittämään taitojasi monipuolisessa huippuammattilaisten tiimissä, jossa uskotaan, että menestyksen lähtökohta on töissä viihtyvä työntekijä. Panostamme esihenkilötyöskentelyyn ja haluamme, että koet olevasi arvostettu tiimin jäsen, jonka panoksella on tärkeä merkitys meidän menestyksellemme.

Kerro meille mitä sinä arvostat ja haluat työltäsi, ja luodaan sinulle yhdessä itsesi näköinen ja antoisa urapolku. Ole yhteydessä ja jätä hakemuksesi heti, viimeistään 1.10.2021 tämän linkin kautta.

Kerron mielelläni meistä lisää, eli jos sinulla heräsi kysymyksiä tai ajatuksia, otathan yhteyttä!

Okko Sukura

Klinikan johtaja

puh. 040 9208199

okko.sukura@evidensia.fi2.9.2021

Evidensia Eläinsairaala Tammisto, Vantaa

Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen eläinsairaala. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä noin 100 ammattilaista mm. akuutti- ja tehohoidon, anestesiologian, ortopedian, diagnostisen kuvantamisen, onkologian, oftalmologian, kirurgian, suu- ja hammassairauksien sekä sisätautien eri osa-alueilla.Tammiston eläinsairaalan laajentumisen myötä haemme nyt useampaa klinikkaeläinhoitajaa työskentelemään ammattitaitoiseen tiimiimme!

Elektiivinen osasto:

Toivomme hakijalta klinikkaeläinhoitajan tai eläintenhoitajan tutkintoa sekä kokemusta ja osaamista työskentelystä eläinten kanssa. Ajanvarauspuolella klinikkaeläinhoitajat pääsevät keskittymään hoitotyöhön ja syventämään osaamistaan alan huippuosaajien parissa. Haussa huomioidaan myös oppisopimushakemukset. Jätä hakemuksesi tämän linkin kautta

Erikoisosaamista vaativat tehtävät:

Myös dermatologian ja eksoottisten lemmikkien osastomme kaipaavat lisävahvistusta hoitajatiimiin. Hakijoilta edellytetään klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja osaamisalueen jatkokoulutukset sekä työkokemus ja anestesiaosaaminen katsotaan eduksi. Eksoottisten hoitotiimissä vaaditaan englannin kielen sujuvuutta.

Tärkeimpänä meille on kuitenkin aito kiinnostus työskennellä näiden erikoisosaamista vaativien työtehtävien parissa. Hakemuksen näihin paikkoihin pääset jättämään tämän linkin kautta.

Eläinsairaalassa työskennellään tiiviissä yhteystyössä asiakkaiden, osastojen sekä eri ammattiryhmien välillä, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteista otetta työhön. Oleellista on myös tahto kehittyä omassa työssään ja oppia uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, loistavat henkilöstöedut ja kokeneet työtoverit tueksesi. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen.


Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2021 mennessä yllä olevien linkkien kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Evidensia Eläinsairaala Tammiston sairaalamanagerilta Anu Vartiaiselta anu.vartiainen@evidensia.fi, nro 040 923 0108.2.9.2021

Länsirannikon Eläinklinikka Oy - Västkustens Djurklinik Ab, Vaasa

Länsirannikon Eläinklinikka Oy - Västkustens Djurklinik Ab söker dig, klinikdjurskötare. Vi hoppas på att du vill utveckla dig i ditt arbete tillsammans med oss. Vi gör mycket tandvård, kirurgi, ultraljud&röntgen, laboratorieundersökningar. Arbetstimmar mellan kl.8.30.-18.30. må-fre.Suomen tai ruotsin kielen taito tarvitaan, ja riittävä ymmärrys kummastakin puhuttuna.

Laita viestiä kirsi.heino@leklinikka.net ! Aloittaa saa heti tai sovitusti.www.leklinikka.net


2.9.2021

Eläinklinikka Norppa, Savonlinna

Töihin Norppaan?

Eläinklinikka Norppaan haetaan tutkinnon suorittanutta pieneläin-/ klinikkaeläinhoitajaa äitiyslomansijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Eläinklinikka Norppa on monipuolisesti asiakkaita palveleva, hyvin varusteltu eläinlääkäriasema Savonlinnassa. Hakijalta odotamme reipasta otetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Pystyt työskentelemään niin yksin, kuin yhdessäkin. Potilasturvallisuus on yksi tärkeimmistä klinikan arvoista, joten kokemus mm. anestesia- ja leikkaussalityöskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn mahtavassa, ammattitaitoisessa porukassa, jossa huumorintajusta ei ainakaan ole haittaa. Eläinklinikka Norppa on avoinna arkipäivisin, työvuorot jakautuvat aamu- jailtavuoroon.

Avustamme myös tarvittaessa asumisjärjestelyissä ja muissa käytännön asioissa.

Työ alkaa loppuvuodesta 2021 ja työsuhteen jatkuminen sijaisuuden päätyttyä suattaapi olla mahdollista. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen anne-mari.miettinen@norppavet.fi www.norppavet.fi2.9.2021

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme klinikkaeläinhoitajaa Omaeläinsairaalaan Kuopioon.

Etsimme yhtä vakituista klinikkaeläinhoitajaa, sekä kahta äitiysloman sijaista Omaeläinsairaala Kuopioon. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja työkokemusta klinikkatyöstä ja leikkaussalityöskentelystä. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio- ja leikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme

Monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin kanssa. Saat myös esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on 38,25h/vko, työ on luonteeltaan päivystystyötä ja sisältää päivä-, ilta- ja yötyötä.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit,hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Omaeläinsairaala Kuopio kuuluu Omaeläinklinikka-ketjuun, joka on korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujentuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Ketjuun kuuluu 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi. Arvomme ovat osaava, empaattinen ja kehittyvä. Jos koet nämä arvot omaksesi, niin älä epäröi ollayhteydessä.

Soita niin kerromme lisää!

Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja

hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi
p. 045 327 3273

Jonna Mattila, tiimiesimies, jonna.mattila@omaelainklinikka.fi p. 044 201 0514

Toimitathan CV:si ja palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi.

Hakuaika umpeutuu 22.9.2021.2.9.2021

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lisäksi upeaa moniammatillista tiimiämme.

Työnkuvaan kuuluu eläinlääkärin itsenäinen avustaminen toimenpiteissä, leikkaussalityöskentely ja anestesianvalvonta, laboratorio - ja röntgentyöskentely, välinehuolto, asiakaspalvelu, sekä klinikan muita töitä.

Töitä tehdään vuorotyönä arkisin 7.30-20 -välillä sekä lauantaisin päivävuorossa.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla, vankkaa osaamista anestesiapotilaiden kanssa, positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta ja kykyä työskennellä suurehkossa erikoisosaajista koostuvassa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisesti eri eläinlääketieteenosa-alueilla sekä uudenaikaisen hyvin varustellun klinikan mahtavalla tiimillä.

Lisää meistä löydätnettisivuiltamme: www.helppu.fi

Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään osoitteeseen janika.asteljoki (at) helppu.fi tai kotisivujemme hakukaavakkeen kautta https://helppu.fi/avoin-hakemus/

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkajohtaja Janika Asteljoki 045-77347993
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
26.8.2021

Omaeläinklinikka Remedium, Espoo

Etsimme Omaeläinklinikka Remediumiin ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin- tai klinikkaeläinhoitajaavakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Klinikkamme on toimiva, hyvin varusteltu perusklinikka laitteineen ja tiloineen. Olemme ajanvarauksellaavoinna asiakkaille arkisin klo 8-21 ja päivystämme lauantaisin klo 12-20. Työskentelemme aamu- jailtavuoroissa, ja myös lauantain päivystyksiin on mahdollista osallistua. Voit sopimuksesta tehdä työvuorojamyös aamupainotteisesti.

Iloisesti toivotamme tervetulleeksi joukkoomme osaajan, jolle eläinten hoito ja hyvinvointi on sydämenasia. Samassa paketissa toivomme saavamme joukkoomme tiimipelaajan, jolla on hallussa hyvät vuorovaikutustaidot kanssakäymiseen niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin kanssa, oma-aloitteinen ote työhön sekä intoa oman työn ja klinikan kehittämiseen kohti tavoitteiden saavuttamista. Positiivisena yllätyksenä on, jos kiinnostuksen kohteenasi on eläinten hammashoito ja siinä hoitajana kehittyminen.

Tehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija on löytynyt.
Ota yhteyttä, niin kerron lisää avoimesta tehtävästä, klinikasta mahdollisuuksineen sekä koko tiimistä!

Tiimiesimies Päivi Hokkanen p. 050 3075029 paivi.hokkanen@omaelainklinikka.fi24.8.2021

Eläinklinikka Saari, Vaasa

Haemme seuraavaa tiimijäsentä kasvavalle klinikallemme.

Eläinklinikka Saari on Vaasassa sijaitseva pieneläinklinikka.

Pieneläinten lisäksi hoidamme myös vapaaehtoistyönä luonnonvaraisia eläimiä.

Meille tärkeää on tarjota potilaille korkealaatuista hoitoa, asiakkaille hyvää asiakaspalvelua ja henkilökunnalle terveellisen työilmapiirin.

Klinikkamme on hyvin varusteltu - leikkaussali, hammasyksiköt, hammasröntgen, kaksi ultraäänilaitetta, korkeatasoinen suoradigitaalinen röntgen, tähystyslaitteisto, hyvin varusteltu oma laboratorio jne.

Koirille ja kissoille on omat tutkimushuoneet ja heräämöt - klinikka on hopeatason kissaystävällinen klinikka (ISFM).

Arvostamme jokaista tiimijäsentämme ja panostamme paljon tiimiimme. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja oppia, töissä autamme toisiamme ja pyrimme välttämään tarpeetonta stressiä.

Etsimme positiivista, motivoitunutta ja ahkeraa klinikkaeläinhoitajaa joka on ystävällinen ja hyvä tiimityössä. Työkokemusta tärkeämpää on että sovit iloiseen joukkoomme.

Klinikka on avoinna arkisin klo 9-18 välillä. Työt voi aloittaa heti, paikka on vakituinen ja täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: pamela.kvarngard@gmail.com24.8.2021

Hygieniahoitajaksi Evidensia verkostoon

Hygieniahoitajien tehtävänä on palvella Evidensia verkoston toimipisteitä käytännön hygieniakysymyksissä, jalkauttaa ja edistää hyviä hygieniakäytänteitä sekä toimia Evidensian asiantuntijoina hygienia-asioissa. Toiminnan tavoitteena on taata hyvä perushygienia kaikilla klinikoilla, huomioida työ- ja potilasturvallisuus, vähentää/välttää sairaalaperäisiä infektioita ja vähentää antibioottien tarpeetonta käyttöä. Antibioottien käytön vähentämisellä on myös kansanterveydellinen aspekti.

Toivomme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa sekä laaja-alaista perehtyneisyyttä hygienia-asioihin. Jatkokouluttuneisuus hygienia-asioihin katsotaan eduksi.

Hygieniahoitaja toimii tiiviissä yhteistyössä eri toimipisteiden esihenkilöiden kanssa sekä konsernin hygieniajohtajan kanssa. Odotamme siis sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista suomen kielen taitoa. Kokoukset konsernin hygieniajohtajan kanssa käydään englanniksi, joten englannin kielen osaaminen on välttämätöntä.

Hygieniahoitajan työtehtävien suorittamiseen varataan yksi päivä viikoittaista työaikaa, poissulkien kesälomakausi kesä- elokuu.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Mirja Kaimio, mirja.kaimio@evidensia.fi


Hakemuksen voit jättää tämän linkin kautta.
24.8.2021

Pohjois-Suomen Eläinsairaala, Oulu

Haemme nyt Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan klinikkaeläinhoitajaa äitiysvapaan sijaisuuteen.

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun päivystävä pieneläinsairaala Oulussa. Palvelemme lemmikkipotilaita laajasti kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä koko Pohjois-Suomen alueella ja tarjoamme kattavat palvelut kaikille lemmikeille. Peruspraktiikan lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. iho- ja korvasairauksien hoito, röntgentutkimukset, CT-kuvaus, tähystystutkimukset, pehmytkudoskirurgia, vatsaontelon tähystysleikkaukset, ortopediset tutkimukset ja leikkaukset, hammashoito, terapialaser ja laboratoriopalvelut.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan klinikkaeläinhoitajaa äitiysvapaan sijaisuuteen 11.3.2022 asti.

Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan koulutusta sekä kiinnostusta alan kehitykseen. Etsimme aktiivista ja positiivista asennetta omaavaa henkilöä osaksi tiimiämme. Hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.

Mitä tarjoamme?

Työskentely meillä on monipuolista, potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivan päivystyksen ansiosta. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, yhteistyökumppanien tarjoamat edut sekä ePassi Sportti & Kulttuuri.

Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalan manageri Pia Jokivirta, pia.jokivirta@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 30.09.2021 tämän linkin kautta. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.18.8.2021

MEVET Omaeläinsairaala, Helsinki

Haemme 2 klinikkaeläinhoitajaa Mevetiin

Mitä etsimme?

Haemme tutkinnon suorittaneita klinikkaeläinhoitajia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä tiimissä, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen.

Hakemamme henkilö on positiivisen ja ahkeran työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, vahvasti asiakaspalveluhenkinen ja pieneläinten hoitotyöhön intohimoisesti suhtautuva alan ammattilainen. Klinikkaeläinhoitajan työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella tai lähiaikoina valmistumassa klinikkaeläinhoitajan ammattiin. Uskomme, että asenne ja tiimityöskentelytaidot ratkaisevat. Mikäli et pelkää työtä ja haasteita, haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana, tämä on Sinun mahdollisuutesi tarttua hetkeen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle erinomaiset työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin, työvuorojen pituuteen ja työpiste sijoitteluun. Halutessasi voit kohdentaa hakemuksen työpistekohtaisesti esimerkiksi ajanvaraukseen, diagnostiseen kuvantamiseen (röntgen CT), hammasosastolle, leikkausosastolle tai ajanvaraukseen. Tarjoamme sinulle pysyvän ja pitkäaikaisen työpaikan loistavassa työyhteisössä ja korkeatasoisessa asiakkaiden ja ammattilaisten arvostamassa 24/7 eläinsairaalassa. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä. Ota ehdottomasti yhteyttä, kerro toiveistasi, sovi aika tapaamiseen ja tule meille töihin.

Keitä me olemme?

Vuonna 1974 perustettu MEVET on osa Omaeläinklinikkaa, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset eläinlääkäri- ja erikoiseläinlääkäripalvelut sekä eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Arvomme ovat Osavaava Empaattinen Kehittyvä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita, niin kerron mielelläni lisätietoja Minna Aarnio, Tiimiesimies, p. 040-56 320 56

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen: minna.aarnio@omaelainklinikka.fi

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.18.8.2021

Porin Eläinlääkäripalvelu Oy, Pori

Haemme määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen kahta tutkinnon suorittanutta tai opintojenloppusuoralla olevaa klinikkaeläinhoitajaa / pieneläinhoitajaa.

Porin Eläinlääkäripalvelu Oy on vuonna 2007 perustettu yksityinen pieneläinklinikka Porin Askokylässä. Klinikka on vastikään muuttanut isoihin, vastavalmistuneisiin, upeisiin tiloihin.

Vastaanotolla työskentelee tällä hetkellä kolme eläinlääkäriä ja viisi klinikkaeläinhoitajaasekä yksi oppisopimusopiskelija.

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti peruspraktiikassa mm. sisätautien,pehmytosakirurgian sekä hammashoitojen saralla. Klinikkamme on hyvin varusteltu(röntgen, ultraääni, leikkaussali, hammasyksikkö, laboratorio) ja tilat ovat uudenaikaiset ja avarat.

Klinikan siisteydestä huolehtii siivousfirma päivittäin.

Tarjoamme avoimen ja ammatillisesti kehittävän työilmapiirin. Kanssasi työskentelevät iloiset, avuliaat ja kannustavat työtoverit. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää hoitotyön ja asiakaspalvelun lisäksi ruokien ja vapaakaupantuotteiden myyntiä sekä puhelinneuvontaa.

Työtä tehdään meillä tällä hetkellä maanantaista perjantaihin 07.30-17.30 välisenä aikana,sekä aamu- että iltavuoroissa.

Palkkaus pääsääntöisesti ERTON suositusten mukaan.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, huumorintajua sekä hyviä yhteistyötaitoja.
Myös toivottavaa olisi aiempi kokemus klinikalla työskentelystä tai asiakaspalvelu tehtävistä.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä .Löydät meidät myös Facebookista ja instagramista @porinelainlaakaripalvelu.

Työhakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen tessa.stenroos@porinelainlaakaripalvelu.fi tai minna.sairanen@porinelainlaakaripalvelu.fi

Tavoitat meidät klinikan aukioloaikoina myös numerosta 02-632 5511.
11.8.2021

Omaeläinklinikka Eira, Helsinki

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa.

Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, positiivisen asenteen, oma-aloitteisuutta sekä intoa olla mukana kehittämässä kasvavaa klinikkaamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi huumorilla höystetyn, ammattitaitoisen ja yhteen hiileenpuhaltavan supertiimin! Klinikallamme on hyvä, nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva onmonipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä,laboratorio-, päiväsairaala- ja leikkaussalityöskentelyä, hammastoimenpiteissä avustamista sekäröntgenkuvantamista.

Klinikkamme on päiväklinikka, joka palvelee asiakkaitaan arkisin klo 8–20.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja ja hakemukset:Tiimiesimies Niina Heinonen

niina.heinonen@omaelainklinikka.fi p. 050 414 323527.7.2021

Pyynikin Eläinlääkärit, Tampere

Pyynikin Eläinlääkärit on kasvava pieneläinklinikka aivan Tampereen keskustan tuntumassa.

Haemme vastaavaa klinikkaeläintenhoitajaa äitiysvapaan sijaisuuden ajaksi.

Vastaavan hoitajan sijaisuus päättyy 01/2023, töiden jatkuminen sijaisuuden jälkeen on mahdollista.

Edellytämme klinikkaeläintenhoitajan koulutusta tai vastaavaa osaamistasoa sekä kokemusta alalta.

Vastaavalta hoitajalta edellytetään vahvaa kokemusta alalta sekä hyviä ihmissuhdetaitoja.

Hakijalta edellytetään myös vähintään kahta suosittelijaa yhteystietoineen hakemuksen yhteydessä.

Klinikallamme keskittyy päiväpraktiikan ohella vahvasti myös kirurgiaan sekä hammashoitoihin ja hakijan toimenkuvaan tulee kuulumaan myös nämä osa-alueet.

Toivomme sinulta, että omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet huolellinen ja tarkka, ja suhtaudut potilastyöhön innokkaasti ja
vastuuntuntoisesti. Hyvät yhteistyötaidot ja avoin ilmapiiri työporukan kesken on meille tärkeää.

Tarjoamme potilaille lempeää hoitoa heidän parhaalle ystävälleen ja tuemme myös meidän henkilöstöämme sen toteuttamisessa
ja laadukkaan hoidon varmistamisessa.

Hoitajatiimin esimiehenä pääset vaikuttamaan klinikan päivittäiseen toimintaan sekä tuomaan omat vahvuutesi esille joukkomme
vahvistuksena.

Hakemusten käsittely aloitetaan heti ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Mikko Juhajoki, mikko@pyynikinelainlaakarit.fi, 040765686727.7.2021

Pyynikin Eläinlääkärit, Tampere

Pyynikin Eläinlääkärit on kasvava pieneläinklinikka aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Toimintamme laajentuessa haemme klinikkaeläintenhoitajaa osaksi meidän ammattitaitoista henkilökuntaa.

Haemme klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme klinikkaeläintenhoitajan koulutusta tai vastaavaa osaamistasoa sekä kokemusta alalta.

Klinikallamme keskittyy päiväpraktiikan ohella vahvasti myös kirurgiaan sekä hammashoitoihin ja hakijan toimenkuvaan tulee
kuulumaan myös nämä osa-alueet.

Toivomme sinulta, että omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet huolellinen ja tarkka, ja suhtaudut potilastyöhön innokkaasti ja
vastuuntuntoisesti. Hyvät yhteistyötaidot ja avoin ilmapiiri työporukan kesken on meille tärkeää.

Tarjoamme potilaille lempeää hoitoa heidän parhaalle ystävälleen ja tuemme myös meidän henkilöstöämme sen toteuttamisessa
ja laadukkaan hoidon varmistamisessa.

Hakemusten käsittely aloitetaan heti ja sopivan henkilön löytyessä paikat täytetään viipymättä.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Mikko Juhajoki, mikko@pyynikinelainlaakarit.fi, 04076568672.7.2021

Eläinlääkäriasema Neovet, Loimaa


Neovet on yksityinen, eläinlääkäriomisteinen vastaanotto Loimaalla. Tarjoamme asiakkaillemme sekä pieneläinten peruseläinlääkintäpalvelut että tuotantoeläinten terveydenhuolto- ja sairaudenhoitopalvelut. Haluamme kohdata asiakkaat sydämellisesti ja jokaiseen potilaaseen keskittyen. Asiakasmäärien kasvaessa tarvitsemme nyt vahvistusta pieneen tiimiimme!

Haemme hoitajan perustehtävät hallitsevaa henkilöä; asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja suoriudut itsenäisesti esim. laboratorionäytteiden käsittelystä ja välinehuollosta sekä leikkauspotilaan esivalmistelusta ja anestesiavalvonnasta eläinlääkärin rinnalla. Pienessä työyhteisössä korostuu yhteistyön sujuvuus, ja siksi pidämme yksittäisiä työtaitoja tärkeämpänä positiivista ja reipasta asennetta, nopeaa oppimista ja yhteistyökykyä.

Pieneläinpotilaamme ovat pääosin koiria ja kissoja. Teemme peruspraktiikan ohessa pehmytosakirurgiaa ja perustason hammashoitoja. Tuotantoeläimista asiakkaitamme ovat nauta-, sika- ja lammastilat. Hoitajana osallistut myös esim. vasikoiden nupoutuskeikkoihin.

Haemme klinikkaeläinhoitajaa osa-aikaiseen työhön. Työaika sijoittuu arkipäiviin, aukioloaikamme ovat tällä hetkellä 9-17 tai 11-18.

Työ alkamisajankohta sovittavissa, toiveena syksy -21. Paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

info@neovet.fi

04455668418.6.2021

Evidensia Seinäjoki, Seinäjoki

Etsimme uusia työntekijöitä liittymään Seinäjoen eläinsairaalan tiimiin kehittämään modernia ja monipuolista sairaalaa kanssamme. Lämpimästi tervetuloa Seinäjoen tiimiin!

Seinäjoen eläinklinikan laajentaminen 24/7 toimivaksi eläinsairaalaksi mahdollistaa seura- ja lemmikkieläinten hoidon merkittävän parantamisen Länsi-Suomessa. Nykyinen, kattava ja monipuolisia palveluita tarjoava päiväsairaala tullaan myös modernisoimaan ja sen tarjontaa monipuolistamaan mm. tietokonetomografialaitteen muodossa. Toiminnan laajentaminen luo mahdollisuuden potilaan ympärivuorokautiselle hoidolle, joka on nykypäivänä edellytys täysimittaisen, modernin eläinlääketieteen toteutumiselle. Maantieteellisesti sairaalatoiminta tulee houkuttelemaan asiakkaita noin 200 km säteeltä, erikoispalvelujen osalta myös pidemmältä matkalta.

Ketä etsimme?

Haemme nyt klinikkaeläinhoitajaa tai sairaanhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen uuteen eläinsairaalaan päiväsairaalan puolelle. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta, olet kiinnostunut eläinalan kehityksestä ja sinulla on halua kehittyä omassa työssäsi eläinalan ammattilaisena. Lisäksi hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun omaavan positiivisen asenteen sekä hyvät yhteistyökyky ja asiakaspalvelutaidot.

Mitä tarjoamme?

Työskentely meillä on monipuolista ja potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivassa eläinsairaalassa. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri.

Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikan johtaja Elli Tuominen, elli.tuominen@evidensia.fi

Hakuaika on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Jätäthän hakemuksesi tämän linkin kautta. Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikat täytetään viipymättä.