Työpaikkapörssi

Työnantaja, onko yrityksesi vailla ammattitaitoista työntekijää?

Klinikkaeläinhoitajat Ry julkaisee tällä sivulla ilmoituksia avoimista työpaikoista. Jo useiden vuosien ajan yhdistyksemme on saattanut yhteen työn sekä niiden tekijät, ja niin myös jatkossakin.

Ilmoittaminen on työnantajille täysin maksutonta.

Ilmoitukset avoimista työpaikosta tulee lähettää osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi. Ennen ilmoituksen lähettämistä, luethan ohjeet ilmoituksen lähettämiseen alta.

Ilmoituksen toimittaminen julkaistavaksi:

 • Viestin otsikoksi/aiheeksi tulee laittaa ainoastaan klinikan nimi sekä sijainti, esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo
 • Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostin tekstiksi
 • PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise.
 • Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Ilman hakuajan pääättymistä julkaistavat ilmoitukset poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, eikä siitä erikseen ilmoiteta ilmoituksen jättäjälle
 • Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia tai emojeita
 • Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat
 • Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli ilmoitus on aina laitettava uudestaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta
 • Yhdessä viestissä voi olla useampi saman klinikan, samaan aikaan julkaistava ilmoitus
 • Uudet ilmoitukset on toimitettava omana erillisenä viestinä, edellisten viestien vastauksena laitettuja ilmoituksia ei julkaista
 • Vain osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi tulleet ilmoitukset julkaistaan
 • Kaikissa ilmoituksia tai niiden julkaisemista/poistamista/muokkaamista koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi
 • Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että sihteerille (sihteeri@klinikkaelainhoitajat.fi)
 • Ilmoituksen jättäjä saa viestin samaan osoitteeseen, mistä ilmoitus on lähetetty, kun ilmoitus on julkaistu

Huomioithan, että työpaikkapörssiä ylläpidetään vapaaehtoisvoimin ja päivityksiä tehdään muiden töiden ohella, joten joskus voi mennä useampi päivä ennenkuin saapuneet ilmoitukset julkaistaan.

Edellisen päivityksen voit tarkastaa kohdasta "Päivitetty".
Huomioithan, että päivitys ei välttämättä aina tapahdu joka viikko samana viikonpäivänä.

Täällä kohtaavat työ ja tekijät!

Päivitetty 22.9.2023

22.9.2023

Eläinlääkäriasema Tassu, Vantaa


Haemme tutkinnon suorittaneita klinikkaeläinhoitajia / pieneläinhoitajia vakituiseen työsuhteeseen.

Eläinlääkäriasema Tassu on yksityinen vuonna 1991 perustettu klinikka Vantaan Hakunilassa. Toimintamme laajenee uusiin tiloihin Vantaan Hiekkaharjuun ja tiimimme kaipaa lisää hyviä tekijöitä.

Vastaanottomme on auki arkisin kello 08-20 välillä. Klinikallamme tehdään peruspraktiikan lisäksi kirurgisia hammashoitoja,
pehmytkudoskirurgiaa sekä hoidetaan runsaasti sisätautipotilaita.
Toimintamme on tehokasta ja haluamme tarjota hyvää, lämminhenkistä asiakaspalvelua. Panostamme jatkuvasti klinikan kehittämiseen ja henkilökunnan kouluttamiseen. Hyvä työilmapiiri ja sujuva tiimityö ovat meille tärkeitä arvoja.

Hakijalta toivomme:
Toivomme hakijalla olevan klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan koulutus. Voit kuitenkin olla myös opintojesi loppusuoralla. Lisäksi
toivomme hakijan olevan asiakaspalvelutaitoinen, tiimihenkinen ja oma-aloitteinen. Työpäivämme ovat kiireisiä mutta hallittuja, joten on
tärkeää että langat pysyvät hyvin käsissäsi.

Hakijalle tarjoamme:
Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen työympäristön kehittyvässä organisaatiossa, jossa työntekijöitä kannustetaan kehittymiseen ja
kouluttautumiseen alalla. Työssä menestymisessä sinua on tukemassa mahtava työporukka. Työhön sisältyy anestesiavalvontaa, asiakaspalvelua, laboratoriotyöskentelyä, välinehuoltoa sekä muita tavanomaisia klinikkaeläinhoitajan työtehtäviä.
Vuorot sijoittuvat arkisin kello 07.30-21.00 välille. Työvuorot ovat pääosin säännöllisiä ja iltavuoroja tulee korkeintaan 1-2 viikossa.
Maksamme osaamisen/ kokemuksen mukaisen kilpailukykyisen palkan lisäksi puolivuosittain liikevaihtoon perustuvaa bonuspalkkiota. Meillä on lisäksi työntekijöillemme vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Saat myös etuja lemmikkisi hoidossa sekä tarvikeostoksissa.

Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Tiedustelut ja hakemukset CV:n kera pyydetään lähettämään 22.10.2023 mennessä osoitteisiin: piia.annila@tassu.fi ja emmi.lawson@tassu.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löytyessä.
Emme voi valitettavasti rekrytointiprosessissamme huomioida oppisopimusopiskelijoita.

Tervetuloa Tassutiimiin!
tassu.fi

22.9.2023

Eläinlääkäriasema Animus Oy, Hyvinkää

Tarvitsisitko vuoron tai pari lisää viikossa normityöhösi tai olisitko kiinnostunut osa-aikatyöstä esim. lauantaivuorojen tekemisestä? Eläinlääkäriasema Animus Hyvinkäällä etsii valmista klinikkaeläinhoitajaa tai itsenäiseen työskentelyyn pystyvää lähes valmista klinikkaeläinhoitajaopiskelijaa tekemään muutamia vuoroja viikossa. Vuorot voisivat olla aamuvuoroa tai iltavuoroa tai lauantaita miten sinulle sopisi. Meillä on supermukava työporukka ja erittäin mukava asiakaskunta. Hoidamme kissoja, koiria, kaneja ja jyrsijöitä.

Otapa yhteyttä hoitajien tiiminvetäjä Sonjaan eskelinsonja@gmail.com tai ell Oili Gyldeniin oili.gylden@animus.fi 045 1300 530

14.9.2023

Eiran Eläinlääkärit, Helsinki

Eiran Eläinlääkärit on yksityinen kattavasti varusteltu eläinlääkäriasema Helsingin keskustassa.
Etsimme reipasta oppisopimus työntekijää.

Hakemukset sähköpostitse eiranelainlaakarit@gmail.com

Tiedustelut numerosta 0440 628508 / Eiran Eläinlääkärit, Nea Boman

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

14.9.2023

Vet Rent henkilöstövuokraus, Uusimaa

Haemme KLINIKKAELÄINHOITAJIA keikkatöihin Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Sipoo, Porvoo alueille

Kuvaus:

Jos olet valmistunut klinikkaeläinhoitaja ja haluat tehdä keikkatyötä erilaisissa eläinklinikoissa Uusimaan alueilla, niin tule meidän tiimimme. Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön ja mahdollisuuden päättää missä ja milloin haluat työskennellä.


Vaatimukset:

- Tutkinnon suorittanut klinikkaeläinhoitaja

- Kyky työskennellä joustavasti ja tehokkaasti kiireisissä tilanteissa

- Kyky työskennellä asiakaspalveluhenkisesti


Kotisivumme www.vetrent
Työhakemukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen info@vetrent.fi

8.9.2023

Eläinklinikka Lexavet, Helsinki

Etsimme joukkoomme valmistunutta sekä mielellään jo työkokemusta omaavaa hoitajaa tarvittaessa töihin kutsuttavaksi työntekijäksi.

Työvuorot ovat lähtökohtaisesti 7,5h pituisia ruokataukoineen ja sijoittuvat arkisin klo 07:30-21:00 välille. Mahdollisista viikonloppuun sijoittuvista vuoroista sovitaan erikseen. Palkkaus on tuntiperusteinen ja määräytyy kokemuksen sekä osaamisen mukaan.

Lexavet on vastikään avattu, yksityinen sekä eläinlääkäriomisteinen eläinklinikka Helsingin Pukinmäessä. Klinikalla työskentelee tällä hetkellä kaksi vakituista eläinlääkäriä sekä klinikkaeläinhoitajaa. Lisätietoa meistä saat osoitteessa www.lexavet.fi

Laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen sekä CV:n kanssa sähköpostitse osoitteeseen annukka.matson@lexavet.fi, mistä saat myös lisätietoja tehtävästä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

3.9.2023

Eläinlääkärikeskus Valpas, Keminmaa

TULE TÖIHIN VALPPAASEEN AMMATTITAITOISEEN JA EMPAATTISEEN TIIMIIMME

Haemme iloiseen joukkoomme jo valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa tai opintojensa loppuvaiheessa olevaa klinikkaeläinhoitajaopiskelijaa. Valpas on 2018 perustettu neljän eläinlääkärin yksityinen pieneläinklinikka Meri-Lapissa, Keminmaassa. Teemme peruspraktiikkaa ja olemme perehtyneet erityisesti hammashommiin, pehmytosakirurgiaan, käytösongelmiin ja iho-ja sisätautiasioihin sekä ultraäänidiagnostiikkaan.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille sydämen asia. Tarjoamme luotettavan ja joustavan työpaikan rempseässä ja ystävällisessä työporukassa, kilpailukykyisen palkan, työnohjausta ja täyden terveysvakuutuksen. Mahdollistamme kouluttautumista oman kiinnostuksen mukaan. Työajat ajoittuvat arkipäiviin pääasiassa klo 8-17 välille.

Haemme oma-aloitteista, työkavereita kunnioittavaa ja työhönsä intohimolla suhtautuvaa klinikkaeläinhoitajaa. Työkokemus erityisesti asiakaspalvelutyöstä ja anestesiavalvonnasta katsotaan eduksi. Työn aloittamisajankohta, sopimuksen kesto, työtunnit ja palkka voidaan sopia yhdessä. Haemme lähtökohtaisesti määräaikaista sijaista ajankohdalle marraskuusta 2023 maaliskuulle 2024, mutta vakinaistaminenkin on mahdollista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse hanna.valitalo@valpas.vet. Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse samaisesta osoitteesta tai puhelimella numerosta 044 7511 780.

3.9.2023

Rovio Vet, Loimaa

Etsimme klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Olemme ketjuun kuulumaton pieneläinklinikka Loimaalla modernissa lemmikkieläinruokatehtaassa. Klinikka on hyvin varusteltu (veri- ja virtsa-analysaattorit, ultraäänilaite, inhalaatioanestesia, valvontamonitori jne.) Lisää meistä: https://www.roviovet.fi/.

Toivomme sinulta aikasempaa työkokemusta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista ja reipasta asennetta!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, iloisen työympäristön, kattavan työterveyspalvelun ja edullisen lounaan Loimaan parhaassa lounasravintolassa, joka sijaitsee samoissa tiloissa.

Työhakemukset ja tiedustelut sähköpostitse info@roviovet.fi tai soittamalla +358 44 777 6691 (ma-to 9-16, pe 8-15).

3.9.2023

Rovaniemen Eläinklinikka, Rovaniemi

Nyt on upea mahdollisuus päästä osaksi meidän tiimiä! Etsimme iloiseen osaavaan joukkoomme Rovaniemen Eläinklinikalle täysiaikaista klinikkaeläinhoitajaa. Tarjoamme päivätyön upeissa uusissa hyvin varustelluissa tiloissa. Meillä on ihanat asiakkaat ja jatkuvasti kasvava asiakaskunta. Peruspotilaiden lisäksi olemme perehtyneet mm. hammashoitoihin, tähystystoimenpiteisiin, ortopediaan, ihosairauksiin ja käytöspotilaisiin. Käy kurkistamassa meidän arkeemme Facebookin tai Instagramin (@rovaniemenelainklinikka) puolella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Alisa Rauhala 016-344 855 tai info@rovaniemenelainklinikka.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

28.8.2023

Loviisan Eläinklinikka Lovet, Loviisa

Avoin työpaikka: Oppisopimus (Klinikkaeläinhoitaja)

Apprenticeship in veterinary nursing

We are a small animal clinic in Loviisa, working mainly with dogs and cats. We are equipped with an internal laboratory, x-rays, ultrasound, dental and surgical equipment. We offer a friendly and interesting working environment.

We are looking for someone to join our team:

We offer full-time position (37,5h/week). Working hours vary, Mon-Fri, 9:00-19:00

Required good speaking and writing skills in Finnish, Swedish and English. Previous experience in small animal practice or/and customer service is not required, but will be appreciated. Friendly personality, positive attitude, and self-motivation are what we are looking for in our candidates.

Working place: Loviisan Eläinklinikka Lovet, Seppäläntie 19, Loviisa.

Job duties: customer service/booking, translation, assistance in veterinary visits and procedures, clinic maintenance and cleaning.

Position is open immediately.

Two-month trial period at our company is required before starting an apprenticeship (Taitotalo/Ekami).

More information about us: www.lovet.fi , www.ultravet.fi

If you are interested, please send us CV and short motivation letter in English: elainklinikkalovet@gmail.com

18.8.2023

Eläinlääkäriasema Askel Oy, Tuusula

Klinikkaeläinhoitaja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Haemme osaavaan, kannustavaan, reiluun ja kasvavaan työyhteisöömme klinikkaeläinhoitajaa tai kahta, jopa kolmea. Mieluusti saisit olla jo kokemusta omaava, näytteenotto-, asiakaspalvelu- ja anestesiataitoinen, kiirettä ja painettakin kestävä. Huomioimme rekrytoinnissa myös vastavalmistuneet, koska asenne ja halu oppia ratkaisevat!

Askel on yksityinen, kotimainen, monipuolisesti kokonaisvaltaista kissoihin ja koiriin painottuvaa pieneläinpraktiikkaa tekevä klinikka Tuusulan Hyrylässä. Klinikallamme on käytössä nykyaikainen varustelu: laadukkaat röntgen- ja ultraäänilaitteet, laajasti monitoroitu inhalaatioanestesialaitteisto hammashuoneissa ja leikkaussalissa, hammasröntgen, hammasporakalusto, oma kattava laboratorio. Asiakaskuntamme koostuu pitkälti kipupotilaista, mutta teemme myös paljon hammashoitoja, pehmytosakirurgiaa, röntgen- ja ultraäänikuvantamista (myös sydämen ultraäänitutkimukset) ja päivittäistä peruspoliklinikkatyötä.

Viikoittainen työaika on 37,5 h ja ajoittuu kolmessa vuorossa arkipäiviin klo 10-21 väliselle ajalle. Palkkausperuste on tuntipalkka, osaamisen perusteella alkaen 13 euroa/h.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, aloitus sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse: rekrytointi@askel.pro

14.8.2023

Herttoniemen eläinlääkäriasema, Helsinki

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa

Olemme yksityinen 1990 perustettu eläinlääkäriasema Helsingin Herttoniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Klinikallamme työskentelee 3 eläinlääkäriä ja 4 hoitajaa. Meillä on erityisosaamista sisätautisairauksista ja hammashoidoista. Tarjoamme myös peruseläinlääkäripalveluja ja pehmytosakirurgiaa. Tilamme ovat hyvin varustellut, valoisat ja kodikkaat.

Haemme nyt joukkoomme tutkinnon suorittanutta tai opintojen loppusuoralla olevaa klinikkaeläinhoitajaa.

Tarjoamme sinulle

- vakituisen työpaikan, jossa työ on monipuolista, kiinnostavaa ja vaihtelevaa

- koulutusmahdollisuuksia

- etuja omien lemmikkien hoidossa

- mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.lemmikkilaakari.fi

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla tove.tuovio@lemmikkilaakari.fi tai tiedustelut puhelimitse 0400-508641/Tove

14.8.2023

Eläinklinikka Tassula, Kotka

Tule mukaan ammattitaitoiseen tiimiin tekemään töitä yhdessä, hyvässä ilmapiirissä!

Oletko positiivinen, aktiivisesti työhön tarttuva klinikkaeläintenhoitaja, joka nauttii tiimityöskentelystä, asiakkaiden kohtaamisesta ja muuttuvista tilanteista?

Silloin voisit olla meidän uusi työkaveri!

Meillä Tassulassa työt tehdään avoimessa ja positiivisessa ilmapiirissä toisiamme tukien.

Meille tärkeää on myös korkea hoidon taso, ja esimerkiksi anestesiaturvallisuuteen ja hoitokäytäntöjen pitämiseen nykyaikaisina kiinnitetään erityistä huomiota. Meillä myös hoitajien on mahdollista erikoistua heitä kiinnostavaan eläintenhoidon osa-alueeseen.

Jos tämä tuntuu sinusta kiinnostavalta, laita meille hakemus ja jutellaan lisää!

Toivomme sinulta:

- klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja

- kokemusta klinikkaeläintenhoitajan työstä

- erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa

- valmiutta työskennellä tulevaisuudessa myös iltavuorossa

Olemme kotimainen, yksityinen pieneläinklinikka. Tassulassa toimii tällä hetkellä 3 eläinlääkäriä sekä 2 klinikkaeläintenhoitajaa, klinikkaeläintenhoitaja-oppisopimusopiskelija, vastaanottoavustaja ja klinikkamanageri.

Klinikalla on erittäin hyvä varustelutaso (mm. nykyaikaiset laboratoriolaitteistot, röntgenlaitteistot, ultra, inhalaatiolaitteistot sekä anestesiavalvontalaitteistot leikkaussalissa ja hammashuoneissa), ja teemme monipuolista pieneläinpraktiikkaa.

Jos matkustat kauempaa klinikalle, sinulla on myös mahdollisuus yöpyä tarvittaessa mukavassa asunnossa 3 km etäisyydellä klinikasta.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, eli olethan yhteydessä mahdollisimman pian!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, sekä CV ja palkkatoiveesi Terhi Notkolalle, Tassulan klinikkamanagerille: terhi.notkola@elainklinikkatassula.fi

Tsekkaa meidät somessa! Facebook ja Instagram: elainklinikkatassula

Nettisivumme: www.elainklinikkatassula.fi

14.8.2023

Eläinlääkäriasema Helmi, Janakkala

Eläinlääkäriasema Helmi Janakkalassa etsii tiimiinsä jo ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on täysiaikainen 40h/vko, mutta myös osa-aikaisuus erikseen sovittaessa mahdollista. Työn aloitusajankohta heti tai sopimuksen mukaan. Sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Tampere moottoritien varressa.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mukavan, joustavan työyhteisön. Tarjoamme lisäksi mm. kilpailukykyisen palkan, työterveyspalvelun Mehiläisessä, ePassi henkilöstöedun.

Eläinlääkäriasema Helmi on yksityinen, ketjuihin kuulumaton eläinlääkäriasema. Klinikka on hyvin varusteltu (oma labra, leikkaussali, hammashuone, päiväsairaalaosastot, tähystyslaitteistot jne.) ja hoitajat pääsevät tekemään meillä monipuolisesti kaikkea.

Vapaamuotoisen hakemuksesi voit lähettää sähköpostilla tiia.rasila@gmail.com tai puhelimitse +358 40 7755668 (tekstiviestit tavoittavat parhaiten, mikäli en pääse vastaamaan puhelimeen).

14.8.2023

Kuopion Eläinlääkärikeskus, kek.fi, Kuopio

Kuopion Eläinlääkärikeskuksessa on avoinna klinikkaeläintenhoitajan työpaikka

KEK on monipuolinen hyvin varusteltu pieneläinklinikka Kuopiossa.

Meillä on hyvä tekemisen meininki.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa.

Päivätyö. Ei ilta-, yö-, eikä viikonlopputöitä.

Lisätietoja toiminnastamme löydät nettisivuiltamme: www.kek.fi

Työhakemuksesi voit lähettää motivaatiokirjeellä ja CV:llä varustettuna osoitteeseen:

Sinikka Sarpanen
Kuopion Eläinlääkärikeskus
Soikkokuja 12
70780 Kuopio

tai sks@kek.fi

Yhteydenotot puhelimitse p. 017 2662266

Jätäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään elokuun loppuun mennessä.

21.6.2023

Eläinklinikka Livet, Espoo

HAETAAN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN KLINIKKAELÄINHOITAJAA ELOKUUSTA 2023


Eläinklinikka Livet on vuonna 2017 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka tarjoaa peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erityisosaamista suu- ja hammassairauksissa, kardiologiassa, sisätaudeissa, pehmytosakirurgiassa, ortopediassa, kasvainsairauksien hoidossa ja ihosairauksissa. Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.elainklinikkalivet.fi.


Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme uutta jäsentä. Hakijan toivomme hallitsevan anestesiavalvonnan ja potilaiden leikkausvalmistelun sekä olevan oma-aloitteinen, tehokas ja kiinnostunut oman ammattitaitonsa kehittämisestä. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja ajoittuu 2 vuoroon arkena.


Tarjoamme mukavan työpaikan osaavassa työyhteisössä, jossa potilaat hoidetaan ammattitaidolla. Työ on kiinnostavaa, monipuolista ja vaihtelevaa.

Hakemukset ja tiedustelut pyydetään lähettämään 26.6.23 alkaen osoitteeseen: riina.larmela@elainklinikkalivet.fi

Eläinklinikka Livet, Espoo