Työpaikkapörssi

Työnantaja, onko yrityksesi vailla ammattitaitoista työntekijää?

Klinikkaeläinhoitajat Ry julkaisee tällä sivulla ilmoituksia avoimista työpaikoista. Jo useiden vuosien ajan yhdistyksemme on saattanut yhteen työn sekä niiden tekijät, ja niin myös jatkossakin.

Ilmoittaminen on työnantajille täysin maksutonta.

Ilmoitukset avoimista työpaikosta tulee lähettää osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi. Ennen ilmoituksen lähettämistä, luethan ohjeet ilmoituksen lähettämiseen alta.

Ilmoituksen toimittaminen julkaistavaksi:

 • Viestin otsikoksi/aiheeksi tulee laittaa ainoastaan klinikan nimi sekä sijainti, esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo
 • Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostin tekstiksi
 • PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise.
 • Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Ilman hakuajan pääättymistä julkaistavat ilmoitukset poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, eikä siitä erikseen ilmoiteta ilmoituksen jättäjälle
 • Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia tai emojeita
 • Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat
 • Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli ilmoitus on aina laitettava uudestaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta
 • Yhdessä viestissä voi olla useampi saman klinikan, samaan aikaan julkaistava ilmoitus
 • Uudet ilmoitukset on toimitettava omana erillisenä viestinä, edellisten viestien vastauksena laitettuja ilmoituksia ei julkaista
 • Vain osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi tulleet ilmoitukset julkaistaan
 • Kaikissa ilmoituksia tai niiden julkaisemista/poistamista/muokkaamista koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi
 • Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että sihteerille (sihteeri@klinikkaelainhoitajat.fi)
 • Ilmoituksen jättäjä saa viestin samaan osoitteeseen, mistä ilmoitus on lähetetty, kun ilmoitus on julkaistu

Huomioithan, että työpaikkapörssiä ylläpidetään vapaaehtoisvoimin ja päivityksiä tehdään muiden töiden ohella, joten joskus voi mennä useampi päivä ennenkuin saapuneet ilmoitukset julkaistaan.

Edellisen päivityksen voit tarkastaa kohdasta "Päivitetty".
Huomioithan, että päivitys ei välttämättä aina tapahdu joka viikko samana viikonpäivänä.

Täällä kohtaavat työ ja tekijät!

Päivitetty 19.02.2024

19.02.2024

Anident, Veikkola

Anident on vuonna 1993 perustettu yritys ja keväästä 2023 lähtien osa Vireä Groupia. Olemme Suomen johtava klinikka lemmikkien hammashoidoissa ja suukirurgiassa. Potilaistamme suurin osa on lähetteellä tulevia, vaativia suukirurgisia ja hammaspotilaita, mutta teemme myös lähialueiden lemmikkien yleispraktiikkaa. Klinikan varustus on huippuluokkaa ja puitteet poikkeuksellisen viihtyisät. Työyhteisömme on pieni ja tehokas, ja yhteishenki meillä on uskomattoman hyvä. Anidentin arvot ovat: luotettavuus, ammattimaisuus ja empatia.

Etsimme joukkoomme klinikkaeläinhoitajaa. Olisitko se sinä?

Kiinnostaako sinua hampaat ja anestesiat sekä työskentely lähetepotilaiden kanssa? Pidätkö sujuvista prosesseista ja huolella suunnitelluista systeemeistä?

Tällä kertaa etsimme joko tutkinnon suorittanutta pieneläin- tai klinikkaeläinhoitajaa, oppisopimuspaikkaa meillä ei ole tarjota.

Valitulle hakijalle koulutetaan Anidentin erikoisjutut, mm. hammashoito- ja anestesiaosaaminen, mutta tulovaatimuksena on huolellisuus ja tarkkuus, tahto tehdä hyvää työtä ja tietysti potilasturvallisuuden asettaminen etusijalle. Kaikilla hoitajilla on lisäksi oma vastuualueensa klinikan ei-kliinisessä toiminnassa.

Työaika on 8 h/pv, 5 päivää/viikko. Klinikka on auki arkisin 8-20, paitsi perjantaisin 8-16. Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat ajalle 7-21.

Oma auto on välttämätön. Anident on savuton työpaikka.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitus sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja edut:

Palkkaus kokemuksen mukaan, alk. 2600 €/kk täydellä työajalla.

Henkilökuntaetuja esim. omien lemmikkien hoito edullisemmin. Liikunta- ja kulttuurisetelit: 200-400€/vuosi. Perehdytys on järjestelmällinen ja lisäkoulutus sovitaan vuosittain erikseen. Vireä tarjoaa lisäksi kattavasti koulutuksia myös hoitajille. Henkilökunnan palaverit yhteisistä asioista järjestetään säännöllisesti ja sisäinen viestintä on sujuvaa. Järjestämme vuosittain työhyvinvointipäiviä, pikkujoulut ja henkilökunnan tapahtumia.

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen: Klinikkamanageri Liisa Teräaho liisa.teraaho@anident.fi

19.02.2024

Valkeakosken Eläinsairaala Profivet, Valkeakoski

Haemme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Valkeakosken Eläinsairaala Profivet on nykyaikainen pieneläin- ja hevosklinikka. Tarjoamme monipuoliset eläinlääkäripalvelut Valkeakoskella, Tampereen kupeessa.

Klinikkaeläinhoitajalta odotamme ammattitaidon lisäksi asiakaspalvelutaitoja, hyvää yhteishenkeä ja paineensietokykyä.
Työkokemus eläinklinikoilta sekä kokemus hevosista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tutustu klinikkaan www.profivet.fi

Lisätiedot ja hakemukset (sisältäen CV): sari.kalliomaa@profivet.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

17.02.2024

Eläinlääkäriasema Lillvet, Tampere

HALUATKO OLLA OSA MAHTAVAA TIIMIÄ? Tule klinikkaeläinhoitajaksi LILLVET TAMPEREELLE!!

Meidän tiimimme kasvaa ja tarvitsemme lisää huipputyyppejä joukkoomme. Jos haluat työskennellä eläinlääkäriasemalla, jossa sinun ideoitasi kuunnellaan, päätöksiä tehdään nopeasti ja kehitys on jatkuvaa, niin tämä työpaikka voi olla juuri sinulle! Tarjoamme sinulle loistavat työkalut, mahdollisuuksia kehittää ammattiosaamistasi ja ennen kaikkea mahtavien kollegoiden ja tiimin tuen.

Mikä tekee Lillvetistä erinomaisen työpaikan?
- Sijainti ja tilat: Erinomainen paikka Messukeskusta vastapäätä Tampereella, juuri remontoiduissa toimitiloissa. Tehokasta ja miellyttävää potilastyötä parhaimmillaan!
- Varustelu: Kattava in-house labra, leikkaussali inhalaatioanestesialla, suoradigiröntgen, korkeatasoinen ultraäänilaite, modernit hammasporayksiköt ja -röntgen. Meillä on kaikki tarvittavat työkalut huippusuoritukseen!
Tiimi: Loistavia työkavereita, jotka tukevat ja motivoivat sinua päivittäin.

Mitä odotamme sinulta?
- Klinikkaeläinhoitajan tutkinto (valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkaa)
- Vähintään kahden vuoden kokemus alalta
- Kyky työskennellä itsenäisesti ja hallita useita työtehtäviä samanaikaisesti
- Positiivinen asenne ja halu kehittyä ammatissasi


Mitä me tarjoamme sinulle?
- Tuntipalkka pohjaisen työsuhteen
- Palkallista koulutusta vuosittain, jotta voit kehittää osaamistasi entisestään
- E-passi etuuksia, jotta voit hemmotella itseäsi ja harrastaa vapaa-ajalla
- Laajennetun tapaturmavakuutuksen ja työterveyshuollon, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi
- Mahtavat työkaverit

Työaika:
- Klinikkamme ovat auki arkisin 8.00-20.00 ja lauantaisin 9.00-17.00
- Työskentelemme kolmessa vuorossa.

Lisätietoja ja hakemukset: Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi! Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@lillvet.fi heti, ja tule osaksi mahtavaa tiimiämme.

17.02.2024

Eläinlääkäriasema Savon Symppis, Joroinen

Etsimme motivoitunutta klinikkaeläintenhoitajaa sympaattiseen työtiimiimme uudelle huhti-toukokuussa avautuvalle klinikalle Joroisiin.

Tehtävänkuvaus:

Vastuualueisiin kuuluvat mm. eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen, asiakaspalvelu, anestesiavalvonta, instrumenttihuolto, sekä työskentely tiiviissä yhteistyössä eläinlääkärin kanssa.

Edellytykset:

- Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.
- Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys.
- Kyky työskennellä itsenäisesti ja tiimissä.
- Joustavuus työaikojen suhteen, mukaanlukien viikonloput.
- Alan koulutus ja lisäkoulutukset katsotaan eduksi.
- Halu kehittyä alalla.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan kokemuksen ja osaamisen mukaan, kattavan terveydenhuollon, mahdollisuuden kehittyä urallasi, sekä lauantai- ja sunnuntailisät.

Mikäli tunnet olevasi oma-aloitteinen, kokenut ja sympaattinen eläintenhoitaja, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen savonsymppis@gmail.com viimeistään 1.4.2024 mennessä.

Tule mukaan osaksi sympaattista ja motivoitunutta tiimiämme!

17.02.2024

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa pääsääntöisesti yövuoroihin.

Eläinsairaala Aisti on ympäri vuorokauden avoinna oleva eläinsairaala Vantaalla. Olemme osa Vireä Groupin muodostamaa yhteisöä. Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan, klinikallamme voidaan tutkia ja hoitaa kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien myös päivystysaikana.

Tarjoamme kattavat palvelut myös ortopediassa, sisätaudeissa, kardiologiassa, oftalmologiassa ja hammashoidoissa. Käytössämme on nykyaikainen tutkimuslaitteisto diagnostisen kuvantamisen osalta mm. MRI ja tietokonetomografia, suoradigiröntgen, hammasröntgen ja ultraäänilaitteet, jonka lisäksi myös kattavat laboratoriolaitteet. Leikkaussalimme toimivat tarvittaessa ympärivuorokauden ja voimme suorittaa vaativatkin kirurgiset operaatiot.

Yöhoitajien työvuorot sijoittuvat arkisin klo 19:30 - 07:30 välille päivystystiimissä. Päivävuoroja peruspraktiikan parissa tehdään klo 07:00 - 23:30 välillä. Työ on jaksotyötä 3 viikon jaksoissa.

Aistissa tarjoamme monipuolisen työympäristön ammattitaitoisessa työtiimissä, jossa on mahdollisuus kehittyä haluamallasi osa-alueella. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä, aktiivista otetta työssäsi ja halua kehittyä ammatissasi. Pyrimme hyödyntämään työntekijöidemme vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Työyhteisömme on avoin ja joustava.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut mm.: kattavat työterveyspalvelut, omien lemmikkien kattava ja edullinen hoito. Kannustamme henkilökuntaamme kouluttautumaan haluamallaan osa-alueella.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta, halua kehittyä omassa työssä. Mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen.

Palkka työsuhteen alussa 2200€-2800€/kk kokemuksen mukaan sekä vuorokohtaiset lisät.

Työhakemukset ja ansioluettelot palkkatoiveineen 03.03.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:. minna.alander@aisti.info

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia oppisopimuspaikkoja.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Tervetuloa Aistilaiseksi!

12.02.2024

Veterinary Diagnostic Consultant at IDEXX, Helsinki

IDEXX is looking for a Veterinary nurse or Clinical veterinarian for a 'Veterinary Diagnostic Consultant' position in Finland. This is a role for a definite period (12 months, starting in April 2024), however, there may be a possibility for an extension.

As a Veterinary Diagnostic Consultant, you will be working to build strong relationships with our Veterinary customers to help sell IDEXX's medical device diagnostics portfolio of products.

In this field sales role, you will engage customers through knowledgeable interactions, business discussions, and educational opportunities about what IDEXX has to offer. You will leverage your veterinary knowledge and consultative selling techniques to translate customer needs into diagnostic solutions that leverage IDEXX's suite of products and services. In helping veterinary practices grow their diagnostic revenue, you will establish yourself as a valued partner.

What you can expect in this role

You will leverage your ability to independently manage a territory and customer base to attain quarterly medical device equipment sales. By increasing the utilization of in-house diagnostic tests and assays, instrument consumables reference laboratory profiles, and advanced tests among your customer base, you will also increase the recurring revenue.You will have the opportunity to collaborate and "co-sell" with other IDEXX sales professionals in the region.You will educate and train veterinary clinic staff about products, services, and marketing initiatives, including how to engage customer service. To do this, you will maintain comprehensive and up-to-date knowledge of IDEXX's products and services.You'll be responsible for communicating customer needs as well as competitive issues to both IDEXX's marketing organization and your business unit manager. This will also require you to partner with and assist laboratory operations to ensure that customer questions and service issues are satisfactorily addressed and resolved.You will present IDEXX's values to our customers in a professional manner, including an understanding of our industry, veterinary practice, customers, technology, operations, and processes.You will have the opportunity to attend trade shows and other educational events in the region.

What you need to succeed

You possess a bachelor's or equivalent combination of education and experience. Fluent in Finnish & fluent business English - both written and verbalYou preferably have more than a year sales experience in the veterinary/animal health industry, Human Healthcare medical device sales and/or dental device sales.You can work well with others in a highly team-oriented, collaborative, sales environment.You can meet the requirements of a field sales role that include, but are not limited to, extensive car travel (company car provided) and flexibility for potential weekend work to attend tradeshows or other occasional meetings.You should be comfortable with going into different veterinary clinics and hospital environments.

For more information or to apply

Please submit your application via this link: Veterinary-Diagnostic-Consultant-Finland at IDEXX

If you have any questions, please contact: catalina-recalde@idexx.com

Talent Acquisition Specialist, IDEXX

04.02.2024

Espoon eläinlääkäritalo, Espoo

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa. Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin sekä kokemustasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan. Mikäli sinulla on pidempi kokemus alalta, meillä on mahdollisuus myös edetä ja saada omia vastuualueita.

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Työ on 2-vuorotyötä, työtunnit viikossa 32-40 oman toiveen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä edellämainittuun osoitteeseen joko sähköpostitiedustelun tai soittopyynnön.

Merja Rosendahl
Espoon eläinlääkäritalo
Kavallinpelto 3
02710 Espoo

04.02.2024

Eläinlääkäriasema Arkki Espoo

Avoinna klinikkaeläinhoitajan sijaisuus vanhempainvapaan vuoksi, mahdollisesti pidemmäksikin ajaksi.

Yhteydenotot: kristiinakj@gmail.com
Eläinlääkäriasema Arkki
Ymmerstanportti 2, Espoo

04.02.2024

Rovaniemen Eläinklinikka, Rovaniemi

Nyt on upea mahdollisuus päästä osaksi meidän tiimiä! Etsimme iloiseen osaavaan joukkoomme Rovaniemen Eläinklinikalle täysiaikaista osaavaa klinikkaeläinhoitajaa. Tarjoamme päivätyön upeissa uusissa hyvin varustelluissa tiloissa. Meillä on ihanat asiakkaat ja jatkuvasti kasvava asiakaskunta. Peruspotilaiden lisäksi olemme perehtyneet mm. hammashoitoihin, tähystystoimenpiteisiin, pehmytosakirurgiaan, ortopediaan, ihosairauksiin ja käytöspotilaisiin. Käy kurkistamassa meidän arkeemme Facebookin tai Instagramin (@rovaniemenelainklinikka) puolella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Alisa Rauhala
040 828 3204 (myös Whatsupp) tai info@rovaniemenelainklinikka.fi.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Tällä hetkellä emme rekrytoi oppisopimusopiskelijoita.

29.01.2024

Eläinklinikka Tassula, Kotka

Tassulan väki etsii työkaveria positiiviseen työyhteisöön, jossa kaveria ei jätetä.

Etsimme klinikkaeläintenhoitajaa täysiaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen yksityiselle pieneläinklinikallemme. Tiimimme haluaisi sinun olevan mukava työkaveri, jonka kanssa yhteistyö on helppoa. Osaat hoitaa niin asiakaskommunikaation, kuin suhteesi työyhteisön muihin jäseniin positiivisella ja avoimella otteella. Meillä kantavana ajatuksena on se, että vaikka emme voi poistaa kaikkia eläintenhoitoalan työssä kuormittavia tekijöitä, kuten vaativia asiakaspalvelutilanteita tai ajoittaista kiirettä, voimme vaikuttaa isosti siihen, miltä töissä tuntuu olla joka päivä.

Tuemme aktiivisesti työntekijää sekä pyrimme yhdessä löytämään parhaat ratkaisut siihen, että töissä jaksaisi mahdollisimman
hyvin. Tassulassa potilaiden hoitamiseen varataan aikaa, ja eläimet sekä asiakkaat kohdataan huolella ja kokonaisvaltaisesti.

Olisit meillä töissä 37,5-40 h viikossa. Palkkaus klinikkaeläintenhoitajan tehtävässä on 2100-2600 e riippuen kokemustasosta.

Voit myös olla yhteydessä, jos haluaisit tehdä osa-aikaista työtä, tästäkin voidaan keskustella.

Avustaisit eläinlääkäreitä monipuolisissa tehtävissä ja tekisit vuoroja myös asiakaspalvelussa kassalla. Vuorot ovat kiertävät, mutta työsi on myös mahdollista painottua enemmän tiettyihin toimenpiteisiin kiinnostuksesi mukaan. Meillä Tassulassa on kattavat hoitolaitteistot ja tilat, joissa potilaan nykyaikainen ja turvallinen hoito on etusijalla. Teemme niin peruspotilaita, kuin pehmytosa- ja hammaskirurgiaa, sekä tietenkin klinikaltamme löytyvät niin röntgen-, ultra-, kuin laboratoriolaitteistotkin. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen, ja meillä onkin säännöllisesti niin ammatillista koulutusta, kuin esim. TYHY-päiviäkin, joissa keskitymme sitten enemmän työssäjaksamisen osa-alueisiin.

Klinikkaeläintenhoitajan paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Klinikallamme ei juuri nyt ole mahdollisuutta ottaa oppisopimusopiskelijoita. Toivottavasti saataisiin sinusta osa meidän Tassulan väkeä!

Laittaisitko hakemuksen ja CV:si Tassulan klinikkamanageri Terhi Notkolalle sähköpostitse: terhi.notkola@elainklinikkatassula.fi niin olemme sinuun yhteydessä!

29.01.2024

Pieni eläinsairaala Morelius, Vantaa

Pieni eläinsairaala Morelius etsii klinikkaeläinhoitajaa tiimiinsä. Myös tuntityöntekijät huomioidaan.
Uusin toimipisteemme rakentuu parhaillaan Vantaankoskelle Businesspark Kehämyllyyn. Palvelemme monipuolisesti lemmikinomistajia, sekä lähettäviä eläinlääkäreitä ympäri Suomen. Pääpaino kliinisessä työssä sijoittuu kirurgiaan ja ortopediaan. Hoitajat osallistuvat tiiviisti potilaan hoidon suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä eläinlääkäreiden kanssa. Vaikka et omaisikaan vielä laajaa kokemusta, meillä taidot karttuvat nopeasti työn ohessa. Kulosaaren ja Sipoon toimipisteessä hoidamme pääosin yleispraktiikkaa sekä päivystyspotilaita.

Meillä olisi myös klinikkaeläinhoitajan oppisopimusmahdollisuus tarjolla. Oppisopimuksen ehdoton edellytys on eläintenhoitajan perustutkinto tai aiempi työkokemus klinikkatyöstä. Huomioithan että koulutus vaatii opiskelijalta myös omatoimista opiskelua.
Palkkaus muodostuu hakijan työkokemuksen ja tehtävän vaativuuden mukaan.

Tule meille, meillä on mukavaa!

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot:chris.kruusvee@elainklinikkamorelius.fi

16.1.2024

Eläinlääkäriasema Kamu, Oulu

Tilojemme laajentuessa ja eläinlääkäritiimimme vahvistuessa Eläinlääkäriasema Kamu Oulussa etsii uusia ammattitutkinnon suorittaneita klinikkaeläinhoitajia sekä vakituiseen työsuhteeseen että tekemään vuosilomasijaisuuksia kesällä 2024.

Toivomme työkavereiltamme oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Olet joukkuepelaaja, joka ottaa vastuun omasta työstään ja haluaa kehittyä ammatissaan. Useiden vuosien työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Teemme töitä arkisin aamu- ja iltavuoroissa.

Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Olemme avanneet tammikuussa 2024 uuden laajennusosan, Kamun päiväsairaalan, josta löytyy Kamun hammasklinikka, erilliset leikkaussalit ortopediaan ja pehmytosakirurgiaan, toimenpidehuone tähystystutkimuksille sekä CBCT. Kamussa klinikkaeläinhoitajan työnkuva on monipuolinen sisältäen mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, potilaiden valmistelua toimenpiteisiin, leikkaussali- ja laboratoriotyöskentelyä, välinehuoltoa sekä kuvantamista. Työyhteisössämme on paljon erityisosaamista jossa hoitajat osallistuvat aktiivisesti yhdessä eläinlääkärin kanssa hoitotoimenpiteisiin.

Kamu on yksityinen, työntekijöidensä omistuksessa oleva eläinlääkäriasema, joka avasi ovensa helmikuussa 2018 Oulun keskustassa neljän eläinlääkärin voimin. Tänä päivänä Kamussa työskentelee 14 pieneläinten sairauksiin perehtynyttä eläinlääkäriä ja 16 klinikkaeläinhoitajaa, sekä vastaanottomme asiakaspalvelijat.

Kamussa hoidetaan lemmikin perusterveydenhuollon lisäksi lemmikkien silmäsairaudet, ortopediset sairaudet, kirurgiset toimenpiteet, sisätaudit, ihosairaudet, neurologiset sairaudet, sydänsairaudet, hammashoidot ja ultraäänitutkimukset sekä tähystystutkimukset. Kamusta löytyy myös koirien oma veripankki.

Haku on auki ja paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Tervetuloa mukaan kehittyvään työyhteisöön, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Jaana Petäjäkangas, pieneläinhoitaja
040 563 5015
jaana.petajakangas@oulunkamu.fi

Johanna Lantto, tj
040 530 8751
johanna.lantto@oulunkamu.fi

16.1.2024

Vet Rent, Uusimaa & Turku

Haemme kasvavaan Vet Rent yritykseen työntekijöitä Turun ja Uusimaan alueelta.

Olemme Suomen ensimmäinen henkilöstövuokrauspalvelu-yritys eläin alalla.
Etsimme keikkatyöntekijöitä liittymään ammattitaitoiseen tiimiimme erilaisiin eläinklinikoihin ja eläinsairaaloihin.
Jos olet intohimoinen valmistunut klinikkaeläinhoitaja ja haluat olla osa meidän tiimiä, tämä työpaikka saattaa olla juuri sinua varten!

Töitä tarjoilla joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, yksittäisistä vuoroista pidempi aikaisiin työjaksoihin.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Vaatimukset:

- Tutkinnon suorittanut klinikkaeläinhoitaja tai eläintenhoitaja
- Aikaisempi työkokemus eläinklinikalla
- Kyky työskennellä joustavasti ja tehokkaasti kiireisissä tilanteissa
- Kyky työskennellä asiakaspalveluhenkisesti

Lähetä ansioluettelo ja kerro meille itsestäsi lisää -> info@vetrent.fi
www.vetrent.fi

11.1.2024

Kuopion Eläinlääkärikeskus, Kuopio

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa.

KEK on monipuolinen hyvin varusteltu pieneläinklinikka Kuopiossa.

Työ pitää sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, anestesiavalvontaa, laboratoriotyöskentelyä, röntgenkuvantamista, leikkaussalityöskentelyä, varastonhallintaa ja muita klinikan töitä

Mitä sinulta toivomme;

- Vahvuusalueena työskentelytaidot leikkaus- ja hammaspotilaiden kanssa
- Hammaspotilaiden aikaisempi hoitaminen katsotaan eduksi
- Olet ammattitutkinnon suorittanut klinikkaeläinhoitaja tai pieneläintenhoitaja
- Sinulla on aikaisempaa työkokemusta eläinklinikalla
- Sinulla on kyky työskennellä joustavasti ja tehokkaasti kiireisissäkin tilanteissa
- Sinulla on kyky työskennellä asiakaspalveluhenkisesti

Meillä on hyvä tekemisen meininki.

Päivätyö.
Ei ilta-, yö-, eikä viikonlopputöitä.

Lisätietoja toiminnastamme löydät nettisivuiltamme: www.kek.fi

Työhakemuksesi voit lähettää motivaatiokirjeellä ja CV:llä varustettuna osoitteeseen:

Sinikka Sarpanen
Kuopion Eläinlääkärikeskus
Soikkokuja 12
70780 Kuopio

tai

sks@kek.fi

Yhteydenotot puhelimitse p. 017 2662266/Anni

Jätäthän hakemuksesi heti.
Paikka täytetään helmikuun alusta eteenpäin tai sopimuksen mukaan.

11.1.2024

Eläinklinikka Saari, Vaasa

Haemme seuraavaa tiimijäsentä klinikallemme.

Eläinklinikka Saari on Vaasassa sijaitseva pieneläinklinikka.

Pieneläinten lisäksi hoidamme myös luonnonvaraisia eläimiä.

Meille tärkeää on tarjota potilaille korkealaatuista hoitoa, asiakkaille hyvää asiakaspalvelua ja henkilökunnalle terveellisen työilmapiirin.

Klinikkamme on hyvin varusteltu - leikkaussali, hammasyksiköt, hammasröntgen, ultraäänilaitteet, suoradigitaalinen röntgen, tähystyslaitteisto, hyvin varusteltu oma laboratorio jne.

Koirille ja kissoille on omat tutkimushuoneet ja heräämöt - klinikka on hopeatason kissaystävällinen klinikka (ISFM).

Arvostamme jokaista tiimijäsentämme ja panostamme paljon tiimiimme. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja oppia, töissä autamme toisiamme ja pyrimme välttämään tarpeetonta stressiä.

Etsimme positiivista, motivoitunutta ja ahkeraa klinikkaeläinhoitajaa joka on ystävällinen ja hyvä tiimityössä. Työkokemusta tärkeämpää on että sovit iloiseen joukkoomme.

Klinikka on avoinna arkisin klo 9-17 välillä. Työt voi aloittaa heti, paikka on vakituinen ja täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: pamela.kvarngard@gmail.com

30.12.2023

Eläinklinikka Livet, Espoo

HAETAAN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN KOKENUTTA KLINIKKAELÄINHOITAJAA


Eläinklinikka Livet on vuonna 2017 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka tarjoaa peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erityisosaamista suu- ja hammassairauksissa, kardiologiassa, sisätaudeissa, pehmytosakirurgiassa, ortopediassa, kasvainsairauksien hoidossa ja ihosairauksissa. Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.elainklinikkalivet.fi.

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme uutta jäsentä kokeneesta klinikkaeläinhoitajasta. Hakijan toivomme hallitsevan anestesiavalvonnan ja potilaiden leikkausvalmistelun sekä olevan oma-aloitteinen, tehokas ja kiinnostunut oman ammattitaitonsa kehittämisestä. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja ajoittuu 2 vuoroon arkena.

Tarjoamme mukavan työpaikan osaavassa työyhteisössä, jossa on hyvä henki ja, jossa potilaat hoidetaan ammattitaidolla. Työ on kiinnostavaa, monipuolista ja vaihtelevaa.


Hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen: riina.larmela@elainklinikkalivet.fi tai sanna.reincke@elainklinikkalivet.fi

30.12.2023

Eläinklinikka Inuvet Hämeenkyrö & Tampere

Etsimme reipasta klinikkaeläinhoitajaa kesätöihin, joka ei pelkää tarttua työhön, eikä hetkahda kiireellisistäkään päivistä. Tule meille töihin keskelle kauneinta maaseutua Hämeenkyröön. Tarjoamme erinomaiset työkalut, hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi sekä osaavan tiimin tuen

Meille on tärkeää, että töihin on aina kiva tulla ja päivän haasteet otetaan vastaan yhdessä. Kiireisetkään päivät eivät rypistä otsia, koska olemme toiminnan naisia, joita liian hiljaiset päivät lähinnä pitkästyttävät. Lemmikkien hyvinvointi on meille tärkeää, ihmisiä unohtamatta.

IHANA KAMALA INUVET

Uskallamme unelmoida ja ajatella isosti. Inuvet on nuori ja vauhdikkaasti kasvava moderni yksityinen eläinklinikka. Olemme yrittäjähenkisiä ja halukkaita kokeilemaan kaikkea uutta, samaa ajatusmaailmaa toivomme henkilökunnaltamme.

Avasimme ensimmäisen klinikan 2021 alussa Hämeenkyrön sydämeen ja vain puoli vuotta myöhemmin aukesi Tampereen klinikka, henkilökuntamme sekä asiakkaidemme toiveesta.

Olemme varustelleet molemmat klinikat kattavasti ja huippulaittein. Hämeenkyrön klinikalla varustukseen kuuluu mm. oma laboratorio, suoradigiröntgen, väridoppler-ultra, leikkaussali, sekä täysi hammashuoneen varustus.

Meillä on vielä monta unelmaa saavuttamatta ja monta ideaa toteuttamatta. Nyt kaivataan uusia tekijöitä ja ideoitsijoita huikeaan porukkaamme. HUOM! Vain hyvät tyypit huolitaan. Asiakaskuntamme koostuu hyvin laajalta alueelta, sillä Hämeenkyrön lähimaastossa ei löydy kattavasti varusteltuja pieneläinklinikoita.

VAATIMUKSET

-suoritettu klinikkaeläinhoitajantutkinto

-aikaisempi kokemus eläinklinikalla työskentelystä

-työhön tarttuva asenne

-asiakaspalvelualttius

PALKKAUS JA TYÖAIKA

Työkokemuksen ja osaamisen mukaan 2100-2600 euroa / kk. Iltalisä klo 18 jälkeen +20%, lauantailisä +20%. Lisäksi meillä voi tehdä halutessaan lisätienestiä hälytystyöllä (esim. hätäleikkaukset työajan ulkopuolella), josta maksetaan kertakorvauksena 150€ hälytyslisä sekä +100% palkka.
Etsimme kesätöihin aikavälille 1.5.-31.8.2024. Työsopimusta on mahdollista myös jatkaa kesän jälkeen. Työaika on viikon jokaisena päivänä klo 8-20 välillä, teemme työtä kahdessa vuorossa ja työvuorot voivat olla Hämeenkyrössä tai Tampereella.

SITTEN VIELÄ PARI PIENTÄ, MEIDÄN MIELESTÄMME NORMAALIA JUTTUA

- Tiedostamme, että ihminen tarvitsee säännöllistä ruokintaa siinä missä eläimetkin ja siksi meillä huolehditaan, että työkaveri pitää ruoka- ja kahvitaukonsa.

- Meille henkilökunnan hyvinvointi on tärkeää ja siksi olemme vakuuttaneet koko henkilökuntamme kattavalla työkykyvakuutuksella, jotta hoitoon pääsy on nopeaa ja kattavaa.Tähän työkykyvakuutukseen kuuluu tarvittaessa mm. fysioterapeutin / kiropraktikon tapaaminen.

- Henkilökunnalle on maksuttomat parkkipaikat ihan oven edessä

- Tykkäämme juhlia, siksi pidämme vuosittain, pikkujoulut ja virkistyspäiviä henkilökunnan toiveiden mukaan. Aina kilistetään, kun on aihetta.

- Hyvä ruoka tekee paremman palaverin ja siksi tarjoammekin sapuskat aina kun suunnitellaan yhteisiä juttuja

- Työntekijämme voivat ostaa tukkuhinnoin kaikkea yhteistyökumppaneiltamme sekä hoidattaa omat eläimensä todella edullisesti.

- Meillä kuunnellaan työntekijöiden toiveita ja ideoita

JOKO INNOSTUIT?

Lisätietoja antaa klinikkamanageri Noora Vahvelainen (p. 0503594133). Lähetä CV:llä varustettu vapaamuotoinen työhakemus noora.vahvelainen@inuvet.fi Voit myös vierailla meidän kotisivuilla (www.inuvet.fi).

29.12.2023

Herttoniemen eläinlääkäriasema, Helsinki

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa

Olemme yksityinen 1990 perustettu eläinlääkäriasema Helsingin Herttoniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Klinikallamme työskentelee 3 eläinlääkäriä ja 4 hoitajaa. Meillä on erityisosaamista sisätautisairauksista ja hammashoidoista. Tarjoamme myös peruseläinlääkäripalveluja ja pehmytosakirurgiaa. Tilamme ovat hyvin varustellut, valoisat ja kodikkaat.

Haemme nyt joukkoomme tutkinnon suorittanutta tai opintojen loppusuoralla olevaa klinikkaeläinhoitajaa.

Tarjoamme sinulle

- vakituisen työpaikan, jossa työ on monipuolista, kiinnostavaa ja vaihtelevaa

- koulutusmahdollisuuksia

- etuja omien lemmikkien hoidossa

- mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.lemmikkilaakari.fi

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla tove.tuovio@lemmikkilaakari.fi tai tiedustelut puhelimitse 0400-508641/Tove

29.12.2023

Eläinlääkäripalvelu Vetserv, Rauma

Haemme klinikkaeläinhoitajaa Raumalle.Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan hyvin varustellulla klinikallamme peruspraktiikassa, hammashoidossa, sisätaudeissa ja kirurgiassa.

Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä työelämätaitoja.

Perustiimiimme koostuu 3 eläinlääkäristä (1 äitiyslomalla) ja 5 hoitajasta. Täydellä henkilöstömäärällä olemme avoinna arkisin ma-to klo 8:00-18:00 ja pe 8:00-16:00. Työaika on 37,5h/vk. Nyt on avautunut paikka klinikkaeläinhoitajalle vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme työn aloittamista mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Palkka määräytyy hakijan kokemuksen perusteella ja on vähintään Erton suositusten mukainen.

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t: ismo.nevalainen@vetserv.fiLisätietoja em. myös puhelimitse: 040-1908400.

15.12.2023

Eläinsairaala Savon Murre, Kuopio

Etsimme itsenäistä ja kokenutta klinikkaeläinhoitajaa 24/7 Eläinsairaalaan Kuopioon!

Oletko kokenut klinikkaeläinhoitaja, joka ei pelkää yövuoroja ja nauttii haasteista? Etsimme juuri sinua vahvistamaan päivystysosastoa Eläinsairaala Savon Murressa Kuopiossa!

Mitä tulet tekemään:

- Vastaat päivystysaikaisten potilaiden hoidosta yhdessä eläinlääkärin ja toisen hoitajan kanssa.
- Suoritat röntgenkuvaukset ja laboratoriotutkimukset ammattitaidolla.
- Osallistut tähystyksiin, hätäleikkauksiin ja CT-kuvantamiseen.
- Hoidat tehohoitopotilaita ja valvot heitä yöaikaan.
- Tarjoat asiakkaille huippuluokan asiakaspalvelua, jossa on ripaus "twistiä".

Mitä odotamme:

- Klinikkaeläinhoitajan tutkinto.
- Kokemusta anestesiasta ja itsenäisestä potilaiden hoidosta.
- Hyvää tilannetajua ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme:

- Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työpaikan Kuopiossa, Suomen toiseksi vetovoimaisimmassa kaupungissa!

- Hienot edut, kuten laajan terveydenhuollon sekä mahdollisuuden nauttia kaupungin monipuolisista palveluista. Saat myös etuja oman lemmikin hoitoon ja ravitsemukseen liittyen. Lisäksi meillä on käytettävissä sijaisten asunto, joten voit tulla kauempaakin.

- Saat mahdollisuuden asua kaupungissa, joka yhdistää modernin elämän mukavuudet ja perinteisen suomalaisen tunnelman. Kuopio tarjoaa upeita luontoelämyksiä, kukoistavan kulttuurin ja aktiivisen yhteisön.

Lisätiedot:

Jos haluat yhdistää haastavan työn päivystyseläinhoitajana ja elää kaupungissa, joka on kärkisijoilla vetovoimaisuudessa, ota yhteyttä sairaalamanageri Tarja Ruotsalaiseen: tarja.ruotsalainen@evidensia.fi, 040 162 2665. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera.

Hakemuksen pääset jättämään Tästä linkistä.

Tule kokemaan Kuopion lumo ja ole osa tiimiämme!

7.12.2023

Eläinlääkäriasema EHYT Oy, Salo

Eläinlääkäriasema EHYTillä olisi paikka monipuolista työkuvaa haluavalle klinikkaeläinhoitajalle.

EHYT on yksityinen eläinlääkäriasema, jossa työskentelee 4 – 6 eläinlääkäriä. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta peruspraktiikkaa ja osaamista mm. hammashoidoissa, sisätaudeissa ja kirurgiassa. Panostamme myös yhä enemmän lemmikkien kuntoutukseen ja kivunhallintaan, joten työssäsi voit halutessasi päästä tutustumaan paitsi ventilaattoreihin ja ruiskupumppuihin myös mm terapialaserin, Imoove tasapainolaudan tai vesijuoksumaton käyttöön.

Salon Halikossa meillä on väljät tilat sekä nykyaikainen välineistö, kiitos samassa kiinteistössä toimivan Vetman Oy:n( www.vetman.fi ). Hammasoperaatoihin on oma, lähes sadan neliön hammashuone, uusi entistä ehompi kissaosasto on valmistumassa ja laboratoriokin on uusissa, väljissä tiloihin. Valoisa ruokailutila valmistui keväällä.

Toivomme sinulta hyvää asennetta asiakaspalveluun, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta uuden oppimiseen. Me tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja joustavan työyhteisön.

Klinikan toimintoihin pääset tutustumaan nettisivuillamme www.ehyt.info

Potilasohjelmana on Provet net. Paikka on vakituinen ja auki heti.

Vapaamuotoisen hakemuksesi voit lähettää sähköpostilla pirkko.hameenoja@ehyt.info

Klinikan osoite on Maorlantie 1, 24800 Halikko