Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

5.12.2020

Agria Eläinvakuutus, Espoo

Agria Eläinvakuutus on Suomen ainoa lemmikkivakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö, joka tarjoaa vakuutuksia koirille, kissoille ja pienlemmikeille. Voimakkaan kasvun ansiosta haemme tiimiimme vahvistusta. Tavoitteenamme Suomessa on vakuutusasteen nostaminen, eläinten ja ihmisten hyvinvoinnin edistäminen mm. tukemalla eläinlääketieteellistä tutkimusta vuosittain. Agria Djurförsäkring on toiminut Ruotsissa jo vuodesta 1890 ja Suomessa Agria Eläinvakuutus aloitti toimintansa vuonna 2016. Agria toimii Iso-Britanniassa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa ja Ranskassa.


Oletko sinä etsimämme Korvauskäsittelijä

Haemme osaavaan tiimiimme korvauskäsittelijää Espoossa Pohjois-Tapiolassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Toimistomme on lemmikkiystävällinen.

Tehtävässä menestyt, mikäli olet utelias, asiakaskeskeinen, empaattinen ja analyyttinen.
Tehtävässä edellytetään kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä klinikkaeläinhoitajan työstä. Aiempi kokemus vakuutusalalta katsotaan eduksi.

Työ muodostuu korvauskäsittelyn eri tehtävistä. Asiakkaan korvausasian hoitaminen alusta loppuun, aina vahinkoilmoituksen tekemisen tuesta maksettuun korvaukseen asti, on sinun käsissäsi. Sinulla on vahva kyky sopeutua asiakaspalvelutilanteeseen, mutta myös napakkuutta tarvittaessa. Omaksut vaivattomasti uudet toimintatavat ja järjestelmät. Työotteesi on tarkka ja toimintatapasi ripeä.

Henkilönä olet ratkaisukeskeinen. Et epäröi pyytää apua sitä tarvitessasi, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen kieli sujuu niin kirjallisesti kuin suullisesti. Tarvittaessa pärjäät työtilanteessa myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme tehtävään vakuutusalan ammattipätevyysvaatimusten mukaisen koulutuksen.

Vastuualueet:

·Korvauskäsittely

·Vakuutusten käsittely

·Asiakaspalvelun ja vakuutusasiamiesten tuki tarvittaessa

·Muita hallinnollisia tehtäviä

Tehtävä on kokoaikainen. Työpaikka sijaitsee Agrian pääkonttorissa Espoossa. Vallitsevien ohjeistusten mukaisesti työ suoritetaan ainakin toistaiseksi pääosin etänä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi liitteineen (CV, lyhyt esittelykirje itsestäsi) 23.12.2020 mennessä osoitteeseen info@agria.fi. Työhaastattelut pidetään Skypen välityksellä.

Työpaikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Lähetä siis hakemuksesi
mahdollisimman pian!
2.12.2020

Malmin eläinklinikka Apex, Helsinki

Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Klinikkamme varustelutaso on kattava ja harjoitamme korkeatasoista eläinlääkintää monella eri erikoisosaamisalueilla. Erikoisosaamistamme on silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu-ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Apexissa toimii myös oma Silmäcenter joka on Apexin erikoisosaajien muodostama palveluyksikkö. SilmäCenter tarjoaa valtakunnan kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut tutuissa Malmin Eläinklinikka Apexin tiloissa. Lue lisää SilmäCenteristä tästä.

Ketä etsimme?

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta positiivista työasennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oleellista on myös tahto kehittyä omassa työssään ja oppia uutta.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta tarjota oppisopimuspaikkaa.

Mitä tarjoamme?

Meillä tehdään työtä hyvässä porukassa! Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Työnkuvasi on monipuolinen ja työyhteisö ammatillinen.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Työ sijoittuu aukioloaikojen puitteisiin. Viikonloput sekä arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa ja työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaustet tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa klinikkamanageri Anne Viherlaakso, anne.viherlaakso@evidensia.fi tai 040 5024609 (puhelintiedustelut arkisin klo 8-16:00 välillä).

Haethan heti tämän linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 30.1.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä.
2.12.2020

Klinikkaeläinhoitajaksi Urheilukoiraklinikalle

Olemme Suomen ensimmäinen urheilukoirien hoitoon erikoistunut eläinklinikka, sijaitsemme Espoon Eläinsairaalan yhteydessä Suomenojalla. Urheilukoiraklinikalla maan aktiivisimmista koirista huolehtivat erityisesti urheilevien koirien hoitoon perehtyneet eläinlääkärit. Urheilukoiraklinikalla toimimme edelläkävijänä urheilukoirien terveyden ja sairauden hoidossa.

Tarjoamme eläinlääketieteen palvelut kaikille aktiivisille koirille lajista riippumatta, myös kissat ovat tervettulleita. Hoitotoimenpiteet keskittyvät erityisesti ortopedisiin toimenpiteisiin ja tarjoamme kattavasti kuntoutukseen ja ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon liittyviä palveluita. Urheilukoiraklinikalla on monipuoliset tutkimus-, toimenpide- sekä leikkausmahdollisuudet ja klinikan moderni välineistö on vertaansa vailla.

Ketä etsimme?

Etsimme tiimiimme valmistunutta klinikkaeläintenhoitajaa.

Odotamme sinulta kokemusta leikkaussalityöskentelystä ja anestesianvalvonnasta, tarkkuutta työtehtävissä sekä nopeaa oppimiskykyä. Ortopedia osaaminen katsotaan eduksi.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkoja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän urheilukoirien ja ortopedian parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston ja avoimen työilmapiirin.

Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Työ sisältää aamu- sekä iltavuoroja ja työntekijöille maksetaan iltalisät tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon Eläinsairaalan klinikkamanageri Leena Kaltiainen, leena.kaltiainen@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 31.12.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
2.12.2020

Seinäjoen Eläinsairaala, Seinäjoki

Klinikkaeläinhoitajaksi Seinäjoen eläinsairaalaan

Seinäjoen eläinklinikan laajentaminen 24/7 toimivaksi eläinsairaalaksi mahdollistaa seura- ja lemmikkieläinten hoidon merkittävän parantamisen Länsi-Suomessa. Nykyinen, kattava ja monipuolisia palveluita tarjoava päiväsairaala tullaan myös modernisoimaan ja sen tarjontaa monipuolistamaan mm. tietokonetomografialaitteen muodossa. Toiminnan laajentaminen luo mahdollisuuden potilaan ympärivuorokautiselle hoidolle, joka on nykypäivänä edellytys täysimittaisen, modernin eläinlääketieteen toteutumiselle. Maantieteellisesti sairaalatoiminta tulee houkuttelemaan asiakkaita noin 200 km säteeltä, erikoispalvelujen osalta myös pidemmältä matkalta.

Etsimme nyt uusia työntekijöitä liittymään Seinäjoen eläinklinikan tiimiin ja kehittämään modernia ja monipuolista eläinsairaalaa kanssamme. Ympärivuorokautinen toiminta työllistää päivystysyksikön osalta vakituisesti kuusi eläinlääkäriä, kaksitoista klinikkaeläintenhoitajaa sekä asiakaspalveluhenkilökuntaa, nykyisen henkilökunnan lisäksi.

Ketä etsimme?

Haemme nyt tehohoidosta ja akuuttilääketieteestä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa tai kokenutta sairaanhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen uuteen eläinsairaalaan. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta, olet kiinnostunut eläinalan kehityksestä ja sinulla on halua kehittyä omassa työssäsi eläinalan ammattilaisena.

Aiempi työkokemus sekä jatkokouluttautuminen akuutti- ja tehohoitoon liittyvillä eläinlääketieteen osa-alueilla luetaan eduksi. Hyvät ihmisuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun omaavan positiisen asenteen sekä hyvät yhteistyökyky ja asiakaspalvelutaidot.

Mitä tarjoamme?

Työskentely meillä on monipuolista ja potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivassa eläinsairaalassa. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaustet tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikan johtaja Okko Sukura, okko.sukura@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 31.12.2020. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikat täytetään viipymättä.
2.12.2020

Eläinklinikka Lauma, Järvenpää

Klinikkaeläinhoitajaksi lämminhenkiseen Laumaan

Eläinklinikka Lauma on hyvin varusteltu eläinlääkäriasema, meillä tehdään röntgen-, laboratorio-ja ultraäänitutkimuksia, pehmytosakirurgiaa, virallisia tutkimuksia ja erikoisosaamisena hammashoitoja. Meillä myös hoitajien työtehtävät ovat laajat ja kouluttautumismahdollisuudet hyvät. Laumassa työskentelee 4 eläinlääkäriä sekä 6 hoitajaa ja oppisopimusopiskelija. Tiimimme on iloinen ja kannustava, aina toisiaan tukeva. Klinikkamme kantavina ajatuksina ovat ystävällinen asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen hoito.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Laumaan!

Ketä etsimme?

Haemme nyt Eläinklinikka Laumaan kokoaikaista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta pien- tai klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja sinulla on jo hieman kokemusta alalta.

Toivomme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, hyviä tiimityötaitoja, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle innostavan ja iloisen tiimin avoimella työilmapiirillä. Olemme kehittyvä ja laajeneva Lauma.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Teemme töitä kahdessa vuorossa arkisin klo 7:30-20:30 välillä ja työntekijöille maksetaan iltalisät tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta 31.12.2020 mennessä ja liity Laumaan!

Toimi ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkaa heti tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.2.2021.
29.11.2020

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakaspalvelijaa.

Työnkuvaan kuuluu mm. vastaanottotyöt ja puheluihin vastaaminen. Voit olla koulutukseltasi klinikkaeläinhoitaja tai hankkinut
asiakaspalvelukokemuksesi muulla alalla. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, aktiivista otetta työssäsi
ja halua kehittyä ammatissasi.

Eläinsairaala Aisti on Vantaalla sijaitseva yksityinen eläinsairaala. Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan ja henkilökuntamme on
kouluttautunutta tälle alalle. Käytössämme ovat kaikki tarvittavat ajanmukaiset välineet. Aistissa voidaan tutkia ja hoitaa kaikki
neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien.

Tarjoamme myös vahvaa osaamista ortopedian, hammashoitojen sekä sisätautien osalta. Klinikallamme on monipuolinen varustelutaso;
useampi leikkaussali, laadukas ultraääni sekä video-otoskopia, MRI, tietokonetomografia, röntgen sekä hyvin varusteltu hammasyksikkö.
Klinikallamme on myös kardiologin sekä käytösspesialistin vastaanotto.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä haluamallasi osa-alueella. Pyrimme hyödyntämään
työntekijöidemme vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita.

Työsuhde alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen heidi.eriksson@aisti.info
jenni.kemppainen@aisti.info
25.11.2020

Eläinlääkäriasema Helmi, Janakkala

Eläinlääkäriasema Helmi Janakkalassa etsii laajentuvaan tiimiinsä klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaisee työsuhteeseen. Työn aloitusajankohta sovittavissa. Sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Tampere moottoritien varressa.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mukavan, joustavan työyhteisön.

Eläinlääkäriasema Helmi on yksityinen eläinlääkäriasema. Klinikka on hyvin varusteltu (oma labra, leikkaussali, hammashuone, päiväsairaalaosastot jne.).

Vapaamuotoisen hakemuksesi voit lähettää palkkatoiveineen sähköpostilla tiia.alakahri@gmail.com tai puhelimitse +358 40 7755668.
24.11.2020

Pohjois-Suomen Eläinsairaala, Oulu

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun päivystävä pieneläinsairaala Oulussa. Palvelemme lemmikkipotilaita laajasti kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä koko Pohjois-Suomen alueella ja tarjoamme kattavat palvelut kaikille lemmikeille. Peruspraktiikan lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. iho- ja korvasairauksien hoito, röntgentutkimukset, CT-kuvaus, tähystystutkimukset, pehmytkudoskirurgia, vatsaontelon tähystysleikkaukset, ortopediset tutkimukset ja leikkaukset, hammashoito, terapialaser ja laboratoriopalvelut.

Ketä etsimme?

Haemme nyt Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan päivystystyöstä ja akuuttilääketieteestä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan koulutusta sekä kiinnostusta alan kehitykseen. Etsimme aktiivista ja positiivista asennetta omaavaa henkilöä osaksi tiimiämme.

Aiempi työkokemus sekä jatkokouluttautuminen akuutti- ja tehohoitoon liittyvillä eläinlääketieteen osa-alueilla luetaan eduksi. Hyvät ihmisuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.

Mitä tarjoamme?

Työskentely meillä on monipuolista, potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivan päivystyksen ansiosta. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaustet tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalan manageri Pia Jokivirta, pia.jokivirta@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi heti tämän linkin kautta, mutta viimeistään 20.12.2020. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.
21.11.2020

Espoon Eläinsairaala, Espoo

Haemme nyt Espoon Eläinsairaalaan röntgenhoitajaa/diagnostisen kuvantamisen hoitajaa

Eläinsairaalassamme lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen ja iloisen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Diagnostisen kuvantamisen hoitajan työtehtäviin eläinsairaalassamme kuuluu natiiviröntgenkuvien ottaminen sekä MRI kuvantaminen, tulevaisuudessa myös CT-kuvausten tekeminen.

Haemme erityisesti MRI osaajaa, kuvantamaan erityisesti neurologisia, mutta myös esim. ortopedisiä potilaita. Diagnostisen kuvantamisen hoitaja vastaa tutkimusten esivalmistelusta, tutkimusaineiden/välineiden valmistelusta sekä tutkimuslaitteiden ja -välineiden käyttövalmiudesta ja laadusta. Työnhakijalta odotetaan vahvaa osaamista röntgenkuvantamisesta, toivomme myös kokemusta magneettitutkimuksista. Työnkuvaan kuuluu myös muun tiimin avustaminen esim. eläinten kiinnipidossa tai muussa apua vaativassa tehtävässä, aikaisempi kokemus eläinten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Lisäksi henkilökunnan perehdyttäminen ja säteilyturvallisuusasioista huolehtiminen kuuluu olennaisesti työtehtäviin.

Tehtävä soveltuu myös esim. klinikkaeläinhoitajalle joka haluaa jatkokouluttautua/erikoistua diagnostisen kuvantamisen saralla.

Syksyllä Evidensia aloittaa yhteistyössä Taitotalon kanssa diagnostisen kuvantamisen erikoisammattitutkintoon tähtäävän koulutuksen, joten kouluttautuminen onnistuu myös työn ohessa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian tämän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 5.12.2020 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu sovitusti.

Lisätietoa tehtävistä antaa klinikkamanageri Leena Kaltiainen, leena.kaltiainen@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Espoon Eläinsairaalan tiimiin!

13.11.2020

Eläinklinikka Viksu, Sastamala

Haluatko tehdä töitä superkivassa tiimissä ja kannustavassa ympäristössä? Oletko jo valmis hoitaja, jolla hommat sujuu ja joka pitää eläinten lisäksi myös ihmisistä? Oletko valmis puhaltamaan yhteen hiileen ja laittamaan itsesi likoon, jotta jokainen päivä saadaan hoidettua parhaalla mahdollisella tavalla pakettiin? Olet vastuuntuntoinen, mutta huumorintajuinen? Silloin Viksu on juuri Sinulle sopiva työpaikka!


Eläinklinikka Viksu on itsenäinen, yksityinen, vuonna 2007 perustettu pieneläinklinikka Pirkanmaalla. Olemme juuri laajentaneet tilojamme ja meiltä löytyvät omat odotustilat ja toimenpidehuoneet erikseen koirille ja kissoille. Teemme peruspraktiikkaa ja mm. pehmytosa- ja hammaskirurgiaa, laboratoriotutkimuksia, kuvantamista, mutta myös runsaasti akuuttipotilaita. Mitä teemmekään, keskitymme aina ottamaan myös eläimen omistajan huomioon.

Työ sisältää sekä aamu- että iltavuoroja ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole mahdollisuutta oppisopimukseen.
Lisätietoa meistä löydät: https://www.viksu.net/

Ota reippaasti yhteyttä ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@viksu.net
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
29.10.2020

ALFAPET Eläinlääkärit, Espoo

ALFAPET Eläinlääkärit on yli 13 vuotta Espoon Kauklahdessa toiminut yksityinen eläinlääkäriasema.

Haemme Alfatiimimme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen reipasta pieneläin- klinikkaeläintenhoitajaa.

Toivomme hakijalta lämminhenkisyyttä, hyviä tiimityötaitoja ja halua kehittyä jokaisen potilaan myötä.

Tarjoamme osaavalle tekijälle kilpailukykyisen palkan ja muita hyviä työsuhde-etuja.

Etusijalle asetamme anestesiavalvonnasta kiinnostuneen ammattilaisen, jonka tuntipalkka osaamisesta riippuen on noin 16-17 eur/h.

Toivomme pikaista yhteydenottoa, lähetäthän hakemuksesi sähköpostilla:

eija.tykkylainen@alfapet.fi

gsm 040-5208838

ALFAPET Eläinlääkärit

Tutustu meihin netissä: www.alfapet.fi18.10.2020

Espoon Eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Vastaanotollamme työskentelee 4-5 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja lisäksi meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa pieneläinhoitajaa

Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan
tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.

Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin ja kokemustasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan.

Työ on 2-vuorotyötä. Työn voit aloittaa marras-joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse
osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com.
Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko s-postitiedustelun tai soittopyynnön.

Merja Rosendahl

Espoon eläinlääkäritalo
9.10.2020

Eläinklinikka Tassuasema, Kauniainen

Etsitkö töitä yksityiseltä klinikalta pääkaupunkiseudulta? Jos olet jo valmistunut klinikkaeläinhoitaja tai opintojesi loppusuoralla oleva,
tule meille Tassuasemalle töihin!

Teemme Kauniaisten keskustassa mukavan reipastahtista pienläinpraktiikkaa. Asiakaskuntamme on laaja ja käsittää koirien ja
kissojen lisäksi myös kaneja, jyrsijöitä ja frettejä. Meidän kannaltamme ei ole niin olleellista, oletko urasi alkutaipaleella vai jo kokeneempi konkari. Se, mitä hakijalta odotamme, on ahkera ote hoitotyöhön ja lempeä ote potilaisiin.

Tassuasema (www.tassuasema.fi) on vuonna 2015 perustettu, ketjuihin kuulumaton ja perustajaeläinlääkäriensä omistama klinikka. Meillä tehdään monipuolista ja vilkasta pieneläinpraktiikkaa. Hoidamme mielellämme myös eksoottisia lemmikkejä. Vastaanotto on hyvin varusteltu (rtg, ultraääni, leikkaussali, hammasyksikkö, laboratorio) ja tilat ovat uudenaikaiset ja avarat. Klinikalla työskentelee hoitohenkilökunnan lisäksi päivittäin 3 eläinlääkäriä. Meille Tassuasemalla on tärkeää, että työntekijät tuntevat ylpeyttä työstään, viihtyvät työpaikalla ja ovat mukana kehittämässä klinikan toimintaa. Siihen haluamme jatkuvasti panostaa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa. Iloisen ja hyvähenkisen työyhteisön ja kilpalukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssä ja kannustamme siihen. Työtä tehdään meillä arkisin kahdessa vuorossa 8-21 välillä, työaika on 8 tuntia. Viikonlopputöitä tai päivystyksiä ei ole.

Jos koet olevasi sopiva täydennys hoitotiimiimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen elainklinikka@tassuasema.fi. Paikka täytetään heti sopivan hekilön löydyttyä.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkaa.

TERVETULOA TÖIHIN TASSUASEMALLE!
9.10.2020

MEVET Omaeläinsairaala, Helsinki

Haemme klinikkaeläinhoitajia Mevetiin

Mitä etsimme?

Haemme tutkinnon suorittaneita klinikkaeläinhoitajia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä tiimissä, jossa teemme työtä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen. Voit myös kohdentaa hakemuksen työpistekohtaisesti välinehuoltoon, diagnostiseen kuvantamiseen, hammasosastolle, leikkausosastolle
tai päivystykseen.


Hakemamme henkilö on positiivisen ja ahkeran työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, vahvasti asiakaspalveluhenkinen ja pieneläinten hoitotyöhön intohimoisesti suhtautuva alan ammattilainen. Klinikkaeläinhoitajan työkokemus
katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella tai lähiaikoina valmistumassa klinikkaeläinhoitajan ammattiin. Uskomme, että asenne ja tiimityöskentelytaidot ratkaisevat. Mikäli et pelkää työtä ja haasteita, haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana, haluat pysyvän ja pitkäaikaisen työpaikan loistavassa työyhteisössä ja korkeatasoisessa 24/7 eläinsairaalassa niin ota ehdottomasti yhteyttä ja tule meille töihin. Voit myös kohdentaa hakemuksen työpistekohtaisesti esimerkiksi välinehuoltoon, diagnostiseen
kuvantamiseen, hammasosastolle, leikkausosastolle tai päivystykseen.


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti asiakkaiden
ja ammattilaisten arvostamassa 24/7 eläinsairaalassa. MEVET tarjoaa pieneläinten perusterveydenhoidon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon korkeatasoiset ja monipuoliset eläinlääkintäpalvelut 46 vuoden kokemuksella. Meillä sinua odottaa
kannustavat ja iloiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä.


Keitä me olemme?

Omaeläinsairaala MEVET on osa Omaeläinklinikkaa, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi
toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Arvomme ovat Osavaava Empaattinen Kehittyvä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.


Soita, niin kerron mielelläni lisätietoja Minna Aarnio, hoitotyönvastaava, p. 040-56 320 56

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen: minna.aarnio@omaelainklinikka.fi


Työt voi aloittaa heti
tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.


22.9.2020

Pirkanmaan Pieneläinklinikka Oy, Ylöjärvi

Haemme ammattitaitoista klinikkaeläinhoitajaa. Hakijan edellytämme olevan tutkinnon suorittanut (klinikkaeläinhoitaja/pieneläinhoitaja) ja jo mielellään työkokemusta hankkinut. Vastaanottomme on pieni, mutta monipuolinen ja hyvin varusteltu

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, joustava, ahkera ja oma-aloitteinen. Meille tärkeää on myös mukava työympäristö, joten toiveena olisi löytää tiimiimme mukava tyyppi

Työ alkaisi välittömästi tai sopimuksen mukaan. Työaikaan ei sisälly päivystyksiä.

Klinikkamme sijaitsee Tampereen lähellä, Ylöjärvellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisää tietoa yrityksestämme nettisivuilta www.pi-pi.fi

Yhteydenotot , palkkatoiveineen:Taina Lehtimäki , s-posti taina.lehtimaki@hotmail.com
14.9.2020

Evidensia Tammiston Eläinsairaala, Vantaa

Kiinnostaako sinua ottaa uusi askel urallasi ja tulla osaksi Tammiston päivystävän eläinsairaalan asiantuntevaa työyhteisöä?

Tammiston Eläinsairaala on Suomen suurin yksityinen päivystävä eläinsairaala ja palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden, vuoden
jokaisena päivänä. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja sen vuoksi haemme nyt klinikkaeläinhoitajia vakituisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Tarjoamme ensiluokkaisen työympäristön edistyksellisessä eläinsairaalassa, hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, loistavat
henkilöstöedut ja kokeneet työtoverit tueksesi. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä osana laajaa kollegaverkostoa.

Toivomme sinulta suoritettua klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja ennen kaikkea innostusta työskennellä Suomen suurimmassa yksityisessä päivystävässä eläinsairaalassa. Meillä työskentely vaatii sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta, paineensietokykyä sekä halua kehittyä vauhdikkaassa ympäristössämme.
Toimintaympäristömme on vaativa, mutta tarjoaa ensiluokkaisen mahdollisuuden kehittyä Suomen parhaiden asiantuntijoiden seurassa. Oppisopimusopiskelijoita emme valitettavasti tällä hetkellä ota.


Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tietää enemmän, olethan yhteydessä Tammiston klinikkamanageriin Tiia Virtaseen sähköpostitse, tiia.virtanen@evidensia.fi.
Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksen voit lähettää osoitteessa https://tyopaikat.evidensia.fi/

11.9.2020

Hervannan Eläinlääkärit Oy, Tampere

Haen neljättä klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kolmen eläinlääkärin ja neljän hoitajan
vastaanotolle. Arvostan valmiutta kaikkiin hoitajan tehtäviin, positiivista asennetta ja työkokemusta eläintenhoitajan työstä. Työaika asettuu arkipäiviin 8-18 välille. Oppisopimuskoulutettava ei tule kyseeseen.
Taitavalle ja hyvän työkokemuksen omaavalle henkilölle maksetaan erittäin hyvä palkka.
Työnantajana olen joustava ja työ on erittäin monipuolista.

Työhakemukset palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen
jussi.laitinen@fimnet.fi

Työn kuvasta ja muista työhön liittyvistä asioista voi kysyä myös puhelimitse.
Jussi Laitinen 040-7285989