Työpaikkapörssi

Yhdistys tiedottaa tällä sivulle avoimista työpaikoista. Työnantaja voi toimittaa ilmoituksen avoimesta työpaikasta työpaikkapörssin ylläpitäjälle osoitteeseen tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi .

Ilmoitus voidaan tehdä tavalliselle word-dokumentille tai suoraan sähköpostiin. PDF-tiedostona toimitettuja ilmoituksia emme julkaise. Ilmoituksen otsikoksi laitetaan klinikan nimi sekä sijainti (esimerkiksi Eläinklinikka Emu, Espoo). Muistathan ilmoittaa ylläpidolle, kun paikka on täytetty. Poistamme hakuajattomat ilmoitukset kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta.

Työpaikkapörssissä emme julkaise kuvia. Ilmoitukset julkaistaan sellaisella tekstillä, kuin ne ylläpidolle tulevat.

Ylläpito ei säilytä ilmoituksia, eli laitattehan aina ilmoituksen mukaan, vaikka kyseessä olisi ilmoituksen uusinta.

Kaikissa muissakin työpaikkoja koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä työpaikkapörssin ylläpitäjään. Jos haet itsellesi oppisopimuspaikkaa, yhdistys suosittelee ottamaan suoraan yhteyttä klinikoille.

Työpaikkapörssi päivitetään vähintään kerran viikossa.

HUOMIO ILMOITTAJAT!

Huomioittehan, että ilmoitukset, joissa ei ole määritetty hakuajan päättymistä, poistetaan kolmen (3) kuukauden kuluttua niiden julkaisemisesta, jollei ilmoittaja pyydä uusimista. Suosittelemme määrittämään hakuajan päättymispäivän.

Mikäli ette saa paluuviestiä viikon kuluessa ilmoituksenne lähettämisestä, lähettäkää ilmoituksenne uudestaan sekä työpaikkapörssin osoitteeseen (tyopaikkaporssi@klinikkaelainhoitajat.fi) että puheenjohtajalle (puheenjohtaja@klinikkaelainhoitajat.fi).

Ylläpito pyrkii julkaisemaan ilmoitukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa.Onnea työnhakuun!

Päivitetty 28.11.2022

28.11.2022

Kuopion Eläinlääkärikeskus, Kuopio

Kuopion Eläinlääkärikeskuksessa on avoinna klinikkaeläintenhoitajan työpaikka

KEK on monipuolinen hyvin varusteltu pieneläinklinikka Kuopiossa.

Meillä on hyvä tekemisen meininki.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa.

Päivätyö, ei ilta-, yö- eikä viikonlopputöitä.

Lisätietoja toiminnastamme löydät nettisivuiltamme: www.kek.fi

Työhakemuksesi voit lähettää motivaatiokirjeellä ja CV:llä varustettuna osoitteeseen:

Sinikka Sarpanen
Kuopion Eläinlääkärikeskus
Soikkokuja 12
70780 Kuopio

Yhteydenotot puhelimitse p. 017 2662266

Jätäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 30.12.2022 mennessä.

24.11.2022

Savon Murre, Kuopio

Hei sinä rutinoitunut klinikkaeläinhoitaja, joka et säikähdä kiireistä menoa ja otat tilanteen kuin tilanteen haltuun vakaalla kokemuksella. Olet valmis tekemään vuorotyötä kriittisten potilaiden parissa. Olet tiimipelaaja, ja valmis omaksumaan uusia työtapoja ja laitteita.

Meillä Savon Murressa olisi tarjolla runsaasti töitä ja huiput työkaverit. Laakereilla täällä ei ehdi lepäillä, mutta oppia ja kokemusta on tarjolla runsaasti huonoa huumoria unohtamatta. Jos siis sinusta tuntuu, että tämä kuulostaisi sinun paikaltasi, ota yhteyttä.

Savon Murre on Evidensian uusin eläinsairaala, joten sekä tilat että laitteet ovat viimeistä huutoa. Apunasi on röntgenhoitaja, välinehuoltaja ja labrahoitaja. Lisäksi asiakaspalvelun ammattilaiset hoitavat asiakaspalvelupistettä. Tiimissä on lisäksesi vähintään 1 eläinlääkäri ja toinen hoitaja.

Tarjoamme sinulle mm. laadukkaan terveydenhuollon, vuosittaisen koulutusrahan, e-passin, sekä etuja oman lemmikin terveydenhuollosta.

Mitä siis aikailet. Laita hakemusta tulemaan. Toivomme hakemukseen CV:n sekä työkokemukseen perustuvan palkkatoiveen.

Lisäkysymyksiin työtehtävästä vastailevat:

sairaalamanageri Tarja Ruotsalainen, 040 162 2665

tarja.ruotsalainen@evidensia.fi

tai

sairaalan johtaja Karoliina Nyyssönen

karoliina.nyyssonen@evidensia.fi

Hakemuksen pääset jättämään tästä linkistä.

23.11.2022

Eläinlääkäriasema Jär-Vet, Järvenpää

OPPISOPIMUS

Olemme yksityinen, monipuolinen ja hektinen eläinlääkäriasema Järvenpäässä. Haemme nyt oppisopimusopiskelijaa 10 henkisen tiimimme vahvistukseksi. Työn aloitus keväällä 2023.

Arvostamme:

- reipasta ja ripeää asennetta työhön

- loistavia asiakaspalvelutaitoja

- paineensietokykyä

- omatoimisuutta

- ATK taitoja

- englanninkielentaitoa

- vähintään 18 v. ikää

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on jo kokemusta klinikkatyöstä tai muusta hoitotyöstä (lähihoitaja, sairaanhoitaja tms.)

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään osoitteeseen sanna.havanko@jar-vet.fi

Hakuaika päättyy 31.12.2022.

23.11.2022

Anident, Veikkola

Anidentissa avoinna määräaikainen paikka hoitajalle/hoitajaopiskelijalle!

Kiinnostaako sinua hampaat ja anestesiat sekä työskentely lähetepotilaiden kanssa? Pidätkö sujuvista prosesseista ja huolella suunnitelluista systeemeistä?

Anident on 29-vuotias perheyritys ja Suomen johtava klinikka lemmikkien hammashoidoissa ja suukirurgiassa. Potilaistamme suurin osa on lähetteellä tulevia suukirurgisia ja hammaspotilaita, mutta teemme myös lähialueiden lemmikkien yleispraktiikkaa. Klinikan varustus on huippuluokkaa ja puitteet poikkeuksellisen viihtyisät. Työyhteisömme on pieni ja tehokas ja olemme kaikki tosi mukavia.

Tällä kertaa etsimme joko tutkinnon suorittanutta pieneläin-/klinikkaeläinhoitajaa, tai myös oppisopimuspaikka on mahdollinen, jos kokemusta on jo kertynyt ihmispuolen hoitotyöstä tai klinikalta.

Valitulle hakijalle koulutetaan Anidentin erikoisjutut, mm. hammashoito- ja anestesiaosaaminen, mutta tulovaatimuksena on huolellisuus ja tarkkuus, tahto tehdä hyvää työtä ja tietysti potilasturvallisuuden asettaminen etusijalle. Kaikilla hoitajilla on lisäksi oma vastuualueensa klinikan ei-kliinisessä toiminnassa.

Työaika on 7-8h/pv, 4 tai 5 päivää/viikko. Klinikka on auki arkisin 8-20, paitsi perjantaisin 8-19.
Oma auto on välttämätön. Anident on savuton työpaikka.
Työnkuvaan kuuluu positiivinen asenne ja meillä on tosi hyvä henki.
Vapaamuotoiset hakemukset klinikkamanagerillemme Liisalle liisa.teraaho@anident.fi
Anident Oy
Lamminpääntie 41, 02880 Veikkola
puh. 0500-100714, 09-2565430

21.11.2022

Eläinlääkäriasema Salovet, Salo

Eläinlääkäriasema Salovet etsii uutta vastuuhoitajaa iloiseen tiimiinsä!

Salovet on perinteikäs ja paikallisesti vahva erikoisosaamisen klinikka, jossa työskentelee 3 eläinlääkäriä ja 5 eläintenhoitajaa. Eläinlääkäreillämme on vankan yleislääketieteen osaamisen lisäksi erityisosaamista sisätaudeista, hammashoidoista ja sydänongelmista.

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiitoista työtä hyvin varustellulla, nykyaikaisella klinikallamme.

Ketä etsimme?

Etsimme kokoaikaista vastuuhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomasijaisuuteen toimimaan hoitajien esimiehenä. Työ alkaa helmikuussa ja kestää ainakin 2.9.2024 asti.

Vastuuhoitaja toimii klinikan johtajan tukena ja ohjeistamana organisoiden klinikalla toimivien hoitajien ja muun avustavan henkilökunnan toimintaa. Hän toimii myös klinikan johtajan apuna toiminnan kehittämisessä sekä toimintojen järjestämisessä siten, että eläinlääkärit, hoitajat ja muu mahdollinen henkilökunta voivat keskittyä tehtäviensä mukaiseen työskentelyyn.

Vastuuhoitajan työnkuvaan kuuluu normaalia kliinistä hoitotyötä sekä erillisiä hallinnollisia tehtäviä, kuten esim. työvuorosuunnittelu, koulutussuunnittelu, palkka-asiat, kehityskeskustelut sekä muut esihenkilöiden työtehtävät. Hallinnolliseen työhön käytettävä aika on noin 1 päivä viikossa.

Tehtävässä tarvittava osaaminen ja kokemus:

Pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan koulutus

Aiempi kokemus pieneläinklinikalla työskentelystä

Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän rennossa ja lämminhenkisessä tiimissä, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston ja avoimen työilmapiirin.

Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Työ sisältää aamu- sekä iltavuoroja. Klinikka on auki ma-pe klo8-19.

Lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 30.12.2022 mennessä.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus helmikuussa.

Lisätietoa klinikan johtajalta Ulla Andersin ulla.andersin@evidensia.fi tai vastuuhoitaja Haija Aaltonen haija.aaltonen@evidensia.fi

11.11.2022

Nurmijärven Pieneläinklinikka, Nurmijärvi

Nurmijärven Pieneläinklinikka etsii lämminhenkiseen tiimiinsä klinikkaeläinhoitajaa.

Haemme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa äitiyslomasijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen 29.9.2023 asti.

Olemme hammassairauksien Evidensia-erikoisklinikka. Käytössämme on tilava hammashuone hammasröntgenlaitteineen ja porayksikköineen, leikkaussali, laboratorio, ultraäänilaite, sekä röntgenlaitteisto.

Toivomme sinulta innokkuutta kehittää itseäsi ja työyhteisöä, sekä halua työskennellä osana tiivistä porukkaamme. Työhön kuuluu kliinisen hoitotyön lisäksi mm. asiakaspalvelua, sekä vastuualueiden hoitamista. Edellytämme sinulta klinikka- tai pieneläinhoitajan ammattitutkintoa. Eläintenhoitajat klinikkakokemuksella otetaan myös huomioon. Oppisopimuspaikkoja meillä ei valitettavasti tällä hetkellä ole auki.

Tarjoamme sinulle osaavat ja mukavat työkaverit ja iloisen työilmapiirin. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja meillä on kehittyvä, sekä innostava työympäristö. Klinikkamme on savuton työpaikka.

Evidensia tarjoaa kattavat henkilöedut: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu sekä palkitsemiseen liittyviä etuja.

Palkka on sovittavissa kokemuksen mukaan.

Työaika sijoittuu tällä hetkellä arkisin klo: 7:30-20:30 välille

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikan vastuuhoitaja Piia Hänninen

piia.hanninen@evidensia.fi

Jätäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 30.12.2022 mennessä. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.

Hakemuksen pääset jättämään tästä linkistä

11.11.2022

Lahden Eläinlääkäriasema, Lahti

Etsimme Lahteen osaavaa klinikkaeläintenhoitajaa, jolle perehdyttäminen ja ohjaaminen sekä laajempien toimintakokonaisuuksien suunnittelu on hoitajatyön lisäksi mieluista. Koet tärkeänä kehittää klinikkaa eläinten ja ihmisten kannalta entistä paremmaksi. Teet töitä itsenäisesti, mutta muita kuunnellen ja tulet hyvin toimeen kaikkien kanssa.

Lahden Eläinlääkäriasema on 40-vuotias ja olemme muuttaneet uusiin 1000 m2 hienoihin tiloihin vuosi sitten. Meillä on paljon erikoisosaamista, laajaa perehtymistä sekä laitteisto, joka mahdollistaa vaativan diagnostiikan ja hoidot. Olemme hyviä mm. kirurgiassa, ortopediassa, sisätaudeissa, hammassairauksissa, lisääntymiseen liittyvissä pulmissa, sen seurannoissa ja lisääntymissairauksissa, tähystyksissä, ct-kuvauksissa, ultraäänitutkimuksissa, silmäsairauksissa, sydänsairauksissa, kasvainsairauksissa... Meillä työskennellään ja kehitetään tekemistä tiimeissä.

Lahdessa työskentelee Evidensian ainut sisätautien diplomaatti ja residenssiohjelmaan meillä kuuluu nyt kaksi eläinlääkäriä toinen lisääntymistieteissä ja toinen kirurgiassa. Tavoitteenamme on, että meillä työskentelee tulevaisuudessa 4 eri alojen diplomaattia. Lahdesta on tulossa Urheilukoiraklinikka. Meillä on hieno asiakaspalvelutiimi ja osaavat ihanat hoitajat. Hoitajistamme kolme on jo suorittanut erikoisammattitutkinnon ja tänä syksynä uuden tutkinnon aloitti neljä hoitajaa. Meillä työskentelee toinen Evidensian hygieniahoitajista ja hän toimii myös välinehuoltajanamme. Kiireistä arkea helpottaa tekninen työntekijämme. Tällä hetkellä harjoittelussa on eläinten kouluttaja, koska sekä ihmisten, että eläinten hyvinvointi on meille tosi tärkeää.

Meidän tiimi palkittiin juuri Evidensian Vuoden Kehittyjät ja Kannattajat 2022-palkinnolla!

Tule tekemään meidän kanssa Suomen paras päiväsairaala ja työpaikka Lahteen! Paikka täytetään heti sopivan työkaverin löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Voit laittaa myös avoimen hakemuksen muunlaisesta toivomastasi työnkuvasta (esim. osa-aikaisuus). Meillä aloittaa uusia eläinlääkäreitä ja rekrytoimme myös tulevaisuudessa.

Rekrytoinnista vastaa Elisa Valantaan elisa.valanta@evidensia.fi 0505666031. Vastaan kaikkiin kysymyksiin oikein mielelläni ja tervetuloa tutustumaan meihin!

7.11.2022

Eläinklinikka Tassuvaara, Jyväskylä

Klinikkaeläinhoitajan sijaisuus pieneläinklinikalla Jyväskylän keskustassa. Kyseessä on ainakin kuukauden pituinen sairausloman sijaisuus. Klinikalla on hyvä varustetaso, useampi hoitaja ja vaihteleva työnkuva.

Tarve heti ja työaika sovittavissa.

Yhteydenotot puhelimitse.

ELL Marjut Jormakka

Eläinklinikka Tassuvaara
Ailakinkatu 540100 Jyväskylä
p. 010 235 0800

7.11.2022

Eläinsairaala Evidensia Tammisto, Vantaa

Olisiko sinulla hetki aikaa keskustella hampaista?

Tammiston eläinsairaalan hammasosaston huipputiimi etsii vakituista, kokoaikaista työkaveria!

Mikäli olet klinikkaeläinhoitajaksi valmistunut, omaat työkokemusta etenkin anestesian perusteista ja olet huolellinen ja työtä pelkäämätön tiimipelaaja, tule kanssamme hammastiimiin kehittymään!

Eläinsairaalan hammasosastolla hoitajan työnkuva on laaja ja itsenäinen, mutta yksin ei tarvitse olla eikä hammasasioita tai haastavia anestesioita tarvitse hallita ennestään – tarjoamme perusteellisen ja kattavan perehdytyksen sekä osaavan ja mukavan tiimin tuen.

Hammashoitajana olet eläinlääkärin luottopakki, rautainen oman alasi asiantuntija, todellinen ammattilainen, joka hallitsee hammashoitajan monipuoliset työtehtävät ja vastaa omalta osaltaan potilastyön saumattomasta sujuvuudesta yhdessä eläinlääkärin kanssa.

Pääset oppimaan ja kehittymään kokeneiden hoitajien ja erikoiseläinlääkäreiden kanssa. Tammistoon tulee hoidettavaksi myös paljon lähetepotilaita, joten potilasmateriaali on erittäin vaihtelevaa ja mielenkiintoista.

Tarjoamme näköalapaikan eläinlääkinnän, etenkin hammastoimenpiteiden tulevaisuuteen. Tammiston eläinsairaalassa on erinomaiset puitteet - iso hammasosasto, hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet (mm. EAT), erittäin ammattitaitoinen hammastiimi ja todella mukavat työtoverit.

Evidensia tarjoaa henkilöstölleen kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut, mm. omien lemmikkien hoitoetuus, ePassi ja henkilöstörahasto.

Tammiston eläinsairaalaan on helppo tulla julkisilla, ja ilmaista pysäköintitilaa on runsaasti, joten yhtään hetkeä vuorokaudesta ei mene haaskuulle parkkipaikan etsinnässä!

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi heti tai viimeistään 30.11.2022 mennessä rekrytointilinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa
hammasosaston vastaava osastonhoitaja Laura Laakso-Sjöblom p. 045 720 1466 soita rohkeasti ja kysy lisää!

Hakemuksen pääset jättämään tästä linkistä.

3.11.2022

Alfapet Eläinlääkärit/Eläinlääkäriasema Tassu Oy, Espoo

Alfapetissa puhaltaa uudet tuulet omistajanvaihdoksen myötä ja haemme nyt Espoon Kauklahdessa sijaitsevalle eläinlääkäriasemalle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa tai pieneläinhoitajaa. Voit olla myös opintojesi loppusuoralla oleva klinikkaeläinhoitajaopiskelija.

Alfapet on vuonna 2007 perustettu yksityinen vastaanotto. Tarjoamme monipuolisia palveluja, mm. kirurgisia hammashoitoja, pehmytosakirurgiaa, röntgentutkimusta sekä kattavat inhouse-laboratoriotutkimukset. Vastaanotto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja on tiloiltaan viihtyisä, nykyaikainen ja tilava. Klinikan toimintaa ja varustelutasoa pyrimme kehittämään ja henkilökunnan kouluttautumista tuetaan.

Alfapetissa työskentelee tällä hetkellä neljä eläinlääkäriä sekä kolme hoitajaa. Lisäksi vastaanotollamme toimii kolme vastaanottoapulaista 1–4 päivänä viikossa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kello 7.30-21:00 välisenä aikana. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä olemme suljettuina. Työaika on 40h viikossa.

Työtehtäviin sisältyy anestesiavalvontaa/leikkaussalityöskentelyä, asiakaspalvelua, röntgenkuvausta, yleistä eläinlääkärin avustamista sekä muita vastaanoton työtehtäviä.

Tarjoamme:

-vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen

-jatkokouluttautumismahdollisuuksia

-mukavan ja ammattitaitoisen ja työyhteisön sekä viihtyisät työskentelytilat

-kilpailukykyisen palkan

Edellytämme:

-Klinikkaeläinhoitajan/pieneläinhoitajan ammattitutkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja

-asiakaspalvelukokemusta

-itsenäistä työskentelytapaa

-paineensietokykyä

-yhteistyötaitoja

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera pyydetään toimittamaan osoitteeseen: minna.pulkkinen@tassu.fi

1.11.2022

Eläinsairaala Aisti, Vantaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen valmista klinikkaeläinhoitajaa, toivomme että sinulla on jonkin verran kokemusta mm. anestesia- ja leikkaussalityöskentelystä.


Eläinsairaala Aisti on Vantaalla sijaitseva yksityinen eläinsairaala.
Olemme erikoistuneet eläinneurologiaan, klinikallamme voidaan tutkia ja hoitaa kaikki neurologiset häiriöt neurokirurgia mukaan lukien myös päivystysaikana.

Tarjoamme kattavat palvelut myös ortopedian ja sisätautiosaston puolelta. Klinikallamme on myös hammasyksikkö sekä kardiologin
vastaanotto. Käytössämme on nykyaikainen tutkimuslaitteisto diagnostisen kuvantamisen osalta mm. MRI ja tietokonetomografia, suoradigiröntgen ja ultraääni, jonka lisäksi myös kattavat laboratoriolaitteet.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Ajanvarausvastaanottomme palvelee arkisin 8-20, päivystys muina aikoina. Hoitajien työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-23 välille, halutessa mahdollisuus myös yövuoroihin sekä viikonloppupäivystyksiin.

Aistissa tarjoamme monipuolisen työympäristön ammattitaitoisessa työtiimissä, jossa on mahdollisuus
kehittyä haluamallasi osa-alueella. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä, aktiivista otetta
työssäsi ja halua kehittyä ammatissasi. Pyrimme hyödyntämään työntekijöidemme vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Työyhteisömme on avoin ja iloinen.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut mm.: työterveyspalvelut, omien lemmikkien kattava ja edullinen hoito, sekä lomat ja bonukset. Kannustamme henkilökuntaamme kouluttautumaan haluamallaan osa-alueella.

Palkka työsuhteen alussa 2300€-2800€/kk kokemuksen mukaan.
Työntekijöille maksetaan lauantai- ja sunnuntailisät sekä yölisät.

Tällä hetkellä meillä ei ole tarjota oppisopimuspaikkoja.

Työsuhde alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työhakemukset
palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen:

jenni.kemppainen@aisti.info


1.11.2022

Espoon eläinlääkäritalo, Espoo

Espoon eläinlääkäritalo on yksityinen klinikka ja sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Vastaanotollamme työskentelee 6 eläinlääkäriä ja tarjoamme monipuolisesti pieneläinten perusterveydenhoidon ja sairaanhoidon palvelut. Toimitilamme ovat valoisat ja avarat ja meillä on käytössämme nykyaikainen laitteisto. Lisätietoja toiminnastamme löydät sivuiltamme osoitteesta www.elainlaakaritalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja jo työkokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta pieneläinvastaanotolla työskentelystä ja olet suorittanut joko pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon. Voit olla myös opiskelu- tai valmistumisvaiheessa.

Pätevälle ja osaavalle hoitajalle tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, mukavan työilmapiirin sekä kokemustasi vastaavan, hyvän ja kilpailukykyisen palkan. Mikäli sinulla on pidempi kokemus alalta, meillä on mahdollisuus myös edetä ja saada omia vastuualueita.

Työ on 2-vuorotyötä, osaavalle hoitajalle tarjolla myös oman mielenkiinnon mukaan lauantaityövuoroja. Työn aloitus sovittavissa.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus sähköpostitse osoitteeseen merja.rosendahl@hotmail.com. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen merja.rosendahl@hotmail.com joko sähköpostitiedustelun tai soittopyynnön.

Merja Rosendahl

Espoon eläinlääkäritalo

Kavallinpelto 3

02710 Espoo

1.11.2022

Eläinklinikka Tassu Oy, Vantaa

Haemme kasvavaan ja laajentuvaan toimintaamme Klinikkaeläinhoitajaa/ Pieneläinhoitajaa vakituiseen kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Tervetuloa osaavan ja tehokkaan tiimimme jäseneksi yksityiselle, ketjuihin kuulumattomalle eläinlääkäriasemalle Vantaalle! Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä kolme kokopäiväistä eläinlääkäriä sekä viisi hoitajaa. Vastaanottomme on auki arkisin kello 08-20, viikonloppuisin ja pyhinä olemme suljettu. Hoidamme päivittäin paljon hammas- ja leikkauspotilaita sekä myös runsaasti sisätautipotilaita. Toimintamme on monipuolista ja asiakaslähtöistä. Potilaat ovat meille tärkeitä ja pyrimme luomaan klinikallemme joustavan ja kiireettömän tunnelman. Varustelutasomme on laaja ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Haussa on nyt jo kokemusta omaava klinikkaeläinhoitaja tai Pieneläinhoitaja vahvistukseksi tiimiimme. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Edellytämme:

- klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan ammattitutkinto

- vähintään 1-2 vuoden työkokemus alalta

- itsenäistä työotetta.

Arvostamme:

- vankkaa asiakaspalvelutaitoa

- paineensietokykyä, tiimihenkisyyttä

- kokemusta tilausten teosta/muiden juoksevien asioiden hoidosta

- kykyä pitää langat käsissään haastavissakin työtilanteissa

Tarjoamme:

Vakituinen, kokoaikainen tehtävä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa (aamu-, väli- ja iltavuoro) klo: 07.30-21.00 välisenä aikana. Iltavuoroja on maksimissään 1-2 vuoroa viikossa. Työvuorot ovat säännölliset ja niissä pyritään myös joustamaan tarpeen tai tilanteen mukaan. Tassussa hoitaja on tärkeä osa tiimiä ja kokonaisuutta. Meillä pääsee vaikuttamaan klinikan kehitykseen omalla panoksellaan ja myös kouluttautumiseen kannustetaan.

Palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatamme ammattiliitto ERTO:n kanssa solmimaamme sopimusta. Kilpailukykyisen palkan lisäksi hoitohenkilökunnalle maksetaan puolivuosittain liikevaihtoon perustuvaa bonuspalkkiota.

Hakemukset + CV pyydämme lähettämään 30.11.2022 mennessä osoitteeseen: minna.pulkkinen@tassu.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Emme voi huomioida oppisopimusopiskelijoita.

https://tassu.fi/

21.10.2022

Pohjois-Suomen Eläinsairaala, Oulu

Haemme Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan päivystystyöstä ja akuuttilääketieteestä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Pieneläinpäivystys ja Urheilukoiraklinikka palvelevat Pohjois-Suomen Eläinsairaalassa. Olemme nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun päivystävä pieneläinsairaala Oulussa ja palvelemme lemmikkipotilaita laajasti koko Pohjois-Suomen alueella. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Henkilökuntamme jatkokouluttautuvat jatkuvasti, jotta voimme taata aina ajantasaisen hoidon lemmikeille.

Työskentely meillä on monipuolista, potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivan päivystyksen ansiosta. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu mm: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha sekä ePassi Sportti & Kulttuuri.

Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantailisät sekä arkipyhäkorvaukset.

Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan koulutusta sekä kiinnostusta alan kehitykseen. Etsimme aktiivista ja positiivista asennetta omaavaa henkilöä osaksi tiimiämme.

Aiempi työkokemus sekä jatkokouluttautuminen akuutti- ja tehohoitoon liittyvillä eläinlääketieteen osa-alueilla luetaan eduksi. Hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät isossa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalan johtaja Johanna Hatunen, johanna.hatunen@evidensia.fi.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.12.2022. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään viipymättä.

Työtehtävä

Eläintenhoitaja

Sijainnit

Pohjois-Suomen Eläinsairaala

Jätä hakemus osoitteessa

https://tyopaikat.evidensia.fi/jobs/2086822-klinik...

17.10.2022

Eläinklinikka Vetea, Turku

Eläinklinikkamme hakee tiimiinsä kokenutta klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta reipasta ja joustavaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä paineensietoykyä.

Työ klinikallamme sisältää asiakaspalvelua, työskentelyä välinehuollossa, laboratoriotyöskentelyä, leikkaussalityöskentelyä, anestesiavalvontaa leikkaus- ja hammaspotilailla, röntgenkuvantamista, sekä muita klinikan töitä.

Käytämme ERTOn palkkasuositusta ja tarjoamme sinulle hyvät työterveyshuollon palvelut, sekä henkilökuntaedut.
Lähetäthän hakemuksesi nopeasti, sillä paikka täytetään mahdollisimman pian.

Mikäli olet enemmän kiinnostunut tuntitöistä, meillä on myös paikkoja tilapäisesti töihin kutsuttaville hoitajille.

Lisätietoa paikasta, sekä hakemukset voi toimittaa: laura.ruotsala@vetea.fi tai tuija.susiluoto@fimnet.fi

10.10.2022

Eläinklinikka Linnunmäki ja Karhupuiston pieneläinklinikka, Porvoo ja Helsinki

KLINIKKAELÄINHOITAJAA haetaan

Eläinklinikka Linnunmäki on eksoottisiin eläimiin erikoistunut pieneläinklinikka, toki hoidamme myös koiria ja kissoja. Karhupuiston pieneläinklinikka avautui syksyllä 2021. Linnunmäki on avoinna viikon jokaisena päivänä, Karhupuiston piste kolmena päivänä viikossa.

Meillä työskentelee tällä hetkellä 3 eläinlääkäriä, 1 hoitaja sekä 2
pian valmistuvaa oppisopimusopiskelijaa.
Peruspraktiikan lisäksi, teemme myös erikoisempia kirurgisia toimenpiteitä, hampaiden kirurgisia poistoja, sekä röntgen-kuvauksia.

Haemme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Osa-aikainen tai lyhyempi työsuhde on myös mahdollinen. Työtä on mahdollista tehdä molemmilla klinikoilla tai vain toisessa. Työ on
kaksivuorotyötä klo 8-22 välillä.
Työ alkaa sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta.

Työilmapiirimme on rento ja oma-aloitteisuutta arvostetaan.
Valitettavasti emme voi tällä hetkellä tarjota paikkaa oppisopimusopiskelijalle, vaan etsimme jo valmistunutta klinikkaeläinhoitajaa.

Työpaikallamme jokainen päivä on erilainen. Koskaan ei voi tietää mitä päivä tuo tullessaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaamme.

Lisätietoa saat klinikan sähköpostin kautta info@linnunmaki.fi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiin info@linnunmaki.fi ja sovitaan haastattelu.

30.9.2022

Eläintohtori Kivuton, Joensuu

Eläinlääkäriasema Eläintohtori Kivuton etsii määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2023 saakka klinikkaeläinhoitajaa. Eläinlääkäriasema sijaitsee Joensuussa. Hoidamme vuodessa noin 8000 pieneläinpotilasta. Klinikalla työskentelee päivittäin 2-3 eläinlääkäriä ja 5 eläinhoitajaa. Olemme avoinna arkisin klo 8.00 – 18.00.

Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakemukset ja lisätiedot osoitteesta: heikki@kivuton.fi tai 050 3811 281 sekä www.kivuton.fi

30.9.2022

Espoon Eläinlääkäriasema, Espoo

Klinikkaeläinhoitaja
Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen klinikkaeläinhoitajaa. Espoon Eläinlääkäriasema on suomalainen, ketjuihin kuulumaton eläinlääkäriasema Perkkaalla, jossa klinikka on toiminut vuodesta 1985. Meillä on vakiintunut ihana asiakaskunta ja hyvä työilmapiiri.

Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa. Työaika sijoittuu maanantaista perjantaihin klo 7:30-20:30 välille. Työtehtävä sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärien avustamista, laboratoriotyöskentelyä, röntgenkuvantamista, leikkaussalityöskentelyä sekä muita klinikan töitä.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalvelusuuntautuneisuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Kiinnostus sosiaalisen median kehittämiseen sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi. Osaat työskennellä niin tiimissä kuin yksin. Koulutukseltasi olet esimerkiksi klinikka- tai pieneläinhoitaja ja sinulla on kokemusta pieneläinklinikan arjesta.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän pieneläinten parissa, viihtyisän työympäristön ja työskentelytilat, avoimen työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen eea@dlc.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan, että alamme käymään hakemuksia läpi saapumisesta, ja paikka täytetään sopivan hakijan löydettyä.

Haluatko kysyä lisää? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Sam Salonen 0400458250

www.elainlaakariasema.fi

22.9.2022

Eläinklinikka Viksu, Sastamala

Eläinklinikka Viksu on itsenäinen ja yksityinen, vuonna 2007 perustettu pieneläinklinikka Sastamalassa Pirkanmaalla.

Klinikalla tehdään peruspraktiikkaa ja mm. pehmytosa- ja hammaskirurgiaa, laboratoriotutkimuksia ja kuvantamista sekä hoidetaan myös akuuttipotilaita. Lisätietoa löydät osoitteesta www.viksu.net

Etsimme nyt Eläinklinikka Viksulle KLINIKKAELÄINHOITAJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Vaihtelevat työtehtävät sisältävät muun muassa potilastyötä, asiakaspalvelua, välinehuoltoa, leikkaussalityöskentelyä sekä klinikan siisteyden ylläpitoa. Työssä toimitaan eläinlääkärin työparina.

Toivomme:

-klinikkaeläinhoitajan tai pieneläinhoitajan ammattitutkintoa

-kokemusta klinikkatyöstä pieneläinten parissa

-reipasta otetta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä

-sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

-mahtavan työtiimin sekä kannustavan työympäristön

-monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät

-pitkäaikaisen työsuhteen

-Viksun ja Go Onin kattavat henkilöstöedut

Työ sisältää sekä aamu- että iltavuoroja arkisin klo 7.30–20.30 välillä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oletko etsimämme eläintenhoidon ammattilainen?

Lähetä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Oletko etsimämme eläintenhoidon ammattilainen?

Lähetä hakemuksesi pian oheisesta linkistä.

Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Eläinkilinikka Viksulla ja Go Onilla on ollut hyvin toimiva yhteistyö jo pitkään. Käy lukemassa linkistä lisää https://yritykset.go-on.fi/kokemuksia/go-onilta-ap...

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR-koordinaattori Oskari Kuivila p. 050 493 9527 (arkisin klo 8–16).

22.9.2022

Eläinsairaala MEVET, Helsinki

Haemme klinikkaeläinhoitajaa tai sairaanhoitajaa Mevetiin

Mitä etsimme?

Haemme tutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa tai sairaanhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikaisuus on mahdollista. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen.

Hakemamme henkilö on positiivisen ja ahkeran työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, vahvasti asiakaspalveluhenkinen ja pieneläinten hoitotyöhön intohimoisesti suhtautuva alan ammattilainen. Klinikkaeläinhoitajan työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella tai lähiaikoina valmistumassa klinikkaeläinhoitajan ammattiin. Uskomme, että asenne ja tiimityöskentelytaidot ratkaisevat. Mikäli et pelkää työtä ja haasteita, haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana, tämä on Sinun mahdollisuutesi tarttua hetkeen.


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle erinomaiset työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin, työvuorojen pituuteen ja työpistesijoitteluun. Halutessasi voit kohdentaa hakemuksen työpistekohtaisesti esimerkiksi diagnostiseen kuvantamiseen (röntgen ja CT), välinehuoltoon, hammasosastolle, leikkaus- ja anestesiaosastolle tai ajanvaraukseen. Tarjoamme sinulle pysyvän ja pitkäaikaisen työpaikan loistavassa työyhteisössä ja korkeatasoisessa asiakkaiden ja ammattilaisten arvostamassa 24/7 eläinsairaalassa. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä. Ota ehdottomasti yhteyttä, kerro toiveistasi ja tule meille töihin.

Keitä me olemme?

Eläinsairaala MEVET on perustettu Helsinkiin vuonna 1974. Päivystämme hätätapausten varalta 24/7. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja korkeatasoiset eläinlääkäri- ja erikoiseläinlääkäripalvelut sekä eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Sairaalamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi laajasti erikoiseläinlääkäripalveluita. Arvomme ovat Osaava Empaattinen Kehittyvä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi vuoden jokaisena päivänä nyt ja tulevaisuudessa.

Soita, niin kerron mielelläni lisätietoja Minna Aarnio, hoitotyönvastaava, p. 040-56 320 56

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen: minna.aarnio@omaelainklinikka.fiTyöt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.


12.9.2022

Eläinklinikka Tassula, Kotka

Tule töihin rannikkokaupunki Kotkaan!

Eläinklinikka Tassula Kotkassa etsii vakituiseen työsuhteeseen tutkinnon suorittanutta klinikkaeläintenhoitajaa 4-5 päiväksi viikossa.

Eläinklinikka Tassula on yksityinen, kotimainen pieneläinklinikka. Tassulassa toimii tällä hetkellä 5 eläinlääkäriä (vuorossa yhtäaikaisesti 3-4 eläinlääkäriä) sekä 4 klinikkaeläintenhoitajaa ja 2 vastaanottoavustajaa.

Klinikalla on erittäin hyvä varustelutaso (mm. nykyaikaiset laboratoriolaitteistot, röntgenlaitteistot, ultra, inhalaatiolaitteistot leikkaussalissa ja hammashuoneissa), ja teemme monipuolista pieneläinpraktiikkaa. Meille tärkeää on korkea hoidon taso, ja noudatamme nykyaikaisia hoitosuosituksia. Henkilökunta kouluttautuu säännöllisesti.

Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, sekä ehdottoman hyvää asiakaspalvelutaitoa. Tarjoamme mukavan työyhteisön, ja toivommekin sinun toimivan hyvin tiimissä, sillä meillä hoitotyötä tehdään yhdessä toisiamme auttaen.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tsekkaa meidät somessa! Facebook ja Instagram: elainklinikkatassula

Nettisivumme: www.elainklinikkatassula.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV, tai kysy lisää:

Emmi Helenius, henkilöstövastaava

hr-vastaava@elainklinikkatassula.fi

2.9.2022

Lohjan pieneläinklinikka, Lohja

Lohjan pieneläinklinikka etsii uutta vastuuhoitajaa iloiseen tiimiinsä!

Lohjan Pieneläinklinikka on perinteikäs ja paikallisesti vahva erikoisosaamisen klinikka, jossa työskentelee 4 eläinlääkäriä, 6 hoitajaa sekä fysioterapeutti. Eläinlääkäreillämme on vankan yleislääketieteen osaamisen lisäksi erityisosaamista sisätaudeista, hammashoidoista, iho- ja korvasairauksista, kissojen sairauksista sekä BAER-kuulotutkimuksista.

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiitoista työtä hyvin varustellulla, nykyaikaisella klinikallamme. Meillä on mm. video-otoskopia- ja endoskopiavälineistö, hammashuoneesta löytyy hammasröntgen sekä porayksikkö ja leikkaussalissa löytyy tähystyslaitteisto.

Ketä etsimme?

Etsimme kokoaikaista vastuuhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (vähintään 1,5 vuoden ajaksi) toimimaan hoitajien esimiehenä Lohjan Pieneläinklinikalla.

Vastuuhoitaja toimii klinikan johtajan tukena ja ohjeistamana organisoiden klinikalla toimivien hoitajien ja muun avustavan henkilökunnan toimintaa. Hän toimii myös klinikan johtajan apuna toiminnan kehittämisessä sekä toimintojen järjestämisessä siten, että eläinlääkärit, hoitajat ja muu mahdollinen henkilökunta voivat keskittyä tehtäviensä mukaiseen työskentelyyn.

Vastuuhoitajan työnkuvaan kuuluu normaalia kliinistä hoitotyötä sekä erillisiä hallinnollisia tehtäviä, kuten esim. työvuorosuunnittelu, koulutussuunnittelu, palkka-asiat, kehityskeskustelut sekä muut esihenkilöiden työtehtävät. Hallinnolliseen työhön käytettävä aika sovitaan yhdessä klinikan johtajan kanssa.

Tehtävässä tarvittava osaaminen ja kokemus:

Pieneläinhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan koulutus

Aiempi kokemus pieneläinklinikalla työskentelystä

Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän lämminhenkisessä tiimissä, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston ja avoimen työilmapiirin.

Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu: laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, henkilökohtainen koulutusraha, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu.

Työ sisältää aamu- sekä iltavuoroja.

Lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 30.11.2022 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu sovitusti.

Lisätietoa tehtävistä ja vastuuhoitajan työnkuvasta antavat vastuuhoitaja Haija Aaltonen 0407181662, haija.aaltonen@evidensia.fi sekä klinikan johtaja Aija Jantunen, 0201 750120, aija.jantunen@evidensia.fi

25.8.2022

Savonlinnan eläinlääkäriasema, Savonlinna

Haemme klinikkaeläintenhoitajaa ensisijaisesti vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, osa-aikaisuus myös mahdollista. Ensisijaisesti etsimme valmistunutta klinikkaeläintenhoitajaa. Myös vastaava tutkinto huomioidaan. Oppisopimuspaikkaa meillä ei ole nyt tarjota.

Keitä olemme: Olemme yksityinen ketjuihin kuulumaton kahden eläinlääkärin pieneläinklinikka. Tarjoamme asiakkaillemme peruseläinlääkäripalvelut, lisäksi teemme paljon hammashoitoja ja -kirurgiaa. Potilaat ovat pääasiassa kissoja ja koiria. Eksoottisia lemmikkejä tulee satunnaisesti.

Klinikan tilat ovat modernit, muutimme uusiin tiloihin, jotka remontoimme 2019. Työergonomiaan on panostettu laajasti. Käytössämme on in house laboratoriolaitteisto Idexxiltä, RTG, hammasröntgen, ultra, inhalaatioanestesialaitteistot leikkaussalissa ja hammashuoneessa. Kissoille erilliset tilat.

Tiimissä eläinlääkäreiden lisäksi kokoaikaisella työsopimuksella kaksi klinikkaeläinhoitajaa (joista toinen ulkomailla kouluttautunut eläinlääkäri), kaksi osa-aikaista klinikkaeläinhoitajaa sekä klinikka-avustaja.

Työaika sijoittuu ma-pe klo 7.30-19.00 välille.

Noudatamme ERTO -työehtosuositusta. Vuosittainen lisäkoulutus eläinlääkäriliiton suosituksen mukaan minimissään 3 koulutusta vuoteen, toki mielenkiinnon kohteitasi ja toiveitasi kuunnellen.

Kielitaitoa ei suomen kielen lisäksi vaadita, englannin osaamisesta on hyötyä, ruotsia ei täällä idässä ole tarvittu.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, jatkokoulutusmahdollisuuksia, joustavuutta työnkuvassa ja työvuoroissa. Omien lemmikkien hoito tarvike- ja lääkekustannuksin. Asunnon etsimisessä autetaan.

Työhakemus, palkkatoiveineen: saela.sln@gmail.com

Tiedustelut klo 8.00-18.00: 044 744 8445, iltaisin: 0405863474/ Elisa Tiainen

Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Klinikan esittelyä laajemmin kotisivuiltamme www.saela.fi


24.8.2022

Eläinlääkäriasema Kamu, Oulu

Eläinlääkäritiimimme vahvistuessa etsimme joukkoomme uutta klinikkaeläinhoitajaa!

Eläinlääkäriasema Kamu etsii ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme työkavereiltamme oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Olet joukkuepelaaja, joka ottaa vastuun omasta työstään ja haluaa kehittyä ammatissaan. Useiden vuosien työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia uutta. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Teemme töitä arkisin aamu- ja iltavuoroissa.

Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, potilaiden valmistelua toimenpiteisiin, leikkaussali- ja laboratoriotyöskentelyä, välinehuoltoa sekä röntgenkuvantamista. Työyhteisössämme on paljon erityisosaamista jossa hoitajat osallistuvat aktiivisesti yhdessä eläinlääkärin kanssa hoitotoimenpiteisiin.

Kamu on yksityinen, työntekijöidensä omistuksessa oleva eläinlääkäriasema, joka avasi ovensa helmikuussa 2018 Oulun keskustassa neljän eläinlääkärin voimin. Tänä päivänä Kamussa työskentelee 13 pieneläinten sairauksiin perehtynyttä eläinlääkäriä ja 13 klinikkaeläinhoitajaa.

Kamussa hoidetaan lemmikin perusterveydenhuollon lisäksi lemmikkien silmäsairaudet, ortopediset sairaudet, kirurgiset toimenpiteet, sisätaudit, ihosairaudet, neurologiset sairaudet, sydänsairaudet, hammashoidot ja ultraäänitutkimukset sekä tähystystutkimukset. Kamusta löytyy myös koirien oma veripankki. Lisää meistä www.oulunkamu.fi

Haku on auki ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Tervetuloa mukaan kehittyvään työyhteisöön, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Johanna Lantto-Salovaara, tj

040 530 8751

johanna.lantto@oulunkamu.fi