Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty!

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään.Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, niin yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Jos ette saa paluuviestiä viikon kuluessa, laittakaa ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Pyrkimyksemme on julkaista ilmoitukset mahdollisimman nopeasti.Onnea työnhakuun!

16.1.2019

Eläinklinikka Livet, Espoo

Haemme kokenutta klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Eläinklinikka Livet on vuonna 2017 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka tarjoaa peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erityisosaamista mm. suu- ja hammassairauksista, kardiologiassa, ortopediassa, kasvainsairauksien hoidossa ja ihosairauksissa. Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.elainklinikkalivet.fi.

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme kokenutta klinikkaeläintenhoitajaa, jolle olisi ominaista oma-aloitteisuus, omatoimisuus,
positiivinen asenne, korkea työmoraali ja kiinnostus oppia uutta. Hakijalta toivotaan vähintään 3 vuoden kokemusta klinikkaeläinhoitajan työstä, anestesiavalvonnasta ja laboratorionäytteiden käsittelystä.

Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja ajoittuu 2 vuoroon.

Tarjoamme mukavan työpaikan työyhteisössä, jossa on hyvä henki ja avoin ilmapiiri. Työ on kiinnostavaa, monipuolista ja vaihtelevaa.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen sanna.reincke@elainklinikkalivet.fi15.1.2019

Toijalan Eläinlääkäriaseman, Toijala

Tule meidän kanssamme viettämään kesää!

Haemme Toijalan eläinlääkäriasemalle kesä-heinä-elokuulle klinikkaeläintenhoitajaa kesäsijaiseksi. Satunnaisia töitä on tarjolla myös ennen kesää ja sen jälkeen.

Klinikka on täysin varusteltu ja meillä tehdään peruspraktiikan lisäksi ortopediaa ja pehmytkudoskirurgiaa, tähystystä sekä hammashoitoja .

Klinikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Tampereen ja Hämeenlinnan puolivälissä. Juna ja bussi tuovat melkein ovelle ja moottoritiekin sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. Aukiolo arkisin ma-pe klo 8-20 ja pe klo 8-18. Työajat sijoittuvat klo 7-20.30 välille.

Porukkaan sovit mikäli olet sopivan rento tyyppi, asiakaspalveluhenkinen ja pärjäät itsenäisesti työssäsi.

Tervetuloa kesätöihin ihanalle klinikallemme!

Lisätiedot:
klinikkamanageri Anu Pelkonen, anu.pelkonen@evidensia.fi, p. 040 7248 682
11.1.2019

Eläinklinikka Tassuasema, Kauniainen

Haemme vakituiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa Kauniaisissa sijaitsevalle eläinklinikalle alkaen 28.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 8-21 välillä.

Eläinklinikka Tassuasema on vuonna 2015 perustettu yksityinen, kotimainen ja ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto. Eläinlääkäreitä työskentelee klinikalla kolme, klinikkaeläinhoitajia neljä. Tilamme ovat uudenaikaiset, valoisat, avarat ja hyvin varustellut. Teemme klinikalla hyvin monipuolista peruspraktiikkaa.

Odotamme sinulta positiivista ja reipasta otetta kaikkiin hoitajan työn osa-alueisiin, kykyä työskennellä tiiminä sekä joustavuutta ja
lämminhenkistä asiakaspalvekykyä. Työkokemus hoitajan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta vielä tärkeämpää on oikean ihmisen löytyminen mukavaan ja rentoon työporukkaamme.

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi osoitteeseen:
elainklinikka@tassuasema.fi
(ell Inka Falck ja ell Eeva Teräväinen)

TERVETULOA TÖIHIN TASSUASEMALLE!9.1.2019

Evidensia Tampere, Tampere

Haemme Evidensia Tampereen tiimiin klinikkaeläinhoitajaa

Haemme tiimiimme Evidensia Tampereelle lisääntymistieteistä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa.

Evidensia Tampere on monipuolinen, hyvin varusteltu klinikka Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä Tammelassa. Meillä työskentelee kaksikymmentä eläinlääkintäalan ammattilaista. Tällä hetkellä palvelemme arkisin kello 8-20. Ensi keväänä avaamme 24/7 palvelevan eläinsairaalan, joka tulee olemaan ensimmäinen tämän mittakaavan eläinsairaala koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme paikallisten lemmikinomistajien lisäksi tulevaisuudessa lähete- ja akuuttipotilaita myös Pohjanmaalta ja Keski-Suomesta sekä länsirannikolta.

Uudistuvassa Tampereen Evidensiassa on erikoisosaamista sisätaudeissa, sydänsairauksissa, ultraäänitutkimuksissa, tähystystutkimuksissa ja -leikkauksissa, pehmytosakirurgiassa, kasvainsairauksissa, kissalääketieteessä sekä hammashoidoissa. Klinikalla on myös koirien spermapankki ja erityisosaamista lemmikkien lisääntymistieteissä. Eläinlääkäriasemalla tehdään CT- eli tietokonetomografiatutkimuksia ainoana Tampereella.

Nyt haettavalta klinikkaeläinhoitajalta odotamme kiinnostusta lisääntymistieteisiin. Työsi tulee olemaan vastuullista ja sisältämään paljon yhteydenpitoa koirankasvattajien kanssa. Työssäsi tulet tarvitsemaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus laboratoriotyöstä katsotaan eduksi. Lisääntymispotilaiden lisäksi tulet työskentelemään eläinlääkärien parina klinikan päivittäisessä potilasvastaanotossa.

Odotamme sinulta joustavaa asiakaslähtöistä asennetta. Haluat oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Me tarjoamme ammatillisen rennon työyhteisön, laajan kollegaverkoston, erinomaiset jatkokouluttautumismahdollisuudet sekä Evidensian monipuoliset henkilökuntaedut. Sairaalatoiminnan alkaessa työ voi sisältää myös ilta-, yö- ja viikonlopputyötä sopimuksen mukaan.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja toivomme, että voit aloittaa meillä mahdollisimman pian. Mikäli haluat keskustella uramahdollisuuksistasi meillä, jätä hakemus tästä! Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Anna Mäkinen (050 477 3309, anna.makinen@evidensia.fi).

Linkki tehtävään: https://www.evidensia.fi/avoimet-tyopaikat/haemme-klinikkaelaintenhoitajaa-tampereelle/
8.1.2019

Malmin Eläinklinikka Apex, Helsinki

Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Olemme palvelleet asiakkaitamme
Helsingissä Malmilla jo vuodesta 1992 asti.

Olemme osa Evidensia konsernia ja klinikkaamme johtavat pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärit Sari Jalomäki ja Lotta Pänkälä.

Klinikkamme on auki lähes kaikkina päivinä vuodessa ja työpäivät ovat erittäin monipuolisia. Päivittäin meillä työskentelee 8 eläinlääkäriä ja 10 hoitajaa, 5 asiakaspalvelijaa ja välinehuoltaja. Klinikkamme varustelutaso on kattava ja harjoitamme korkeatasoista eläinlääkintää monella eri erikoisosaamisalueilla. Erikoisosaamistamme on silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu-ja hammassairaudet,
sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Haemme työtä pelkäämätöntä ja asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa osaksi tiimiämme.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on suoritettu pieneläinhoitajan - tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä aiempi työkokemus eläinklinikalla työskentelystä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-, kommunikaatio ja yhteistyötaitoja. Omaat positiivisen työasenteen, tahtoa kehittyä ja oppia uutta.

Meillä tehdään työtä hyvässä porukassa! Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Klinikan aukiolot sijoittuvat arkisin 7:30-20:30 ja viikonloppuisin 8:30-15:30. Viikonloput ja arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 18.1 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: anne.viherlaakso@evidensia.fi

Klinikkamanageri Anne Viherlaakso vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin:

Anne p. 040 5024609 (puhelintiedustelut arkisin klo 8-16:00 välillä).
8.1.2019

Amyvet, Sotkamo

Hei sinä reipas klinikkaeläinhoitajaksi valmistunut tai piakkoin valmistuva.

Haemme sinua iloiseen joukkoomme, vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta lämminhenkisyyttä, positiivista ja oma-aloitteista asennetta, sekä joustavuutta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa tiimissä, vasta laajennetulla nykyaikaisella ja monipuolisesti varustellulla klinikalla (mm. hammaspora, hammasröntgen, digiröntgen, ultraääni, inhalaatioanestesia ja laboratorio. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää itseäsi ammattilaisena mm. erilaisten koulutusten kautta.

Lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveineen 31.01.2019 mennessä.

Kerromme mielellämme lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkaeläinhoitaja Kirsi Piirainen, p . 040 166 7357 , kirsi.piirainen@amyvet.fi

4.1.2019

Hervannan Eläinlääkärit Oy, Tampere

Haen kolmatta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kahden eläinlääkärin ja kahden hoitajan vastaanotolle. Arvostan valmiutta kaikkiin hoitajan tehtäviin, positiivista asennetta ja työkokemusta eläintenhoitajan työstä. Työaika asettuu arkipäiviin 8-18 välille.

Työhakemukset palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen
jussi.laitinen@fimnet.fi

Työn kuvasta ja muista työhön liittyvistä asioista voi kysyä myös puhelimitse.
Jussi Laitinen 040-7285989
2.1.2019

Eläinlääkärikeskus Sovet, Espoo

Haemme vakituiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa tai pieneläinhoitajaa mukavaan ja rentoon työyhteisöön Espoonlahdessa sijaitsevalle eläinlääkäriasemalle.

Eläinlääkärikeskus Sovet on 20 vuotta toiminnassa ollut, eläinlääkäriomisteinen ja ketjuihin kuulumaton pieneläinklinikka. Tarkoitus ei
ole kasvaa isoksi laitokseksi, vaan toimia kodinomaisena ja lämminhenkisenä klinikkana, jossa sekä asiakkaista että työntekijöistä pidetään huoli. Klinikka on hyvin varusteltu, ja meiltä löytyy erikoisosaamista mm. tähystyksistä, tähystysleikkauksista ja sisätaudeista.

Tarjoamme:

·mukavan ja rennon työyhteisön

·joustavuutta

·kilpailukykyisen palkan ja muita hyviä työsuhde-etuja

·jatkokoulutusmahdollisuuksia kotimaassa ja ulkomailla


Toivomme sinulta:

·iloista ja reipasta mieltä sekä oma-aloitteisuutta

·joustavuutta

·hyvää asiakaspalvelutaitoa ja sosiaalisia taitoja


Työkokemus alalta eduksi, mutta meille on tärkeintä henkilön sopivuus tiimiimme.

Työ alkaisi heti, tai viimeistään 1.2.2019. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään osoitteeseen: maarit.luukkainen@sovet.fi

Tiedustelut paikasta: 09- 546 505 11 /klinikka2.1.2019

Koira-kissaklinikka Oy, Turku

Koira-Kissaklinikka Oy Turussa hakee hoitajatiimiinsä vahvistusta.

Haemme klinikkaeläinhoitajaa eläinlääkärin avustajan tehtävään.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus ja mielenkiinto eläinten kuntouttamiseen.

Työn aloitus tammikuu-helmikuu 2019.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä!

Johanna Koponen, Johanna.koponen@koirakissaklinikka.fi

Eva Einola-Koponen, Eva.einola-koponen@koirakissaklinikka.fi

28.12.2018

Omaeläinklinikka Vetset, Kirkkonummi

Hei sinä reipas klinikkaeläintenhoitaja,

täällä olisi juuri sinulle tarkoitettu vakituinen työpaikka kasvavassa tiimissä Omaeläinklinikka Vetsetissä Kirkkonummella.

Sinun tulisi olla valmis tai juuri valmistumassa oleva klinikkaeläintenhoitaja. Koet hyvän asiakaspalvelun sydämesi asiaksi ja omaat hyvät sosiaaliset taidot, olet halukas kehittymään ja kehittämään. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa tiimissä, monipuolisesti varustellulla nykyaikaisella klinikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tällä hetkellä tiimissämme työskentelee 4 eläinlääkäriä, 4 klinikkaeläinhoitajaa ja 2 kassahenkilöä. Klinikallamme on erityisosaamista mm. silmäsairauksien hoidossa, akupunktio hoidoissa ja hammashoidoissa.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tai soita, niin kerromme lisää:

Ninni Lyytinen vastaava hoitaja p. 050-5123835 ninni.lyytinen@omaelainklinikka.fi

Pia Miettinen aluepäällikkö p. 040-6589766 pia.miettinen@omaelainklinikka.fi28.12.2018

Eläinystäväsi Lääkäri, Tampere


Haemme joko jo valmistunutta tai lähiaikoina valmistuvaa klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Työt alkaisivat sopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä kiireessä. Työtehtäviin kuuluvat kaikki
klinikkaeläinhoitajan työt. Työaika sijoittuu arkisin klo 7 – 21 välille ja lauantaisin klo 7 – 17 välille.

Lisätiedot sekä hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen
mari.hakala@elainystavasilaakari.fi.
21.12.2018

Eläinklinikka Lauma, Järvenpää (ent. Evidensia Järvenpää)

Olemme lisänneet eläinlääkärityövuoroja ja haemmekin nyt vahvistusta hoitajatiimiimme.

Etsimme Eläinklinikka Laumaan (ent. Evidensia Järvenpää) osa-aikaiseen (n.2pv/vko) työsuhteeseen kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua

KLINIKKAELÄINTENHOITAJAA

Tarjoamme sinulle innostavan ja iloisen tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Eläinklinikka Laumassa työskentelee 4 eläinlääkäriä ja 5 hoitajaa sekä oppisopimusopiskelija. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin 7.30-20.00.

Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Halutessasi voit soittaa Klinikkamanagerille jos haluat vain tulla tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.1.2019 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellään lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa tehtävästä antaa Klinikkamanageri Maaret Hämäläinen, p 040 5239116, maaret.hamalainen@evidensia.fi
19.12.2018

Alfapet Eläinlääkärit, Espoo

ALFAPET Eläinlääkärit on yli 11 vuotta Espoon Kauklahdessa toiminut yksityinen eläinlääkäriasema.

Toimintamme laajentuessa haemme Alfatiimimme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen reipasta pieneläin- klinikkaeläintenhoitajaa.

Toivomme hakijalta lämminhenkisyyttä, hyviä tiimityötaitoja ja halua kehittää klinikan toimintaa.

Tarjoamme osaavalle tekijälle kilpailukykyisen palkan ja muita työsuhde-etuja.

Mikäli kiinnostuit lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla eija.tykkylainen@alfapet.fi gsm 040-5208838

ALFAPET Eläinlääkärit

Tutustu meihin netissä: www.alfapet.fi

19.12.2018
Eläinlääkäriasema Reviiri, Tampere

HAETAAN KLINIKKAELÄINTENHOITAJAA TAI PIENELÄINHOITAJAA HYVINVOINNIN REVIIRILLE

Eläinlääkäriasema Reviiri on Tampereen Epilässä sijaitseva eläinlääkäriasema. Reviiri toimii tilavissa nykyaikaisissa toimitiloissa ja on hyvin varusteltu (mm. hammaspora, hammasröntgen, digiröntgen, ultraääni, inhalaatioanestesia, anestesiavalvonta, laparaskopia, laboratorio (hematologia ja kuivakemia), ProvetNet-potilasohjelma).

Olemme avoinna arkisin klo 8-20 ja päivystämme lauantaisin klo 9-14.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinten-/pieneläinhoitajaa. Tarjoamme työpaikkaa nuorekkaassa ja
mukavassa työyhteisössä. Sinulta odotamme oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme ammatillista osaamista ja työntekijän halua kouluttautua ja kehittyä tehtävissään. Käy kurkkaamassa sivumme: www.reviiri.info sekä facebookissa www.facebook.com/reviiri.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen niina.naaralainen@reviiri.info

Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.
19.12.2018

Evidensia Hämeenlinna

Haemme Evidensia Hämeenlinnan eläinlääkäriasemalle määräaikaiseen kesälomasijaisuuteen

KLINIKKAELÄINTENHOITAJAA

Touko- ja lokakuun välille, tarkka ajanjakso sovitaan myöhemmin. Toivomme että olisit jo suorittanut klinikkaeläintenhoitajan näyttötutkinnon, tai ainakin opintojesi loppuvaiheessa ja että sinulla on aikaisempaa kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, innostusta kehittää klinikkaa ja itseäsi sekä vuorovaikutustaitoja.

Työ pitää sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa, ja muita klinikan töitä. Työaika sijoittuu välille ma-pe 7:30-19:30.

Eläinlääkäriasema Evidensia Hämeenlinna toimii valtaväylien läheisyydessä, Tiiriössä.
Eläinklinikkamme sijaitsee tilavassa, remontoidussa kiinteistössä, joka mahdollistaa tehokkaan ja nykyaikaisen vastaanoton. Kissoille on erillinen odotustila turhan stressin välttämiseksi. Eläinlääkäreillämme on erityisosaamista mm. iho- ja sydänsairauksista, hammashoidoista sekä pehmytosakirurgiasta.

Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 15.2.2019 mennessä,

Kerromme mielellään lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana!

Lisätietoa tehtävästä antaa Henna Rauhala, henna.rauhala@evidensia.fi.
12.12.2018

Kuopion Eläinlääkärikeskus, Kuopio

Kuopion Eläinlääkärikeskuksessa on tarjolla töitä eläintenhoitajalle kevättalvesta 2019 eteenpäin

Työhakemuksesi voit lähettää motivaatiokirjeellä ja CV:llä varustettuna 31.1.2019 mennessä osoitteeseen:

Sinikka Sarpanen
Kuopion Eläinlääkärikeskus
Soikkokuja 12
70780 Kuopio

Yhteydenotot puhelimitse p. 017 2662266 / Anni

4.12.2018

Eläinsairaala Vettori, Raisio

Hoitaja, tule mukaan tiimiimme!

Suuntaamme katseen jo ensi kesään ja haemme kesälomasijaisia sekä tarvittaessa töihin kutsuttavia hoitajia.

Uusi Eläinsairaala Vettori tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen.Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden.

Vastaamme Turun kaupungin ja Varsinais-Suomen maakunnan pieneläinpäivystyksestä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Vettoria johtaa kokenut huippuosaaja, eläinlääkäri, Clinical Director Mikael Granholm.
Jos sinulla on alalle sopiva koulutus (esim. klinikkaeläintenhoitaja), kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä, halua oppia lisää ja sinulla on aktiivinen ja reipas ote työhön, hae nyt mukaan mahtavaan joukkoomme!
Tarjoamme ammatillisesti kehittävän työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollega verkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.


Lisätietoa tehtävistä antaa Practice Manager Taru Tukia, p. 0400 015446, taru.tukia@evidensia.fi

Hae jo tänään!https://www.evidensia.fi/avoimet-tyopaikat26.11.2018

Espoon Eläinsairaala, Espoo (Evidensia Finnoo)

Haemme klinikkaeläintenhoitajia uudistuvaan Espoon Eläinsairaalaan

Evidensia Finnoo muuttaa ja laajentaa toimintaansa ympäri vuorokauden päivystäväksi klinikaksi keväällä 2019 ja ottaa samalla takaisin vanhan nimensä Espoon Eläinsairaala. Uudessa eläinsairaalassa lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko, eläinlääkäri Tiina Wrightin johdolla, ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen. Tämän lisäksi tulemme tarjoamaan ensi- ja päivystyshoitoa lemmikeille Espoon ja Länsi-Uudenmaan alueella. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä ympärivuorokautiseen hoitoon. Espoon Eläinsairaalan yhteyteen avataan Suomen ensimmäinen Sporting Dog Clinic, jonka vetäjänä toimii maailmalla tunnettu, erityisesti urheilukoirien hoitoon erikoistunut ortopedi Alessandro Piras.

Haemme nyt uuteen Espoon Eläinsairaalaan klinikkaeläintenhoitajia päivystys- ja päivätyöhön

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille tarjolla on edistyksellinen työaikamalli, joka mahdollistaa myös pitkät vapaat.

Sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille. Päivystystiimin lisäksi haemme hoitajia arkipäivien vuoroihin. Myös tuuraajia tarvitaan jatkuvasti, joten otathan yhteyttä joka tapauksessa, mikäli työ itsessään on kiinnostava. Mainitsethan hakemuksessasi, haluatko päivystystyöhön vai arkipäivien työhön.

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2019 mennessä, tästä linkistä.

Lisätietoa tehtävistä antaa klinikkamanageri Leena Kaltiainen, leena.kaltiainen@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu sovitusti tai päivystyksen aloittamisen ajankohtaan.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Evidensia on osa Isobritannialaista IVC (Independent Vet Care) yritystä, joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinlääkäriasemaketju. Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 800 eläinlääkinnän ammattilaista 40 eläinlääkäriasemalla ja -sairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria ja eksoottisia eläimiä. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.

Linkki ilmoitukseen: https://www.evidensia.fi/avoimet-tyopaikat/haemme-elainlaakareita-espoon-elainsairaalaan/

22.11.2018

Eläinklinikka Ehyt, Halikko

Eläinklinikka EHYT hakee klinikkaeläinhoitaja - sijaista keväälle 2019.
Klinikalla työskentelee 4 eläinlääkäriä, 4 klinikkaeläinhoitajaa ja 2 kassaa.
Tarkempi ajankohta selviää vuoden vaihteessa.

Lisätiedot Pirkko Hämeenoja, toimitusjohtaja, Eläinklinikka EHYT oy, Pirkko.hameenoja@ehyt.info, klinikan sivut www.ehyt.info
19.11.2018

Länsirannikon Eläinklinikka, Vaasa

Haemme koko-tai osa-aikaista eläinhoitajaa tiimiimme.

Uusi hyvin varusteltu liiketila,ihana asiakaskunta ja hyvät työsuhde-edut!

Mitä miettimään vaan kysy lisää ja tule käymään ?
Kirsi Kentala / Länsirannikon Eläinklinikka,Vaasa
Www.leklinikka.net
Kirsi.kentala@leklinikka.net
0503130267
13.11.2018

Omaeläinklinikka Remedium, Espoo

Hei sinä tiimityöstä nauttiva klinikkaeläinhoitaja!

Omaeläinklinikka Remedium Espoossa etsii äitiysloman sijaiseksi hoitajaa

Etsimämme henkilö on hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen omaava, jolla on vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja ja olet vahva oman alasi ammattilainen. Etsimme työsuhteeseen ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että klinikan toimintaa, ja joka ymmärtää, että oman työn merkityksellisyys lähtee asiakkaan huolien kokonaisvaltaisesta kantamisesta.

Omaeläinklinikka Remedium on Espoossa vuodesta 2011 toiminut eläinlääkäriasema, vakituiseen tiimiimme kuuluu tällä hetkellä 5 eläinlääkäria ja 6 hoitajaa. Olemme ma-su auki oleva täydenpalvelun klinikka. Toiminnan kehittyessä ja asiakaskunnan laajentuessa kaipaamme iloiseen ja energiseen tiimiimme vahvistusta.

Soita niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, aluepäällikkö, p. 040 6589766

Päivi Hokkanen, vastaava klinikkaeläinhoitaja p. 050 3075029

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian pia.miettinen@omaelainklinikka.fi, paikka täytetään heti
sopivan hakijan tultua. Rekrytointiohjeiden mukaisesti tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.9.11.2018

Espoon Eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Viherlaaksossa. Vastaanotollamme työskentelee päätoimisesti 5 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut.

Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa.
Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.
Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin ja kokemustasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan.

Työ on 2-vuorotyötä. Päivystämme myös viikonloppuisin päiväsaikaan. Työn voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com.
Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko sähköpostitiedustelun tai soittopyynnön.
8.10.2018

Eläinlääkäriasema FinProVet Tapiola, Espoo

Etsimme valmista tai käytännön kokemusta omaavaa klinikkaeläintenhoitajaa vastaanotollemme Tapiolaan.

Klinikkamme on toiminut 14 vuoden ajan Tapiolassa. Tiimiimme kuuluu 2 eläinlääkäriä ja kaksi pieneläinhoitajaa.

Klinikkamme on avoinna ma– pe 8.00-20.00 ja la 9.00-14.00.

Olethan iloinen, reipas ja tunnollinen.

Yhteydenotto ja palkkatoivomukset

ELL Kirsti Liukkonen

e-mail: finprovet@gmail.com

puh: 0405414667