Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

4.8.2021

Eläinsairaala Vethaus, Hämeenlinna

Asiakaspalvelija, Eläinsairaala Vethaus Hämeenlinna

Eläinsairaala Vethaus tarjoaa korkeatasoista ja lämminhenkistä palvelua pieneläimille pentuajasta aina viimeiselle matkalle asti. Asiakaspalvelijamme ovat sairaalamme käyntikortit - he tapaavat asiakkaat ensimmäisenä ja näkevät heidät viimeisenä. Työ eläinsairaalan vastaanotossa sisältää monipuolisten kohtaamisten lisäksi puhelintyötä, sekä sairaalan toimintaa ja asiakkaiden viihtyvyyttä tukevia tehtäviä.

Asiakaspalvelussamme työskentelee tällä hetkellä viisi kokenutta vakituista asiakaspalvelijaa. Etsimme tiimiimme uutta vakituista jäsentä.

Jos erinomainen asiakaspalvelu on sydämenasiasi, tykkäät kohdata erilaisia ihmisiä niin ilon kuin surunkin keskellä, olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja, voit olla etsimämme henkilö.

Odotamme, että sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä. Kokemus klinikalla, terveydenhuoltoalalla tai lemmikkitarvikeliikkeessä työskentelystä katsotaan eduksi. Toivomme aitoa innostusta ja kiinnostusta asiakaspalvelutyön kehittämistä kohtaan, esimerkiksi LEAN menetelmiä hyödyntäen.

Eläinsairaala Vethausin asiakaspalvelutyö tehdään arkipäivisin ja viikonloppuisin klo 7:30-22:00 välillä.

Työ edellyttää että hallitset asiakasviestinnän kirjallisesti suomeksi ja englanniksi.

Eläinsairaala Vethaus on osa Evidensian verkostoa, jonka etuina vakituisille työntekijöille tarjotaan muun muassa laajat työterveyspalvelut, ePassi ja palkalliset vuosittaiset koulutukset. Eläinsairaala Vethaus kouluttaa omaa tiimiään myös talon sisällä henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Koulutus ja kehittyminen on meille tärkeää, siksi myös Sinulle rakennetaan henkilökohtainen oppimis- ja koulutussuunnitelma.

Eläinsairaala Vethaus on kuuluisa timanttisesta työyhteisöstään, jonka osana haluamme sinun olevan mukava työkaveri ja tiimipelaaja.

Jätä hakemus täältä:

https://tyopaikat.evidensia.fi/jobs/1284900-elainsairaalan-asiakaspalvelija

Lisätietoja:

Laura Ahlström

Asiakaspalvelun esimies, sairaalamanageri

laura.ahlstrom@evidensia.fi2.8.2021

Omaeläinklinikka Ehel, Riihimäki

Klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Eheliin!

Mitä etsimme?

Haemme klinikallemme äitiysloman sijaiseksi 1.9.2021 alkaen rautaisen ammattitaidon omaavaa ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, positiivisen asenteen,
oma-aloitteisuutta, vahvan ammattitaidon sekä intoa kehittää itseään sekä kasvavaa klinikkaamme. Vahva anestesiaosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi ammattitaitoisen, kehittymiseen kannustavan ja sekä yhteen hiileen puhaltavan supertiimin!

Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio-, päiväsairaala- ja leikkaussalityöskentelyä, hammastoimenpiteissä avustamista sekä röntgenkuvantamista.

Klinikkamme on päiväklinikka, joka palvelee asiakkaitaan arkisin klo 7:30–20.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Lisätietoja ja hakemukset:

Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja,
p. 040 6589766


Tiina Tukiainen, tiimiesimies
p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi 11.8.2021 mennessä osoitteeseen tiina.tukiainen@omaelainklinikka.fi


29.7.2021

Eläinsairaala Vethaus, Hämeenlinna

Eläinsairaala Vethaus (Hämeenlinna) hakee klinikkaeläinhoitajaa hammastiimiin, vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Eläinsairaala Vethausin hammastiimissä työtehtäviisi kuuluu muun muassa potilaan valmistelu toimenpiteeseen, anestesia- ja heräämövalvonta, hammaseläinlääkärin avustaminen toimenpiteissä, hampaiden röntgenkuvaus, hammaslöydösten kirjaaminen hammaskarttoihin sekä potilaiden kotiutus.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, iloista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Vaatimuksena on klinikkaeläinhoitajan tutkinto ja vähintään vuoden kokemus hoitajan työstä, joka on sisältänyt mielellään päivittäistä anestesiavalvontaa. Aikaisempaa kokemusta hammastoimenpiteissä avustamisesta ei vaadita - me opetamme kyllä!

Eläinsairaala Vethausissa, Hämeenlinnassa, työskentelee yhteensä kolme hammaseläinlääkäriä siten, että joka päivä hammashuoneessa tapahtuu - joko aamu- tai iltavuorossa! Meillä on upouusi hyvin varusteltu ja tilava, kahden pöydän ja yksikön hammashuone. Hammasröntgenin lisäksi meiltä löytyy myös CT-kuvantamislaite. Päivän potilaat tulevat sisälle vuoron alussa ja kotiutetaan vuoron lopuksi. Työt tehdään arkena, tuntimäärä 40 h viikossa.

Eläinsairaala Vethaus on osa Evidensian verkostoa, jonka etuina vakituisille työntekijöille tarjotaan muun muassa laajat työterveyspalvelut, ePassi ja palkalliset vuosittaiset koulutukset. Eläinsairaala Vethaus kouluttaa omaa tiimiään myös talon sisällä henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Koulutus ja kehittyminen on meille tärkeää, siksi myös Sinulle rakennetaan henkilökohtainen oppimis- ja koulutussuunnitelma.

Eläinsairaala Vethaus on kuuluisa timanttisesta työyhteisöstään, jonka osana haluamme sinun olevan mukava työkaveri ja tiimipelaaja.

Aloitamme haastattelut heti hakemusten perusteella ja täytämme paikan sopivan persoonan löydettyämme. Pidä siis kiirettä!

Jätä hakemuksesi täältä https://tyopaikat.evidensia.fi/jobs/1278403-klinikkaelainhoitaja-hammastiimiin

27.7.2021

Pyynikin Eläinlääkärit, Tampere

Pyynikin Eläinlääkärit on kasvava pieneläinklinikka aivan Tampereen keskustan tuntumassa.

Haemme vastaavaa klinikkaeläintenhoitajaa äitiysvapaan sijaisuuden ajaksi.

Vastaavan hoitajan sijaisuus päättyy 01/2023, töiden jatkuminen sijaisuuden jälkeen on mahdollista.

Edellytämme klinikkaeläintenhoitajan koulutusta tai vastaavaa osaamistasoa sekä kokemusta alalta.

Vastaavalta hoitajalta edellytetään vahvaa kokemusta alalta sekä hyviä ihmissuhdetaitoja.

Hakijalta edellytetään myös vähintään kahta suosittelijaa yhteystietoineen hakemuksen yhteydessä.

Klinikallamme keskittyy päiväpraktiikan ohella vahvasti myös kirurgiaan sekä hammashoitoihin ja hakijan toimenkuvaan tulee kuulumaan myös nämä osa-alueet.

Toivomme sinulta, että omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet huolellinen ja tarkka, ja suhtaudut potilastyöhön innokkaasti ja
vastuuntuntoisesti. Hyvät yhteistyötaidot ja avoin ilmapiiri työporukan kesken on meille tärkeää.

Tarjoamme potilaille lempeää hoitoa heidän parhaalle ystävälleen ja tuemme myös meidän henkilöstöämme sen toteuttamisessa
ja laadukkaan hoidon varmistamisessa.

Hoitajatiimin esimiehenä pääset vaikuttamaan klinikan päivittäiseen toimintaan sekä tuomaan omat vahvuutesi esille joukkomme
vahvistuksena.

Hakemusten käsittely aloitetaan heti ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Mikko Juhajoki, mikko@pyynikinelainlaakarit.fi, 040765686727.7.2021

Pyynikin Eläinlääkärit, Tampere

Pyynikin Eläinlääkärit on kasvava pieneläinklinikka aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Toimintamme laajentuessa haemme klinikkaeläintenhoitajaa osaksi meidän ammattitaitoista henkilökuntaa.

Haemme klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme klinikkaeläintenhoitajan koulutusta tai vastaavaa osaamistasoa sekä kokemusta alalta.

Klinikallamme keskittyy päiväpraktiikan ohella vahvasti myös kirurgiaan sekä hammashoitoihin ja hakijan toimenkuvaan tulee
kuulumaan myös nämä osa-alueet.

Toivomme sinulta, että omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet huolellinen ja tarkka, ja suhtaudut potilastyöhön innokkaasti ja
vastuuntuntoisesti. Hyvät yhteistyötaidot ja avoin ilmapiiri työporukan kesken on meille tärkeää.

Tarjoamme potilaille lempeää hoitoa heidän parhaalle ystävälleen ja tuemme myös meidän henkilöstöämme sen toteuttamisessa
ja laadukkaan hoidon varmistamisessa.

Hakemusten käsittely aloitetaan heti ja sopivan henkilön löytyessä paikat täytetään viipymättä.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Mikko Juhajoki, mikko@pyynikinelainlaakarit.fi, 040765686723.7.2021

Ypäjän Hevossairaala, Ypäjä

HAETAAN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN KLINIKKAELÄINHOITAJAA

Ypäjän Hevossairaala Oy on vuonna 2005 perustettu hevosten hoitoon erikoistunut eläinlääkäriasema, joka tarjoaa erikoiseläinlääkäripalveluja hevosille.
Lisätietoa klinikastamme löydät internet-sivuiltamme: www.hevossairaala.fi.

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme klinikkaeläinhoitajaa. Hakijan toivomme olevan asiakaspalveluhenkinen, hevosten käsittelyyn tottunut sekä kiinnostunut oman ammattitaitonsa kehittämisestä.

Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja työaika arkisin klo 7-17 välillä. Työ alkaa syyskuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaavaa eläinlääkäri Anne Sjöholm.

Hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen: anne.sjoholm@hevossairaala.fi

Hakuaika 15.8.2021 mennessä.23.7.2021

Eläinklinikka Morelius, Sipoo ja Helsinki

Haemme valmista klinikkaeläintenhoitajaa pieneläinklinikka Moreliuksen Nikkilässa sekä Kulosaaressa sijaitseviin toimipisteisiimme.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työhön, ja loistavia asiakaspalvelutaitoja. Kokemus anestesiatyöstä/leikkaussalityöstä sekä ortopediasta katsotaan eduksi.

Huomioimme hakemukset myös oppisopimustyöpaikkaan, mikäli sinulle on jo kerääntynyt kokemusta klinikkatyöskentelystä. Myös tuntityöntekijät huomioidaan.

Työ voi alkaa heti sopivan työtekijän löydyttyä.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen samuli.heiskanen@elainklinikkamorelius.fi

www.elainklinikkamorelius.fi23.7.2021

Eläinlääkäriaseman Käpälämäki, Helsinki

Moni on löytänyt kotoisasta, 1993-perustetusta Eläinlääkäriasema Käpälämäestä lemmikilleen oman eläinlääkärin. Panostammekin laadukkaaseen peruspraktiikkaan, pitkäaikaiseen hoitosuhteeseen ja yhteistyöhön lemmikkien ja omistajien kanssa, sekä arkojen- ja rescuelemmikkien hoitoon.

Koko henkilökuntamme on kouluttautunut arkojen eläinten käsittelyyn kansainvälisen Fear Free-koulutusohjelman kautta, ja tarjoamme myös uusille työntekijöille Fear Free-koulutuksen.

Haluatko osaksi mahtavaa klinikkatiimiämme?

Klinikkamme laajenee ja leikkaustoimintamme lisääntyy. Etsimmekin nyt ammattitutkinnon suorittanutta, anestesiavalvonnasta kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa. Aikaisempi kokemus alalta nähdään etuna. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työvuoromme sijoittuvat arkisin 7:30 – 20:00 välille. Työnkuvaan kuuluvat tavanomaiset klinikkaeläinhoitajan työtehtävät asiakaspalvelusta leikkaussalityöskentelyyn.

Osana tiimiämme saat mukavien työkavereiden lisäksi myös Evidensian ensiluokkaiset koulutusedut, etuja omien lemmikkien hoitoon ja ruokintaan, laajan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Tuija Naakka, tuija.naakka@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 15.8 mennessä tämän linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valitettavasti emme voi tarjota paikkaa oppisopimusopiskelijalle.23.7.2021

Eläinlääkäriasema HauMau, Helsinki

Eläinlääkäriasema HauMau on yksi pääkaupunkiseudun vanhimmista ja arvostetuimmista eläinlääkäriasemista. Olemme erikoistuneet ortopediaan, dermatologiaan, sisätauteihin, pehmytosakirurgiaan, hammashoitoihin, silmäsairauksiin, kardiologiaan ja onkologiaan sekä teemme CT- eli tietokonetomografiatutkimuksia. Uudistuimme kesällä 2019 ja meillä on ensiluokkaiset tilat ja laitteet sekä mukava työyhteisö. Työllistämme n. 25 alan ammattilaista. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Toimimme Etu-Töölössä, Helsingin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lämpimästi tervetuloa!

Ketä etsimme?

Haemme iloiseen joukkoomme reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä äitiysvapaan sijaisuuteen. Edellytämme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai vastaavaa tutkintoa. Aiempi kokemus klinikalla työskentelystä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, halua oppia uutta, innostunutta ja positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkaa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja erinomaisen mahdollisuuden kehittyä hoitajana, esimerkiksi klinikkaeläinhoitamisen erikoisammattitutkinnon suorittamismahdollisuuden. Meillä saat laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja mukavat työkaverit sekä mahtavat henkilöstöedut.

Teemme työtä kahdessa vuorossa ja työaika sijoittuu arkisin klo 7.30-21.00 sekä lauantaisin klo 8.30-16 välille.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Nina Heikka nina.heikka@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi pian tämän linkin kautta, kuitenkin 1.9.2021 mennessä. HUOM! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi vaan laita hakemus heti!17.7.2021

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta asiakaspalvelijaa. Työnkuvaan kuuluu mm. vastaanottotyöt ja puheluihin
vastaaminen. Voit olla koulutukseltasi klinikkaeläinhoitaja tai hankkinut asiakaspalvelukokemuksesi muulla alalla. Odotamme sinulta
asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, aktiivista otetta työssäsi ja halua kehittyä ammatissasi.

Eläinsairaala Aisti on Vantaalla sijaitseva yksityinen eläinsairaala.
Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan ja henkilökuntamme on kouluttautunutta tälle alalle. Käytössämme ovat kaikki tarvittavat
ajanmukaiset välineet. Aistissa voidaan tutkia ja hoitaa kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien.

Tarjoamme myös vahvaa osaamista ortopedian, hammashoitojen sekä sisätautien osalta. Klinikallamme on monipuolinen varustelutaso;
useampi leikkaussali, laadukas ultraääni sekä video-otoskopia, MRI, tietokonetomografia, röntgen sekä hyvin varusteltu hammasyksikkö.
Klinikallamme on myös kardiologin vastaanotto.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä haluamallasi osa-alueella. Pyrimme hyödyntämään
työntekijöidemme vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita.

Työsuhde alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen:

jenni.kemppainen@aisti.info14.7.2021

Eläinklinikka Inuvet, Hämeenkyrö

Olemme Hämeenkyrössä, Tampereelta n 40 km, sijaitseva yksityinen kompakti eläinklinikka hyvällä varustelulla (röntgen, ultraääni, inhalaatioanestesia, oma labra, hammashoitovälineet ja hammasröntgen).

Meillä saat toimia läheisesti eläinlääkärin apuna maalaistyyppisessä praktiikassa, jossa tehdään kaikkea maan ja taivaan välillä. Työ on monipuolista, asiakaskunta mukavaa ja tunnelma välitön. Meillä on halua kehittyä ja olemme innovatiivisia. Meille on tärkeää, että työpaikalla on mukava tehdä töitä ja kemiat pelaa. Asiakasmäärämme kasvaa jatkuvasti ja siksi tarvitsemme nyt lisäkäsiä klinikan pyörittämiseen avuksi. Asiakaskuntamme koostuu mukavista maalaisista ja erittäin paljon myös kasvattajista, sillä lisääntymisasiat ovat lähellä sydäntämme.

Etsimme tiimiimme klinikkaeläinhoitajaa, jolla on jo kokemusta hoitajan tehtävistä, erityisesti anestesiasta ja hammashoidosta. Etsimme hoitajaa kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikainen työ on halutessasi mahdollista, meille on tärkeintä löytää osaava ja rentoon menoomme sopeutuva hoitaja!

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja rempseää asennetta ja asiakkaamme arvostavat hymyä ja empaattisuutta.

Työaika vaihtelee arkisin klo 8-19 välillä päivästä riippuen. Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten laitahan pian vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen kera tulemaan sähköpostitse: inuvet@inuvet.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Noora Vahvelainen (inuvet@inuvet.fi tai 0503594133)14.7.2021

Eläinsairaala Evidensia Tammisto, Vantaa

Eläinsairaala Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen ympäri vuorokauden päivystävä eläinsairaala, joka tarjoaa laaja-alaisia eläinlääkintäpalveluja kissoille ja koirille sekä pienemmille lemmikeille kuten kaneille, jyrsijöille sekä matelijoille. Meillä työskentelee koko- tai osa-aikaisesti jopa 40 eläinlääkäriä ja lähes sata muuhun hoitohenkilökuntaan kuuluvaa työntekijää.

Haemme nyt ammattitaitoista ja positiivisen asenteen omaavaa asiakaspalvelijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen eläinsairaalaamme. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä laadukas asiakaspalvelu on meille erityisen tärkeää.

Toivomme, että sinulla olisi vankka kokemus asiakaspalvelusta sekä ymmärrystä eläin- tai hoitoalalla työskentelystä. Sinulla on aito halu palvella asiakkaita sekä kehittää asiakaspalveluamme yhdessä kymmenen hengen tiimin kanssa. Provet – järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin kattavilla henkilöstöetuuksilla sekä vuosittaisella henkilökohtaisella koulutusbudjetilla. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen voi kuulua myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän työtehtävän lemmikkien ja heidän omistajiensa parissa, monipuolisen työnkuvan sekä osaavat ja mukavat työkaverit!


Kerromme mielellämme lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana. Lisätietoa avoimesta työtehtävästä antaa klinikkamanageri sekä asiakaspalvelun osastonjohtaja.

Tartu tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä!

Klinikkamanageri anu.vartiainen@evidensia.fi p. 0409230108

Asiakaspalvelun osastonjohtaja mirva.grann@evidensia.fi p. 0452576600

Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.8.2021 mennessä tämän linkin kautta.

Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.14.7.2021

MyllyVet, Helsinki

MyllyVet on vuonna 2018 avattu eläinlääkäriasema Helsingin Myllypurossa.

Meillä on ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lisäksi röntgen-, ultraääni- ja laboratoriopalvelut, hammashoidot ja pehmytosaleikkaukset. Teemme myös kotikäyntejä. Meillä on käytössämme nykyaikaiset tilat, laitteet ja osaaminen.

Haemme

Klinikkaeläinhoitajan tutkinnon suorittanutta henkilöä kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Alan aiempi työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta ja kehittyä omassa työssäsi, innostumista asiakaspalvelusta sekä positiivista asennetta.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkaa.

Tarjoamme

Meillä sinua odottavat monipuolinen työnkuva, innostava tiimi sekä toisiaan ammatissa tukeva kollegaverkosto.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm.: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut.

Työ sijoittuu arkisin klo 7:30-20:30 välille. Työ alkaa lokakuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Hanna Hasselgren, hanna.hasselgren@evidensia.fi.

Haethan heti, mutta kuitenkin viimeistään 15.9.2021 tämän linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.12.7.2021

Kouvolan Eläinsairaala, Kouvola

Hei klinikkaeläinhoitaja! Haluatko ammatillisia haasteita? Haluatko kehittyä työssäsi yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa? Onko tulevaisuuden haaveissasi erikoisammattitutkinnon suorittaminen?

Olemme ympäri vuorokauden avoinna oleva Kouvolan eläinsairaala, ja haemme nyt lisää osaavia klinikkaeläinhoitajia päivätiimiimme vakituisiin työtehtäviin.

Meillä pääset hoitamaan mielenkiintoisia potilaita ja oppimaan uutta hyvin varustellussa sairaalassamme. Meillä on viihtyisät työtilat ja työyhteisössämme tiimityö ja työkaverista huolehtiminen ovat tärkeitä asioita. Olemme Evidensian hammas-, ortopedia- ja selkäklinikka ja meillä on Suomen ensimmäinen yksityinen CT-laite. Meillä on kaksi leikkaussalia ja teemme vaativia pehmytkudos- ja ortopedisia operaatioita. Meillä on myös laparaskopialaitteisto sekä laaja valikoima taipuisia tähystimiä.

Olemme autonominen sairaala, mutta kuulumme Evidensian verkostoon. Meillä saat pienen klinikan lämminhenkisen työympäristön, mutta ison talon laajat työsuhde-edut, kuten laajat työterveyspalvelut, kollegaverkoston, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravitsemuksesta sekä lukuisat yhteistyökumppanimme edut.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös paineen alla. Klinikkaeläinhoitajan tutkinto vaaditaan, aiempi kokemus alalta etu.

Oppisopimusopiskelijoita emme valitettavasti voi tässä kohtaa ottaa.

Kysy lisää ja tule käymään ja tutustumaan meihin!

Lisätietoja tehtävästä antavat:Pia Kesti, eläinlääkäri, sairaalan johtaja p. 0400 371 702 pia.kesti@evidensia.fiSanna Lehtovirta, sanna.lehtovirta@evidensia.fi

Klikkaa aikailematta hakemuksesi tämän linkin kautta!2.7.2021

Eläinlääkäriasema Neovet, Loimaa


Neovet on yksityinen, eläinlääkäriomisteinen vastaanotto Loimaalla. Tarjoamme asiakkaillemme sekä pieneläinten peruseläinlääkintäpalvelut että tuotantoeläinten terveydenhuolto- ja sairaudenhoitopalvelut. Haluamme kohdata asiakkaat sydämellisesti ja jokaiseen potilaaseen keskittyen. Asiakasmäärien kasvaessa tarvitsemme nyt vahvistusta pieneen tiimiimme!

Haemme hoitajan perustehtävät hallitsevaa henkilöä; asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja suoriudut itsenäisesti esim. laboratorionäytteiden käsittelystä ja välinehuollosta sekä leikkauspotilaan esivalmistelusta ja anestesiavalvonnasta eläinlääkärin rinnalla. Pienessä työyhteisössä korostuu yhteistyön sujuvuus, ja siksi pidämme yksittäisiä työtaitoja tärkeämpänä positiivista ja reipasta asennetta, nopeaa oppimista ja yhteistyökykyä.

Pieneläinpotilaamme ovat pääosin koiria ja kissoja. Teemme peruspraktiikan ohessa pehmytosakirurgiaa ja perustason hammashoitoja. Tuotantoeläimista asiakkaitamme ovat nauta-, sika- ja lammastilat. Hoitajana osallistut myös esim. vasikoiden nupoutuskeikkoihin.

Haemme klinikkaeläinhoitajaa osa-aikaiseen työhön. Työaika sijoittuu arkipäiviin, aukioloaikamme ovat tällä hetkellä 9-17 tai 11-18.

Työ alkamisajankohta sovittavissa, toiveena syksy -21. Paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

info@neovet.fi

04455668412.7.2021

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme välinehuoltajaa Omaeläinsairaalaan Kuopioon

Etsimme

Osa-aikaista välinehuoltajaa Omaeläinsairaala Kuopioon. Välinehuoltajan tutkinto katsotaan eduksi, mutta koulutamme mielellämme myös alaa opiskelevan välinehuoltajan. Työnkuvaan kuuluu erilaisten leikkaussalissa ja hammashoidoissa käytettävien välineiden huoltoa. Lisäksi sairaalassamme tehdään tähystysoperaatioita, joten tähystysvälineistön huolto kuuluu tehtävään.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.


Tarjoamme

Monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin kanssa. Saat myös
esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on n. 30 h/viikko.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit, hammashuone, monipuolinen
laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Omaeläinsairaala Kuopio kuuluu Omaeläinklinikka-ketjuun, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. ketjuun kuuluu
13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Arvomme ovat osaava, empaattinen ja kehittyvä. Jos koet nämä arvot omaksesi, niin älä epäröi olla yhteydessä.

Soita niin kerromme lisää!

Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja, hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi, p. 045 327 3273 Jonna Mattila, tiimiesimies, jonna.mattila@omaelainklinikka.fi, p. 044 201 0514

Toimitathan CV:si ja palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi.

Hakuaika umpeutuu 2.8.2021.


2.7.2021

Omaeläinsairaala Kuopio, Kuopio

Haemme asiakaspalvelijaa Omaeläinsairaalaan Kuopioon

Etsimme

Vakituista asiakaspalvelijaa kassatyöhön Omaeläinsairaala Kuopioon. Edellytämme hakijalta hyvää asiakaspalveluasennetta.
Klinikkaeläinhoitajan tutkinto katsotaan hyväksi, mutta ei ole pakollinen. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, myyntiä, sekä puhelinpalvelua.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.


Tarjoamme

Monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin kanssa. Saat myös esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on 38,25h/viikossa sisältäen aamu- ja iltapainotteista työtä. Yövuoroja ei
tehtävässä ole.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit, hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Omaeläinsairaala Kuopio kuuluu Omaeläinklinikka-ketjuun, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. ketjuun kuuluu 13
eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Arvomme ovat osaava, empaattinen ja kehittyvä. Jos koet nämä arvot omaksesi, niin älä epäröi olla yhteydessä.

Soita niin kerromme lisää!

Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja, hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi, p. 045 327 3273
Jonna Mattila, tiimiesimies, jonna.mattila@omaelainklinikka.fi, p. 044 201 0514

Toimitathan CV:si ja palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi.

Hakuaika umpeutuu 2.8.2021.


26.6.2021

Savon Murre, Kuopio

Klinikkaeläinhoitaja - Savon Murre tarvihtoo hoitajjoo

Kettee myö ollaan?

Mittee sitä suatta kehuskelemmaan, jotta tullaa olemmaa suurin elläinsaeraala sitte Pirkanmuan. Myö ollaan uateltu hoitoo elläimiä ympärj vuorokauen ja usseellae osastolla. Tehhään vuativvaa kirurkijaa, ortopetiaa, päevystettään, ultrattaan ja tähystettään. Suonenjoen mansikkana kakun piällä myö otettaan urheelukoerattii syämmen asiaks.

Missee myö ollaan?

Tokkiisa. Myö on uateltu asettuu tänne Kuopijoon Savon syämmeen. Eekä se haittoo, vaek Savon murre ee tääsin luonnistu, myö kyllä opetettaan. Riittee että Elläinsaeraala Savon Murren potilaat tulloo hoijetuks ja asiakkaat ymmärtee kuitennii ylleesä suomee ja savvoo.

Mittee myö ollaan vaella?

Myö tarvittaa nohevii hoetajjii, jotta suavutettaa meijän tavotteet. Myö toivottaa sinulta klinikkaelläinhoetajan paperlappusta, tae voethan olla vaekka sairaahoetaja, jos elläinten hoetotyö kiinnostoo.

Seuraavvii tehtävvii oes tarve saaha porukkoo.

Päävystys- ja akkuuttihoeto

Tiällä ei tiiä mittee ovesta seuraavaks pukkoo: kissoo, koiroo, vai jänestä. Myö oletettaa, että uot tiimipellaaja ja ossoot tarttuu toimeen ku toimeen. Sinulla pitteis olla mahollissuus päivystee myös yöaikaa, ku meille suap tulla aena.

Leekkausosasto

Tiällä tarvittaa sietokykkyy kestee monelaista vivahteekasta anestesioo, ja pittee jaksoo roikkuva sen luukirurgin kanssa samassa koipilossa, jos niiksee tullee. Tiällä myö tehhään kahta vuoroo: aamuu ja iltoo.

Päevätoiminta

No tiällä myö hoidettaa kaikki muu. Ollaan myö kyllä illallakkii passissa. Myö huolehittaa, että lemmikit pyssyy terveenä ja sutjakkaana. Sinun tarttis olla meleko rippee, ku nuo meidän tohtorit pakkoovat olla meleko noppeita kiänteissää. Anestesiaa pitteis sen verran osasta, jotta tähystäjä suap vierasesineet pois kitusista ja vaekut korvista. Ja osa teistä suap viettee päivänsä hammaskeijuna ja nukkumattina.

Oppisopimusta myö ei nyt justiinsa pystytä järjestee, vuan sinulla pitteis olla jo tutkinto takaloosterissa. Työtehtävvii myö koulutettaa kuitennii hyvästi.

Mittee myö voetas antoo sinulle?

Myö etitään oekeeta immeistä oekeeseen tehtävvää, jotta myö voijaan aattoo sinnuu oppimmaa lissee, naattimmaa työstä ja kehittymmää.

Myö tarjottaa myös monenlaesta ettuutta meijän henkilökunnalle: Mehilääsessä hoituup omat kolotukset, koolutusrahhoo omp tarjolla ommoon ammatillissee kehittymissee, eePassi Sportti & Kulttuurj tarjoo mielenvirkeettä ja omattii elikottii suavat ettuu ruuasta ja hoejosta.

Työvuorot vaihtelloo ja myö palakittaa illan ja viikonlopun menetyksistä sekä arkipyhistä lissee.

No kuka tästä tietee enemmän?

Lisätiiot antoopi piällysmies elj saeraalan johtaja, elläinliäkärj Karoliina Nyyssönen, karoliina.nyyssonen@evidensia.fi

Laitathan hakemuksen tämän linkin kautta viimeistään 31.8.21, myö alotettaa huastattelut ja palkattaa parraat het semmosten löötyessä, joten elähän vitkastele!


26.6.2021

Omaeläinklinikka Jyväskylä, Jyväskylä

Etsimme klinikkaeläinhoitajaa kesän ajaksi ja mahdollisesti vuoden sijaisuuteen sen jälkeen.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä 24/7 päivystävällä klinikalla, jolla on arkisin myös ajanvaraustoimintaa. Työvuorot sijoittuvat klo 8-21 välille - sinulla on mahdollisuus tehdä 8 tai 12h vuoroja arkisin ja viikonloppuisin. Viikoittainen työaika on 38h.

Klinikkamme sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, johon on hyvät kulkuyhteydet ja palvelut löytyvät läheltä.

Hakijalta odotetaan valmista klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja hyviä tiimityöskentelytaitoja, sekä intoa oppia uutta ja kehittyä kanssamme.

Kesät ovat klinikalla pääosin kiireisiä päivystyspotilaiden parissa, joten luvassa on varmasti mielenkiintoisia työtehtäviä. Ajanvarauspotilaita hoidamme perussairauksien ja elektiivisten leikkauksien lisäksi mm. hammashoitojen parissa.

Esitä palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Mikäli kiinnostuit avoimesta työpaikasta Jyväskylän Omaeläinklinikalla, olethan yhteydessä vastaavaan hoitajaan sähköpostitse jeena.laitinen@omaelainklinikka.fi tai puhelimitse 045-862 9360.21.6.2021

Eläinklinikka Syke, Pori

Eläinklinikka Sykkeen palvelut laajenevat ja haemme klinikkaeläinhoitajia timanttiseen tiimiimme!

Etsimme nyt klinikkaeläinhoitajia päivystystyöhön 1.9.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Koottuamme päivystystiimin, palvelemme jatkossa asiakkaita ja heidän lemmikkejään ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Eläinklinikka Sykkeessä pääset tekemään työtä mukavassa työyhteisössä, jossa panostetaan henkilökunnan koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. hyvin varusteltu laboratorio ja leikkaussalit, erillinen hammashoitohuone sekä erilliset heräämö- ja päiväosastot kissoille ja koirille.

Haemme klinikkaeläinhoitajia ja toivomme, että klinikkaeläinhoitajan työ on sinulle jo tuttua ja koet päivystystyön kiinnostavana. Tarjoamme laajan perehdytyksen työhön. Useiden vuosien työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia uutta.

Päivystystyötä teemme 12 h työvuoroissa. Työ on yö- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle kuukausipalkan sekä ilta-, viikonloppu- ja yölisät. Meillä on ison talon kattavat henkilöstöedut: laajat työterveyspalvelut, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemisjärjestelmä. Työntekijämme nauttivat myös lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista.

Tukenasi on kannustava työyhteisö ja tarvittaessa tukea saa myös muista päivystävistä sairaaloistamme. Työssä aloittava käy läpi kattavan perehdytyksen ja saa tarvittaessa lisäkoulutusta päivystyspotilaiden hoitoon.

Lähetä hakemuksesi heti, kuitenkin viimeistään 31.8.2021 tämän linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan johtaja Marika Virtanen (marika.virtanen@evidensia.fi tai 040-5189380).

Lämpimästi tervetuloa mukaan Sykkeen tiimiimme!
21.6.2021

Evidensia Tammisto, Vantaa

Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen eläinsairaala. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä noin 100 ammattilaista mm. akuutti-ja tehohoidon, anestesiologian, ortopedian, diagnostisen kuvantamisen, onkologian, oftalmologian, kirurgian, suu- ja hammassairauksien sekä sisätautien eri osa-alueilla.

Haemme nyt Tammistoon röntgenhoitajaa/diagnostisen kuvantamisen hoitajaa.

Edellytämme hakijalta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Aiempi kokemus diagnostisesta kuvantamisesta myös CT-laitteistolla katsotaan eduksi. Perehdytämme tehtävään ja laitteiston käyttöön, joten meille tärkeintä on löytää työstään innostuva ja kuvantamisesta kiinnostunut henkilö.

Diagnostisen kuvantamisen hoitajan työnkuvaan kuuluu tutkimusten esivalmistelutehtävät, kuvantaminen yhteistyössä muun hoitohenkilökunnan kanssa sekä tutkimuslaitteiden ja -välineiden toiminnasta huolehtiminen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu henkilökunnan perehdyttäminen ja säteilyturvallisuusasioista huolehtiminen.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen ja iloisen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Evidensia ja Taitotalo aloittavat yhteistyössä syksyllä diagnostisen kuvantamisen erikoisammattitutkintoon tähtäävän koulutuksen. Tässä työtehtävässä voit suorittaa klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinnon työn ohessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Anu Vartiainen anu.vartiainen@evidensia.fi puh +358 40 923 0108

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian tämän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 31.8.2021 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.13.6.2021

Tikkurilan Eläinlääkäriasema, Vantaa

Tikkurilan Eläinlääkäriasemalla palvellaan asiakaslähtöisellä otteella ja potilaat hoidetaan sydämellä. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kutsumusammatissaan ja hoitavat lemmikkejä kuin omiaan. Meillä ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen, että lemmikit saavat parasta mahdollista hoitoa ja pyrimme tekemään eläinlääkärissä käynnistä mahdollisimman stressittömän kokemuksen sekä eläimelle että omistajalle.

Ketä haemme?

Tikkurilan Eläinlääkäriasema hakee kokenutta klinikkaeläinhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2021 loppuun saakka. Töiden jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollista.

Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa, ja muita klinikan töitä.

Odotamme sinulta, että olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta kliinisestä hoitotyöstä. Olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, omaat positiivisen asenteen ja haluat oppia uutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri ja lukuisten yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa vastuuhoitaja Jenni Kuisma, jenni.kuisma@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi heti tämän linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 31.08.2021 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.13.6.2021

Tammiston Eläinsairaala, Vantaa

Tammiston eläinsairaalan laajentumisen myötä haemme nyt anestesiataitoista klinikkaeläinhoitajaa työskentelemään eläinsairaalaan leikkaussaliosastolla tai hammashoidon tiimissä. Työnkuva koostuu kirurgisen osaston hoitotyöstä Tammiston eläinsairaalassa.

Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen eläinsairaala. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä noin 100 ammattilaista mm. akuutti-ja tehohoidon, anestesiologian, ortopedian, diagnostisen kuvantamisen, onkologian, oftalmologian, kirurgian, suu- ja hammassairauksien sekä sisätautien eri osa-alueilla.

Edellytämme hakijalta klinikkaeläinhoitajan tutkintoa sekä kokemusta ja osaamista anestesiasta. Perehdytämme tehtävään, mutta vähintään perusosaaminen anestesiasta on edellytys tehtävässä menestymiselle. Omaathan myös intohimoa leikkaussalityöskentelyyn ja/tai hammasyksikössä työskentelyyn! Leikkaussalipuolelle haemme myös erityisesti ortopediasta kiinnostunutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, loistavat henkilöstöedut ja kokeneet työtoverit tueksesi.
Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tämän linkin kautta, viimeistään 31.8.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Evidensia Eläinsairaala Tammiston sairaalamanagerilta Anu Vartiaiselta (anu.vartiainen@evidensia.fi, nro 040 923 0108).11.6.2021

Malmin Eläinklinikka Apex, Helsinki

Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Varustelutasoltaan kattavalla klinikallamme harjoitetaan korkeatasoista eläinlääkintää lukuisilla eri erikoisosaamisalueilla, kuten: silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu- ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Apexissa toimii myös oma Silmäcenter, tarjoaa valtakunnan kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut. Lue lisää SilmäCenteristä tästä.

Ketä etsimme?

Haemme ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta hyviä kommunikaatiotaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista otetta työhön. Oleellista on myös tahto kehittyä ja oppia uutta.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta tarjota oppisopimuspaikkaa.

Mitä tarjoamme?

Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Työnkuvasi on monipuolinen ja työyhteisö ammatillinen. Sinun on myös mahdollista aloittaa työpaikkaohjaajan urapolku toimipisteessämme. Tehtävään järjestetään erilliset koulutukset.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm.: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Työ sijoittuu aukioloaikojen puitteisiin. Viikonloput sekä arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa ja työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa klinikan johtaja Okko Sukura, okko.sukura@evidensia.fi

Haethan heti tämän linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 31.8.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä.8.6.2021

Evidensia Seinäjoki, Seinäjoki

Etsimme uusia työntekijöitä liittymään Seinäjoen eläinsairaalan tiimiin kehittämään modernia ja monipuolista sairaalaa kanssamme. Lämpimästi tervetuloa Seinäjoen tiimiin!

Seinäjoen eläinklinikan laajentaminen 24/7 toimivaksi eläinsairaalaksi mahdollistaa seura- ja lemmikkieläinten hoidon merkittävän parantamisen Länsi-Suomessa. Nykyinen, kattava ja monipuolisia palveluita tarjoava päiväsairaala tullaan myös modernisoimaan ja sen tarjontaa monipuolistamaan mm. tietokonetomografialaitteen muodossa. Toiminnan laajentaminen luo mahdollisuuden potilaan ympärivuorokautiselle hoidolle, joka on nykypäivänä edellytys täysimittaisen, modernin eläinlääketieteen toteutumiselle. Maantieteellisesti sairaalatoiminta tulee houkuttelemaan asiakkaita noin 200 km säteeltä, erikoispalvelujen osalta myös pidemmältä matkalta.

Ketä etsimme?

Haemme nyt klinikkaeläinhoitajaa tai sairaanhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen uuteen eläinsairaalaan päiväsairaalan puolelle. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta, olet kiinnostunut eläinalan kehityksestä ja sinulla on halua kehittyä omassa työssäsi eläinalan ammattilaisena. Lisäksi hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun omaavan positiivisen asenteen sekä hyvät yhteistyökyky ja asiakaspalvelutaidot.

Mitä tarjoamme?

Työskentely meillä on monipuolista ja potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivassa eläinsairaalassa. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri.

Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikan johtaja Elli Tuominen, elli.tuominen@evidensia.fi

Hakuaika on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Jätäthän hakemuksesi tämän linkin kautta. Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikat täytetään viipymättä.
1.6.2021

Eläinklinikka Mar-Vet, Hamina

Haemme reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Eläinklinikka Mar-Vet on hyvin varusteltu pieni ja kotoisa klinikka kauppakeskus Itäväylässä Haminan Poitsilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lisäksi röntgen-, ultraääni- ja laboratoriopalvelut, hammashoidot ja pehmytosaleikkaukset. Meiltä löytyy nykyaikainen laitteisto ja aurinkoiset työkaverit. Töitä teemme kahdessa vuorossa arkisin.

Ketä etsimme?

Haemme tiimimme jäseneksi reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteiseen. Tehtävään valittavan henkilön tulee olla valmis tai valmistumassa oleva klinikkaeläin- tai pieneläinhoitaja.

Hoitajan työnkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, laboratoriotyöskentely, röntgenkuvantaminen, leikkausvalmistelut, anestesiavalvonta, instrumenttihuolto ja muut klinikan työt.

Olet tiimityöskentelijä, mutta itsenäiseenkin työskentelyyn kykenevä ja oma-aloitteinen. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, työstäsi innostunut ja halukas kehittämään ammattitaitoasi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Piia Bergström, puhelimitse 0405667250 tai sähköpostitse piia.bergstrom@evidensia.fi.

Lähetä hakemuksesi meille tämän linkin kautta 15.8.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, mutta olemme joustavia aloitusajankohdan suhteen. Toivomme pystyväsi aloittamaan kuitenkin viimeistään 1.10.2021.13.5.2021

Porin Eläinlääkäripalvelu Oy, Pori

Haemme määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen tutkinnon suorittanutta tai opintojen loppusuoralla olevaa Klinikkaeläinhoitajaa / Pieneläinhoitajaa. Sopivan työntekijän löytyessä mahdollisuus myös työsuhteen vakinaistamiseen.

Porin Eläinlääkäripalvelu Oy on vuonna 2007 perustettu yksityinen pieneläinklinikka Porin Askokylässä. Klinikka on vastikään muuttanut isoihin, vastavalmistuneisiin, upeisiin tiloihin.

Vastaanotolla työskentelee tällä hetkellä neljä eläinlääkäriä ja viisi klinikkaeläinhoitajaa.

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti mm. sisätautien, pehmytosakirurgian sekä hammashoitojen saralla. Klinikkamme on hyvin varusteltu (rtg, ultraääni, leikkaussali, hammasyksikkö, laboratorio) ja tilat ovat uudenaikaiset ja avarat.

Tarjoamme avoimen ja ammatillisesti kehittävän työilmapiirin. Kanssasi työskentelevät iloiset, avuliaat ja kannustavat työtoverit. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää hoitotyön ja asiakaspalvelun lisäksi ruokien ja vapaakaupantuotteiden myyntiä sekä puhelinneuvontaa.

Työtä tehdään meillä tällä hetkellä maanantaista perjantaihin 07.30-17.30 välisenä aikana, sekä aamu- että iltavuoroissa.

Palkkaus pääsääntöisesti ERTON suositusten mukaan.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, huumorintajua sekä hyviä yhteistyötaitoja. Myös toivottavaa olisi aiempi kokemus klinikalla työskentelystä tai asiakaspalvelu tehtävistä.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työhakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen tessa.stenroos@porinelainlaakaripalvelu.fi