Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

18.3.2019

Anident, Veikkola

Anidentissa hoitajan paikkoja avoinna!

Avoinna vakituisen hoitajan paikka alkaen 1.4. tai mahdollisimman pian sen jälkeen.

Lisäksi avautuu vuoden kestävä äityslomasijaisuus elo-syyskuussa.

Ensisijaisesti etsimme valmista klinikkaeläinhoitajaa. Oppisopimuspaikkaa on mahdollinen, jos hakijalla on jo kokemusta hoitajatyöstä tai opintoja alalla. Anidentin potilaista 90% on suukirurgisia ja hammaspotilaita, usein nuoria/vanhoja/sairaita jaanestesiat ovat usein pitkiä ja multimodaaleja. Käytössämme ovat CRI-liuokset ja kattava anestesiavalvontalaitteisto.

Valitulle hakijalle koulutetaan Anidentin erikoisjutut, mutta tulovaatimuksena on (kollegaa lainaten), että ”ei pelkää koneita”, on huolellinen ja tarkka ja tietysti potilasturvallisuuden asettaminen etusijalle. Työnkuvaan kuuluu positiivinen asenne. Anident on savuton työpaikka.

Hakemukset palkkatoiveineen suoraan Hellulle: helena.kuntsi@anident.fi

Anident

Lamminpääntie 41, 02880 Veikkola

09-2565430, 0500-100714 www.anident.fi
12.3.2019

Evidensia Tampere, Tampere

Evidensia Tampere on monipuolinen, hyvin varusteltu klinikka Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä Tammelassa. Avaamme 24/7 palvelevan eläinsairaalan, joka tulee olemaan ensimmäinen tämän mittakaavan eläinsairaala koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme paikallisten lemmikinomistajien lisäksi tulevaisuudessa lähete- ja akuuttipotilaita myös Pohjanmaalta ja Keski-Suomesta sekä länsirannikolta.

Haemme nyt tiimiimme klinikkaeläinhoitajia päivystystyöhön. Työ tulee sisältämään päivä-, ilta-, yö- ja viikonlopputyötä ja sitä tehdään 8-12 tunnin vuoroissa.

Uudistuvassa Tampereen Evidensiassa on erikoisosaamista sisätaudeissa, sydänsairauksissa, ultraäänitutkimuksissa, tähystystutkimuksissa ja -leikkauksissa, pehmytosakirurgiassa, kasvainsairauksissa, kissalääketieteessä sekä hammashoidoissa. Klinikalla on myös koirien spermapankki ja erityisosaamista lemmikkien lisääntymistieteissä. Eläinlääkäriasemalla tehdään jo nyt CT- eli tietokonetomografiatutkimuksia ainoana Tampereella.

Odotamme sinulta ammattitutkintoa, monipuolista osaamista, joustavaa, asiakaslähtöistä asennetta ja halua oppia uutta. Me tarjoamme ammatillisen, rennon työyhteisön, laajan kollegaverkoston, erinomaiset jatkokouluttautumismahdollisuudet, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä Evidensian monipuoliset henkilökuntaedut. Tulevaisuuden sairaalatoiminta tuo mukanaan mielenkiintoiset ja haastavatkin potilastapaukset. Työskentelet remontoidulla, modernilla klinikalla ja käytössäsi ovat nykyaikaiset laitteet.

Mikäli haluat keskustella uramahdollisuuksistasi meillä, jätä hakemus tästä linkistä viimeistään 31.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Anna Mäkinen (050 477 3309, anna.makinen@evidensia.fi).
9.3.2019

Kunnallinen eläinlääkärin vastaanotto, Keski-Uudenmaan ympäristökeskus, Tuusula

Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen eläinlääkintähuollon palveluyksikkö hakee pieneläinhoitajaa/klinikkaeläinhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun asti. Työsuhteen aloitus on mahdollisimman pian.

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus on Järvenpään, Keravan, Nurmijärven Mäntsälän ja Tuusulan kuntien yhteinen ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun viranomaisorganisaatio, joka vastaa muun muassa toiminta-alueensa eläinlääkintähuollosta. Ympäristökeskuksella on eläinlääkärin vastaanotot Tuusulassa, Nurmijärvellä ja Järvenpäässä. Tuusulan vastaanotolla työskentelee kaksi eläinlääkäriä ja muilla vastaanotoilla kullakin yksi eläinlääkäri.

Haemme pieneläinhoitajaa/klinikkaeläinhoitajaa ensisijaisesti Tuusulassa, Hyrylässä, sijaitsevalle vastaanotolle, mutta pieneläinhoitaja/klinikkaeläinhoitaja työskentelee tarvittaessa millä tahansa edellä mainituista vastaanotoista.

Pieneläinhoitajan/klinikkaeläinhoitajan työtehtäviin kuuluu ajanvarauksen ohella mm. eläinlääkärien avustamista, väline- ja laitehuoltoa, laboratorionäytteiden valmistelua, postin käsittelyä, näytteiden lähetystä sekä erilaista toimistotyötä. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa, pääasiassa klo 8-16, eikä tehtäviin kuulu ilta- tai viikonlopputyötä.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on suoritettu pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme hakijalta yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työtehtäviin. Aiempi työkokemus eläinlääkäriasemalla tai eläinlääkärin vastaanotolla luetaan eduksi.

Tehtävän palkkaus ja muut työetuudet määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 205,80 euroa. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen työsopimuksen solmimista on työsuhteeseen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tee työhakemus 31.3.2019 klo 18 mennessä sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Hakemuslomake sijaitsee yhteisten palvelujen/Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen työpaikkailmoituksissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa eläinlääkintähuollon päällikkö Maija Kallioniemi, p. 040 314 4716 tai sp maija.kallioniemi@tuusula.fi.9.3.2019

Oulun Eläinklinikka, Oulu

Oulun Eläinklinikka etsii klinikkaeläintenhoitajaa/eläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen eläinklinikallemme Ouluun.

Haemme myös osa-aikaiseen/tuntityöhön eläintenhoitajia, klinikkaeläintenhoitajia tai alan opiskelijoita.

Kaikki hakemukset huomioidaan.

Tarjoamme:

- monipuoliset työtehtävät eläinten terveydenhuollon ja sairauksien hoidon parissa

- kilpailukykyisen palkan

- kokeneen henkilökunnan tuen

- mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti

Klinikallamme työskentelee 10 eläinlääkäriä, 15 klinikkaeläintenhoitajaa sekä eläinfysioterapeutti.

Klinikkamme varustukseen kuuluu normaali varustuksen lisäksi mm. tähystyslaitteisto, laboratoriolaitteisto, digitaalinen röntgen,
Doppler-ultraäänilaite, ortopediavälineistö, MRI sekä mahdollisuus CT-kuvauksiin yhteistyössä paikallisen lääkäriaseman kanssa.

Vastaanottomme sijaitsee Oulun Kaakkurissa (noin 7 km Oulun keskustasta etelään). Muutimme uusiin tiloihin kesäkuussa 2016. Tutustu
klinikkaamme http://www.ouluek.fi/

Lisätietoja saat sähköpostitse lakovaara.ilkka@ouluek.fi ja www.ouluek.fi

4.3.2019

Malmin Eläinklinikka Apex, Malmi

Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Olemme palvelleet asiakkaitamme Helsingissä Malmilla jo vuodesta 1992 asti.

Olemme osa Evidensia konsernia.

Klinikkamme varustelutaso on kattava ja harjoitamme korkeatasoista eläinlääkintää monella eri erikoisosaamisalueilla. Erikoisosaamistamme on silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu-ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Haemme erityisesti suu-ja hammassairauksista kiinnostunutta ja asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa osaksi tiimiämme.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on suoritettu pieneläinhoitajan - tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä vahva anestesiaosaaminen.

Meillä tehdään hammashoitoja vähintään neljänä päivänä viikossa korkealaatuisesti ja monipuolisesti.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-, kommunikaatio ja yhteistyötaitoja. Omaat positiivisen työasenteen, tahtoa kehittyä ja oppia uutta.

Meillä tehdään työtä hyvässä porukassa! Klinikallamme pääset syventämään taitojasi ja saat mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Klinikan aukiolot sijoittuvat arkisin 7:30-20:30 ja viikonloppuisin 8:30-15:30. Viikonloput ja arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 31.3 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: anne.viherlaakso@evidensia.fi

Klinikkamanageri Anne Viherlaakso vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin: Anne p. 040 5024609 (puhelintiedustelut arkisin klo 8-16:00 välillä).

4.3.2019

Malmin Eläinklinikka Apex, Malmi

Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Olemme palvelleet asiakkaitamme Helsingissä Malmilla jo vuodesta 1992 asti.

Olemme osa Evidensia konsernia.

Klinikkamme varustelutaso on kattava ja harjoitamme korkeatasoista eläinlääkintää monella eri erikoisosaamisalueilla. Erikoisosaamistamme on silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu-ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Haemme työtä pelkäämätöntä ja asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa osaksi tiimiämme.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on suoritettu pieneläinhoitajan - tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä aiempi työkokemus eläinklinikalla työskentelystä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-, kommunikaatio ja yhteistyötaitoja. Omaat positiivisen työasenteen, tahtoa kehittyä ja oppia uutta.

Meillä tehdään työtä hyvässä porukassa! Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Klinikan aukiolot sijoittuvat arkisin 7:30-20:30 ja viikonloppuisin 8:30-15:30. Viikonloput ja arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 31.3 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: anne.viherlaakso@evidensia.fi

Klinikkamanageri Anne Viherlaakso vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin: Anne p. 040 5024609 (puhelintiedustelut arkisin klo 8-16:00 välillä).
27.2.2018

Omaeläinklinikka Remedium, Espoo

Hei sinä tiimityöstä nauttiva klinikkaeläinhoitaja tule töihin Espooseen

Meillä Omaeläinklinikka Remediumissa olisi sinulle vakituinen työ mukavassa tiimissä

Etsimämme henkilö on hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen omaava, jolla on vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet ammattitutkinnon suorittanut pieneläin-/klinikkaeläinhoitaja tai juuri valmistumassa oleva klinikkaeläinhoitaja.
Etsimme työsuhteeseen ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään, että klinikan toimintaa.

Tarjoamme tiimin tuen työhön, sekä kouluttautumismahdollisuuksia. Arvostamme reipasta asennetta tarttua töihin jalaadukasta asiakaspalveluosaamista.

Omaeläinklinikka Remedium on Espoossa vuodesta 2011 toiminut eläinlääkäriasema, vakituiseen tiimiimme kuuluu tällähetkellä 4 eläinlääkäria ja 6 hoitajaa. Olemme ma-pe 8-21, la 10-18 ja su 12-20 auki oleva täyden palvelun klinikka. Toiminnan kehittyessä ja asiakaskunnan laajentuessa kaipaamme iloiseen ja energiseen tiimiimme vahvistusta.

Soita niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, aluepäällikkö, p. 040 6589766
Päivi Hokkanen, vastaava hoitaja p. 050 3075029

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian pia.miettinen@omaelainklinikka.fi,
paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.
Rekrytointiohjeiden mukaisesti tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä huumausainetesti.
27.2.2018

Pirkan Eläinlääkäri, Nokia

Etsitään klinikkaeläintenhoitajaa tai eläintenhoitajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Osa-aikaisuus sisältäisi myös 1-2kk kesälomatuurauksen kesä-elokuun aikana. Myös pelkkä kesälomatuuraus on mahdollinen.

Vastaanotto on Nokian keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä esim. Tampereelta. Klinkka on yhden eläinlääkärin ja 1-2 hoitajan perusvarusteltu klinikka. Työtunnit ja muu on täysin sovittavissa

Yhteystiedot:
Pirkan Eläinlääkäri klinikka@pirkanelainlaakari.fi
27.2.2018

Eläinklinikka Tassula, Kotka

Tule mukaan iloiseen työporukkaan Eläinklinikka Tassulaan!

Eläinklinikka Tassula Kotkassa on yksityinen, ketjuun kuulumaton klinikka.

Etsimme äitiysloman sijaiseksi klinikkaeläintenhoitajan tutkinnon suorittanutta tai vastaavat taidot omaavaa hoitajaa. Sijaisuus alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tassulassa toimii tällä hetkellä 4 eläinlääkäriä (vuorossa yhtäaikaisesti 2-3 eläinlääkäriä) sekä 3 hoitajaa, oppisopimusopiskelija ja 2 vastaanottoavustajaa. Teemme monipuolista pieneläinpraktiikkaa nykyaikaisilla laitteistoilla. Varustukseemme kuuluu mm. laboratoriolaitteistot, ultra, röntgenlaitteisto, leikkaussali sekä hammaspora- ja hammasröntgenlaitteistot.

Lisätietoja toiminnastamme löydät nettisivuiltamme: elainklinikkatassula.fi. Tsekkaa myös somekanavamme Facebookissa (Eläinklinikka Tassula) ja Instagramissa (elainklinikkatassula)!

Odotamme sinulta reipasta, joustavaa ja positiivista asennetta, sekä hyvää asiakaspalvelutaitoa. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa pääset työskentelemään hyvässä työilmapiirissä monipuolisissa työtehtävissä.

Haemme ensisijaisesti hoitajaa, jolla on jo kokemusta hoitotyöstä sekä esim. tilausten tekemisestä, mutta myös vastavalmistuneiden/valmistumassa olevien hakemukset huomioidaan. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV, tai kysy lisää:

Anne Bruce, ELL, tj anne.bruce@elainklinikkatassula.fi


22.2.2019

Lahden Eläinlääkäriasema, Lahti

Yksi osaajistamme muuttaa toiselle paikkakunnalle uusiin haasteisiin ja etsimmekin nyt Lahden Eläinlääkäriasemalle (ent. Evidensia Lahti) kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua

KLINIKKAELÄINTENHOITAJAA

Lahden Eläinlääkäriasema on perinteikäs erikoisosaamisen klinikka. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Lahden Eläinlääkäriasemalla työskentelee 12 eläinlääkäriä, 13 hoitajaa, asiakaspalvelija sekä välinehuoltaja. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin 7.30-20.30. Lisäksi vastaamme Päijät-Hämeen alueen pieneläinpäivystyksestä joka toisena viikonloppuna/pyhänä, lauantaisin ja sunnuntaisin 8-20.

Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Halutessasi voit soittaa Klinikkamanagerille jos haluat tulla tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.3. mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellään lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa tehtävästä antaa Klinikkamanageri Outi Lius, p 040 5666627, outi.lius@evidensia.fi

22.2.2019

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Yksityinen päivystävä Eläinsairaala Aisti hakee lisääntyneeseen hoitajatarpeeseen, niin vakituiseen työsuhteeseen kun pitkään
sijaisuuteen, mielellään jo kokeneita klinikkaeläinhoitajia.

Aisti on neurologiaan erikoistunut, hyvin varusteltu klinikka joka palvelee asiakkaitaan myös mm. sisätautien, hammashoitojen ja ortopedian osalta. Viikolla yöpäivystys ja viikonloppuisin 24/7 päivystys mahdollistaa kolmivuorotyön ja akuutti- ja päivystystyön. Halutessasi voit myös tehdä pelkkiä yövuoroja.

Klinikka on hyvin varusteltu ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Myyrmäessä.
Toivomme hakijalta vähintään välttävää englanninkielen taitoa, kokemusta klinikalla työskentelystä, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja
työyhteisötaitoja.

Tarjoamme mukavien työkavereiden ja kansainvälisen työyhteisön lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä työssään.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Liitä hakemukseesi halutessasi myös palkkatoiveesi.
Tällä hetkellä meillä ei ole oppisopimuspaikkaa.

Yhteydenotot ja kysymykset klinikkamanageri Kaisa Metteri-Gold kaisa.gold@aisti.info 0500-812233
19.2.2019

Lauttasaaren Eläinlääkäriasema, Helsinki

Tule meille töihin!

Etsimme Lauttasaaren Eläinlääkäriasemalle valmista klinikkaeläinhoitajaa äitiysloman sijaiseksi. Toivomme sinulta reipasta ja
positiivista asennetta sekä työntekoa, oppimista , työkavereita että asiakkaita kohtaan .

Meillä on hyvin varustettu klinikka ja loistava työporukka. Teemme töitä yhdessä etkä jää yksin ongelmatilanteissakaan. Järjestämme koko klinikalle sekä hoitajille että eläinlääkäreille säännöllisesti yhteisiä koulutuksia 1-2 kertaa vuodessa.

Koska työt tuntuvat lisääntyvän kokoajan, voimme miettiä työsuhteen jatkamista äitiyslomasijaisuuden jälkeenkin.

Työsuhde voi alkaa heti, kun löydämme toisemme, mutta mielellään viimeistään 1.4.2019.

Laita hakemuksesi sähköpostiin lauttasaari@elaintohtori.fi tai soita 010 219 1310.
15.2.2019

Omaeläinklinikka Jyväskylä, Jyväskylä

Hei!
Kiinnostaako klinikkaeläinhoitajan keikkahommat?
Haluatko työkokemusta?
Liity iloiseen joukkoomme Jyväskylän Omaeläinklinikalle!
Ota yhteyttä tiimiesimieheen tuula.filen@omaelainklinikka.fi tai eläinlääkäriin maria.heinavaara@omaelainklinikka.fi niin saat lisätietoa.
14.2.2019

Eläinsairaala Evidensia Oulu, Oulu

Klinikkaeläinhoitajia Ouluun

Eläinsairaala Evidensia Oulu uudistuu ja kesällä 2019 olemme kattavasti varusteltu päivystävä eläinsairaala. Uusi eläinsairaala palvelee lemmikkejä laajasti koko Pohjois-Suomen alueelta. Eläinsairaala Evidensia Oulu tulee tarjoamaan lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden.

Haemme nyt uuteen Eläinsairaala Evidensia Ouluun klinikkaeläinhoitajia päivystys- ja päivätyöhön

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille tarjolla on edistyksellinen työaikamalli, joka mahdollistaa myös pitkät vapaat.Tarvittaessa myös päivystysasunto järjestyy.

Sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille. Päivystystiimin lisäksi haemme hoitajia arkipäivien vuoroihin. Myös tuuraajia tarvitaan jatkuvasti, joten otathan yhteyttä joka tapauksessa, mikäli työ itsessään on kiinnostava. Mainitsethan hakemuksessasi, haluatko päivystystyöhön vai arkipäivien työhön.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, tästä linkistä, kuitenkin viimeistään 31.3.2019 mennessä.

Lisätietoa tehtävistä antaa klinikkamanageri Pia Jokivirta, p 050 910 4482 pia.jokivirta@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävien aloitus sijoittuu sovitusti tai päivystyksen aloittamisen ajankohtaan.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Evidensia on osana isobritannialaista IVC (Independent Vet Care) yritystä, joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinlääkäriasemaketju. Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 700 eläinlääkinnän ammattilaista lähes 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria ja eksoottisia eläimiä. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.

Lisätietoja: https://www.evidensia.fi/avoimet-tyopaikat/haemme-hoitajia-ouluun/
13.2.2019

Espoon Eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Viherlaaksossa. Vastaanotollamme työskentelee päätoimisesti 5 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut.

Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa.
Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.
Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin ja kokemustasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan.

Työ on 2-vuorotyötä. Päivystämme myös viikonloppuisin päiväsaikaan. Työn voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com.
Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko sähköpostitiedustelun tai soittopyynnö
12.2.2019

Eläinklinikka Lauma, Järvenpää

Olemme lisänneet eläinlääkärityövuoroja ja haemmekin nyt vahvistusta hoitajatiimiimme.

Etsimme Eläinklinikka Laumaan (ent. Evidensia Järvenpää) joko osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua

KLINIKKAELÄINTENHOITAJAA

Tarjoamme sinulle innostavan ja iloisen tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Eläinklinikka Laumassa työskentelee 4 eläinlääkäriä ja 5 hoitajaa sekä oppisopimusopiskelija. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin 7.30-20.00.

Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Halutessasi voit soittaa Klinikkamanagerille jos haluat vain tulla tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.3 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellään lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa tehtävästä antaa Klinikkamanageri Maaret Hämäläinen, p 040 5239116, maaret.hamalainen@evidensia.fi
7.2.2019

Eläinklinikka Hertta, Helsinki

Hertta on ketjuihin kuulumaton keskikokoinen klinikka avarissa ja nykyaikaisissa tiloissa Helsingin Herttoniemenrannassa.

Etsimme kesätyöntekijää heinä-elokuun ajaksi. Työvuoroja on ma-pe klo 7.30-21 välisenä aikana. Työhön kuuluu mm. asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, leikkaussalityöskentely, laboratorio, röntgenkuvaus, välinehuolto ja yleisen siisteyden ylläpito.

Olet reipas, oma-alotteinen, huumorintajuinen ja pystyt toimimaan myös kiireessä. Työ vaatii jonkin verran aikaisempaa klinikkakokemusta, mieluiten palkkaamme opintojen loppusuoralla olevan/tutkinnon suorittaneen henkilön.

Hakemukset maililla hertta@hertta.com
6.2.2019

Eläinklinikka Avec, Porvoo

Eläinklinikka Avec hakee joukkoonsa kokoaikaista (myös osa-aikaisuus mahdollinen) tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa.

Avec on Porvoon ja Itä-Uudenmaan suurin eläinklinikka ja hoitaa lemmikkieläimiä 7 päivänä viikossa. Arvomme ovat empaattisuus, ystävällisyys, joustavuus ja rehellisyys, joita vaalimme niin asiakkaiden kanssa kuin keskenämme. Voimme tarjota erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen työn yhdellä Suomen viihtyisimmistä ja arvostetuimmista eläinklinikoista. Kaksikielisyys tai kyky palvella ruotsin kielellä katsotaan eduksi.

Lisätietoja soittamalla 050 463 1659 / Chita Wahlroos.
Työhakemuksen voit lähettää osoitteeseen chita@avec.vet.
Klinikan kotisivut: avec.vet.
1.2.2019

Eläinklinikka Hakametsä, Tampere

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lisäksi upeaa moniammatillista tiimiämme.

Työnkuvaan kuuluu eläinlääkärin avustaminen toimenpiteissä, leikkaussalityöskentely ja anestesianvalvonta, laboratorio - ja röntgentyöskentely, asiakaspalvelu, sekä klinikan muita töitä.

Töitä tehdään vuorotyönä (aamu- ja iltavuoroja) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta työskentelystä pieneläinklinikalla, positiivista asiakaspalveluhenkistä asennetta ja kykyä työskennellä suurehkossa moniammatillisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisesti eri eläinlääketieteen osa-alueilla, uudenaikaisen hyvin varustellun klinikan mahtavalla tiimillä. Lisää meistä löydät nettisivuiltamme: www.helppu.fi

Työhakemukset ja CV palkkatoiveineen lähetetään ositteeseen janika.asteljoki@helppu.fi

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa klinikkaesimies Janika Asteljoki 045-77347993


23.1.2019

Wasavet, Vaasa

Etsitään ammattitaitoista klinikkaeläintenhoitajaa kesäksi 2019 Wasavet eläinlääkäriasemalle Vaasaan.
Mielellään iloinen, asiakaspalvelumyönteinen ja valmis oppimaan uusia asioita.

Ruotsinkielitaito eduksi.

Lisätietoja työpaikasta/tehtävästä saat Satu Rajalalta p.0405957341 tai satu.rajala@netikka.fi

Laitathan hakemuksesi 15.4.2019 mennessä osoitteeseen satu.rajala@netikka.fi

www.wasavet.fi


4.1.2019

Hervannan Eläinlääkärit Oy, Tampere

Haen kolmatta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kahden eläinlääkärin ja kahden hoitajan vastaanotolle. Arvostan valmiutta kaikkiin hoitajan tehtäviin, positiivista asennetta ja työkokemusta eläintenhoitajan työstä. Työaika asettuu arkipäiviin 8-18 välille.

Työhakemukset palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen
jussi.laitinen@fimnet.fi

Työn kuvasta ja muista työhön liittyvistä asioista voi kysyä myös puhelimitse.
Jussi Laitinen 040-7285989